manny_ramirez 30.06.05, 21:54 chcialem wpisac na watek o mariannie ale jakos nie moge wiec osobno i flaga i hymn dixie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t0g No pewnie że Ty wiesz! 30.06.05, 22:06 Napisałem przeciez, że tego nie wiedzą MATOŁY na tym Forum - a przecież chyba przez myśl Ci nie przeszło, że ja CIEBIE do tej grupy mógłbym zaliczyć?!!!! Żeby już było całkiem jasne - ja Ciebie uważm za jednego z najrozumniejszych uczestników FS. Tutaj dużo ludzi myśli, ale macicą, jajami, nadnerczami... Bóg wie co zaprzęgaja do myślenia, byle tylko nie ruszyć mózgiem! (nawet, jeśli go mają!). Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: No pewnie że Ty wiesz! 30.06.05, 22:45 :))))))))))))))))))))))) bo rozum krokodyli;) i dzieki i sentymenty wzajemne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: No pewnie że Ty wiesz! 30.06.05, 23:53 Widziesz na co ci przyszlo, Gonzaletz, tylko Giebultowitz ci zostal, podziwiam wytrwalosc ,... A moje posty mimo twojego bojkotu maja wziecie , nawet ciucka sie udziela - Nie zapomnij podziekowac ze ci podbilem :))) uklony ============================================================================= i dzieki i sentymenty wzajemne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: No pewnie że Ty wiesz! 30.06.05, 23:57 rozlupaniec, nie tak szybko.... many ma we mnie tez wiernego fana.... Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: No pewnie że Ty wiesz! 01.07.05, 00:42 Niech ci nie zapomni podziekowac ze ty tez podbijasz - Znowu miliard , co ? Za pare kurnikow ,... uklony ============================================================================== many ma we mnie tez wiernego fana.... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: No pewnie że Ty wiesz! 01.07.05, 01:50 explicit napisał: > Widziesz na co ci przyszlo, Gonzaletz, tylko Giebultowitz ci zostal, podziwiam > wytrwalosc ,... A moje posty mimo twojego bojkotu maja wziecie , nawet ciucka > sie udziela - Nie zapomnij podziekowac ze ci podbilem :))) > > uklony > > ============================================================================= > > i dzieki i sentymenty wzajemne:))) > > nu ja sie schodzi na dno to tam jedynie wspaniala smietanka posypana polskim dziwexem.pl zostaje. gratulacje dla dumnego tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crasuss [...] 30.06.05, 22:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita marcuss? 01.07.05, 00:45 idz lepiej mojego komitetu przypilnuj, albo popracuj troche,poczte odbierz, sprawozdanie zrob, raporty i w ogole :D MR - to Maryjanna Rokita :) I skad wiesz,ze sie do siebie wdzieczymy ? ;) Kolejny zazdrosnik ? Sciski:)) Odpowiedz Link Zgłoś