marcus_crassus 09.07.05, 08:01 Abstrahujac od londynu. Czy w Polsce sa juz fundamentalisci ktorzy chcieliby to zrobic tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus ps - to chyba dobry czas zeby ABW i policja 09.07.05, 08:06 w koncu zaczela jeszcze lepiej inwigilowac srodowisko polskich fundamentalistow. Jak wydalano Ammara - cala kupa muzulmanow - zastrzegam - muzulmanow,nie zadnych "islamistow" krzyczala ze krzywda sie dzieje. Mimo ze poglady tego kolesia byly naprawde szokujace. Na muzulmanskich stronach w necie uzywa sie symboliki zakazanej chocby w niemczech i rosji hizb ut tahrir - radykalnej organizacji wzywajacej do odrodzenia kalifatu. W rozmowach dziesiatki razy daje sie slyszec usprawiedliwianie dla terroryzmu. Bez oparcia wsrod lokalnych fundamentalistow nie mozna przeprowadzic zamachu. Mam nadzieje ze polskie panstwo nad tym czuwa - bo w dzien kiedy zaatakowano londyn nie bylo w Polsce ani premiera,ani prezydenta ani marszalka sejmu. Gdyby cos sie stalo - bylby chaos totalny. Niestety. Mam wiec przeczucie ze wszystko u nas lezy i kwiczy. A zamiast organizowac cwiczenia jak wczoraj zarzadzil Belka lepiej po prostu dokladnie zinwigilowac cale srodowisko muzulmanskie i wypatrzyc co gorszych fanatykow. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 tu nie idzie tylko o muzulmanow ale i o naszych 09.07.05, 09:15 faszyzujacych politykow nawolujacych do roznych akcji przeciw gejom/artsyom/wyznawcom innych religii/pochodzeniu itp....od tego sie zaczyna. Nawiedzony polityk czy duchowy manipuluje slowami aby w imie defimicnji terroru: bog/honor/ojczyzna zalatwiac interesy swojej patrii czy religii....patrz historia swiata!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcat21 Re: tu nie idzie tylko o muzulmanow ale i o naszy 09.07.05, 09:35 > faszyzujacych politykow nawolujacych do roznych akcji przeciw > gejom/artsyom/wyznawcom innych religii/pochodzeniu itp.... Jakoś 'moherowe berety' o. Rydzyka nikogo nie zabiły. Jakoś 'wzorcowo tolerancyjnych' państw, takich jak Francja czy Niemcy, islamscy terroryści nie będa traktować ulgowo: ww2.tvp.pl/tvppl/119,2002041630687.strona "Niemiecka prokuratura zarzuca czterem z pięciu oskarżonych Algierczyków przygotowywanie w grudniu 2000 roku zamachu bombowego na bożonarodzeniowy jarmark w Strasburgu. Jednym z dowodów jest 20-minutowy film nakręcony przez samych podejrzanych podczas przygotowywania zamachu. Niemiecka policja udaremniła zamach, aresztując terrorystów tuż przed planowanym uderzeniem. Zdaniem prokuratury, oskarżeni mają powiązania z al-Kaidą." Wiadomość jest z 2002 roku - to informacja dla tych, dla których całe zło świata wzięło się z obalenia Saddama Husajna w 2003. Odpowiedz Link Zgłoś
chamzbmw brawo cimoszewicz 09.07.05, 11:32 kiedy byl ministrem spraw zagranicznych nie bylo zadnych zamachow! dlaczego gazeta nie pisze o tych zaslugach? Odpowiedz Link Zgłoś
meezer Re: brawo cimoszewicz 09.07.05, 16:52 nie jestem ani skinheadem, ani narodowcem, NSem czy innym "brunatnym". Nie uwazam, by istniało pojęcie rasy czy nawet narodu. Zawsze byłem przeciwko wszelkim -izmom, ale w tej sytuacji.. wygonił bym z kraju wszystkich muzułmanów, cofnął pozwolenia na pobyt przyjezdnym i odebrał obywatelstwo tym, którzy sie osiedlili. Jezeli zamachy odbywają się w mysl zasad "odpowiedzialności zbiorowej" to niech działa to w obie strony. Ile można byc zwierzyną łowną? czemu w ujęciu członków Al-Kaidy nie pomagają muzułmanie, tylko zajmują sie tym nie znający środowiska europejczycy? Przecież Al-Kaida czy jakikolwiek inny pociot po tym ugrupowaniu to zbieranina głównie ludzi pochodzenia arabskiego(98% najmarniej), nie? Brak zaangażowania ze strony muzułmanów w europie traktuje jako ciche błogosławieństwo. Wygonić ich do Iranu, Afganistanu czy innej Palestyny - wtedy bedą wiedzieli o jaki świat walczą. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A wiesz, ILU sie w Europie urodzilo? Wraz ze swym 09.07.05, 17:03 europejskim obywatelstwem. CO z nimi??? Odpowiedz Link Zgłoś
nonieee Islam ma teraz jeden cel: 09.07.05, 21:10 zaprowadzic prawo koraniczne na calym swiecie. To ludzie, ktorzy patrza bardzo perspektywicznie: nie mysla w kategoriach najblizszych wyborow jak nasi politycy. Oni nie maja demokracji ani wyborow wiec nie musza. Dla nich prawem jest Koran i slowa Allacha i doczytali sie tam tego, ze maja prowadzic swieta wojne z niewiernymi. Jesli nie jestes muzulmaninem to grozi Ci smierc. Zyjesz nie dla tego, ze oni sa tacy mili ale dla tego, ze jestesmy silni. Ochronmy Europe i nasze jumanitarne wartosci przed islamem! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_451 Re: SWIETA PRAWDA, ALE JAK TO ZROBIC??? 09.07.05, 21:59 bo ja wiem czy taka swieta prawda? Amerykanie wraz z hehe... sojusznikami tez chca na CALYM swiecie zaprowadzic swoj porzadek. A moze by tak kazdemu pozwolic zyc po swojemu we wlasnym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
philips8 Re: SWIETA PRAWDA, ALE JAK TO ZROBIC??? 09.07.05, 22:04 Sprostujmy, pytanie jest inne: jak zapobiec temu zeby islam nas nie zezarl? Ja mieszkam w Holandii i widze jak ten rak tutaj spoleczenstwo toczy. No wlasnie, ja w moim kraju chcialbym po swojemu, a nie z kobietami zawinietymi w czarne przescieradla i sredniowiecznymi metodami terroru... Odpowiedz Link Zgłoś
antykretyn Re: A wiesz, ILU sie w Europie urodzilo? (do krope 09.07.05, 22:13 kropekuk napisał: > europejskim obywatelstwem. CO z nimi??? To ,ze urodzili sie to nie oznacza,ze nie mozna ich wydalic do krajow ich rodzicow; Cale szczescie,ze Polska nie przyznaje narodowosci jak kretynski Zachod a w drodze wyjatku mozna uzyskac tylko obywatelstwo polskie czyli paszport. W tej sytuacji nic nie stoi na przeszkodzie aby delikwenta urodzonego nawet w Polsce ale narodowosci niepolskiej wylac z kraju na zbity leb przy lada przestepstwie Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Wlk. Brytania TEZ nie przyznaje NARODOWOSCI 10.07.05, 01:31 Kto, moze poza Izraelem, to robi? Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: A wiesz, ILU sie w Europie urodzilo? (do krop 10.07.05, 03:23 niestety sie mylisz.. trzeba sie naprawde napracowac, zeby z PL usunac osobe, ktorej nadano polskie obywatelstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
meezer Re: A wiesz, ILU sie w Europie urodzilo? Wraz ze 09.07.05, 23:25 jak to co???? kazać im opuścić UE w przeciągu 14dni! Mogą wybrać kierunek, gdzie się udadzą. Zawsze cos, mieć wybór, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
meezer Re: Zastosujesz kryterium rasowe czy religijne??? 10.07.05, 13:10 zeby pozostawić temu pomysłowi resztki "ucywilizowania" - religijne. Zeby pomysł był skuteczny? OBA. Odpowiedz Link Zgłoś
szukacz_waw Re: brawo cimoszewicz 09.07.05, 17:09 W sumie trudno odmówic racji takiemu stanowisku Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A ja ciagle o tych w Europie urodzonych. GDZIE 09.07.05, 17:15 ich odeslac? Jakim cudem gdziekolwiek deportowac ludzi z brytyjskim, francuskim, holenderskim etc. od urodzenia paszportem? Odpowiedz Link Zgłoś
dark-crusader Re: A ja ciagle o tych w Europie urodzonych. GDZI 09.07.05, 20:06 kropekuk napisał: > ich odeslac? Jakim cudem gdziekolwiek deportowac ludzi z brytyjskim, > francuskim, holenderskim etc. od urodzenia paszportem? A założyć obozy koncentracyjne dla nich, np. na jakichś Szetlandach. W końcu obozy koncentracyjne to brytyjski wynalazek :) Odpowiedz Link Zgłoś
antykretyn Re: A ja ciagle o tych w Europie urodzonych. GDZI 09.07.05, 23:06 kropekuk napisał: > ich odeslac? Jakim cudem gdziekolwiek deportowac ludzi z brytyjskim, > francuskim, holenderskim etc. od urodzenia paszportem? Jak nie mozna deportowac bo ma europejski paszport, a do tego bandyta ,to powolac Szwadrony Smierci jak w Argentynie i w czape w trybie doraznym bo innego wyjscia nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
meezer Re: A ja ciagle o tych w Europie urodzonych. GDZI 09.07.05, 23:24 mysle, ze można prościej i mniej brutalnie (w koncu zyjemy w XXIw, doświadczylismy hitleryzmu, stalinizmu i jesteśmy cy-wi-li-zo-wa-ni). a) rozwiązać wszystkie organizacje działające przy meczetach i o korzoniach muzułmańskich. Wszelkie przejawy działalności niezarejestrowanej karać wydaleniem z kraju b) cofnąć prawo pobytu wszelkim ludziom wyznającym koran, powiązanym z muzułmanami, pochodzenia arabskiego. c) uznać (chyba jedyna rzecz, w której religia narodowa jakoś by się przydała w tym kraju), ze na podstawie konkordatu Państwo wspierać bedzie tylko jedną religię. Inne zostaną opodatkowane do poziomu 75% dochodu, zmuszone do prowadzenia pełnej księgowości i rejestracji wyznawców, opłacania składek wyznaniowych za każdego zarejstrowanego wyznawcę. d) zwiększyć wydajność mechanizmów kontroli; uświadomić ludziom, obywatelom ich ogromną rolę w walce o spokojny sen. listę można dowolnie wydłużać. Ktoś mi powie, ze smierdzi to hitleryzmem - każdego delikwenta odsyłam do Jordanii, Iranu, Sudanu, Jemenu czy innego wolnego kraju z prawem koranicznym. Nie narzucajmy standardów cywilizacyjnych reszcie świata: adoptujmy je na nasz grunt. W końcu, przyjmując ilość muzułmanów na świecie - jesteśmy w mniejszości, czyż nie? Znam kraje, gdzie za przyznanie sie do bycia katolikiem karze się smiercią - to co wymysliłem i tak nie jest zbyt "brutalne" i "nieludzkie". Odpowiedz Link Zgłoś
ajkaj Re: brawo cimoszewicz 09.07.05, 20:02 Darujcie sobie kampanię wyborczą przy takim temacie, to kompletny brak taktu, jakiejkolwiek kultury. Co ma Cimoszewicz do wiatraka, jak każdy inny komuch dba wyłącznie o swoje interesy, popularność wszelkimi metodami, choćby po trupach. Odpowiedz Link Zgłoś
sandiegowicz Re: brawo cimoszewicz 10.07.05, 04:48 Bo to nie jego zasluga, prowokatorze jeden, tylko sytuacji na swiecie, ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
primum_non Re: tu nie idzie tylko o muzulmanow ale i o naszy 09.07.05, 18:00 arahat1 napisała: > faszyzujacych politykow nawolujacych do roznych akcji przeciw > gejom/artsyom/wyznawcom innych religii/pochodzeniu itp....od tego sie zaczyna. > Nawiedzony polityk czy duchowy manipuluje slowami aby w imie defimicnji > terroru: bog/honor/ojczyzna zalatwiac interesy swojej patrii czy > religii....patrz historia swiata!!!!!!!!!!!!!!!!! Sytuacja jest o wiele gorsza.Pierwszy krok już uczyniono.To,że nie ma jeszcze w mediach wiadomości o mordach i czystkach to w takim układzie tylko kwestia czasu.Po zamordowaniu 60-latka na wsi rozpoczęły się pochwały zbiorowego zabójstwa z premedytacją,nazywanego linczem i zbiórka pieniędzy na obronę morderców.Jako argumenty są wysuwane ataki i zniewagi pod adresem policji i wątki pedofilno-homoseksualne- nie znam powodów dla których miałby nastąpić taki offset dyskutantów i prawdopodobnie byłej ofiary społeczności wiejskiej(zakatowanego). Dla mnie jest tylko jasne to,że jeżeli ktoś zechce się powoływać obecnie na to,że reprezentuje władzę hitlerowską może się liczyć z poważnym wykopaniem na śmietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: ps - to chyba dobry czas zeby ABW i policja 09.07.05, 09:22 marcus_crassus napisał: > w koncu zaczela jeszcze lepiej inwigilowac srodowisko polskich fundamentalistow > . Jak wydalano Ammara - cala kupa muzulmanow - zastrzegam - muzulmanow,nie zadn > ych "islamistow" krzyczala ze krzywda sie dzieje. Mimo ze poglady tego kolesia > byly naprawde szokujace. Na muzulmanskich stronach w necie uzywa sie symboliki > zakazanej chocby w niemczech i rosji hizb ut tahrir - radykalnej organizacji wz > ywajacej do odrodzenia kalifatu. W rozmowach dziesiatki razy daje sie slyszec u > sprawiedliwianie dla terroryzmu. > > Bez oparcia wsrod lokalnych fundamentalistow nie mozna przeprowadzic zamachu. M > am nadzieje ze polskie panstwo nad tym czuwa - bo w dzien kiedy zaatakowano lon > dyn nie bylo w Polsce ani premiera,ani prezydenta ani marszalka sejmu. Gdyby co > s sie stalo - bylby chaos totalny. > > Niestety. Mam wiec przeczucie ze wszystko u nas lezy i kwiczy. A zamiast organi > zowac cwiczenia jak wczoraj zarzadzil Belka lepiej po prostu dokladnie zinwigil > owac cale srodowisko muzulmanskie i wypatrzyc co gorszych fanatykow. Czy możesz powiedzieć jaki cel ci przyświeca, że odkąd tu jestem, widzę w twojej stopce adres do strony eurodżihadu? Czy chcesz nam przez to powiedzieć, że oni tu są, piszą i mówią po polsku? Nie wczytywałam się w ta stronę, więc nie wiem. Czy może to jest polska edycja jakieś ogólno-europejskiej strony? No bo przecież był jakiś powód, że się z tym obnosiłeś i obnosisz po forum. Teraz po zamachach w Londynie jednak jakby ciszej. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk [...] 09.07.05, 11:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
c3k3 Geneza TERRORU. Przyczyny lawinowego wzrostu 09.07.05, 12:36 Terrorem zaczeli sie pierwsi poslugiwac niePOLACY gdy walczyli o swoj kraj ktory zostal im odebrany 2000 lat temu. Nastepnie terror rozprzestrzenil sie na Cejlon (plaga) a nieco pozniej na kraje islamskie. JAK TERRORYSCI OSIEDLILI SIE W AMERYCE I EUROPIE ZACHODNIEJ ????????? W latach siedemdziesiatych, osiemdziesiatych i dziewiecdziesiatych, ministrami immigracji w tych krajach byli niePOLACY. W niektorych z panstw tych regionow mieli oni na stanowisko ministra immigracji niemalze wylacznosc (podobnie jak na nagrode NOBLA,stanowisko ministra finansow i ministra spraw wewnetrznych). Potrafie to udowodnic STATYSTYCZNIE przytaczajac nazwiska wiec niePOLAKOW ktorzy pisza codziennie paszkwile na Polske i Polakow na tym forum prosze o nieUJADANIE. niePOLACY nienawidzili rozwoju Chrzescjanstwa i aby go "rozcienczyc" sprowadzali ludzi islamu, mimo ich ich kultura byla Europejczykom i Amerykanom obca. Islamczykom przyznawano natychmiast po przyjezdzie zapomogi socjalne wiec walili oni na uniwersystety a hiszpanskojeczyczni i Polacy pracowali na budowach nielegalnie i nigdy nie mogli dostac prawa pobytu stalego. Do dzisiaj miliony poludniowoamerykanow i Polakow zyje w USA nielegalnie podczas gdy islamczycy zajmuja lukratywne stanowiska w tym kraju. niePOLACY poszli dalej w zwalczaniu Chrzesjanstwa. Wrecz zachecali islamistow do tepienia Chrzescjan. Przyklady: bicie pretami metalowymi po glowach Chrzescjan w Indonezji podczas gdy USA/Canada/GB handlowaly i dostarczaly temu krajowi broni. Bosnia - pierwsze komorki Jihadu trenowaly w Bosni z jawna zacheta z pewnej agencji wywiadowczej. Filipiny: podobnie jak w Bosni. Sudan: miliony chrzesjan zabijanych podczas gdy Talizman handluje z rzadem islamskim. PROSZE ZWROCIC UWAGE IZ osama bin ladin BYL poczatkowo AGENTEM CIA!!!!! podobnie jak Saddam Hussajn. niePOLACY sprowadzali wiecej i wiecej islamistow a Chrzesjan spychali do roli slug sprzatajacych domy i wykonujacych najgorsze prace. Komorki islamskie byly wrecz zachecane do zdobywania srodkow na dzialalnosc ZE SPRZEDAZY NARKOTYKOW do Europy i USA. Zarzucenie narkotykami krajow Chrzesjanskich bylo jednym z waznych elementow planu zniszczenia Chrzesjanstwa. niePOLACY sprowadzali setki tysiecy swoich wrogow mimo iz mieli wyraznie napisane przez Ezekiela i Daniela a takze Nastrodamusa (o dwoch braciach i krolu terroru) czym sie to skonczy. Ich nienawisc do Chrzesjanstwa zaslepila ich i odebrala im zdrowy rozsadek. SKORO niePOLACY sprowadzili sobie terrorystow to nich sobie teraz sami z nimi radza !!!!!!!!!!!! Terrorysci bowiem uznali ze to oni sa pepkiem swiata i dobrali sie do skory takze niePOLAKOM. Zwalczyc terrorystow bedzie bardzo ciezko. Dzieki niePOLAKOM maja oni wysokie stanowiska i dostep do informacji o duzym znaczeniu. Do ujadajacych niePOLAKOW: czytajcie panowie co sie stanie z wysokimi budynkami. To zostalo napisane 2700 lat temu i skoro o budowie sciany w pewnym kraju sie sprawdzilo to i o wysokich budynkach sie sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
c3k3 Re: Wg. ciebie, chory czlowieku, Thatcher to ZYDO 09.07.05, 13:09 Nie rzucam perel przed .... wiec nie odpowiem. Zwroc uwage niedouczony czlowieku iz ja pisalem o ministrach immigracji, spraw wewnetrznych i finansow. Na nas Chrzescjan nie musisz rzucac wyzwisk jak Kajfasz. Prawdziwy Chrzescjanin nie popelnia aktow terroru. Skieruj swoja nienawisc gdzie indziej. Dlaczego tak czesto zmieniasz pseudonim? WIEM PRAWIE WSZYSTKO. Odpowiedz Link Zgłoś
c3k3 Re: Wg. ciebie, chory czlowieku, Thatcher to ZYDO 09.07.05, 13:11 Zapomnialem dodac: powiedz czytelnikom o swojej dezORIENTACJI sexualnej. WSTYDZISZ SIE? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk [...] 09.07.05, 13:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Wg. ciebie, chory czlowieku, Thatcher to ZYDO 10.07.05, 03:27 a czy jezykiem uzywanym przez ciebie w domu nie jest czasem jidisz? bredzisz czlowieku.. Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Nie, PENJABI. Nie podoba ci sie, RASISTO? 10.07.05, 13:46 LOL. Zabiles mnie.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Wg.ciebie, antysemito, IRA to nie sa CHRZESCIJANIE 09.07.05, 13:40 I zapewne utworzyl ich Mossad, nie zas KOSCIOL KATOLICKI w Irlandii? Ty ciulu - zadnemu Paddy nie radze ci tego powiedziec! Co za polaczkowski smrod - az na Wyspy od niego zalatuje:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
c3k3 Re: Wg.ciebie, antysemito, IRA to nie sa CHRZESCI 09.07.05, 13:44 Jak wspomnialem, NIE RZUCAM PEREL przed ..... Czy wziales dzisiaj lekarstwo niePOLAKU? A powiesz czytelnikom jaka jest specjalizacja lekarza ktory je przepisal? Jak widzisz wiem prawie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Czy ty, nie-Aryjczyku myslisz, ze ANGLOSAS 09.07.05, 14:02 chcialby byc Polakiem? Ja jestem z mej NIEPOLSKOSCI ogromnie dumny - przynajmniej po swiecie za chlebem zebrac nie musze i zlodzieje mna nie rzadza :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 c3k3 09.07.05, 20:46 najpierw sie strasznie zmartwilem zawartoscia glowy pana c3k3 i chcialem dzwonic po chlopakow z barbituranami ale doszedlem do wniosku ze se jednak jaja robi i tak zle z nim nie jest ale uwazaj drogi c3k3: jesli bedziesz za dlugo patrzyl w otchlan, otchlan zacznie patrzec w ciebie lol niePOLACY mocne, musze bratu powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Czy ty, nie-Aryjczyku myslisz, ze ANGLOSAS 09.07.05, 21:14 i zlodzieje mna nie > rzadza :)))))))))))) To nie promuj ich ekipy, typie celtycko-nordycki. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Może za parę lat się znajdzie... 10.07.05, 01:40 Potrzeba w końcu może zajść, bo w końcu ktoś będzie miał dosyć wyboru między gangiem prawdziwym, a gangiem Olsena. Pozbawienie w jakiś sposób wpływów gangu prawdziwego będzie pierwszym krokiem do tego, aby znalazła się jakaś Thatcher. Kto to jednak zrobi- nie wiem, ale w tym ponurym kraju bycie optymistą jest w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Wierzylem w pewna pania z Lublina. Ale okazala 10.07.05, 01:41 sie - jak to w Polsce - ZBYTNIO RODZINNA:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
antykretyn Re: ps - to chyba dobry czas zeby ABW i policja 09.07.05, 13:44 marcus_crassus napisał: > w koncu zaczela jeszcze lepiej inwigilowac srodowisko polskich fundamentalistow > . Jak wydalano Ammara - cala kupa muzulmanow - zastrzegam - muzulmanow,nie zadn > ych "islamistow" krzyczala ze krzywda sie dzieje. Mimo ze poglady tego kolesia > byly naprawde szokujace. Na muzulmanskich stronach w necie uzywa sie symboliki > zakazanej chocby w niemczech i rosji hizb ut tahrir - radykalnej organizacji wz > ywajacej do odrodzenia kalifatu. W rozmowach dziesiatki razy daje sie slyszec u > sprawiedliwianie dla terroryzmu. > > Bez oparcia wsrod lokalnych fundamentalistow nie mozna przeprowadzic zamachu. M > am nadzieje ze polskie panstwo nad tym czuwa - bo w dzien kiedy zaatakowano lon > dyn nie bylo w Polsce ani premiera,ani prezydenta ani marszalka sejmu. Gdyby co > s sie stalo - bylby chaos totalny. > > Niestety. Mam wiec przeczucie ze wszystko u nas lezy i kwiczy. A zamiast organi > zowac cwiczenia jak wczoraj zarzadzil Belka lepiej po prostu dokladnie zinwigil > owac cale srodowisko muzulmanskie i wypatrzyc co gorszych fanatykow. > > > Po co bawic sie w jakies inwigilacje najlepiej wywalic z Polski ciupasem do granicy cale to bydlo arabskie.niewielka szkoda i strata. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Arabow macie niewielu. A 2000 Czeczenow to bys 09.07.05, 14:05 sobie w Polsce zostawil? Co, niech Bog ma was w swojej opiece, bo wahabicki Allah ma wobec was inne plany :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: ps - to chyba dobry czas zeby ABW i policja 09.07.05, 14:25 Cały problem z nimi to ten alfabet i język - ani poczytać, ani pogać. Oni znają dobrze angielski. Ale nie już tak dobrze polski. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek A sprawdzili wszystkie knajpy? 09.07.05, 11:22 ....A moze jakiejs Polaczki-cwaniaczki chca zniknac i przy okazji zainkasowac sporo kasy dla ofiar zamachu jak bylo w przypadku WTC.... Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Londyn: brak wiadomości o 3 poszukiwanych Pol 09.07.05, 13:50 marcus_crassus napisał: > Abstrahujac od londynu. Czy w Polsce sa juz fundamentalisci ktorzy chcieliby to > zrobic tutaj? --------------------------------------------------- Tak! Ci najbardziej niebezpieczni w redakcji Eurojihad: Marcus_Crassus, Karaluch, Antoni, Polonuska, et consortes Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww jaki anglicyzm 09.07.05, 16:40 zrobił takie wrażenie że aż tytul dał we are prepared Odpowiedz Link Zgłoś
zenonzewsi Może ogólnie 09.07.05, 17:13 Nie mam nic przeciw islamowi, ale mam dużo przeciwko fanatykom islamskim, a takich jest coraz więcej, nie wiem czy widzieliście wczoraj reportaż w TVP 2, tka to mniej więcej wygląda i jak siępotem dziwić że jakiś idiota się wysadził w autobusie. Tępić oazy fanatyzmu, wysłać tam wojska i wybić co do jednostki, wszyscy się rzucili na wojnę w Iraku, a tak naprawdę bardzo dobrze, że Sadam już nie rządzi, może nie potrzebnie się tam wmieszaliśmy, ale sama wojna była potrzebna. Sam często bywam w Hamburgu, Arabów tam na pęczki, ale spotykałem się raczej z życzliwością, ale to są normalni muzułmanie, a nie chorzy psychicznie ludzie, którzy zasłaniają się religią w imię terroru. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Londyn: brak wiadomości o 3 poszukiwanych Pol 09.07.05, 17:24 Co Wy ludzie o tych fundamentalistach i wiązaniu ich z muzułmanami?? Akurat Anglia ma prawo być zaprawiona w bojach z teroryzmem bo przez lata była atakowana przez fundamentalistów KATOLICKICH z IRA. I nie chodzi mi o to by wywołac głupie emocje na forum ale nie można na wprost łączyć jakiejkolwiek religii z bandytyzmem. Nawet w ogóle nie powinno się tego robić. Bandyta muzułumanin, bandyta chrześcianin, bandyta buddysta to po prostu bandyta a nie członek wspólnoty religijnej. Odpowiedz Link Zgłoś
mephistopheles Re: Londyn: brak wiadomości o 3 poszukiwanych Pol 09.07.05, 18:51 Sadze ze autor watku cierpi na megalomanie. Niestety (stety?) Polska nie ma wiekszego znaczenia na swiecie wiec z tego powodu nie jest az tak zagrozona jak kraje Europy zachodniej. Terrorysci wiedza ze Polska jest tylko psem na amerykanskiej smyczy. Co innego jest atak w Londynie, Madrycie, Rzymie, a co innego w Warszawie o ktorej wiele osob nigdy nawet nie slyszalo. Autor watku zapomina ze ataki terroystyczne kosztuja zamachowcow czas i pieniadze, wiec po co mieli by wydawc sw srodki na malo znaczacy kraj. Nie mialoby to takiego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
meezer Re: Londyn: brak wiadomości o 3 poszukiwanych Pol 09.07.05, 23:36 MADRYT SIE LICZY NA SCENIE POLITYCZNEJ??? Madryt jest blisko Maroka, Madryt jest pełen muzułmanów traktujących tą ziemie jak swoją. Chyba szanowny kolega coś pomylił ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tommy_di Ilość Polaków w Londynie, a ranni. 09.07.05, 19:29 Będąc w Londynie niedawno ... a zwłaszcza w tym okresie gdy studenci przyjeżdzają tam ... ilość zaginionych i rannych osób jest bardzo niewielka co mi się zdaje jest dość dziwne i podejrzane, nie sądzicie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A moze jakis Azja porwal je do haremu? 09.07.05, 19:32 Czy te mozliwosc ktokolwiek serio sprawdzil? Jak na muslimskie gusta panny raczej stare, ale moze bylo jakies zamowienie od muslimskich "gerontofilow"... To TEZ sie juz tu zdarzalo :((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 PRZYGOTOWANI ................... 09.07.05, 21:04 na ofiary w spoleczenstwie ktore nie jest winne temu ze politycy gmatwaja sytuacje w swiecie.Im(politykom)nic nie grozi gdyz odgrodzili sie od spoleczenstwa murami,policja oraz ochrona.ONI NIE ZYJA REALNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
scythe_sharpening_stone Re: W Londynie nie ma polskiej ambasady ? 09.07.05, 22:18 Jest. Adres ; 47 Portland Place. Konsulat ma siedzibę na 73 New Cavendish Street. Odpowiedz Link Zgłoś
mbulele Re: Londyn: brak wiadomości o 3 poszukiwanych Pol 10.07.05, 00:16 Tytuł: "Jesteśmy przygotowani na ofiary wśród Polaków" Dlaczego tego zdania zabrakło z ust prezydenta, premiera i ministra spraw zagranicznych gdy wyprawiali nasze wojsko do Iraku? Odpowiedz Link Zgłoś
werrka Re: Londyn: brak wiadomości o 3 poszukiwanych Pol 10.07.05, 01:50 Jeszcze nie tak dawno nie rozumialam, ze ktos moze okazywac wrogosc Arabom, Pakistanczykom, amerykanskim murzynom - ups, jaka niepoprawnosc! nie murzynom tylko afroamerykanom. Taka bylam naiwna. I przeszlo mi. Teraz jestem przerazona, ze opiniotworcze osrodki (media, politycy) nie maja odwagi i zadnej checi powiedziec, ze trzeba z tym towarzystwem w Europie i Ameryce zrobic porzadek. A dlaczego? Bo nic nie mozna zrobic - sprawy wymknely sie spod kontroli. W USA jest mnostwo organizacji studenckich pt:" zwiazek/zrzeszenie czarnych/afroamerykanskich studentow prawa, medycyny" itp. itd. Zaden sad amerykanski nie zgodzi sie na rejestrecje organizacji o nazwie np."Zwiazek bialych studentow ekonomii". Bo to wywoluje natychmiastowe szalenstwo polityczno-spoleczno-medialne. Jasno widac kto jest w ofensywie a kto w defensywie. To samo z krajami arabskimi czy tymi, ktore nazywamy muzulmanskimi jak np Pakistan. Przyjezdaja ludzie z tych kierunkow do Ameryki i Europy i, jezeli tylko zalegalizuja swoj pobyt, maja otwarta przestrzen zyciowa, a przynajmniej nie gorzej niz Polacy probujacy tam sie osiedlic. Czy czuja sie zwiazani kultorowe z nowym miejscem? Nie! Dramat polega na tym, ze oni sa gotowi dla celow polityczno-religijnych oddac zycie, a miejscem walki jest dla nich caly swiat. My nie i tej naszej niecheci nie mozna sie dziwic bo jest naturalna. Niestety stawia nas to na przegranych pozycjach. I mamy dzihad, ktory ma kilka obliczy. Jedno to walka zbrojna czy terrorystyczne dzialania, a drugie to bron "biologiczna" czyli rodzace ile sie da dzieci arabskie kobiety. I ciekawe dlaczego nasi, i nie tylko nasi, spece od arabskich tematow nigdy tego glosno nie powiedzieli, ze Arabki tak traktuja swoja role w tej swietej wojnie. Zwroccie uwage, ze prawie kazdy z nas zna, przynajmniej z widzenia, Araba ozenionego z Europejka. Powiedzcie ilu znacie Europejczykow ozenionych z Arabkami. Taka sytuacja jest jednym z wiekszych upokorzen jakie moze spotkac arabska rodzine. Pora przestac sie cackac! Przestac miec biale poczucie winy za przeszlosc, wprowadzic klarowne, czyste zasady w ekonomii i polityce - a to wlasnie wydaje sie niemozliwe - i stawic zdecydowany opor przybyszom, ktorzy nie chca uszanowac naszego porzadku. Dla wszystkich nadmiernie liberalnych obroncow praw czlowieka mam male cwiczonko intelektualno-psychologiczne. Wyobrazcie sobie, ze kiedys wasi rodzice podjeli bledna decyzje i zaprosili do mieszkania przeroznej "masci" gosci. Po latach goscie zaczynaja miec coraz wiecej i wiecej pretensji, ze im zle, ciasno, ze lazienka tylko jedna, ze w kuchni ciasno, ze wieszanie na drzwiach wienca bozonarodzoniowego obraza ich uczucia religijne itp. itd. Jestescie zachwyceni? Nie sadze... raczej ogarnia was bezsilna wscieklosc. Niestety nie macie gdzie wykwaterowac tego towarzystwa, wiec bierzecie srodki uspakajace i idziecie na dalsze ustepstwa gleboko wierzac, ze wreszcie wasi wspollokatorzy sie zmienia i docenia wasza cierpliwosc. NIC BARDZIEJ ZLUDNEGO!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk W Wlk. Brytanii jest wiele malzenstw 10.07.05, 01:56 Anglik-Pakistanka, choc raczej w sferach nie-plebejskich. Vide: kilka znanych "azjatyckich" dziennikarek The Times, Guardian, Independent, BBC ma europejskich mezow!!! Przecietna dzietnosc tutejszych muzulmanek takze jest rozsadna, nawet nizsza, nizli Angielek z klasy robotniczej (inna rzecz, ze w muzulmanskich gettach nie bywam, nawet nie wiem, gdzie takie sa). Odpowiedz Link Zgłoś
wyzwoliciel letsroll911.org - ach ta mityczna al-kaida + 10.07.05, 01:27 + arabscy terrorysci na dokladke :) Komus sie koncza zapasy energii ? Trza sie pozywic ? Nie ma to jak posiac troche strachu wsrod pospolstwa ... Oni przechytrzyli juz kolejny raz najlepszy wywiad na swiecie. A moze ... letsroll911.org , www.pentagonstrike.co.uk so ... www.911wasalie.com/phpwebsite/index.php?module=pagemaster&PAGE_user_op=view_page&PAGE_id=22 - te filmy warto zobaczyc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Sprawdz przed snem, czy ci Mosad nie siedzi pod 10.07.05, 01:36 lozkiem:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: Sprawdz przed snem, czy ci Mosad nie siedzi p 10.07.05, 02:50 Zajrzałem pod łóżko, a tam siedzi kropekuk i liczy szekle otrzymane z centrali Mossadu, zostawiłem biedaka w spokoju, niech liczy swoje 30 srebników. Odpowiedz Link Zgłoś
slawura1 Re: Londyn: brak wiadomości o 3 poszukiwanych Pol 10.07.05, 08:36 Policja powinna zastosować stare UB-eckie metody i podrzucać islamistom materiał wybuchowy, aresztować ich i zrzucić ich nad ich krajem, najlepiej bez spadochronu... Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 tak i to meialnie najbardziej aktywan obecnie grup 10.07.05, 09:49 nawol rozliczenia ujaca do nienawisci i Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelpiszczyk Nie można odstąpić od zasad państwa prawa!!! 10.07.05, 13:14 Zasady państwa prawa to nie jest jakiś tam wymysł bandy popaprańców. To coś, co zostało w praktyce przećwiczone, wielokrotnie udoskonalane i dopieszczane. Te podstawowe zasady to: - bezwzględne przestrzeganie prawa jednakowo traktującego wszystkich obywateli, bez względy na płeć, rasę, religięczy orientację seksualną. - zakaz stosowania jakiejkolwiek przemocy fizycznej przez każdego, z wyjątkiem państwowego aparatu przymusu, - wolne wybory, - wolne media, - wolność wypowiedzi, - wolność robienia wszystkiego co nie szkodzi innym, - rozdział państwa od religii, ..itp Przestrzeganie tych zasad w państwach europejskiego kręgu kulturowego wyniosło ten właśnie model społeczno-gospodarczo-kulturowy na czoło wyścigu cywilizacyjnego. Nie możemy zmieniać tych zasad tylko z powodu pierwszego lepszego zamachu terorystycznego. 50 osób ginie w polsce na drogach w przeciągu 3-4 dni. Nie dajmy się zwariować. Nie możemy dać się ponieść nienawiści. Masowe deportacje czy pogromy mniejszości muzułmańskiej byłyby oznaką końca naszej cywilizacji. Te zamachy to przejaw desperacji kilkuset sfrustrowanych fanatyków. Boją się stanąć z nami do konkurencji - o wszystko. A najbardziej chyba o kobiety. Mają świadomość, że taka konkurencja musiała by się odbywać na naszych, ww. zasadach. Widzą, jaka ostra jest konkurencja i wiedzą, że z powodu braku edukacji, umiejętności i generalnie chęci do ciężkiej pracy nie mają w niej szans. Chcą władzy nad światem, ale nie chcą zrozumieć, że żeby zacząć latać, trzeba najpierw nauczyć się chodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Napewno są 10.07.05, 13:25 Oczywiście zaatakują w Warszawie. Przypuszczam że obiektem ataku będa autobusy miejskie. Atak zostanie przeprowadzony w czasie porannego szczytu komunikacyjnego. Autobusy oraz czas akcji zostaną wybrane tak by do eksplozji doszło w najbardziej newralgicznych punktach miasta: na największych rondach, mostach, wiaduktach i skrzyżowaniach. Zdetonowane zostanie 5 do 10 ładunków. Nie mozna wykluczyc ataków samobójczych. Przedsmak tego co się bedzie działo mielismy ostatnio gdy był falszywy alarm o bombie w przejściu podziemnym pod rotundą. Zresztą ja uważam że była to "próba generalna" terrorystów islamskich. Chciali sprawdzić jak zadziałają nasze służby co będzie działo się w miescie. PS Naszczęście prorok ze mnie jak z koziej duuuupy trąba. Odpowiedz Link Zgłoś
kola konsulat rp w londynie.. 10.07.05, 17:24 ..to banda niekompetentnych i nieuprzejmych nierobow. przykre acz prawdziwe. dokladnie 7.7.2005 /w dniu zamachu, ok. godz. 8.45!/ zostalem napadniety w oxford, uk i tamze okradziony z pieniedzy, kart kredytowych oraz wszelkich dokumentow /prawo jazdy, dowod etc./, ktore mialem w portfelu. po zalatwieniu wszelkich niezbednych czynnosci z lokalna policja i szpitalem /zostalem dosc mocno poturbowany/ sprobowalem skontaktowac sie z konsulatem rp w londynie w celu uzyskania pomocy /wydawaloby sie, ze z tego wlasnie tytulu biora pensje z moich m.in. podatkow/. po kilku probach udalo mi sie skontaktowac z dzialem prawnym konsulatu, w ktorym na moje oswiadczenie, iz zostalem napadniety, okradziony, poturbowany, jestem w obcym miescie bez gotowki, mozliwosci skorzystania z kont /karty, dokumenty tozsamosci/ oraz zadnych dokumentow a termin opuszczenia hotelu uplywa o 12.00, pani po drugiej stronie zripostowala z wyzszoscia w glosie: '- no wie pan co?! to wcale nie jest pilny przypadek!! - my tutaj mamy SYCZUEJSZYN!!!' no rece mi opadly na taka bezczelnosc i niekompetencje! kiedy pomimo rozbitej glowy oraz obolalych zebow zdolalem przemowic do rozsadku i wyobrazni najwyrazniej niezbyt rozgarnietej pani prawnik, jedyna pomoca, ktora mi zaoferowala byl numer tel. do pani konsul, ktora - jak w/w pani prawnik uprzejmie raczyla mnie poinformowac - 'i tak nie jest teraz u siebie i nie wiadomo kiedy bedzie. ale pan probuje'. nie musze chyba dodawac, ze przez nastepne cztery godziny nikt nawet nie raczyl nawet podniesc sluchawki ani u pani konsul ani w dziale prawnym ani nigdzie indziej w konsulacie. do dnia dzisiejszego nikt tez nie raczyl oddzwonic na numer podany w kilkakrotnie nagrywanych na automatyczna sekretarke pani konsul wiadomosciach. gdyby nie obcy ludzie, oxfordzcy policjanci i przyjaciele z drugiego konca wysp, prawdopodobnie do dzisiejszego dnia spalbym na lawce w parku lub pod jednym z licznych mostow na tamizie lub kanalkach, wyczekujac na laskawa pomoc polskiej placowki konsularnej w londynie. po tych doswiadczeniach rodakom z serca radze - wybierajcie sobie termin wpadania w klopoty niekolidujacy z terminarzem 'syczuejszyns' konsulatu rp w londynie, rodzimym 'dyplomatom' natomiast pragne pogratulowac kompetencji oraz empatii.. oddzielne - szczere;) - podziekowania dla policjantek i policjantow z komisariatu przy aldates st. w oxford oraz kolejarzy i pracownikow the great western railway - anglia moze byc dumna z takich obywateli! Robert Kolinski, Londyn Odpowiedz Link Zgłoś
2yoo4yoocorne2 Konsulat RP w Londynie to reprezentant fiskusa... 11.07.05, 11:33 ...a nie rzadu RP.Zgadzam sie z napadnietym Polakiem,ze zatrudniono tam wylacznie znajomych krolika,bo poziom urzednikow i urzedniczek konsulatu jest zalosny.Ta placowka od maja ub.roku nie daje sobie rady z obsluga narastajacej masy Polakow.Godziny otwarcia zaspokajaja jedynie oczekiwania tam zatrudnionych.Zeby sie dostac do srodka trzeba stac w kolejce po dwie godziny na ulicy.No i te ceny uslug z sufitu np.paszport prawie 130 funtow,odebranie jakiegokolwiek dokumentu 25-30 funtow oplaty skarbowej.Trzy godziny to moze byc otwarty cmentarz,a nie jedyna placowka obslugujaca polmilionowa spolecznosc.Tam potrzeba nie tylko kompetentnych i uprzejmych nad wyraz fachowcow.Tam musi sie zmienic zalosny konsul,ktory doslownie nic nie robi dla Polakow.I najwazniejsze- konsulat MUSI byc czynny szesc godzin dziennie od poniedzialku do piatku,z czynnym przez caly weekend telefonem awaryjnym w sytuacjach szczegolnych.Tak jak to jest w innych konsulatach. Odpowiedz Link Zgłoś
femmex w Polsce 11.07.05, 12:08 proponuję zajrzeć do akademika Hanka w Poznaniu, już jednego wyrzucili z Polski, Odpowiedz Link Zgłoś