kokosz_the_great 28.05.05, 22:24 "Żydzi, przestańcie KŁAMAĆ" fascio.website.pl/html/hn.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: ____________ CIEKAWY ARTYKUL ______________ 28.05.05, 23:47 no,no ciekawy ale smutny artykul, wiele z tych prawd znamy z "prania" i wlasnych obserwacji,jak rowniez historii przekazywanych z ust do ust przez pokolenia. przestancie klamac to tak jakbys powiedzial przestancie oddychac. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany A ja nawoluje do zgody 29.05.05, 01:24 Z zydami powinnismy zrobic taka umowe: Oni niech przestana o nas klamac, a my przestaniemy mowic o nich prawde - i tak to bedzie duuuuuuzo korzystniejsze dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: A ja nawoluje do zgody 29.05.05, 01:28 zbalansowany napisał: > Z zydami powinnismy zrobic taka umowe: > Oni niech przestana o nas klamac, a my przestaniemy mowic o nich prawde - i tak > > to bedzie duuuuuuzo korzystniejsze dla nich. no to przebijamy,he,he:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_the_great Re: A ja nawoluje do zgody 29.05.05, 02:03 zbalansowany napisał: > Z zydami powinnismy zrobic taka umowe: > Oni niech przestana o nas klamac, a my przestaniemy mowic o nich prawde - i tak > > to bedzie duuuuuuzo korzystniejsze dla nich. Dobra, pod warunkiem, ze jeszcze oddadza nam lichwe za te kilkaset lat i... odszkodowanie, jakie wyludzili od Niemcow na obywateli II RP... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: A ja nawoluje do zgody i UMOWY 29.05.05, 08:27 PRZESTANCIE PCHAC SIE DO NAS...PRACOWAC W ISRAELU.... Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_the_great Re: ____________ CIEKAWY ARTYKUL ______________ 29.05.05, 01:53 Skoro u nich lichwa i klamstwo sa potrzebne na rowni z powietrzem, przeto odjecie jednego z tych trzech skladnikow mogloby "naszych" koSSherkow zabic... :-(( W skrocie: pasozytnictwo bezwzgledne. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_the_great Re: ____________ CIEKAWY ARTYKUL ______________ 31.05.05, 04:21 up!!! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ____________ CIEKAWY ARTYKUL ______________ 31.05.05, 04:23 kokosz_the_great napisała: > up!!! ;-)) always better than down,he,he:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_the_great Re: ____________ CIEKAWY ARTYKUL ______________ 31.05.05, 05:01 "that's the only way", jak stwierdzil kapitan Harris (z filmu Akademia Policyjna), wsiadajac do prywatnego samolotu... ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś