Dodaj do ulubionych

********** JESTEM **** JEWHATER***************

IP: *.z064003176.stl-mo.dsl.cnc.net 09.09.02, 03:20
Nienawidze zydoskiego scierwa , nienawiedze ich kultury , nienawidze ich zwyczajow
, nienawiedze ich syjonistycznej filozofii.

brzydze sie zydami , brzydze sie izraelem , brzydze sie judaizmem.

JESTEM jewHATER

88=misiek=jewhater
Obserwuj wątek
    • _helga A reszta swiata brzydzi sie toba. 09.09.02, 03:28
      • Gość: Sala Re: A reszta swiata brzydzi sie toba. IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.09.02, 03:28
        • Gość: misiek ah wy gupie xuje !!!!!!!! IP: *.z064003176.stl-mo.dsl.cnc.net 09.09.02, 03:43
          piszecie , ze reszta swiata brzydzi sie mna !

w takim razie dlaczego ta cala reszta swiata nie protestuje przeciwko ludziom takim jak ja
          ale przeciwko takim skurwysynskim assholom z pod znaku znienawidzonej gwiazdy dawida
          jak wy............. tyczy to sie ciebie skurwielu.....helga i tobie......you jew whore ......sala

FUCK YOU !!!!!!!!!!!!!!!!!

FUCK YOU ........ALL ....JEWS.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: jewhater I HATE YOU PHUCKING JEWS ...MORE THAN I CAN SAY IP: *.bc.hsia.telus.net 09.09.02, 03:45
            Gość portalu: misiek napisał(a):

> piszecie , ze reszta swiata brzydzi sie mna !
            >
            > w takim razie dlaczego ta cala reszta swiata nie protestuje przeciwko ludziom
            t
            > akim jak ja
            > ale przeciwko takim skurwysynskim assholom z pod znaku znienawidzonej gwiazdy
            d
            > awida
            > jak wy............. tyczy to sie ciebie skurwielu.....helga i tobie......you
            je
            > w whore ......sala
            >
            > FUCK YOU !!!!!!!!!!!!!!!!!
            >
            > FUCK
            YOU ........ALL ....JEWS.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            > !!!
          • kochanka Jeszcze jedno wspaniale zdanie Pana JEwhatera 09.09.02, 21:03
            Gość portalu: misiek napisał(a):

> piszecie , ze reszta swiata brzydzi sie mna !
            >
            > w takim razie dlaczego ta cala reszta swiata nie protestuje przeciwko ludziom
            t
            > akim jak ja
            > ale przeciwko takim skurwysynskim assholom z pod znaku znienawidzonej gwiazdy
            d
            > awida
            > jak wy............. tyczy to sie ciebie skurwielu.....helga i tobie......you
            je
            > w whore ......sala

HEHEHEHEHEHEHEHEHEH
            Skurwysynskim assholem?
            Powiedz nam ciulu malutki co to za slowo assholem w srodku polskiego zdania.
            Nawet jesli zapomnisz o ty ze mialo to byc polskie zdanie to powiedz nam
            niedorozwiniety kretynie co to za angielskopolskie slowo "assholem">

A teraz pare slow w twoim jezyku:
            Tell us dicku malutki co to za word dziurawdupie in the middlu Polish zdania?
            If you nawet forgetnisz that this is powinno byc Polish zdanie then tell nam w
            jakim lenguagem jest thi slowo "assholem"?

Naprawde mam z toba swietna zabawe ty blaznie!

>
            > FUCK YOU !!!!!!!!!!!!!!!!!
            >
            > FUCK
            YOU ........ALL ....JEWS.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            > !!!
            • kochanka A to nasz Jewhater. Niedorozwiniety nieuk! 09.09.02, 21:07
              www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=2418367&a=2418367
    • Gość: . Re: ********** JESTEM **** JEWHATER************** IP: *.bc.hsia.telus.net 09.09.02, 20:33
      Gość portalu: 88 napisał(a):

> Nienawidze zydoskiego scierwa , nienawiedze ich kultury , nienawidze ich
      zwycza
      > jow
      > , nienawiedze ich syjonistycznej filozofii.
      >
      > brzydze sie zydami , brzydze sie izraelem , brzydze sie judaizmem.
      >
      > JESTEM jewHATER
      >
      >
      > 88=misiek=jewhater

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka