felusiak1 06.07.05, 05:15 modle sie zeby paryz wygral. zapytacie co wygral? olimpiade w 2012. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojcd Re: a ja modle sie, zeby nowy jork przegral 06.07.05, 05:25 Felusiak co Ty tu gadasz o głupotach. Krzyczą na Debila Busha. Czas podkulić ogon i bohatersko zmykać. "Rosja i Chiny kazały Amerykanom wynosić się z Azji Środkowej, którą uważają za swą wyłączną strefę wpływów. Pekin i Moskwa nie życzą też sobie, by Ameryka wtrącała się w ich sprawy" serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,2804817.html Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: a ja modle sie, zeby nowy jork przegral 06.07.05, 16:09 i wymodlilem, allmighty posluchal i dal londynowi. zatem modly czyraka nie maja wziecia. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k swietna wiadomosc 06.07.05, 16:11 felusiak1 napisała: > i wymodlilem, allmighty posluchal i dal londynowi. zatem modly czyraka nie maja > wziecia. Dla mnie swietna wiadomosc. Nie Paryz pozostanie Paryzem Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: a ja modle sie, zeby nowy jork przegral 06.07.05, 16:24 felusiak1 napisała: > i wymodlilem, allmighty posluchal i dal londynowi. zatem modly czyraka nie maja > wziecia. co ty masz jakies niestrawnosci felusiak,co ci przeszkadza olimpiada? Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: a ja modle sie, zeby nowy jork przegral 06.07.05, 17:37 Bo kosztuje pieniadze , duzo pieniedzy , i ktos musi pokryc koszta , a kto jesli nie podatnik . P Ueberroth dokonal cudu w Los Angeles , ze mimo bojkotu nie tylko nie stracili , ale niezle zarobili ,... uklony ============================================================================= co ty masz jakies niestrawnosci felusiak,co ci przeszkadza olimpiada? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: a ja modle sie, zeby nowy jork przegral 06.07.05, 23:23 i-love-2-bike napisała: > co ty masz jakies niestrawnosci felusiak,co ci przeszkadza olimpiada? Olimpiada poza tym, ze juz nikt tego nie oglada nie pzreszkadza mi w niczym. Natomiast olimpiada w NYC przeszkadza mi bardzo, dlatego ze na dwa tygodnie zostane "eksmitowany" z mojego miasta. Policja zamknie cale kwartaly dla ruchu i polowe ulic. Przed rokiem mielismy republikanska konwencje przez cztery dni i zalazlo mi za skore. Tu nie mozna, tam nie wpuszczaja, na tym pzrystanku sie nie zatrzymuje. A ja co, nogi na loterii wygralem. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: a ja modle sie, zeby nowy jork przegral 06.07.05, 22:45 felusiak1 napisała: > modle sie zeby paryz wygral. > zapytacie co wygral? olimpiade w 2012. Do kogo ty sie Felusiak modlisz ? Cos chyba nie do konca pojales sens pojecia "modlitwa". Nie wiem tylko dlaczego mnie juz to nawet nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś