05.05.05, 01:57
zerknij w ten wątek to może da Ci pewny pogląd:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23497607&a=23498869
Obserwuj wątek
    • i-love-2-bike Re: do Abe 05.05.05, 02:22
      ale-jajaja napisał:

> zerknij w ten wątek to może da Ci pewny pogląd:
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23497607&a=23498869

nic to nie pomoze,jak czlowiek chce widziec jeden punkt, a nie calosc. jesli
      zrobic zestawy kto tu kogo i jak obraza to chyba ktos slepy,czy gluchy ma
      problemy,nie inaczej.moja rada do ciebie olej naszych wybranych,dopoki to
      towarzystwo nie nauczy sie mowic,inaczej to stek pomyj leci na glowe i po co?
      • ale-jajaja Re: do Abe 05.05.05, 02:39
        :)) właśnie to robię.
        • i-love-2-bike Re: do Abe 05.05.05, 02:44
          ale-jajaja napisał:

> :)) właśnie to robię.

ja sie jakos trzymam i juz naprawde z nikim z nich nie bede probowac rozmawiac
          po ostatnich chamskich szopkach. kazdy ma swoj punkt widzenia,ale tego typu
          brukowego chamstwa i prymitywnych zaczepek nie ma po co znosic. tobie radze to
          samo,gdyz dyskusji z nimi nie ma zadnej,chyba ze sie 100% z nimi zgadzasz.
          niestety moje sumienie mi tego nie pozwala zrobic,a nie widze powodu,aby ktos
          musial sie na kims wyzywac tylko dlatego,ze mamy inne zdanie. to prymitywna
          indoktrynacja do ktorej my w tym kraju nie jestesmy przyzwyczajeni.
          • ale-jajaja Coś do śmiechu: 05.05.05, 02:55
            Prasa rosyjska: Od wódki rozwija się mózg
            PAP, JP / 2005-05-04 06:22:00

Od wódki rozwija się mózg - informuje oerodowe wydanie rosyjskiego dziennika
            "Komsomolskaja Prawda". Gazeta powołuje się na wyniki badań szwedzkich
            naukowców.

Regularna konsumpcja alkoholu sprawia, że pojawiają się nowe komórki
            nerwowe. Innymi słowy, pisze "KP", picie jest pożyteczne, gdyż dzięki nowym
            komórkom zwiêksza się potencjał mózgu.

Gazeta zwraca uwagę, że nie wszystko wygląda tak różowo, bowiem "wraz z
            komórkami rośnie i pociąg do spirytualiów". Będące przedmiotem badań
            Szwedów, myszy rzeczywioecie pozyskiwały nowe komórki. Jednoczeoenie jednak
            zaczynały one preferować wódkę zamiast wody.

"Komsomolskaja Prawda" dochodzi do wniosku, że "osiągnąwszy poprawę pracy
            mózgu, trzeba w czas, wysiłkiem woli, przystopować. By nie stać się zbyt
            mądrym alkoholikiem".
            • i-love-2-bike Re: Coś do śmiechu: 05.05.05, 03:00
              ale-jajaja napisał:

> Prasa rosyjska: Od wódki rozwija się mózg
              > PAP, JP / 2005-05-04 06:22:00
              >

> "Komsomolskaja Prawda" dochodzi do wniosku, że "osiągnąwszy poprawę pracy
              > mózgu, trzeba w czas, wysiłkiem woli, przystopować. By nie stać się zbyt
              > mądrym alkoholikiem".
              >

no to ide sobie chlupnac,bo jednego czego nie lubie to ponurakow,po uciazliwym
              dniu:))))
              czy moge spytac skad jestes,ale nie musisz odpowiadac:)))
              • ale-jajaja Re: Coś do śmiechu: 05.05.05, 03:02
                wolałbym Ci wysłać to na twój e-mail - raz sie do tego przyznałęm 2 lata temu to
                mnie wyśmiewali na każdym poście - nie potrzebuję tego - wystarczy mnie 'dana33'
                • i-love-2-bike Re: Coś do śmiechu: 05.05.05, 03:05
                  ale-jajaja napisał:

> wolałbym Ci wysłać to na twój e-mail - raz sie do tego przyznałęm 2 lata temu t
                  > o
                  > mnie wyśmiewali na każdym poście - nie potrzebuję tego - wystarczy mnie 'dana33
                  > '

o Boze az tak zle:DDDDD:))) z czego to ludzie nie robia funu:))) ja sie
                  przyznalam do stolicy,ale widac tych przynajmniej za to nie ruszaja,tylko za
                  inny caloksztalt. ach ci malostkowi polacy,no,no. no to trzymaj sie skadkolwiek
                  bys nie byl:))
              • ale-jajaja Re: Coś do śmiechu: 05.05.05, 03:04
                jest w Twojeje skrzynce :)
                Ja chyba też pójdę dołóżyć parę komórek - tylko nie wiem szy whiski jest dobrym
                substytutem :)
            • bam_buko Re: Coś do śmiechu: 05.05.05, 03:12
              hehe jak napisala to "Prawda" i w dodatku "Konsomolska Prawda" to musi to byc
              szczera prawda ,prawdziwsza od najbardziej prawdziwej.
              ......a rachelka sobie ze mnie drwila ze......a to prawda!!!!
              • i-love-2-bike Re: Coś do śmiechu: 05.05.05, 03:14
                bam_buko napisał:

> hehe jak napisala to "Prawda" i w dodatku "Konsomolska Prawda" to musi to byc
                > szczera prawda ,prawdziwsza od najbardziej prawdziwej.
                > ......a rachelka sobie ze mnie drwila ze......a to prawda!!!!

ty dzisiaj zaczepki szukasz bam-buko,ale ja nie gram z toba,bo wczoraj od
                kropiastych mi wymyslales:))
                • bam_buko Re: Coś do śmiechu: 05.05.05, 03:21
                  i-love-2-bike napisała:

> bam_buko napisał:
                  >
                  > > hehe jak napisala to "Prawda" i w dodatku "Konsomolska Prawda" to musi to
                  > byc
                  > > szczera prawda ,prawdziwsza od najbardziej prawdziwej.
                  > > ......a rachelka sobie ze mnie drwila ze......a to prawda!!!!
                  >
                  > ty dzisiaj zaczepki szukasz bam-buko,ale ja nie gram z toba,bo wczoraj od
                  > kropiastych mi wymyslales:))

ok ok wczoraj plakalas do kropki to........dzisiaj napisalem ze "Prawda" i
                  tylko prawda zwycieza - czy to nie prawda??
                  • i-love-2-bike Re: Coś do śmiechu: 05.05.05, 03:22
                    bam_buko napisał:

> i-love-2-bike napisała:
                    >
                    > > bam_buko napisał:
                    > >
                    > > > hehe jak napisala to "Prawda" i w dodatku "Konsomolska Prawda" to m
                    > usi to
                    > > byc
                    > > > szczera prawda ,prawdziwsza od najbardziej prawdziwej.
                    > > > ......a rachelka sobie ze mnie drwila ze......a to prawda!!!!
                    > >
                    > > ty dzisiaj zaczepki szukasz bam-buko,ale ja nie gram z toba,bo wczoraj od
                    > > kropiastych mi wymyslales:))
                    >
                    > ok ok wczoraj plakalas do kropki to........dzisiaj napisalem ze "Prawda" i
                    > tylko prawda zwycieza - czy to nie prawda??

ta,ta taka selektywna ,politycznie poprawna prawda bam-buko:))
                    • bam_buko Re: Coś do śmiechu: 05.05.05, 03:46
                      i-love-2-bike napisała:

> bam_buko napisał:
                      >
                      > > i-love-2-bike napisała:
                      > >
                      > > > bam_buko napisał:
                      > > >
                      > > > > hehe jak napisala to "Prawda" i w dodatku "Konsomolska Prawda
                      > " to m
                      > > usi to
                      > > > byc
                      > > > > szczera prawda ,prawdziwsza od najbardziej prawdziwej.
                      > > > > ......a rachelka sobie ze mnie drwila ze......a to prawda!!!!
                      > > >
                      > > > ty dzisiaj zaczepki szukasz bam-buko,ale ja nie gram z toba,bo wczo
                      > raj od
                      > > > kropiastych mi wymyslales:))
                      > >
                      > > ok ok wczoraj plakalas do kropki to........dzisiaj napisalem ze "Prawda"
                      > i
                      > > tylko prawda zwycieza - czy to nie prawda??
                      >
                      > ta,ta taka selektywna ,politycznie poprawna prawda bam-buko:))

no wlasnie w tej prawdzie zawsze sie selektywnie wybierze najbardziej prawdziwa
                      prawde........buuuuuuuuuuuaaaaaaahhhhhhaaaaa jak pisze krasul(apropos m_c czy
                      on nie dziala na kraju jako hrabia.mc czy cos takiego)

wiesz co rachelko to o tych ciastkach szlo nam lepiej,a jak slodko przynajmniej
                      na ich mysl
                  • ale-jajaja Re: Coś do śmiechu: 05.05.05, 03:52
                    bam_buko napisał:

> i-love-2-bike napisała:
                    >
                    > > bam_buko napisał:
                    > >
                    > > > hehe jak napisala to "Prawda" i w dodatku "Konsomolska Prawda" to m
                    > usi to
                    > > byc
                    > > > szczera prawda ,prawdziwsza od najbardziej prawdziwej.
                    > > > ......a rachelka sobie ze mnie drwila ze......a to prawda!!!!
                    > >
                    > > ty dzisiaj zaczepki szukasz bam-buko,ale ja nie gram z toba,bo wczoraj od
                    > > kropiastych mi wymyslales:))
                    >
                    > ok ok wczoraj plakalas do kropki to........dzisiaj napisalem ze "Prawda" i
                    > tylko prawda zwycieza - czy to nie prawda??

Komsomolska bije każdą prawdę :))
      • resekcja_trzustki Re: do Abe 05.05.05, 02:45
        ta kobita ma niezwykla zdolnosc do wylapywania wszelkich antysemickich zachowan
        w Polsce, rowniez tych jeszcze niedokonanych, ale ona z dalekiej nz dostrzega
        juz zalazki takich mysli w nieczego nieswiadomych glowach. taka gwardia
        przyboczna dany. formacja intelektualizujaca w przeciwienstwie do dany - brute
        force.
        • i-love-2-bike Re: do Abe 05.05.05, 02:51
          resekcja_trzustki napisała:

> ta kobita ma niezwykla zdolnosc do wylapywania wszelkich antysemickich zachowan
          > w Polsce, rowniez tych jeszcze niedokonanych, ale ona z dalekiej nz dostrzega
          > juz zalazki takich mysli w nieczego nieswiadomych glowach. taka gwardia
          > przyboczna dany. formacja intelektualizujaca w przeciwienstwie do dany - brute
          > force.
          >

to chyba jest bardziej skomplikowane,ale po pierwsze abe nie ma na tym forum w
          czasie,gdy strona przeciwna brutalnie napada na wielu z nas, a potem jak czytasz
          selektywne wpisy to nie masz calosci obrazu. kazdy tu ma swoje takie,czy inne
          osoby z ktorymi woli konwersowac, w tym nie ma nic zdroznego,ale prawdy nie da
          sie skryc pod dywanik kto kogo i jak traktuje. ja do dany juz od pary dni sie
          nie odzywam,co dalej nie przeszkadza tej damulce obrabiac mnie w co drugim
          poscie. to jest swego rodzaju choroba,polegajaca na bezwzglednym niszczeniu
          kazdego z kim sie nie zgadzasz. przy czym forma jej wypowiedzi to juz niestety
          zupelny rynsztonk i tylko to mnie dziwi,ze abe tego nie widzi. forma zwracania
          sie do kogos per ty chamie,ty lobuzie,ty kreaturo,ty holoto,morde wam obic etc.
          jest nieakceptowalna dla kogos kto w tego typu kregach ludzi sie nie obraca. a
          reszta jest milczeniem:))
          • resekcja_trzustki Re: do Abe 05.05.05, 03:02
            nie jestem w stanie czytac wszystkich postow dany bo niewiele tam informacji a
            pelno samonakrecajacej sie nienawisci i wyzwisk. zwyczajnie czytanie tego to
            starta czasu.

natomiast czytuje abe i widze w najlepszym wypadku udawany obiektywizm i udawane
            zainteresowanie pelnym poznaniem faktow.
            • i-love-2-bike Re: do Abe 05.05.05, 03:08

> nie jestem w stanie czytac wszystkich postow dany bo niewiele tam informacji a
              > pelno samonakrecajacej sie nienawisci i wyzwisk. zwyczajnie czytanie tego to
              > starta czasu.
              >
              > natomiast czytuje abe i widze w najlepszym wypadku udawany obiektywizm i udawan
              > e
              > zainteresowanie pelnym poznaniem faktow.
              >

to prawda,ale jak widac i ona nie ma czasu na doglebne studiowanie obficie
              produkujacej sie dany&company . nie wiem co w kim siedzi,ale jak mowie trudno
              nie zauwazyc tego typu brukowych zaczepek i tanich inwektyw,jedynie dla
              tych,ktorzy chyba jej nie czytaja moze to byc niezrozumiale.ale zejdzmy juz z
              tego tematu bo szkoda tylu slow dla kogos kto ich nie potrzebuje:))
        • wlodek35 Re: do Abe 05.05.05, 05:22

(...)

Czytam i glowie sie. Nie moge zrozumiec. Czy na forum zadna logika jua nie
          istnieje.
          Mowi sie o alkoholach i o prawdzie Komsomolskiej Prawdy a tu nagle czytam
          o "danie".
          Gdyby choc napisal "Oj dana, nasza dana" to bym jeszcze zrozumial: po wypiciu
          alkoholu robi sie wesolo na duszy i chce sie spiewac i tanczyc. Ale, bez zadnej
          racji przejsc na temat, ktory wogole nie jest zwiazany z watkiem dyskusyjnym...
          Moge tylko tlumaczyc to tym, ze "dana" posiada jakas sile magnetyczna i jej
          biegun przyciaga biegun przeciwny niezaleznie od tego czy ten drugi biegun to
          chce, czy nie.

• bam_buko dana dostala po lbie-chwala za to kropce 05.05.05, 03:07
      chociaz za obecnoscia kropki nie przepadam to jednak tym razem jestem ZA.
      Dobrze ze temu arogantowi danie nosa utarla
      • i-love-2-bike Re: dana dostala po lbie-chwala za to kropce 05.05.05, 03:10
        bam_buko napisał:

> chociaz za obecnoscia kropki nie przepadam to jednak tym razem jestem ZA.
        > Dobrze ze temu arogantowi danie nosa utarla

he,he widzisz kolego i kropki da sie lubic. najwyrazniej dancia dzisiaj i
        kropuchne wkurzyla,nie dziwie sie bo cyrki iscie dzieciece tu osdtawia od paru
        dni:))
        • bam_buko Re: dana dostala po lbie-chwala za to kropce 05.05.05, 03:16
          i-love-2-bike napisała:

> bam_buko napisał:
          >
          > > chociaz za obecnoscia kropki nie przepadam to jednak tym razem jestem ZA.
          > > Dobrze ze temu arogantowi danie nosa utarla
          >
          > he,he widzisz kolego i kropki da sie lubic. najwyrazniej dancia dzisiaj i
          > kropuchne wkurzyla,nie dziwie sie bo cyrki iscie dzieciece tu osdtawia od paru
          > dni:))

przegina pale ,widac szybko nastepuje u niej proces starzenia -skleroza.
          Zostala prawie sama ,wszystkie wtracalskie,z bliska i daleka ja zostawili.
          Zostali tylko glupki do pomocy arap i fredzio ale tych wiekszosc ignoruje
        • ale-jajaja Re: dana dostala po lbie-chwala za to kropce 05.05.05, 03:18
          Ja myślę, że to są "gorące uderzenia" :))
          • i-love-2-bike Re: dana dostala po lbie-chwala za to kropce 05.05.05, 03:21
            ale-jajaja napisał:

> Ja myślę, że to są "gorące uderzenia" :))

a skad wy to panowie wiecie co i kiedy uderza baby:))) he,he specjalisci od
            uderzen sie odezwali. jak to sie mowi kazdy z nas sie starzeje i czas kazdemu
            dokopie,wiec nie smiac sie ze starszych,czy mlodych tylko tepic chamstwo prosze
            mi tu:))
            • ale-jajaja Re: dana dostala po lbie-chwala za to kropce 05.05.05, 03:51
              cholera znowy coś mi się 'wrwało' niepolitycznego :))
              • bam_buko Re: dana dostala po lbie-chwala za to kropce 05.05.05, 04:08
                ale-jajaja napisał:

> cholera znowy coś mi się 'wrwało' niepolitycznego :))

musisz uwazac rachelka wszystkie niuanse wychwyci szczegolnie "politically
                incorect" a wtenczas........nawet ciastkami nie przekupisz.
                • i-love-2-bike Re: dana dostala po lbie-chwala za to kropce 05.05.05, 04:23
                  bam_buko napisał:

> ale-jajaja napisał:
                  >
                  > > cholera znowy coś mi się 'wrwało' niepolitycznego :))
                  >
                  > musisz uwazac rachelka wszystkie niuanse wychwyci szczegolnie "politically
                  > incorect" a wtenczas........nawet ciastkami nie przekupisz.

oj wychwyce te "politically incorrect" natychmiast jako ta paskudna feminazi.
                  nie czepiac mi sie kobitek bo was zaraz obsmaruje,a mam w tym wprawe jako,ze
                  sami panowie naookolo mnie to i czlowiek musi dobrze sie starac,aby przy zyciu
                  sie utrzymac:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka