faklapolis Parada gejów w PARYZU... 25.06.05, 19:21 taaaaa... PARIS kilkaset tysiecy homo niewiadomo przedefilowalo, ulicami paryza w tkzw marszu "dumy homosexualistow", ktory przedewszystkim mial przedstawic ich prawa do "malzenstwa oraz do "rodzicielstwa" huehuehue Za banderolali z napisami "zwiazek i rodzina ! " "rownosc terez" pochod posowal sie i przypominal karnawal. Trzy minuty ciszy byly poswiecone ofiarom Aids. Badania pokazuja iz zarazenie wirusem tym u homo niewiadomo wzrasta z powodu zaniechania orzez tych ostatnich uzywania prezerwatyw!!! Socjalistyczny mer paryza, partycypowal oczywiscie wpochodzie jak pszystalo na komucha!Rowniez jak Yann Wehrling,sekretarz narodowy zielonych deputowany socjalistow d.Strauss-Kahn. Bertrand Delanoë ,wypowiedzial sie oczywiscie za prawem "homo" do malzenstwa"huehuehue Zwiazki zawodowe wymachiwaly sloganem" Malzenstwa homosiow maja miec takie same prawa w robocie jak i w domu!!!" Politycy "srodka "sie skarzyli na fakt ,bycie wykluczonymi z pochodu!huehuehue Rzad jak i prawica oczywiscie nie brala udzialu w tej "maskaradzie"!!! oczekiwania od PACS-u Roszczenia sobie praw do malzenstwa i adopcji!! przybraly na sile po glosowaniu parlamentu hiszpanskiego(bandy pedalow) Mowi on o slubie o PACSIE o adopcji zwiazkow tago samego....sexu. - powiedzial dziennikarzom Alain Piriou z Inter-LGBT (lesbijki,pedaly,BI i trans) Organizacja uwaza ze kilkadziesiat tysiecy doroslych francuzow zostalo wychowanych przez "rodziny" homo.( tu akurat ma racje lecz zapomina dodac ze ci "dorosli" francuzi nie wyrosli na normalnych ludzi lecz ROWNIEZna pedalow badz lezbijki bedz bi lub trans!!!) Wiekszosc prawicy sie wypowiedziala przeciw prawu do malzenstawa (i cale szczescie:::)do adopcji i innych ,lecz zaadoptowala prawo propos "homophobes". przedewszystkim zaanonsowala ona reforme PACS(pactu cywilnego solidarnosciowego pomiedzy osobnikami) Free © 2005 - Tous droits réservés S'inscrire | Free, la société | Assistance | Accueil | Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Parada gejów w PARYZU... 25.06.05, 20:27 ortografia jak "pszystalo" na Prawdziwego Polaka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrolnik Re: Parada gejów w Berlinie 25.06.05, 19:23 dzisiejsza rozkladowka • Komisja żąda listy, geje odmawiaja » • Wałęsa: Można byc gejem, ale to niezręczne » • Kaczyński: Dam szansę młodemu pokoleniu gejow » • Religa: Zlikwidować agencje towarzyskie gejow i dworzec centralny » • Bush ma strategię na stłumienie rebelii gejow w Iraku » • Iran: Prezydent-elekt wzywa do pojednania gejow » • Wielkopolskie: Cztery ofiary wypadku gejowego » • Parada gajowych w bieliznie » Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: FRASZKA NA DEWIANTA 25.06.05, 19:24 To moze poczekaj na Boga i go nie wyreczaj. A w wolnym czasie przeczytaj dokladniej te przypowiesc. Potem przejdz do Nowego Testamentu. Na deser wez katechizm i tez poczytaj. A jak nie masz tych ksiazek, to masz link: serwisy.gazeta.pl/kosciol/1,64808,2786948.html -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Parada gejów w Berlinie - groźby wobec Warszawy 25.06.05, 19:46 Ojej, chyba będzie najazd Schwul-Staffeln, Kampfkommando Ernst Röhm? Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: Psychiczna "sodomia" kat,Polaczka! 25.06.05, 19:46 Gdzie nabralem? w Polsce, kiedy musialem obcować z takimi jak ty,brudnymi chamskimi,glupimi i zawistnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Psychiczna "sodomia" kat,Polaczka! 25.06.05, 20:02 Podziwiam twoje bohaterstwo i walke o homoseksualizm ! Twoje poswiecenie, w dawaniu dupy brudasom , smierdzielom i pijakom zasluguje na Virtutti Prostitutti. Pozostaniesz na zawsze europejskim bohaterem walki, o dupe nasza i wasza ! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 PRZESTRZEN PUBLICZNA W POLSCE JEST DLA KATOLIKOW 25.06.05, 19:54 Zaden porzadny Polak nie slucha debili , ktorzy nie byli ochrzczeni i nie byli u Pierwszej Komunii. Moje zdanie jest tylko wierzcholkiem lodowej gory, zdania polskiego spoleczenstwa. Wezcie to sobie do serca nieochrzczeni ! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Werciu ty masz z nim nie dyskutowac 25.06.05, 19:58 TY MASZ SIE GO SLUCHAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Werciu ty masz z nim nie dyskutowac 25.06.05, 20:11 ale masz idoli, gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Katolik rzadzi!!!!!!!! bo pieknie niszczy naszego 25.06.05, 20:14 pokrzywdzonego przez los Wertercia no coz Mlody Werter Musi Cierpiec :P Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Katolik rzadzi!!!!!!!! bo pieknie niszczy nas 25.06.05, 20:20 a Ty lubisz, jak sie ludzi niszczy... Piekne pokolenie JP2 nam wyroslo. Gebe sobie katolicyzmem wyciera, a piana na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: PRZESTRZEN PUBLICZNA W POLSCE JEST DLA KATOLI 25.06.05, 20:10 katolikiem jestes tylko z nicka... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: dobre hahahahaha 25.06.05, 20:10 to bylo do mnie, gekonku. Gratuluje poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 a wlasnie, katolik i sodoma niech cie tepia 25.06.05, 20:19 a ja ide po browar do sklepu bo mi sie skonczyl, bede za 5-7 minut aha werciu, teczowa horda w Polsce nie bedzie nigdy miala wiele do powiedzenia nie pozwolimy na to, nigdy tu nie bedzie tak pedalsko jak na zachodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a wlasnie, katolik i sodoma niech cie tepia 25.06.05, 20:21 to, ze piszesz po browarach troche Cie tlumaczy. Ale staraj sie jednak ograniczac. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Obiecuje w szczecinie, będzie demokracja! 25.06.05, 20:22 to będzie wolne miesto!! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 nigdy wiecej nie bedzie w Polsce 25.06.05, 20:29 WOLNYCH miast gejofaszystko, juz jedno takie bylo i nazywalo sie Wolne Miasto Gdansk - nie powtarza sie bledow werciu aha wczoraj rozmawialem z chlopakami na trzepaku, i rozmowa zeszla tez na temat tej parady waszej w wawie, zapowiedzieli ze nie jezeli cos takeigo bedzie mialo miejsce w szczecinie, to nie bedzie tak lagodnie jak w wawie, ze jajeczka i siedzenie na ulicy w Polsce jest demokracja, a nie totalitaryzm teczowej hordy, z wypranym z rozumu spoleczenstwem na czele Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: nigdy wiecej nie bedzie w Polsce 25.06.05, 20:32 z chlopakami na trzepaku :-))). Dawaj dalej, gekon, smiesznie sie robi. Jak tam studia, skonczysz kiedys? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 co cie bawi w trzepaku???? jest cieplo 25.06.05, 20:36 wieczorkiem piwko, trzepak i dyskusje a studia skoncze jak mi sie znudzi bycie studentami Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: co cie bawi w trzepaku???? jest cieplo 25.06.05, 20:51 tez siadywalem kiedys z kolegami na trzepaku, ale mielismy po 12 lat. Potem juz jakos glupio nam bylo. Ale widac sa rozne podworka... -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: nigdy wiecej nie bedzie w Polsce 25.06.05, 20:50 Wyzwolimy to miasto z innej "Hordy"!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: SZCZECIN CI SIE NIE PODOBA WIESNIAKU ! 25.06.05, 20:24 Ludzie z calego swiata podziwiaja Szczecin. LOL :-)))). Ale wylaza kompleksy :-) Stary, tej nazwy nawet nikt na swiecie nie wymowi :-). Ale mnie teraz ubawiles. I ten "wiesniak" tez piekny. Przypomnialy sie przedszkolne lata... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: NIE CHCEMY DEWIACJI W MESKIEJ UBIKACJI 25.06.05, 20:25 powtarzasz sie, prawie jak Pietrzak. Odpowiedz Link Zgłoś
monitorpolski Re: Parada gejów w Berlinie 25.06.05, 20:31 >- Wydarzenia w Polsce pokazują, że musimy walczyć o podstawowe prawa gejów i lesbijek we wszystkich krajach. >Nie możemy ograniczać się tylko do spraw niemieckich - powiedział Beck stacji telewizyjnej RBB. - W Polsce trzeba >mieć odwagę, żeby uczestniczyć w demonstracji gejów - dodał. O aryjskość wszystkich krajów też walczyli, do Niemiec się nie ograniczając >- Na ulicach stoją setki neonazistów i rzucają nie tylko jajkami, też oberwałem kilkoma. Beck oraz szefowa Zielonych >Claudia Roth uczestniczyli dwa tygodnie temu w warszawskiej Paradzie Równości. (śmiech na sali) Trzeba mieć tupet, żeby będąc szkopem mówić a nazizmie w kraju przez Niemców- nazistów zniszczonych. Jeżeli ludzie sprzeciwiający się gejparadom to neonaziści, to pewnie SLD to centroprawica. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: NIE CHCEMY DEWIACJI W MESKIEJ UBIKACJI 25.06.05, 20:31 LOL, Ty zarzucasz komus szaletowy jezyk i brak wyksztalcenia? Przyznaj sie, masz jakis dyplom? Od kogo? -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:32 socjologiem, lub innym produktem teczowych kierunkow Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:33 pudlo, strzelaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:34 no ja sie pytam a nie strzelam :> ale jak nie jakis socjolog, politolog to kto?? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:35 SGH i matematyka. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:36 yeellow napisał: > SGH i matematyka. A Ty? no to rzeczywiscie siasc i plakac nad poziomem SGH,sa lepsze instytucje na studiowanie matematyki w Polsce,o wiele lepsze,ale tam ciezej jest sie dostac gwiazdo meska,nu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:37 matematyka na UW. Na SGH FiBA i MISI. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:39 yeellow napisał: > matematyka na UW. Na SGH FiBA i MISI. A Ty? chociaz raz cos powiedziales do rzeczy kolego i to ci sie chwali, a kto duzo pyta czasem malo odpowiedzi dostaje,bo i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:40 widze, ze troche Cie zatkalo. I dobrze. Szkoda, ze musisz sie wstydzic swojego wyksztalcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:43 yeellow napisał: > widze, ze troche Cie zatkalo. I dobrze. Szkoda, ze musisz sie wstydzic swojego > wyksztalcenia. mnie zatkalo, ja mowie z kim chce i o czym chce,ale widac,ze tobie daleko do najlepszych uczelni w Polsce, to sie czuje ten powiew prowincjonalnego,malomiasteczkowego myslenia. ryczysz jak wol a myslisz jak baran. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:47 LOL. A jakie sa te najlepsze uczelnie? Chcesz mi udzielac kolejnych rad edukacyjnych? Gdzie dostrzegles w moich postach wspomniane powiewy? Jak sie nie ma nic do powiedzenia, to sie wyzywa od baranow. Nalezy jednak uwazac, zeby sie nie osmieszac. Jest takie piekne rosyjskie przyslowie: jezeli mowisz, ze ktos jest glupcem, uwazaj, czy nie wygrywa z Toba w warcaby... Wiec lepiej uwazaj, milosniku dwoch pedalow. -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:50 yeellow napisał: > LOL. A jakie sa te najlepsze uczelnie? Chcesz mi udzielac kolejnych rad > edukacyjnych? > > Gdzie dostrzegles w moich postach wspomniane powiewy? Jak sie nie ma nic do > powiedzenia, to sie wyzywa od baranow. Nalezy jednak uwazac, zeby sie nie > osmieszac. Jest takie piekne rosyjskie przyslowie: jezeli mowisz, ze ktos jest > glupcem, uwazaj, czy nie wygrywa z Toba w warcaby... Wiec lepiej uwazaj, > milosniku dwoch pedalow. > > -- > homo-niewiadomo.blogspot.com/ LOL ja lubie pedaly te zdrowe,te sa nieszkodliwe a w dodatku mowisz do plci przeciwnej.zestaw najlepszych uczelni na swiecie znajdziej na webie,tylko nie zaczynaj od AOL z LOLEM. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:57 na swiecie... Taaak, a sam przed chwila napisalas: "tobie daleko do najlepszych uczelni w Polsce". Znow sie musisz wykrecac. Ciezko poznac, ze rozmawiam z dziewczyna... Ale, ok, wierze na slowo. Jakbys nie byla leniwa, to nie pisalabys glupstw. -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:02 yeellow napisał: > na swiecie... Taaak, a sam przed chwila napisalas: "tobie daleko do > najlepszych uczelni w Polsce". Znow sie musisz wykrecac. > Ciezko poznac, ze rozmawiam z dziewczyna... Ale, ok, wierze na slowo. > > Jakbys nie byla leniwa, to nie pisalabys glupstw. > > -- > homo-niewiadomo.blogspot.com/ chyba nie ciezko sie domyslec,ze jestem kobieta a leniwa tez nie jestem lubie sporty,a nie prania wirtualne po mordach. cio bo spadam juz mnie wynudziliscie tym wirtualnym trzepaniem sie,lepiej zrob cos fizycznego w realu to ci frustracje przejda kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:04 bardzo ciezko domyslec sie, ze jestes kobieta. Ja w kazdym razie mam troche subtelniejsze kolezanki. Leniwa jestes strasznie, jakbys nie byla, to nie pisalabys pewnych rzeczy :-). Ja kliknalem na Twojego linka... Co do fizycznej pracy, to jutro jade nurkowac. -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:38 a ja jestem na AR w szczecinie a skonczone mam policealne pracownik socjalny - i tam wlasnie doszedlem do wniosku ze socjal i pomaganie pijakom i narkomanom do niczego nei prowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:39 lol, a mnie insynuujesz lewackie studia :-))). AR to Akademia Rolnicza? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:42 tak AR to akademia rolnicza - ale nam tam o polityce nie gadaja zreszta kto by chodzil na wyklady do profesorkow o komunistycznych pogladach a wiadomo kto takie ma Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:44 ja nie mowie o AR, ja mowie o tym "pracowniku socjalnym". Troche glupio zarzucac komus lewackie studia z taka przeszloscia, nie sadzisz? I zeby byla jasnosc, ja do pracownikow socjalnych nic nie mam. Przydatni sa. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:51 sa wogolene nie przydatni ja sie z socjalnego myslenia wyleczylem po pierwszym tygodniu praktyk jak menele braly zasilek, i szly na wino, a nie ze dziecia pomoc caly ten socjalny parasol to jedno wielkie gowno ale teczowa horda to oczywiscie popiera Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:53 szli na trzepak pic piwo? -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:55 pije piwo za uczciwe pieniadze, moje pieniadze nie otrzymuje od panstwa pieniazkow na poprawe swych warunkow zycia, pomoc dziecia, ktore przepijam na trzepaku :/ pudlo yeellow fraszke moze lepiej napisz Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:58 czy ja pisalem o Tobie? Uderz w stol... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:02 co ty masz mnie za debila?? dobrze wiem o co tobie chodzilo z tym piwem i trzepakiem bede pil piwo na trzepaku ile mi sie podoba no ale ty tego nie pojmiejsz bo jako tolerancyjna osoba, progejowaska, pijasz kawke w kawiarence, jak to pisales w swych postach z parady normalnosci ja jakos rozumiem ze mozna pic kawe w kawiarni, no ale ja jestem z ciemnogrodu mnie nic nie wolno i musze sie nawrocic na wasza teczowa wielce cywlilizowana droge - otoz nigdy na nia nie przejde, i bede ja zwalczal Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:06 a pij sobie ile chcesz. Na trzepaku tez. Mnie nie przeszkadza, mnie troche dziwi. Ale kamieniami rzucac nie bede i obrazac Was grubiansko tez nie. Co do pochodu, to kiepsko pamietasz, akurat wtedy kawy nie wypilem, bo sploszona kelnerka bala sie wyjsc do ogrodka. Wiec posiedzialem, zobaczylem pochod i poszedlem :-). -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:09 aha a wiec jednak chciales wypic kawe!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :)))))))))))))) aha werter jest wykluczony ze wszelkich norm, dlatego obrazanie jego uchodzi ALE CO CIE DZIWI W TYM ZE PIJE PIWO NA TRZEPAKU :o TO NORMALNIE TERAZ MI ZONKA ZAPODALES. a mnie sie 6 wlasnie konczy :( Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:13 chcialem, ale nie wypilem. Dla Ciebie zdaje sie znacznie wiecej osob jest wykluczonych. I szykujesz na nich butelki z benzyna (tak, wiem, ze to taka przenosnia, takie trzepakowe opowiesci)... Co mnie dziwi... Juz chyba nic... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:15 ja tobie odpowiem twoj umysl widocznie nie jest tak pojetny jak sobie myslisz jezeli nie mozesz tego zrozumiec, tzn ze nie mozesz zrozumiec prostych rownan matematycznych, choc skomplikowane nie robia tobie trudnosci ja to nazywam syndromem przeintelektualizowania ah oprocz trzepaka, mamy murek, parczek Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:21 A o czym teraz mowisz? Czego niby nie moge zrozumiec? Czytales post, na ktory odpowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:23 tak i odpowiedzialem na ostanie zdanie gdzie mowisz: co mnie dziwi...juz chyna nic odnoscnie naszej krotkiej dyskusji na temat przedziwnego zjawiska jakim jest picie piwa na trzepaku Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:24 I co? Ja pisze, ze mnie nie dziwi, a Ty mi piszesz, ze mam maly rozumek, bo czegos tam nie moge pojac. Gdzie sens, gdzie logika? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:25 odnosnie poprzednich zreszta chodzi o to ze nie zozumiesz bo nadal nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:28 nie rozumiem, czemu chcecie rzucac w ludzi butelkami z benzyna. To fakt, tego nie moge pojac. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:30 ja rzucac??? mnie sie nie chce na cos takeigo patrzec ale wiem ze ludzie maja dosc tego typu seksualnych epatacji i zareaguja mocno na marginesie jaki sens jest robeinei takich parad, jezeli kompletnie nei ciesza sie one spolecznym poparciem, malo tego odnosza odwrotny cel do zamierzonego - zamiast przekonac ludzi, nastawia ich jeszcze bardziej przeciw?? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:35 To jest moze Twoj odbior, ja mam inny. Na paradzie bylo pare razy wiecej osob, niz na kontrparadzie. Ludzi przyjaznie nastawionych do swiata jest wiecej, niz Ci sie wydaje. Moze nie sa tacy glosni, nie bluzgaja na forach, nie chce im sie znizac do pewnego poziomu, ale istnieja. Dostaje duzo maili od takich osob, moze dlatego mam inne spojrzenie na te kwestie. I jedna uwaga: nie mow za ludzi, lepiej mow za siebie. Bo skad niby masz wiedziec, czego ludzie maja dosc i jak beda reagowac... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:38 ja tez jestem pozytywnie nastawiony do swiata!!!!!! ale nie zgodze sei na wprowadzanie zla do zycia nie wazne teczowego, czerwnonego czy brunatnego i piwo mi w tym pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:39 strasznie pozytywnie, stad te butelki z benzyna... Zostan lepiej przy piwie, a butelki do skupu. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:40 pewnie ja jestem pacyfista ale wszystko ma swoje granice - pacyfizm(a moj szczegolnie) tez Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:42 pacyfista... Mam Ci znalezc cytacik? :-). Chyba, ze wycofujesz sie z tych butelek z benzyna, to dam Ci spokoj :) -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:43 butelki z benzyna ja nie powiedzialem ze ja bede rzucac tylko ze inni beda Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:44 Ci inni, to Twoi koledzy. Ale przyjmuje z radoscia Twoja deklaracje. I trzymam za slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:47 ponadto mi by sie nie chcialo isc rzucac, jeszcze bym sie zmeczyl Odpowiedz Link Zgłoś
wojtello2 Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:29 rolnicy do pluga! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 cwierć inteligent gekon aus Stettin 25.06.05, 20:37 ma antyinteligenckie fobie!! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: cwierć inteligent werter aus Kozie Wolki 25.06.05, 20:41 antyinteligendzki fobie fiu fiu werciu mna prowadzi motto: zgniesc wroga, widziec go na kolanach, slyszec lament jego kobiet - i tu jest problem przy was z realizacja trzeciej czesci swa pseudointeligencka papke od prolewackich profesorkow, wsadz sobia tam gdzie wieczorem wsadza ci cos twoj niemieci pan ja mam zdrowe podejscie do zycia, wiem co jest dobre a co zle - a ty nie Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Also sprach ein gekon1979 aus Stettin!! 25.06.05, 20:45 > antyinteligendzki fobie fiu fiu werciu > mna prowadzi motto: zgniesc wroga, widziec go na kolanach, slyszec lament jego > kobiet - i tu jest problem przy was z realizacja trzeciej czesci > swa pseudointeligencka papke od prolewackich profesorkow, wsadz sobia tam gdzie > wieczorem wsadza ci cos twoj niemieci pan > ja mam zdrowe podejscie do zycia, wiem co jest dobre a co zle - a ty nie Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Also sprach ein gekon1979 aus Stettin!! 25.06.05, 20:49 jestes durna papuga nie umiesz nic sam wyprodukowac, durna malpa, bez wyobrazni zobacz taki yellow to i fraszke wymysli i pogada, a ty jestes zwyklym idiota, na dodatek pedalem Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: Also sprach ein gekon1979 aus Stettin!! 25.06.05, 20:51 Ja!was hast du gesagt? habe nicht verstanden!! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: cwierć inteligent werter aus Kozie Wolki 25.06.05, 20:50 pracownikow socjalnych ucza takiej pogardy do ludzi? Zglos sie do nich, powinni oddac Ci pieniadze za te szkole. -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: cwierć inteligent werter aus Kozie Wolki 25.06.05, 20:53 ja nie pracuje jako pracownik socjalny zdobylem tylko takie wyksztalcenie - i by byla jasnosc, uwazam to za strate kilku lat moglem pojsc do ochroniarskiej, lub do woja i teraz zaluje Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 tak myslalem ze ty jestes niedouczony 25.06.05, 20:56 zdobylem tylko takie wyksztalcenie - Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: tak myslalem ze ty jestes niedouczony 25.06.05, 20:58 a ty papuga cicho siedz juz lepiej albo wez zrob zeby byla parada w szczecinie i zeby przyjechali ci nazizieloni z niemiec to sie skonczy wtedy wasze paradowanie w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: tak myslalem ze ty jestes niedouczony 25.06.05, 21:03 koledzy z trzepaka chwyca za kamienie? Pokolenie JP2, nie ma co... -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: tak myslalem ze ty jestes niedouczony 25.06.05, 21:05 co ty masz z tym pokoleniem JP2???? uparles sie czy co?? przeciez wielokrotnie mowilem ze nei jestem chrzescijaninem a kamienie to prymitywizm, zreszta butelka z beznzyna nie jest droga a brud i zaraze najlepiej wypalic Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: tak myslalem ze ty jestes niedouczony 25.06.05, 21:08 podobno religia nie ma nic do bycia pokoleniem JP2. Ale ja nie mowilem o Tobie, tylko o Twoich bojowych kolegach z trzepaka. Tez sami niewierzacy? Butelka z benzyna... Tak. Szkoda, ze nie poszedles jednak do wojska.... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: tak myslalem ze ty jestes niedouczony 25.06.05, 21:11 moi koledzy tez sa niewierzacy, tzn nei sa chrzescijanami nasz religia jest nasza sprawa ale piwo jest jednym z bogow tej religii Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: tak myslalem ze ty jestes niedouczony 25.06.05, 21:14 To widac. Z piwnymi brzuchami ciezko Wam bedzie rzucac te kamienie, uwazajcie :- ) Chyba, ze spalacie kalorie cwiczac na trzepaku... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: tak myslalem ze ty jestes niedouczony 25.06.05, 21:16 brzucha piwnego nie mam waze 80kg na 180 cm wzrostu Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: tak myslalem ze ty jestes niedouczony 25.06.05, 21:22 Nie musisz mi podawac swoich wymiarow, nie masz szans, bo ja jestem hetero :-) Nie czytales widac mojego linka... -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Co sie stalo z PPPP? 25.06.05, 21:18 Czy ktos wie co sie stalo z Polska Partia Przyjaciol Piwa? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Co sie stalo z PPPP? 25.06.05, 21:22 trafila na trzepaki. Ale teraz to jest RELIGIA. Kaplanem jest gekon ;-) -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Co sie stalo z PPPP? 25.06.05, 21:24 tak to jest religia piwo to napoj bogow kaplanem nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Co sie stalo z PPPP? 25.06.05, 21:25 to moze chociaz wielkim butelkowym? Prorokiem kapsla? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Co sie stalo z PPPP? 25.06.05, 21:27 w ostatecznosci ale ja wypijam tylko gora 12 browarow wiec nie bardzo sie na jakies wyzsze stanowiska szykuje Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Co sie stalo z PPPP? 25.06.05, 21:29 mam nadzieje, ze chociaz nie rzucasz butelkami o sciane, a puszki grzecznie wrzucasz do smietnika... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Co sie stalo z PPPP? 25.06.05, 21:32 nie zdarza mi sie robic awantur po piwie :/ a butelki ida do zwrotu, a puszki fakt do smieci aha chcialbym powiedzic ze policja w Polsce, nie tylko stala sie progejowska bojowka - ale takze zajela sie kradzieza piwa z lawek w parku Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Co sie stalo z PPPP? 25.06.05, 21:37 i musicie chodzic do sklepow? ;-) Cieszy mnie, ze tak grzecznie po sobie sprzatacie. To jakis wyjatkowy pod tym wzgledem trzepak. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Co sie stalo z PPPP? 25.06.05, 21:39 no bo juz ci mowilem ze malo wiesz a myslisz ze wiesz wiele Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Co sie stalo z PPPP? 25.06.05, 21:40 mylisz sie. Wiem, ze malo wiem. -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Co sie stalo z PPPP? [OT] 25.06.05, 21:53 > Czy ktos wie co sie stalo z Polska Partia Przyjaciol Piwa? Jeśli padła, to należy ją reaktywować i jako członka honorowego zapisać prezydenta Putina... Od razu nam się poprawią relacje z Rosją ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: FRASZKA NA ZBOCZONEGO GIBBONA 25.06.05, 20:37 Ciesze sie, ze Ci sie spodobalo. Tak myslalem, ze Twoj poziom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prudent1 Re: Paszol won Sodoma111 25.06.05, 20:37 Przestan wreszcie pedale produkowac sie na tych lamach z tym Twoim beznadziejnym belkotem, bo na wymioty sie zbiera... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: SZCZECIN CI SIE NIE PODOBA WIESNIAKU ! 25.06.05, 20:42 Byly czasy, kiedy trzymalismy wszystko w ryzach ! Nikt nie mogl powiedziec,ze mu piwo Bosman nie smakuje i obok cioty tenze konsumuje ! Warszawa to dziura !Przykre ale prawdziwe ! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: SZCZECIN CI SIE NIE PODOBA WIESNIAKU ! 25.06.05, 20:49 hehe, widze, ze czestochowskie rymy sie udzielaja. Ja sie kolego nie nabijam ze Szczecina, mnie sa takie lokalne nacjonalizmy obce. Swiadcza tylko o wlasnych kompleksach. Ja sie nabijam ze zdania, ze "caly swiat podziwia Szczecin", czy cos podobnego. Megalomania jest niezwykle smieszna. Zwlaszcza, jak czlowiek wyobrazi sobie obcokrajowca, ktory usiluje te nazwe wymowic :-))). Wiem co mowie, znalem chinke z Tajwanu, ktora opowiadala mi o swojej wizycie w Polsce. Dlugo trwalo zanim doszlismy do tego, ze byla w Szczecinie :-). Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 20:52 sodoma111 napisała: > YELLOW STUDIOWAL ODBYTOLOGIE i teraz ze swoim dyplomem zamiastj opiekowac sie > swoimi chorymi na AIDS kolegami, poucza innych o swojej normalnosci. na pewno nie studiowal anglistyki,bo tam by go przezwali od razu sore loser. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a ty jaki masz dyplom?? pewnie jestes 25.06.05, 21:00 Widzisz, ciagle tkwisz w ciemnosciach... -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 ZYDZI ! PIENIADZE ZAINWESTOWANE W HOMO SA STRACONE 25.06.05, 20:53 Z Panem Bogiem nie wygracie !Ojcu Najwyzszemu nie podoba sie homoseksualizm ! Walczycie z samym Bogiem ! Sami na siebie kare sciagacie ! Inwestowanie w filmy homo,organizowanie parad, inwestowanie w propagande homo nie jest warte waszej egzystencji ! Odpowiedz Link Zgłoś
coster Re: ZYDZI ! PIENIADZE ZAINWESTOWANE W HOMO SA STR 25.06.05, 21:32 Czy cudzolozyles? Pewnie tak (wybacz, ale jestem pewien), wiec zamknij jape, bo inwestowanie w filmy hetero, organizowanie parad, inwestowanie w propagande hetero nie jest warte waszej egzystencji Odpowiedz Link Zgłoś
monitorpolski Re: Parada gejów w Berlinie 25.06.05, 21:00 > Nie trzeba miec tupet monitorpolskiego aby bredzić!!! Typowa merytoryczna odpowiedź w wykonaniu czerwonego. Trzeba siać pedalską propagandę, a jak ktoś się nie zgadza to jest bredzącym faszystą. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Parada gejów w Berlinie 25.06.05, 21:03 werter to papuga i straszny idiota, on nie potrafi nic powiedziec na poziomie, i wogole ja po kilku piwach pisze z wiekszym sensem niz ten teczowy bolszewik Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: NIE CHCEMY DEWIACJI W MESKIEJ UBIKACJI 25.06.05, 21:07 musisz to koniecznie wydac. MW na pewno sfinansuje. Wyslij Giertychowi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Spolkowanie gejow budzi obZydzenie 25.06.05, 21:10 wyslij do MW, moze opublikuja. Bedziesz mial pierwszy tomik wierszy ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: SZCZECIN CI SIE NIE PODOBA WIESNIAKU ! 25.06.05, 21:10 niezle to wykombinowaliscie... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 [...] 25.06.05, 21:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 21:26 Mam wrażenie, że nie do końca pamiętacie, że obowiązuje Was netykieta /link w mojej sygnaturce/. Jeżeli macie ochote bawić się w personalne pyskówki - załóżcie w tym celu ukryte forum i ćwiczcie się na nim w sztuce dotkliwego obrażnia :) Nie liczcie na to, że tego rodzaju bagno będziecie tworzyć w publicznych wątkach. Abstrahując od tego, że piszecie nie na temat, to czytanie Waszych inwektyw jest bolesne dla osób postronnych. Naprawdę proponuję i sugeruję abyście opuścili ten wątek i wykorzystali piękny sobotni wieczór na coś bardziej konstruktywnego. pozdrawiam, j/a Odpowiedz Link Zgłoś
che.guevara Śmiało kolego Jabbur, nie krępuj się, przejedź 25.06.05, 21:31 bo postach tych homofobów jak traktor po kurzej fermie. ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 21:34 To po co udostepniacie nam to forum ? Zamknac to w cholere ! Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 21:35 Pisać nie musisz, jeżeli chcesz to przestrzegaj regulaminu, na który zgodziłeś się zakładając konto w portalu. Proste: coś dajemy, czegoś wymagamy ;] j/a Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 21:41 Ja was nie prosilem o ten portal. Sami zalozyliscie,chcecie kasy, musicie tolerowac ! Albo sie wycofac ! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 21:42 Ty placisz za dostep tutaj? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 21:44 gdzie tu konsekwencja... codziennie temat dotyczacy homoseksualizmu... sami prowokujecie do ostrej dyskusji... podgrzewacie nastroje jednoczesnie w nieudolny sposob probujecie cenzurowac Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 21:36 a moze rozmawiac kulturalnie i na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 21:40 Na innych forach, w innych wątkach jakoś się udaje :) a) nie obrażać b) nie komentować życiorysu rozmówcy c) dyskutować na temat artykułu Da się, serio ;) j/a Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 21:41 To byla moja sugestia do niektorych rozmowcow :-) -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 21:42 ale to jest bezsensu ja juz pisalem na tym forum o netykiecie, czy jakos tak ze to jest cos co powinno sie zmienic bo to jest cenzura, a poprawnosc polityczna to bezsens Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 21:43 netykieta to nie cenzura, bez przesady. To pewne reguly dyskusji, ktora przypomina honorowy pojedynek, a nie nawalanie sie sztachetami. Jakies normy kultury wypowiedzi musza obowiazywac. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 21:46 to jest bzdura i miekie to jest jakies takie lepiej jak ludzie... zreszta i tak pisza co chca chyba ze cenzor sie wrabie i zacznie kasowac jak teraz walicie na katolika a sami sie zachowujecie jak straznicy moralnosci bleeeee dyskusja to jest twarda rzecz, nikt od tego nie umrze wolnaamerykanka i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 21:48 czyli jestes za wzajemnym obrzucaniem sie obelgami? Nawet wolna amerykanka ma swoje reguly. Jezeli obowiazuja wszystkich, to jest to fer. Co to za frajda z rozmowy, jak jedyna reakcja drugiej strony jest sterta wulgaryzmow napisana wielkimi literami? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 21:50 ale kto kaze tobie odpisywac na posty katolika???? no sie pytam????? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 21:51 Wiesz, jakby ktos walnal mnie sztacheta, to tez bys sie pytal "kto Ci kaze oddawac?"? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 21:57 slowa to nie sztacheta yeellow co ty juz wypisujesz wez jakas hirerchie problemow se wprowadz a dam tobie rade zamiast dac sie uderzyc by oddawac przywal pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 21:59 to taka metafora (trudne slowo) gekon, a ja nie lubie bic pierwszy, bo jestem lagodnej natury. Wole inteligentna (jeszcze trudniejsze slowo) rozmowe, niz wulgaryzmy na wlaczonym caps locku. ;-) -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 21:49 moderator arbitralnie decyduje co jest honorowym pojedynkiem a co nawalaniem sztachetami... nie jest to obiektywne i ma charakter cenzury Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 21:58 no dobrze... ale o tym co jest zgodne z netykieta decyduje moderator i zgodnie z wlasnym przekonaniem usuwa opinie... to nie jest obiektywne Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 22:00 To jak sedzia na ringu. Ale zasady znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 22:09 istota internetu polega na calkowitej wolnosci wypowiedzi, bez ogladania sie na poprawnosc polityczna... to go odroznia od telewizji, radia, prasy etc... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 22:16 mylisz sie, netykieta jest bardzo stara. Widac nie korzystasz z USENETU. Nie chodzi o poprawnosc polityczna, ale o nie smiecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 22:21 to smiecenie jest tym co niektorzy ludzie soba prezentuja... taka jest rzeczywistosc tego nie mozna zabraniac Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 22:46 jak ktos prowadzi knajpe, to ma prawo wyprowadzic awanturujacego sie, krzyczacego wulgaryzmy klienta. Podobnie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 23:13 nie jest to tozsame... wirtualny swiat jest miejscem gdzie ludzie mowia to co naprawde mysla... tego nie mozna zabronic... tutaj butelka w glowe nie dostaniesz tak jak w knajpie Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Szanowni dyskutanci... 25.06.05, 23:21 nie musi byc butelka, jak ktos w knajpie przeklina szpetnie, to mozna go wyprowadzic. W wirtualnym swiecie mozesz sobie pisac co chcesz (zaloz sobie strone i pisz tam co zechcesz), ale to nie znaczy, ze w kazdym miejscu tego swiata mozesz robic co Ci sie podoba. Tutaj jestesmy goscinnie i musimy sie dostosowac do regul. Mozesz zalozyc wlasne forum, gdzie nie bedzie zadnych regul, Twoja wola. -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
tishbite Re: Parada NONSENSU w Berlinie 25.06.05, 21:26 Coraz czesciej i w coraz bardziej nahalnej formie spotykamy sie z "parada" brutalnego homoseksualizmu, nie majacego nic wspolnego z tolerancja i równoscia wszystkich... Wulgarny seksualizm, paradujacy w nieprzyzwoitej formie wdziera sie sila do naszych domów, kosciolów i miejsc spotkan... Mniejszosc, oderwana od naszych tradycji, wartosci i idealów stara sie nam wmówic, ze to my jestesmy "inni, zacofani, nie-nowoczesni, pozbawieni wizji przyszlosci". Mysle, ze w takich chwilach warto sobie i innym przypomniec, ze dla wielu z nas najpierw jest Bog, potem Ojczyzna, nasze chrzescijansko - judeaistyczne wartosci i tradycja, tu: rodzina (M+K)... a potem caly ten zgielk i margines na ktorym znajduje sie ICH parada (seksualnej nieprzyzwoitosci)... I to, ze nie identyfikujemy sie z homoseksualistami nie znaczy, ze chcemy ich wyslac do gazu. Po prostu - my mamy inne wartosci - i niech nam nie zawracaja glowy swoimi... bo tak naprawde nas to nie interesuje! Wiec won z naszych ulic, domów i kosciolów! Dajcie nam swiety spokój, bo zaczniemy sie bronic - a wtedy nie recze za siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Parada NONSENSU w Berlinie 25.06.05, 21:31 Waszych ulic? A gdzie one sa? Domow? Ktos Cie w domu nachodzi? Kosciolow? A one nie sa niby otwarte dla kazdego? Miejsc spotkan? Przy trzepakach? Nie, gekon Ci wyjasni, geje siedza w kawiarniach. O jakim bogu mowa? Tym z Nowego Testamentu??? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Parada NONSENSU w Berlinie 25.06.05, 21:37 mylisz sie, homoseksualizm jest grzechem smiertelnym.Homoseksualista nie ma czego szukac w Kosciele.Homoseksualista powinien zalozyc sobie swoj wlasny Kosciol. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Parada NONSENSU w Berlinie 25.06.05, 21:39 niby gdzie sie myle? Ksiadz ma inne zdanie: serwisy.gazeta.pl/kosciol/1,64808,2786948.html Az sie ciesze, ze moj kuzyn jest wlasnie Dominikaninem. -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Parada NONSENSU w Berlinie 25.06.05, 21:49 mylisz sie piszac, ze Kosciol otwarty jest dla wszystkich, w domysle takze tych,ktorzy go profanuja naigrywajac sie z jego obrzedow, jak ostatnio w Paryzu. Czy wystepujac w strojach biskupow i zakonnic,jak na homoseksualnych paradach. Artykul nietrafiony, ksiezulo sam pisze ,ze spotkal sie z krytyka swojej interpretacji Katechizmu.Choc i tak wielokrotnie podkresla,ze CZYNY HOMOSEKSUALNE sa grzechem.I ja nic poza tym nie powiedzialem. PS,o.Hejmo, tez dominikanin-nie ma sie z czego cieszyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Parada NONSENSU w Berlinie 25.06.05, 21:55 jeden incydent w Paryzu, a Ty juz przekladasz go na wszystkich gejow. Jest masa wierzacych gejow, ktorzy nic nie profanuja i maja prawo wejsc do kosciola (pisze o budynku, jakbys nie zauwazyl). Tak samo jak maja prawo do korzystania z ulic. Ciekawe, jak sie nie zgadzasz, to "ksiezulo". Co do Hejmo, to jak widzisz, ludzie sa rozni. Zauwaz, ze marginalne zdarzenie w Paryzu przenosisz na wszystkich gejow w Polsce. Czy na tej samej zasadzie wszyscy ksieza byli donosicielami? -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Parada NONSENSU w Berlinie 25.06.05, 22:33 nie jeden, bo na kazdej paradzie Kosciol byl wysmiewany i parodiowany. Mnie tylko zastanawia ,czemu akurat Kosciol,czemu homoseksualistom tak bardzo zalezy na akceptacji wlasnie kosciolla katolickiego.Tego dobra jest cala masa, moga w nich nawet do godnosci biskupa dojsc. Ksiezulo to ksiezulo, taki ksiadz, tylko nie za bardzo bystry. Ostatniego twojego akapitu nie rozumiem.Czytasz nie uwaznie. JA nie oisalem,ze donosiciel Hejmo byl ksiedzem.JA pisalem,ze byl dominikaninem,jak twoj ksiezulo,kuzyn i Wielki Inkwizytor Hiszpanii Torqemada. Tak mi sie skojarzylo Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Parada NONSENSU w Berlinie 25.06.05, 22:53 Rozumiem, ze mowisz o paradzie Berlinskiej. Bo na polskiej tego nie zauwazylem. Wyjasnie Ci, dlaczego Kosciolowi czesto sie obrywa. Dlatego, ze Ci, ktorzy rzucaja kamieniami/jajkami/klada sie na jezdni i w inny sposob chca odebrac gejom ich prawa BARDZO wyraznie podkreslaja, ze sa katolikami (mowie o Polsce). To budzi wiec naturalna niechec i pokuse, zeby przylozyc im w to, co dla nich cenne, zeby zabolalo. Co do ostatniej czesci, to bylo pytanie o granice uogolnien. -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Parada NONSENSU w Berlinie 26.06.05, 11:09 Rzeczywiscie tak sadzicie.Z tego wynika , ze najbardziej zalezy wam na tej malek grupce od jajek i pomidorow.Pomysl logicznie, zwyczajnie sie podkladacie. Zadymiarzom w to graj , czuja za soba popierajacy oddech tzw zwyklych , przecietnych katolikow, takich , ktorzy sa oburzeni atakami na Kosciol, ale nigdy nie wyjda na ulice. Oczywiscie,ze mowie o paradzie berlinskiej,niestety wszystko rozwija sie wg tego samego scenariusza, pierwsze berlinskie parady tez byly bardziej umiarkowane.To co pokazaliscie pozniej, to typowy przyklad braku tolerancji w paradzie pod znakiem tolerancji i rownosci.I to tylko dlatego,ze Berlin to taki protestancki land, za katolikami malo kto na miejscu sie ujmie. Dobrze wiesz,ze takie same excesy w Polsce bylyby poczatkiem waszego konca, konca tzw jednostronnej tolerancji Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: Parada NONSENSU w Berlinie/ tishbite ?? 25.06.05, 21:32 Czy to są pogróżki? nie ręczysz za siebie czy bedziesz strzelać?? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 ty starasz sie rozmawic kulturalnie 25.06.05, 21:26 chlopie...o przepraszam, dziewczyno ja tu zaraz umre ze smiechu przez twoje teksty Odpowiedz Link Zgłoś
wojtello2 Re: ty starasz sie rozmawic kulturalnie 25.06.05, 21:33 jednego antypedala mniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ty starasz sie rozmawic kulturalnie 25.06.05, 21:35 nie tak szybko z za grobu bede zwalczal twczowa horde tu nei o gejow chodzi tylko o to z czym niektore gejowskie organizacje zawarly przymieze - a mianowicie z teczowymi bolszewikami Odpowiedz Link Zgłoś
wojtello2 Re: ty starasz sie rozmawic kulturalnie 25.06.05, 21:41 fajnie jest miec cel w zyciu, czy po smierci ... Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: KTO SIĘ BOI CZARNEGO LUDA ? 25.06.05, 21:35 słaby, zakompleksiony, niepewny swoich wartosci, szukajacy kozla ofiarnego, podnoszacy wlasna wartosc ponizaniem innych, biedny.... Odpowiedz Link Zgłoś