Dodaj do ulubionych

do forumowych placzek

28.08.05, 19:24
kochani czlowiek umeczony tym czy tamtym siada z napojem chlodzacym i czyta
forum i co: kazdy ma pretensje do drugiego,ze czegos nie przeczytal,nie
skomentowal,nie zauwazyl etc. ludzie nie zachowujcie sie jak
dzieci,szczegolnie dancia. czy ty myslisz,ze swiat to izrael,nie mowiac o
tym,ze sama nie placzesz jak kataklizm,czy cos innego zabija ludzi na calym
swiecie 24/7. kazdy zyje tam gdzie zyje i to co dotyczy jego ,czy ludzi mu
bliskich nie dotyczy CALEGO SWIATA. no postanowilam dzisiaj byc grzeczna przez
tydzien w ramach poprawy stosunkow towarzysko-kulturalnych na forum. zobaczymy
czy wytrwam. z gory uprzedzam,ze na chamskie wpisy nie odpowiadam,a na
grzeczno-poprawne odpowiadam rownie grzeczniutko. no trzymajcie sie kochani bo
ja zaraz znowu do roboty ruszam.
Obserwuj wątek
    • hiperrealizm Re: do forumowych placzek 28.08.05, 19:26
      Jakoś nie chce mi się wierzyć... :)
      • i-love-2-bike Re: do forumowych placzek 28.08.05, 19:27
        hiperrealizm napisał:

> Jakoś nie chce mi się wierzyć... :)

wierz w co chcesz kazdy przeciez ma do tego prawo.
    • arap1 Re: do forumowych placzek 28.08.05, 19:28
      i-love-2-bike napisała:

> kochani czlowiek umeczony tym czy tamtym siada z napojem chlodzacym i czyta
      > forum i co: kazdy ma pretensje do drugiego,ze czegos nie przeczytal,nie
      > skomentowal,nie zauwazyl etc. ludzie nie zachowujcie sie jak
      > dzieci,szczegolnie dancia. czy ty myslisz,ze swiat to izrael,nie mowiac o
      > tym,ze sama nie placzesz jak kataklizm,czy cos innego zabija ludzi na calym
      > swiecie 24/7. kazdy zyje tam gdzie zyje i to co dotyczy jego ,czy ludzi mu
      > bliskich nie dotyczy CALEGO SWIATA. no postanowilam dzisiaj byc grzeczna przez
      > tydzien w ramach poprawy stosunkow towarzysko-kulturalnych na forum. zobaczymy
      > czy wytrwam. z gory uprzedzam,ze na chamskie wpisy nie odpowiadam,a na
      > grzeczno-poprawne odpowiadam rownie grzeczniutko. no trzymajcie sie kochani bo
      > ja zaraz znowu do roboty ruszam.
      KIEDY MUSLIM WYSZCZA SIE NA TWOJEGO PROGU DOMU????
    • grzegorz1948 Re: A jednak to prawda!!!!!!!!!! 28.08.05, 21:50
      Ze po kaszce marki Milupa dzieci sa spokojniejsze.A tak naprawde kaszka
      smakowala?
      • i-love-2-bike Re: A jednak to prawda!!!!!!!!!! 28.08.05, 21:51
        grzegorz1948 napisał:

> Ze po kaszce marki Milupa dzieci sa spokojniejsze.A tak naprawde kaszka
        > smakowala?
        juz mi sie przejdla,wole krwiste steaki.
        • grzegorz1948 Re: A jednak to prawda!!!!!!!!!! 28.08.05, 21:57
          Co cie Danusia zaprosila na obiad z pozostalosci po zamachu i gardzisz moja
          kaszka? Tos Ty taka wydra?
          • i-love-2-bike Re: A jednak to prawda!!!!!!!!!! 28.08.05, 21:58
            grzegorz1948 napisał:

> Co cie Danusia zaprosila na obiad z pozostalosci po zamachu i gardzisz moja
            > kaszka? Tos Ty taka wydra?

jaka danuska na jaki obiad,krwiste dzieki bogu sama przyzadzam,a ty pieronie sie
            tak nie sadz,bo nachytosz.
            • grzegorz1948 Re: A jednak to prawda!!!!!!!!!! 28.08.05, 22:04
              A co bidulo nie stac cie na zaplacenie u rzeznika ze jeszcze mnie chcesz
              okrwawic.Dziewczyno stare kosci wez lepiej Danusie!Ach cholera myslalem o
              Danusi z "Wawela"
              • i-love-2-bike Re: A jednak to prawda!!!!!!!!!! 28.08.05, 22:51
                grzegorz1948 napisał:

> A co bidulo nie stac cie na zaplacenie u rzeznika ze jeszcze mnie chcesz
                > okrwawic.Dziewczyno stare kosci wez lepiej Danusie!Ach cholera myslalem o
                > Danusi z "Wawela"

i znowu sie ciepiesz dlatego grzybkow nie znalazles. mnie juz rzeznik krwiste
                podziabane przedaje,jo je wrzucom na grilla i po mala chwila jemy z sosem z
                trufli,ktore nie zbieram,tylko kupuje w sklepie. mniam,mniam a tobie nie dam,ty
                se tom kaszke zjadaj.
                • grzegorz1948 Re: A jednak to prawda!!!!!!!!!! 28.08.05, 22:55
                  A ty wiesz ze te twoje trufle to swinki szukaja, omamlaja i potem Ty to dajesz
                  na patelnie? Nie brzydzisz sie?Wole juz grzybki wlasnorecznie uzbierane!
                  • i-love-2-bike Re: A jednak to prawda!!!!!!!!!! 28.08.05, 22:59
                    grzegorz1948 napisał:

> A ty wiesz ze te twoje trufle to swinki szukaja, omamlaja i potem Ty to dajesz
                    > na patelnie? Nie brzydzisz sie?Wole juz grzybki wlasnorecznie uzbierane!

a co mnie obchodza swinie truflowe,moje trufelki daja swietny sos,a swoje
                    prawdziwki tez mam,bo u nas rosna razem z maslakami,reszte mam z polski i
                    skandynawii czyscioszku jeden.
                    • grzegorz1948 Re: Ach to ta Hameryka!!!!!!1 28.08.05, 23:14
                      Maslaki z prawdziwkami ojoj cos nauczycielka z biologi za piekne oczka ocene
                      dala?Albo nauczyciel za"przyzwoite" mini?
                      • i-love-2-bike Re: Ach to ta Hameryka!!!!!!1 28.08.05, 23:15
                        grzegorz1948 napisał:

> Maslaki z prawdziwkami ojoj cos nauczycielka z biologi za piekne oczka ocene
                        > dala?Albo nauczyciel za"przyzwoite" mini?

nic z tych rzeczy,taka tu sciolka i takie grzyby i je jemy,a mini dalej
                        kroluje,czemu nie jak mozna. w australii pelno bylo rydzow.
                        • grzegorz1948 Re: Ach to ta Hameryka!!!!!!1 28.08.05, 23:25
                          Mnie chodzi o grzybnie!!!!!!!!!!Grzybnia na grzybni nie risnie a
                          wiec ,awiec ????Jest grzybnia prawdziwkow to rosna prawdziwki,jest grzybnia
                          muchomorkow to muchomorki.Dlatego nastepnego prawdziwka szukasz w promieniu %
                          metrow.Chyba ze!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mosad znow cos spieprzyl.To jest ale inna
                          inszosc!
                          • i-love-2-bike Re: Ach to ta Hameryka!!!!!!1 28.08.05, 23:29
                            grzegorz1948 napisał:

> Mnie chodzi o grzybnie!!!!!!!!!!Grzybnia na grzybni nie risnie a
                            > wiec ,awiec ????Jest grzybnia prawdziwkow to rosna prawdziwki,jest grzybnia
                            > muchomorkow to muchomorki.Dlatego nastepnego prawdziwka szukasz w promieniu %
                            > metrow.Chyba ze!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mosad znow cos spieprzyl.To jest ale inna
                            > inszosc!

jak masz lasy mieszane,czyli sosnowo,klonowo,debowe to masz rozne grzybnie nu
                            nie panie inzynierze?muchomorki tez rosna,ale tych nie jadam.
                            • grzegorz1948 Re: Ach to ta Hameryka!!!!!!1 28.08.05, 23:35
                              Ok ! Namieszalas.W debowych lasach znajdziesz z pewnoscia dobry cmaterial na
                              trumne ale grzyba????????????????NIE
                              A muchomorki podobno sa jadalne ale musisz je w 7 wodach gotowac.Ale wyprobuj
                              to najpierw na Dance albo tesciowej bo sposob ten osobiscie nie sprawdzilem.
                              • i-love-2-bike Re: Ach to ta Hameryka!!!!!!1 28.08.05, 23:38
                                grzegorz1948 napisał:

> Ok ! Namieszalas.W debowych lasach znajdziesz z pewnoscia dobry cmaterial na
                                > trumne ale grzyba????????????????NIE
                                > A muchomorki podobno sa jadalne ale musisz je w 7 wodach gotowac.Ale wyprobuj
                                > to najpierw na Dance albo tesciowej bo sposob ten osobiscie nie sprawdzilem.

widac,ze ty z biologii kustykasz. pod debami zawsze prawdziwki rosly,ale jak sie
                                grzybnia rozsieje to rosna pod klonami i sosnami,a pod tymi to maslakow wbrod.a
                                muchomory sam zjadaj ja je fotografuje i mam ladny screen saver.
                                • grzegorz1948 Re: Ach to ta Hameryka!!!!!!1 28.08.05, 23:42
                                  OK Wygralas nastepnym razem domieszam"grzybkow" do kaszki!
                                  Dobranoc: pozdrow Rodzinke
                                  • i-love-2-bike Re: Ach to ta Hameryka!!!!!!1 28.08.05, 23:48
                                    grzegorz1948 napisał:

> OK Wygralas nastepnym razem domieszam"grzybkow" do kaszki!
                                    > Dobranoc: pozdrow Rodzinke

wzajemnie,tylko uwazaj na glowe,bo celnie plujemy:))
    • dana33 Re: do forumowych placzek 28.08.05, 21:58
      rachelciu, jestes tak slodka, ze az mnie zemglilo na sekunde, ale wrocilam do
      siebie....
      ja ci juz pisalam, ze mnie nie musisz czytac? tak? git.....
      • i-love-2-bike Re: do forumowych placzek 28.08.05, 21:59
        dana33 napisała:

> rachelciu, jestes tak slodka, ze az mnie zemglilo na sekunde, ale wrocilam do
        > siebie....
        > ja ci juz pisalam, ze mnie nie musisz czytac? tak? git.....

ani ty mnie tysz git,chlip,chlip.
        • grzegorz1948 Re: Bylem dzisiaj na grzybach! 28.08.05, 22:22
          158km wloklem moja bryczke i znalazlem tylko 3 podgrzybki.Wycieczka byla fajna
          ale dorobek nikly.
        • dana33 Re: do forumowych placzek 28.08.05, 22:31
          nu, jak nie chce to nie czytam.... ale jak cie wygasilam, to mi po 2 tygodniach
          wyraznie brakowalo twoich perelek....
          • i-love-2-bike Re: do forumowych placzek 28.08.05, 22:52
            dana33 napisała:

> nu, jak nie chce to nie czytam.... ale jak cie wygasilam, to mi po 2 tygodniach
            >
            > wyraznie brakowalo twoich perelek....

nu widzisz jak tesknisz do normalnych,ja tam bym tez tesknila jakbym samych
            fredziow z arapami na codzien obgladala.
    • wojcd Re: do forumowych placzek 28.08.05, 22:41
      i-love-2-bike napisała:
      > zobaczymy czy wytrwam.
      ------------------------
      • i-love-2-bike Re: do forumowych placzek 28.08.05, 22:53
        wojcd napisał:

> i-love-2-bike napisała:
        > > zobaczymy czy wytrwam.
        > ------------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka