aaki 20.06.05, 22:13 dzień.dziś ci coś nie wyszło;zdarza się mikesavage.net/L2Photography/california2000/4003what.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yann17 Re: krasula głowa do góry jutro będziesz miał lep 20.06.05, 22:16 ta fotka nie ma podpisu. proponuje: Eurojihad foe Bush Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: krasula głowa do góry jutro będziesz miał lep 20.06.05, 22:17 ....for Bush Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez smucisz mnie sasiedzie 20.06.05, 22:19 U Ciebie tez nie widzialem tak samo gorliwej obrony Zydow i tlumaczenie ze Arabow nie ma na forum nic nie daje W koncu czy jestes pewny ze ich nie ma??? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: smucisz mnie sasiedzie :-) 20.06.05, 22:25 a jesteś pewien,że są ? a dlaczego to mam być gorliwy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_the_great Re: smucisz mnie sasiedzie :-) 20.06.05, 22:30 maniek chyba probuje wzbudzic u Ciebie wyrzuty sumienia tej Twojej niepoprawnosci politycznej! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: smucisz mnie sasiedzie :-) 20.06.05, 22:41 nie jestem pewien ale nawet jak nie ma to maja i tak maja wiecej obroncow niz Zydzi. Czy jestes tak zwanym bully jak chocby obecny tu kokosz? A moze po prostu kuchnia dany spowodowala niestrawnosc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: smucisz mnie sasiedzie :-) 20.06.05, 22:44 kuchnia dany była OK no cóż musisz się zacząć dwoic i troić jeśli cię tak martwi firumowa nierównowaga sił. ale woju,lechu.arap.samsone,fredzio sa naprawdę fajni.gratuluję sojuszników :-) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: smucisz mnie sasiedzie :-) 20.06.05, 22:56 no a ty masz kokoszka, splita, rattlerka, szlagusia, atpa, goldiego, mirmila id..itd.... oj zapomnialem o krystianie, i rachelce nie wiem jak moglem Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek kocham cie maniek jak robisz z siebie 21.06.05, 12:01 forumowego arbitra dobrego smaku... nie zapominaj jednak (w twojej krucjacie przeciwko ekstremizmom), ze pomimo notorycznego przypisywania innym poparcia dla terroryzmu, etc., to ty popierasz przemoc w wydaniu amerykanskim i izraelskim. to tak gwoli przypomnienia faktow :) bye. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_the_great Re: smucisz mnie sasiedzie :-) 20.06.05, 22:45 manny_ramirez napisał: >...Czy jestes tak zwanym bully jak chocby obecny tu kokosz? buuuuu :-((( buuuuu:-((( pse pani, a kokosz sie bije! buuuu, chlip, chlip... :-((( maniek, do qur$%y nedzy, wez sie za siebie, nieszczesny mazgaju! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Maniek tak zawsze, czy tylko w dni powszednie? 20.06.05, 22:50 kokosz_the_great napisała: > manny_ramirez napisał: > >...Czy jestes tak zwanym bully jak chocby obecny tu kokosz? > > buuuuu :-((( buuuuu:-((( pse pani, a kokosz sie bije! buuuu, chlip, chlip... :- > ((( > maniek, do qur$%y nedzy, wez sie za siebie, nieszczesny mazgaju! > > Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Wcale nie, mialem dosc ciezki dzien:(( 20.06.05, 23:01 ale slowo daje maniek, ze tez ty sie, jako osoba spontaniczna, tak czasem sam podkladasz? Toc nie najmlodszy z ciebie chlop. manny_ramirez napisał: > widze ze w formie jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: smucisz mnie sasiedzie :-) 21.06.05, 00:03 kokosz_the_great napisała: > manny_ramirez napisał: > >...Czy jestes tak zwanym bully jak chocby obecny tu kokosz? > > buuuuu :-((( buuuuu:-((( pse pani, a kokosz sie bije! buuuu, chlip, chlip... :- > ((( > maniek, do qur$%y nedzy, wez sie za siebie, nieszczesny mazgaju! > > ty nie bij chlipiacych chlopow,niech sie wychlipia. manius ostatnio chyba grzybow w myckach szuka na forum,chlopu sie pogorszylo i za kazdym lata z pretensjami,ze siem z nim nie bija o zydow . co za mazgaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_the_great Re: smucisz mnie sasiedzie :-) 21.06.05, 00:32 Rachelciu, kruca fuks, przeca nikusienkogo nie bijem, jesca nie... ;-)) un tok chlipie jus na som moj widok! Odpowiedz Link Zgłoś