09.04.05, 15:24
Czlowieczek uzywajacy z uporem godnym lepszej sprawy mojego nicka, to Rosjanin, swietnie zreszta mowiacy po polsku.
Ale ostatnio zdarzylo sie mu potknieci (KOTIROWAT) jednoznacznie identyfikujace go, jako mieszkanca Polnocno-Zachodniej Mongolii.
Prosze to uwzgledniac w swych ocenach.
Obserwuj wątek
    • borrka Naprawde, nie KOTIRUJA SIE ? 09.04.05, 15:32
      "towary nasze juz dawno nie kotiruja sie na rosyjskim rynku"
      • naf-naf Re: Naprawde, nie KOTIRUJA SIE ? 09.04.05, 15:34
        Megalomanie zalosny! po co Rosjanom ciebie podrabiac?
        • borrka Nie do mnie to pytanie. 09.04.05, 15:38
          Spytaj sie Rosjan, moj poczciwy Nafie...

Nawiasem mowiac, to nie Ty, choc przez moment tak myslalem.
          On rzeczywiscie bardzo dobrze mowi po polsku.
          • naf-naf Re: Nie do mnie to pytanie. 09.04.05, 15:41
            To napewno Polak bez skazy. Nie osmieszaj sie.Chociaz, twoje oburzenie tez zabawe urozmajca...
            • borrka Moj poczciwy Nafie... 09.04.05, 15:43
              Nie wal glupa, poczciwy Nafie.
              Nie ma takiego zwrotu w jezyku polskim, jest, jak najbardziej wrosyjskim.
              • naf-naf Re: Moj poczciwy Nafie... 09.04.05, 15:47
                Jezyki na siebie oddzialywuja, slyszales o tym? Jesli ktos kozysta z kilku w jednym czasie, a zwlaszcza jezykow spokrewnionych, to sie nie moze pozostac bez jakogos wplywu w tym tez na slownictwo...Twoj jezykowy puruzm-dodatkowym swiadectwem, zes Polak dosc swiezy!
                • borrka Obsuwa. 09.04.05, 15:50
                  Nie jestem Polakiem, lecz Mazowszaninem.
                  Mowilem Ci juz.

A swoje wyklady mozes sobie darowac, moj dobry Nafie.
                  Obsuwa kolejnego 007 i tyle.
                  • naf-naf Re: Obsuwa. 09.04.05, 15:54
                    A-ha, Mazowszaninem znaczy! Rzeczywiscie ,pochodzeniem roznimy sie!Wszyscy wy tacy nieufni? Awansujesz mnie przedwczesnie...
                    • obseerwator Re: 09.04.05, 17:01
                      witam,

kilka tygodni temu była afera z tygodnikem powszechnym i zablokowaniem jego
                      serwerów, po tym jak na jednym z internetowych serwisow ukazał się
                      antyukraiński paszkwil, rzekomo pochodzący z tygodnika powszechego.

Kilka osób wskazywało również, że na polskich forach internetowych siedza
                      rosyjscy szpiedzy, którzy wypisują różne komentarze, by kompromitować Polaków.

Wóówczas uznałem takie informacje za czysty idiotyzm. Po lekturze postów na
                      temat komentarzy rosyjskiej prasy i postu osobnika o nicku borrka1, mam
                      wątpliwości, czy aby w informacji o szpionach na polskim necie nie ma jednak
                      ziarenka prawdy.

borrka (ten prawdziwy)!
                      pozdrawiam serdecznie
                      • read1 Re: 09.04.05, 17:13
                        Ruskich, i etatowych, i amatorów tu pod dostatkiem.

Co jednak do głównej lini tego wątku to nieładnie przyznam,
                        że konflikt borrka -> borrka1 należy do moich ulubionych jakie
                        obserwuje na tym forum i gdy kiedyś wygaśnie to będzie mi czegoś brakować :)))
                        • read1 Re: 09.04.05, 18:02
                          przyznaję jednak, że ten borrka1 to niesmaczne zero
                          • jankbh Re: nick czy prowokacja 09.04.05, 22:48
                            Nie wiem czy jednakowy nick swiadczy, ze ktos komus cos kradnie lub sie
                            podszywa. Ja sam mam problemy i czasami udaje mi sie ustalic wlasny podpis
                            dopiero po wielu próbach, okazuje sie, ze wielu moich imienników ma nawet
                            podobne daty urodzin. Ale jak ostatnio czytalem borrke to myslalem ze to
                            schizofrenik, az do czasu gdy zwrócilem uwage na ta mala jedynke.
                            Jestem pelen podziwu dla ruskich, którzy ucza sie polskiego i posluguja sie nim
                            tak dobrze, ze trzeba wielkiego wysilku, by zauwazyc drobne rusycyzmy (chyba ze
                            przedawkuja i przechodza na mieszany belkot, to wtedy w ogóle nie mozna
                            zrozumiec). Jednak to, ze podszywaja sie pod Polaków ("my" Polacy,"nasz"
                            kraj, "nasz" papiez, "nasza" historia) uwazam za bardzo niesmaczne. Przeciez sa
                            na forum Rosjanie, którzy nie ukrywaja pochodzenia, rozmawia sie z nimi
                            uczciwie i bez obrzucania obelgami. Prowokatora zawsze w koncu sie rozpozna i
                            takie zero moralne budzi jedynie obrzydzenie. Sadze, ze najwyzszy czas by
                            odpowiedni wydzial w ambasadzie zrewidowal polityke agenturalna - naprawde
                            wiecej korzysci dla Rosji (a nawet ZSRR) przynioslaby uczciwa dyskusja na forum
                            niz prowokacja. Chyba, ze to nie o zdobywanie sympatii u "rusofobów" chodzi,
                            tylko o nurzanie sie w gnoju i wyzwiskach. Czasy sie zmieniaja, a ambasada tkwi
                            nadal w zoologicznym skansenie z lat piecdziesiatych.
                            • i-love-2-bike Re: nick czy prowokacja 09.04.05, 23:07
                              jankbh napisał:

> Nie wiem czy jednakowy nick swiadczy, ze ktos komus cos kradnie lub sie
                              > podszywa. Ja sam mam problemy i czasami udaje mi sie ustalic wlasny podpis
                              > dopiero po wielu próbach, okazuje sie, ze wielu moich imienników ma nawet
                              > podobne daty urodzin. Ale jak ostatnio czytalem borrke to myslalem ze to
                              > schizofrenik, az do czasu gdy zwrócilem uwage na ta mala jedynke.
                              > Jestem pelen podziwu dla ruskich, którzy ucza sie polskiego i posluguja sie nim
                              >
                              > tak dobrze, ze trzeba wielkiego wysilku, by zauwazyc drobne rusycyzmy (chyba ze
                              >
                              > przedawkuja i przechodza na mieszany belkot, to wtedy w ogóle nie mozna
                              > zrozumiec). Jednak to, ze podszywaja sie pod Polaków ("my" Polacy,"nasz"
                              > kraj, "nasz" papiez, "nasza" historia) uwazam za bardzo niesmaczne. Przeciez sa
                              >
                              > na forum Rosjanie, którzy nie ukrywaja pochodzenia, rozmawia sie z nimi
                              > uczciwie i bez obrzucania obelgami. Prowokatora zawsze w koncu sie rozpozna i
                              > takie zero moralne budzi jedynie obrzydzenie. Sadze, ze najwyzszy czas by
                              > odpowiedni wydzial w ambasadzie zrewidowal polityke agenturalna - naprawde
                              > wiecej korzysci dla Rosji (a nawet ZSRR) przynioslaby uczciwa dyskusja na forum
                              >
                              > niz prowokacja. Chyba, ze to nie o zdobywanie sympatii u "rusofobów" chodzi,
                              > tylko o nurzanie sie w gnoju i wyzwiskach. Czasy sie zmieniaja, a ambasada tkwi
                              >
                              > nadal w zoologicznym skansenie z lat piecdziesiatych.

a czegosz ci agenci szukaja na na forum GW-rydzy czy maslakow? mnie to osobiscie
                              bawi,gdyz mysle,ze jesli ruskie tu sa, to kazdy inny wywiad ma tu swoich
                              czastuszkiewiczow rowniez:))
                      • borrka Taki drobny prowokatorek.. 09.04.05, 19:15
                        Ja mysle, ze to "wolontariusz".
                        Niemniej, jesli ktos celowo ukrywa swa prawdziwa narodowosc i wypowiada sie w "imieniu Polakow", to w najlepszym razie jest drobnym prowokatorkiem.
                        Pozdrawiam rowniez.
                        Borrka
                        • naf-naf Re: Taki drobny prowokatorek.. 09.04.05, 19:42
                          A wiec, przyznajesz, ze ktos o innych od twoich pogladach, moze okazac sie Polakiem? Bo "prowokatorek", to juz niesmaczne wartosciowanie, tym bardziej ze sam stale prowokujesz. A nik- to juz jakis niezrozumaly dla mnie fetyszyzm. Mnie juz trzykrotnie niki kradzono...Nie osmieszaj sie!
                          • borrka Wracaj do zdrowia Naf... 09.04.05, 19:51
                            Nie lubie, gdy ktos uzywa mojego nicka i protestuje.
                            To bez watpienia nie jest Polak, lecz osoba rosyjskojezyczna, usilujaca uchodzic za Polaka.
                            To jest oszustwo i z "prowokacja do dyskusji" nie ma nic wspolnego.
                            Potem taki "Polak" znad Jeniseju obraza np. w "imieniu Polakow", Ukraincow, Litwinow.
                            Cel oczywisty i dlatego nazwalem go "prowokatorkiem".
                            Ty Naf musiales byc kiedys aktywista komsomolu, albo politrukiem.
                            Taki masz sposob dzialania.
                            Zamet, duzo pustoslowia, a potem to juz nikt nie wie, KTO KOGO udawal.
                            Znam ten styl.
                            • naf-naf Re: Wracaj do zdrowia Naf... 09.04.05, 19:57
                              Mozesz znac to tylko z autopsji.Jam zas nigdy zadnym aktywista nie bylem. Swoje wredne zapedy zaspokajam w pojedynke.Zreszta, obelgi zamiast tresci tu sa nagminne.Swoj okres aklimatyzacji mam juz za soba, wiec na mnie to nie dziala.
                              • borrka Re: Wracaj do zdrowia Naf... 09.04.05, 20:02
                                Sorry Naf.
                                Z autopsji, to owszem, znam "wnuczeta Ilicza".
                                Dalej wicher dziejow zawial.
                                A typ politruka znam z Internetu oczywiscie.

PS. Tez mam grype jak cholera.
        • meerkat1 naf-naf-+ho-how=ZDANOW! 09.04.05, 21:40
          naf-naf napisał:

> Megalomanie zalosny! po co Rosjanom ciebie podrabiac?

Bo jakosc oryginalu jest taka, zeby go nawet polski chlop pansczyzniany nie
          kupil!

capisce, kacapska swoloczy, ktorej sloma z gnojakow wylazi?
          • naf-naf Re: naf-naf-+ho-how=ZDANOW! 09.04.05, 21:53
            Dla skladania zyczen mam osobny watek. W kazdym razie dziekuje.Pochodzenia jestem ziemianskiego, wiec mam genetyczne usposobiemie rozmawiac z chamami odpowiednio.
            • i-love-2-bike Re: naf-naf-+ho-how=ZDANOW! 09.04.05, 22:21
              naf-naf napisał:

> Dla skladania zyczen mam osobny watek. W kazdym razie dziekuje.Pochodzenia jest
              > em ziemianskiego, wiec mam genetyczne usposobiemie rozmawiac z chamami odpowied
              > nio.

mowimy genetyczne predyspozycje,lub wrodzony wstret (to na marginesie twojego
              ziemianskiego pochodzenia):))
              • naf-naf Re: naf-naf-+ho-how=ZDANOW! 09.04.05, 23:17
                Dzieki, Rachelcio.Pochodzenie autemtyczne pod kazdym wzgledem.
                • i-love-2-bike Re: naf-naf-+ho-how=ZDANOW! 09.04.05, 23:20
                  naf-naf napisał:

> Dzieki, Rachelcio.Pochodzenie autemtyczne pod kazdym wzgledem.

to sie samo przez sie wi
                  czy automatyczne jest czy ni
      • ben_shaprut Borrka, nie daj się! 09.04.05, 19:18
    • read1 Re: Borrka1 09.04.05, 17:28
      > swietnie zreszta mowiacy po polsku.

Najpoprawniejszą polszczyzną podobno właśnie mówią obcokrajowcy, których
      pierwszym językiem był inny język słowiański.
      Polacy zawsze zostają z naleciałościami gwarowymi czy regionalizmami.
      • i-love-2-bike Re: Borrka1 09.04.05, 17:35
        read1 napisał:

> > swietnie zreszta mowiacy po polsku.
        >
        > Najpoprawniejszą polszczyzną podobno właśnie mówią obcokrajowcy, których
        > pierwszym językiem był inny język słowiański.
        > Polacy zawsze zostają z naleciałościami gwarowymi czy regionalizmami.

tiaa a ja nie wiedzialam,ze mowie jakas gwara. a to sie nareszcie czegos
        pozytywnego z forum dowiedzialam. chcialam rowniez przypomniec paru medrcom,ze
        jesli chodzi o znajomosc jezykow obcych to bardzo latwo uchwycic kto jest
        naturalny, a kto wyuczony, chyba,ze uczysz sie paru jezykow obcych jako mlode
        dziecko i nie masz zadnych nalecialosci.
        • read1 Re: Borrka1 09.04.05, 17:45
          nie chodzi o to, że ktoś mówi gwarą, a o to, że po tym kiedy i gdzie gubi 'ą'
          czy 'ę' albo przestawia szyk wyrazów w zdaniu można wnioskować (jest to
          oczywiście obarczone błędem) np. z jakiej części Polski pochodzi.
          Obcokrajowcy uczą się języka literackiego i nie mają szans na dziedziczenie
          błędów z domu. Oczywiście taki obcokrajowiec przyciśnięty do ściany 'przyzna
          się' skąd jest.

> naturalny, a kto wyuczony, chyba,ze uczysz sie paru jezykow obcych jako mlode
          > dziecko i nie masz zadnych nalecialosci.

Z tego co słyszałem takich cudów nie ma, by pierwszy język nie zostawiał żadnych
          śladów przy nauce dalszych.
          • i-love-2-bike Re: Borrka1 09.04.05, 18:06
            read1 napisał:

> nie chodzi o to, że ktoś mówi gwarą, a o to, że po tym kiedy i gdzie gubi 'ą'
            > czy 'ę' albo przestawia szyk wyrazów w zdaniu można wnioskować (jest to
            > oczywiście obarczone błędem) np. z jakiej części Polski pochodzi.
            > Obcokrajowcy uczą się języka literackiego i nie mają szans na dziedziczenie
            > błędów z domu. Oczywiście taki obcokrajowiec przyciśnięty do ściany 'przyzna
            > się' skąd jest.
            >
            > > naturalny, a kto wyuczony, chyba,ze uczysz sie paru jezykow obcych jako m
            > lode
            > > dziecko i nie masz zadnych nalecialosci.
            >
            > Z tego co słyszałem takich cudów nie ma, by pierwszy język nie zostawiał żadnyc
            > h
            > śladów przy nauce dalszych.

nie zostawia sladow jesli uczysz jednoczesnie paru jezykow male dziecko.w
            pozniejszym wieku zawsze mozna poznac od strony gramatycznej,czy ktos jest
            cudzoziemcem czy nie. dla mnie osobiscie (zyje poza granicami polski od ponad 20
            lat)zastepowanie oryginalnych wyrazow wyrazem obcym jest niestety bardzo juz
            necace,ale zawsze rozpoznam kto jest urodzony i wyksztalcony w danym kraju,po
            sposobie uzywania jezyka.
    • pypcinski Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 09.04.05, 19:42
      • pypcinski Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 09.04.05, 19:43
        > niestety
        > Polska obfituje w bohaterow reportarzy dla Urbana i to nie po jego winie!

Rusycyzm pierwszej klasy. Świadczący, że jajeczko drugi sort świeżości.
        • borrka Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 09.04.05, 19:58
          Bardzo ladny przyklad Polszczyzny znad Jeniseju.
          • naf-naf Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 09.04.05, 20:02
            Narazie tylko z Moskwy, wyprzedzasz wydarzenia.
            • naf-naf Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 09.04.05, 20:03
              Ach, przepr. myslalem, ze to do mnie.
              • borrka1 ja, borrka1 09.04.05, 21:18
                no kurcze,tyle sie uczylem polskiego u nas w ambasadzie w Warszawie(szefowie z
                oszczednosci nie kupili polskiej klawy)a tu jakis dupek borrka mnie zdemaskowal!
                A radzili mi ,nie bierz nicka od swego imenia(Boris P. K.)Cholera,bystre te
                polaczki,zwlaszcza z mazowsza,jak corka rybaka mazura z mazur!
                Atak lubie swoje imie ze nie moge sie bez niego obejsc.Zdradzila mnie ta
                kotirovka,to przez ostatnia sesje gieldowa w Moskwie,ale niezle na niej
                zarobilem.
                Borrka,druh moj lubimyj,a jesli pojawi sie jeszcze borrka2, 3, 4,tez mnie
                zdemaskujesz?zlituj sie,z pracy mnie wywala,a mam zone trzy kochanki (wszystkie
                w Polsce)place alöimenty na czworke dzieci,miej litosc choc dla dzieci!
                A swoja droga mam ubaw czytajac powyzsze rozwazania Sherlokow Holmesow!
                Bystry ten borrka,jak woda w klozecie wszystko wie ,nawet to ze mieszkam w Azji!
                Czekam na dalsze szczegoly mojej biografi made in borrka!
                • read1 Re: ja, borrka1 09.04.05, 21:36
                  > no kurcze,tyle sie uczylem polskiego u nas w ambasadzie w Warszawie(szefowie z
                  > oszczednosci nie kupili polskiej klawy)
                  > Czekam na dalsze szczegoly mojej biografi made in borrka!

na angielski też poskąpili...
                  Polska z pewnością nie jest dla Kremla tak istotna skoro przysyła tu trzeci sort.

> kotirovka,to przez ostatnia sesje gieldowa w Moskwie,ale niezle na niej
                  > zarobilem.

a to żałosny przykład miernej socjotechniki.
                  gdybyś kiedykolwiek, cokolwiek, gdziekolwiek zarobił to nie zostałbyś zesłany do
                  Polski czy byłego NRD...
                  • borrka1 Re: ja, borrka1 09.04.05, 22:16
                    read1 napisał:

> > no kurcze,tyle sie uczylem polskiego u nas w ambasadzie w Warszawie(szefo
                    > wie z
                    > > oszczednosci nie kupili polskiej klawy)
                    > > Czekam na dalsze szczegoly mojej biografi made in borrka!
                    >
                    > na angielski też poskąpili...

Dali mi jakis tam multimedial,a ja nie wiem jak to obslugiwac

> Polska z pewnością nie jest dla Kremla tak istotna skoro przysyła tu trzeci
                    sor
                    > t.
                    >
                    > > kotirovka,to przez ostatnia sesje gieldowa w Moskwie,ale niezle na niej
                    > > zarobilem.
                    >
                    > a to żałosny przykład miernej socjotechniki.
                    > gdybyś kiedykolwiek, cokolwiek, gdziekolwiek zarobił to nie zostałbyś zesłany
                    d
                    > o
                    > Polski czy byłego NRD...

No ty chyba zartojesz,to awans!ja pojechal na zapad,a tak bym szwendal sie po
                    Bejing lub innej dziurze np.w Sztatach!
                    Jestem pupilem szefa,dlatego przymyka oczy na moje wpadki.A nie obrazaj NRD
                    Pierwszy ma sentyment,moze ja kiedys zrobie taka kariere!
                • i-love-2-bike Re: ja, borrka1 09.04.05, 22:20
                  borrka1 napisał:

> no kurcze,tyle sie uczylem polskiego u nas w ambasadzie w Warszawie(szefowie z
                  > oszczednosci nie kupili polskiej klawy)a tu jakis dupek borrka mnie zdemaskowal
                  > !
                  > A radzili mi ,nie bierz nicka od swego imenia(Boris P. K.)Cholera,bystre te
                  > polaczki,zwlaszcza z mazowsza,jak corka rybaka mazura z mazur!
                  > Atak lubie swoje imie ze nie moge sie bez niego obejsc.Zdradzila mnie ta
                  > kotirovka,to przez ostatnia sesje gieldowa w Moskwie,ale niezle na niej
                  > zarobilem.
                  > Borrka,druh moj lubimyj,a jesli pojawi sie jeszcze borrka2, 3, 4,tez mnie
                  > zdemaskujesz?zlituj sie,z pracy mnie wywala,a mam zone trzy kochanki (wszystkie
                  >
                  > w Polsce)place alöimenty na czworke dzieci,miej litosc choc dla dzieci!
                  > A swoja droga mam ubaw czytajac powyzsze rozwazania Sherlokow Holmesow!
                  > Bystry ten borrka,jak woda w klozecie wszystko wie ,nawet to ze mieszkam w Azji
                  > !
                  > Czekam na dalsze szczegoly mojej biografi made in borrka!

my tez,szczegolnie,ze jak sam nick wskazuje najpierw mielismy borrka, a potem
                  borrka1. cdn.
        • borrka1 Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 09.04.05, 22:32
          pypcinski napisał:

> > niestety
          > > Polska obfituje w bohaterow reportarzy dla Urbana i to nie po jego winie!
          >
          > Rusycyzm pierwszej klasy. Świadczący, że jajeczko drugi sort świeżości

No na tebe!Jeszcze i pypcio mnie rozgryzl,polnyj proval!Musze zniknac na jakis
          czas bo mnie UOP namierzy,wtedy dupa zimna!
          • pypcinski Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 09.04.05, 22:36
            borrka1 napisał:

> dupa!

Czytaj: żopa!
            • borrka1 Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 09.04.05, 23:42
              pypcinski napisał:

> borrka1 napisał:
              >
              > > dupa!
              >
              > Czytaj: żopa!

Ty szto,toze nasz?
              • i-love-2-bike Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 09.04.05, 23:43
                borrka1 napisał:

> pypcinski napisał:
                >
                > > borrka1 napisał:
                > >
                > > > dupa!
                > >
                > > Czytaj: żopa!
                >
                >
                > Ty szto,toze nasz?

a po czym wy sie rozpoznajecie "po palto"?
                • borrka1 Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 10.04.05, 00:02
                  i-love-2-bike napisała:

> borrka1 napisał:
                  >
                  > > pypcinski napisał:
                  > >
                  > > > borrka1 napisał:
                  > > >
                  > > > > dupa!
                  > > >
                  > > > Czytaj: żopa!
                  > >
                  > >
                  > > Ty szto,toze nasz?
                  >
                  > a po czym wy sie rozpoznajecie "po palto"?

Nie,po zontiku!
                  • i-love-2-bike Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 10.04.05, 00:04
                    borrka1 napisał:

> i-love-2-bike napisała:
                    >
                    > > borrka1 napisał:
                    > >
                    > > > pypcinski napisał:
                    > > >
                    > > > > borrka1 napisał:
                    > > > >
                    > > > > > dupa!
                    > > > >
                    > > > > Czytaj: żopa!
                    > > >
                    > > >
                    > > > Ty szto,toze nasz?
                    > >
                    > > a po czym wy sie rozpoznajecie "po palto"?
                    >
                    > Nie,po zontiku!

a szto eto?
                    • borrka1 Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 10.04.05, 00:18
                      > > > a po czym wy sie rozpoznajecie "po palto"?
                      > >
                      > > Nie,po zontiku!
                      >
                      > a szto eto?

byl tak oddzial w powstaniu warszawskim,czy tez batalion...
              • pypcinski Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 09.04.05, 23:54
                borrka1 napisał:

> Ty szto,toze nasz?

No przecież już pisałem, że familia z Czarnej Rusi. A tam mówią po polsku, a klną po rosyjsku.
                • borrka1 Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 09.04.05, 23:59
                  pypcinski napisał:

> borrka1 napisał:
                  >
                  >
                  > > Ty szto,toze nasz?
                  >
                  > No przecież już pisałem, że familia z Czarnej Rusi. A tam mówią po polsku, a
                  kl
                  > ną po rosyjsku.

No to pelna obsuwa,jakby to powiedzial podszywajacy sie podemnie borrka!
                  Bedziesz teraz chodzil z etykieta;szpion,jak zydzi podczas wojny z gwiazda
                  davida,on ci to zagwarantuje,ajwaj waj ajwaj waj!
          • read1 Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 09.04.05, 23:55
            Nawet gazet nie czytacie, tylko na forach nadajecie...
            Zgłoś, że nie ma już UOP to kto wie, może cie nawet do Drezna z Guben awansują.
            • borrka1 Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 10.04.05, 00:01
              read1 napisał:

> Nawet gazet nie czytacie, tylko na forach nadajecie...
              > Zgłoś, że nie ma już UOP to kto wie, może cie nawet do Drezna z Guben
              awansują.

My wszystko wiemy,nawet przed gazetami,a to dla zmylenia borrki,cwana sztuka!
              • read1 Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 10.04.05, 00:09
                > My wszystko wiemy,nawet przed gazetami,a to dla zmylenia borrki,cwana sztuka!

że jak coś wylatuje w powietrze to jasne, bo sami wysadzacie,
                gorzej, że nie sprawdzacie kogo...
                • borrka1 Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 10.04.05, 00:16
                  read1 napisał:

> > My wszystko wiemy,nawet przed gazetami,a to dla zmylenia borrki,cwana szt
                  > uka!
                  >
                  > że jak coś wylatuje w powietrze to jasne, bo sami wysadzacie,
                  > gorzej, że nie sprawdzacie kogo...

sprawdzamy,tylko po...!!!!!?!?!?1
                  • read1 Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 10.04.05, 00:22
                    > sprawdzamy,tylko po...!!!!!?!?!?1

i to niestety było widać, chociażby w Dubrowce...
                    • borrka1 Re: Borrka1 - właśnie sam znalazłem: 10.04.05, 00:26
                      read1 napisał:

> > sprawdzamy,tylko po...!!!!!?!?!?1
                      >
                      > i to niestety było widać, chociażby w Dubrowce...

cel uswieca srodki!
                      • read1 :(((( 10.04.05, 00:30
                        • borrka1 Re: :(((( 10.04.05, 00:41
                          a ty dumal!
    • herr7 Biedny Borrka 10.04.05, 10:40
      Ruscy agenci się nad nim pastwią! Jest tak groźny, że zwrócił na siebie uwagę
      samego KGB!
      Dla mnie Borrka to osobnik mocno zakompleksiony. Przypuszczam, że pochodzi z
      zachodniej Ukrainy, a tam nazwanie kogoś "ruskiem" jest największą obrazą. Mam
      nadzieję, i tego Ukraincom życzę że potrafią zorganizować swoje państwo i to
      pozwoli wyzbyć się im tych kompleksów, które tak mocno zdominowały umysłowość
      Borrki. Podobnie sądzę o przyczynach "antyrosyjskości" moich rodaków. W
      sytuacji gdy 60% młodych ludzi deklaruje chęć emigracji, gdyz w kraju nie widzi
      dla siebie szans pokazuje skalę kryzysu i zagubienia w Polsce.

PS
      Borrka nie wypisuj czegoś, czego nie rozumiesz. Kieruje Tobą złość i
      frustarcja, a nie prawo moralne.
      • borrka1 Re: Biedny Borrka 10.04.05, 12:52
        herr7 napisał:

> Ruscy agenci się nad nim pastwią! Jest tak groźny, że zwrócił na siebie uwagę
        > samego KGB!
        > Dla mnie Borrka to osobnik mocno zakompleksiony. Przypuszczam, że pochodzi z
        > zachodniej Ukrainy, a tam nazwanie kogoś "ruskiem" jest największą obrazą.

My tez jego rozpracowalismy,uciekl na mazowsze,ale to go ne spasiot!zaswiecil
        sie!Przygotowalismy mu miejsce w prestizowym domie dla duszewno
        bolnych,bezplatnie!

Mam
        > nadzieję, i tego Ukraincom życzę że potrafią zorganizować swoje państwo i to
        > pozwoli wyzbyć się im tych kompleksów, które tak mocno zdominowały umysłowość
        > Borrki. Podobnie sądzę o przyczynach "antyrosyjskości" moich rodaków. W
        > sytuacji gdy 60% młodych ludzi deklaruje chęć emigracji, gdyz w kraju nie
        widzi
        >
        > dla siebie szans pokazuje skalę kryzysu i zagubienia w Polsce.
        >
        >
        > PS
        > Borrka nie wypisuj czegoś, czego nie rozumiesz. Kieruje Tobą złość i
        > frustarcja, a nie prawo moralne.

My takich jak borrka,budem leczit ili budem moczit,daze v sortirje!Eh,zalko
        shto gulagi pouberali!
        • borrka Re: Biedny Borrka 10.04.05, 17:18
          No, coz Wam chlopcy powiem - rozgryzliscie mnie kompletnie.

Ale szczo?
          Ja z hirszej hlyny?
          Budu ukryplaty naszu liubow - haj zywe Trojedinstwo!
          Duszu a tilo my polozim za naszu swabodu!
          • borrka1 Re: Biedny Borrka 10.04.05, 20:42
            borrka napisał:

> No, coz Wam chlopcy powiem - rozgryzliscie mnie kompletnie.
            >
            > Ale szczo?
            > Ja z hirszej hlyny?
            > Budu ukryplaty naszu liubow - haj zywe Trojedinstwo!
            > Duszu a tilo my polozim za naszu swabodu!
            >

Uz ty kakoj!Przypucowal sie koles,dusze i cialo mozesz sam polozyc,nie szukaj
            kumpli.
            Ale nie przezywaj,zostawimy cie chyba na forum swiat,niezla robote robisz!
            Reklama Rosji potrzebna,im wiecej mowia tym wiecej ludzi bedzie sie
            interesowalo,plewy odpadna pozostanie czyste ziarno gdy zaczna intensywnie
            szukac informacji o Rosjii.Dzialaj tak dalej,moze i pochwale otrzymasz(ustna).
            • borrka Re: Biedny Borrka 11.04.05, 09:38
              Ja dostarczam wysokiej jakosci informacji i dzialam w Lidze do Walki z Rusofobia.
              Zasluguje na pochwale.
              Przestan tylko uzywac mojego nicka, bo widze, ze koncepcja udawania Polaka, nie wytrzymala proby czas.

Czy mowisz po polsku bez akcentu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka