1759u1 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 16:38 Niech spoczywa wspokoju,aby bol jego i cierpienie jakie przeżywal tu na ziemi,nie poszły na marne i byly jego wybawieniem,aby bog w ktorym pokładal tak wielka wiare i nadzieję wzią go pod swoja opiekę .AMEN. Stanislaw. Odpowiedz Link Zgłoś
smuk Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 16:39 27 lat temu zasiadł na tronie Stolicy Apostolskiej Jan Paweł II, wczoraj zakończył swą misję JAN PAWEŁ WIELKI. Sebastian Niedziela 3 kwietnia 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
daddy68 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 16:40 Badz wierny Idz Nauczyl nas jak zyc godnie. Odpowiedz Link Zgłoś
princessa25 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 18:22 "CZLOWIEK JEST WIELKI NIE PRZEZ TO CO MA, NIE PRZEZ TO KIM JEST, LECZ PRZEZ TO CZYM DZIELI SIE Z INNYMI" Jan Pawel II Kocham Cie Tatusiu*** Spij spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
miolke Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 16:40 Dał nam piekny przykład i wskazówki jak życ, więc się starajmy,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
swirus-bajerus Jan Pawel II Wielki... 03.04.05, 16:42 Ten wielki człowiek nawet swoja smiercia dal ludzkosci dowod swojej wielkosci zamieniajac ja w piekne kazanie... Przyszle pokolenia bedą go wspominać jako Jana Pawla II Wielkiego. Jestem szczesliwy, że moge żyć w czasach ktore on naznaczyl swoja obecnoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
w-i-a-d-o-m-o ['] ['] ['] 03.04.05, 16:45 Twoja ziemska misja dobiegła końca. Dziękuję za to że żyłeś obok mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tgtgtg1 APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE 03.04.05, 16:51 Apeluję po raz kolejny do wszystkich Polaków aby poparli ideę którą chcę nazwać " Pamięć o Wielkim Polaku ". Chodzi o to aby w każdą sobotę Ku Czci Pamięci po Ojcu Świętym Janie Pawle II o godz. 21,37 zabiły wszystkie dzwony we wszystkich kościołach w Polsce. Niech to będzie nasza pamięć i cześć oddana Papieżowi jakiego już nie będzie. Jeżeli nasze wnuki zapytają się dlaczego w każdą sobotę o godz.21,37 biją dzwony we wszystkich kościołach w Polsce odpowiemy im, że o tej właśnie godz. Odszedł Największy z Polaków Jan Paweł II- Papież. Proszę Was o poparcie tej idei. Pozostaję w głębokim Zalu. Odpowiedz Link Zgłoś
sssoniaaa Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE 03.04.05, 17:06 Popieram Cię! To jest wspaniały pomysł! Bowiem Już nigdy nie będzie tokiego papieża jak On - Jan Paweł II :[*] Odpowiedz Link Zgłoś
k44czaja marek siwiec 03.04.05, 17:15 odszedł wieki człowiek jestem ciekawy jak się czuje pan Marek S. człowiek który jest parodią polityka Odpowiedz Link Zgłoś
offler Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE 03.04.05, 17:17 Popieram jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
ifp4 Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE 03.04.05, 17:43 Popieram, swietna idea!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wk1646 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 16:46 Na zawsze będzie z Nami. Racz mu dać Panie wieczne odpoczywanie. Odpowiedz Link Zgłoś
koles333 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 16:53 odszedł.. ale zostawił wiele, a jak wiele to zależy od nas Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.renata1969 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 16:47 wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie ... Odpowiedz Link Zgłoś
maruniom Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 16:49 dobrze że Jan Paweł II żył w naszych czasach Odpowiedz Link Zgłoś
mdata Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 16:52 brak słów. urodziłem się w roku 1987 i dla mnie to był jedyny papież. jakże wielki Odpowiedz Link Zgłoś
mesiko Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 16:57 "Wspomnienie Wielkiego Człowieka" To była Jego "Męka Pańska"... Jego też była "Droga Krzyżowa"... To On dźwigał krzyż... I tzy razy pod nim upadał... To Jemu "Szymon" w drodze na Golgotę pomagał... To On na pustyni 40 dni przebywał... To On szatanowi się sprzeciwiał... To On jednoczył ludzi i narody... To On był naszą drogą i pokojem... To On sobie ludzi zjednał... To On zmieniał ludzi i wlewał w nich wiarę... Panie Nasz niech JAN PAWEŁ II twą drogą podąż... Na WIEKI WIEKÓW... AMEN Jan-Mieszko Rzadkowski "Mesiko" 01.04.2005 Białystok Odpowiedz Link Zgłoś
iwotlen Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 16:59 Drogi Ojcze Święty zaufałam Ci na wieki wieków.... Odpowiedz Link Zgłoś
ddg Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 17:06 Żegnamy jednego z ostatnich Wielkich Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
ik40 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 17:12 Jan Pawel II nie umarl, zawsze bedzie zyl w naszych sercach. Nasze czyny musza to udowadniac nacodzien!!!!!! POLACY badzmy dla siebie DOBRZY dla NIEGO . Odpowiedz Link Zgłoś
orri Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 17:30 dziekuje Ci... spoczywaj w pokoju..... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
dm117 kochamy cie 03.04.05, 17:13 Musicie być mocni mocą miłości ona jest potezniejsza od smierci.............................................. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiia Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 17:21 Jestem pewna, iż świat bez naszego papieża nigdy nie będzie taki jak dawniej, Polska nie będzie taka jak dawniej. Wszyscy jesteśmy wstrząśnięci i pogrążeni w głębokim żalu. Jan Paweł II był naszą wyrocznią, naszym skarbem. Teraz już GO nie ma, zabrakło Go. Lecz pomimo tej tragedii musimy się otrząsnąć i żyć dalej. Papież by tego chciał, abyśmy równie mocno się za niego modlili. Wszyscy Go kochaliśmy - i kochamy Go nadal. Bo, chociaż odszedł, jest z nami, swoimi słowami, swoją nauką, swoimi homiliami. "Niech zstąpi Duch Twój i odnowi oblicze Ziemi, Tej Ziemi" - i Bóg dał nam coś co mógł nam dać najlepszego - Karola Wojtyłę, Papieża Jana Pawła II. "Jestem szczęśliwy- wy też bądźcie" - bądźmy szczęśliwi, iż Bóg dał nam skarb, w osobie Jana Pawła II. Odpowiedz Link Zgłoś
tgtgtg1 W każdą sobotę o godz.21,37dzwony w całej Polsce 03.04.05, 17:24 APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE Apeluję po raz kolejny do wszystkich Polaków aby poparli ideę którą chcę nazwać " Pamięć o Wielkim Polaku ". Chodzi o to aby w każdą sobotę Ku Czci Pamięci po Ojcu Świętym Janie Pawle II o godz. 21,37 zabiły wszystkie dzwony we wszystkich kościołach w Polsce. Niech to będzie nasza pamięć i cześć oddana Papieżowi jakiego już nie będzie. Jeżeli nasze wnuki zapytają się dlaczego odpowiemy im, że o tej właśnie godz. Odszedł Największy z Polaków Jan Paweł II- Papież. Proszę Was o poparcie tej idei. Pozostaję w głębokim Zalu. Odpowiedz Link Zgłoś
scorpion007 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 17:32 Niech żyje szczęśliwy w niebie bo zasłużył na to.Odszedł największy z Polaków którego każdy szanował i kochał-ja również Ojcze. Odpowiedz Link Zgłoś
stf Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 17:36 Odszedł Wielki Człowiek. Miałem honor żyć w czasie całego Jego pontyfikatu. Jego Życie było jak malowanie pięknego obrazu. Wczoraj Dzieło zostało ukończone. Doskonałe i pełne. Nikt i nic już nie mogą Go zepsuć. Podziwiajmy i czerpmy z Niego garściami. Odpowiedz Link Zgłoś
saavage Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 17:37 [*] Po prostu. Nie trzeba nic mówić. Niech spoczywa w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
kawainka Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 17:38 Wielka uczta w Domu Pana, jeden z najwiekszych ludzi tego swiata wstapil wlasnie do nieba. Jakie to szczescie, ze moglismy go znac! Odpowiedz Link Zgłoś