Dodaj do ulubionych

forum sie ozywilo

30.03.05, 03:19
jak danus ze swita skonczyli bojkotowac forum to zaraz na agende wrocily
sprawy antysyjonizmu polakow.bez nich taki spokoj byl na forum na 40 wpisow
moze 2 zawieraly tematy syjamskie. nie ma to jak wyrabiac normy walczac o
sprawe. komuno wroc.
Obserwuj wątek
    • manny_ramirez Re: forum sie ozywilo 30.03.05, 03:23
      rachela, czy ci zmiana nicku zaszkodzila, przeciez ja na ten przyklad jednego
      wpisu o Zydach dzi na napisalem. Zobacz kto sie w tym udziela, szraput, ale-
      jaja, itd. Czy to "damnowe" towarzystwo???
      • i-love-2-bike Re: forum sie ozywilo 30.03.05, 03:25
        manny_ramirez napisał:

> rachela, czy ci zmiana nicku zaszkodzila, przeciez ja na ten przyklad jednego
        > wpisu o Zydach dzi na napisalem. Zobacz kto sie w tym udziela, szraput, ale-
        > jaja, itd. Czy to "damnowe" towarzystwo???
        mnie nic nie zaszkodzilo,ale dzisiaj zrobilo sie milo antysyjamsko w stylu retro.
        • manny_ramirez Re: forum sie ozywilo 30.03.05, 03:27
          unik:)
          • i-love-2-bike Re: forum sie ozywilo 30.03.05, 03:28
            manny_ramirez napisał:

> unik:)

jaki unik,manius ja sie porzadnie wycwiczylam dzisiaj wiec nie zaczynaj od
            podtekstow. zobacz na wpisy,porzadny antysemityzm z dawna nie ogladany wrocil a
            to chyba niechybny znak wiosny.
            • bam_buko Re: forum sie ozywilo 30.03.05, 03:52
              brakuje jeszcze jojo-ten nie bojkotowal a gdzies sie zawieruszyl??

dana & Co bojkotowali w okresie postu-cholera wie moze religia im zabrania
              (maja jakis post??) klamania i manipulowania.
              Teraz ruszyli pelna para w pelnym skladzie 24/7
              • i-love-2-bike Re: forum sie ozywilo 30.03.05, 03:59
                bam_buko napisał:

> brakuje jeszcze jojo-ten nie bojkotowal a gdzies sie zawieruszyl??
                >
                > dana & Co bojkotowali w okresie postu-cholera wie moze religia im zabrania
                > (maja jakis post??) klamania i manipulowania.
                > Teraz ruszyli pelna para w pelnym skladzie 24/7

jojo sie tak obrazil na mnie,ze mu odstraszylam klientow,ze nawial for good:)))
                jestem absolutna czarownica w/g niego. biedny jojo co za los go spotkal:)))
                • czarnyalabaster Re: forum sie ozywilo 30.03.05, 04:02
                  i-love-2-bike napisała:

> bam_buko napisał:
                  >
                  > > brakuje jeszcze jojo-ten nie bojkotowal a gdzies sie zawieruszyl??
                  > >
                  > > dana & Co bojkotowali w okresie postu-cholera wie moze religia im zabran
                  > ia
                  > > (maja jakis post??) klamania i manipulowania.
                  > > Teraz ruszyli pelna para w pelnym skladzie 24/7
                  >
                  > jojo sie tak obrazil na mnie,ze mu odstraszylam klientow,ze nawial for good:)))
                  > jestem absolutna czarownica w/g niego. biedny jojo co za los go spotkal:)))

znowu prowokujesz :-) sama jesteś jojo - amień nika na I-love-2-jojo możesz paru
                  osobom zrobić wodę z mózgu ... a tak apropo .. czy to nie twoja sprwaka tam na
                  florydzie ?
                  • ale-jajaja Re: forum sie ozywilo 30.03.05, 04:03
                    czarnyalabaster napisał:

> i-love-2-bike napisała:
                    >
                    > > bam_buko napisał:
                    > >
                    > > > brakuje jeszcze jojo-ten nie bojkotowal a gdzies sie zawieruszyl??
                    > > >
                    > > > dana & Co bojkotowali w okresie postu-cholera wie moze religia im
                    > zabran
                    > > ia
                    > > > (maja jakis post??) klamania i manipulowania.
                    > > > Teraz ruszyli pelna para w pelnym skladzie 24/7
                    > >
                    > > jojo sie tak obrazil na mnie,ze mu odstraszylam klientow,ze nawial for go
                    > od:)))
                    > > jestem absolutna czarownica w/g niego. biedny jojo co za los go spotkal:)
                    > ))
                    >
                    >
                    > znowu prowokujesz :-) sama jesteś jojo - amień nika na I-love-2-jojo możesz
                    par
                    > u
                    > osobom zrobić wodę z mózgu ... a tak apropo .. czy to nie twoja sprwaka tam
                    na
                    > florydzie ?
                    hej czarny - zmiataj - jojo to ja
                    • i-love-2-bike Re: forum sie ozywilo 30.03.05, 04:37
                      ale-jajaja napisał:
                      > > florydzie ?
                      > hej czarny - zmiataj - jojo to ja

nie ty jestes alejajaja,a jojo to byl jeden i niepowtarzalny tylko sie niestety
                      zmyl,gdyz zaczarowalam mu wpisy.
                      • grom3 Re: forum sie ozywilo 30.03.05, 04:40
                        Widze znowu wam w glowach poodbijalo a taki spokoj byl przez swieta.
                        • i-love-2-bike Re: forum sie ozywilo 30.03.05, 04:44
                          grom3 napisał:

> Widze znowu wam w glowach poodbijalo a taki spokoj byl przez swieta.

o czym ty nawijasz i skad sie tu wziales,sio lechu.
                          • grom3 Re: forum sie ozywilo 30.03.05, 04:48
                            Pod domem mojego kolegi stala jego tesciowa z miotla pytalem sie czy mamusia
                            bedzie zamiatala czy poleci.Tak samo jak z wami od tego syjonizmu atysemityzmu
                            drobne w kieszeni mi sie nie zgadzaja.Bedziecie zamiatali czy polecicie
                            • i-love-2-bike Re: forum sie ozywilo 30.03.05, 04:50
                              grom3 napisał:

> Pod domem mojego kolegi stala jego tesciowa z miotla pytalem sie czy mamusia
                              > bedzie zamiatala czy poleci.Tak samo jak z wami od tego syjonizmu atysemityzmu
                              > drobne w kieszeni mi sie nie zgadzaja.Bedziecie zamiatali czy polecicie

gromik czas na piwko,bo pyplasz 3X3 w czasie jak pada serwer. padz patriota i
                              usun swe cialo z mego watku.
                              • dana33 dzien dobry, panstwu 30.03.05, 08:09
                                a szczegolnie rachelci....
                                taki watek to tylko podnosi moje ego..... :))))
                                nie, zebym nie wiedziala bez was, ze jestem nie do zastapienia, ale mimo to
                                przyjemnie od samego rana dostac ZNOW potwierdzenie tego, co sama mysle o
                                sobie...
                                milego dnia wam zycze i sloneczka, jakie wlasnie w jerozolimie ociepla nas...
                                wasza dozgonnie... :)))))
                                • i-love-2-bike Re: dzien dobry, panstwu 30.03.05, 17:13
                                  dana33 napisała:

> a szczegolnie rachelci....
                                  > taki watek to tylko podnosi moje ego..... :))))
                                  > nie, zebym nie wiedziala bez was, ze jestem nie do zastapienia, ale mimo to
                                  > przyjemnie od samego rana dostac ZNOW potwierdzenie tego, co sama mysle o
                                  > sobie...
                                  > milego dnia wam zycze i sloneczka, jakie wlasnie w jerozolimie ociepla nas...
                                  > wasza dozgonnie... :)))))

nie badz taka chwalipieta bo i u nas sie ociepla,ptaszki spiewaja i nawet
                                  wyprane gacie mozna na plocie suszyc.
                                  twoja niedozgonna:)))
                                  • manny_ramirez Re: dzien dobry, panstwu 30.03.05, 17:15
                                    a nie aresztuja czasami w NYC za wieszanie gaci na widoku miejskim?:)))
                                    • i-love-2-bike Re: dzien dobry, panstwu 30.03.05, 17:29
                                      manny_ramirez napisał:

> a nie aresztuja czasami w NYC za wieszanie gaci na widoku miejskim?:)))

no wiesz najpierw by musieli ze mna porozmawiac, a to bywa rownie zabojcze jak
                                      sprawa ramba w spodnicy. poczytaj moj watek o dzielnej babci z melbourne:))
                                      • manny_ramirez Re: dzien dobry, panstwu 30.03.05, 17:30
                                        czytalem
                                        ta babcia to rodzina?:)))
                                        • i-love-2-bike Re: dzien dobry, panstwu 30.03.05, 17:32
                                          manny_ramirez napisał:

> czytalem
                                          > ta babcia to rodzina?:)))

niestety nie,ale ja bym tam ja wycalowala,przynajmniej jedna odwazna jak prawo
                                          do nieczego.
                                  • pypcinski Re: dzien dobry, panstwu 30.03.05, 17:39
                                    i-love-2-bike napisała:

u nas sie ociepla,ptaszki spiewaja i nawet
                                    > wyprane gacie mozna na plocie suszyc.

Przestroga:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=2907655&v=2&s=0

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=3028680&v=2&s=0
                                    • i-love-2-bike Re: dzien dobry, panstwu 30.03.05, 17:54
                                      pypcinski napisał:

> i-love-2-bike napisała:
                                      >
                                      > u nas sie ociepla,ptaszki spiewaja i nawet
                                      > > wyprane gacie mozna na plocie suszyc.
                                      >
                                      >
                                      > Przestroga:
                                      >
                                      >
                                      >
                                      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=2907655&v=2&s=0
                                      >
                                      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=3028680&v=2&s=0

ha,ha pypcinski zwany cepem co nam codzien wierszem klepie.
                                      dobrze,ze moje gacie do unii nie naleza,jak wiadomo ameryka gaciami jak miodem
                                      plynaca,tylko te rozmiary cos duze,wiec z malymi to faktycznie problem,ale jak
                                      wiesz to zalezy jak na to patrzec:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka