Dodaj do ulubionych

Polacy nie utrudniają dochodzenia ws. pobić

12.08.05, 15:05
Trzeba zakończyć ten cyrk. Kto to wymyślił na czas wyborów w Polsce ?
Obserwuj wątek
    • mar_10 Jak to kto :) 12.08.05, 15:14
      Wladzio Putinio i jego ferajna. Mysle pojawienie sie tych cyrkow w okresie
      wyborczym nie jest zadnym przypadkiem. Na Ukrainie troche po lapkach Wladzio
      dostal to teraz sie odgrywa. Mentalnosc starego KGB-owca nic mu nie przeszla.
    • jovani Re:Stalinowskie metody 12.08.05, 15:27
      Calkowite zaklamanie rzadu jak i prasy rosyjskiej jest wrecz do
      niepomyslenia , niczego nie mozna sie spodziewac od rzadu ktory dozy do metod
      stalinowskich a sam putin byl czlonkiem morderczej KGB, swiat jest pewien ze
      napady na pracownikow polskiej ambasady sa na zlecenie samego putina, nalezy
      sie wyniesc z tego kraju, a anie szukac przyjaciol w swiecie mordercow, nie
      zapomnijmy ze przez wiele lat rosja byla okupantem naszego kraju, przyjaciol
      tam nie mamy i miec nie bedziemy wiec pozamykac wszystkie placowki
      dyplomatyczne i wygnac rosjan z polski to jedyne rozwiazanie
    • r306 Nie wiem juz co napisac... 12.08.05, 15:44
      ... bo na usta cisna mi sie tylko obelgi...

Rosjo, obudz sie!!! Przestan wierzyc w klamstwa swojej wladzy!!!
    • zyks No, ktio,jak myslisz, Mądry Wojtku? :) 12.08.05, 15:58
    • skipper_ Re: Polacy nie utrudniają dochodzenia ws. pobić 12.08.05, 16:03
      wojtek2784 napisał:

> Trzeba zakończyć ten cyrk. Kto to wymyślił na czas wyborów w Polsce ?

wolodzia putka.... specialnie wybral czas przed wyborami,
      zeby rozne polmozgi mowili, iz to element kampanii wyborczej
      prawicy...
    • toworzyszszmaciak Hehe, a pozatym łążą po Moskwie nawaleni jak 12.08.05, 16:10
      stodoła, biją żony, maltretują dzieci, zajmują się przemytem. Wołodia zmień
      płytę, bo ta jest już mocno ograna.
    • jakarta Re: Polacy nie utrudniają dochodzenia ws. pobić 12.08.05, 16:15
      Bochniarz potrafiła się zdystansować od brudnej kampanii Giertycha, Wassermanna
      i Miodowicza p-ko Cimoszewiczowi.
      Żałosne jest, że chłoptaś z Kaszub - Tusk nie potrafi wykrzesać z siebie
      odrobinę honoru i obiektywizmu! I to ma być prezydent?
    • enfer Miedzynarodowa organizacja dziennikarska potępia 12.08.05, 16:27
      „Stanowczo potępiamy ten napad i zwracamy się do rosyjskiego ministra spraw wewnętrznych Rachida Nurgaliewa o podjęcie wszelkich koniecznych działań, które doprowadzą do odnalezienia i ukarania sprawców. Obecne napięcie między Polską a Rosją w żadnym wypadku nie może usprawiedliwić przemocy wobec dziennikarzy.” – oświadczyli Reporterzy bez Granic.

www.rsf.org/article.php3?id_article=14691
      www.rsf.org/article.php3?id_article=14690

• raz-dwa jest jednak w rosji sporo przyzwoitych ludzi. 12.08.05, 16:41
      ciekawa sprawa: 75 % osob, ktore wziely udzial w sondazu rosyjskiego radia "echo
      moskwy" powiedzialo, ze jest im wstyd z powodu pobicia w moskwie polakow.

www.echo.msk.ru/news/main/262720.html#open
      • sevaseva Re: jest jednak w rosji sporo przyzwoitych ludzi. 12.08.05, 17:05
        jestem rosjaninem i jest mi wstyd!
        ale dziwie sie, ze zachowanie wladz rosyjskich jeszcze jest dla kogos
        zaskoczeniem w polsce i na zachodzie
        • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: jest jednak w rosji sporo przyzwoitych ludzi. 12.08.05, 17:49
          Hm, a jak jest na forach internetowych? Zdegustowana szowinistycznymi tekstami
          naszych utalentowanych internautow obskoczylam kilka losowo wybranych rosyjskich
          forow. A tam - na wszystkich to samo... Wrocilam na gazeta.pl i doznalam
          uczucia, ze w porownaniu z nimi jest to miejsce kwitnace kultura i tolerancja.
          Czy te 75% Rosjan, o ktorych mowicie, akurat nie posiada internetu??? :-(((
          • anuszka_ha3.agh.edu.pl Rosyjskie fora internetowe 12.08.05, 17:52
            Czy moze ktos z was zna jakies NORMALNE rosyjskie forum? Prosze mi podac linka.
            Bo zaczynam sie zalamywac. Ja chcialam tylko przeczytac, co o calej sprawie
            sadza przyzwoici Rosjanie... :-(
            • raz-dwa Re: Rosyjskie fora internetowe 12.08.05, 18:21
              niestety, nie przygladalem sie rosyjskim forom, ale jak znajde jakies "NORMALNE"
              to z przyjemnoscia sie podziele adresem :)
            • smoku_wawelski co piszą 12.08.05, 18:30
              Ja niestety nie znam rosyjskiego...

____
              Tobie Polsko!
    • karbid22 Re: Mam pietra 12.08.05, 17:23
      Pracuje tymczasowo w jednym z krajow WNP i boje sie, zeby nie nastapila eskalacja pobic.
      Aby w Polsce nie wzieto odwetu za kolejnych pobitych Polakow w Moskwie. Jezeli to nastapi, to przeciez nikt nie bedzie sprawdzal ew. delikwentowi paszportu. Moze to przeciez byc ruskojezyczny Kazach, Bialorusin lub Ukrainiec. Jesli w tych krajach zechca nam mscic, to to Polakow latwo wylapac w kazdym z tych krajow. Wszyscy polskojezyczni to Polacy. Nie trzeba sprawdzac dokumentow. Latwo o tym mowic jak sie siedzi w Polsce.
      A ja mam pietra. Pocieszcie mnie i dajcie nadzieje, ze mnie nie zleja.
    • karbid22 Re: Polacy nie utrudniają dochodzenia ws. pobić 12.08.05, 17:27
      A ja mam cykora.
      • claudio1 Re: Polacy nie utrudniają dochodzenia ws. pobić 12.08.05, 22:04
        zwyrodnialy PUTIN jest WINNY ZA POBICIE POLAKOW IDIOTA NIE UMIE PANOWAC NAD
        WLASNYMI SLOWAMI: JAK SWIAT ;SWIATEM; BYL ;RUS; POLAKOWI ; KIEDYS
        BRATEM??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
        ????????????????????????????????????????????????????
    • karbid22 Re: Polacy nie utrudniają dochodzenia ws. pobić 12.08.05, 17:27
      A ja mam cykora.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka