marcus_crassus
24.07.05, 19:42
watek fredzia & co pojawia sie co jakis czas i niedomiennie konczy sie tak samo.To ja moze wyjasnie.
Arap1 to baran. Fredzia to matol. Sempiasty to duren (jak ja jestem arab i muslim jak zostalem okreslony to diagnoza jest prosta w tym wypadku).
Wyjatkowo malo bawi nazywanie Polakow zlodziejami i pijakami. Jeszcze mniej bawi mnie jak czytam ze Polacy razem z niemcami mordowali zydow.
wyjatkowo za malo zabawne uwazam teksty ze fredzia jest ze swoimi komentarzami zabawna. A wszystko tlumaczone jest ze istnieje oszolomica rachelka i split i paru innych blaznow ktorzy mowia cos na Zydow wiec fredzia jest usprawiedliwiona i zabawna.
Dlatego mnie to malo bawi poniewaz zalosne jest ze Polacy na tym forum krytykuja oszolomizmy niestety wlasnych rodakow i nie maja watpliwosci jak ich nazwac a forumowy sanhedryn cokolwiek sie dzieje maszeruje razem raczka w raczke. A atak na kazdego czlonka narodu wybrannego chocby bawola jest antysemityzmem i w ogole jest tragiczny.
Wiec zeby bylo jasne - czuje sie obrazany przez fredzie. Czuje sie obrazany przez debilke necesser czy jakos tak (o tym nie pisze bo o niej nikt nie mowi ze jest zabawna) - dosc dziwne jesli forumowa diaspora radosnie poklepuje fredzie po tyleczku jaka ona zabawna.
Jest rownie zabawna jak jewhater. A ze jewhater wali z grubszej rury? A jak sadze walenie z grubszej rury Zydom nie przeszkadza bo w odpowiedzi na kalasznikowy uzywjaa f-16 wiec litosci.
Co wiecej - arap1 jest idiota sprowadzajacy cale zlo swiata i cale spojrzenie na swiat przez pryzmat islam - nie islam. Sempiasty nazywajace mnie muslimem i arabem rowniez.
Koniec tematu. To zeby bylo wyjasnienie gdzie koncza sie dobre znajomosci a granica jest bardzo jasna. Koncza sie na glupocie oraz na radosnym poklepywaniu fredzi ktora jawnie obraza Polakow.A jak ktos sugeruje ze fredzia jest zabawna to proponuje zapytac Polakow czy fredzia i inni ja bawia.
Koncze bezsensowny watek istotny chyba tylko dla osob uzaleznionych od forum aby wyjasnic pewne sprawy jak daleko siega moja sympatia do pewnych osob a gdzie sie konczy