Gość: MeF IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 23:36 "...Antyizraelska i propalestyńska" CNN nie będzie ropowszechniania w izraelskich kablówkach. W to miejsce ropowszechniany będzie sygnał "przyjaznej i obiektywnej" FoX News. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MeF Re: acha IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 23:37 Acha! tę decyzję podjął Izraelski rząd (serio) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: Izrael wyłączy CNN IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 04.08.02, 00:06 Gość portalu: MeF napisał(a): > "...Antyizraelska i propalestyńska" CNN nie będzie ropowszechniania w > izraelskich kablówkach. W to miejsce ropowszechniany będzie > sygnał "przyjaznej i obiektywnej" FoX News. Tak to jest jak Barrel Arabski wazny o Zydowska Krew Har a Cofim byla zawsze Izraelska Enklava az do Rocku 67, ten Rogesr rozmawja w wydokiem Krew Ofjar o Ziemy Palestynskiej ! nie ida do Cholera mam za nich jeszcze zaplacic w $ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++IGNOR Prawdy wyłączyć się nie da... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 01:35 Gość portalu: Fredzio napisał(a): > Gość portalu: MeF napisał(a): > > > "...Antyizraelska i propalestyńska" CNN nie będzie ropowszechniania w > > izraelskich kablówkach. W to miejsce ropowszechniany będzie > > sygnał "przyjaznej i obiektywnej" FoX News. > Tak to jest jak Barrel Arabski wazny o Zydowska Krew > Har a Cofim byla zawsze Izraelska Enklava az do Rocku 67, ten Rogesr rozmawja > w wydokiem Krew Ofjar o Ziemy Palestynskiej ! nie ida do Cholera mam za nich > jeszcze zaplacic w $ ! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeF co z przekazami sat? zagłuszarki z ChRL IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 13:02 Chińczycy mają na to patent, opracowali specjalne zgłuszarki sygnału satelitarnego. Myślę, że chętnie tym pohandlują. Odpowiedz Link Zgłoś