Dodaj do ulubionych

powiedzcie mi jak to jest?

09.09.05, 20:38
ze na moich wpisach,gdzie ta smietanka forumowa jak nasz nowo odkryty
intelektualny talent jabez,scukrzony kapec,dana z dyszkantow,arap z harvadu i
inni pisuja az im kapcie z nog sie zsuwaja, a na ich wpisach jakos pustawo? nu
hloopcy i dziewczenta czy to jakis cud GW czy jaka cholera,ze was trepy stare
nikt czytac nie ma ochoty a ja jako sprzataczka i praczka bije was na zbity
pysk? moze czas wlozyc te stare tenisowki i poleciec na jogging,to
przynajmniej sie wam glupie mysli wytrzepia z glow,razem z tym nadmiarem
trocin,jaki tam nosicie. no do roboty stare pierniki,ruszcie sie
troche,zamiast swe nieudane zycie wbijac kazdemu z nas.
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Re: powiedzcie mi jak to jest? 09.09.05, 20:41
      Rachel ty idz sie wyszalec, tys sie upila w lunch czy jak? Cos ty mi za
      agresywnas dzisiaj:)

PF
      • antek_cukierman Bierz ją, 09.09.05, 20:45
        teraz jest łatwiejsza.

P.S. Nie wiem czy wykupiłem bilet na wątek?
        • i-love-2-bike Re: Bierz ją, 09.09.05, 20:47
          antek_cukierman napisał:

> teraz jest łatwiejsza.
          >
          > P.S. Nie wiem czy wykupiłem bilet na wątek?

antos ales ty dzisiaj znudzony,cos kobity cie chyba omijaja. masz jakis feler
          czy co?
          • antek_cukierman Pisano mi, 09.09.05, 20:49
            że masz 58 lat. Prawda to?
            Masz odpowiedź na dręczące Cię pytanie.
            • i-love-2-bike Re: Pisano mi, 09.09.05, 20:51
              antek_cukierman napisał:

> że masz 58 lat. Prawda to?
              > Masz odpowiedź na dręczące Cię pytanie.

nie skarbie odwrotnosc 85,and still kicking,cos jeszcze?
              • antek_cukierman Odwrotność 85, 09.09.05, 21:05
                czyli wiek post-balzakowski. To tłumaczy wiele zachowań.
                Nic więcej.
                • i-love-2-bike Re: Odwrotność 85, 09.09.05, 21:07
                  antek_cukierman napisał:

> czyli wiek post-balzakowski. To tłumaczy wiele zachowań.
                  > Nic więcej.

no to fajnie,ze zaspokoilam twa ciekawosc,jeszcze cos cie gnebi w ten
                  balsamiczny wieczor wrzesniowy?
                  • antek_cukierman Czytaj, o przewspaniała 09.09.05, 21:15
                    antek_cukierman napisał:

Nic więcej.
      • i-love-2-bike Re: powiedzcie mi jak to jest? 09.09.05, 20:46
        polski_francuz napisał:

> Rachel ty idz sie wyszalec, tys sie upila w lunch czy jak? Cos ty mi za
        > agresywnas dzisiaj:)
        >
        > PF

wrecz przeciwnie moj drogi,ja w lunch nie pije, tylko decaf. wspanialy lunch w
        uroczym miejscu,z uroczymi gentami i salatka z tunczyka robi swoje. teraz czytam
        jak nasi lokalni "mlodziency" szaleja i mnie to cieszy. ot mam dobry humor,a
        sloneczko swieci,farba schnie a wieczorem koncercik w planie,wiec zycie jest
        pikne:))
        ps.jak twoja trawka,nie nawoz jej za duzo to nie bedzie rosla tak bardzo:))
        • antek_cukierman Jednym słowem, byłaś na fajfie. 09.09.05, 20:47
          Gwałcili czy głuszyli?
          • i-love-2-bike Re: Jednym słowem, byłaś na fajfie. 09.09.05, 20:50
            antek_cukierman napisał:

> Gwałcili czy głuszyli?

antos przeciez nie bylam z tobie podobnymi skarbie,mnie na prawde stac na lepsze
            towarzystwo,nawet jesli ty w to watpisz. tyle twojego co sobie wymyslisz,ja tam
            wole zamiast ciebie sluchac tego lepszego spiewaka louisa,jak pieknie nadaje
            "C'est Si Bon",no umiesz dalej?
          • goldbaum ale z ciebie prostak.. 09.09.05, 20:52
            antek_cukierman napisał:

> Gwałcili czy głuszyli?
            • i-love-2-bike Re: ale z ciebie prostak.. 09.09.05, 20:57
              goldbaum napisał:

> antek_cukierman napisał:
              >
              > > Gwałcili czy głuszyli?

nie on ma wizje,to typowy antos. jak czlowiek w domu gloduje to popuszcza wodze
              swojej wyobrazni:))
            • antek_cukierman Prostak ale nie cham. 09.09.05, 21:09
              Podać linki do twoich bluzgów do pewnej Żydówki, esteto?
              • i-love-2-bike Re: Prostak ale nie cham. 09.09.05, 21:47
                antek_cukierman napisał:

> Podać linki do twoich bluzgów do pewnej Żydówki, esteto?

he,he antos dobrze,ze siedze. ty jednak chyba masz amnezje postepujaca,czuje
                ,zes sporo starszy ode mnie.to co ty wyprawiales na FA to przechodzi juz
                wszelkie granice. ty nie tylko prostak jestes antos,ale masz dosyc prostolinijne
                i niewyszukane zachcianki jesli chodzi o zaspokajanie swych potrzeb.
                powiedzialabym,ze nalezysz do dosc dziwnych osob,dziwnych pod wzgledem
                zadawalania siebie. to ma medyczna nazwe o ile mi wiadomo.
                • antek_cukierman Re: Prostak ale nie cham. 09.09.05, 22:02
                  Owszem.
                  Jeśli chodzi o Ciebie i "medyczne nazwy" - zawsze preferuję fantomy.
                  To w kwestii Twego wysublimowanego "ale masz dosyc prostolinijne i niewyszukane
                  zachcianki jesli chodzi o zaspokajanie swych potrzeb".

• i-love-2-bike Re: Prostak ale nie cham. 09.09.05, 22:07
                    antek_cukierman napisał:

> Owszem.
                    > Jeśli chodzi o Ciebie i "medyczne nazwy" - zawsze preferuję fantomy.
                    > To w kwestii Twego wysublimowanego "ale masz dosyc prostolinijne i niewyszukane
                    >
                    > zachcianki jesli chodzi o zaspokajanie swych potrzeb".
                    >
                    >
                    pudlo antos,poprostu mnie kopiujesz bo brak ci pomyslow. mowimy o tobie i twoich
                    zboczeniach,bo inaczej tego zachowania nazwac sie nie da. mnie na szczescie
                    podniecaja inne rzeczy,ale te z kolei sa tobie obce.w koncu ile czasu mozna zyc
                    rozpracowujac innych,to chyba troszke nudne,jak ma sie swoje zycie. mam
                    nadzieje,ze z tym sie zgodzisz.
                    • antek_cukierman Wiesz co, 09.09.05, 22:26
                      nie chce mi się odpowiadać.
                      Mimo, że jesteś nudna, to ale jesteś na swój sposób mądra osoba.
                      Do następnego (ewentualnie).
              • goldbaum Prostak i cham. 09.09.05, 22:21
                antek_cukierman napisał:

> Podać linki do twoich bluzgów do pewnej Żydówki, esteto?

Podaj. Nie zapomnij tylko podac linku do tego postu, ktory ten post poprzedza.
        • arap1 Re: powiedzcie mi jak to jest? 09.09.05, 20:50
          i-love-2-bike napisała:

> polski_francuz napisał:
          >
          > > Rachel ty idz sie wyszalec, tys sie upila w lunch czy jak? Cos ty mi za
          > > agresywnas dzisiaj:)
          > >
          > > PF
          >
          > wrecz przeciwnie moj drogi,ja w lunch nie pije, tylko decaf. wspanialy lunch w
          > uroczym miejscu,z uroczymi gentami i salatka z tunczyka robi swoje. teraz
          czyta
          > m
          > jak nasi lokalni "mlodziency" szaleja i mnie to cieszy. ot mam dobry humor,a
          > sloneczko swieci,farba schnie a wieczorem koncercik w planie,wiec zycie jest
          > pikne:))
          > ps.jak twoja trawka,nie nawoz jej za duzo to nie bedzie rosla tak bardzo:))
          pochulala w swinarniku...iweprza krysta za krolowicza przyjela..jak za goraco
          to sie nie pije
        • polski_francuz Re: powiedzcie mi jak to jest? 09.09.05, 20:54
          Spoko, jutro definitywny koniec ogrodu. Zabieramy sie za nastepne punkty
          programu.

Mezczyzna bowiem pracuje seryjnie: esrte Kolonne marschiert, zweite Kolonne
          marschiert...

Kobieta rownolegle, to machne pedzlem, to napisze mail, to skrobne na forum:)

PF
          • i-love-2-bike Re: powiedzcie mi jak to jest? 09.09.05, 20:59
            polski_francuz napisał:

> Spoko, jutro definitywny koniec ogrodu. Zabieramy sie za nastepne punkty
            > programu.
            >
            > Mezczyzna bowiem pracuje seryjnie: esrte Kolonne marschiert, zweite Kolonne
            > marschiert...
            >
            > Kobieta rownolegle, to machne pedzlem, to napisze mail, to skrobne na forum:)
            >
            > PF

o to to,mowisz dokladnie jak moj stary. ja moge robic 10 rzeczy w tym samym
            czasie,a on niestety musi robic jedna w czasie. dlatego ja jestem szybka we
            wszystkim a on jest dokladny:)) a ogrod jak dom praca nigdy sie nie konczy,ale
            zawsze moze poczekac:))
            • polski_francuz Re: powiedzcie mi jak to jest? 09.09.05, 21:04
              Dobrze wyszlas za maz wnosze:)

PF
              • i-love-2-bike Re: powiedzcie mi jak to jest? 09.09.05, 21:06
                polski_francuz napisał:

> Dobrze wyszlas za maz wnosze:)
                >
                > PF

no wiesz ja bylam i madra, i ladna, i wyksztalcona to trudne to nie bylo:))
                • polski_francuz Re: powiedzcie mi jak to jest? 09.09.05, 21:08
                  Juz chcialem zlosliwie dodac skromna ale oszczedze cie dzisiaj:)

PF
                  • polski_francuz Re: powiedzcie mi jak to jest? 09.09.05, 21:36
                    Ty sie nie obraz Boze bron:)

PF
                  • i-love-2-bike Re: powiedzcie mi jak to jest? 09.09.05, 21:40
                    polski_francuz napisał:

> Juz chcialem zlosliwie dodac skromna ale oszczedze cie dzisiaj:)
                    >
                    > PF

sbasiba,nie musisz,zawsze bylam taka i taka juz pozostane. w wlasne 4 litery
                    trzeba dbac,zwlaszcza,ze jest o co:))
                    ps. mam wspanialego meza,nigdy nie chcialabym go zamienic na nikogo innego:))
                    • polski_francuz Re: powiedzcie mi jak to jest? 09.09.05, 21:48
                      To zupelnia tak jak moja zona:)

PF
                      • i-love-2-bike Re: powiedzcie mi jak to jest? 09.09.05, 21:50
                        polski_francuz napisał:

> To zupelnia tak jak moja zona:)
                        >
                        > PF

no to gratulacje, bo w dzisiejszym swiecie to sztuka znalesc druga polowe,ktora
                        jest twoim uzupelnieniem. w duzej mierze to loteria.
                        • polski_francuz Re: powiedzcie mi jak to jest? 09.09.05, 21:55
                          Czy ja powiedzialem, ze to moja pierwsza? czy nawet druga?

Schröder mial juz 4 i moze jak wygra to wezmie 5ta. Dziwie sie zatem, ze mu
                          Doris mu tak pomaga ?

PF
                          • i-love-2-bike Re: powiedzcie mi jak to jest? 09.09.05, 21:59
                            polski_francuz napisał:

> Czy ja powiedzialem, ze to moja pierwsza? czy nawet druga?
                            >
                            > Schröder mial juz 4 i moze jak wygra to wezmie 5ta. Dziwie sie zatem, ze mu
                            > Doris mu tak pomaga ?
                            >
                            > PF

czyli ty zaprawiony w boju,ale znalazles czego szukales?
                            • polski_francuz Re: powiedzcie mi jak to jest? 09.09.05, 22:01
                              Znalazlem, znalazlem, mam fajna zone...charakterna. A coreczka!

PF
    • krystian71 Re: powiedzcie mi jak to jest? 09.09.05, 20:49
      no do cholery, to rzeczywicie jakas tajemnica jest.Nie wymagaj za duzo od
      normalnych chlopow:)
      • i-love-2-bike Re: powiedzcie mi jak to jest? 09.09.05, 20:56
        krystian71 napisała:

> no do cholery, to rzeczywicie jakas tajemnica jest.Nie wymagaj za duzo od
        > normalnych chlopow:)

he,he normalnych? to chyba trzeba by jakos inaczej zdefiniowac. widze,ze
        towarzystwo jest mocno znudzone tymi ich intelektualnymi drugimi
        poloweczkami,ktore musza zanudzac nawet ich psy na smierc,stad te ciagle wizje
        starych,grubych,zramolalych bab maja przed swymi oczkami:)) oj wej ale musza
        chlopcy cierpiec,albo sa porzuceni,albo niedocenieni albo porzadnie znudzeni. a
        ja zawsze mowie,nie ma to jak dobre cwiczenia fizyczne,gdzie mozna wszystkie
        frustracje dobrze z siebie wyrzucic. zaloze sie,ze gdyby te meskie speciminy
        polecialy na 3km bieg, to wrociliby zadowoleni jak nigdy. no ja pomalu sie
        pakuje i lece zrzucac moje frustracje,tak aby na wieczor byc swierzutka jak
        buleczka na koncerciku:))
        • dana33 Re: powiedzcie mi jak to jest? 10.09.05, 00:43
          przeczytalam sobie ten twoj otwierajacy post, rachelciu, i zadalam sobie ciut
          trudu, extra for you, dear.... bo conajmniej raz w tygodniu zachwalasz sie
          tutaj, jak to sie ciebie czyta, a mnie nie, jaka ty madra i jak ciekawie
          piszesz, w odroznieniu ode mnie.... wiec wlazlam zwyczajnie na "ilosc
          wypowiedzi" i na tych 7 stronach, ktore sa tam zamieszczone wyglada nastepujaco:

rachelcia:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26111331 274 wpisy
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=20047069 125 wpisow
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27656852 123 wpisy
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24535920 123 wpisy
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=19719201 116 wpisow
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23223588 115 wpisow

dana:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23468293 364 wpisy
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24338187 268 wpisow
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26316242 201 wpisow
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24488632 179 wpisow
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21228521 163 wpisy
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26240605 158 wpisow
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24104077 138 wpisow
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24690102 137 wpisow
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26774804 132 wpisy
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22677569 125 wpisow
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27797895 118 wpisow
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=28290106 115 wpisow
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22915721 112 wpisow

jako ze dalam ci dobrze dzisiaj, to teraz wykaze troche litosci i nie napisze
          ci, ile w tym samym okresie otwarto watkow do mnie, a ile do ciebie..... :))))

-----------------------
          ze na moich wpisach,gdzie ta smietanka forumowa jak nasz nowo odkryty
          intelektualny talent jabez,scukrzony kapec,dana z dyszkantow,arap z harvadu i
          inni pisuja az im kapcie z nog sie zsuwaja, a na ich wpisach jakos pustawo? nu
          hloopcy i dziewczenta czy to jakis cud GW czy jaka cholera,ze was trepy stare
          nikt czytac nie ma ochoty a ja jako sprzataczka i praczka bije was na zbity
          pysk? moze czas wlozyc te stare tenisowki i poleciec na jogging,to
          przynajmniej sie wam glupie mysli wytrzepia z glow,razem z tym nadmiarem
          trocin,jaki tam nosicie. no do roboty stare pierniki,ruszcie sie
          troche,zamiast swe nieudane zycie wbijac kazdemu z nas.
          • bam_buko dana na twoich postach pisze cala "firma" 10.09.05, 01:36
            z azji plus kilku rezydentow za granica wiec nie ma czym sie chwalic
            • dana33 Re: dana na twoich postach pisze cala "firma" 11.09.05, 00:20
              wprawdzie to nie prawda, bambuko, ale nawet jakby byla.... to ja mam ta "cala
              firme z azji plus kilkurezydentow za granica" a rachelcia, od dzisiaj pustema,
              jej nie ma.... :))))
              • bam_buko Re: dana na twoich postach pisze cala "firma" 11.09.05, 00:57
                dana33 napisała:

> wprawdzie to nie prawda, bambuko

hehe a ja mysle ze duzo jest prawdy w tej prawdzie

zniknal coprawda wtracalski ktory nie moze pozbierac sie po plamie jaka dal z
                karetkami ONZ(lub zmienil nicka) ale pozostali to staly firmowy zestaw i
                czasami przypomina casus krasula gdzie pod jednym nickiem pisze kilka osob
                • dana33 Re: dana na twoich postach pisze cala "firma" 11.09.05, 01:22
                  mylisz sie bambuko. z zydow israelskich kazdy pisze tylko pod swoim nikiem, z
                  zydow zagranicznych, tych ktorych znam, kazdy pisze tez tylko pod jednym nikiem.
                  wiem, ze nie uwierzysz, ale farsztejst, mnie nie chodzi o to zeby ciebie
                  przedkonac, bo cie nigdy nie przekonam. mimo to, tak wyglada prawda.
                  • bam_buko Re: dana na twoich postach pisze cala "firma" 11.09.05, 01:40
                    dana33 napisała:

> mylisz sie bambuko. z zydow israelskich kazdy pisze tylko pod swoim nikiem, z
                    > zydow zagranicznych, tych ktorych znam, kazdy pisze tez tylko pod jednym
                    nikiem
                    > .
                    > wiem, ze nie uwierzysz, ale farsztejst, mnie nie chodzi o to zeby ciebie
                    > przedkonac, bo cie nigdy nie przekonam. mimo to, tak wyglada prawda.

te watpliwosci rodza sie kiedy ktos,podobnie jak ty na poczatku swojej
                    dzialalnosci na forum przesiaduje 24/7
                    podobnie poprzednio dzialali kropekuk/gabriela,merkat a obecnie krasula i to na
                    kilku forach rownoczesnie(kraj,swiat,aktualnosci,+ inne)
                    fersztajn? git
                    • dana33 Re: dana na twoich postach pisze cala "firma" 11.09.05, 01:47
                      bambuko, ja nigdy nie przesiadywalam 24/7. prawda, ze napoczatku przesiadywalam
                      duzo dluzej, bo jeszcze bylam naiwna dziewczynka i myslalam, ze musze
                      wytlumaczyc. nu, teraz wiem lepiej. widzisz, dzisiaj np jestem tu 2 godziny i
                      zaraz ide spac, bo dosyc. tylko jeszcze rzuce wam maly artykulik do
                      niedzielnego pomyslenia.... :))))
                      a jesli chcesz juz pisac jiddysz, to kopiuj mnie dokladnie: farsztejst a nie
                      fersztajn, git? git.
                      a gite nacht, bambuko.... :))))
                    • i-love-2-bike Re: dana na twoich postach pisze cala "firma" 11.09.05, 02:04
                      bam_buko napisał:

> te watpliwosci rodza sie kiedy ktos,podobnie jak ty na poczatku swojej
                      > dzialalnosci na forum przesiaduje 24/7
                      > podobnie poprzednio dzialali kropekuk/gabriela,merkat a obecnie krasula i to na
                      >
                      > kilku forach rownoczesnie(kraj,swiat,aktualnosci,+ inne)
                      > fersztajn? git

werbunek leci niczym kabarecik,tylko ci kapitanowie jakby 3 klasy.ciagle ten sam
                      transparent niosa bez werwy i polotu.
          • i-love-2-bike Re: powiedzcie mi jak to jest? 10.09.05, 02:14
            dana33 napisała:

> przeczytalam sobie ten twoj otwierajacy post, rachelciu, i zadalam sobie ciut
            > trudu, extra for you, dear.... bo conajmniej raz w tygodniu zachwalasz sie
            > tutaj, jak to sie ciebie czyta, a mnie nie, jaka ty madra i jak ciekawie
            > piszesz, w odroznieniu ode mnie.... wiec wlazlam zwyczajnie na "ilosc
            > wypowiedzi" i na tych 7 stronach, ktore sa tam zamieszczone wyglada nastepujaco
            > :
            >
            >kobito,gdzies ty do szkol chodzila,chyba na strychu u dziadka? zobacz pare
            stronic w tyl i zobacz kto z toba rozmawia,nikt,bo z tak wulgarnym trepem to
            oprocz wiernego aaki nikt nie chce sie nawet na 3 slowa wymienic,bo i po co? ty
            sie zrobilas chyba psychiczna,bo tego typu prymitywne i idotyczne wulgaryzmy
            dobre sa dla babc klozetowych,ale kazdemu normalnemu czlowiekowi to one sie
            odbijaja. ja osobiscie tez nie mam juz najmniejszej ochoty z tego typu blotem
            sie zadawac,zostan otoczona tym wysokim murkiem i tymi oszolomami,co takich jak
            ty rozumieja.
            • dana33 Re: powiedzcie mi jak to jest? 11.09.05, 00:17
              ciut sie speszylas rachelciu nie?
              w sobote z samego rana pojechalam to haify do mamy, razem z moja mlodsza corka.
              opowiadlam jej troche o forum i oczywiscie o tobie. doszlysmy do wniosku, ze
              trzeba ci zmienic imie. od teraz przestaje cie nazywac rachelcia szmatelcia, a
              zaczynam cie nazywac pustema. alex dodala jeszcze jedno imie ze slangu
              mlodziezowo-markonskiego, ale zdazylam zapomniec. jutro zapytam sie jeszcze raz
              i podam ci tutaj. bo oczywiscie jak sie nalezy wg zwyczaju zydow
              aszkenazyjskich musisz miec koniecznie podwojne imie. wiez do pustemy dojdzie
              jeszcze jedno... milego dnia, pustemo.
              • dana33 Re: powiedzcie mi jak to jest? 11.09.05, 19:50
                ok, pustemo, to sie dowiedzialam, jestes od dzisiaj pustema madruba, razem,
                albo kazde z osobna, i kazde z osobna, zalezy od mojego humoru..... pa pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka