Dodaj do ulubionych

do wlodka35 z prosba o rozwiniecie

17.05.05, 10:32
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10319722&a=23992257
-Re: Ręka w rękę z Hitlerem
Autor: wlodek35
Data: 16.05.2005 18:45 +

co zlego jest w tym, ze syjonisci wykorzystali Niemcy hitlerowskie, poki to
pomoglo im w realizacji swoich celow?

----------------------
bo to prawdziwa perelka, siedzi juz u mnie w ulubionych na poczesnym miejscu

Obserwuj wątek
    • wlodek35 Re: do wlodka35 z prosba o rozwiniecie 17.05.05, 12:37
      krystian71 napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10319722&a=23992257
      > -Re: Ręka w rękę z Hitlerem
      > Autor: wlodek35
      > Data: 16.05.2005 18:45 +
      >
      > co zlego jest w tym, ze syjonisci wykorzystali Niemcy hitlerowskie, poki to
      > pomoglo im w realizacji swoich celow?

Nie wiem, co tu jest do wyjasnienia.
      Realizacja swoich celow znaczy pomoc w przewozeniu Zydow do owczesnej Palestyny.
      Bo to bylo celem syjonistow.
      >
      > ----------------------
      > bo to prawdziwa perelka, siedzi juz u mnie w ulubionych na poczesnym miejscu

Bardzo mnie cieszy, ze slowa moje zamieniaja sie w perelki. Zeby tak mozna bylo
      jeszcze je spieniezyc...
      • krystian71 Re: do wlodka35 z prosba o rozwiniecie 17.05.05, 13:00
        > Nie wiem, co tu jest do wyjasnienia.
        > Realizacja swoich celow znaczy pomoc w przewozeniu Zydow do owczesnej
        Palestyny
        > .
        > Bo to bylo celem syjonistow

czy pomoc w przewozeniu miala polegac tylko na podstawianiu srodkow
        transportu,czy rowniez na zapewnieniu specjalnej oprawy i usilnych dzialan
        zachecajacych np.Nocy Krysztalowej, bo odnosze wrazenie,ze takim postepowaniem
        hitlerowcy namowili cala rzesze niezdecydowanych Zydow.
        • krystian71 up,wlodziu up 17.05.05, 19:27
          caly czas czekam na odpowiedz, do jakiego momentu powinni syjonisci isc reka w
          reke z Hitlerem.
          • i-love-2-bike Re: up,wlodziu up 17.05.05, 19:28
            krystian71 napisała:

> caly czas czekam na odpowiedz, do jakiego momentu powinni syjonisci isc reka w
            > reke z Hitlerem.

problem z wlodziem taki,ze un ciezko mysli,a jeszcze ciezej mowi,ale za to
            wybrany:))
            • krystian71 Re: up,wlodziu up 17.05.05, 19:35
              dobrze,ze przynajmniej jest szczery.Tylko ja bym wolal troche wiecej konkretow.
              Modne sa ostatnio watki pt co by bylo gdyby.
              I mnie taka wersja w jego wydaniu interesuje.
              Np.co by bylo,gdyby Hitler potraktowal Zydow jak lojalnych obywateli i wogole
              ich nie przesladowal, powiedzmy do 41, do ataku na komunistyczny raj stworzony
              ich rekami.
              • i-love-2-bike Re: up,wlodziu up 17.05.05, 19:37
                krystian71 napisała:

> dobrze,ze przynajmniej jest szczery.Tylko ja bym wolal troche wiecej konkretow.
                > Modne sa ostatnio watki pt co by bylo gdyby.
                > I mnie taka wersja w jego wydaniu interesuje.
                > Np.co by bylo,gdyby Hitler potraktowal Zydow jak lojalnych obywateli i wogole
                > ich nie przesladowal, powiedzmy do 41, do ataku na komunistyczny raj stworzony
                > ich rekami.

jak poczytasz troche tego zucha to chyba mozna dojsc do jednego spostrzezenia-w
                dziecinstwie malo rybek jadl i ubytek fosforu bardzo negatywnie wplynal na
                rozwoj mozgu u tego osobnika. nie wiem po co ty takie biedactwo o cos
                pytasz,miej litosc krystian:))
                • krystian71 Re: up,wlodziu up 17.05.05, 19:45
                  bo ja tak lubie pogrzebac w bolacym zebie.
                  Tu gdzies lata po forum jego watek z pretensjami do abe,ze napisala,ze zydzi sa
                  odpowiedzialni za psucie Polakom opini w swiecie.
                  Nie wiem,czy abe napisala to przedtem czy potem,ale to szczera prawda.w swietle
                  deklaracji Singera z 96r nie ma sie do czego przyczepic.
                  Wlodzio TEZ napisal prawde a teraz gdzies mi dal nura:)
                  • i-love-2-bike Re: up,wlodziu up 17.05.05, 19:47
                    krystian71 napisała:

> bo ja tak lubie pogrzebac w bolacym zebie.
                    > Tu gdzies lata po forum jego watek z pretensjami do abe,ze napisala,ze zydzi sa
                    >
                    > odpowiedzialni za psucie Polakom opini w swiecie.
                    > Nie wiem,czy abe napisala to przedtem czy potem,ale to szczera prawda.w swietle
                    >
                    > deklaracji Singera z 96r nie ma sie do czego przyczepic.
                    > Wlodzio TEZ napisal prawde a teraz gdzies mi dal nura:)

jesli cos negatywnego na wybranych to "przed" a wlodzio dobrze,ze nurkuje,moze
                    mu sie cisnienie wyrowna,jak te ruchy browna bedzie odbywal:))
                    • dana33 Re: up,wlodziu up 17.05.05, 19:58
                      a moze, rachelciu, wezmiesz cos na przeczyszczenie i w koncu przestaniesz pisac
                      te twoje idiotyzmy????
                      • krystian71 Re: up,wlodziu up 17.05.05, 20:05
                        a ty tu po co wpadlas? Masz przerwe w obradach rodzinnych,czy opuscic Gaze czy
                        nie i czy te sliiiczne domki zostawic czy zbuldozerowac?
                        Dawaj Dana , dawaj .Czasu masz coraz wiecej.Cos mi sie zdawalo,ze wspominalas o
                        terminie majowym.Teraz Szaron dal wam czas na nocne pogadanie jeszcze do
                        sierpnia,bo mu sie nagle przypomnialo,ze w lipcu sa jakies wazne swieta,o czym
                        oczywiscie wczesniej nie wiedzial ateista jeden.
                        Masz cos do powiedzenia na temat wspolpracy syjonistow z hitlerem ?
                        Nie ? to sio!!!
                        • dana33 Re: up,wlodziu up 17.05.05, 20:10
                          krystianek, uspokoj sie, chloptys.
                          • krystian71 Re: up,wlodziu up 17.05.05, 20:14
                            danusia,ja cie jeszcze raz prosze,nie podbijaj mi watkow glupimi uwagami.
                            To TY jestes od bicia rekordow zainteresowania , mnie na tym nie zalezy,ja tu
                            czekam na odpowiedz wlodzia.
                            Ewentualnie kogos innego,co potrafi cos na temat napisac.
                            OK, ciocia?I tak wiem , ze mnie lubisz :)
                            • dana33 Re: up,wlodziu up 17.05.05, 20:30
                              nu, duzo to ty nie wiesz.
                            • wlodek35 Re: up,wlodziu up 17.05.05, 21:28

krystian71 napisała:

> danusia,ja cie jeszcze raz prosze,nie podbijaj mi watkow glupimi uwagami.
                              > To TY jestes od bicia rekordow zainteresowania , mnie na tym nie zalezy,ja tu
                              > czekam na odpowiedz wlodzia.
                              > Ewentualnie kogos innego,co potrafi cos na temat napisac.
                              > OK, ciocia?I tak wiem , ze mnie lubisz :)

Panie Krystianie, Dana sie przeciez nie do pana wtracila, choc ma do tego pelne
                              prawo,lele do tej "madrej" Rachelci.
                              Badz Pan konsekwentny.

P.S przy okazji pragne zapytac dlaczego podaje Pan pod swoimi komentarzami:
                              "Jak mnie juz nudzi temat zydowski."

P.P.S. Jak dlugo Pan bedzie pisal z sensem, postaram sie z semsem Panu
                              odpowiedziec.

• i-love-2-bike Re: up,wlodziu up 17.05.05, 21:34
                                wlodek35 napisał:

>
                                > krystian71 napisała:
                                >
                                > > danusia,ja cie jeszcze raz prosze,nie podbijaj mi watkow glupimi uwagami.
                                > > To TY jestes od bicia rekordow zainteresowania , mnie na tym nie zalezy,j
                                > a tu
                                > > czekam na odpowiedz wlodzia.
                                > > Ewentualnie kogos innego,co potrafi cos na temat napisac.
                                > > OK, ciocia?I tak wiem , ze mnie lubisz :)
                                >
                                > Panie Krystianie, Dana sie przeciez nie do pana wtracila, choc ma do tego pelne
                                >
                                > prawo,lele do tej "madrej" Rachelci.
                                > Badz Pan konsekwentny.
                                >
                                > P.S przy okazji pragne zapytac dlaczego podaje Pan pod swoimi komentarzami:
                                > "Jak mnie juz nudzi temat zydowski."
                                >
                                > P.P.S. Jak dlugo Pan bedzie pisal z sensem, postaram sie z semsem Panu
                                > odpowiedziec.
                                >

no i widzisz krystian jak fajnie rozmowa przebiega na temat,najpierw obrabiamy
                                moja d..,potem uwagi na temat hrabianki danusi a jak czasu i weny starczy to
                                odpowiemy nie na temat. he,he mowilam dobrze malo fosforu, a zamiast rozmowy
                                fontanna wody plynie. jedno co mozna to golfowy parasol rozlozyc:)) w koncu jak
                                mozna sie przyznac,ze syjamy popieraly niemca w tym czasie:))
                                • dana33 Re: up,wlodziu up 18.05.05, 08:21
                                  hihihi.... ja nie hrabianka, rachelciu. wsrod rothschildow nie bylo hrabii
                                  tylko baronowie. jak juz, to badz dokladna...
                                  • i-love-2-bike Re: up,wlodziu up 18.05.05, 17:06
                                    dana33 napisała:

> hihihi.... ja nie hrabianka, rachelciu. wsrod rothschildow nie bylo hrabii
                                    > tylko baronowie. jak juz, to badz dokladna...

oj danus otworz ty slownik ,nie moFimy hrabii,tylko HRABUF,naucz sie dziecko bo
                                    te twoje LITERUFKI naSZ mecza.
                                    • dana33 Re: up,wlodziu up 18.05.05, 17:23
                                      dzieki rachelciu za poprawke.... nawet po 40 latach nie ma usprawiedliwienia na
                                      taki blad.
                                      • i-love-2-bike Re: up,wlodziu up 18.05.05, 17:26
                                        dana33 napisała:

> dzieki rachelciu za poprawke.... nawet po 40 latach nie ma usprawiedliwienia na
                                        >
                                        > taki blad.

danus za co jak za co ale za LORTOGRAFIE to bedziesz dostawac,reszte odpuszczam.
                              • krystian71 Re: up,wlodziu up 17.05.05, 21:45
                                drogi panie wlodku.
                                Danusia sie wtracila super merytoryczna uwaga w stosunku do Rachelki-cytuje z
                                pamieci"wez cos na przeczyszczenie"loniec wpisu, a pozniej uciela sobie ze mna
                                pogawedke tez w tym stylu.Ale prosze nie byc takim zasadniczym,takie wtrety to
                                signum naszego forum i danusia od normy nie odbiega i tylko raz wyprowadzila
                                mnie z rownowagi.Nazwalem ja jakos tak brzydko , a wlasnie Rachelka zmyla mi za
                                to glowe.
                                jesli chodzi o moja sygnaturke, to chyba sam pan widzi,ze to taki niewinny zart.
                                pozdrawiam
                                • i-love-2-bike Re: up,wlodziu up 17.05.05, 21:47
                                  krystian71 napisała:

> drogi panie wlodku.
                                  > Danusia sie wtracila super merytoryczna uwaga w stosunku do Rachelki-cytuje z
                                  > pamieci"wez cos na przeczyszczenie"loniec wpisu, a pozniej uciela sobie ze mna
                                  > pogawedke tez w tym stylu.Ale prosze nie byc takim zasadniczym,takie wtrety to
                                  > signum naszego forum i danusia od normy nie odbiega i tylko raz wyprowadzila
                                  > mnie z rownowagi.Nazwalem ja jakos tak brzydko , a wlasnie Rachelka zmyla mi za
                                  >
                                  > to glowe.
                                  > jesli chodzi o moja sygnaturke, to chyba sam pan widzi,ze to taki niewinny zart
                                  > .
                                  > pozdrawiam

he,he wlasnie przeczytalam sobie wpis tego zucha o abe,nie wiem czy chlop do
                                  siebie dojdzie po TAAAAAKIM szoku,nu moze dana z tabletkami na przeczyszczenie
                                  pomoze. ale cyrk radziecki,i pomyslec,ze to dorosli ludzie pisza hle,hle hle:)))
                                  • krystian71 Re: up,wlodziu up 17.05.05, 21:57
                                    spoko,Rachelciu.Juz ustalilismy dwie rzeczy,ze syjonisci wspolpracowali z
                                    Hitlerem, bo czemu nie.I prawdziwe przesladowania Zydow zaczely sie po napasci
                                    Hitlera na ZSRR.
                                    O wypowiedzi Przew.Kongresu Zydow z 96r,singera najwyrazniej nie slyszal.
                                    • i-love-2-bike Re: up,wlodziu up 17.05.05, 22:00
                                      krystian71 napisała:

> spoko,Rachelciu.Juz ustalilismy dwie rzeczy,ze syjonisci wspolpracowali z
                                      > Hitlerem, bo czemu nie.I prawdziwe przesladowania Zydow zaczely sie po napasci
                                      > Hitlera na ZSRR.
                                      > O wypowiedzi Przew.Kongresu Zydow z 96r,singera najwyrazniej nie slyszal.

no pewnie nie tylko une maja wybiorcze uszy i oczy,ale tych antysyjamow trza
                                      najpierw wylawiac,a potem rozdzierac szaty bo abe byla niegrzeczna,oj wej ile
                                      roboty.
                                • wlodek35 Re: up,wlodziu up 17.05.05, 23:57

krystian71 napisała:

> drogi panie wlodku.
                                  > Danusia sie wtracila super merytoryczna uwaga w stosunku do Rachelki-cytuje z
                                  > pamieci"wez cos na przeczyszczenie"loniec wpisu, a pozniej uciela sobie ze
                                  mna
                                  > pogawedke tez w tym stylu.Ale prosze nie byc takim zasadniczym,takie wtrety
                                  to
                                  > signum naszego forum i danusia od normy nie odbiega

A czy wtracenie sie Rachelci, ktora nie potrafi dyskutowac na temat, tylko
                                  obrzucic "pejsatych", koszernych i wybranych" inwektywami, Pamu nie przeszkadza.

i tylko raz wyprowadzila
                                  > mnie z rownowagi.Nazwalem ja jakos tak brzydko , a wlasnie Rachelka zmyla mi
                                  za
                                  >
                                  > to glowe.

Nie do wiary!!!???

> jesli chodzi o moja sygnaturke, to chyba sam pan widzi,ze to taki niewinny
                                  zart
                                  > .

Jesli tak, to powinienien Pan chocby postawic na koncu usmieszek,zeby wszyscy
                                  to rozumieli.
                                  > pozdrawiam
                                  • krystian71 Re: up,wlodziu up 18.05.05, 08:05
                                    a wlasnie Rachelka zmyla
                                    > mi
                                    > za
                                    > >
                                    > > to glowe.
                                    >
                                    > Nie do wiary!!!???

a jednak!!!
                                    Natomiast nigdy i nigdzie nie zauwazylem podobnych akcji z waszej strony,gdy
                                    Rachelka byla obrzucana najgorszymi inwektywami i nazywana arabskim materacem.
                                    • wlodek35 Re: up,wlodziu up 21.05.05, 19:12
                                      krystian71 napisała:

> a wlasnie Rachelka zmyla
                                      > > mi
                                      > > za
                                      > > >
                                      > > > to glowe.
                                      > >
                                      > > Nie do wiary!!!???
                                      >
                                      > a jednak!!!
                                      > Natomiast nigdy i nigdzie nie zauwazylem podobnych akcji z waszej strony,gdy
                                      > Rachelka byla obrzucana najgorszymi inwektywami i nazywana arabskim materacem.

Czy Krustian zareagowal na ponizsza perelke, tysiackrotnie podlejsza?

zaraz po tym, jak zagazuja ostatniego parcha!
                                      Autor: Gość: Gucio IP: *.bmts.com / 63.105.65.*
                                      Data: 07.01.2005 05:58 + dodaj do ulubionych wątków
                                      • i-love-2-bike Re: up,wlodziu up 21.05.05, 19:22
                                        wlodek35 napisał:

> krystian71 napisała:
                                        >
                                        > > a wlasnie Rachelka zmyla
                                        > > > mi
                                        > > > za
                                        > > > >
                                        > > > > to glowe.
                                        > > >
                                        > > > Nie do wiary!!!???
                                        > >
                                        > > a jednak!!!
                                        > > Natomiast nigdy i nigdzie nie zauwazylem podobnych akcji z waszej strony,
                                        > gdy
                                        > > Rachelka byla obrzucana najgorszymi inwektywami i nazywana arabskim mater
                                        > acem.
                                        >
                                        > Czy Krustian zareagowal na ponizsza perelke, tysiackrotnie podlejsza?
                                        >
                                        >
                                        > zaraz po tym, jak zagazuja ostatniego parcha!
                                        > Autor: Gość: Gucio IP: *.bmts.com / 63.105.65.*
                                        > Data: 07.01.2005 05:58 + dodaj do ulubionych wątków

a ty na to zareagowales cwaniaku i na codzienne ponizanie polakow,szczegolnie
                                        kobiet polskich? stac cie na cos innego niz na pisanie banialukow kabotynku?
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24088286
                                      • krystian71 Re: up,wlodziu up 21.05.05, 20:14
                                        jak dasz link to sie przekonamy.
                                        Daj pomyslec.6 stycznia bylo swieto trzech kroli.Na drugi dzien wstalem pozno...
                                        wpis jest z 5 58.Wszystko zalezy od tego o ktorej wstala kropka i wyslala watek
                                        na osla lawke,jak zawsze z wpisami gucia robila.
                                        Strzelaj dalej , odpowiem na kazde pytanie , mam w tym troche wprawy.
                                        "co pan robil w niedziele 15.04.1979" tego rodzaju pytania brzmia mi znajomo...
                                        • i-love-2-bike Re: up,wlodziu up 21.05.05, 20:23
                                          krystian71 napisała:

> jak dasz link to sie przekonamy.
                                          > Daj pomyslec.6 stycznia bylo swieto trzech kroli.Na drugi dzien wstalem pozno..
                                          > .
                                          > wpis jest z 5 58.Wszystko zalezy od tego o ktorej wstala kropka i wyslala watek
                                          >
                                          > na osla lawke,jak zawsze z wpisami gucia robila.
                                          > Strzelaj dalej , odpowiem na kazde pytanie , mam w tym troche wprawy.
                                          > "co pan robil w niedziele 15.04.1979" tego rodzaju pytania brzmia mi znajomo...

to wyjatkowy prowokator. jeszcze nie widzialam,zeby kogokolwiek ze swoich
                                          opierniczyl za styl,jezyk,temat czy inny szczegol,tylko sam chodzi jak ten
                                          smutas nie wiadomo czemu z mickiewiczowskich haslem,i doklada kazdemu polakowi.
                                          znamy towarzyszu te metody,obronca ucisnionych sie odezwal ,ten co mu serduszko
                                          bije mocniej na niesprawiedliwosc polakow.
                                          • krystian71 Re: up,wlodziu up 21.05.05, 20:38
                                            czesc Rachelciu,milo sie weekend zaczal.mamy piekna pogode, uwielbiam taka
                                            swiezutka zielen ,ostre sloneczko i rzezwy wiaterek-24 stopnie w
                                            cieniu.Poopalalem troche bialy odwlok, a ten znowu smuci,od rana.
                                            I jeszcze ma czelnosc za mna latac,choc od wczoraj czekam na
                                            wytlumaczenie ,czemu klamal opisujac masakre w Maalot.
                                            • i-love-2-bike Re: up,wlodziu up 21.05.05, 20:44
                                              krystian71 napisała:

> czesc Rachelciu,milo sie weekend zaczal.mamy piekna pogode, uwielbiam taka
                                              > swiezutka zielen ,ostre sloneczko i rzezwy wiaterek-24 stopnie w
                                              > cieniu.Poopalalem troche bialy odwlok, a ten znowu smuci,od rana.
                                              > I jeszcze ma czelnosc za mna latac,choc od wczoraj czekam na
                                              > wytlumaczenie ,czemu klamal opisujac masakre w Maalot.

u nas tez dzien piekny,ale chlodny. trawa scieta dom rozrywany na kawalki bo
                                              remontujemy wszystko:)) i jeszcze troche a rusze na rower. tylko nie opalaj sie
                                              za duzo,bo to rakotworcze cholera,ale w Polsce to na szczescie sloneczko tak
                                              bardzo wysoko nie swieci jak u nas. jak tam Dar Pomorza jeszcze stoi
                                              zacumowany,czy juz wyplynal:)))
                                              ps. wolodzio mi gra na nerwach ostatnio,co za smutas i to jeszcze nadaje jakims
                                              dialektem nadwolzanskim nie wiadomo czemu czepiajac sie polakow? 3 wcielenie
                                              detroit,moze kuzynek:)))
                                              • krystian71 Re: up,wlodziu up 21.05.05, 20:55
                                                ales mi zabila cwieka.Az musze sie jutro przejechac i zobaczyc jak to jest z
                                                tym naszym Darem Pomorza ,bo wg mojego mniemania stoi przycumowany na wsjegda
                                                jako okret muzeum
                                                pl.wikipedia.org/wiki/Dar_Pomorza
                                                jak mowi stare przyslowie,nie ma nic piekniejszego od okretu pod zaglami,konia
                                                w galopie i pieknej kobiety.W tej kolejnosci :)
                                                • i-love-2-bike Re: up,wlodziu up 21.05.05, 21:00
                                                  krystian71 napisała:

> ales mi zabila cwieka.Az musze sie jutro przejechac i zobaczyc jak to jest z
                                                  > tym naszym Darem Pomorza ,bo wg mojego mniemania stoi przycumowany na wsjegda
                                                  > jako okret muzeum
                                                  > pl.wikipedia.org/wiki/Dar_Pomorza
                                                  > jak mowi stare przyslowie,nie ma nic piekniejszego od okretu pod zaglami,konia
                                                  > w galopie i pieknej kobiety.W tej kolejnosci :)
                                                  >
                                                  >

no to sprawdz ten dar,bo mi sie podobal jak go zwiedzalam z mym dziecieciem.
                                                  stwierdzil,ze moglby taki miec,ja nie mialam nic przeciw temu:)))
                                                  co do kolejnosci rzeczy to zalezy chyba od plci rozmowcy,nie sadzisz:)))
                                                  • krystian71 Re: up,wlodziu up 21.05.05, 21:12
                                                    no chyba,ze tak.Zapomnialem sie , trudno bys fascynowala sie uroda kobiecego
                                                    ciala.
                                                    Pozostanmy przy zaglowcach i konikach:)))
                                                  • i-love-2-bike Re: up,wlodziu up 21.05.05, 21:16
                                                    krystian71 napisała:

> no chyba,ze tak.Zapomnialem sie , trudno bys fascynowala sie uroda kobiecego
                                                    > ciala.
                                                    > Pozostanmy przy zaglowcach i konikach:)))

no wlasnie jeszcze danusi zwiewne ksztalty mogly by sie tu zaplatac,oj wej. co
                                                    do zaglowcow to owszem sa piekne w Bostonie jest taka sliczna stara armada,konie
                                                    lubie ale nie jezdze na nich,bo kiedys w mlodych i gniewnych czasach mlodosci
                                                    jeden mnie zrzucil cham i to dobrze pamietam,a byl wielki. jak czlowiek wsiadl
                                                    na konia to ziemia byla gdzies tam w oddali,nie mowiac o tym,ze masztalerze
                                                    kazali potem te cholery czesac godzinami,po ujezdzaniu. oj byli czasy byli,teraz
                                                    rowerek,czasem deska,nartki i spoko,nic nie zrzuca,jedynie zarzuca i to ostrych
                                                    zakretach jeno:)))
                                                  • krystian71 Re: up,wlodziu up 21.05.05, 21:31
                                                    ja sie z konikami bardzo pozno zaprzyjaznilem , wiec na pewno zaden ze mnie as.
                                                    Prawde mowiac,gdy dzieciaki glowa do konskiego brzucha siegnely i zachcialo im
                                                    sie podzokeic.Stalem,tak i patrzalem jak jezdza na lonzy i z nudow zachcialo mi
                                                    sie sprobowac.Wstyd byl wielki,bo instruktor mnie musial podsadzac, jednak
                                                    miesnie nie przystosowane do takiej ekwibrystyki.Ale to bylo dawno i powiem ci
                                                    Rachelko,ze zlapalem bakcyla , to zupelnie co innego niz zimna i nieczula
                                                    maszyna na ktorej siedzisz i jeszcze musisz duzo wysilku wlozyc by popedalowala.
                                                    Kon ma charakter, kazdy jest inny ,ma inny charakter i nie wolno go traktowac
                                                    przedmiotowo.Moim marzeniem jest moj wlasny , ale trzeba mieszkac za
                                                    miastem ,na razie nawet kury nie moge sobie przyhodowac :)
                                                  • i-love-2-bike Re: up,wlodziu up 21.05.05, 21:44
                                                    krystian71 napisała:

> ja sie z konikami bardzo pozno zaprzyjaznilem , wiec na pewno zaden ze mnie as.
                                                    > Prawde mowiac,gdy dzieciaki glowa do konskiego brzucha siegnely i zachcialo im
                                                    > sie podzokeic.Stalem,tak i patrzalem jak jezdza na lonzy i z nudow zachcialo mi
                                                    >
                                                    > sie sprobowac.Wstyd byl wielki,bo instruktor mnie musial podsadzac, jednak
                                                    > miesnie nie przystosowane do takiej ekwibrystyki.Ale to bylo dawno i powiem ci
                                                    > Rachelko,ze zlapalem bakcyla , to zupelnie co innego niz zimna i nieczula
                                                    > maszyna na ktorej siedzisz i jeszcze musisz duzo wysilku wlozyc by popedalowala
                                                    > .
                                                    > Kon ma charakter, kazdy jest inny ,ma inny charakter i nie wolno go traktowac
                                                    > przedmiotowo.Moim marzeniem jest moj wlasny , ale trzeba mieszkac za
                                                    > miastem ,na razie nawet kury nie moge sobie przyhodowac :)

konie sa piekne,kolo nas ich pelno jak rowniez pelno kucykow, a te tez sa
                                                    zlosliwe. moje chlopaki kiedys jezdzily na nich,ale wiele z tych kucy jest
                                                    znarowionych. kon jak czlowiek musisz sie z nim zgrac,i jesli masz swojego,ktory
                                                    cie lubi to jestes OK. w tej stadninie w ktorej ja bylam dano mi przypadkowe
                                                    konie i niektore byly spokojne,ale wiele bylo zestresowanych,szczegolnie ogarow.
                                                    te tylko sie sluchaly swoich masztalerzy a takie jakies rachelki to od razu
                                                    bestie stracaly. a co do roweru to nie masz racji,to fajny sport,jak wiatr wieje
                                                    i jedziesz przez pola,nu ale co tam niech kazdy lubi swoje,ale kur to nie znosze
                                                    gdacze to i gdacze jak to jedno jajo zniesie,az trzeba jakims trepkiem w leb
                                                    strzelic aby przestala:))
                                                  • krystian71 Re: up,wlodziu up 21.05.05, 21:55
                                                    bo mi sie Rachelciu zdaje, ze wszyscy jakos mamy te korzenie na wsi i calkiem
                                                    nie dawno nas przeflancowali.I zamilowanie do naturalnej gospodarki pozostalo,
                                                    choc to przeciez dziwne, juz pra-pra dziadkowie ze wsi wyszli.
                                                    A ciagle jakies zamilowanie sie odzywa,zeby tak w ziemi
                                                    pogmerac,wlasna "gadzine" miec.Poki co odkladam sobie to marzenie na emeryture.
                                                    I jeszcze jedno.Z wczesnego dziecinstwa, gdy zaczytywalem sie Mayem i Fiedlerem
                                                    Zeby wsiasc w samochod i jechac przed siebie,calymi tygodniami.A to tylko w
                                                    Stanach jest do zrealizowania.Polske przez jeden dzien przejedziesz:(((
                                                    Chyba moje praprzodki w stepy ukrainskie na kuniach sie zapuszczali...:))
                                                  • i-love-2-bike Re: up,wlodziu up 21.05.05, 22:02
                                                    krystian71 napisała:

> bo mi sie Rachelciu zdaje, ze wszyscy jakos mamy te korzenie na wsi i calkiem
                                                    > nie dawno nas przeflancowali.I zamilowanie do naturalnej gospodarki pozostalo,
                                                    > choc to przeciez dziwne, juz pra-pra dziadkowie ze wsi wyszli.
                                                    > A ciagle jakies zamilowanie sie odzywa,zeby tak w ziemi
                                                    > pogmerac,wlasna "gadzine" miec.Poki co odkladam sobie to marzenie na emeryture.
                                                    > I jeszcze jedno.Z wczesnego dziecinstwa, gdy zaczytywalem sie Mayem i Fiedlerem
                                                    > Zeby wsiasc w samochod i jechac przed siebie,calymi tygodniami.A to tylko w
                                                    > Stanach jest do zrealizowania.Polske przez jeden dzien przejedziesz:(((
                                                    > Chyba moje praprzodki w stepy ukrainskie na kuniach sie zapuszczali...:))

no wlasnie,bez rozpisywania sie zbytniego ja to mam,ale w dziecinstwie troche
                                                    wychowywalam sie u dziadkow na wsi i wszytskie te zwierzatka znam,jak rowniez
                                                    prace polowe. miasto jest fajne,ale jak pomieszkam dluzej w warszawce to mnie
                                                    leb boli,stroic sie trzeba wszedzie bo jak wloze dresy i szorty to kazdy mowi,ze
                                                    wygladam jak bezguscie amerykanskie i kolezanki zaraz mnie do fryzjera ciagna i
                                                    obcasy kaza nosic na te wernisarze pelne jakis snobow, a tym gram na nerwach i
                                                    to niezle:)). ja tam tez lubie swobode i spokoj,miasta sa juz zbyt stresujace i
                                                    glosne,ale masz racje polska jak teraz na nia patrze,zrobila sie mala,kiedys to
                                                    wydawalo sie to takie wielkie i roznorodne:)))
                      • wlodek35 Re: up,wlodziu up 17.05.05, 21:06
                        dana33 napisała:

> a moze, rachelciu, wezmiesz cos na przeczyszczenie i w koncu przestaniesz
                        pisac
                        >
                        > te twoje idiotyzmy????

Czy masz Dano na mysli przeczyszczenie zoladka?
                        Jesli tak, to to jej wcale nie pomoze.
                        Ona powinna wziasc cos na przeczyszczenie mozgu podobnego do mozdzka ryby.
                        • i-love-2-bike Re: up,wlodziu up 17.05.05, 21:10
                          wlodek35 napisał:

> dana33 napisała:
                          >
                          > > a moze, rachelciu, wezmiesz cos na przeczyszczenie i w koncu przestaniesz
                          >
                          > pisac
                          > >
                          > > te twoje idiotyzmy????
                          >
                          > Czy masz Dano na mysli przeczyszczenie zoladka?
                          > Jesli tak, to to jej wcale nie pomoze.
                          > Ona powinna wziasc cos na przeczyszczenie mozgu podobnego do mozdzka ryby.

oj panie wlodzzzziu prosze laskawie nie malpowac,rybki to wacpan ,ja natomiast
                          jedynie szpaki moge wsuwac.
                        • dana33 Re: up,wlodziu up 18.05.05, 08:24
                          rachelcia powinna wziac cos na przeplukanie calego organizmu, bo zatruta
                          nienawiscia od glow do stop. ale chyba i to jej nie pomoze. nie kazdy ma
                          charakter abe.
                          • i-love-2-bike Re: up,wlodziu up 18.05.05, 17:07
                            dana33 napisała:

> rachelcia powinna wziac cos na przeplukanie calego organizmu, bo zatruta
                            > nienawiscia od glow do stop. ale chyba i to jej nie pomoze. nie kazdy ma
                            > charakter abe.

slonko a ty sie przeplukujesz co dzien i co pomaga ci to na cos?
                  • wlodek35 Re: up,wlodziu up 17.05.05, 21:18

krystian71 napisała:

> bo ja tak lubie pogrzebac w bolacym zebie.

Zapewniam Pana, ze wszystkie zeby mam wyleczone i zaden mnie nie boli.
                    Zyczylbym sobie, aby wszyscy tu na forum mieli takie zdrowe zeby, jakie ja mam,
                    a najwazniejsze - zdrowe mozgi.

> Tu gdzies lata po forum jego watek z pretensjami do abe,ze napisala,ze zydzi
                    sa
                    >
                    > odpowiedzialni za psucie Polakom opini w swiecie.
                    > Nie wiem,czy abe napisala to przedtem czy potem,

Czy czytal Pan wyjasnienie Dany o tym watku i moja odpowiedz?

ale to szczera prawda.w swietle
                    >
                    > deklaracji Singera z 96r nie ma sie do czego przyczepic.

Czy moglby Pan podac link do tej deklaracji?

> Wlodzio TEZ napisal prawde a teraz gdzies mi dal nura:)

To jest niemozliwe: nie umiem plywac...
                    A tak na serio, jakiego nura dalem (nawet z usmieszkiem)?

• krystian71 Re: up,wlodziu up 17.05.05, 21:36
                      www.okay.pl/strefawolnosci/?action=full&art=1
                      • wlodek35 Re: up,wlodziu up 18.05.05, 01:25
                        krystian71 napisała:

> www.okay.pl/strefawolnosci/?action=full&art=1
                        Dobrze, Panie Krzystofie, ze podaje Pan zrodla.

Bym mial jednak zaufanie do tego, co pisze Nasza Polska i Nasza Strona,
                        zapoznajac sie z profilem ideowym tych pism. Pan napewno je zna, gdyz inaczej
                        nie
                        powolywalby sie Pan na nie.

O Singerze nie czytalem.
                        Niewiele czytalem ani na tematy zydowskie, ani polskie.
                        Wiem, ze najwieniejszymi czytelnikami tematyki zydowskie, sa antysemici a
                        tematyki polskiej, a szczegolnie czasopism antysemickich, sa antypolacy. Czynia
                        to po to, aby znalezc cos, co obciazyloby gruga strone i moc im dokopac.
                        Ja pietnuje tak jednych jak i drugich. a najbardziej nie znosze stosowanie
                        zbiorowej odpowialnosci.

Brzydze sie wszelkim santazem i santarzystami. W moih oczach graniczy
                        to ze zbrodnia.

A co do Singera, jesli ktos chce z tego wyciagnac wniosek o wszystkich Zydach,
                        nie jest lepszy od niego.
                        Kazdego trzeba sadzic tylko i wylacznie wedlug jego dzialan.
                        • krystian71 Re: up,wlodziu up 18.05.05, 08:22
                          prosil pan o linki i uczynilem zadosc pana prosbie,takie wyjalem z googli.co do
                          stron,doprawdy , nie wnikam.Sprawa jest pewna, w swoim czasie byla w Polsce
                          bardzo glosna,pisala o tym cala prasa.Nt moze pan rowniez poczytac u
                          Wierzbickiego.

> A co do Singera, jesli ktos chce z tego wyciagnac wniosek o wszystkich
                          Zydach,
                          > nie jest lepszy od niego.
                          > Kazdego trzeba sadzic tylko i wylacznie wedlug jego dzialan.

To nie taka prosta sprawa,wiadomo,ze spiski nie istnieja,gdyby natomiast
                          istnialy ,gdyby natomiast istnialy,bylyby porozumieniem pewnych ludzi
                          zmierzajacych do osiagniecia jakiegos celu i starajacych sie swoj cel
                          jaknajdluzej trzymac w ukryciu.
                          Panu Singerowi sie wypsnelo,lecz dziw nad dziwy , wlasnie od tego czasu datuja
                          sie niewiarygodnie wstretne oskarzenia Polski o wspoludzial w holokauscie,
                          wlasnie plynace z ameryki.
                          Wczesniej okreslenie "polski oboz "wogole nie bylo stosowane.Wczesniej nikomu
                          nie przyszlo by do glowy pisac,ze Polska,pierwsza ofiara Hitlera,byla z nim w
                          sojuszu.
                          Takze to nie jest tylko prywatna sprawa p.Singera , a sprawa calego Sw.Kongresu
                          Zydow.Lgarstwo i to z niskich bo materialnych pobudek.
              • wlodek35 Re: up,wlodziu up 17.05.05, 20:53

krystian71 napisała:

> dobrze,ze przynajmniej jest szczery.Tylko ja bym wolal troche wiecej
                konkretow.
                > ich rekami.

Zabawa w "gdyby" jest niebezpieczna, gdyz w odroznieniu od fatow, kazdy moze w
                tym upiec swoja pieczen i nie mozna mu wykazac, ze nie mozna mu nic konkretnego
                zarzycic.

> ich nie przesladowal, powiedzmy do 41, do ataku na komunistyczny raj
                stworzony

tak wlasnie bylo bez "gdyby". Hitler zaczal swoje mordowanie Zydow wlasnie po
                napasci na Ten raj komunistyczny zw. ZSRR.

Jesli Pan lubi sie bawic w gdyby, zada panu Panu tego rodzaju pytanie:
                Co by bylo, gdyby Hitler nie napadl na Rosje, tylko na Anglie. Jak wowczas
                przedstalby sie przebieg wojny?

• krystian71 Re: up,wlodziu up 17.05.05, 21:19
                  i znowu musze podziekowac za szczerosc tak rzadka na tym forum.Napisal pan
                  bowiem wprost skrzetnie ukrywana prawde,ze

> tak wlasnie bylo bez "gdyby". Hitler zaczal swoje mordowanie Zydow wlasnie po
                  > napasci na Ten raj komunistyczny zw. ZSRR.

Pierwszy transport do Oswiecimia,polskich wiezniow z przepelnionych wiezien
                  Zaglebia i slaska przybyl na poczatku 40 roku.Obóz początkowo był przeznaczony
                  do przetrzymywania polskich inteligentów oraz Polaków czynnie walczących z
                  okupantem. Jego założenie było związane z narastającym polskim ruchem oporu,
                  który był zwalczany przez nazistów bezwzględnym terrorem, co szybko
                  doprowadziło do przepełnienia istniejących więzień
                  Obóz ,ktory został ulokowany na terenie wsi Brzezinka, około 3 km od obozu
                  głównego-a jego budowę rozpoczęto w październiku 1941 r., siłami więźniów i
                  jeńców radzieckich osadzonych w Auschwitz,
                  Getto w Warszawie zaczeto tworzyc w pazdzierniku 40r jako tzw zydowska
                  dzielnice mieszkaniowa,a zaostrzone przepisy grozace kara smierci Zydom je
                  opuszczajacym i Polakom udzielajacym im pomocy zostaly wydane dopiero w
                  pazdzierniku 41, 3 miesiace po ataku na ZSRR.

Czyli innymi slowy , Zydzi dzielili swoj los taki sam jak inni obywatele
                  podbitej Europy az do momentu ataku hitlera na ZSRR.
                  Od tego czasu cos sie zmienilo.

Pisze pan

-> Co by bylo, gdyby Hitler nie napadl na Rosje, tylko na Anglie. Jak wowczas
                  > przedstalby sie przebieg wojny?
                  majac chyba na mysli pytanie,coby bylo,gdyby Hitler ograniczyl sie tylko do
                  zaatakowania Europy Zachodniej i srodkowej a ZSRR sobie darowal.?
                  Ale tu JA poprosze o pana spekulacje.-
                  -------------------------------------------------
                  jak mnie juz nuuudzi ten temat zydowski
                  • wlodek35 Re: up,wlodziu up 17.05.05, 22:18

krystian71 napisała:

> i znowu musze podziekowac za szczerosc tak rzadka na tym forum.Napisal pan
                    > bowiem wprost skrzetnie ukrywana prawde,ze
                    >
                    > > tak wlasnie bylo bez "gdyby". Hitler zaczal swoje mordowanie Zydow wlasni
                    > e po
                    > > napasci na Ten raj komunistyczny zw. ZSRR.
                    >
                    > Pierwszy transport do Oswiecimia,polskich wiezniow z przepelnionych wiezien
                    > Zaglebia i slaska przybyl na poczatku 40 roku.Obóz początkowo był
                    przeznaczony
                    > do przetrzymywania polskich inteligentów oraz Polaków czynnie walczących z
                    > okupantem.

Wiem o tym, ze pierwszymi wiezniami Oswieciia byli Polacy, ale my przeciez
                    mowimy o Zydach a ci zotali wywozieni do obozow smierci dopiero po napasci
                    Hitlera na Rosje.

Jego założenie było związane z narastającym polskim ruchem oporu,
                    > który był zwalczany przez nazistów bezwzględnym terrorem, co szybko
                    > doprowadziło do przepełnienia istniejących więzień
                    > Obóz ,ktory został ulokowany na terenie wsi Brzezinka, około 3 km od obozu
                    > głównego-a jego budowę rozpoczęto w październiku 1941 r., siłami więźniów i
                    > jeńców radzieckich osadzonych w Auschwitz,
                    > Getto w Warszawie zaczeto tworzyc w pazdzierniku 40r jako tzw zydowska
                    > dzielnice mieszkaniowa,a zaostrzone przepisy grozace kara smierci Zydom je
                    > opuszczajacym i Polakom udzielajacym im pomocy zostaly wydane dopiero w
                    > pazdzierniku 41, 3 miesiace po ataku na ZSRR.
                    >
                    > Czyli innymi slowy , Zydzi dzielili swoj los taki sam jak inni obywatele
                    > podbitej Europy az do momentu ataku hitlera na ZSRR.

Sam Pan pisze:
                    a zaostrzone przepisy grozace kara smierci Zydom je
                    > opuszczajacym i Polakom udzielajacym im pomocy zostaly wydane dopiero w
                    > pazdzierniku 41, 3 miesiace po ataku na ZSRR.
                    >
                    A wiec wywozki Zydow do obozow smierci nastapila dopiero po napasci Hitlera na
                    Rosji. I otym przeciez pisalem.

> Od tego czasu cos sie zmienilo.

Nie tylko cos ale bardzo wiele.
                    >
                    > Pisze pan
                    >
                    > -> Co by bylo, gdyby Hitler nie napadl na Rosje, tylko na Anglie. Jak wowcz
                    > as
                    > > przedsta(wia)lby sie przebieg wojny?
                    > majac chyba na mysli pytanie,coby bylo,gdyby Hitler ograniczyl sie tylko

Nie tylko

do
                    > zaatakowania Europy Zachodniej i srodkowej a ZSRR sobie darowal.?
                    > Ale tu JA poprosze o pana spekulacje.-

Mysle, ze jesli ja zadalem pytanie (a Pan takie pytania lubi)to Pan powinien na
                    nie wpierw odpowiedziec a nie odrzucic pileczke w moja strone.

Wiec czekam.>
                    -------------------------------------------------
                    > jak mnie juz nuuudzi ten temat zydowski

--------------------------------------------------------------------------------
                    • krystian71 Re: up,wlodziu up 17.05.05, 22:41
                      prosze o czas do jutra
              • wlodek35 Re: up,wlodziu up 17.05.05, 21:02
                krystian71 napisała:

> dobrze,ze przynajmniej jest szczery.Tylko ja bym wolal troche wiecej
                konkretow.
                > ich nie przesladowal, powiedzmy do 41, do ataku na komunistyczny raj
                stworzony
                > ich rekami.

Pragne uzupelnic ,ze jako przesladowanie, mialem na mysli rozpoczecie zaglady
                a nie te poczatkowe przesladowania. A to nastapilo dopiero po narpasci Hitlera
                na Zwiazek Radziecki.
                Ale gdyby Hitler w ogole nie przesladowalby Zydow do 1941 roku, byliby oni nadal
                lojalnymi obywatemi niemieckimi, jakimi byli caly czas do dojscia Hitlera do
                wladzy.
        • wlodek35 Re: do wlodka35 z prosba o rozwiniecie 17.05.05, 20:41

> > Nie wiem, co tu jest do wyjasnienia.
          > > Realizacja swoich celow znaczy pomoc w przewozeniu Zydow do owczesnej
          > Palestyny
          > > .
          > > Bo to bylo celem syjonistow
          >
          > czy pomoc w przewozeniu miala polegac tylko na podstawianiu srodkow
          > transportu,czy rowniez na zapewnieniu specjalnej oprawy i usilnych dzialan
          > zachecajacych np.Nocy Krysztalowej, bo odnosze wrazenie,ze takim
          postepowaniem
          > hitlerowcy namowili cala rzesze niezdecydowanych Zydow.

Czy sugeruje Pan, ze wpierw byla "krystalowa noc" a pozniej pomoc w przewozeniu
          Zydow do Palestyny?

A moze Rachelcia, o czysto zydoskim imieniu, ktora w dziecinstwie byla
          przesadnie karmiona rybami i z tego powodu jej mozg stal sie podobny do mozdzka
          ryb, potrafi wyjasnic ten problem.

P.S. Zarzuca Pan Danie, ze sie wtraca do tematu (kazdy ma prawo sie wtracac do
          jakiegokolwiek Tematu) przez nas dyskutowanego. A nie przeszkadza Panu to, ze
          Rachelcia sie wtraca ze swoimi "madrosciami", odpowiadojacymi osobie o IQ 40-60?

• krystian71 Re: do wlodka35 z prosba o rozwiniecie 17.05.05, 20:56
            wlodek35 napisał:

>
            >
            > > > Nie wiem, co tu jest do wyjasnienia.
            > > > Realizacja swoich celow znaczy pomoc w przewozeniu Zydow do owczesn
            > ej
            > > Palestyny
            > > > .
            > > > Bo to bylo celem syjonistow
            > >
            > > czy pomoc w przewozeniu miala polegac tylko na podstawianiu srodkow
            > > transportu,czy rowniez na zapewnieniu specjalnej oprawy i usilnych dziala
            > n
            > > zachecajacych np.Nocy Krysztalowej, bo odnosze wrazenie,ze takim
            > postepowaniem
            > > hitlerowcy namowili cala rzesze niezdecydowanych Zydow.
            >
            > Czy sugeruje Pan, ze wpierw byla "krystalowa noc" a pozniej pomoc w
            przewozeniu
            >
            > Zydow do Palestyny?
            >
            > A moze Rachelcia, o czysto zydoskim imieniu, ktora w dziecinstwie byla
            > przesadnie karmiona rybami i z tego powodu jej mozg stal sie podobny do
            mozdzka
            >
            > ryb, potrafi wyjasnic ten problem.
            >
            > P.S. Zarzuca Pan Danie, ze sie wtraca do tematu (kazdy ma prawo sie wtracac
            do
            > jakiegokolwiek Tematu) przez nas dyskutowanego. A nie przeszkadza Panu to, ze
            > Rachelcia sie wtraca ze swoimi "madrosciami", odpowiadojacymi osobie o IQ 40-
            60

---------------------------

dlugo czekalem i sie doczekalem.Prosze jeszcze raz przeczytac swoja do mnie
            odpowiedz.Dwa cytaty z naszej poprzedniej wymiany zdan i dwie luzne uwagi na
            temat innych forumowiczow.
            Wlasciwym i nowym jest to jedno zdanie:

> Czy sugeruje Pan, ze wpierw byla "krystalowa noc" a pozniej pomoc w
            przewozeniu
            >
            > Zydow do Palestyny?

ale ono ma forme pytajaca,czyli ode mnie pan zada wyjasnienia.
            A to ja chcialbym dowiedziec sie u zrodla jak ta wspolpraca miala wygladac
            • wlodek35 Re: do wlodka35 z prosba o rozwiniecie 17.05.05, 23:42

krystian71 napisała:
              Wlodek napisal:
              > > Czy sugeruje Pan, ze wpierw byla "krystalowa noc" a pozniej pomoc w
              > przewozeniu
              > >
              > > Zydow do Palestyny?
              > ---------------------------
              >
              > dlugo czekalem i sie doczekalem.Prosze jeszcze raz przeczytac swoja do mnie
              > odpowiedz.Dwa cytaty z naszej poprzedniej wymiany zdan i dwie luzne uwagi na
              > temat innych forumowiczow.
              > Wlasciwym i nowym jest to jedno zdanie:
              >
              > > Czy sugeruje Pan, ze wpierw byla "krystalowa noc" a pozniej pomoc w
              > przewozeniu
              > >
              > > Zydow do Palestyny?
              >
              > ale ono ma forme pytajaca,czyli ode mnie pan zada wyjasnienia.
              > A to ja chcialbym dowiedziec sie u zrodla jak ta wspolpraca miala wygladac
              >
              Pytam sie, bo nie wiem. Nie jestem zbyt dobrze z tym obeznany.
              Poniewaz Pan wspomial o krystalowej nocy, uwazam, ze wie Pan o tym lepiej ode
              mnie i dlatego sie pytam.

• krystian71 z tego lecha- to mala pociecha 17.05.05, 20:25
      nasteny tu wpadl , aby temat zmienic.
      Twoich watkow nt bylo juz setki, co dziennie nowy i taki sam.
      Ja specjalnie moj tak niewinnie zatytulowalem , bo mnie obchodzi tylko zdanie
      powaznych osob.
      Kapisci?To fruwaj.
      • lechu1 No to co z tymi arabskimi nazistami krystianku? 17.05.05, 20:43
        Opowiedz cos z rodzinnego albumu nie badz taki .)))
    • i-love-2-bike reka w reke 17.05.05, 21:36
      tu masz chyba ciekawy opis wydarzen,troche dawny wpis,ale faktow
      pelno,oczywiscie nikt z zacnych gosci sie z tym nie zgodzi:))
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10319722
      • lechu1 reka w reke arabstwo z Hitlerem szlo wtedy i tera 17.05.05, 21:40
        www.srpska-mreza.com/handzar/handzar.htm
        www.likud.nl/extr219.html
      • feszter do bidulki 17.05.05, 22:01
        ej! cykistko!
        chcesz pobić kolejny rekord własnej głupoty?
        już i tak jesteś w ścisłej czołówce
        przytaczasz posty jakiś palantów, traktując ich jak autorytety
        nie stać cię na lepsze?
        jest tyle mądrych książek o historii - dlaczego po nie nie sięgniesz?
        nie ma u ciebie żadnej polskiej księgarni? ale są przecież księgarnie wysyłkowe.
        jeżeli poprosisz to mogę ci coś polecić
        • i-love-2-bike Re: do bidulki 17.05.05, 22:04
          feszter napisał:

> ej! cykistko!
          > chcesz pobić kolejny rekord własnej głupoty?
          > już i tak jesteś w ścisłej czołówce
          > przytaczasz posty jakiś palantów, traktując ich jak autorytety
          > nie stać cię na lepsze?
          > jest tyle mądrych książek o historii - dlaczego po nie nie sięgniesz?
          > nie ma u ciebie żadnej polskiej księgarni? ale są przecież księgarnie wysyłkowe
          > .
          > jeżeli poprosisz to mogę ci coś polecić

e tam ja lubie siebie i po co mi sie douczac,jeszcze zrobie sie do ciebie czy
          wlodziuchni podobna i zbrzydne.
          hej ale byla taka piosenka studencka znasz ja mundralo

panie wlodek,panie wlodek
          czy pan nie wie (bis) gdzie wychodek
          bo ja zawsze chodze sam
          no i .........mam
        • wlodek35 Re: do bidulki 18.05.05, 19:22

feszter napisał:

> ej! cykistko!
          > chcesz pobić kolejny rekord własnej głupoty?

Jest przyslowie: "Glupi ktory potrafi milczec, moze ujsc za madrego.".
          Ale, jak widac, nie kazdy potrafi.
          • i-love-2-bike Re: do bidulki 18.05.05, 19:37
            wlodek35 napisał:

>
            > feszter napisał:
            >
            > > ej! cykistko!
            > > chcesz pobić kolejny rekord własnej głupoty?
            >
            > Jest przyslowie: "Glupi ktory potrafi milczec, moze ujsc za madrego.".
            > Ale, jak widac, nie kazdy potrafi.

alez wlodziu nie myl mnie ze soba,kolego. jak widac ty juz w przedszkolu
            przodowales i tak ci biedulko zostalo do dzisiaj,tylko my nie przedszkolaki slonko.
      • krystian71 Re: reka w reke 17.05.05, 22:07
        eh,gaal niezapomniany,lza sie w oku kreci
        • i-love-2-bike Re: reka w reke 17.05.05, 22:12
          krystian71 napisała:

> eh,gaal niezapomniany,lza sie w oku kreci

a ten jazz jaki zbieral,przypomina dzisiejsza muzyke. jak widac nuty to
          towarzystwo ma te same od lat,a szkoda bo z checia posluchaloby sie czegos
          innego. nu czas na przyjemnosci zyciowe,bo jeszcze sie histeryczka, tfu
          historyczka zrobie:)) pozdr
    • feszter Re: do wlodka35 z prosba o rozwiniecie 17.05.05, 21:55
      co tu prosić wlodka35 o rozwiniecie?
      wszak jemu rozwinęły się fałdy kory mózgowej
      a to uniemożliwia spełnienie prośby krystiana
      • i-love-2-bike Re: do wlodka35 z prosba o rozwiniecie 17.05.05, 21:58
        feszter napisał:

> co tu prosić wlodka35 o rozwiniecie?
        > wszak jemu rozwinęły się fałdy kory mózgowej
        > a to uniemożliwia spełnienie prośby krystiana

no pewnie bo krystian nie jest rybka,to i trudno aby jego kora mozgowa
        przypominala twoja lub wlodkowa. no moze jeszcze gdyby byl walrusem..
    • hiperrealizm Re: do wlodka35 z prosba o rozwiniecie 21.05.05, 17:53
      krystian71 napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10319722&a=23992257
      > -Re: Ręka w rękę z Hitlerem
      > Autor: wlodek35
      > Data: 16.05.2005 18:45 +
      >
      > co zlego jest w tym, ze syjonisci wykorzystali Niemcy hitlerowskie, poki to
      > pomoglo im w realizacji swoich celow?
      >
      > ----------------------
      > bo to prawdziwa perelka, siedzi juz u mnie w ulubionych na poczesnym miejscu
      >
      >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka