Dodaj do ulubionych

Na jakiej planecie jest USA?

16.05.05, 02:08
Na pewno nie na planecie Ziemia. Ci ludzie tam, mowie o tych u steru wladzy i
tych w mediach, sa zupelnie nieodpowiedzialnymi za konsekwencje swoich slow
idiotami, ktorzy zachowuja sie tak jakby byli jedyna rasa na tej planecie.
Klamia, falszuja i wypaczaja information co przynosi w konsekwencji smierc
setkom tysiacy ludzi. Najpierw zmyslili cos o Iraku - w konsekwencji
poszukiwania nieistniejacych BMR i nieobecnego tam Bin Ladena zginelo tysiace
Irakczykow, i tysiace jeszcze zginie.
Teraz znowu wymyslili o spuszczaniu Koranu do ubikacji. SEtki ludzi w
protestach wzdluz i wszerz krajow islamskich juz zginelo. Pozostali sa na
drodze do swietej wojny. A tu sie okazuje, ze siem cos im tam pomylilo z tym
Koranem w WC.
Czy wy wogole wiecie cos o WSPOLZYCIU Z INNYMI NARODAMI I RELIGIAMI.
Nastepny kataklizm wymazujacy was z map swiata nie nastapi za wczesnie i
bedzie blogoslawienstwem dla reszty mieszkancow tej planety.
today.reuters.com/news/newsArticle.aspx?type=topNews&storyID=2005-05-15T233739Z_01_N15415465_RTRIDST_0_NEWS-RELIGION-AFGHAN-NEWSWEEK-DC.XML
Obserwuj wątek
    • felusiak1 Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 02:34
      Tak, wiemy i szczerze ubolewamy kiedy wojujaca, antybuszowska lewica wypaca
      artykuly w Newsweeku, ktore pociagaja za soba smierc 16 zdewocialych muzulmanow.
      Ubolewamy z powodu zagubienia dziennikarzy uwiklanych w propagowanie wlasnego
      swiatopogladu nie ogladajac sie na fakty i oburza nas tani sensacjonizm w
      mediach mieniacych sie jako "powazne". Jeszcze bardziej oburza nas to, ze Liga
      Arabska potepila wrzucanie koranu do kibla nie zadajac sobie trudu
      zweryfikowania informacji. Oburza nas takze celowe zawyzanie liczby ofiar i na
      koniec oburza nas milczenie takich jak ty kiedy tak zwani partyzanci, "walczacy"
      o "wolnosc" Iraku zabijaja w atakach bombowych ponad 500 irakijczykow z czago
      polowa to cywile a niemal 100 to dzieci.
      • i-love-2-bike Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 02:41
        felusiak1 napisała:

> Tak, wiemy i szczerze ubolewamy kiedy wojujaca, antybuszowska lewica wypaca
        > artykuly w Newsweeku, ktore pociagaja za soba smierc 16 zdewocialych muzulmanow
        > .
        > Ubolewamy z powodu zagubienia dziennikarzy uwiklanych w propagowanie wlasnego
        > swiatopogladu nie ogladajac sie na fakty i oburza nas tani sensacjonizm w
        > mediach mieniacych sie jako "powazne". Jeszcze bardziej oburza nas to, ze Liga
        > Arabska potepila wrzucanie koranu do kibla nie zadajac sobie trudu
        > zweryfikowania informacji. Oburza nas takze celowe zawyzanie liczby ofiar i na
        > koniec oburza nas milczenie takich jak ty kiedy tak zwani partyzanci, "walczacy
        > "
        > o "wolnosc" Iraku zabijaja w atakach bombowych ponad 500 irakijczykow z czago
        > polowa to cywile a niemal 100 to dzieci.

felusiak zapytaj po co to sie robi?
      • abe_ltd Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 03:32
        Jakos znajduje to 'hard to believe' ze szanowny pan ubolewa nad smiercia
        16 'zdewocialych muzulmanow'. Nie wiem, no nie wiem. Jesli sie myle to prosze
        mnie sprostowac. Co pan zrobil z tego ubolewania. Jakies wyrazu skruchy?
        Alez nie! Zrzucimy raczej wine na 'wojujace' lewactwo - to ono prowokuje
        naszego peace-loving neocona Busha do wojen i podbojow Bliskiego Wschodu, do
        naruszana praw czlowieka i statusu POW w obozach jenieckich w stosunku do
        muzulmanow i ich sympatyzerow. To wszystko przez to lewactwo doprowadzilo do
        wojen w Afganistanie i Iraku i na polowie tego globu w celu szerzenia
        sensacjonalizmu i dla czystej wlasnej gratyfikacji.
        I jeszcze nalezaloby obwinic Arabow i ich lige, ze oni wogole wierza w
        takie 'oczywiste' przebarwienia faktow, szczegolnie po Abu Ghraib i po tym jak
        ich wspolobywateli przypalalo sie, odlewano sie na nich i organizowano im
        grupowe zdjecia sodomistyczne. No wogole, jak te glupie Araby mogly uwierzyc ze
        jakis niewinny interrogator spuscilby swieta ksiege Koranu w toalecie. Przeciez
        USA i jego representanci na swiecie od zawsze wykazuje sie wyjatkowa tolerancja
        i wrazliwoscia na wartosci kulturowe innych.
        Na koniec, owszem oburza mnie to ze USA doprowadzilo Irakczykow do takiej
        desperacji i do smierci wielu niewinnych dzieci, kobiet itd. Bo oczywiscie nie
        mam najmniejszej watpliwosci (i nie wiem skad bierze sie panska) ze jakby nie
        bylo okupacji Iraku to te 500 niewinnych Irakczykow gineloby w atakach
        bombowych ot tak dla checy.
        • wlodek35 Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 05:31

abe_ltd napisała:

> Alez nie! Zrzucimy raczej wine na 'wojujace' lewactwo - to ono prowokuje
          > naszego peace-loving neocona Busha do wojen i podbojow Bliskiego Wschodu, do
          > naruszana praw czlowieka i statusu POW w obozach jenieckich w stosunku do
          > muzulmanow i ich sympatyzerow. To wszystko przez to lewactwo doprowadzilo do
          > wojen w Afganistanie i Iraku i na polowie tego globu w celu szerzenia
          > sensacjonalizmu i dla czystej wlasnej gratyfikacji.
          > I jeszcze nalezaloby obwinic Arabow i ich lige, ze oni wogole wierza w
          > takie 'oczywiste' przebarwienia faktow, szczegolnie po Abu Ghraib i po tym
          jak
          > ich wspolobywateli przypalalo sie, odlewano sie na nich i organizowano im
          > grupowe zdjecia sodomistyczne. No wogole, jak te glupie Araby mogly uwierzyc
          ze
          >
          > jakis niewinny interrogator spuscilby swieta ksiege Koranu w toalecie.
          Przeciez
          >
          "abe", piszesz o tych rzeczach tak, jakby to rzad Busza rozkazal te rzeczy
          robic. Winni zostali ukarani. Kto ukarze tych terrorystow arabskich moprdujace
          wlasnych, niewinnych ziomkow, a szczegolnie malych dzieci, nie mowiac juz
          scinanie glow niewinnych cudzoziemcow.
          Kto sadzil tych Palestynczykow, ktorzy wtargneli do aresztu, wyciagneli dwoch
          izraelskich zolnierzy, ktorzy zabladzili i nie dosc, ze ich zlinczowali, to
          jeszcze zbeszczescili ich ciala i ukazywali z dzika rozkosza swoje zakrwawione
          rece pzzez okno.
          Jezeli Arafat nie wytoczyl im procesu znaczy, ze utozsamial sie z nimi. Jezeli
          pod przymusem aresztowal juz jakiegos terroryste, to po rotkim arescie wypuscil
          go na wolnosc.
          W tej tak znienawidzonej przez lewactwo Ameryce sadzi sie za mniejsze
          przestepstwa zolnierzy amerykanskich w Iraku.

Za bezczescienie koranu, co bylo, jak juz pisalem, glupim przestepstwem, winny
          napewno bedzie ukarany.

> Na koniec, owszem oburza mnie to ze USA doprowadzilo Irakczykow do takiej
          > desperacji i do smierci wielu niewinnych dzieci, kobiet itd. Bo oczywiscie
          nie
          > mam najmniejszej watpliwosci (i nie wiem skad bierze sie panska) ze jakby nie
          > bylo okupacji Iraku to te 500 niewinnych Irakczykow gineloby w atakach
          > bombowych ot tak dla checy.

A skad wiesz, ze nawet wiecej ludzi niz dotychczas nie zgineloby z rak krwawego
          dyktatora Sadama. Tysiace ludzi przepadle bez wiadomosci, morderstwa dokonywane
          na muzulmanow odmiennego odcienia, odkryte masowe groby, trucie gazem Kurdow
          chyba swiadcza o tym najlepiej.
          Wtedy ludzie padali bez zadnej nadzji na zmiane. Dzisiaj, gdy terror sie
          skonczy (nie bedzie wieczny), ludzie maja nadzieje, ze demokratycznie wybrany
          rzad bedzie stal na strazy praworzdnosci, aby bezkarne mordy obywateli, jakie
          mialy miejsce za Sadama, sie wiecej nie powtarzaly.

• i-love-2-bike Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 02:40
      he,he abe ty jedynie widzisz nieprawidlowosci USA ale my nie jestesmy
      jedyni,spojrz na caly swiat chyba wszyscy juz kota dostali,wlaczajac w to wybranych.
      • dziadek_piaskowy Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 03:32
        tzw.WMD(Weapons of Mass Decepction)jest atrybutem kolejnych rzadow
        administracji USA,sa prawdziwymi mistrzami w wypaczaniu i przeinaczaniu
        faktow,wprowadznia w blad opini publicznej we wlasnym kraju oraz siania zametu
        politycznego w swiecie,jest to po prostu kupa zwyklych skur***ynow,ktora
        zasluguje jeden po drugim na szafot.Nalezy miec nadzieje ABE ,ze przyjdzie czas
        rozliczen tych zbirow.
        • abe_ltd Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 03:38
          Nie mam najmniejszej watpliwosci, ze Newsweek mial te informacje 'first hand'
          od wysokiej rangi urzedasa Pentagonu,i ze tenze urzedas udostepnil te
          informacje z odgornym blogoslawienstwem Bialego Domu. CHodzi o wywolanie fali
          oburzenia i sprowokowanie fundamentalistow islamskich do nastepnej
          spektakularnej ackcji, ktora z kolei posluzyalby jako wymowka na "righteous"
          oburzenie i nastepna akcje 'odwetowa' na Bliskim Wschodzie.
          To ze sie to potem odwolalo nic nie znaczy. Damage has been done - the chain
          reaction has begun.
          • ale-jajaja Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 03:53
            abe_ltd napisała:

> Nie mam najmniejszej watpliwosci, ze Newsweek mial te informacje 'first hand'
            > od wysokiej rangi urzedasa Pentagonu,i ze tenze urzedas udostepnil te
            > informacje z odgornym blogoslawienstwem Bialego Domu. CHodzi o wywolanie fali
            > oburzenia i sprowokowanie fundamentalistow islamskich do nastepnej
            > spektakularnej ackcji, ktora z kolei posluzyalby jako wymowka na "righteous"
            > oburzenie i nastepna akcje 'odwetowa' na Bliskim Wschodzie.
            > To ze sie to potem odwolalo nic nie znaczy. Damage has been done - the chain
            > reaction has begun.

A ja mam wątpliwości - dlaczego tylko ta gazeta, czyżby mieli najlepszych wśród
            najlepszych ? bzdura. Pogoń z asensacją i nieodpowiedzialny redaktor naczelny.
            Nie doszukujcie się wszędzie konsoiracji na miłość Boską.
            • abe_ltd Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:02
              Widzisz, to 'zrodlo' Newsweeka z Petagonu wcale nie twierdzi ze Newsweek to
              zmyslil. A zatem informacja pochodzi od agencji rzadowej a nie jest po prostu
              Newsweek'a 'thumb suck' ktore tak usilnie probujesz zainsynuuowac.
              • ale-jajaja Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:08
                Ja nic nie insuije - ja nie znam prawdy - to jest dla mni eproblem. Nie możemy
                wskażać kto jest fałszywy - gdzie jest prawda?. Po prostu spekulujemy. Ciekawe
                jest jak Newseek z tego wybrnie. Ni emogą przycisnąć pismaka bo to zaraz się
                zacznie 'freedom of press' itd.
                • i-love-2-bike Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:10
                  ale-jajaja napisał:

> Ja nic nie insuije - ja nie znam prawdy - to jest dla mni eproblem. Nie możemy
                  > wskażać kto jest fałszywy - gdzie jest prawda?. Po prostu spekulujemy. Ciekawe
                  > jest jak Newseek z tego wybrnie. Ni emogą przycisnąć pismaka bo to zaraz się
                  > zacznie 'freedom of press' itd.

to nie chodzi o to kto jak z tego wybrnie,tylko po co tam jestesmy i co chcemy
                  osiagnac. jak na razie poza trupami i zniszczeniem naszej reputacji i iraku
                  niezbyt wiele osiagnelismy.
                  • ale-jajaja Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:15
                    > to nie chodzi o to kto jak z tego wybrnie,tylko po co tam jestesmy i co chcemy
                    > osiagnac. jak na razie poza trupami i zniszczeniem naszej reputacji i iraku
                    > niezbyt wiele osiagnelismy.

to jest absolutnie odrębne zagadnienie - absolutnie nie mające nic wspólengo z
                    Koranem i Newsweekiem - nie uważasz ?
                    • i-love-2-bike Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:17
                      ale-jajaja napisał:

> > to nie chodzi o to kto jak z tego wybrnie,tylko po co tam jestesmy i co c
                      > hcemy
                      > > osiagnac. jak na razie poza trupami i zniszczeniem naszej reputacji i ira
                      > ku
                      > > niezbyt wiele osiagnelismy.
                      >
                      > to jest absolutnie odrębne zagadnienie - absolutnie nie mające nic wspólengo z
                      > Koranem i Newsweekiem - nie uważasz ?

nie wszystko sie zazebia,tylko czasem zmieniamy aktorow i scenografie,ale skrypt
                      jak z marksa i engelsa,musi pasowac.
                • abe_ltd Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:12
                  Oczywiscie, ze rzad jak najbardziej poprze amerykanska principle of
                  confidentiality of sources in the media. Przeciez na to liczyli od poczatku.
                  Newsweek bedzie musial przemilczec imie ich zrodla co jest Bialemu Domowi
                  bardzo na reke.
          • dragger Smiechu warte... 16.05.05, 14:37
            > Nie mam najmniejszej watpliwosci,

pogratulowac intuicji i informacji wywiadowczych, hehe.... Normalnie osmieszasz sie kobieto. Mozna napisac "podejrzewam" albo "wydaje mi sie prawdopodobne". Jak piszesz "nie mam najmniejszej watpliwosci" to znaczy ze jestes zaslepiona, jednostronna, sklonna uwierzyc bezkrytycznie we wszystko, co tylko pasuje do twoich "teorii"...
        • dragger nie za twojego zycia 16.05.05, 14:35
          > zasluguje jeden po drugim na szafot.Nalezy miec nadzieje ABE ,ze przyjdzie czas
          >
          > rozliczen tych zbirow.

wiec naucz sie z tym zyc jakos :]
      • abe_ltd Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 03:35
        Rachelko, ja nie mowie o "nieprawidlowosciach". Ja mowie o zbrodniach
        wojennych, manipulacji faktami, kradziezy i ludobojstwu na skale miedzynarodowa.
        W takiej perspektywie jakies tam 'nieprawidlowosci' w systemie zapomogowym w
        Niemczech na przyklad zaiste bledna.
        Stad tez ja zauwazam to pierwsze a nie to drugie.
        • i-love-2-bike Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 03:42
          abe_ltd napisała:

> Rachelko, ja nie mowie o "nieprawidlowosciach". Ja mowie o zbrodniach
          > wojennych, manipulacji faktami, kradziezy i ludobojstwu na skale miedzynarodowa
          > .
          > W takiej perspektywie jakies tam 'nieprawidlowosci' w systemie zapomogowym w
          > Niemczech na przyklad zaiste bledna.
          > Stad tez ja zauwazam to pierwsze a nie to drugie.

a jak myslisz dla kogo i dlaczego my to wszystko robimy:)))?
          • abe_ltd Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 03:46
            Przypuszczam ze masz na mysli ochrone interesow Izraela. I duzo w tym racji.
            Ale to tylko jedna strona Ksiezyca.
            Druga to dokladnie to ze robicie to dla siebie, dla wlasnego zysku i dla
            wlasnej zadzy wladzy. Bo robiliscie to samo nie tak dawno temu w Azji (a tam
            Izraelem zaslonic sie nie mozna bylo).
            • i-love-2-bike Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 03:49
              abe_ltd napisała:

> Przypuszczam ze masz na mysli ochrone interesow Izraela. I duzo w tym racji.
              > Ale to tylko jedna strona Ksiezyca.
              > Druga to dokladnie to ze robicie to dla siebie, dla wlasnego zysku i dla
              > wlasnej zadzy wladzy. Bo robiliscie to samo nie tak dawno temu w Azji (a tam
              > Izraelem zaslonic sie nie mozna bylo).

nie moja droga to izrael i jego potrzeby i ambicje decyduja co,jak i kiedy USA
              jako panstwo akceptuja lub nie, wojna iracka jest tego najlepszym przykladem.
              • abe_ltd Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 03:55
                W Iraku interesy Izraela odgrywala zywotna role, owszem.
                Ale jakie potrzeby Izraela byly i sa 'bronione' przez USA w Korei Poludniowej.
                Co Izrael mial wspolnego z Vietnamem?
                Niestety, za wiele zbrodnich USA musi odpowiedziec samo. I kiedys odpowie.
                • i-love-2-bike Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 03:58
                  abe_ltd napisała:

> W Iraku interesy Izraela odgrywala zywotna role, owszem.
                  > Ale jakie potrzeby Izraela byly i sa 'bronione' przez USA w Korei Poludniowej.
                  > Co Izrael mial wspolnego z Vietnamem?
                  > Niestety, za wiele zbrodnich USA musi odpowiedziec samo. I kiedys odpowie.

abe nie patrz za daleko w przeszlosc patrz na ostanie 5 lat and up, to wlasnie
                  wtedy pejsaci zaczeli nam dyktowac co i jak. irak to jedynie wojna dla
                  izraela,pisal o tym wielokrotnie pat buchanan i to ma sens i jesli iran dojdzie
                  do skutku to bedzie dokladnie ten sam powod.
                  • abe_ltd Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:05
                    To nie jest takie proste. Amerykanskie korporacje czerpia z tej wojny ogromne
                    korzysci. To one sa sila napedowa spirali przemocy na Bliskim Wschodzie. Nie
                    probuje usprawiedliwiac Izraela bo zgadzam sie ze i on macza w tym palce, ale
                    centralne 'headquarters'podboju Bliskiego Wschodu znajduja sie w samym USA.
                    • i-love-2-bike Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:07
                      abe_ltd napisała:

> To nie jest takie proste. Amerykanskie korporacje czerpia z tej wojny ogromne
                      > korzysci. To one sa sila napedowa spirali przemocy na Bliskim Wschodzie. Nie
                      > probuje usprawiedliwiac Izraela bo zgadzam sie ze i on macza w tym palce, ale
                      > centralne 'headquarters'podboju Bliskiego Wschodu znajduja sie w samym USA.

abe,abe wake up to nie pare amerykanskich korporacji ale wplywy naszych
                      przyjaciol,ktore sa istotne. popatrz na mape i zastanow sie dlaczego i kto na
                      tym zyskuje.
                    • wlodek35 Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 06:24
                      "abe", nie sprzeczaj sie z Rachelcia. Ona wszystko wie lepie i logicznej.
                      Skoro pejsaci i koszerni rzadza Ameryka, to z tego przeciez logiczny wniosek, ze
                      rzad amerykanski robi wszystko o oni kaza robic. Tak, ze niewaznym jest, co i gdzie
                      sie pochodzi od koszernych

P.S. "abe", czy nie masz nic do okreslenia narodu: koszerni, pejsaci?
                      Pejsaci, koszerni. parhy sa ulubionymi przymiotnikami najwiekszych
                      antysemitow, stosowanych wobec narody zydowskieg. Sa tez ukryci antysemici ale
                      wczesniej czy pozniej szydlo wychodzi z worka.

P.P.S. Nie wiem skad sie bierze do niezydowki czysto zydowskie imie, Rachela.
                      Tylko matki Zydowki nadaja swym corkom takie imie.
          • ale-jajaja Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 03:50
            Dziewczyny zaczynacie bić pianę.
            • i-love-2-bike Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 03:52
              ale-jajaja napisał:

> Dziewczyny zaczynacie bić pianę.

hey kiddo u wanna fight us,c'mmon.
              • ale-jajaja Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 03:55
                Czy jak idziesz siusiu - to konspirator jest za drzwiami ?
                Czy po prostu zboczeniec szukający sensacji i łatej słąwy _ czasami wyjdzi
                eczasami nie - jest kupa desperatów.
                • i-love-2-bike Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:05
                  ale-jajaja napisał:

> Czy jak idziesz siusiu - to konspirator jest za drzwiami ?
                  > Czy po prostu zboczeniec szukający sensacji i łatej słąwy _ czasami wyjdzi
                  > eczasami nie - jest kupa desperatów.

sluchaj widze,ze ty wierzysz w wojne iracka,ja nie,bo od poczatku byla ona szyta
                  grubymi nicmi. jak widzisz nie mielismy zadnych powodow,aby tam wejsc,poza
                  paroma dosyc tanimi i "koszernymi" celami. ja osobiscie nie widze powodu do
                  zabijania cywilow i naszych zolnierzy po to ,aby jeden rezim zastapic drugim i
                  nazwac to "wyzwoleniem",jak rowniez nie widze powodu do tego,aby podatnik
                  amerykanski placil za wojne,ktora nie ma sensu,alienuje pol swiata i sluzy
                  "taniej" propagandzie paru krzykaczy,ktorzy widza woga tam,gdzie normalny
                  czlowiek nie powinien go widziec.
                  • abe_ltd Amen to that n.t 16.05.05, 04:07
                  • ale-jajaja Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:13
                    > sluchaj widze,ze ty wierzysz w wojne iracka,ja nie,bo od poczatku byla ona szyt

nie wkładaj mi w usta czegoś czego nie powiedziałęm - twój domysł jest fałszywy
                    - brzydzę się przemocą i wojną w każdym wydaniu.
                    Ale też wiem jacy są dziennikarze w pogoni za sensacją - chcesz przykładu - np
                    śmierć Diany.

To, że lobby żydowskie dyktuje politykę US jest znane od lat - ito nie jest nic
                    nowego pod słońcem. Ale nie sądzę, abyżydzi byli na tyle nirezsądni aby wywołać
                    religijną katastrofę koranową.
                    • i-love-2-bike Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:16
                      ale-jajaja napisał:

> > sluchaj widze,ze ty wierzysz w wojne iracka,ja nie,bo od poczatku byla on
                      > a szyt
                      >
                      > nie wkładaj mi w usta czegoś czego nie powiedziałęm - twój domysł jest fałszywy
                      > - brzydzę się przemocą i wojną w każdym wydaniu.
                      > Ale też wiem jacy są dziennikarze w pogoni za sensacją - chcesz przykładu - np
                      > śmierć Diany.
                      >
                      > To, że lobby żydowskie dyktuje politykę US jest znane od lat - ito nie jest nic
                      > nowego pod słońcem. Ale nie sądzę, abyżydzi byli na tyle nirezsądni aby wywoła
                      > ć
                      > religijną katastrofę koranową.
                      >
                      >
                      >
                      no to pomysl kto wiedzial o 9/11 zawczasu,nawet o tym CNN trabilo przez 1 dzien:))
                      jesli pomyslisz,ze polityka to jest jeden wielki teatr i kto tu jest widownia, a
                      kto aktorem ,a kto pisze skrypt:))
                      • ale-jajaja Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:17
                        Spekulacje na 'rense.com' - i ninnych tego typu stronach - żadnych dowodów.
                        • i-love-2-bike Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:20
                          ale-jajaja napisał:

> Spekulacje na 'rense.com' - i ninnych tego typu stronach - żadnych dowodów.

a po co ci one,nie pasuje ci skrypt?
                          • ale-jajaja Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:21
                            Ja muszę pomacać :)) Niedowiarek jestem. Katolik który nie wierzy we wszystkie cuda.
                            • i-love-2-bike Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:24
                              ale-jajaja napisał:

> Ja muszę pomacać :)) Niedowiarek jestem. Katolik który nie wierzy we wszystkie
                              > cuda.

:)))) DDDD now u talking,tylko nie zbocz na niewlasciwe drogi w tym macaniu, u
                              know :)))
                              • ale-jajaja Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:25
                                Staram się jak mogę ;))
                                • abe_ltd Tylko mi nie ZBACZAC na explicit topics. n/t 16.05.05, 04:27
                                  • ale-jajaja Re: Tylko mi nie ZBACZAC na explicit topics. n/t 16.05.05, 04:29
                                    :))
            • bam_buko Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 03:56
              ale-jajaja napisał:

> Dziewczyny zaczynacie bić piane

skoro juz bija to na slodko prosze

hehe ale sie dziewczyny "rozpolitykowaly" ale nie wspominaja na jakiej planecie?
              • i-love-2-bike Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 03:59
                bam_buko napisał:

> ale-jajaja napisał:
                >
                > > Dziewczyny zaczynacie bić piane
                >
                > skoro juz bija to na slodko prosze
                >
                > hehe ale sie dziewczyny "rozpolitykowaly" ale nie wspominaja na jakiej planecie
                > ?

oj b_b czy my musimy wyspelowac wszystko dokladnie,czy wy mozecie czasem "use
                your own brain":))
                • abe_ltd Ja tam speluje, zeby sie hloopaki nie przemeczaly 16.05.05, 04:09
                  tu od samodzielnego myslenia ;DD
              • abe_ltd Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:08
                Na Marsie, rzecz jasna. Przeciez juz dawno Marsa skolonizowaliscie, nie?
                • bam_buko Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:15
                  abe_ltd napisała:

> Na Marsie, rzecz jasna. Przeciez juz dawno Marsa skolonizowaliscie, nie?

spokojnie ABE jeszcze nie, wodz ma takie plany- to tega glowa jak wiesz
                  zapewne ,jak cos zaplanuje to gra jak w szwajcarskim zegarku vide Irak
                  • abe_ltd Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:21
                    No dobra, Mars nalezy dopiero do waszej swietlanej przyszlosci. Ale Ksiezyc juz
                    chyba macie w kieszeni (choc to niezupelnie suwerenna planeta ale co tam, i tak
                    wiekszosc z was map nie umie czytac i nie wie gdzie lezy planeta Ziemia;)
                    • ale-jajaja Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:23
                      po czytać mapy jak można googlit ;)) :D
                    • i-love-2-bike Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:26
                      abe_ltd napisała:

> No dobra, Mars nalezy dopiero do waszej swietlanej przyszlosci. Ale Ksiezyc juz
                      >
                      > chyba macie w kieszeni (choc to niezupelnie suwerenna planeta ale co tam, i tak
                      >
                      > wiekszosc z was map nie umie czytac i nie wie gdzie lezy planeta Ziemia;)

cholera rozmowa coraz trudniejsza czas chyba na galczynskiego przejsc,aby dobrze
                      spac,czyli : dla zakochanych i dla zawianych,ktorym do domu nie spieszy sie
                      KSIEZYC............
                      czyli dobranocka
                      • ale-jajaja Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:28
                        Rzeczywiście już się robi późno....

Kubuś Puchatek to miś malutlki.
                        Nie palił Sportów, nie pijał wódki.
                        Jedną miał wadę wśród zalet tylu
                        O męskim ciągle śnił sex-appealu.

Mruczanka, mruczanka, mru...

Był miś Puchatek mała świntusia
                        Że w poniedziałek - to zaraz musiał
                        Brał za telefon co stał pod krzaczkiem
                        Wołał Prosiaczka i... żył z Prosiaczkiem

Wtorek zaś misio miał cały z głowy
                        Los podarował mu obiekt nowy.
                        Sam Kłapouchy przyszedł do niego:
                        Weź raz biednego ... Kłapouchego.

W środę zaś Kubuś głodnym był misiem.
                        Rankiem: z Królikiem, wieczorem: z Krzysiem.
                        I z tego własnie oto powodu
                        Nie zdążył nawet... zjeść słoika miodu.

W czwartek zaś myślał był skrobiąc misę
                        W jakiej pozycji można z Tygrysem
                        I gdy się wreszcie był zdecydował
                        Wziął był Tygrysa i... zdeflorował.

Piątek - był za to całkiem fatalny
                        Bo się ten Tygrys zrobił nachalny.
                        Kubuś miał dosyć, a Tygrys hardziej:
                        Że to Tygrysy... lubią najbardziej.

W sobotę chęć miał na bezeceństwo
                        Więc, z braku laku, wziął i Maleństwo.
                        A potem jeszcze troszkę z innymi,
                        Z krewnymi troszkę... i ze znajomymi.

Jak opowiadał jakiś podleco
                        To z Kangurzycą miał też co-nieco.
                        Lecz to są plotki z zazdości brane
                        Nie był Puchatek... erotomanem.

• i-love-2-bike Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:32
                          ale jajaja ale z ciebie szutnik,zeby tak nam kubusia przerabiac na jakiegoi
                          homusia,a fe,fe,fe:))) a co na to osiolek eyore,czy jak mu tam bylo;)))
                          • ale-jajaja Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:33
                            Dobrych snów ;)
                          • abe_ltd Ja tez sie zbulwersowalam he he :DDDDD 16.05.05, 04:36
                      • abe_ltd Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:29
                        Whoever said I was easy, was damn wrong ;)
                        Dobranoc :D
                    • bam_buko Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:28
                      abe_ltd napisała:

> No dobra, Mars nalezy dopiero do waszej swietlanej przyszlosci. Ale Ksiezyc
                      juz
                      >
                      > chyba macie w kieszeni (choc to niezupelnie suwerenna planeta ale co tam, i
                      tak
                      >
                      > wiekszosc z was map nie umie czytac i nie wie gdzie lezy planeta Ziemia;)

umie ,umie mielismy takiego jednego Pink Floyd ktory wyspiewal(zeby latwiej
                      zrozumiec) "The dark side of the moon" wiec ksiezyc prawie nasz.

o ziemi tez cos bylo ale nie moge sobie przypomniec- wiekszosc ludzi w USA wie
                      jednask ze zyje na planecie Ziemia..........tak sadze
                      • abe_ltd Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:34
                        I tu wlasnie sie myla!
                        B_B: "wiekszosc ludzi w USA wie
                        > jednask ze zyje na planecie Ziemia."

Co do Pink Floyd i Dire Straights (i REM) to to jakas pomylka albo nastepna
                        falszywa propaganda- ci wspaniali muzycy nie mogli wychowac sie w USA!
                        • bam_buko Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:45
                          abe_ltd napisała:

> I tu wlasnie sie myla!
                          > B_B: "wiekszosc ludzi w USA wie
                          > > jednask ze zyje na planecie Ziemia."

no dobra ale 51% wie wiec wiekszosc.....glowe daje..zony

> Co do Pink Floyd i Dire Straights (i REM) to to jakas pomylka albo nastepna
                          > falszywa propaganda- ci wspaniali muzycy nie mogli wychowac sie w USA!

nie wazne gdzie sie wychowali wazne ze spiewali o ksiezycu i ziemi to napewno
                          dotarlo przynajmniej mlodych jak MY.......o marsie nie slyszalem zeby cos
                          splodzili
                          • abe_ltd BTW Czy wiesz co jest z jojem? 16.05.05, 04:49
                            Zaczynam sie martwic, ze cos mu sie stalo jak te kamienice pojechal do Polski
                            egzekwowac.

Ciekawa co zona na taka 'bargain' powie ;) Bo tobie to chyba wszystko jedno -
                            wkoncu to trzecia zona. Musisz byc niezly przystojniak skoro te zony tak easy
                            come, easy go ;DDD
                            • bam_buko Re: BTW Czy wiesz co jest z jojem? 16.05.05, 05:00
                              abe_ltd napisała:

> Zaczynam sie martwic, ze cos mu sie stalo jak te kamienice pojechal do Polski
                              > egzekwowac.
                              >
                              jojo przepadl na amen ostatnio wspominal o jakims ...handele ale z kim i gdzie
                              nie wspomnial

> Ciekawa co zona na taka 'bargain' powie ;) Bo tobie to chyba wszystko jedno -
                              > wkoncu to trzecia zona. Musisz byc niezly przystojniak skoro te zony tak easy
                              > come, easy go ;DDD

nie wiem co powie ale nie mam zamiaru sie pytac hehe
                              drugaaaaaaaa juz wyjasnilem...butelka byla trzecia
                              • abe_ltd Ale sie usmialam :DDDDDDDDD 16.05.05, 05:02
                                Jak tobie sie butelki z zonami pop..... to niezle musiales byc tamtej nocy
                                zalany ;DDDDD
                                • bam_buko Re: Ale sie usmialam :DDDDDDDDD 16.05.05, 05:17
                                  abe_ltd napisała:

> Jak tobie sie butelki z zonami pop..... to niezle musiales byc tamtej nocy
                                  > zalany ;DDDDD

no wiesz abe juz" nie te oczy" czasami wpadka sie zdarza
                                  gorzej bo moja dorwala sie do komp.(zapomnialem zakodowac)i to wszystko
                                  przeczytala ,ach ta kobieca "wscipskosc"........duzo to mnie zdrowia kosztowalo
                                  nawet tlumaczenie , ze pilem ze szwagrem(jej bratem) i ja dyktowalem a on pisal
                                  i stad ta pomylka..........tez nie wiele pomoglo-samo zycie
    • wlodek35 Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:27
      "abe" czy nie dalas sie zasugerowac antyamerykanska lewica?
      • abe_ltd Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 04:35
        Panie Wlodku,
        Ja JESTEM antyamerykanska lewica, z emphasis na 'antyamerykanska'
        • wlodek35 Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 07:28

abe_ltd napisała:

> Panie Wlodku,
          > Ja JESTEM antyamerykanska lewica, z emphasis na 'antyamerykanska'

Milo jest sie dowiedziec o tym.
          Czy jest Pani tez antyizraelka, bo to idzie u lewicy w parze z
          antyamerykanizmem. Pod tym wzgledem dzisiaj lewica i prawica ida reka w reke.
    • kott2 Glupias sierotko po komunie , glupias za kazdym 16.05.05, 05:25
      razem to udowadniasz kiedy cos splodzisz na forum.
      Jecz sobie do woli , USA pokonalo twoj komunizm i za to jestesmy im wdzieczni.
      A twoje klamstwa udowadniaja tylko ze wijesz sie jak zmija (stara do tego ).
    • neceser USA wymazane, Flota CHRL laduje w Auckland 16.05.05, 06:01
      a Pantery niemieckie przkraczaja wewnetrzna rzeke Bundesrepublik, ODER, prac na
      wschod na Warschau, ktora znow bedzie KAPUT.

Same korzysci chce dla siebie iinnych abe.
    • jorl Zydzi rzadza USA?????? 16.05.05, 11:38
      Jakos duzo ludzi obciaza Zydow za wszystko zlo na Swiecie. A conajmniej uwaza
      ze USA to co robi to w obronie Izraela.
      Nie, tak nie jest. Jesli juz to fakt istnienie Izraela jest przydatny rzadowi
      USA w prowadzeniu swojej polityki. Wlasnej.
      A jesli jacys ludzie w Swiecie wierza ze to Izrael kieruje USA to tak naprawde
      jest dla Amerykanow propagandowo korzystne. Bo wyglada jakbynie sami sa zli.
      Biedni tacy.
      Chociaz fakt ze elity rzadzace (teraz) w USA poczuwaja sie w swojej ideologi do
      braterstwa z Izraelem. Do jego okrucienstw w stosunku do Palestynczykow.
      Moze kiedys dojde w mojej dyskusji z draggerem do tego.
      Pozdrowienia
      • wojcd Re: Zydzi rzadza USA?????? 16.05.05, 12:20
        Zgadzam sie. Mysle, ze tu pasuje moj post:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23882168&a=23961188
        Chcialbym dodac, ze Izrael moze byc uzywany przez USA do mokrej roboty.
        • jorl Re: Zydzi rzadza USA?????? 16.05.05, 14:06
          Tak idea panstwa Izrael w Palestynie ma ze 100 lat. I wtedy uwazano ze sie
          takich tubylcow wygoni. Ale biedni Zydzi nadzali sie na Arabow ktorzy przez
          przypadek maja trope naftowa. I to umozliwie im stawiane duzo wiekszego oporu
          jak sie spodziewno.
          A teraz Izrael jest wmanewrowany tak ze MUSI sie zbroic. No i USA moze z jego
          uslug korzystac. Bo nie maja wyjscie. A USA ma tam interesy. Globalne.
          Pozdrowienia.
          • wojcd Re: Zydzi rzadza USA?????? 16.05.05, 15:09
            Czy zgodzilbys sie z taka opinia?
            Jesli USA dojda do wniosku, ze trzeba skasowac
            instalacje nuklearne w Iranie, to sprobuja
            najpierw napuscic Izrael by to zrobil.
        • wlodek35 Re: Zydzi rzadza USA?????? 17.05.05, 06:33
          wojcd napisał:

> Zgadzam sie. Mysle, ze tu pasuje moj post:
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23882168&a=23961188
          > Chcialbym dodac, ze Izrael moze byc uzywany przez USA do mokrej roboty.

Cos nielogicznego jest w tym ostatnim zdaniu.
          Jesli Zydzi rzadza USA to tylko USA moze byc uzywany przez Izrael do mokrej
          roboty a nie odwrotnie.
          Co na to logicy?
          • wojcd Re: Zydzi rzadza USA?????? 17.05.05, 15:28
            Moja teza brzmi:
            Anglosasi rozgrywaja Zydow.
      • meerkat1 EVA-ABE! To jednak TY?????? :-))))))))))))))))))) 16.05.05, 12:25
        Dluzszy czas sie zastanawialem jak mozliwe, ale skoro tomson moze funkcjonowac
        roznowczesnie jako "torston" i "che goovniara"...to ty i twoje alter ego-abe:-)

P.S. Wsrod zbrodni USA zapomialas, kochanie wymienic Inwazji na Normandie (bez
        zezwolenia rzadu w Vichy), nielegalnej obrony Korei Poludniowej przed
        uprawnionym atakiem komunistycznej Polnocy (l950), interwencji zbrojnej w Bosni
        (bez zgody pp. Karadzica i Mladica), pomocy udzielonej impotentnej UE w Serbii
        i Kosowie (mimo sprzeciwu legalnego rzadu Milosevica!), odebrania Kuwejtu
        Irakowi (1991), ktoremu teren ten sie prawnie nalezal, obalenia
        demokratycznego i postepowego swieckiego rzadu Talibow w Afganistanie, i
        wreszcie - okupowania wolengo saddamickiego Iraku.

Natomiast mam do ciebie pretensje, abe, ze pominelas niewatpliwe ZASLUGI USA.
        Wymienie tylko jedna: wycofanie sie ze "zbrodniczej wojny w Indochinach",
        dzieki czemu Wietnam jest dzis krajem wolnym i kwitnacym gospodarczo! :-))))))))

Dzieki ci <ape>, za twoj wklad na forum: rozjasniasz kazdy moj dzien, nawet
        najbardziej szary i ponury w faszystowskiej, bushevickiej Hameryce!

SIEWODNIA PRAZDNIK NA MOJEJ ULICE! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • tornson Święta racja, USA to najbardziej zbrodnicze 16.05.05, 14:56
      państwo od zakończenia IIWŚ, wspierali najkrwawszych powojennych dyktatotrów
      (Pinochet,Pol-Pot), ręka w rękę z ocalonymi przez siebie SS'manami zwalczali
      lewicę w Ameryce Południowej. Zbrodnie USA w Wietnamie,Korei czy ostatnio w
      Iraku nie mają sobie równych w powojennej historii (no chyba że zbrodnie ich
      przyjaciela Pol-Pota w Kambodży).
      Naród amerykański w około 70% to ciemna masa otyłych wtórnych analfabetów
      którzy postępują tak jak nakazuje sieczka propagandowa serwowana w TV.
      Inteligencja jest w służbie zła (rządząc tym zbrodniczym państwem i jego
      złodziejskimi koncernami), a ta która opiera się złu jest zbyt mało liczna by
      coś zmienić.
      Tylko ostry sprzeciw świata wobec US-bandytyzmu może coś zmienić.
      • dragger Re: Święta racja, USA to najbardziej zbrodnicze 16.05.05, 15:13
        > państwo od zakończenia IIWŚ, wspierali najkrwawszych powojennych dyktatotrów
        > (Pinochet,Pol-Pot), ręka w rękę z ocalonymi przez siebie SS'manami zwalczali
        > lewicę w Ameryce Południowej. Zbrodnie USA w Wietnamie,Korei czy ostatnio w
        > Iraku nie mają sobie równych w powojennej historii (no chyba że zbrodnie ich
        > przyjaciela Pol-Pota w Kambodży).

To bylo konieczne, zeby swiat nie zalala czerwona zaraza. Ty tego nie zrozumiesz, bo dla ciebie to bylby czerwony raj. Ale dla tych, ktorzy woleliby uniknac III WS - watek z innej dyskusji: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=20623376&wv.x=2&a=23982610
        • tornson Taaaa... "czerwona zaraza". 17.05.05, 22:38
          No fakt dla mafiozów, oligarchów, wielkich koncernów, czyli ogólnie dla ludzi
          dla których liczy się tylko grupka najbardziej przydatnych jednostek, a reszta
          społeczeństwa to dla nich szmaty które mają jedynie na grupkę harować za psi
          grosz (a jak niepotrzebni to niech zdychają). To fakt dla takich aspołecznych
          bydlaków pro-społeczny komunizm rzeczywiście był czeroną zarazą.
          • zirby Re: Taaaa... "czerwona zaraza". 17.05.05, 22:49
            tornson napisał:

> No fakt dla mafiozów, oligarchów, wielkich koncernów, czyli ogólnie dla ludzi
            > dla których liczy się tylko grupka najbardziej przydatnych jednostek, a
            reszta
            > społeczeństwa to dla nich szmaty które mają jedynie na grupkę harować za psi
            > grosz (a jak niepotrzebni to niech zdychają). To fakt dla takich aspołecznych
            > bydlaków pro-społeczny komunizm rzeczywiście był czeroną zarazą.

Szczegolne uznanie budza takie pro-spoleczne wynalazki komunizmu jak
            gułagi, "psychuszki" dla opozycjonistów, CZeKa (i potem NKWD), morzenie
            głodem "nieprawomyslnych", strzelanie do protestujacych wlasnych obywateli i
            inne, niezwykle wartosciowe socjologicznie wynalazki
          • dragger pisalem ze to nie do ciebie 18.05.05, 01:08
            bo na twoja chorobe nie znam lekarstwa. Starzy ci musieli niezle pranie mozgu soc-propaganda zrobic w domu...

btw: ile kasy twoj stary, zarabiajac ponad 20 kPLN miesiecznie, oddal na cele charytatywne? Ile kasy ty przepiles w tym roku podatkowym a ile dales tym biedniejszym, o ktorych sie tak niby troszczysz? Won padalcu
      • abe_ltd Re: Święta racja, USA to najbardziej zbrodnicze 18.05.05, 00:18
        Ja mam nadzieje, ze fala sprzeciwu przeciw zbrodniom USA zaleje wkrotce caly
        swiat i zamknie usta slepym powielaczom zaklamanej amerykanskiej propagandy w
        rodzaju mc, meerkata, felusiaka i draggera.
        Taka fala sie powoli zbiera od podstaw, od szarych ludzi i bedzie jak tsunami.
        • i-love-2-bike Re: Święta racja, USA to najbardziej zbrodnicze 18.05.05, 00:21
          abe_ltd napisała:

> Ja mam nadzieje, ze fala sprzeciwu przeciw zbrodniom USA zaleje wkrotce caly
          > swiat i zamknie usta slepym powielaczom zaklamanej amerykanskiej propagandy w
          > rodzaju mc, meerkata, felusiaka i draggera.
          > Taka fala sie powoli zbiera od podstaw, od szarych ludzi i bedzie jak tsunami.

Jezusicku a co tobie dzisiaj grzmisz jak komunistyczne radio abe,zlituj sie
          wascianka i wstydu oszczedz:)))
          • abe_ltd Re: Święta racja, USA to najbardziej zbrodnicze 18.05.05, 00:24
            :DDDD
            a na powaznie, rachelko, to jako Amerykanka nie masz po prostu pojecia o
            rozmiarze nastrojow antyamerykanskich na swiecie. Ja na twoim miejscu
            trzeslabym sie w moich bucikach. Tyle zescie sobie nienawisci nawarzyli.
            • i-love-2-bike Re: Święta racja, USA to najbardziej zbrodnicze 18.05.05, 00:28
              abe_ltd napisała:

> :DDDD
              > a na powaznie, rachelko, to jako Amerykanka nie masz po prostu pojecia o
              > rozmiarze nastrojow antyamerykanskich na swiecie. Ja na twoim miejscu
              > trzeslabym sie w moich bucikach. Tyle zescie sobie nienawisci nawarzyli.

mam pojecie bo jezdze po swiecie,ale jak sama slusznie powiedzialas nie tylko
              ten sentyment jest w stosunku do usa tak negatywny. coraz wiecej ludzi widzi
              kogo my chronimy i dlaczego,a co do przeniesienia sie to nie bardzo widze,ktore
              panstwo jest "czyste",usa jak wiadomo przezyje naszego krzaka,bo on ci nie jest
              za bardzo kochany,szczegolnie tam,gdzie ja jestem. takie plakaty jak my tu mamy
              i stickersy na autka,to GW od razu by wyciela:)))
              • abe_ltd Re: Święta racja, USA to najbardziej zbrodnicze 18.05.05, 00:34
                Niestety Nowy York jest tylko malenka oaza swiadomosci politycznej na pustyni
                ignorancji jaka jest cale US of A.
                • i-love-2-bike Re: Święta racja, USA to najbardziej zbrodnicze 18.05.05, 00:44
                  abe_ltd napisała:

> Niestety Nowy York jest tylko malenka oaza swiadomosci politycznej na pustyni
                  > ignorancji jaka jest cale US of A.

co ty to nie tylko NY,ktory sie buntuje.
            • dragger Re: Święta racja, USA to najbardziej zbrodnicze 18.05.05, 00:54
              > a na powaznie, rachelko, to jako Amerykanka nie masz po prostu pojecia o
              > rozmiarze nastrojow antyamerykanskich na swiecie. Ja na twoim miejscu
              > trzeslabym sie w moich bucikach. Tyle zescie sobie nienawisci nawarzyli.

Ciekawe tylko dlaczego wszystkie kraje ktore maja obowiazek wizowy w USA tak przebieraja nozkami, zeby go zniesc :] Nienawisc jak diabli - wszyscy chca jechac do USA napluc amerykanom w twarz? :D
        • dragger Re: Święta racja, USA to najbardziej zbrodnicze 18.05.05, 00:53
          > Taka fala sie powoli zbiera od podstaw, od szarych ludzi i bedzie jak tsunami.

Bedzie - pod jednym wzgledem. Znowu to Amerykanie beda po tym musieli sprzatac - tak jak w Azji przez pierwszy tydzien jedynymi smiglowcami wiozacymi pomoc byly amerykanskie blackhawks
    • jorl Re: Na jakiej planecie jest USA? 16.05.05, 15:05
      Wlasnie zwalanie na "koszernych" jak to uprawia ta Pani od Rowerow na tym forum
      daje jej i jej podobnym jakis komfort psychiczny. No bo przeciez tacy mili
      Amerykanie nie moga byc zli!
      Pozdrowienia

• wlodek35 Re: Na jakiej planecie jest USA? 17.05.05, 06:42
        jorl napisał:

> Wlasnie zwalanie na "koszernych"

Pejsatych - tez. Czy ta PPP pisala tez cos o parchatych? Jeszcze nie
        zauwazylem. Czy ktos zauwazyl?

jak to uprawia ta Pani od Rowerow na tym forum
        >
        > daje jej i jej podobnym jakis komfort psychiczny. No bo przeciez tacy mili
        > Amerykanie nie moga byc zli!
        > Pozdrowienia
        >
      • abe_ltd Re: Na jakiej planecie jest USA? 18.05.05, 00:22
        Dlatego wlasnie opieram sie zwalaniu odpowiedzialnosci za akcje USA na Zydow i
        ich panstwo. To z zalozenie jest nieprawdopodobne ze jakiekolwiek panstwo
        istnialoby tylko po to aby sluzyc interesom obronnym innego panstwa.
        Rzeczywistosc jest taka ze USA sluzy przede wszystkim wasko pojetym interesom
        wlasnym, mowie 'wasko pojetym' bo to nawet nie sa interesy ich spoleczenstwa
        jako calosci ale raczej pewnych malych grup nacisku (naftowcy, ci z przemyslu
        ciezkiego i finasjera)
    • mars_99 na pewno nie na Marsie 17.05.05, 00:20
      zaden Debiljarz ani redneck nie postawi tu swojej tepej,zadufanej
      facjaty -znamy historie Indian i Iraqis..
      a hameryka to zyje na swojej wlasnej planecie zwanej hameryka,
      gdzies w gwiazdozbiorze Barana z jednym samotnym satelita zwanym Krasula ;)
      • tornson Satelita zmieniła nazwę na meeeeeeeeerkat. ;o) 17.05.05, 22:43
        mars_99 napisał:

> a hameryka to zyje na swojej wlasnej planecie zwanej hameryka,
        > gdzies w gwiazdozbiorze Barana z jednym samotnym satelita zwanym Krasula ;)
        Crassula ostatnio przeszła metamorfozę, chwali Rosję w Czeczenii i nie chce
        proamerykańskiej Turcji w Unii Europejskiej, czy proamerykański fanatyk byłby
        do tego zdolny? Crassula zamieniła psychopatyczną miłość do USA w
        przychopatyczną nienawiść do muzułmanów, tylko czekać aż zacznie nienawidzieć
        USA za obalenia pogromcy wojujących islamistów - Saddama Husejna.
        • jorl Re: Satelita zmieniła nazwę na meeeeeeeeerkat. ;o 17.05.05, 22:50
          A to fakt. Cos ja takiego samego zauwazylem. Nie badalem dokladnie czy to nick
          troche sfalszowany, ale M.C. faktycznie jest slepo antymuzulmanski. Myslalem ze
          zartuje, bo przeciez to glupota. Naprawde strach go ogarnal taki? Moze za duzo
          czyta w internecie CNN? I FOXow? A tam taka moze tylko propaganda?
          Ale tchorzem to juz napweno jest. Zeby sie tak bac!
          Pozdrowienia
          • abe_ltd Re: Satelita zmieniła nazwę na meeeeeeeeerkat. ;o 18.05.05, 00:27
            NIc w tym dziwnego. Zachowuje sie jak prawdziwy fanatyk, czyli nic nowego. Tyle
            tylko ze mu sie "focus" zmienil :D
          • dragger to nie tak do konca... 18.05.05, 00:51
            > A to fakt. Cos ja takiego samego zauwazylem. Nie badalem dokladnie czy to nick
            > troche sfalszowany, ale M.C. faktycznie jest slepo antymuzulmanski.

Nie trzeba byc slepo antymuzulmanskim, zeby byc przeciwko Turcji w UE. Dla mnie jest jeden argument - nie wierze, zeby ten kraj w przeciagu najblizszych 10 lat byl w stanie tak zabezpieczyc swoich granic, zeby przez niego nie naplywaly do UE tabuny 'turbanistow' szukajacych miejsca zeby sie plodzic na koszt systemow socjalnych krajow UE.
      • abe_ltd Re: na pewno nie na Marsie 18.05.05, 00:25
        Sorry, Mars, ale gdzies ich musimy wyslac. Ty jestes najblizej :DDD
    • jorl wojcd 17.05.05, 21:27
      wojcd napisał:

> Czy zgodzilbys sie z taka opinia?
      > Jesli USA dojda do wniosku, ze trzeba skasowac
      > instalacje nuklearne w Iranie, to sprobuja
      > najpierw napuscic Izrael by to zrobil.

Ja jakos w ten caly Iran to nie za bardzo wierze.
      Ale jesli Amis naprawde by chcieli zniszczyc iranskie instalacje atomowe to
      mysle zeby uzyli wlasnych sil. Chocby dlatego ze sa duzo blizej, maja wiecej
      mozliwosci (Tomahawki z okretow) no i mozliwosci atakowania wiekszymi bombami.
      Izrael musialby wyslac samoloty poprzez Jordanie, bylyby to F15 i nie moglyby
      przenosic za duzo uzbrojenia bombowego bo by musialy miec tez i dla obrony cos
      ze soba. Za malo tonazu jak i efekt zaskoczenia zapewne by sie nie udal. A to
      ze kiedys sie udalo to bylo kiedys i jednak blizej.
      Ale ja nie wierze wogule w ten atak. W koncu elektrownia atomowo ma
      juz "zezwolenie" tzw opini miedzynarodowej. I ja bombardowac? Zreszta poprzez
      elektrownie atom. do bomby A daleka droga. A nawet sama bomba niewiele daje. Bo
      mozna sobie ja co najwyzej zdetonowac do wlasnymi nogami. Aby miec
      funkcjonujace sily do zaatakowania Izraele trzeba duzo wiecej. Rakiety
      osiagajace 2 tys kilometrow. A i bomba nie moze byc 4 tonowa jak Hiroszymska.
      Mniejsze nie jest prosto budowac.
      Dlatego ja tez tak naprawde nie wierze w funkcjonujace sily atomowe Pakistanu.
      Mogace realnie zagrozic Indii. Odwrotnie tak.
      Co do Iranu. Ja mysle ze tak naprawde USA tym gadaniem o iranskiej bombie
      usuluje Iran zmusic do nie mieszania sie w Iraku. Bo Irak jest dla USA teraz
      problem. Po prostu Amis mowia Iranowi, nie wysylajcie bronii i ludzi do Iraku
      bo was bedziemy bombardowac a gadac bedziemy ze to dlatego ze budujescie bombe.
      A do tego jest niewiadomo jakie uzbrojenie przeciwlotn. ma Iran. Jak wydal
      sporo pieniedzy w Rosji to by zrobili jatki z samolotow. Izraelskich czy
      Amerykanskich. Czy wydali? Zapewne tez nie lubia wydawac pieniadze
      niepotrzebnie bo moga na ewentualny atak odpowiedziec asymetrycznie. Szyitami w
      Iraku.
      Wiec ja mysle ze taka hustawka bedzie trwala dlugo ale nic z niej nie bedzie.
      Pozdrowienia

• abe_ltd Re: wojcd 18.05.05, 00:32
        Ponadto USA nie dopusci aby Izrael dokonal aktu agresji w rejonie. Juz nie
        dopuscil do tego jak zaatakowal Irak choc Izrael sie do tego palil (bo to i
        udzial w lupach i okazanie sojuszniczej lojalnosci).
        Ale chodzi o zachowanie czystych rak Izraela bo Izrael jest wazna wtyczka USA w
        rejonie i taka musi pozostac. Izrael lepiej sluzy USA jako potencjalne
        zagrozenie dla rejony aby trzymac panstwa arabskie w ryzach niz jakby dal im
        wymowke do ataku konwencjonalnego poprzez niesprowokowany akt agresji przeciw
        Iranowi.
    • arafacik tu masz odpowiedź złotko ty moje 17.05.05, 23:30
      memritv.org/search.asp?ACT=S9&P1=669
      memritv.org/Transcript.asp?P1=669
      • abe_ltd Re: tu masz odpowiedź złotko ty moje 18.05.05, 00:32
        SOrry, nie chce mi sie tego czytac. Jakis maly referat moze?
        • arafacik Re: tu masz odpowiedź złotko ty moje 18.05.05, 00:37
          a co ty sobie myślisz że świętych można referować?
          nie wolno zmieniać nawet słowa, nie namawiaj mnie do grzechu niewierna!
          ale sexowna;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka