schlagbaum 11.08.05, 14:34 Firma nasza ekspanduje. Szef polecil mi wybrac do naszego dzialu pieciu nowych pracownikow. Zatrudnilem szesciu. Co sie bede szczypal ? Wykonalem 120% normy. Czy moge sie spodziewac nagrod i odznaczen ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: Felusiakowe radosci 11.08.05, 15:20 schlagbaum napisał: > > Firma nasza ekspanduje. > Szef polecil mi wybrac do naszego dzialu pieciu nowych pracownikow. > Zatrudnilem szesciu. Co sie bede szczypal ? > Wykonalem 120% normy. > Czy moge sie spodziewac nagrod i odznaczen ? > > > > to ekspanduje mi sie podoba,ladnie sie rymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Felusiakowe radosci 11.08.05, 15:24 i-love-2-bike napisała: > schlagbaum napisał: > > > > > Firma nasza ekspanduje. > > Szef polecil mi wybrac do naszego dzialu pieciu nowych pracownikow. > > Zatrudnilem szesciu. Co sie bede szczypal ? > > Wykonalem 120% normy. > > Czy moge sie spodziewac nagrod i odznaczen ? > > > > > > > > > to ekspanduje mi sie podoba,ladnie sie rymuje. Zajrzyj tam zupelnie "unverbindlich" www.alcoholism-cer.com/pt/re/alcoholism/home.htm;jsessionid=C7NW2IfEIQWa87RC90L2igRdx7ndHMPQ352 Qb2quej4Jl1TxY7we!541047448!-949856144!9001!-1 > Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Felusiakowe radosci 11.08.05, 15:32 a po co mam zagladac jak ja juz pijana od samego rana. to dla tych przeciez szlakbaum co sa w stanie cos pojac,a ja jak ja przeciez algorytmow fouriera z toba rozwiazywac nie bede,to o co ci chodzi? ty masz obsesje na punkcie alkoholu czy co? > > Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Felusiakowe radosci 11.08.05, 15:42 i-love-2-bike napisała: > a po co mam zagladac jak ja juz pijana od samego rana. to dla tych przeciez > szlakbaum co sa w stanie cos pojac,a ja jak ja przeciez algorytmow fouriera z > toba rozwiazywac nie bede,to o co ci chodzi? ty masz obsesje na punkcie alkohol > u > czy co? > Co Ty mnie tak ta okropna matematyka atakujesz ? To zupelnie nie moja dzialka. Nawet nie potrafilem pojac co to jest uklad Lorenzy, Rosslera, czy tego tam Henona-Heilesa. Wszystko to bylo dla mnie zbyt chaotyczne. PS To mam zaniechec prob odwiedzenia Cie od nalogu ? Wystarczy jedno slowo i po sprawie ale wtedy zostaniesz ze swoim problemem sama. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Felusiakowe radosci 11.08.05, 15:49 schlagbaum napisał: > > > > Co Ty mnie tak ta okropna matematyka atakujesz ? jak okropna parweniuszu krzyzacki,trudna,ale genialna,chcesz powiedziec. > To zupelnie nie moja dzialka. > Nawet nie potrafilem pojac co to jest uklad Lorenzy, Rosslera, czy tego tam > Henona-Heilesa. > Wszystko to bylo dla mnie zbyt chaotyczne. he,he widac kto nie ma zdolnosci abstrakcyjnego myslenia,nie martw sie nie jestes osamotniony:)) > > PS > > To mam zaniechec prob odwiedzenia Cie od nalogu ? > Wystarczy jedno slowo i po sprawie ale wtedy zostaniesz ze swoim problemem sama > . > jak nie przestaniesz fanzolic na temat alkoholizmu, to bede cie uczyc o ultradzwiekach,a jesli cos pamietasz z podstawowej fizyki to wiesz,ze przy zbyt duzej czestotliwosci drgan jakiegos ciala nasze ucho juz przestaje odbierac wrazenie dzwieku,hope u getting my drift. jesli nadal nie przestaniesz naciskac to powiem ci cos o perukowcach,a jesli pomimo zwroconych uwag dalej bedziesz tym mercem pchal do przodu to zaczne ci spiewac arie z "my fair lady" rain in spain... a wtedy ty wpadniesz w nalog i odpuscisz. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Felusiak o podpaskach 11.08.05, 19:19 Felusiak chyba już cienko przędzie bo każdy bzdet próbuje przerobić na gloryfikację Pax Americana. Ciekawe jakby sobie poradził z danymi dotyczącymi sprzedaży podpasek? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Felusiak o podpaskach 11.08.05, 20:02 wojcd napisał: > Felusiak chyba już cienko przędzie bo każdy bzdet > próbuje przerobić na gloryfikację Pax Americana. > > Ciekawe jakby sobie poradził z danymi dotyczącymi > sprzedaży podpasek? > To chyba dosc latwe. Spadek sprzedazy-dobrze Kobiety chca rodzic nowych zolnierzy dla Fuehrera Wzrost sprzedazy- dobrze Nie bedzie przelewania amerykanskiej krwi. Odpowiedz Link Zgłoś