galba 11.08.05, 10:30 Jak deportują to oni wrócą, lepiej wtrącić do lochu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitmik PODPALIC PIETY TO WSZYSTKO WYSPIEWAJA 11.08.05, 11:05 a potem worek,kamienie i do tamizy Odpowiedz Link Zgłoś
al_paga Re: TYLE OFIAR ABY 'POPRAWNI' IDIOCI W UE OBUDZIL 11.08.05, 18:10 No cóż "poprawni idioci" spod znaku EU-nuch potrzebują przynajmniej trzech mocnych walnięć w łeb, by dostrzec, kto ich wali i zebrać się, by oddać. Na szczęście Anglicy mają coś między nogami w przeciwieństwie do Hiszpanów. Odpowiedz Link Zgłoś
podpisany Re:Nie maja wiecej pomiedzy nogami niz inni.... 12.08.05, 11:03 Mylisz sie. Angole nie maja wiecej pomiedzy nogamo niz Hiszpanie,Francuzi, Niemcy, Holmendrzy, Dunczycy, Belgowie ......... Generalnie maja MNIEJ - byli laksistami przez cale lata, uwazali sie "ponad" innych. Ich angielskie dziwki kotluja sie z Arabami na kazdym rogu ulicy. Do lipca 2005 nikt nie mial prawa otworzyc geby przeciwko Arabowi, Pakowi, czy innemu "nieprzystosowanemu". Wiem, odczulem to na wlasnej skorze, kiedy od lat walilem im prawde w oczy. Patrzyli na mnie jak na wariata. Od lat 50-ciu mam paszport angielski, znam Anglie jak swoja wlasna kieszen. Nie bede otwarcie krytykowal, ale moge cie zapewnic, ze pomiedzy nogami maja malo. Maja w bicepsach, tatuazach, i w gebie. Obecne spoleczenstwo angielskie nie jest porownywalne z tym sprzed lat 60-70. Kiedy widze tych "Easy-Jetowcow" ladujacych setkami w Maladze (Hiszpania - Costa del Sol),ich zachowanie, ich "tolerancje" na wszystko - zygac mi sie chce. A najgorsze, te ich "panie" afiszujace sie z Arabami. Maja to na co zasluzyli, szkoda, ze 56 niewinnych osob stracilo zycie - z glupoty ich rzadu i teorii LAKSISMU. Podobno lepiej pozniej niz wcale. Moze nareszcie przejrza na oczy. Pamietam jak pluli na Francuzow, kiedy we Francji zabroniono nosic w miejscach publicznych: szkoly, szpitale, administracja - czadory. Wykrzykiwali, ze to przeciwko prawom czlowieka, wolnosci osobistej, etc. Rezultatem pseudo angielskiej "wolnosci osobistej" mieli lipcowy bum...bum. Widocznie potrzebowali mlotkowej metody aby to co maja pomiedzy nogami - nareszcie sie poruszylo!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
korpekuk [...] 11.08.05, 19:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: U nas w UK TO NIE MA PORZARUW WOGULE! 11.08.05, 22:46 Ty ale polskiego to sie troche poducz zanim cos zaczniesz pisac w necie, bo tyle walisz bledow ortograficznych ze twoich zypwiedzi to sie nie czyta tylko ROZSZYFROWUJE. A swoja droga to przykro mi ze w UK przesiaduja tak niewyksztalcone polonusy. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: U nas w UK TO NIE MA PORZARUW WOGULE! 11.08.05, 22:53 A moze teraz powiesz ze jestes dyslektykiem? AAAAaahahahaha, i zacznie sie znow dyskusja o dyslekcji, chorobie balwanow i leni. Nieee, ty raczej powiesz ze jestes ANGLIKIEM, a jakze!!! Tyle was tu w polskim necie, anglikow, amerykanow, i czego tam jeszcze. Iddzie sobie na SWOJE strony zawalac forum glupimi wypowiedziami. Bo U NAS POLAKOW to takich jak wy raczej nie lubimy: polonusy, co sie wstydza przyznac skad sa. A anglicy to was kochaja jak pies dziada w ciasnej ulicy! Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: U nas w UK TO NIE MA PORZARUW WOGULE! 12.08.05, 11:44 agnieszka_ka napisała: > A moze teraz powiesz ze jestes dyslektykiem? AAAAaahahahaha, i zacznie sie znow > > dyskusja o dyslekcji, chorobie balwanow i leni. hehehe nastepna "prawdziwa", "uczona" "broniaca" jezyka polskiego... tyle, ze ignorancja na wysokim poziomie... warunkiem koniecznym w "rozpoznaniu" dysleksji/dysgrafii/dysortografii jest CONAJMNIEJ normalny poziom IQ, czyli 100 (srednia w Polsce to 86)... Odpowiedz Link Zgłoś
podpisany Re: PODPALIC PIETY TO WSZYSTKO WYSPIEWAJA 12.08.05, 10:50 Hitlerowcy tez podpalali piety, icki, i co jest HOLOCAUST - gloria Alleluja!!! Za pare lat bedzie Holocaust muzulmanski - uwazaj na zakretach. Sa inne sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Nie wroca: juz wiadomo np. ze pewien imam NIE MA 11.08.05, 11:08 SZANS WJECHAC DO UK PO POWROCIE Z WYCIECZKI DO LIBANU :)))) Wczoraj wyszedl zakaz, zostal "persona non grata". I tak bedzie z ta dziesiatka. Co wiecej UK moze stosowac ow ban takze wobec obywateli Unii - Wlk. Brytania nie podpisala Traktatu z Schengen. Odpowiedz Link Zgłoś
boston5 Re: Nie wroca: juz wiadomo np. ze pewien imam NIE 11.08.05, 19:04 a w Libanie podobno aresztowali juz tego sku.wysyna Bakri. A spier.alal przed Brytyjskim wiezieniem :-) moze jest sprawiedlowosc na Swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
tbaus Re: Nie wroca: juz wiadomo np. ze pewien imam NIE 12.08.05, 05:34 Ein Kropekuk, Ein Semita, Zwei Idioten Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Hmmmm 11.08.05, 11:12 Jesli Anglicy sa uwazani w powszechnej opinii za flegmatycznych, to co mozna powiedziec o dlugosci postepowan przygotowawczych i procesach sadowych w Polsce?? Ze sa zolwie? Slimacze? Ospale? Brawo dla Anglikow za szybkosc i skutecznosc. A my coz - poprawy nie widac, wiec pozostaje pozazdroscic Odpowiedz Link Zgłoś
galba Nie... 11.08.05, 11:15 r306 napisał: > Jesli Anglicy sa uwazani w powszechnej opinii za flegmatycznych, to co mozna > powiedziec o dlugosci postepowan przygotowawczych i procesach sadowych w > Polsce?? Ze sa zolwie? Slimacze? Ospale? Po prostu: polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
boston5 Przyjmijmy ich u nas 11.08.05, 11:37 jesli wygra kaczka, wtedy wtraci ich do lochu razem z pedziami. Odpowiedz Link Zgłoś
tbaus Re: Ty bys jeszcze imamom przyjemnosc robil? 12.08.05, 05:34 Ein Kropekuk, Ein Semita, Zwei Idioten Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Nie... 11.08.05, 12:55 galba napisał: > r306 napisał: > > > Jesli Anglicy sa uwazani w powszechnej opinii za flegmatycznych, to co mo > zna > > powiedziec o dlugosci postepowan przygotowawczych i procesach sadowych w > > Polsce?? Ze sa zolwie? Slimacze? Ospale? > > Po prostu: polskie. A czego się spodziewałeś zaledwie po 16 latach wolności i budowaniu demokracji . Sprawności takiej jaką ma UK ? Ciekawe jak by wyglądała ta sprawność gdyby UK miała za soba w ostatnich 210 latach zaledwie 36 lat suwerennego istnienia. > Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Coz, w XVII wieku to Polska byla mocarstwem. 11.08.05, 13:00 Reszte zas historii Polacy zawdzieczaja tylko samym sobie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Coz, w XVII wieku to Polska byla mocarstwem. 11.08.05, 13:08 kropekuk napisał: > Reszte zas historii Polacy zawdzieczaja tylko samym sobie :))))) Zgadza się . Ja tylko stwierdzam fakt . Teraz mamy szanse i mam nadzieję , że juz niczego nie spieprzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
korpekuk [...] 11.08.05, 19:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka korpekuk 11.08.05, 22:59 Korpekuk, ty wez juz sie nie osmieszaj, bo zaczyna mi sie ciebie robic zal. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk On sie chcial podczepic pod moja slawe. I znow mu 11.08.05, 23:32 nie wyszlo:( Odpowiedz Link Zgłoś
tbaus Re: On sie chcial podczepic pod moja slawe. I zno 12.08.05, 05:46 Ein Kropekuk, Ein Semita, Zwei Idioten Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Nie zgadza się! 11.08.05, 20:38 Upadek Rzeczypospolitej w XVII i XVIII wieku "zawdzięczamy" nie tylko Polakom. Rzeczypospolitą rządzili nie tylko Polacy ale także niemałe grono: 1. Litwinów (Radziwiłłowie, Pacowie), 2. Ukraińców (Czartoryscy, Wiśniowieccy, Ostrogscy), 3. Białorusinów (Sanguszkowie, Sapiehowie, Tyszkiewicze), 4. trzech Szwedów (Zygmunt III, Władysław IV, Jan Kazimierz), 5. pewna ilość Niemców (August II, August III, Dönhoffowie, Weyherowie, Flemmingowie, Tyzenhauzowie oraz żony Zygmunta III i Michała Korybuta Wiśniowieckiego) 6. niewielka ale wpływowa grupa Włochów (jezuici) Reklamacje z powodu upadku Rzeczypospolitej przysyłać nie tylko Polakom! Odpowiedz Link Zgłoś
lungompa Re: Nie zgadza się! 12.08.05, 06:12 A teraz pytani - a kto pozwolil tym "obcym" rzadzic w Polsce - oczywiscie POLACY - i tu lezy polski pies pogrzebany... Odpowiedz Link Zgłoś
jejku_jejku Re: Nie zgadza się! 12.08.05, 09:34 chłopcze, dzieweczko, wtedy nie było takiego podziału na narodowości jaki jest dzisiaj i wszyscy wymienieni przez Ciebie byli POLAKAMI zamieszkałymi na terenie RZECZPOSPOLITEJ POLSKIEJ OBOJGA NARODÓW - jeśli jesteś taki dobry z historii na jakiego pozujesz to już zapewne widzisz pewą nieścisłość w swojej wypowiedzi. W 17 i 18 w. nie istniało pojecie narodowości, to co napisałeś ma równie wiele prawdy jak stwierdzenie że Wit Stwosz lub Gal Anonim byli Polakami... Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Coz, w XVII wieku to Polska byla mocarstwem. 11.08.05, 13:32 > Reszte zas historii Polacy zawdzieczaja tylko samym sobie :))))) Jesli chodzi o zmarnowanie jakiejs tam "mocarstwowosci" Polski w okresie rozbiorwo - to zgoda. Jednak sorry - jak niby sobie zasluzylismy na IIWS, brak wsparcia ze strony GB i Francji od 3 wrzesnia, napad Rosji 17 wrzesnia, i pozniejsze 50 lat komuny??? Polak ma wiele wad, ale nie proboj przeklamywac historii, bo to juz robi Putin - wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
korpekuk [...] 11.08.05, 19:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk [...] 11.08.05, 23:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Czlowieku, a czy ty wiesz jak wygladala armia 11.08.05, 23:34 brytyjska 3 wrzesnia 1939? Znacznie gorzej niz...pod Dunkierka: Polacy po prostu tego nie znaja i ciagle sie ludza, ze Bryty mieli, ale nie chcieli. W istocie - nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
tbaus Re: Czlowieku, a czy ty wiesz jak wygladala armia 12.08.05, 05:35 Ein Kropekuk, Ein Semita, Zwei Idioten Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: Czlowieku, a czy ty wiesz jak wygladala armia 12.08.05, 12:07 wygladala, jak wygladala... byl to wynik debilnej polityki niejakiego Arthur'a Neville'a Chamberlain'a Odpowiedz Link Zgłoś
teso Re: kropekuk. 12.08.05, 01:31 Masz manie ciaglego zasmiecania forum. Moze bys sie wreszcie wyniosl albo zaczal cos do rzeczy i z sensem! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Twierdzisz, ze do XVII wieku Polska NIE BYLA 12.08.05, 02:28 mocarstwem? I ze historia twego kraju to SMIEC? "Patriotyzmu" pogratulowac:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
adalbertus1823 Re: Nie... 12.08.05, 02:13 Widzisz, istnieje cos takiego jak - uczenie sie na bledach innych. W Polsce zastosowano typowa dla nas metode...uczymy sie na bledach, ale bledach NASZYCH. Zgodnie z zasada, madry Polak po szkodzie.A najsmieszniejsze jest to, ze z niczego nie potrafimy wyciagnac wnioskow. Ile bylo afer w Polsce, i co zrobilismy aby w przyszlosci je wyeliminowac? Polsce potrzebna jest prawo, ktore opiera sie na ZDROWYM ROZSADKU. Aby je wprowadzic niepotrzebne jest 200 czy 300lat. Potrzebni sa ludzie, ktorzy o Polsce myslec beda jak o swym domu. Odpowiedz Link Zgłoś
stanmackowiak duch Stalina nad Europą, każdy jest podejrzany 11.08.05, 11:50 i kazdego można aresztowac bez sądu i rozprawy. To juz było i wraca, a w dodatku w wykonaniu nie daj Boże tego małego kaczorka, ja wysiadam... Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: duch Stalina nad Europą, każdy jest podejrzan 11.08.05, 11:55 stanmackowiak napisał: ja wysiadam... Krzyż na drogę... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Co to za ilość gdyby tak 1.000.000!!!!!!!!!!!! 11.08.05, 13:22 Jest problem.Zyje w Europie 20 mil.muzułmanów łamia nasze przepisy i maja 2,3 żony w sumie kazda rodzi dziecko co roku. Spotkałam sie z określeniem ze mnoża sie jak szczury i coś w tym jest.W 2020r co 10 Europejczyk bedzie muzułmaninem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest jeden problem drugi to charakter tej religi Kazdy muzułmanin zna koran i stosuje sie do zaleceń do przekazu Mahometa. Jak czytam te zalecenia to włos mi staje na głowie. Oto co pobozny muzułmanin powinien: sura 15 wer.15 "Skrucha" nakazuje osaczać,zabijać bałwochwalców gdziekolwiek sa osaczać.porywać ...Zwalczać na drodze Boga tych,którzy was zwalczają,zabijać ich gdziekolwiek ich spotkacie i wypędzajcie ich.Prześladowanie jest gorsze niż zabijanie.. w innym miejscu Odpłatą,dla tych ,którzy szerzą zepsucie na Ziemi przeciwstawiając sie Allachowi i jego Prorokowi,bedzie ich okrutna śmierć,ukrzyżowanie lub obcięcie dłoni i stóp,czyli wygnanie w hańbie ztego świata. Obowiazkiem muzułmanina jest hidża t.z.w. emigrowanie,wędrowanie i nawracanie, pokonywanie niewiernych lub zabijanie niepokornych. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka do obserwator 11.08.05, 23:06 Czytam to co napisales i wlos i sie jezy na glowie i na calym ciele. To prawda? to autentyczny cytat z Koranu? czy sobie cos naciagnales? Juz sie boje. Zatem niedlugo nas osacza? Zebym tylko zginela jakas naturalna smiercia zanim do tego dojdzie. Juz teraz nie moge patrzyc na te ich paskudne geby, a ty tu piszesz ze za 15 lat co 10 czlowiek na ulicy to bedzie JEDEN Z NICH! :'( Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk W przypadku tych 10 sa akurat DOWODY :) 11.08.05, 13:02 Niemniej lepiej wydalic i nigdy nie wpuscic, zamiast zywic toto latami na koszt Jej Krolewskiej Mosci w "Her Majesty jail" Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Hmmm 11.08.05, 13:38 Tu wlasnie nie ma jedynie slusznej metody - bo albo mamy meczennika w swoim wiezieniu, ale mamy go caly czas na oku, albo mamy wojownika za granica, ktory nasladowcow tez nie tylko znajdzie, ale jeszcze przeszkoli... Jak wiesz, wiekszosc zamachowcow na szkolenie pojechala za granice - robiac sobie wycieczke "w rodzinne strony"... Ja nie umiem wskazac tu, ze ktores z tych dwu rozwiazan jest lepsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Hmmm 11.08.05, 20:40 No, jest jeszcze wyjście trzecie. Definitywne i najtańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Wlk. Brytania jest WYSPA. Stosunkowo latwo 11.08.05, 23:35 tu nie wpuscic. Odpowiedz Link Zgłoś
1panrysio [...] 11.08.05, 15:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tadluzny Rece i nogi sie uginaja... 11.08.05, 15:34 We wstecznej Jordani dostal dozywocie za zamachy bombowe, a w postepowej Wielkiej Brytani azyl polityczny! Az dziw bierze, ze przy takiej polityce nie maja tam wojny domowej jak w Libanie jeszcze do niedawna. Odpowiedz Link Zgłoś
monitorpolski Re: W. Brytania: aresztowano 10 cudzoziemców 11.08.05, 17:49 Deportować wszystkich Arabów, uczynić Anglię znów krajem Indoeuropejczyków. Jak gość nie szanuje gospodarza, to się go wyprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
ianek70 Re: W. Brytania: aresztowano 10 cudzoziemców 11.08.05, 20:24 monitorpolski napisał: > Deportować wszystkich Arabów, uczynić Anglię znów krajem Indoeuropejczyków. Potem wyrzucić wszystkich Anglosasów i te słowiańskie sprzątaczki, uczynić Wielką Brytanię znów krajem Celtów. Saor Alba! Tiocfaidh ar la! Odpowiedz Link Zgłoś
syn_rydzyka Re: W. Brytania: aresztowano 10 cudzoziemców 12.08.05, 09:06 monitorpolski napisał: > Deportować wszystkich Arabów, uczynić Anglię znów krajem Indoeuropejczyków. Czyli nic nie masz przeciwko pakistańskim muzulmanom? Oni też są przecież Indoeuropejczykami. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Cackajcie sie z nimi dalej ! Oni egzystowali 11.08.05, 17:55 dzieki islamskim OBYWATELOM UK żyjacych na koszt państwa z socjalu i szkolonych w szkołach koranicznych dotowanych przez podatników! A co te szkoły "wykładają" mozna było zobaczyc w Londynie 7 lipca! Odpowiedz Link Zgłoś
korpekuk [...] 11.08.05, 19:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
korpekuk [...] 11.08.05, 19:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: aresztowac wszystkich i was polaczki terz! 11.08.05, 20:02 korpekuk napij sie kawy,pomyśl i spróbuj napisać jeszcze raz . Nic nie zrozumiałam.Skąd jesteś?Masz problem? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To ZERO chce mnie udawac, ale za ch..ja mu to 11.08.05, 23:38 nie wychodzi. Musi byc biedaczek bardzo przez was zdolowany :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tbaus Re: To ZERO chce mnie udawac, ale za ch..ja mu to 12.08.05, 05:49 Ein Kropekuk, Ein Semita, Zwei Idioten Odpowiedz Link Zgłoś
tadluzny Re: aresztowac wszystkich i was polaczki terz! 11.08.05, 21:02 kropeuk, bardzo sie zawiodlem na tobie. Myslalem ze reprezentujesz jakis glos rozsadku na tym forum, ale widze ze jestes zwyklym i prymitywnym chamem. Kim ty jestes jak nie Polakiem, dwa dni mieszkasz w Angli i juz jestes wielkim anglikiem bo moze masz paszport? Obywatelstwo mozna zmienic ale narodowosc nigdy! Pozdrawiam, mam nadzieje ze byles na prochach albo ktos sie podszyl pod ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
tadluzny Sorry, entirely my fault! 12.08.05, 00:46 Zwracam honor, a tego kretyna co sie podszywa pod ciebie to mam nadzieje ze skasuja na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
tbaus Re: Naucz sie czytac: to moja NEDZNA PODROBA :))) 12.08.05, 05:38 Ein Kropekuk, Ein Semita, Zwei Idioten Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: aresztowac wszystkich i was polaczki terz! 11.08.05, 23:28 korpepuk, juz ci cos pisalam u gory. Idz sobie do siebie pisac jak ci cos w polsce nie odpowiada. A poza tym takich jak ty, niby to anglikow i amerykanow co sie tak cudownie nauczyli polskiego ze az sie polska gazeta interesuja, to tu mamy wielu, i kochamy ich tak jak was, polonusow, kochaja anglicy. Po prostu nie moga na was patrzyc. Polonusi co sie podaja za obcokrajowcow to chyba najgorsza ludzka rasa jaka istnieje. Tak samo bym was powystrzeliwala jak tych islamistow! U NAS, POLAKOW, nie chcemy takich jak ty, PRZEBIERANCOW! spadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
adalbertus1823 Re: aresztowac wszystkich i was polaczki terz! 12.08.05, 02:19 Agnieszko droga, idz sie wysikaj bo zaczyna ci na glowke padac. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To ty sie kryles pod tym ZLODZIEJEM NICKOW 12.08.05, 02:29 wykasowanym przez cenzure? Odpowiedz Link Zgłoś
tbaus Re: To ty sie kryles pod tym ZLODZIEJEM NICKOW 12.08.05, 05:40 Ein Kropekuk, Ein Semita, Zwei Idioten Odpowiedz Link Zgłoś
wuuuj demokracja jest zalosna, nie potrafi sie bronic, 11.08.05, 20:57 przeciez tym wszystkim muzulmanskim skurwlom powinny sie przydarzyc smiertelne wypadki samochodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A PO CO? By lewacy znow mieli o co UK winic? 12.08.05, 00:11 Lepiej wydalic - niech powysadzaja w powietrze troche kontynentalnych lewakow. Bo tym Muslimom wsio rawno, jakiego giaura posylaja do Bozi - dziewice u Allaha zawsze na martyra czekaja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tbaus Re: A PO CO? By lewacy znow mieli o co UK winic? 12.08.05, 05:40 Ein Kropekuk, Ein Semita, Zwei Idioten Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh trzeba ich likwidować a nie zastanawiac się nad 11.08.05, 21:18 tym czy im wolno czy nie wjeżdżać do anglii. co za bezsens. ile jeszcze bomb ma wybuchnąc by ludzie na zachodzie zrozumieli że jedyny sposób na terorystów to ich likwidacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Wyiskać te wszy i pielgrzymke im zorganizować do 11.08.05, 21:55 kraju pochodzenia, do trzeciego pokolenia w tył. Niech tam krytykują i naprawiają co tylko sobie zażyczą. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta zaledwie 10 ??to mało... 11.08.05, 22:02 zostało im jeszcze tylko jakieś 2 000 000 i będzie spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
poket Re: W. Brytania: aresztowano 10 cudzoziemców 11.08.05, 22:27 Po zamachach 11 wrzesnia w "domu uchodźcy" w Białymstoku, czeczeńcy zaczeli tańczyć i bić brawo jak samoloty wibjały się w WTC. Jak ktoś nie wierzy może się zapytac personel pracujący tam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: W. Brytania: aresztowano 10 cudzoziemców 11.08.05, 23:06 Jestem w szoku.Jest mi przekro bo popieram ich walkę o swój kraj.Dlaczego się cieszyli? co im zrobili Amerykanie?A moze jest tak jak pisałam gdzieś dzisiaj na forum ze mieszkający w Anglii Algierczyk,Egipcjanin nie bedzie nigdy Anglikiem ale jest i bedzie muzułmaninem.Pomagamy im popieramy piszemy petycje,karmimy a oni zawsze stoja za "swoimi" Koran zabranie przyjażnić sie z inowiercami,niewiernymi.Zadałam sobie pytanie na które znalazłam chyba odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin120 Re: W. Brytania: aresztowano 10 cudzoziemców 11.08.05, 23:50 Malo mnie obchodzi czy deportowani beda odpowiednio traktowani. Obchodzi mnie natomiasdt czy pzezyje najblizsza podroz metrem. Jesli 0o mniechodzi jesli ktos jest "gosciem" w jakims kraju to powinien przesrzegac zasad tam panujacych a jak sie nie podoboa to spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
korpekuk [...] 11.08.05, 23:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tbaus Re: Chcesz bana, ZLODZIEJU CUDZYCH NICKOW? 12.08.05, 05:39 Ein Kropekuk, Ein Semita, Zwei Idioten Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: U nas w UK TO MY MUWIMY: 12.08.05, 00:12 korpekuk napisał: > My chcemy tych ludzi wygonic z kraju bo oni wszyscy kiedys nas wysadza w > powietrze. Tak wiec my muwimy: Tank you, god bay!!! I wywozimy ich z Wielkiej > Brytani na pustynie. A tam juz sie nimi zajmuja wilcy! Pokazuja kly i > rozszarpowywuja im gardla. Tak wiec jezli masz jakies informacje o terorystach > to nam djacie znac, my sie nimi wszystkimi zajmiemy. Boze zlituj sie! Kropiuk, przestan ty pisac posty na tym forum, bo sie osmieszasz. Ty mowisz ludziom TANK YOU BAY? Bo wiesz, z tego co pamietam ze studiow angielski to twoje BAY czyta sie [bei]. A angielskie "czesc" pisze sie BYE, balwanie!! Tak wiec powtarzam, MY POLACY juz nie chcemy czytac twoich postow, PRZEBIERANCU JAKIS! WY SIE ZAJMIECIE? JACY WY? PRZEDE WSZYSTKIM JAK COS PISZESZ NA FORUM TO MOW TYLKO ZA SIEBIE, BO ZADEN ANGLIK SIE DO PRZYJAZNI Z POLONUSEM, CZYLI Z TOBA, NIE PRZYZNAJE. I jeszcze jedno, WILCY (tudzież WILKOWIE) to istnieja w dzieciecych bajkach, a to zwierze o ktore zapewne ci chodzi, to w liczbie mnogiej nazywa sie WILKI. Odpowiedz Link Zgłoś
korpekuk [...] 12.08.05, 00:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk NARUSZYLES NETYKIETE. 12.08.05, 00:36 Czego unikać: Nie przeklinaj. Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców. NIE PODSZYWAJ SIE POD INNYCH. Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy ogłoszeniowe lub wyznaczone fora. Nie spamuj - nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach. Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum. Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub podać link z odpowiednim komentarzem. forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Odpowiedz Link Zgłoś
tbaus Re: NARUSZYLES NETYKIETE. 12.08.05, 05:37 Ein Kropekuk, Ein Semita, Zwei Idioten Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: what the hell r u on about, silly cow... 12.08.05, 09:33 Here we don't speak and we don't read in english, it's a polish internet site, so take your fat ass and fuck off! Odpowiedz Link Zgłoś
podpisany Re: Vulgaris agnieszka-ka 12.08.05, 11:11 Podpisujesz sie ...."ka". Jestesmy na forum cywilizowanym, przestan typowo po angielsku "fuck off" - wystarczy , ze sie to slyszy co pare sec z geby kazdego angola ordynusa. Nie bronie j.angielskiego, ale musisz przyznac moja panno, ze jest to jezyk Nr.1 na swiecie. Nie nalatuj na jezyk - zupelnie jak w 1939 kiedy palono i niszczono wszystko co bylo "zydowskie". Uspokuj sie. Dyskutuj, daj argumenty - nie badz wulgarna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Trudno 12.08.05, 00:38 Dlaczego ofiary maja byc po stronie Brytyjczykow? To ich kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek111 o czym wy wszyscy piszecie..... 12.08.05, 04:49 czy ktos z was zastanowil sie choc chwilke, o przyczynach tego terroryzmu? Nie placzmy o spalonym domu - szukajmy podpalaczy, albo powodow, ktore nimi kierowaly.... to wszystko jest taka wielka manipulacja, ze az zal za serce sciska... mozemy potepiac muzulmanow, olewac koran ( w Quandanamo nawet robili to doslownie), deportowac potencjalnych terrorystow....ale boje sie, ze to nie rozwiaze problemu. na miejsce jednego chwastu wyrosnie nowych dziesiec.....mleko sie juz rozlalo i nie czarujmy sie, ze zbierzemy je do kupy atakujac teraz Iran, Syrie, Arabie Saudyjska, Pakistan - jakby Afganistanu i Iraku bylo malo....Czy zwrociliscie uwage, ze za 11 wrzesnia ukarany zostal Afganistan - a nie Arabia Saudyjska, skad pochodzili terrorysci? ze za "mie manie" broni masowej zaglady du.y dal Saddam Hussein? Drugi atak terrorystyczny w Londynie organizowali i wykonali ludzie z Afryki - ale cale odium spadlo na "pakusiow" a oni, w wiekszosci tez chca spokojnie zyc, chowac swoje dzieci. z faszyzmem swiat wygral prowadzac wojne, nie liczac ofiar, i lizac przez wiele rad rany, z komunizmem wygral stosujac inna taktyke - czyz nie skuteczna? - zapewnila ona pokoj w Europie przez 40 lat. czyz nie czas aby pojsc ta sama droga. obudzic sie i przestac "karmic i chodowac " terroryzm, zarowno w Iraku, Afganistanie jak i w Czeczenii....i przestanmy sie ludzic, ze nowy rezim w Iraku, jest lepszy od starego. z naszego punktu widzenia Saddam Hussein zapewnial jakas stabilizacje w regionie i nie byl przyczyna terroryzmu, w przeciwienstwie do obecnego.... KARABINAMI TEJ WOJNY NIE WYGRAMY! a tak swoja droga to dobrym pomyslem na integracje immigrantow i tonowanie pogladow wywrotowych jest pomysl francuski..... ta droga trzeba isch i niech to bedzie wskazowka, dla wszystkich nawolujacych do "swietej wojny z islamem", gwarantuje wam, ze po jednej wojnie bedzie nastepna.... Odpowiedz Link Zgłoś
otwarte-oko Re: o czym wy wszyscy piszecie..kochany Wlodku111 12.08.05, 11:38 Chyba Cie ucaluje. Po raz pierwszy, czytam rozsadna i inteligetna wypowiedz na forum WP. Nie wiem, co gryzie w pewna czesc ciala naszych milych rodakow - ale sa wybitnie nastawieniu przeciwko Arabom, Czarnym. Chcialbym jednego dnia poznac tych "naszych" dyskutantow, stanaco oko w oko i podyskutowac na zimno. Analizujac ich wypociny - dochodze do wniosku, ze nie sa to ASY z wyksztalcenia. Ta slepa wiara w Boga amerykanskiego = zielony dollar , przeraza mnie, jako obywatela Uni Europejskiej. Wszystko co sie dzieje w obecnej chwili przeciwko pseudo"muzulmanom-arabom" jest czysta manipulacja i pretekstem do przyszlych dzialan wojennych. W koncu wielkie mocarstwa, jak np. Ameryka, zyja z wojen, potrzebuja nowych poligonow. Nie bede wspominal, kto sie najwiecej wzbogacil na IIWS - napewno nie Polska! Inni cwaniacy, oddaleni od Europy. Podpisuje sie pod Twoja wypowiedzia, ze "metoda" francuska, jest dobra metoda. Sprezna, nie pozwalajaca na zadne odstepstwa a jednoczesnie humanitarna i w zgodzie z prawami czlowieka. Pewnie z tego powodu maja dobra srednia integracji muzulmanskiej - przeklad: zycie polityczne, TV, teatr, pisarze, adwokaci, lekarze, magistratura i wiele innych zawodow. Ci "francuzcy" arabo-muzulmani sa doskonale zaintegrowani, wszystko stoi otworem dla nich. Nie sprawiaja zadnych problemow. Obecnie, drugi kraj zaczyna wprowadzac podobna polityke - Hiszpania, i wierza mi, ze maja rezultaty. Integrowac, a nie zcigac jak dzikie psy. Karac- jak sa winni. Traktowac - jak sie traktuje kazda ludzka istote. I nie zmuszac ich NA SILE do naszej CYWILIZACJI, naszego trybu zycia. Jeden kraj nalezy scisle obserwowac - SAUDI ARABIA, bowiem cale zlo jest pochodzenia Saudyjskiego. No i ostatnie, rozwiazac pokojowo problem israelsko-palestynski. Sprawy beda na lepszej drodze. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: o czym wy wszyscy piszecie..... 12.08.05, 12:17 wlodek111 - nastepny naiwny... zwroc uwage na ten dziwny fakt, iz obecnie glownym problemem we Francji, Holandii, UK jest mala "asymilacja" "mlodziezy" "islamskiej"... problem jest w tym, iz oni NIE CHCA asymilowac sie... o ile np. w UK ich rodzice robili wiele, by zostac Brytyjczykami, to dzieci wybraly "wegetacje na socialu", a za swoja nieduolnosc i lenistwo obwiniaja "zgnily Zachod"... mechanizm dokladnie taki sam jak np. blokersi w Polsce... o ile w Polsce jest problem bezrobocia, to w UK kazdy, kto chce pracowac, moze znalesc prace... Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoniepis nareszcie do źródła! 12.08.05, 08:12 no nareszcie wzięli sie za źródło problemu - terroryści to tylko 1 roczne liście tego drzewa - pniami są muzułmańscy duchowni zaszczepiający w dzieciakach nienawiść i negację. Powinni Musharaffa przydusić bo Pakistan to wylęgarnia tych szaleńców. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka do kropekiuka 12.08.05, 09:59 Wylaczam sie z tego forum bo zeszlo na psy (zreszta wiekszosc twoich wypowiedzi zostala wykasowana przez moderatora, wiec moze sie teraz polepszy poziom dyskusji). Na koniec powiem ci tylko jedno: ja tez mieszkam zagranica, ale mimo ze czasem na ulicy spotykam takie jednostki jak ty (polskich roboli co zlopia wodke w parkach) to i tak chodze tu z podniesiona glowa i DUMNIE przyznaje sie do tego ze jestem z Polski. W przeciwienstwie do ciebie ja mam HONOR, i nie pluje we wlasne gniazdo. A ten swoj prymitywny dzielnicowy murzynski angielski to lepiej zachowaj dla siebie, bo tu sie tylko osmieszasz. W Polsce ludzie wladaja angielskim ludzi wyksztalconych, a nie dzielnicowych roboli. Mozesz sie nie fatygowac odpisywaniem na ten post, bo i tak nie przeczytam. No chyba ze jeszcze chcesz sobie pobredzic sam do siebie. O ile moderator znow cie nie wykasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
otwarte-oko Re: do kropekiuka - droga Agnieszko 12.08.05, 11:20 Kropekluk - czytam od dawna jego posty. Sa beznadziejne, wulgarne. Czasami sie zastanawiam, z jakiego to rekawa "wysypalo" sie to pocieszcze? Ale, ty rowniez troche zaslugujesz na krytyke. Twoj intelektualny angielski, dobrze wychowanej osoby, czlowieka wyksztalconego - cos tu nie gra. Czytalem twoj post po angielsku. Nie jestem zachwycony poziomem. Pewnie sie przejezyczylas. Odluzmy to na bok. Co do Anglikow, mam swoje zdanie, ktorego nie zmienie. Nic ciekawego, zaden przyklad dla Polakow i Unijnych. Miernota anglo-saksonska! Odpowiedz Link Zgłoś
lungompa Re: Do agnieszki_ka 12.08.05, 16:04 Dobra agnieszka-ka - jestes DUMNA Polka i masz Honor tak ? To fajnie, tylko po co w takim razie siedzisz za granica ? Z ta Twoja dumna niezasymilowana polskoscia przypominasz muzolmanow - oni tez sa dumni i niezasymilowani. Prawdziwy Polak ktory kocha Polske - mieszka w Polsce na stale i tam pracuje dla dobra swojej ojczyzny a nie udaje romantycznego bohatera na obczyznie z DURNIE podniesiona glowa... Odpowiedz Link Zgłoś
itaparica11 Re: W. Brytania: aresztowano 10 cudzoziemców 12.08.05, 10:05 Jako fan Brazylii i bywalec tego kraju "donoszę",iż jest to jedyny znany mi kraj,gdzie muzułmanie czuliby się jak w piekle.W 1,5godz. dzienniku TV Globo sprawy islamu są pomijane,choć terroryzmem tej opcji religijnej zajmują się conieco w newsach ze świata.Prywatnie brazylijczycy wiedzą doskonale,że w ich kraju islam byłby pośmiewiskiem ze względu na temperature i wilgoć powietrza. Resztę,niech domyślą się państwo-półinteligentą pomogę tyciu i nie chodzi o religie,ale o damskie łaszki. Odpowiedz Link Zgłoś