kropka 24.06.05, 15:32 Nawiązując do postu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25622731&a=25630102 proszę, macie tu -----< i ------E. Nawalajcie się do woli. A ja idę na urlop. Niech się inni z Wami pomęczą. Mam dość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manny_ramirez Re: PIASKOWNICA 24.06.05, 15:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25596053&wv.x=2&a=25630055 Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: PIASKOWNICA 24.06.05, 15:38 no tak, bo nie potrafisz na proste pytanie odpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: PIASKOWNICA 20.07.05, 20:07 krystian71 napisała: > no tak, bo nie potrafisz na proste pytanie odpowiedziec. he,he nastepne wcielenie dany,niby sie pozegnal ale niezupelnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Acha,wiedzialem, czulem,ze tu jako first odpowiesz 24.06.05, 15:42 podlizuch:((((((((( manny_ramirez napisał: > <a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25596053&wv.x=2&a=25630055" target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25596053&wv.x=2&a=25630055</a> Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: PIASKOWNICA 24.06.05, 15:41 odpocznij sobie ,urlop - to znaczy , ze wrocisz.OK , juz dzisiaj, przed urlopem przygotuj sobie odpowiedz dlaczego powycinalas moje KULTURALNE odpowiedzi na CHAMSKIE posty arapa.Brak ci konceptu? dlatego ten urlop? Trzeba bylo go wziac dwa tygodnie temu.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A kto sie z nami bedzie meczyl kropko pod Twoja 24.06.05, 15:50 jakze zasluzona, wakacyjna nieobecnosc? Masz, jakies info? No i co ze szlachetnymi postami krystiana w odpowiedzi arapskie brednie...boo powiem szczerze, ze przypisywanie krystianowi, ze bierze srodki wczesnoporonne jest ublizajacym mu tanim chwytem, a nie odpowiedzia!!! kropka napisała: > Nawiązując do postu > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25622731&a=25630102 > proszę, macie tu -----< i ------E. Nawalajcie się do woli. > A ja idę na urlop. Niech się inni z Wami pomęczą. Mam dość. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: do maroudera 24.06.05, 16:08 a to czytasz czasami? Jest pod okienkiem odpowiedzi. Uwaga: Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz. Jak wycinam chamski post, to nie mogę zostawić postu, który odpowiada. Będzie wyglądało, że ktos odpowiada "nie bądź chamem" na zupełnie normalny post poprzedzający chamstwo. Wycina się więc cały fragment "drzewka". Teraz jasne? Poza tym, czy słyszałeś okreslenie "poroniony pomysł"? Jest takie. I o to mi chodziło. Krystian nie może brać środków wczesnoporonnych, bo i tak nic by to nie dało. Byłoby nielogiczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Tu sie moja droga Kropko nie zgodze... 24.06.05, 16:15 kropka napisała: > Poza tym, czy słyszałeś okreslenie "poroniony pomysł"? Jest takie. > Krystian nie może brać środków wczesnoporonnych, bo i tak nic by to > nie dało. Byłoby nielogiczne :) Ne masz racji. Jak bedzie bral te srodki, to bedzie mial wiecej poronionych pomyslow i na wczesniejszym etapie! Moze byloby to i nielogiczne, ale dla zdrowia, jak znalazl! PS. To chcesz w koncu te zielona sukienke? zaprawde, powiadam Ci , ladnie bedzie Ci w niej. www.ndewolf.com/i/front-green.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Tu sie moja droga Kropko nie zgodze... 24.06.05, 16:25 nie sluchaj tego starego wazeliniarza -pedofila kropka, taka jest moja dobra rada. To jedno A drugie , jak piszesz o wycinaniu calego drzewka , lzesz kropa jak pies maja , czyli moj pudel Wycielas bzdziagwo tylko moje odpowiedzi i na to nie ma wytlumaczenia ,to jest tak karygodne jak to,ze jotka cie probuje kupic na zielona sukienke. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder slicznie dziekuje za odp na czesc II-postu, a co z 24.06.05, 16:22 czescia I-sza, czyli pytaniem, kto, na czas twoich wakacji, przygarnie nas niebogi, do swego lona? kropka napisała: > a to czytasz czasami? Jest pod okienkiem odpowiedzi. > Uwaga: > Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony > kosz. > Jak wycinam chamski post, to nie mogę zostawić postu, który odpowiada. Będzie > wyglądało, że ktos odpowiada "nie bądź chamem" na zupełnie normalny post > poprzedzający chamstwo. Wycina się więc cały fragment "drzewka". > Teraz jasne? > Poza tym, czy słyszałeś okreslenie "poroniony pomysł"? Jest takie. I o to mi > chodziło. Krystian nie może brać środków wczesnoporonnych, bo i tak nic by to > nie dało. Byłoby nielogiczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: slicznie dziekuje za odp na czesc II-postu, a 24.06.05, 17:20 marouder napisał: > czescia I-sza, czyli pytaniem, kto, na czas twoich wakacji, przygarnie nas > niebogi, do swego lona? samo szefostwo czyli NKA. Jak wrócę, to będziecie mnie z kwiatami witać. Zobaczycie, co to prawdziwe moderowanie :P Boicie się? To i dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Mnie juz lza w prawym oku stanela, uwierzysz? 24.06.05, 17:23 Jeszcze nic, a ja juz tesknic zaczynam:((( Milych wakacji:))) kropka napisała: > marouder napisał: > > > czescia I-sza, czyli pytaniem, kto, na czas twoich wakacji, przygarnie na > s > > niebogi, do swego lona? > > samo szefostwo czyli NKA. Jak wrócę, to będziecie mnie z kwiatami witać. > Zobaczycie, co to prawdziwe moderowanie :P > Boicie się? > To i dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Plaza 24.06.05, 16:18 i wakacje. Przyjemnego odpoczynku. P.S. Znam gorsze prace niz pilnowanie dzieci z piaskownicy... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: PIASKOWNICA 24.06.05, 17:29 kropka napisała: > Nawiązując do postu > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25622731&a=25630102 > proszę, macie tu -----< i ------E. Nawalajcie się do woli. > A ja idę na urlop. Niech się inni z Wami pomęczą. Mam dość. milego i goracego kropa. ps. nie wiedzialam,ze ty taka STARA jestes:)))) he,he czas wszystkim dokopie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday Re: PIASKOWNICA 24.06.05, 18:18 Tu jest tez fajne zdjecie , ktor mozna zatytulowac : " after you " animals.timduru.org/dirlist/bear/2BrownBears-Couple-ByRiver.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: PIASKOWNICA 24.06.05, 20:09 ja stara???!!! Ja jestem ciągle młoda, śliczna i dobrze się zapowiadam. To dziecki są stare! Wcześnie zaczęłam, a córka poszła w moje ślady. Wiesz jak fajnie jest być (w miarę) młodą babcią? :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: PIASKOWNICA 24.06.05, 20:16 kropka napisała: > ja stara???!!! Ja jestem ciągle młoda, śliczna i dobrze się zapowiadam. > To dziecki są stare! > Wcześnie zaczęłam, a córka poszła w moje ślady. Wiesz jak fajnie jest być (w > miarę) młodą babcią? :) pewnie,ze fajnie,bo jak gnoj zacznie wrzeszczec to mozna mamusie przywolac i wyjsc:)) no to gratulacje dla wiecznie mlodej babci,ja bede stara okropnie,o ile wogole dozyje. niestety moich dzieci nie udalo mi sie nigdy sprzedac a dra sie nadal:))) ps.jak widze te wrzeszczace dzieciaki w sklepie z tymi biednymi mamusiami to szybko koncze zakupy i sczesliwa wychodze. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty kropka! powinni dac i tez urlop zdrowotny 24.06.05, 20:24 bo siedziec na okrągło w tym domu wariatów i frustratów j akim jest forum świat musi kosztować dużo zdrowia dlatego nie wątpię, że jesteś mloda i silna ja tam wolę forum prywatne tam przynajmniej nie ma psycholi Miłego wypoczynku kropka! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 do zdaleka, 20.07.05, 14:42 a choc z dwa slowa uzasadnienia? Watek byl o klamstwach, z Dana daną na przyklad. Rownie dobrze moglbym sie twoja osoba posluzyc, w temacie ambulanse ONZ-tu miales duzo do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do zdaleka, 20.07.05, 14:48 dales krystian specyficzny przyklad mojego "klamstwa". nie ogolnie o klamstwach, bo wtedy mialabym duzo do powiedzenia o twoich. nie manipuluj dalej. przepros, i to na osobnym watku i natychmiast. moj watek z zadaniem przeprosin kropka wywalila na osla. czekam na twoje przeprosiny co do popierania mamzerka. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: do zdaleka, 20.07.05, 14:50 krystian71 napisała: > a choc z dwa slowa uzasadnienia? > Watek byl o klamstwach, z Dana daną na przyklad. > Rownie dobrze moglbym sie twoja osoba posluzyc, w temacie ambulanse ONZ-tu > miales duzo do powiedzenia > tam wtracalski dal d.. kompletnie ale "wilcze stado" zaciekle bronilo kretacza Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: do zdaleka, 20.07.05, 15:00 bylo pare takich watkow, glowny, rzeczywiscie wtracalskiego, wypowiedzi z daleka doskonale pamietam Jak rowniez Dany, gdy oglosila smierc arafata na dwa tygodnie przed jego zejsciem To tylko takie najbardziej spektakularne przyklady,na fakt ze nie mozna im wierzyc w najpowazniejszych sprawach, a co dopiero drobiazgach. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: do krystiana 20.07.05, 15:12 za co kretynko? Za to,ze zamiast zmityngowac swojego wspolplemienca ,ktory pisal o OBECNYCH pogromach na zydowskich dzieciach w Polsce, rzucilas sie straszyc goldiego, ktory to g... wzial pod obcas? Za to , ze podlecialas popierac DODIEGO , ktory ma zamiar arabow zakopywac w swoim ogrodku. Jak widzisz, to wlasnie miedzyinnymi chcialem udowodnic. Wysr...dzisiaj dlugi post, w ktorym piszesz o swojej sympatii dla Fredzia i Arapa, i ze tylko oni sa nawiedzeni. Znowu klamstwo ( a o tym glownie byl moj watek ) Takich waszych Fredziow jest tu zatrzesienie. Masz mamzerka i doda.Pogrzebac w tworczosci samsona, tej antypolskiej- piatokolumnowej? A moze lecha,woja,meerkata? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike zapraszam do nawalania 20.07.05, 19:22 ktory z was zaczyna bo chetnie sie ponawalam z kims,tylko porzadnie,bez fuszerki i bez obciachu, i bez banowania,tego nie znosze? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: zapraszam do nawalania 20.07.05, 19:42 mozesz ze mna? Ja nie groze banowaniem , sadem i ABW i nie klikam jak opetany po koszach. Dancia mi dwa niewinne watki wyklikala, bo zniesc slow prawdy nie potrafila. Ponawalam ci za to,ze tak pozno zwlekasz sie z wyra i po nocy ze szlomciem sie szlajasz, zamiast go wczesniej na forum podprowadzic. :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: zapraszam do nawalania 20.07.05, 19:53 krystian71 napisała: > mozesz ze mna? > Ja nie groze banowaniem , sadem i ABW i nie klikam jak opetany po koszach. > Dancia mi dwa niewinne watki wyklikala, bo zniesc slow prawdy nie potrafila. > Ponawalam ci za to,ze tak pozno zwlekasz sie z wyra i po nocy ze szlomciem sie > szlajasz, zamiast go wczesniej na forum podprowadzic. :) no to buch,bo ja z wyra zwlekam sie o 6am,jak ptaszek potem trza rozne roznosci robic i jak czlowiek zmeczony zyciem siada przed kompem to co czyta:dane wiecznie z pretensjami,oblokana gabcie,antosia cukrzyka,daleka sis i reszte tej menazerii ciagle gledzacych te same banialuki na te same tematy. cos okropnego,czy ludzie nie maj juz innych problemow w zyciu tylko wirtualne animozje?totalna abstrakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: zapraszam do nawalania 20.07.05, 20:17 no powiedzmy, ale czemu przetrzymujesz szlomcia do czwartej rano na kompie? Przeciez on napisal, ze do west germany sie przesiedlil, a wiec po normalnej stronie globusa,chyba ze nas jojo w konia robi , jak gabcia tymi Hawajami. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: zapraszam do nawalania 20.07.05, 20:19 krystian71 napisała: > no powiedzmy, ale czemu przetrzymujesz szlomcia do czwartej rano na kompie? > Przeciez on napisal, ze do west germany sie przesiedlil, a wiec po normalnej > stronie globusa,chyba ze nas jojo w konia robi , jak gabcia tymi Hawajami. no chyba.ze NYC ju z krzyzaki dopadly to jojo jest w niemczech,ale nic o tym nie wiem,a poza tym jestem przeciez zlosliwa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zapraszam do nawalania 20.07.05, 20:44 ciuciek, znow klamiesz jak najety, nic nie klikalam, wyciela kropka, a ja nawet protestowalam przeciwko wycieciu, wiec nie manipuluj znow, balonie. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: zapraszam do nawalania 20.07.05, 20:47 dana33 napisała: > ciuciek, znow klamiesz jak najety, nic nie klikalam, wyciela kropka, a ja nawet > > protestowalam przeciwko wycieciu, wiec nie manipuluj znow, balonie. dana ile ty masz lat? nie masz wiekszych problemow w zyciu niz wirualne wyzywanie sie? give me a break,jak sie ciebie czyta i te glupoty jakie tworzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zapraszam do nawalania 20.07.05, 20:58 sluchaj rachelciu, spadaj, ok? nie bylo cie tu, a nawet, to i tak wiem, co bys pisala. masz dzieci, to wychowuj je, a ode mnie wara, ja juz jestem wychowana i to lepiej niz ty. won. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: zapraszam do nawalania 20.07.05, 21:26 protestowalas ciamajdo, bo twoje tez powycinala i to z dobrego serca, bez sladu. A ze klikasz w te kosze jak najeta to wszyscy wiedza i sama sie chwalisz. Nic wiecej nie potrafisz.Tylko napisac , ze manipulant i ze smierdzi, a jak dostaniesz odpowiedz , to klikasz w kosz. No , napisz jeszcze cos do kropki, jeszcze wczesnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: zapraszam do nawalania 20.07.05, 21:31 krystian71 napisała: > protestowalas ciamajdo, bo twoje tez powycinala i to z dobrego serca, bez sladu > . > A ze klikasz w te kosze jak najeta to wszyscy wiedza i sama sie chwalisz. > Nic wiecej nie potrafisz.Tylko napisac , ze manipulant i ze smierdzi, a jak > dostaniesz odpowiedz , to klikasz w kosz. > No , napisz jeszcze cos do kropki, jeszcze wczesnie jest. jeszcze troche a i ciebie wyrzuce na cmoka:)))przeciez o niczym rozmawiac nie mozna na forum jak sie bijecie,nikt z was wlosow wlasnych juz miec nie bedzie jak tak dalej pojdzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: zapraszam do nawalania 20.07.05, 21:42 no , daj sie posmiac, jeszcze choc pare minut z tej damy-won-dobrze wychowanej :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: zapraszam do nawalania 20.07.05, 21:45 krystian71 napisała: > no , daj sie posmiac, jeszcze choc pare minut z tej damy-won-dobrze > wychowanej :) a ty ten najbardziej wulgarny? BUHAHA,chyba maski gazowe pogubli przy kompie. jak mowie odczep sie od nich,chociaz na chwile,przeciez to przedstawienie teatrzyku letniego na kolkach,tylko ciagle te tragikomedie w 10 aktach graja, a mnie sie juz to znudzilo,ja lubie zmiany a nie te same pienia. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: zapraszam do nawalania 20.07.05, 21:32 dana33 napisała: > sluchaj rachelciu, spadaj, ok? nie bylo cie tu, a nawet, to i tak wiem, co bys > pisala. masz dzieci, to wychowuj je, a ode mnie wara, ja juz jestem wychowana i > > to lepiej niz ty. won. bo co bo nozka tupniesz czy hiperka na mnie naslesz,a moze cukrzyka z sis do pomocy? flaki sie wywalaja jak te dziecinade sie czyta,ile masz lat,zeby takie bzdury pisac co dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder a tak w ogole, to o co dzis poszlo, bo chyba nie o 20.07.05, 22:36 tlumaczenie z arapskiego na polski, choc w tamtym watku dostrzeglem poczatek starcia miedzy danka krystianem? wszyscy sie jakos zaperzyli i pogadac nie ma z kim. i-love-2-bike napisała: > dana33 napisała: > > > sluchaj rachelciu, spadaj, ok? nie bylo cie tu, a nawet, to i tak wiem, c > o bys > > pisala. masz dzieci, to wychowuj je, a ode mnie wara, ja juz jestem wycho > wana i > > > > to lepiej niz ty. won. > > bo co bo nozka tupniesz czy hiperka na mnie naslesz,a moze cukrzyka z sis do > pomocy? flaki sie wywalaja jak te dziecinade sie czyta,ile masz lat,zeby takie > bzdury pisac co dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: a tak w ogole, to o co dzis poszlo, bo chyba 20.07.05, 22:43 marouder napisał: > tlumaczenie z arapskiego na polski, choc w tamtym watku dostrzeglem poczatek > starcia miedzy danka krystianem? wszyscy sie jakos zaperzyli i pogadac nie ma z > kim. > > no jak dancia nie w chumorze to pozal Boze,baba ma kota i cala zgraja tego kota dostaje. co za dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: PIASKOWNICA 21.07.05, 12:04 oto typowe bezsilne sztuczki domoroslej autorki Autor: krystian71 Data: 21.07.2005 11:24 dana33 napisała: > natomiast stwierdzenie balona "Zydzi przez prawie 2000 lat studiowali pilnie > takie bezecenstwa. Podczas,gdy ja napisalem wrecz przeciwnie: "Nie moge sobie wyobrazic, by to bylo mozliwe,by Zydzi przez prawie 2000 lat studiowali pilnie takie bezecenstwa." proste, prawda, wystarczy drobny zabieg, usuniecie przeczenia a juz sens zdania jest taki jak to manipulatorce pasuje. --forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26735038&a=26741622 Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: PIASKOWNICA-to tak tylko na upa,zeby byla pod 21.07.05, 12:05 reką Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: PIASKOWNICA 21.07.05, 12:19 alez sie wierzgasz, nadety balonie..... nozki tylko tak lataja w powietrzu... sluchaj, kretynie, ile bys dzisiaj i jutro i za rok nie probowal zatrzec wczorajszego dnia, nie masz szans. pokazales gola dupe, pokazales cala twoje "sztuke" manipulanctwa, kretactwa i klamstw, i mozesz byc pewien, ze nikt tego nie zapomni. zreszta bede to przypominac. a teraz wierzgaj dalej, i uwazaj, zeby ci powietrze z balonu nie ucieklo, jak to mialo miejsce wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 he,he biedna wyliniala pierozkowa wrozko 21.07.05, 12:45 spylalas stad wczoraj z podkulonym ogonem, gdy cie tu wszystcy wzieli w obroty, bo ja caly czas nie moglem sie z glupia uzerac, Ty wiesz, jak po rozmowie z toba potencjal intelektualny sieda? Juz nie mowiac o jednozdaniowych postach z daleka. Wyszlo na to,zes kretaczka,i klamczucha, co kazdy wie, ale od czasu do czasu trzeba ludziom przypomniec, zeby sie mlodziez nie nabierala ,tak jak ja mlody na poczatku mojej kariery na forum. To musi wejsc w krew:Dana mowi,ze w Jerozolimie jest ladna pogoda, a my hyc, TVN Meteo wlaczamy i sprawdzamy.Capisci? A to powyzej wkleilem,zeby wszystkim uzmyslowic jak brudnych metod sie lapiesz,ja o tym wiem, ale moze nie wszystcy. Ten powyzszy przyklad sobie zachowam, tez sobie zachowaj , bys mnie za jakis czas o link nie meczyla-naddeptana kretaczko. PS.Balkon juz z odchodow posprzatalas? Bo potem skarzysz sie,ze cos ci smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: he,he biedna wyliniala pierozkowa wrozko 21.07.05, 13:03 oj, zalosne te twoje proby, zalosne. ... a co do spylania, to to twoj wishful thinking. nie skarze sie, stwierdzam fakt. smierdzisz strasznie. zasmrodziles cale forum. jak to bylo wczoraj? cus sie ciskales na tych twoich watkach... nie pisalem o x, pisalem o l, nie pisalem o l, pisalem o a, nie bylo mowy w moim watku o a, mowilem o c.... itd itd itd, zwijales sie jak waz pelen jadu... i dzisiaj dalej krecisz i krecisz.... nu, spadaj, klamco i manipulancie, bo zaczynasz nudzic nieprzecietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 apropos tego smrodu, moze w tym jest przyczyna? 21.07.05, 13:13 Tylko czemu znowu nicka zmienilas, nie ma sie czego wstydzic forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26735038&a=26741622------------------------------------------------- jak mnie juz nuuudzi ten temat zydowski Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 znowu dywersja na forum-co sie z linkami dzieje :) 21.07.05, 13:18 wejdz na osla lawke, tam niejejaka ella skarzy sie,ze ma smierdzace uplawy. Rad jej udziela nomen omen pierozek-monika. Ten link ma ten sam numer co watek o Talmudzie na FS :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: he,he biedna wyliniala pierozkowa wrozko 21.07.05, 13:23 juz chyba poprawili te linki,co za balagan :) Odpowiedz Link Zgłoś
voloderos Re: he,he biedna wyliniala pierozkowa wrozko 21.07.05, 13:25 hehehehe, rzeczywiście tak sobie wyobrażam danę666:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: he,he biedna wyliniala pierozkowa wrozko 21.07.05, 13:28 napisalas,ze nie pisalas o banowaniu,potem nie pisalas ze jednak do cepa napisalas,zeby prywatne forum otworzyc isie tam przeniesc,skoro fredzio z arapem komus sie nie podoba,bo oni super-szeli sa.,gdy cos pisza. Pisalas,ze nikogo sadami nie strszysz,a wczoraj pisalas,ze jakis organ miedzynarodowy sie tym zajmie bo do niego napiszesz,jak na tym forum tak beda pisac,i pisalas,ze nikogo nie kablujesz,a sama na moderacji ciagle piszesz,zeby zabanowac tych co pisza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: PIASKOWNICA 21.07.05, 13:15 kropka unas sie mowi oj boze bij gojow co nie uznaja twoje krolewstwo ! amen Israel pzdr Fredzio Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum PYTANIE DO KROPKI 21.07.05, 13:31 Czesc postow znika zupelnie bez sladu ( nawet juz nie pytam o powod ) a czesc pozostaje w dosc mocno okrojonej formie jak ten na przyklad [...] - dana33 Jak tajemnieca kryje sie za tym roznym "neutralizowaniu" postow ? Czy mozesz nam ja zdradzic ? Odpowiedz Link Zgłoś
dodo12 Re:no co KRYST tylek wytarles o PIASKOWNICA 21.07.05, 13:41 jak maly kundel :-))) Odpowiedz Link Zgłoś