dana33 09.05.05, 22:44 zachowaliscie sie, jak sie zachowaliscie, to nie napisze wam ani slowa o dniu pamieci zolnierza i jeszcze mniej o dniu niepodleglosci.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaki buuuuuu dziś nie będzie dobranocki-BUUUUU :-( 09.05.05, 22:59 www.boguc.art.pl/Anims/Dobranocka/Dobranocka_05.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: buuuuuu dziś nie będzie dobranocki-BUUUUU : 09.05.05, 23:18 ale fajne, aki, jakby jeszcze spiewalo: byl sobie krol, byl sobie paz, i byla tez krolewna.... to bys byl genialny... :)))) i nie placz, powiem ci ladnie dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 a ktos cie o to prosil?Napisz o Mariannie Rokicie 09.05.05, 23:02 na tym sie znasz.Na tych rekordach seksualnuch z Macem przetrenowanych Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: prose pani Dana sie psezywa /nt 09.05.05, 23:16 czekaj, wojtek, powtarzasz sie i to glupie. ja ci przypomne taka piosenke, co mnie nauczyli w przedszkolu: pani patsy na nas z bocku jak stawiamy jak stawiamy domki z klockow.... pamietasz? nu, wez inicjatywe we wlasne rece i przypomnij jeszcze cos z przedszkola... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: prose pani Dana sie psezywa /nt 09.05.05, 23:22 Ja do psedskola nie chodzilem. Mialem mame. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: prose pani Dana sie psezywa /nt 09.05.05, 23:43 ja mialam mame, nianke i przedszkole... jak to sie mowi, wyksztalcenie ogolne. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: prose pani Dana sie psezywa /nt 09.05.05, 23:58 dana33 napisała: > czekaj, wojtek, powtarzasz sie i to glupie. ja ci przypomne taka piosenke, co > mnie nauczyli w przedszkolu: > pani patsy na nas z bocku > jak stawiamy jak stawiamy > domki z klockow.... > > pamietasz? nu, wez inicjatywe we wlasne rece i przypomnij jeszcze cos z > przedszkola... :)))) no wiesz dano dolacze do pozdrowien naszego aaki, bo chyba dobranocka pokickala ci te wazna piosenke. oto calosc. nasza pani patrzy z boczku jak stawiamy (bis) domki z klockow bo przedszkole uczy,bawi nas bo w przedszkolu milo plynie czas nasza pani jak mamusia nie pozwoli(bis) w majtki siusiac bo przedszkole uczy bawi nas bo w przedszkolu milo spedzam czas Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: prose pani Dana sie psezywa /nt 10.05.05, 00:03 dlaczego pokickala? pierwsza zwrotka sie zgadza. a drugiej nie napisalam bom leniwa a nie taki pracus jak ty. ale dobrze, ze napisala, to moze wjociusiowi przypomni sie jakas piosenka mamy, bo on ogolnego wyksztalcenia nie dostal, tylko jednostronne, ale to nie znaczy, ze nie dostateczne... piosenki mu mama pewnie spiewala..... Odpowiedz Link Zgłoś
pypcinski Re: prose pani Dana sie psezywa /nt 10.05.05, 03:48 www.ewa.bicom.pl/karaokedz/index.htm Pod hasłem piosenka przedszkolna jest i Dorotka, ta malusia, i jadą, jadą misie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: prose pani Dana sie psezywa /nt 10.05.05, 08:46 ale swietny link, cepie..... szkoda ze go nie mialam, jak holota byla mala, ale dla wnukow to jak raz.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pypcinski Re: prose pani Dana sie psezywa /nt 10.05.05, 08:52 Tseba dzis powiedziec: kiepełku, bo inacej sie obraze. Jus sie nie ces psezywac? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: prose pani Dana sie psezywa /nt 10.05.05, 09:13 sie poprawie nastepny raz... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 PYPCIA DOSTAŁES CZY CO?:) 10.05.05, 23:40 jakiś niedorozwój umysłowy przyłącza sie do zacnych forumowych antysemitów też niedorozwojów, tylko lepiej zamaskowanych Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd te Gnomon 10.05.05, 23:43 masz jakies kompleksy z niemowlectwa. Mama chyba nie dawala Ci cysia na czas i teraz kasasz jak popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Z POPIELNIKA NA WOJTUSIA ISKIERECZKA MRUGA 10.05.05, 00:20 wojtuś i po co się tak prężysz? opowiem ci kawał ziewa sobie genom3 a wojtuś jak to wojtuś pyskuje i poucza - nie otwieraj tak buzi przy ziewaniu bo mnie zjesz na co genom3 grzecznie odpowiada - wieprzowiny nie jadam:) * Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 KRYSTUŚ JAK ZWYKLE ZNUDZONY ŻYDOWSKIM TEMATEM 10.05.05, 00:29 krystianku coś dla ciebie chciałam namalować prawdziwego goja, nawet zrobiłam szkic ale inny goj zwrócił mi uwagę, że to co wymalowałam do goja nie jest podobne - jak to niepodobne?! -zastanów się, od kiedy to goj trzyma ręce we własnych kieszeniach:) ano, krystian wyciagnij ręce z cudzych kieszeni zajmij się swoimi, dziurawymi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek35 Re: Z POPIELNIKA NA WOJTUSIA ISKIERECZKA MRUGA 10.05.05, 09:03 klikając czerwony kosz. Odpowiadasz na : genom3 napisała: > wojtuś i po co się tak prężysz? > opowiem ci kawał > > ziewa sobie genom3 > a wojtuś jak to wojtuś pyskuje i poucza > - nie otwieraj tak buzi przy ziewaniu bo mnie zjesz > > na co genom3 grzecznie odpowiada > - wieprzowiny nie jadam:) > I ja opowiem Ci o rece w cudzej kieszeni. genom ma reke w kieszeni wojtka. Wychodzi tak, ze genom ma reke w kieszeni i wojtek ma reke w kieszeni. Czy nie jest to dziwne?... P.S chcialbym zaznaczyc, ze choc dyskusja nie jest zbyt madra, to przynajmiej nie ma tu wrogosci tak, jak przy innych watkach. Czy nie jest tak przyjemniej? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Z POPIELNIKA NA WOJTUSIA ISKIERECZKA MRUGA 10.05.05, 09:15 :)))) mielismy juz pare takich fajnych watkow tutaj w przeszlosci, o muzyce, o literaturze, poezja.... tylko szybko sie konczyly, jak komus stalo drzazga w oku, ze nikt nie nie kloci i nie wyzywa... Odpowiedz Link Zgłoś
pypcinski Re: to jest watek natwoj poziom-prorokuje 300 wpi 10.05.05, 03:56 Na Wojtusia z popielnika Z popielnika na Wojtusia iskiereczka mruga. Chodź opowiem ci bajeczkę. Bajka będzie długa. Była sobie raz królewna, pokochała grajka, król wyprawił im wesele i skończona bajka. Była sobie Baba Jaga, miała chatkę z ciasta, a w tej chatce same dziwy, cyt! iskierka zgasła. Patrzy Wojtuś, patrzy, duma, łzą zaszły oczęta, czemu żeś mnie oszukała? Wojtuś zapamięta. Już ci nigdy nie uwierzę iskiereczko mała. Najpierw błyśniesz, potem zgaśniesz, ot i bajka cała. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: to jest watek natwoj poziom-prorokuje 300 wpi 11.05.05, 02:47 pypcinski napisał: > Na Wojtusia z popielnika > > Z popielnika na Wojtusia > iskiereczka mruga. > Chodź opowiem ci bajeczkę. > Bajka będzie długa. > > Była sobie raz królewna, > pokochała grajka, > król wyprawił im wesele > i skończona bajka. > > Była sobie Baba Jaga, > miała chatkę z ciasta, > a w tej chatce same dziwy, > cyt! iskierka zgasła. > > Patrzy Wojtuś, patrzy, duma, > łzą zaszły oczęta, > czemu żeś mnie oszukała? > Wojtuś zapamięta. > > Już ci nigdy nie uwierzę > iskiereczko mała. > Najpierw błyśniesz, potem zgaśniesz, > ot i bajka cała. oj pypciu pypciu,zeby taki blad popelnic. baba jaga miala chatke z masla, a nie z ciasta. ciasto to kazdy piecze a maslo to brzmi bardziej bajecznie. takich podstaw nie znacie i scecie dyskusje prowadzic pse towarzystwa. styd i tyle. a ja spiewam sama,mam perfekt sluch i nie znosze jak ktos falszuje,moge nawet wam wygrac na flecie,ale tesz solo,bo mi tylko zepsujecie wejscie. Odpowiedz Link Zgłoś
pypcinski Re: to jest watek natwoj poziom-prorokuje 300 wpi 11.05.05, 11:56 Bardzo słusznie. Chatka z masła. Winne bezmyślne kopiowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: to jest watek natwoj poziom-prorokuje 300 wpi 11.05.05, 17:27 pypcinski napisał: > Bardzo słusznie. > > Chatka z masła. > > Winne bezmyślne kopiowanie. w tych sprawach jestem nieugieta,bo to co z dziecinstwa sie pamieta to we lbie do konca zostaje i nie wolno tego zmieniac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
olewin mowa o tych 1,5 miliona żydowskich wojaków ?? :)) 10.05.05, 00:22 lepiej rzeczywiście nic nie pisz .. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: mowa o tych 1,5 miliona żydowskich wojaków ?? 10.05.05, 00:25 nu, widzisz, olejciu, jak sie zgadzamy. sama milosc i pokoj.... niech biora z nasz przyklad, nie? spi dobrze, i wyobraz sobie ze rachelcia i ja spiewamy ci na dobranoc o klockach. Odpowiedz Link Zgłoś
olewin Re: mowa o tych 1,5 miliona żydowskich wojaków ?? 10.05.05, 00:32 ano: לילה טוב (lajla tow) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: mowa o tych 1,5 miliona żydowskich wojaków ?? 10.05.05, 00:35 wow, dobrze ze siedze bo bym upadla..... לילה טוב גם לך Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 HEHE,OLEWIN DOKONAŁ TŁUMACZENIA LAILA TOW 10.05.05, 00:38 dobranoc olewin niech ci sie pchły, które cię gryzą każdego dnia przyśnią wszystkie jednej nocy;-) nie zadrap się na smierć do jutra:))) Odpowiedz Link Zgłoś
olewin genotypu nie zmienisz .. choć słomę z butów 10.05.05, 00:50 mógłbyś przynajmniej w towarzystwie wyjąć .. antysemito jeden :P Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 olewin 10.05.05, 01:05 w mózgach małp istnieją dwa obszary przetwarzania mowy i języka Broki(kontrola) i Wernickiego(rozpoznawanie) są to właśnie te nielingwistyczne problemy jakie ma wielu ludzi z SLI:) to trwałe uszkodzenie ma miejsce mniej więcej w trzecim trymestrze ciaży;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana uscyp Fredka dam Ci cekolade /nt 10.05.05, 08:49 bym to zrobila i bez czekolady, ale nie chce sie ze mna spotkac, za nic na swiecie. bylabym gotowa nawet postawic piwko w natanii, ale fredzio szeli nie jest przekupny. ma swoje blondynki, szatynki to nie fredzia styl.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 nu, doszlo do 22 wpisow.... 10.05.05, 22:52 musze powiedziec, ze rozpoczynajac ten absolutnie kretynski watek bylam pewna, ze nie bedzie jednego wpisu, a tu doszlo do 22 spisow...... nu, duzo inteligencji jednak nie macie.... ale ja sie bawilam super.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: nu, doszlo do 22 wpisow.... 10.05.05, 23:21 dana33 napisała: > musze powiedziec, ze rozpoczynajac ten absolutnie kretynski watek bylam pewna, > ze nie bedzie jednego wpisu, a tu doszlo do 22 spisow...... nu, duzo > inteligencji jednak nie macie.... > ale ja sie bawilam super.... :))) ________________________________________________________ Oj Dano Ty nie liczysz w systemie dziesietnym, to jest system 17-nastkowy. (36 w systemie 10-nym, to 22 w systemie 17-nastkowym.) Jednak popsulem Ci watek i poslismy do psedskola. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nu, doszlo do 22 wpisow.... 11.05.05, 10:18 alez nic nie popsules, wojteczku, na odwrot, przeciez napisales na poczatku ze "jestem dziecinna".... :)))) ale to nie ja, wojtusiu, to wy.... :))) no i watek znow poszedl w gore.... jeszcze sie sprawdzi przepowiednia krystianka.... ujjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 UPRZEJMI FINISZUJĄ JAKO PIERWSI WOJWOJWOJTEK 10.05.05, 23:36 dla wampirów drogie jest nie tylko pokrewieństwo, potrafią również tworzyć własne,trwałe związki lojalnego braterstwa krwi w ten sposób stają się forpocztą szczodrej wzajemnie korzystnej współpracy leć więc do swoich wampirze i współpracuj korzystnie lojalnie trwale bencwale:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: UPRZEJMI FINISZUJĄ JAKO PIERWSI WOJWOJWOJTEK 10.05.05, 23:39 Te Gnomon Ty o cym tutaj pises? Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 dana jesteś im potrzebna jak tlen do oddychania,be 11.05.05, 00:12 bez ciebie nie żyją:)))))))) wojtek ja z natury nieobraźliwy jestem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: dana jesteś im potrzebna jak tlen do oddychan 11.05.05, 00:15 genom3 napisała: > bez ciebie nie żyją:)))))))) > > wojtek ja z natury nieobraźliwy jestem;-) __________________________________________________________ Tu troche masz racji. Zydzi to chyba jedyna nacja nie-Polakow znajaca jezyk polski. Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: dana jesteś im potrzebna jak tlen do oddychan 11.05.05, 00:21 wojcd napisał: > genom3 napisała: > > bez ciebie nie żyją:)))))))) > > > > wojtek ja z natury nieobraźliwy jestem;-) > __________________________________________________________ > Tu troche masz racji. > Zydzi to chyba jedyna nacja nie-Polakow > znajaca jezyk polski. i o czym to swiadczy? o tym, że bułek w sklepie zabrakło? czy, ze mają talent do jezyków?:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: dana jesteś im potrzebna jak tlen do oddychan 11.05.05, 00:26 genom3 napisała: > i o czym to swiadczy? > o tym, że bułek w sklepie zabrakło? > czy, ze mają talent do jezyków?:)))))))))) ___________________________________________________________ Obie nacje traktuja druga jak lustro. Powinny dojsc kiedys do porozumienia i szanowac sie. Tak ja to widze. Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: dana jesteś im potrzebna jak tlen do oddychan 11.05.05, 00:47 myślę, że obie nacje się tak traktują jak piszesz poza drobnymi wyjątkami, które potwierdzają regułę nie jest tak źle jak na tym forum wygląda pozory często mylą;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dana jesteś im potrzebna jak tlen do oddychan 11.05.05, 10:22 bogu dzieki, genom, bogu dzieki, bo byloby zle... a ten margines forumowy to akurato dobry, zeby sie z nich nabijac, nie uwazasz? milego dnia wszystkim zydom jutro.... mamy z czego byc dumni.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dana jesteś im potrzebna jak tlen do oddychan 11.05.05, 10:21 nie polakow? a od kiedy wojtus, ty wydajesz nowe przepisy? a oprocz tego, to nie tylko znaja polski, ale jeszcze JAK znaja polski... niektorzy na forum mogliby sie od nas uczyc..... mnie nie ma w polsce juz 40 lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: dana jesteś im potrzebna jak tlen do oddychan 11.05.05, 10:27 Bo widzisz dana ,, ja znam takich Poaków co do raichu wyjechali ,i po trzech latach języka w gębie zapomnieli(polskiego)no ale myślę że to margines. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: "poniewaz na watku o dniu zaglady 11.05.05, 19:09 zachowaliście się jak świanie ja też będzę świną" ******************************************************** Droga Dano! Nie popełniaj takich postów więcej! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: "poniewaz na watku o dniu zaglady 11.05.05, 21:46 drogi abstrakcie. nie wiem skad wziales ta szwinke.... :)))) nic takiego nie pisalam. a jakiego postu mam nie popelniac? tego czy tego o zagladzie... i dla ciebie najserdeczniejsze.... Odpowiedz Link Zgłoś