Dodaj do ulubionych

"WYBIERAM PARADĘ NORMALNOŚCI"

21.06.05, 16:27
62 % internautów wybrało parade normalnosci a tylko 38 % parade równosci, w
sondażu przeprowadzonym przez GW.
Mam pytanie dlaczego wiekszość z was przyłaczyłaby się do agresywnych
bojówkarzy MW?
Mam tez i drugie pytanie. Co to znaczy być normalnym? Przecież nikt nie
jest "normalny" do końca.
Obserwuj wątek
    • i-love-2-bike Re: "WYBIERAM PARADĘ NORMALNOŚCI" 21.06.05, 16:32
      www.pkb.nrd napisała:

> 62 % internautów wybrało parade normalnosci a tylko 38 % parade równosci, w
      > sondażu przeprowadzonym przez GW.
      > Mam pytanie dlaczego wiekszość z was przyłaczyłaby się do agresywnych
      > bojówkarzy MW?
      > Mam tez i drugie pytanie. Co to znaczy być normalnym? Przecież nikt nie
      > jest "normalny" do końca.

dawniej nie mielismy chyba problemow z okresleniem normalnosci
      seksualnej,zrobila to za nas natura,ale dzisiaj kazdy chce byc inny. ja nie
      mialabym problemu z dolaczeniem sie do parady normalnosci czy w warszawie,czy w
      madrycie,bo nie uwazam,ze seksualne dewiacje podchodza pod normalnosc.
      • www.pkb.nrd Re: "WYBIERAM PARADĘ NORMALNOŚCI" 21.06.05, 16:38
        czy w takim razie rzucanie kamieniami i butelkami w ludzi uważasz z cos
        normalnego? Dla mnie to normalnym zachowaniem nie jest. A jednak to własnie ci
        ludzie od parady normalności tydzień temu rzucali butelkami i kamieniami. Czyli
        normalnościa jest wg Ciebie obicie komus mordy. Super.
        • i-love-2-bike Re: "WYBIERAM PARADĘ NORMALNOŚCI" 21.06.05, 16:47
          www.pkb.nrd napisała:

> czy w takim razie rzucanie kamieniami i butelkami w ludzi uważasz z cos
          > normalnego? Dla mnie to normalnym zachowaniem nie jest. A jednak to własnie ci
          > ludzie od parady normalności tydzień temu rzucali butelkami i kamieniami. Czyli
          >
          > normalnościa jest wg Ciebie obicie komus mordy. Super.

a czy uwazasz,ze jak spisz z koniem, to musisz wyjsc na ulice i sie tym
          pochwalic przed ciotka anna? do cholery niech kazdy robi w swoim lozku co chce
          tylko nie paradujcie chlopy w damskich stanikach,proszac aby was kochano. mozesz
          to zrozumiec?
          • www.pkb.nrd Nie było ani jednego "chłopca w staniku" 21.06.05, 16:54
            na tej paradzie. Były natomiast poza samymi zainteresowanymi, pary
            heteroseksualne, małżeństwa z małymi dziećmi oraz co ciekawe ludzie starsi. I w
            nich własnie ci "normalni" rzucali kamieniami.
            • i-love-2-bike Re: Nie było ani jednego "chłopca w staniku" 21.06.05, 16:58
              www.pkb.nrd napisała:

> na tej paradzie. Były natomiast poza samymi zainteresowanymi, pary
              > heteroseksualne, małżeństwa z małymi dziećmi oraz co ciekawe ludzie starsi. I w
              >
              > nich własnie ci "normalni" rzucali kamieniami.

co ty powiesz znowu macie problemy ze stanikami,czy ponczoch nie dowiezli, a co
              do staruszkow to sie wzruszylam,powinienes za darmo im kondomy rozdawac,aby sie
              nie pochorowali na emeryturze.
              • www.pkb.nrd Re: Nie było ani jednego "chłopca w staniku" 21.06.05, 17:02
                Ale co ty tak atakujesz? masz jakies problemy emocjonalne? Ja się pytam czy
                rzucanie kamieniami m.in. w małżenstwa które przyszły z małymi dziećmi oraz
                ludzi starszych uważasz za normalne? Umiesz odpowiedzieć czy też nie? Za głupia
                na to jesteś? Jesli nie rozumiesz sensu pytania to powiedz. Spróbuje
                łopatologicznie.

• i-love-2-bike Re: Nie było ani jednego "chłopca w staniku" 21.06.05, 17:27
                  www.pkb.nrd napisała:

> Ale co ty tak atakujesz? masz jakies problemy emocjonalne? Ja się pytam czy
                  > rzucanie kamieniami m.in. w małżenstwa które przyszły z małymi dziećmi oraz
                  > ludzi starszych uważasz za normalne? Umiesz odpowiedzieć czy też nie? Za głupia
                  >
                  > na to jesteś? Jesli nie rozumiesz sensu pytania to powiedz. Spróbuje
                  > łopatologicznie.
                  >

pewnie,ze za glupia i to cieszy,ze ktos reprezentuje inny poziom niz ty
                  dziennikarzu.
                • krystian71 Re: Nie było ani jednego "chłopca w staniku" 21.06.05, 18:13
                  us,us, ales sie zakopal.Czy jestes pewien,ze tymi kamieniami rzuscano wlasnie w
                  malzenstwa z dziecmi i ludzi starszych?
                  Chociazx brutalna prawda jest taka:
                  Rzucanie czym sie da, to rzecz normalniejsza i czesto spotykana na
                  najrozmaitszych zadymach .Pamietam to z kryteriow ulicznych lat
                  osiemdziesiatych, meczow kiboli i chocby ostatnich demonstracji pod sejmem.
                  Jajka i pomidory to normalny element i ryzyko bycia politykiem i nikt nie smial
                  jak dotad dajacym upust swoich uczuc nazwac faszystami.
                  Demonstracje panow o mocno owlosionych posladkach w rozowym bikini - jest od
                  wyzej wymienionych czynow znacznie mniej normalne.
                  Tamte demonstracje budzily sympatie, te budza wstret i odruch wymiotny.
    • krystian71 Re: "WYBIERAM PARADĘ NORMALNOŚCI" 21.06.05, 16:41
      Z powodow estetycznych a wogole , dlaczego piszesz "agresywnych
      bojowkarzy".Zarowno parada w warszawie jak i ta w madrycie obeszla sie bez
      zadnych incydentow.
      • www.pkb.nrd Re: "WYBIERAM PARADĘ NORMALNOŚCI" 21.06.05, 16:47
        Dlatego, że jako dziennikarz obserwowałem tych "normalnych" chłopców tydzień
        wszesniej. I zachowywali sie jak "normalna" bojówka z czasów NSDAP.
    • cepimierz Manipulujesz, i to tępo 21.06.05, 16:41
      Normalność to nie są jacyś bojówkarze.

Normalność to jest idea. Realizuje się w życiu tak, że wiemy, co jest dobre a co złe.

Zacznij dowolnie przesuwać granice normalności i tym samym relatywizować wartość bazujących na niej relacji międzyludzkich i urzadzeń społecznych, a dojdziesz do niezbyt zachęcających wynikow. Wolę, zeby o tym przypominali faceci z MW, niż żeby ustępowano przed każdym nowym żądaniem swobód.

Przykład? Proszę bardzo. Gdyby w USA nie ustąpiono tak pospiesznie przed żądaniami tolerancji dla środowisk z grup tzw. podwyższonego ryzyka, nie mielibyśmy dziś pandemii AIDS/HIV w Afryce i Azji.

Taki jest w ostatecznym koszt. Chcesz go płacić? Ja nie.
      • www.pkb.nrd Re: Manipulujesz, i to tępo 21.06.05, 16:45
        A co ma Afryka, geje i prawo federalne oraz stanowe w USA do siebie? Czy
        naprawde jesteś aż tak głupi by sadzić, że za AIDS w Afryce są odpowiedzialni
        geje?
        • i-love-2-bike Re: Manipulujesz, i to tępo 21.06.05, 16:50
          www.pkb.nrd napisała:

> A co ma Afryka, geje i prawo federalne oraz stanowe w USA do siebie? Czy
          > naprawde jesteś aż tak głupi by sadzić, że za AIDS w Afryce są odpowiedzialni
          > geje?

jak na dziennikarza to srednio myslisz koles,powiedzialabym,ze dosyc prymitywnie
          i tendencyjnie. rusz glowa to nie boli.a w afryce za aids odpowiadac powinny
          lwy,te jak wiadomo aids przenosza,dlatego uwazaj sam i nie spij z nimi,bo
          niedosc,ze cie w d.. szczypna to jeszcze mozesz sie zarazic i kto wtedy bedzie
          pisal w naszych madrych gazetach.
        • cepimierz Re: Manipulujesz, i to tępo 21.06.05, 16:51
          Nie, kochasiu.

Bynajmniej nie jestem głupi. Mam pewność, że to własnie oni - w ramach tzw. turystyki erotycznej - zawlekli do Afryki i Azji tę chorobę. W Tajlandii i Sri Lance przeprowadzono odpowiednie badania, rzecz nie budzi wątpliwości. Zresztą - masz setki witryn (w tym oficjalne WHO-wskie) - podszkol się trochę.

A ty żyj sobie w świecie, w którym rzucenie zgniłym jajem czy nawet kamieniem jest czymś gorszym od rozwlekania po całym świecie śmiertelnych chorób. Tylko nie chciej, żebym akurat ja taki obraz świata popierał.
          • www.pkb.nrd Re: Manipulujesz, i to tępo 21.06.05, 16:52
            A skąd pochodzi AIDS? Gdzie się AIDS "narodziło"? Na jakim kontynencie?
            • krystian71 Re: Manipulujesz, i to tępo 21.06.05, 17:01
              to pytanie z tego samego gatunku co pytanie z jakiego kontynentu pochodzi dzuma.
              Odpowiedz nie jest wazna, skoro i tak rozwlekaja ja SZCZURY.
              • www.pkb.nrd Re: Manipulujesz, i to tępo 21.06.05, 17:04
                Może pytanie jest dziwnego gatunku dla Ciebie, ale odpowiedź jest na nie znana.
                I kirynek migracji tej choroby zupełnie nie ten.
                • cepimierz Re: Manipulujesz, i to tępo 21.06.05, 17:09
                  Kierunek migracji jest od par hetero do par homoseksualnych, przecież to jasne.

Przyjeżdżał taki zdrowy turysta-homoseksualista jeden z drugim do Tajlandii czy na inne Bali i tam się zarażał od miejscowych dziewczynek.
    • atp1 Re: "WYBIERAM PARADĘ NORMALNOŚCI" 21.06.05, 16:47
      www.pkb.nrd napisała:

> bojówkarzy MW?
      > jest "normalny" do koń
      --------------------------------------------------------------------------------

Jak ktos bolcuje dupe pedala to znaczy sie jest nienormalny, a jak
      robi to z pipka to jest normalny. Skoro pytasz ze masz problem
      to spytam sie: a ty co wolisz???
      • www.pkb.nrd TO "NORMALNOŚĆ" JEST NIENORMALNA. 21.06.05, 16:51
        Bo nikt nie jest normalny do końca.
        Np. onanizm czy masturbacja nadal nie jest uważana za cos normalnego. Ba nawet
        kiedyś uwazano że ta "dewiacja" prowadzi do ślepoty. A jednak mimo to nadal
        ponad 95% męzczyzn i ponad 60 % kobiet przynajmniej raz w życiu dokonała
        tego "aktu samogwałtu".
        • cepimierz Re: TO "NORMALNOŚĆ" JEST NIENORMALNA. 21.06.05, 16:54
          Jesteś jakiś student na początkowych latach dziennikarstwa w jakiejś pipidówce?

Zestaw pytań masz niepoważny, myslątka zdaje się też nie całkiem tego.

Do widzenia.
        • i-love-2-bike Re: TO "NORMALNOŚĆ" JEST NIENORMALNA. 21.06.05, 16:55
          www.pkb.nrd napisała:

> Bo nikt nie jest normalny do końca.
          > Np. onanizm czy masturbacja nadal nie jest uważana za cos normalnego. Ba nawet
          > kiedyś uwazano że ta "dewiacja" prowadzi do ślepoty. A jednak mimo to nadal
          > ponad 95% męzczyzn i ponad 60 % kobiet przynajmniej raz w życiu dokonała
          > tego "aktu samogwałtu".

no to zorganizuj parade onanistow,jak widac masz taka potrzebe,aby was kochano.
          nie widze w tym nic zdroznego,ale tez nic oryginalnego.
          ps.myslalam,ze na swiecie istnieja znacznie bardziej wazne problemy niz onanizm
          i parada gejow,ale pewnie sie myle,bo nudy na pudy wszedzie i ztych nudow ludzie
          dzien w dzien umieraja,ale takie zuchy jak ty wola sie onanizowac.
    • wojcd Amerykanie nas chwalą 21.06.05, 16:54
      www.freerepublic.com/focus/f-news/1425718/posts?page=1,50
      • kokosz_the_great Re: Amerykanie nas chwalą 21.06.05, 16:56
        uprzedziles mnie... :-((
        • wojcd Re: Amerykanie nas chwalą 21.06.05, 16:58
          kokosz_the_great napisała:
          > uprzedziles mnie... :-((
          --------------------------------------------------
          Lepiej, że obaj zrobiliśmy to niż ŻADEN.
          • kokosz_the_great Re: Amerykanie nas chwalą 21.06.05, 17:04
            tys prowda! ;-))
            Pozdr.,
            K
    • kokosz_the_great Re: "WYBIERAM PARADĘ NORMALNOŚCI" 21.06.05, 16:56
      www.pkb.nrd napisała:
      > bojówkarzy MW?

Zdjecia mowia same za siebie, gdzie widzisz tych agresywnych bojowkarzy?...

www.freerepublic.com/focus/f-news/1425718/posts

aaa, ci ponizej... no, ci agresywni bojowkarze to musilay byc raczej... pedryle,
      gdyz protestowali przeciwko paradzie normalnosci...:-((

foto.pap.com.pl/midi_galerie/5755/gal_5755_0016.jpg
      • tornson z tego co ja widzę, ci ludzie protestują przeciw 21.06.05, 18:23
        faszyzmowi i MW (polskiej wersji SA), a nie przeciw normalności.

> aaa, ci ponizej... no, ci agresywni bojowkarze to musilay byc raczej... pedryle
        > ,
        > gdyz protestowali przeciwko paradzie normalnosci...:-((

> foto.pap.com.pl/midi_galerie/5755/gal_5755_0016.jpg
    • www.pkb.nrd O KURDE JAKI TUTAJ ZAŚCIANEK NA TYM FORUM. 21.06.05, 17:05
      oDNOSZĘ WRAŻENIE ŻE PISUJA TUTAJ SAME BURAKI Z NEW JERSEY.
      • kokosz_the_great Re: O KURDE JAKI TUTAJ ZAŚCIANEK NA TYM FORUM. 21.06.05, 17:07
        liczyles na samych homosow z Tel Avivu?
        • eizoo Re: O KURDE JAKI TUTAJ ZAŚCIANEK NA TYM FORUM. 22.06.05, 12:09

> liczyles na samych homosow z Tel Avivu?
          misiu, homosie nie tyle w Tel Aviv ale w Jerozolimie też próbowali zrobic sobie
          paradę.
          Ale władze powiedziały im niet i żaden pederasta nawet nie próbował paradować.
          Inaczej niż w Warszawie gdzie pederaści mają władze w dupie /między innymi/
      • krystian71 Re: O KURDE JAKI TUTAJ ZAŚCIANEK NA TYM FORUM. 21.06.05, 17:08
        a czego sie spodziewales manipulatorku, sam napisales wiec wiesz jaki jest
        procent poparcia w spoleczenstwie na szczescie ciagle normalnym.
        • kokosz_the_great Re: O KURDE JAKI TUTAJ ZAŚCIANEK NA TYM FORUM. 21.06.05, 17:12
          krystian71 napisał:
          > a czego sie spodziewales manipulatorku, sam napisales wiec wiesz jaki jest
          > procent poparcia w spoleczenstwie na szczescie ciagle normalnym.

On nie jest zadnym manipulatorm, lecz specem od marketingu! ;-) Ten watek mial
          byc tylko kryptoreklama wazeliny i innych, takich tam homoakcesoriow... ;-)))
          Pozdr.,
          K
          • krystian71 Re: O KURDE JAKI TUTAJ ZAŚCIANEK NA TYM FORUM. 21.06.05, 17:16
            he,he .ale ten nick jest mi skads znany.koles juz tu bywal, wiec powinien
            wiedziec , ze poparcia moze sobie na Aqwanecie poszukac,wsrod krzysiow52 i
            innych przepalonych palnickow.
            • kokosz_the_great Re: O KURDE JAKI TUTAJ ZAŚCIANEK NA TYM FORUM. 21.06.05, 17:33
              Tak juz na powaznie... Zastanawia mnie tylko to cale wredne zaklamanie
              gadzinowki Adasia, podajacej, iz w marszu normalnosci wzielo udzial niespelna
              "kilkuset obskurnych bojowkarzy" i na poparcie pokazujacej pare zdjec kilku
              krotko przystrzyzonych glow... O Madrycie nawet nic nie wspomnieli!!! To sie
              nazywa rzetelnosc dziennikarska, made in Tel Aviv...
      • manny_ramirez nie obrazaj New Jersey. 21.06.05, 17:09
        jak juz to z Sopotu

A choc masz racje o AIDs to nie masz o normalnosc

Czy nasz gatunek przetrwalby gdybysmy uprawiali seks tak jak chcieliby tego Ci
        z Parady Rownosci??

Walka o rownouprawnienie widzisz nie ma bowiem nic wspolnego z jawna potrzeba
        propagacji nienaturalnego stosunku seksualnego
        • www.pkb.nrd Re: nie obrazaj New Jersey. 21.06.05, 19:52
          ramirezie obserwowałem tą paradę i ona nie miała niczego wspólnego "z
          propagacji nienaturalnego stosunku seksualnego". W Polsce ma to raczej inny
          wymiar. Homoseksualistom chodziło raczej o to aby pokazać "my jesteśmy,
          istniejemy i tak naprawdę niczym się od innych nie różnimy". Ale to był tylko
          margines uczestników tego przemarszu. Reszta to byli zwykli "heteroseksualni"
          mieszkańcy stolicy, którzy przyszli tylko po to aby powiedzieć Kaczorowi "mamy
          Ciebie i Twoje zakazy w dupie - nie ty stanowisz prawo w tym miescie".

Co ciekawe parada ta zawdzięcza rozgłos własnie prezydentowi Kaczxyńskiemu.
          Podobne przemarsze organizowano w przeszłości wielokrotnie, jednak dopiero od
          momentu kiedy Kaczor objął władzę, o sprawie usłyszeli mieszkańcy stolicy.
          • manny_ramirez Re: nie obrazaj New Jersey. 21.06.05, 19:56
            wiesz w ten sam dzien byla taka parada tu w naszej stolicy i to naprawde mozna
            by nazwac parada nienormalnosci.Napewno nic takiego co rodzic by chcial pokazac
            swojemu dziecku. Wiec bazuje na tych doswiadczeniach
            • www.pkb.nrd Re: nie obrazaj New Jersey. 22.06.05, 11:17
              Ramirezie to bazujmy na tym co miało miejsce u nas a nie w stolicy USA. U nas w
              Warszawie parada "normalnosci" przypominała dobrze wyreżyserowany nazistowski
              wiec kilkuset bojówkarzy, a parada "równości" dobrą zabawę kilkutysiecy osób
              idących w protescie przeciwko idiotycznym zakazom bigota z ratusza, którą to
              zabawę chciało przerwać kilkaset "normalnych" łysych pał rzucajacych kamieniami.
          • i-love-2-bike Re: nie obrazaj New Jersey. 21.06.05, 19:57
            www.pkb.nrd napisała:

> ramirezie obserwowałem tą paradę i ona nie miała niczego wspólnego "z
            > propagacji nienaturalnego stosunku seksualnego". W Polsce ma to raczej inny
            > wymiar. Homoseksualistom chodziło raczej o to aby pokazać "my jesteśmy,
            > istniejemy i tak naprawdę niczym się od innych nie różnimy". Ale to był tylko
            > margines uczestników tego przemarszu. Reszta to byli zwykli "heteroseksualni"
            > mieszkańcy stolicy, którzy przyszli tylko po to aby powiedzieć Kaczorowi "mamy
            > Ciebie i Twoje zakazy w dupie - nie ty stanowisz prawo w tym miescie".
            >
            > Co ciekawe parada ta zawdzięcza rozgłos własnie prezydentowi Kaczxyńskiemu.
            > Podobne przemarsze organizowano w przeszłości wielokrotnie, jednak dopiero od
            > momentu kiedy Kaczor objął władzę, o sprawie usłyszeli mieszkańcy stolicy.

wzruszylam sie dziennikarzu,szczegolnie na te babcie i dziadkow i dzieci
            zabierane na parade gejow,aby kazdy widzial jak oni sa kochani. czy ty w Misiu
            piszesz,bo chyba taki poziom reprezentujesz?
            ps. czy dalej sadzisz,ze Polska nie ma innych problemow niz parada gejow,moze
            sie zainteresujesz losem dzieci i zorganizujesz jakas parade do walki z GLODEM.
            • www.pkb.nrd Re: nie obrazaj New Jersey. 22.06.05, 11:11
              ja nigdzie nie piszę z wyjatkiem forum GW. Sa jeszcze inne media ale tego
              pewnie stara żona marnego piekarza z Jackowa lub Green Pointu nie wie.
          • krystian71 Re: nie obrazaj New Jersey. 21.06.05, 20:10
            www.pkb.nrd napisała:

W Polsce ma to raczej inny
            > wymiar. Homoseksualistom chodziło raczej o to aby pokazać "my jesteśmy,
            > istniejemy i tak naprawdę niczym się od innych nie różnimy

mozesz mi napisac, dlaczego w Polsce wyglada to inaczej, czy nie dlatego ,ze w
            Polscesprzeciw wobec wyuzdanemu zboczeniu jest silniejszy, nie ze strachu przed
            reakcja normalnych przechodniow.?
            Mozesz zapewnic, ze gdyby sprzeciw wobec zboczkow nie byl taki widoczny na
            paradzie na platformach nie pojechali by pederasci w strojach biskupow i
            zakonnic z golymi tylkami i z rozowymi piorkami w d..., tak jak to
            obserwowalismy na paradach berlinskich?
            I dlaczego piszesz, ze niczym sie od innych nie roznimy.Sadzisz,ze jak to ktos
            pare razy napisze , stanie sie to prawda?
            Przeciez roznicie sie i to w sposob golym okiem widoczny, nawet jak schowacie
            sie za plecami tych emerytow i matek z dziecmi.
            • www.pkb.nrd Re: nie obrazaj New Jersey. 22.06.05, 11:12
              Co by było gdyby winda miała sznurek? Rozmawiamy o tym co jest u nas a nie o
              tym co sie dzieje w Berlinie, Londynie czy innym miejscu.
              • cepimierz Re: nie obrazaj New Jersey. 22.06.05, 11:43
                Rozmawiajmy o tym, co się dzieje na Dworcu Centralnym. I w setkach - jeśli nie tysiącach - podobnych miejsc, w Polsce i na całym świecie. Sądzisz, że świeży towarek zjeżdża w takie miejsca, bo już jest tak genetycznie zaprogramowany? No chyba nie? To wyraźnie odpowiedź na popyt - ze strony tych bardziej świadomych, co to twierdzą o sobie, że są genetyczni. Kto nie widzi związku jednego z drugim, jest chyba ślepy. Podobnie jak tylko ślepy nie zauważy wokół-gejowskiego kryminalnego półświatka. Uważasz, że zwracam uwagę na zjawiska marginalne? Nie, uważam, że one są dokładnie w centrum.
                • www.pkb.nrd Re: nie obrazaj New Jersey. 22.06.05, 11:53
                  Co ty bredzisz? Buhahahahahahaha. Gej i półświatek kryminalny?
                  Buhahahahahahaha. Znam kilku gejów i wiem, że jedynm światkiem do jakiego
                  należą jest światek towarzyski tzw "warszawka" ze Szpilki, Szparki, Barbie Baru
                  i innych. Buhahahahahaha. Z miejsc do których takie leszcze jak ty wstepu nie
                  mają. Buhahahahahaha.
                  • cepimierz Re: nie obrazaj New Jersey. 22.06.05, 12:00
                    A dziękuję za informację.

Geje są anioły, ekskluziwo i trendy, nie wolno ich łączyć z pedrylami latającymi gdzie się da za towarkiem. To niemal jak Ktoś i ubogi krewny.

Może i jestem leszczem, czemu nie. Ale mój ty zwolenniku równości, te twoje miejsca, do których niektórzy nawet wstępu nie mają (w ramach równości dla równiejszych, oczywiście), te Szpilki, Szparki i inne mam głęboko gdzieś. Chcesz dosadniej? Proszę bardzo.

W dupie.

• www.pkb.nrd Re: nie obrazaj New Jersey. 22.06.05, 17:21
                      Buhahahahahaha. Masz coś w dupie? czy to aby nie "dewiacja"? Buhahahahaha.
                      • manny_ramirez Re: nie obrazaj New Jersey. 22.06.05, 17:24
                        szpiegu badzmy tu rozsadni. Ja calkiem popieram walke o rownouprawnienie. Ale
                        zaprzeczac istnieniu szajki gejowskich pedofili na Dworcu Centralnym to bzdura
                        tak samo wielka jak to ze geje sa winni epidemii AIDS w Afryce
                        • cepimierz Re: nie obrazaj New Jersey. 22.06.05, 18:03
                          M.R.,

W odróżnieniu od ciebie (tak sądzę), miałem okazję współpracować trochę z organizacjami pozarządowymi, także spoza Polski, zwłaszcza takimi, z którymi współdziała FAO, WHO i RedCross. I wiem co nieco o skutkach tzw. turystyki erotycznej w krajach Trzeciego Świata. W jednym z średniej wielkości miast
                          Sri Lanki "pracowało" do niedawna w sferze usług dla przyjezdnych homoseksualistów ok. czterdziestu tysięcy (40 000!) chłopaczków. Sami nie pozarażali się HIVem. Przy tej liczbie konkurencja zażarta, ceny w dół. Raj dla pedałów i pedofilów - świeże ciałko za półdarmo, codziennie inne. W Tajlandii wszczęto długofalowe programy zapobiegania skutkom tej "turystyki"; chodzi o to, że do centrów turystycznych podsyła się chłopaczków (więcej niż dziewczynek) do obsługi turystów, niemal zawsze, kiedy już trochę zarobią, mają już HIVa, potem wracają w te swoje góry i żenią się, zarażają żony i inne dziewczyny - choroba szerzy się jak pożar, już i wśród hetero. Sam byłem świadkiem zdobycia przez niewielką ale doświadczoną tajlandzką NGO półtora miliona DM dotacji od rządu RFN (który dawał tym samym do zrozumienia, że jednak poczuwa się do winy za swoich "wesołych" turystów); dotacja miała być przeznaczona na stworzenie młodym plemieńcom w wybranych wioskach odpowiednich form edukacji i miejsc pracy, żeby nie musieli zaczynać życia od sprzedawania własnego ciała jakimś globtrotterom. Śledziłem potem losy tej organizacji i wiem, że program pilotażowy się jej udał. Od tego, co opowiadały te dziewczyny, buddystki, szczerze zaangażowane w swoją robotę, jeżyły się włosy na głowie. I wszędzie ta sama historia, gdzie tylko spojrzeć - wszędzie amatorzy seks-rozrywek. W Azji, Afryce, Ameryce Pd., w biednych krajach Europy. W niektórych miejscach ludzie mają już dosyć, zabierają się sami za porzadki. Nie mam pewności - nie byłem tam - ale tak mi się coś zdaje, że masakra w turystycznym ośrodku na Bali mogła mieć taki właśnie podtekst. Nie byłbym zaskoczony.
                          • manny_ramirez Re: nie obrazaj New Jersey. 22.06.05, 18:07
                            mowilismy tu o Afryce nie Azji. W sprawie Azji fakty sa nie do zbicia, ale
                            podaj mi tu dane dotyczace tej "turystyki" do krajow afrykanskich
                            • cepimierz Re: nie obrazaj New Jersey. 22.06.05, 18:13
                              Wiesz co -
                              • manny_ramirez Re: nie obrazaj New Jersey. 22.06.05, 18:17
                                mylisz sie w stosunku do mnie. Duzo bardziej wierze Caritas niz WHO
                                • cepimierz Re: nie obrazaj New Jersey. 22.06.05, 18:22
                                  To OK. No prejudice.
                              • www.pkb.nrd ZNAKOMITA ODPOWIEDŹ 22.06.05, 18:21
                                Ale w dalszym ciagu mylisz pedofilię z homoseksualizmem, a skoro pracowałeś w
                                WHO to powinienes znać oficjalne stanowisko tej organizacji w/s
                                homoseksualizmu. Jest ono dosyć jednoznaczne.

PS. A co zrobić z heteroseksualnymi wycieczkowiczami do tajlandii? Tez ich
                                nazwać gejami?
                        • www.pkb.nrd Re: nie obrazaj New Jersey. 22.06.05, 18:14
                          1. Nie zaprzeczam istnieniu pedofilskiej szajki z Dworca Centralnego. Celowo
                          nie urzyłem tutaj gejwoskiej bo ta szajka sprzedaje zarówno chłopców jak i
                          dziewczynki, a całym procederem zajmuja się nie geje a normalni
                          heteroseksualni bandyci. Uwierz mi na słowo, wiem cos na ten temat bo kiedys
                          badałem ta sprawę i to czego sie dowiedziałem oraz to co zobaczyłem juz nigdy
                          nie zapomnę. Ale uwierz mi również, że Ci ludzie którzy dwa tygodnie temu
                          maszerowali ulicami stolicy nie byli zwolennikami pedofilii. Nie lubie kiedy
                          ktoś do jednego kotła wrzuca pedofilię z homoseksualistami, bo różnica miedzy
                          jednym a drugim jest dosyc istotna.
                          a) Związek homoseksualny to jest świadomy wybór dwóch dorosłych osób.
                          b) Pedofilia to jest wykorzystywanie dzieci przez osoby dorosłe w celach
                          seksualnych, ze szkoda dla dzieci. I poza gejowską pedofilią jest jeszcze
                          pedofilia heteroseksualna, która jest powszechniejsza.

• manny_ramirez Re: nie obrazaj New Jersey. 22.06.05, 18:21
                            nie wiem czy sie calkiem zgadzam. Mieszkalem niedawno w Polsce cztery lata. Do
                            Warszawy jezdzilem czesto do archiwum i mam tam rodzine. Ani przez rodzine ani
                            w prasie lub telewizji nie slyszalem annawet raz o pedofili w stusunku do
                            dziewczynek na Centralnym. WIec nie jestem calkiem tego pewny. oczywiscie nie
                            znaczy to ze nie masz racji. Wyrazam tylko moje osobiste w tej sprawie
                            wiadomosci
                            • www.pkb.nrd manny otwórz skrzynkę 22.06.05, 18:31
                              • manny_ramirez Re: manny otwórz skrzynkę 22.06.05, 18:36
                                dzieki, rozumiem
                          • i-love-2-bike Re: nie obrazaj New Jersey. 22.06.05, 21:51
                            www.pkb.nrd napisała:

> 1. Nie zaprzeczam istnieniu pedofilskiej szajki z Dworca Centralnego. Celowo
                            > nie urzyłem tutaj gejwoskiej bo ta szajka sprzedaje zarówno chłopców jak i
                            > dziewczynki, a całym procederem zajmuja się nie geje a normalni
                            > heteroseksualni bandyci. Uwierz mi na słowo, wiem cos na ten temat bo kiedys
                            > badałem ta sprawę i to czego sie dowiedziałem oraz to co zobaczyłem juz nigdy
                            > nie zapomnę. Ale uwierz mi również, że Ci ludzie którzy dwa tygodnie temu
                            > maszerowali ulicami stolicy nie byli zwolennikami pedofilii. Nie lubie kiedy
                            > ktoś do jednego kotła wrzuca pedofilię z homoseksualistami, bo różnica miedzy
                            > jednym a drugim jest dosyc istotna.
                            > a) Związek homoseksualny to jest świadomy wybór dwóch dorosłych osób.
                            > b) Pedofilia to jest wykorzystywanie dzieci przez osoby dorosłe w celach
                            > seksualnych, ze szkoda dla dzieci. I poza gejowską pedofilią jest jeszcze
                            > pedofilia heteroseksualna, która jest powszechniejsza.
                            >
                            za pedofilie uwazamy zwiazek kazdego doroslego z kims ponizej 18 lat kolego.
                            powiedz mi czym rozni sie pedofil,ktory sypia z 17 latkiem,od homoseksualisty
                            sypiajacycm z kims kto ma juz 18 skonczone? jak wiesz lub nie wiesz pedofile
                            zachowuja sie tak jak homo zachowywalo sie 10-15 lat temu,spiewajac te sama
                            piosenke,ze Bog nas tak stworzyl,ze my przeciez kochamy tylko dzieci a dzieci
                            maja takie samo prawo do odczuwania milosci i piekna jak dorosli,reszte sobie
                            sam dospiewaj. sa cale strony internetowe takich jak "nimbla",ktore zajmuja sie
                            opiewaniem milosci doroslego do dzieci etc. to wlasnie tacy ambitni jak ty
                            ,ktorzy poczuwaja sie do zrozumienia jednego zboczenia,a pietnuja inne ponosza
                            wine za tego typu "tolerancje",ktora zaczyna sie zawsze tak samo a konczy
                            wiadomo czym.
                      • cepimierz Re: nie obrazaj New Jersey. 22.06.05, 17:29
                        www.pkb.nrd napisała:

> Buhahahahahaha. Masz coś w dupie? czy to aby nie "dewiacja"? Buhahahahaha.

I wystarczy miejsca jeszcze na kogoś. Sama się domyśl na kogo. W sumie trudno mi określić, którą kategorię dewiantów mniej trawię -
      • wojcd te "normalny" my piszemy z puszczy /nt 21.06.05, 17:20
      • i-love-2-bike Re: O KURDE JAKI TUTAJ ZAŚCIANEK NA TYM FORUM. 21.06.05, 17:29
        www.pkb.nrd napisała:

> oDNOSZĘ WRAŻENIE ŻE PISUJA TUTAJ SAME BURAKI Z NEW JERSEY.

kup se stringi chlopcze,bo na pewno ciagle nosisz boxers w psa pluto,a to juz
        dawno przeszlo i nie jestes in,oh my God you so cute.
    • bazyliszek_i_jego_pies Re: "WYBIERAM PARADĘ NORMALNOŚCI" 21.06.05, 17:42
      nie jest tak źle. na paradzie MW było kilkaset osób, z czego zdecydowana
      większosć to "funkcyjni" MW. zwykli (a może naprawdę normalni?) Warszawiacy
      olali tę paradę "normalności". właśnie dlatego, że miała ona takich a nie
      innych organizatorów, którzy z "normalnością" mają tyle wspólnego co ja z
      kładzeniem asfaltu...
      • kokosz_the_great Re: "WYBIERAM PARADĘ NORMALNOŚCI" 21.06.05, 17:44
        asfalt kladzie sie na tobie, czy na twoim psie?... ;-))
        • bazyliszek_i_jego_pies Re: "WYBIERAM PARADĘ NORMALNOŚCI" 21.06.05, 17:48
          hę? przepraszam, ale kompletnie nie rozumiem...
          • kokosz_the_great Re: "WYBIERAM PARADĘ NORMALNOŚCI" 21.06.05, 17:57
            czyzbys teraz nagle zaprzeczal, ze znasz sie z niejakim "asfaltem", o ktorym
            pisales zaledwie jeden post powyzej?... :-(((

• bazyliszek_i_jego_pies Re: "WYBIERAM PARADĘ NORMALNOŚCI" 21.06.05, 18:56
              aaa... "asfalt" znaczy dla ciebie "czarny człowiek". to był taki twój "dowcip",
              w sam raz na poziomie MW, tylko ja nie zrozumiałem...
              cóż, pewnie jestem NIENORMALNY...
              • kokosz_the_great Re: "WYBIERAM PARADĘ NORMALNOŚCI" 21.06.05, 21:44
                bazyliszek_i_jego_pies napisał:
                > tylko ja nie zrozumiałem...
                > cóż, pewnie jestem NIENORMALNY...

Dlaczego zaraz "nienormalny", powiedzialbym raczej "wolno myslacy", zbyt wolno,
                aby udawac inteligentna osobe... :-((
                • bazyliszek_i_jego_pies Re: "WYBIERAM PARADĘ NORMALNOŚCI" 22.06.05, 12:12
                  kurcze, ja po prostu nie mam odpowiedniego "doświadczenia". w realnym życiu
                  nawet nie rozmawiam z ludźmi, którzy "żartują" nazywając
                  czarnoskórych "asfaltami". zapomniałem jednak, że w necie takich debili pełno i
                  stąd "nie załapałem" treści twojego posta. przepraszam cię serdecznie, mea
                  culpa...

najważniejsze jest jednak to, co napisałem wczoraj. na demonstracji MW było
                  kilkaset osób związanych z tą organizacją, a "normalni" mieszkańcy Warszawy
                  olali ja z góry, dołu i powietrza. co jako mieszkańca naszego pięknego miasta
                  cieszy mnie niezmiernie i napawa satysfakcją z postawy współmieszkańców...
    • tornson Wybór pomiędzy paradą równości a tzw. 21.06.05, 18:19
      paradą "normalności", nie było wyborem między homo a hetero, lecz wyborem między
      tolerancją dla odmienności (parada równości) a faszystowską dyskryminacją
      (parada "normalności").
      • kokosz_the_great [...] 21.06.05, 18:24
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • krystian71 Re: Wybór pomiędzy paradą równości a tzw. 21.06.05, 18:27
        to nie byla zadna parada rownosci tomson, to byla parada zboczkow, ktorym snia
        sie te same przywileje , ktore panstwo od wiekow przypisuje malzenstwom
        wychowujacym dzieci.Zwyklym rodzinom, ktorym po urodzeniu dziecka drastycznie
        spada poziom zycia.Wiem cos o tym z wlasnego doswiadczenia , jak i 99%
        normalnych ludzi.Kiedy po poczatkowym okresie, gdy w rodzinie sa dwa
        dochody,przychodzi taki czas, gdy jedna pensje trzeba dzielic na trzy , na
        cztery , albo i na wiecej czesci.
      • wojcd Re: Wybór pomiędzy paradą równości a tzw. 21.06.05, 18:36
        tornson napisał:
        > paradą "normalności", nie było wyborem między homo a hetero, lecz wyborem
        między tolerancją dla odmienności (parada równości) a faszystowską dyskryminacją
        (parada "normalności").
        -------------------------------------------------------------
        No dobrze Tomson. Prawie każde zdanie da się napisać przy użyciu
        conajwyżej jednego terminu negatywnego.
        W tym co napisłeś są następujące terminy negatywne:
        "nie",
        "tolerancja" (pozytywny termin to szacunek),
        "odmienność",
        "faszystowską",
        "dyskryminacją".

To dobry test by nie pisać bełkotliwie.
    • ianek70 Re: "WYBIERAM PARADĘ NORMALNOŚCI" 21.06.05, 21:22
      www.pkb.nrd napisała:

> bojówkarzy MW?
      > jest "normalny" do końca.

Jeśli tacy, jak Giertych są normalni to znaczy, że na świecie żyje ponad 6
      miliardów odmieńców i tym razem komory gazowe będą naprawdę ogromne...
      • wojcd te filozof idź na spacer/nt 21.06.05, 21:24
    • cepimierz A tak na poważnie --- 22.06.05, 17:33
      Jaka będzie reakcja zwolenników jednostronnej tolerancji, jesli zamiast przedstawicieli MW na czele pochodu protestacyjnego staną - jak w Hiszpanii - biskupi? Jeśli weźmie w nim udział tak z milion zwyczajnych zwolenników normalności?

Przewiduję, ze tak własnie będzie. Nie dalej niż za rok.
    • adas.miauczynski NIE "WYBIERAM PARADY NORMALNOŚCI" 22.06.05, 18:37
      też mnie zastanawia to pytanie.CZEMU? czemu w kraju pełnym katolików, kochanego
      papieża polaka-ludzie wybierają zło.
      czemu w kraju katolików ludzie modląc sie do jezusa-żyda nienawidzą żydów...

nie rozumiem tego
      tak samo jak nie rozumiem dlaczego pozwala się na istnienie takich organizacji
      jak MW, na głoszenie nienawisci do pewnych grup społecznych-
      przecież..PODOBNO..jest to karalne.. wiec czemu kaczyński, giertych i im
      podobni chodzą jeszcze po ulicach?

odpowiedż jest prosta ...cały naród cierpi na schizofrenię...
      a tzw.państwo prawa istnieje jedynie w tekstach wyborczych....
      z roku na rok, coraz bardziej mi wstyd że jestem polakiem...
      • i-love-2-bike Re: NIE "WYBIERAM PARADY NORMALNOŚCI" 22.06.05, 21:54
        adas.miauczynski napisał:

> też mnie zastanawia to pytanie.CZEMU? czemu w kraju pełnym katolików, kochanego
        >
        > papieża polaka-ludzie wybierają zło.

no wlasnie nie wybieraja i sie przeciwstawiaja paradzom "milosci innej"

> czemu w kraju katolików ludzie modląc sie do jezusa-żyda nienawidzą żydów...

chyba odwrotnie,to zydzi kolego pisza o "polskich obozach smierci",czyli
        wiarutne klamstwa.

>
        > nie rozumiem tego
        > tak samo jak nie rozumiem dlaczego pozwala się na istnienie takich organizacji
        > jak MW, na głoszenie nienawisci do pewnych grup społecznych-
        > przecież..PODOBNO..jest to karalne.. wiec czemu kaczyński, giertych i im
        > podobni chodzą jeszcze po ulicach?

MW nie dziala nielegalnie,wiec nie piernicz kolego.

>
        > odpowiedż jest prosta ...cały naród cierpi na schizofrenię...
        > a tzw.państwo prawa istnieje jedynie w tekstach wyborczych....
        > z roku na rok, coraz bardziej mi wstyd że jestem polakiem...

odpowiedz sama sie nasuwa,zajmij sie czyms innym niz miauczeniem
        falszywym,faszystowskim falsecikiem,albo zmien nicka prowoku cienki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka