Gość: Alik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 21:29 Czy ośrodek werbunkowy "na Bliskim Wschodzie" nie jest przypadkiem w Izraelu? Byłby komplet przyjaciół Husseina. Proszę pilnie o adres. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Oni nie sa wiarygodni IP: *.valueline.com 23.08.02, 22:27 ci generalowie nie sa wiarygodni. Po prostu poklocili sie z Saddamem o lupy, kto wie czy oni nie byliby gorsi. To tak jakby uznac marszalka Keitla za demokrate bo nie zgadzal sie z Hitlerem w sprawie taktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat Nie wazne czy kot czarny czy bialy byle lapal mysz IP: *.dialup.eol.ca 24.08.02, 04:28 Gość portalu: Piotr napisał(a): > ci generalowie nie sa wiarygodni. Po prostu poklocili sie z Saddamem o lupy, kto wie czy oni nie byliby gorsi. To tak > jakby uznac marszalka Keitla za demokrate bo nie zgadzal sie z Hitlerem w sprawie taktyki. Raz bestia zniknie Irakczycy zrobia porzadki. Nic nie moze byc gorszego od Husejna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir-mat Re: Nie wazne czy kot czarny czy bialy byle lapal IP: *.247.138.196.Dial1.SanJose1.Level3.net 24.08.02, 05:03 Gość portalu: mirmat napisał(a): > Gość portalu: Piotr napisał(a): > > > ci generalowie nie sa wiarygodni. Po prostu poklocili sie z Saddamem o lup > y, > kto wie czy oni nie byliby gorsi. To tak > > jakby uznac marszalka Keitla za demokrate bo nie zgadzal sie z Hitlerem w > sprawie taktyki. > > Raz bestia zniknie Irakczycy zrobia porzadki. Nic nie moze byc gorszego od > Husejna. mirmat, a ja myslalem zes jednak normalny, czy cos sie stalo, pszczolka ugryzla czy co, kon kopnal, czy moze klopoty ze stolcem. w kanadzie raczej upaly to zadkosc, a ty chlopie pirdolisz ja po udarze muzgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HUDI Iraccy emigranci tworzą armię IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 22:52 Moze zrobią desant na wzór D-day? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golem Re: Iraccy emigranci tworzą armię IP: *.sympatico.ca 24.08.02, 14:34 Znaczy sie Hanka Sawicka, Generla Berling przystepuja do akcji...Tylko co z tego ma Polska. Co nam do wojny miedzy izraelem, USA a Irakiem. Jak Gazeta wyborcza chce sie bic to niech wyttypuje oddzial szturmowy i dolaczy do grupy tych irackich wojskowych ktorzy tworza armie... Ale ja podejrzewam ze Gazea Wyborcza chce sie bic ale cydzymi rekami?! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Iraccy emigranci tworzą armię 24.08.02, 14:42 Gość portalu: Golem napisał(a): > Znaczy sie Hanka Sawicka, Generla Berling przystepuja do > akcji...Tylko co z tego ma Polska. Co nam do wojny miedzy > izraelem, USA a Irakiem. Jak Gazeta wyborcza chce sie bic to > niech wyttypuje oddzial szturmowy i dolaczy do grupy tych > irackich wojskowych ktorzy tworza armie... Ale ja podejrzewam ze > Gazea Wyborcza chce sie bic ale cydzymi rekami?! Tutaj duzo formulowiczow pali sie na wojne z Irakiem moze by tak wraz z redakcja sformowali jakis oddzial? Ja im pomacham chusteczka. Odpowiedz Link Zgłoś