nasrallah 13.09.05, 07:33 wczoraj kilka tysiecy palestynczykow zobaczylo po raz pierwszy morze. tak sie ucieszyli ze cala gromada rzucila sie do wody. niestety, brak konraktu z morzem i woda powoduje zazwyczaj braki w plywaniu. bilans - 7 topielcow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abe_ltd Czy krasula to jasnowidz? 13.09.05, 09:46 Twierdzi uporczywie ze walczy tylko z 'islamistami' - islamskimi fanatykami i terrorystami. Twierdzi ze cieszy sie tylko ze smierci islamistow. Skad wiec ta radosc z siedmiu palestynskich "topielcow"? Czyzby krasula miala jakas inside knowledge ze ci nieszczesnicy to byli terrorysci islamscy? A moze jego po prostu smierc kazdego przypadkowego araba tak raduje? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum krasulla znow tylko nasralla 13.09.05, 09:58 tym co zwykle. I dana poslalaby mu pewnie kilka ":)))" gdyby znow nie goldbaum! Bo goldbaum przypomni im tych Zydow, ktorzy umarli w meczarniach po wyzwoleniu ich z obozow, w skutek spozycia zbyt duzej ilosci jedzenia na raz. Te dwie nasralle mozna sprowadzic na ziemie tylko takimi analogiami - niestety. Wtedy juz sie tak swietnie nie bawia a nawet bardzo sie oburzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: krasulla znow tylko nasralla 13.09.05, 10:06 Goldbaum, nie wrzucaj dany do jednego wora z krasula. Ona broni wlasnych interesow i wypowiada sie w sprawach zywotnych dla niej i jej narodu, on natomiast przejawia gratuitious fanatyzm i niczym nie uzasadnialna ksenofobie.Ot tak po bydlecemu, sztuka dla sztuki. Roznica wiec jest zasadnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: krasulla znow tylko nasralla 13.09.05, 10:19 A ty droga abe nie pouczaj mnie prosze co mam robic bom na to juz za stary. Hitlerowcy tez bronili "wlasnych interesow" i zwykli wypowiadac sie "w sprawach zywotnych dla nich i ich narodu". Nie byl to dla mnie powod zeby nie nazywac ich po imieniu. Ktos, kto (identycznie jak hitlerowcy) pewien krag kulturowy klasyfikuuje jako "rase" zeby tej "rasie" przypisac wszystkie najgorsze i najbardziej destruktywne cechy, nie cofajac sie nawet przed usprawiedliwianiem koniecnosci mordowania dzieci w obrebie tej "rasy" i ktos kogo nieslychanie bawia wydzieliny krasulli nie zasluguje w moich oczach na inne traktowanie niz nasralla. Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: krasulla znow tylko nasralla 13.09.05, 10:25 Alez ja cie nie smiem pouczac tylko wyrazam wlasne zastrzezenia do twojego uogolnienia. Po drugie, to troche goloslowny zarzut ktory stawiasz pod adresem Dany: "Ktos, kto (identycznie jak hitlerowcy) pewien krag kulturowy klasyfikuuje jako > "rase" zeby tej "rasie" przypisac wszystkie najgorsze i najbardziej destruktywn > e > cechy, nie cofajac sie nawet przed usprawiedliwianiem koniecnosci mordowania > dzieci w obrebie tej "rasy" Masz cos na poparcie tego zarzutu? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: krasulla znow tylko nasralla 13.09.05, 10:44 abe_ltd napisała: > Masz cos na poparcie tego zarzutu? Mam. Jakis czas temu (w skutek niewyleczonego kaca) krasulla nasralla ze bylaby (tez) "dumna", gdyby byla "arabem". Na to (jak zwykle krasulli oddana dana) odpisala, ze nie bylaby "dumna z..." UWAGA UWAGA "przynaleznosci do RASY, ktora sieje terror i strach i mord na calym swiecie..." Tak wiec wedlug dany Arabowie to nie tyle grupa ludzi, ktora laczy przynaleznosc do pewnego kregu kulturowego a "RASA", ktora charakteryzuja najbardziej mordercze i destruktywne instynkty. Warto uswiadomic sobie, ze takie odwolanie sie do wlasciwosci biologicznych (rasa) wyklucza jakakolwiek roznorodnosc charakterystyczna dla ogolu ludzkosci - w tym istnienie "normalnych", uczciwych Arabow. Ich charakter zdeterminowany jest bowiem juz przez materal geneyczny ich "rasy" a ta z definicji dany "sieje terror i strach i mord na calym swiecie...". Dla przypomnienia; Nie inaczej postepowali ideologowie hitleryzmu. Zeby w wykonawcach zaglady zabic jakiekolwiek watpliwosci i dylematy moralne poslugiwali sie identycznym okresleniem wobec Zydow - "rasa". Cechy zydow nie byly zalezne od poszczegolnych jednostek. Nie moglo byc Zydow dobrych i zlych. Zydzi mogli byc tylko zli, poniewaz zla byla cala zydowska "rasa". Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: krasulla znow tylko nasralla 13.09.05, 10:52 Chyba tego sama nie przetrawie jak sie dana nie odezwie i wyjasni co miala na mysli. Nie mogla miec przeciez na mysli rasy w sensie literalnym bo wkoncu do jakiegos stopnia wypowiedz jej mialaby zastosowanie do niej i jej rodakow, ktorzy wspolnie z arabami zdaje sie ze sie zaliczaja do grupy semickiej. My sie z Rosjanami nie lubimy ale nie narzekamy na wady genetyczne ich rasy bo to ta sama grupa etniczna co nasza. Przypuszczam ze uzywajac slowa 'rasa' Dana miala na mysli pewien typ mentalnosci ktora jest podatnym gruntem na kultywacje extremizmu religijnego. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: krasulla znow tylko nasralla 13.09.05, 11:03 he he he... wytlumaczenie oczywiscie jakies sie znajdzie, jak zwykle. Jak myslisz, co bys uslyszala, gybys jakiegos bylego hitlerowce spytala o to, co rozumial pod pojeciem "rasy" zydowskiej? Myslisz, ze nie mialby rowniez mniej lub bardziej zawilego wytlumaczenia? Oni juz w 45 roku wszyscy byli niewinni, sila wciagnieci do SS i wlasciwie antyfaszysci :-) Dla mnie wlasnie liczy sie to, co ci ludzie pisza mimochodem bo wtedy widac cale to g..... ktore nosza w swoich czerepach. Nie inaczej bylo przeciez gdy dana usprawiedliwiala mordy na dzieciach palesynskich ich rzekomymi "masowymi mordami" juz w wieku 5 lat. Ty lepiej nie probuj szkac wytlumaczen dla tych ludzi a zastanow sie, co byloby, gdyby ci ludzie teraz znalezli sie w sytuacji, w jakiej znalezli sie kiedys ludzie podczas II wojny swiatowej, kiedy likwidacja pewnej "rasy" byla "koniecznoscia" w obronie ojczyzny znajdujacej sie w smiertelnym nebezpieczenstwie... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: krasulla znow tylko nasralla 13.09.05, 11:14 wlasnie... Zastanow sie co byloby, gdyby wokol nich byla wojna, mlodzi chlopcy gineli masowo na froncie a oni mogliby, wrecz musieliby "walczyc" z ta "rasa" na smierc i zycie bo ich przywodcy mowiliby im na okraglo, to samo, co oni sami juz teraz mowia, ze ta "rasa" to smiertelne zagrozenie dla calego swiata. Czy myslisz, ze te wszystkie fredki, dany, oskary, ojejki i inne nasralle z daleka, ktore juz teraz domagaja sie likwidacji "na miejscu" wszystkich "banditen" zamieniliby sie nagle w przeciwnikow systemu? ze zaczeliby ukrywac arabskie dzieci, byc moze ryzykujac wlasnym zyciem? Wierzysz w to? Odpowiedz Link Zgłoś
zejman1 Moze niebawem zginie ich wiecej? 13.09.05, 12:09 No, tych "palestynczykow". Jeden z ich szefow nie bardzo sie pali do wyjazdu do Gazy-jest wiec jakas nadzieja na przyszlosc. Moze "palestynce" pozniej zabiora sie za wyzwalanie swoich braci(gdzie mieszka przeciez wiekszosc "palestynczykow") z Jordanii? Moze ten mlody jordanski krol okaze sie byc godnym swojego tatusia? A pozniej rozszerza "wyzwalanie na oscienne kraje arabskie? Scenariusz wcale mozliwy i byloby to prawdziwe panstwo "palestynskie". Wczoraj rozmawialem z pewnym szyita, ktory calkiem slusznie zauwazyl, ze "szyici jeszcze nie wzieli broni do reki, ale moga to uczynic i wtedy sunnici zaplacza". Popatrzylem na niego z sympatia. (Z) Odpowiedz Link Zgłoś
zejman1 Moze niebawem zginie ich wiecej? 13.09.05, 12:09 No, tych "palestynczykow". Jeden z ich szefow nie bardzo sie pali do wyjazdu do Gazy-jest wiec jakas nadzieja na przyszlosc. Moze "palestynce" pozniej zabiora sie za wyzwalanie swoich braci(gdzie mieszka przeciez wiekszosc "palestynczykow") z Jordanii? Moze ten mlody jordanski krol okaze sie byc godnym swojego tatusia? A pozniej rozszerza "wyzwalanie na oscienne kraje arabskie? Scenariusz wcale mozliwy i byloby to prawdziwe panstwo "palestynskie". Wczoraj rozmawialem z pewnym szyita, ktory calkiem slusznie zauwazyl, ze "szyici jeszcze nie wzieli broni do reki, ale moga to uczynic i wtedy sunnici zaplacza". Popatrzylem na niego z sympatia. (Z) Odpowiedz Link Zgłoś
klonica Re: Moze niebawem zginie ich wiecej? 13.09.05, 13:21 Prawda.Ci sunnicy mordercy odpowiedzialni sa za smierc tysiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: krasulla znow tylko nasralla 14.09.05, 12:44 widzisz drzewiecki tys zwykla szuja, bo tylko szuja moze porownywac niemcy hitlerowskie i ich annihilacje zydow do walki israela o swoje istnienie. w israelu nie ma gett, obozow koncentracyjnych, komor gazowych. i tylko szuja moze wracac i przekrecac moje slowa, piszac "masowe mordy w wieku 5 lat, kiedy ja pisalam o tym ze sa rowniez dzieci w wieku od do, dla ktorych rzucenie granatu i zabicie paru osob to juz mord masowy w tym wieku. szuja pozostaje szuja zawsze. a ty drzewiecki prowadzisz dodatkowo razem z mirmilem w manipulacji, klamstwie, oszczerstwach. nu, na szczescie ja cie tylko czytam.... sa tacy ktorzy musza zyc razem lub obok szuji, a to juz smierdzi nie do wytrzymania..... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: krasulla znow tylko nasralla 14.09.05, 13:05 Glupota twoich wykretow jest coraz bardziej zenujaca i.... meczaca. Myslisz, ze tymi zalosnymi przekretami i lamentowaniem uda ci sie rzeczywiscie odwrocic kota ogonem? Gdzie ja to w moim poscie porownuje "niemcy hitlerowskie" do izraela? Znow masz zwidy? Porownuje myslenie takich rasistowskich pomyji jak ty z mysleniem hitlerowskich pomyji i stwierdzam oczywisty fakt, ze roznicy zadnej nie ma. Jedne i drugie pomyje na potrzeby swojej chorobliwej nienawisci do pewnej grupy ludzi okresla ja jako "rasa" wiazac ta "rase" z najgorszymi i najbardziej destruktywneymi instynktami. Przy takiej definicji i powiazaniu nia ma miejsca na rozroznianie miedzy zlym a dobrym Arabem (czy Zydem). Cala "rasa" jest z natury zla i destrktywna. Czy powaznie chcesz zaprzeczyc temu, co napisalas? ze dzieci palestynskie "morduja i to masowo" i to juz w wieku "od 5-18 lat"? Probuj. Twojego smrodu tym nie zneutralizujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: krasulla znow tylko nasralla 14.09.05, 13:23 antek cukierman zacytowal wierszyk dla krystianka. pozwalam sobie tutaj wkleic go rowniez i dla ciebie, bo nie tylko krystianek warty tego wierszyka, ale ty tez... pasuje jak ulal, szujo: Przyszedł śmierdziel do ogrodu I stwierdził, Że się ktoś dopuścił smrodu, Bo śmierdzi. Stanął śmierdziel, żeby fakt ten Ustalić I cos w związku z tym nietaktem Uchwalić. Więc się śmierdziel zebrał licznie W drzew cieniu, Protestując energicznie W imieniu. Potem ruszył po ogrodzie Pochodem, Krzycząc: "Hańba! Precz, narodzie, Ze smrodem!" Krzyczał, ryczał, ducha sławił (Nie ciało), Ale gdzie się tylko zjawił - Śmierdziało. Z tego morał się wywodzi Dla wielu: Nie protestuj, gdy sam smrodzisz, Śmierdzielu. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: krasulla znow tylko nasralla 14.09.05, 17:25 konczysz dyskusje jak zwykle gdy udowadni ci sie twoje dranstwo: bezsensownym bulkotem i obelgami. Nic nowego zalosna kreaturo. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: krasulla znow tylko nasralla 14.09.05, 12:32 abe krolowo, prawde mowiac to nie rozumiem, jak mozesz brac drzewieckiego powaznie. nu, ale jak wiadomo, sa gusty i gusciki... no i twoi przyjaciele nie musza byc koniecznie moimi, nie? drzewiecki przyczepil sie do slowa rasa, nie bardzo dla mnie zrozumiale. nu, a ty abe, nie nalezysz rowniez do razy? zwianej slowianska? ja tam nie bardzo chce sie przyznawac do przynaleznosci do tej samy rasy, do jakiej naleza hamasniki i jihadowce i inne hizballaki. duzo bardziej podoba mi sie przynalezec do razy mendelsonow, einsteinow i innych singerow. kiedys wyraznie odroznialam arabow zwyklych od arabow terrorystow. jak dzisiaj widze, ze w gazie i nie tylko, organizacje terrorystyczne maja ponad 60% poparcia wsrod ludnosci cywilnej, to trudno mi juz mowic o jakiejs fanatycznej mniejszosci narodowej, ktora ostatecznie posiada kazdy kraj. jak ponad 60% ludnosci tanczy na ulicach jak sie wala budynki wtc, kiedy na bali ginie 200 turystow, kiedy w londynie wybuchaja bomby.... i kiedy od tych pozostalych 40% nie slysze krzyku, co ja mowie, wrzasku potepienia, to przykro mi abe, ale obraz sie zmienia: to jakas mala mneijszosc narodowa jest normalna, a wiekszosc to terrorysci siejacy smierc i zniszczenie na calym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum do abe - ostrzegalem cie! 14.09.05, 12:42 dana oddana (nasralli) napisala jak zwykle w takich sytuacjach wiele ale jak zwykle nic na temat. Nawet jak napisze jeszcze wiecej, nie dowiesz sie raczej niczego sensownego na temat relacji miedzy "rasa" arabska i jej straszliwymi "wlasciwosciami", ktora tak obrazowo zdefiniowala. Odpowiedz Link Zgłoś
nasrallah a gdzie tutaj jest radosc???? 13.09.05, 10:33 w ktorym miejscu tego postu wyrazam moja radosc?? Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd jak to sie mowi gowno zawsze na wierzch wyplynie 13.09.05, 10:34 a tu przeciez mowa o 'topielcach' i paru usmieszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
nasrallah bzdury gadasz - nie ma usmieszkow 13.09.05, 10:39 znaczek :) wystepuje jedynie w sygnaturce a ktora jest dodawana automatycznie do kazdego postu. w tresci postu NIE MA USMIESZKOW. masz problemy ze wzrokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: bzdury gadasz - nie ma usmieszkow 13.09.05, 10:41 A ty twierdzisz ze ci przykro z powodu smierci tych siedmu palestynczykow, i ze twoj post jest tego wyrazem? Odpowiedz Link Zgłoś
nasrallah nic nie twierdze. napisalem informacje podana 13.09.05, 10:46 w radiu Zet. to wsio Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum tutaj tez pewnie nie byloby radosci 13.09.05, 10:49 "wczoraj kilkuset tysiecy zydow z KL Auschwitz zobaczylo po raz pierwszy jedzenie. tak sie ucieszyli ze cala gromada rzucila sie na nie. niestety, brak konraktu z jedzeniem powoduje zazwyczaj niedobory trawienia. bilans - 7 zmarlych z przejedzenia" Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: tutaj tez pewnie nie byloby radosci 14.09.05, 10:53 Goldbaum, toutes proportions gardees! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: tutaj tez pewnie nie byloby radosci 14.09.05, 11:01 a nie sadzisz,ze ten post rozpoczynajacy watek jest wyjatkowo chamski,jak na nasza polska wrazliwosc? Mowia,ze markusow -nasralow sa trzy sztuki, a ja twierdze, ze to AUTOMAT. Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: tutaj tez pewnie nie byloby radosci 14.09.05, 11:09 Bardzo mozliwe ze jest ich trzech. Wiem po sobie. Jeden z nich mnie otwarcie nienawidzi i szykanuje; drugi jest ambiwalenty wobec mojej osoby (to chyba ten automat) a trzeci nawet czasami normalnie ze mna rozmawia jakby ten pierwszy wogole nie istnial. Nawet sie kiedys zastanawialam czy krasula to dwie rozne osoby czy jedna z rozdwojeniem jazni. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: tutaj tez pewnie nie byloby radosci 14.09.05, 11:37 nu, naprawde napisalas to do drzewieckiego z jakakolwiek nadzieja??? no i chyba nie tylko proportions nie? ---------- "Goldbaum, toutes proportions gardees!" Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum do kropki 14.09.05, 12:17 ofiara smiertelna to dla mnie ofiara smiertelna zaslugujaca na taki sam szacunek nizeleznie od narodowosci, wyznania czy "rasy". Smierc zyda, ktory przezyl oboz ale nie przezyl pierwszego posilku na wolnosci zasluguje na taki sam szacunek jak smierc palestynskiego chlopaka calymi latami zamknietego w obozie uchodcow, ktory nie przezyl swojej pierwszej kapieli w morzu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: tutaj tez pewnie nie byloby radosci 14.09.05, 11:34 nu, na tobie drzewiecki to mozna zawsze polegac. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: tutaj tez pewnie nie byloby radosci 14.09.05, 12:20 dana33 napisała: > nu, na tobie drzewiecki to mozna zawsze polegac. Wiem. Przewidzialem przeciez ze po moim liscie nie zalaczysz twoich ":))))" pod listem krasulli, jak to zwykle masz w zwyczaju. Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman W odpowiedzi 14.09.05, 11:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=29017431&a=29019017 Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: W odpowiedzi 14.09.05, 12:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=29017431&a=29023328 Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Re: W odpowiedzi 14.09.05, 12:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=29017431&a=29024484 Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: W odpowiedzi 14.09.05, 12:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=29017431&a=29024752 Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: zginelo 7 palestynczykow 14.09.05, 18:35 I pomyslec ze zahaczylem sie na tym forum zeby nie zapomniec polskiego :) Boze , patrzysz na to i nie grzmisz :( narazie ------------------------------------------ niestety, brak konraktu z morzem i woda powoduje zazwyczaj braki w plywaniu. Odpowiedz Link Zgłoś