Dodaj do ulubionych

Nowa Bron - Directed Energy Weapons ,...

20.08.05, 17:17
Przydalo by siem sefaryjskie dzieci do experymentow - Sprawa do zalatwienia z
zioncamy ,... Za odpowiedniom cene powinne odpalic pare tuzinow :)

uklony

============================================================================

$7M to Research Effects of Directed Energy Weapons on Humans
=============================================================
Posted 19-Aug-2005 04:07

System 2 ADS ConceptConceptual MindWorks in San Antonio, TX received a $7
million cost-plus fixed-fee contract to provide for research support around
emerging directed energy weapons (including non-lethal weapons that DID has
covered before) and their effects on humans. Work will be conducted in
cooperation with the Air Force Research Laboratory, Human Effectiveness
Directorate (AFRL/HEDR), Directed Energy Bio-effects Division, Radio
frequency Radiation Branch, located in Brooks City-Base, TX. The scope of the
proposed contract will focus on bioeffects research on directed energy and
kinetic energy systems, to assist in transitioning DoD technologies from the
lab to the front lines.

www.defenseindustrydaily.com/2005/08/7m-to-research-effects-of-directed-energy-weapons-on-humans/index.php

Obserwuj wątek
    • explicit Re: Nowa Bron - Directed Energy Weapons ,... 20.08.05, 17:44
      Ooops ! Dla nie zaznajomionych z tematem w linku wprowadzenie ,...

uklony

==============================================================================

jewsforlife.org/Article_Detail.cfm?ID=304
      • meerkat1 Re: Nowa Bron - Directed Energy Weapons ,... 20.08.05, 17:46
        Sadzac po postach, to juz oberwales. Explicitly! :-)))
      • mirmat1 Explicit wykopal dolek w ktory wpadl !!. 20.08.05, 18:39
        Mamy tu dwa zagadnienia: pierwsze to produkcja broni bazujacej na "Direct
        Energy Weapons", drugie to eksperymenty lewackich zydow jak Shimon Peres na
        sefardyckich zydach.
        Zostawie Izraelczykom debate co do prawdziwosci filmu Dudi Bergmana. Zaluzmy,
        ze tresc jego jest calkowicie PRAWDZIWA! Co z tego wynika?
        Jasne sie staje, ze oboz "golabkow", ktore wchodza bez wazeliny w zadki
        Arafatowskich terorystow to kanalie, ktorym nie powinno sie wierzyc. Nie znam
        calej filozofii organizacji "Jews For Life" ale powinna to byc PRAWICOWA
        organizacja stowarzyszona z chrzescijanska PRAWICA, ktora popiera premiera
        Szarona a walczy z terorem palestynskim.
        Ten film wyraznie skompromitowal cale Izraelskie lewactwo z PISS NOW na czele,
        ktore bardziej dba o drzewka oliwne w ogrodkach terorystow niz zycie tysiaecy
        wlasnych kompatriotow. No ale kto by sie spodziewal czegos innego niz
        hipokryzji po lewoskretnych.
        • rattler Re: Explicit wykopal dolek w ktory wpadl !!. 21.08.05, 17:27
          A kto tam w/g ciebie byl czy jest godny nasladowania , Chetnie sie doksztalce
          Shamir o ile pamietam uchodzil za prawicowca , problem w tym , ze dla mnie byl
          zdrajca , dezerterem i zlodziejem , ktos jeszcze ?

narazie

------------------------------------------

Ten film wyraznie skompromitowal cale Izraelskie lewactwo z PISS NOW na czele,
          ktore bardziej dba o drzewka oliwne w ogrodkach terorystow niz zycie tysiaecy
          wlasnych kompatriotow. No ale kto by sie spodziewal czegos innego niz
          hipokryzji po lewoskretnych.
          • mirmat1 Re: Explicit wykopal dolek w ktory wpadl !!. 22.08.05, 06:52
            rattler napisał:

> A kto tam w/g ciebie byl czy jest godny nasladowania , Chetnie sie doksztalce
            > Shamir o ile pamietam uchodzil za prawicowca , problem w tym , ze dla mnie
            byl zdrajca , dezerterem i zlodziejem , ktos jeszcze ?
            narazie
            >
            > ------------------------------------------
            > Ten film wyraznie skompromitowal cale Izraelskie lewactwo z PISS NOW na
            czele,
            > ktore bardziej dba o drzewka oliwne w ogrodkach terorystow niz zycie tysiaecy
            > wlasnych kompatriotow. No ale kto by sie spodziewal czegos innego niz
            > hipokryzji po lewoskretnych.
            Ja mam swoich, Polskich bohaterow jak Kosciuszko, Pilsudski, Jan Pawel II, choc
            chetnie odnosze sie do Amerykanskich gigantow jak prezydent Ronald Reagan,
            general Patton czy prezydent Washington i Jefferson. Nie wiem skad
            wykombinowales, ze Shamir byl zdrajca , dezerterem i zlodziejem, zreszta co
            mnie to obchodzi. Uwazam, ze z kolei gen. Szaron ze swoim brawurowa
            kontrofesywa za kanal Sueski zasluzyl sobie na podziw Izraelczykow.
            • explicit Re: Explicit wykopal dolek w ktory wpadl !!. 23.08.05, 00:11
              Nie powiesz ze nie wiesz ze zdezerterowal z ziomkami z Armii Andersa w
              Palestynie i ukradl wszystko co nie bylo zabetonowane w ziemi , zostawiajac
              Polakow bez broni sprzetu i lekarstw - Mniej/wiecej 6 tysiecy Zydow dalo noge w
              Palestynie ,...

uklony

Nie wiem skad wykombinowales, ze Shamir byl zdrajca , dezerterem i zlodziejem,
              • mirmat1 A ja myslalem, ze wszyscy zydzi to komunisci i ... 23.08.05, 00:57
                ...zostali przy wujku Stalinie zaciagajac sie do Armii Berlinga bo brzydzili
                sie Armia Andersa !!! No moze z wyjatkiem tego reakcjonisty Miariana Hemara co
                to mial jakies mrzonki o Lwowie. A tu 6 tysiecy dalo dyla nie baczac na to, ze
                kraj Rad sie wali! Tak na prawde wiedzac co nas Polakow czeka w Jalcie to bym
                sie specjalnie nie zmartwil, gdyby wszyscy Polacy wygrzewali sie w sloncu
                Bliskiego Wschodu tak jak to robili "Wolni Francuzi" zamiast nadstawiac glowy
                pod Monte Cassino. Po zawarciu przymierza miedzy Rooseveltem a Stalinem to nie
                byla tak calkiem nasza wojna.
                explicit napisał:

> Nie powiesz ze nie wiesz ze zdezerterowal z ziomkami z Armii Andersa w
                > Palestynie i ukradl wszystko co nie bylo zabetonowane w ziemi , zostawiajac
                > Polakow bez broni sprzetu i lekarstw - Mniej/wiecej 6 tysiecy Zydow dalo noge
                w
                >
                > Palestynie ,...
                >
                > uklony
                >
                > ==============================================================================
                >
                > Nie wiem skad wykombinowales, ze Shamir byl zdrajca , dezerterem i zlodziejem,
                • explicit Re: A ja myslalem, ze wszyscy zydzi to komunisci 23.08.05, 17:14
                  To nie byla spontaniczna ucieczka na widok Ziemi Obiecanej a na zimno
                  zaplanowana dezercja z sprzetem , bronia i lekarstwami ,...

Zadna przyjemnosc wygrzewac sie na sloncu Palestyny , bez zarcia , bez lekarstw
                  i z szalejaca biegunka ,...

Za kazdy dzien zwloki w pokonaniu Rzeszy kilkanascie tysiecy mieszkancow obozow
                  zaglady placilo zyciem ,...

uklony

A tu 6 tysiecy dalo dyla nie baczac na to, ze kraj Rad sie wali! Tak na prawde
                  wiedzac co nas Polakow czeka w Jalcie to bym sie specjalnie nie zmartwil, gdyby
                  wszyscy Polacy wygrzewali sie w sloncu Bliskiego Wschodu tak jak to robili
                  "Wolni Francuzi" zamiast nadstawiac glowy pod Monte Cassino.
                  • mirmat1 Re: A ja myslalem, ze wszyscy zydzi to komunisci 23.08.05, 21:40
                    To nie byla spontaniczna ucieczka na widok Ziemi Obiecanej a na zimno
                    zaplanowana dezercja z sprzetem , bronia i lekarstwami ,...

Zadna przyjemnosc wygrzewac sie na sloncu Palestyny , bez zarcia , bez lekarstw
                    i z szalejaca biegunka ,...

uklony
                    Mirmat: Tej biegunki to nabawili sie Polacy dzieki syberyjskiej diety i to nie
                    wina zydow. Hej, nie mam zamiaru, twierdzic, zydzi to swieci! Oni dbaja o swoja
                    skore i powinnismy sie tego od zydowskiej prawicy nauczyc. A zydiowska lewica
                    to holota, ktora wlasnych potrafi sprzedac za barylke ropy. No ale kiedy
                    dolozyli Brezniwowskim klijentom w 1967 to sie cieszylem i niewatpliwie ta
                    wojna podniosla ducha wsrod Polakow. Kiedy mam wybierac miedzy Izraelczykami a
                    Arabami to dlugo nie musze myslec.
                    • explicit Re: A ja myslalem, ze wszyscy zydzi to komunisci 26.08.05, 21:21
                      Nie na temat ,...
                      No ale kiedy dolozyli Brezniwowskim klijentom w 1967 to sie cieszylem i
                      niewatpliwie ta wojna podniosla ducha wsrod Polakow. Kiedy mam wybierac miedzy
                      Izraelczykami a Arabami to dlugo nie musze myslec.

A to ???

uklony
                      • mirmat1 Re: A ja myslalem, ze wszyscy zydzi to komunisci 27.08.05, 03:53
                        explicit napisał:
                        Przydalo by siem sefaryjskie dzieci do experymentow - Sprawa do zalatwienia z
                        zioncamy ,... Za odpowiedniom cene powinne odpalic pare tuzinow :)
                        ORAZ
                        > Nie na temat ,...
                        > ==============================================================================
                        > No ale kiedy dolozyli Brezniwowskim klijentom w 1967 to sie cieszylem i
                        > niewatpliwie ta wojna podniosla ducha wsrod Polakow. Kiedy mam wybierac
                        miedzy
                        > Izraelczykami a Arabami to dlugo nie musze myslec.
                        >
                        >
                        > A to ???
                        > Za kazdy dzien zwloki w pokonaniu Rzeszy kilkanascie tysiecy mieszkancow
                        obozow
                        >
                        > zaglady placilo zyciem ,...
                        >
                        > uklony
                        Widzisz ja patrze na Zydow po zydowsku. Jaki w tym calym bajzelu mamy my
                        Polacy. Jakos zauwazylem, ze obrywalem zawsze za moj "antysemityzm" od zydow w
                        rodzaju Peresa a nie od typu Szarona. Dzis to lewa strona krzyczy o Jedwabnem a
                        prawa bardziej mysli jak to znalesc sojusznikow. To jest na temat bo pokazuje,
                        ze wrzucanie wszystkich zydow do jednego worka jest bledem a to Twoj watek
                        udowadnil. Tylko, ze udowodnil tez moja teze: trzymajmy z zydowska prawica,
                        olewajmy lewice.
    • mirmat1 I na co Ajatolom czy Kimowi te "atomy" ?????? 20.08.05, 18:09
      Zawsze twierdzilem, ze Bush powinien odpuscic Kimowi i Iranowi ta cala awanture
      z bronia nuklearna. Te prymitywne rakietki Kima moga przyspozyc klopotow Korei,
      Japonii, Chinom moze Rosji a Ajatole moga napedzic strachu Hindusom, Rosji czy
      Eurokolchozowi. Ale Amerykanie beda mogli sie smiac selektywnie oferujac swoja
      tarcze sojusznikom. I tak nastanie nowy-stary porzadek z tym, ze Polska juz
      bedzie po wlasciwej stronie.
      • meerkat1 Re: I na co Ajatolom czy Kimowi te "atomy" ?????? 20.08.05, 18:14
        " I tak nastanie nowy-stary porzadek z tym, ze Polska juz
        bedzie po wlasciwej stronie."

Nie badz taki pewny.
        Sadzac z licznych postow na tym forum wielu mieszancow P. uwaza, jest po
        niewlasciwej, i bardzo chcialoby przywrocic jedynie sluszny kierunek.:-(((((((((

• mirmat1 Kiblowy margines zniknie po jesiennych wyborach. 20.08.05, 18:43
          Widzisz jak pozory myla? Wszystkie profesjonalnie przeprowadzone sondaze
          pokazuja Polakow jako najmniej antysemicki narod w Europie. Co wcale nie
          znaczy, ze my Polacy nie mamy problemow z lewoskretnymi zydami jak Soros,
          Chomsky czy banda z NYT.
          Patrz na jesienne wybory nie na forum GW!!!!
      • explicit Re: I na co Ajatolom czy Kimowi te "atomy" ?????? 20.08.05, 18:30
        He , he , o wszystkim tylko nie na temat ,... Dobre :)

uklony
        • mirmat1 Sa dwa tematy i poruszylem je w dwoch postach 20.08.05, 18:47
          explicit napisał:

> He , he , o wszystkim tylko nie na temat ,... Dobre :)
          >
          > uklony
          Prawicowcy NIGDY nie uciekaja od tematow tylko je rozwijaja. Temat
          Izraelskich "golabkow"-samobojcow promujacych PISS for LAND zaadresowalem z
          checia bede kontynuowac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka