buszek2 wkrotce dozywocie za nieprzychylne USA mysli... 15.07.05, 07:05 To nastepny etap w paranoi tego totalitarnego mocarstwa i jego przywodcow..Oboz koncentracyjny w Guantanamo juz mamy, azdziw ze za swoje slowa dostal "tylko" dozywocie a nie krzeslo elektryczne...www.panstwozla.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ciebie to juz dawno GW powinna zabanowac za 15.07.05, 08:13 nielegalne reklamowanie jakiegos wydawniczego gniota :) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Dożywocie za wzywanie do świętej wojny 15.07.05, 07:55 a dlaczego żadni dyskutanci-prowokatorzy nie rozszerzą tematu o Mao Tsetunga, Nerona i scjentologów.Czyzby żle zostali wyszkoleni ? Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Dożywocie za wzywanie do świętej wojny 15.07.05, 08:12 Ten wyrok dowodzi ze USA ma juz totalnego pie...ca. Natomiast taki wyrok nalezy sie tej bandzie neokonserwatystow ktora doprowadzila do wojny z Irakiem i do smierci tysiecy ludzi. To juz nie tylko nawolywanie do wojny, to juz przejscie na inny etap. Facetowi za gadanie glupot nalezy sie wyrok z zawieszeniem, ale ten wyrok to trawestacja sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Kpisz czy o droge pytasz? 15.07.05, 08:24 Brak ci samoidentyfikacji kulturowej i etnicznej, ze nie odrozniasz swoich od obcych? W imie "humanizmu" powinienes siasc teraz na dupie i plakac nad biednymi budionnowcami, ktorych Polacy tak okrutnie wybili. Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: Dożywocie za wzywanie do świętej wojny 15.07.05, 10:44 kolejny upalony idiota _------------------------- zbalansowany napisał: > Ten wyrok dowodzi ze USA ma juz totalnego pie...ca. > > Natomiast taki wyrok nalezy sie tej bandzie neokonserwatystow ktora > doprowadzila do wojny z Irakiem i do smierci tysiecy ludzi. To juz nie tylko > nawolywanie do wojny, to juz przejscie na inny etap. > Facetowi za gadanie glupot nalezy sie wyrok z zawieszeniem, ale ten wyrok to > trawestacja sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Dożywocie za wzywanie do świętej wojny 15.07.05, 08:19 Strach odbiera rozum nawet tam gdzie trudno cos odebrac. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Muslimowi odebral:))))))))))))))))) 15.07.05, 08:39 kropekuk napisał: " Amerykańskie sądy i prokuratorzy w sprawach balansujących między dozwoloną wolnością słowa i przestępczym wzywaniem do przemocy, stosują prawo coraz bardziej restrykcyjnie" Co powiesz gabrysiu o takim zawolaniu ? "musimy ich zabic wszystkich co do jednego i to na ich wlasnej ziemi." Dozywocie czy wolnosc slowa ? Amerykanskie prawo zaczyna sie robic jak guma do zucia. W zaleznosci od "potrzeb" mozna je naciagac lub nadawac mu coraz to nowe formy. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Muslimowi odebral:))))))))))))))))) 15.07.05, 12:47 "musimy ich zabic wszystkich co do jednego i to na ich wlasnej ziemi." - - - Ja myślę, że autor tej wypowiedzi powinien dostać dożywocie. A kto to powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Muslimowi odebral:))))))))))))))))) 15.07.05, 13:03 davidmors napisał: > "musimy ich zabic wszystkich co do jednego i to na ich wlasnej ziemi." > - - - > Ja myślę, że autor tej wypowiedzi powinien dostać dożywocie. > A kto to powiedział? Dysponujacy nibywala inteligencja Felusiak ( poniewaz on zwykle powtarza kazda bzdure jak kataryna wiec moze i kogos cytowal ale kogo nie wiem ) Odpowiedz Link Zgłoś
stagaz BRAWO AMERYKANIE ! 15.07.05, 10:00 Oto przykład dla Europy: nie ma pobłażania dla bandy islamskich sadystów mordujących w imię obłąkańczej interpretacji religii. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszywprawo Re: BRAWO AMERYKANIE ! 15.07.05, 12:55 Zgadzam się całkowicie i tylko dla porządku dodam, że pobłażania dla zbrodni wojennych też być nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: BRAWO AMERYKANIE ! 15.07.05, 20:08 Wyślij tę wypowiedź do Moskwy. Mam na myśli nie tylko Czeczenię. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszywprawo Re: BRAWO!!!CZAS NAJWYZSZY POWYCINAĆ TYCH DZIADÓW 15.07.05, 12:57 Dziadów, powiadasz? To może ci sami, którym Kaczyński każe spieprzać? Odpowiedz Link Zgłoś
sekwana2005 Dożywocie za "peintbol" 15.07.05, 11:46 To już staje się jakimś absurdem. Komunikat ze skrótami brzmi "Amerykanin irackiego pochodzenia został skazany na dożywocie. Dr Ali al-Timimi, urodzony w USA naukowiec zajmujący się w jednej z klinik badaniami nad lekarstwem na raka, w wolnym od pracy czasie prowadził dyskusje w Islamskim Centrum Informacyjno-Edukacyjnym w Falls Church w stanie Virginia, kilkanaście kilometrów od Waszyngtonu. W tym rejonie Virginii żyje kilkadziesiąt tysięcy amerykańskich muzułmanów, głównie imigrantów z Bliskiego Wschodu. Prokuratura udowodniła, że al-Timimi był wielkim autorytetem dla grupy młodych ludzi, którzy pilnie słuchali jego wykładów i postępowali zgodnie z jego wolą. Co najmniej trzech podopiecznych al Timimiego wyjechało i przeszło szkolenie terrorystyczne w Pakistanie (żaden nie trafił do Afganistanu). W ubiegłym roku sąd skazał 11 uczestników jego spotkań na kary od 3 do kilkunastu lat więzienia za wspieranie działalności terrorystycznej. Jednym z elementów ich szkoleń były wielkie gry w paintball w lasach Virginii". W ostatnim WPROST czytam, iż nawet mieszkający w Europie, będący lojalnymi obywatelami, muzułmanie powinni zgodzić się na jakąś formę tworzonych dla nich obozów koncentracyjnych, "ghett". A dla ich krajów pochodzenia na jakąś formę nowego kolonializmu - ze względu na dochód "per capita" i konieczność wymuszenia "prawdziwej" demokracji. To nie żart - to niemal dosłowny cytat. Tego samego dnia czytam, iż na Jasnej Górze odbył się międzynarodowy zjazd egzorcystów tropiących diabły: "Według Kościoła sygnałami, które mogą świadczyć o tychże, jest - u człowieka - wrogość do osób duchownych, wstręt do sakramentów, agresywne zachowania nie tylko na tle religijnym, niewyjaśnione dolegliwości zdrowotne, mówienie nieznanymi językami, nadzwyczajna siła fizyczna. W otoczeniu takiej osoby mogą występować odgłosy pukania, kroków, przemieszczanie się, pojawianie się i znikanie przedmiotów, dziwne zachowanie zwierząt domowych". Ja wychowałem się w rodzinie katolickiej, żona - protestanckiej. Córka, studiująca orientalistykę, "mówi nieznanymi językami". Mój 14-letni pies niekiedy dziwnie zachowuje się, bo namawia na spacery. Słychać kroki - dotąd sądziłem, iż do 3 w nocy syna, od 4 rano moje... W lodówce przemieszczają się i znikają przedmioty. Mam więc do wyboru egzorcyzmy lub dożywocie. Z tytułu przewagi cywilizacyjnej i jej obrony? Bo - na przykład - wierni chrześcijaństwa od wieków nie chcą płacić dziesięciny na swych proboszczów, biskupów - zaś "mahometańskie dzikusy" dziesięcinę przekazują na rodaków i współwyznawców, na szkoły, szpitale. Różnica między "Stella Maris" a Hezbollahem może i taka więc jest, iż ta pierwsza firma, oczywiście arcykatolicka, oczywiście nie brzydząca się pieniędzy od czarnych i czerwonych, z banków ruskich i z usa, "przepieprzyła w krzakach" ponad 100 "melonów", a dzikusy zbudowały ponad sto szkół i szpitali... Ale część ktoś zbombardował... Jako pacyfista z natury kwalifikuję się więc do gułagu lub Guantanamo - za "recydywę" w protestach wobec terroryzmu prywatnego, religijnego, państwowego, korporacyjnego. I za protest wobec mediów, jako "pierwszej władzy trzynastej RP" - gdzie od informacji o martwych ludziach (niezależnie od ich koloru, religii, poglądów) jest "news" - że w stanie Nowy York doszło do karygodnego przypadku sprzedaży egzemplarza kolejnych przygód sympatycznego skąd-inąd Harrego Pottera... Ale Wildsein mojej teczki nie ma... W przeciwieństwie od innych wywiadów... Ostatnia pociecha przed emigracją Zanim ktoś "stworzy" mi teczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
ocean12 BRAWO SEKWANA2005 15.07.05, 13:46 A już myślałem, że czytając to forum będę musiał skorzystać z "torby chorobowej". Nareszcie coś z sensem. Nie wiem, czy Twój nick ma coś wspólnego z miejscem zamieszkania, ale jeśli tak to wcale bym się nie zdziwił. Twoja trzeźwość spojrzenia jest rodem z jakiegoś normalnego kraju, a ani Polski, ani USA z pewnością tym mianem określić się nie da. Stany Zjednoczone są w tej chwili modelowym nowotworem na ciele demokracji. Można tam bezkarnie palić flagę narodową i propagować faszyzm w internecie, bo to się mieści w pojęciu konstytucyjnej wolności słowa. Dla muzułmanów jest inna konstytucja - bez prawa do adwokata, procesu , postawienia zarzutów wolno ich w nieskończoność więzić, a o wolności słowa mogą sobie pomarzyć. Wolność jest dla białych i murzynów. Wystarczy. Amerykanom wolno siać mord i pożogę z lądu, wody i powietrza, bo to demokratycznie i po chrześcijańsku, ale głosić potrzebę przeciwdziałania amerykańskim zbrodniom - to jest dopiero przestępstwo. Myślę, że egzorcyzmy najbardziej by się przydały kapelanom wojskowym w Iraku i ich zwierzchnikom. Niewątpliwie służą szatanowi. Papa Razzi z pasją krytykuje Harrego Pottera, za to jakieś tam wojny prewencyjne czy napastnicze są mu najzupełniej obojętne. Takie to już współczesne oblicze chrześcijaństwa. Kraina nad Sekwaną jest dziś jednym z ostatnich miejsc, gdzie można usłyszeć i głośno mówić prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzial.kadr kiedy wreszcie zaczniemy skladac zawiadomienia ... 15.07.05, 12:12 ... o mozliwosci popelnienia przestepstwa do prokuratury na ksiezy rzymskokatolickich, ktorzy nagminnie nawoluja z ambon do nieprzestrzegania prawa panstwa, na ktorym zeruja!!! wystarczy 1 swiadek - uczestnik ich kato-mszy ... i przestepstwo udokumentowane ... kato-ksiadz wedruje do aresztu :) z kestremizmem religijnym trzeba walczyc stanowczo!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: kiedy wreszcie zaczniemy skladac zawiadomieni 15.07.05, 14:14 dzial.kadr napisał: > z kestremizmem religijnym trzeba walczyc stanowczo!!! :) Twoj ojciec i dziadek juz pewnie walczyli, lamiac kosci i topiac w Wisle, pomiocie PZPR-owsko milicyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
koegel Jak sie za duzo pomaga islamista,to potem pluja !! 15.07.05, 14:42 Takie to scierwa ktore po nagu po szkle na pieszo musicie wygnac z europy,islam to scierwo ktore trzeba zdeptac !! Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Jeśli był autorytetem, wystarczy żeby skazać! 15.07.05, 18:45 "Prokuratura udowodniła, że al-Timimi był wielkim autorytetem dla grupy młodych ludzi, którzy pilnie słuchali jego wykładów i postępowali zgodnie z jego wolą." - - - Autorytet i irackie pochodzenie wystarczy, aby go oskarżyć. Właściwie to mógłby być nawet niemową. Tradycje Berii i Stalina odżywają w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Moim zdaniem musimy z Islamistami rozmawiać ! 15.07.05, 20:16 A może jesteś z tych, co uważają, że kara śmierci za zamach samobójczy rozwiąże problem ? Odpowiedz Link Zgłoś
koegel TAK-ale potem trzeba rodziny samo.tez wysadzic !! 16.07.05, 19:22 To moze te psy islamu sie wtedy opanuja gdy zobacza rodziny swoje w paradisie jak inni durnie je rzna !! Odpowiedz Link Zgłoś