Dodaj do ulubionych

sluchajcie otwieram prywatna firme

23.09.05, 15:22
i bede miala filie w Polsce. Jak widze ta droga tez bede mogla miec darmowe
ogloszenia wiedz sledzcie kochani me wpisy w GW. Ide za przykladem
krasuli,ktory tu co dzie opisuje ile bajtow zjadla jego strona, a wiec GW jest
tak wspanialomyslna i pomaga za darmo tym,ktorzy sobie sami chca pomoc. Z gory
dziekuje kropka za wyzrozumialosc,nawet nie musisz komentowac,bo ja mam
dobrych doradcow,tych wybranych,co na businesie sie znaja,tylko poszukujemy
nowych rynkow zbytu,a jesli mozna sie reklamowac tu na darmo to czemu nie. no
buziaczki.
Obserwuj wątek
    • wujcio44 Re: sluchajcie otwieram prywatna firme 23.09.05, 15:24
      Eee tam. Prywatną to każdy umie. Jakbys otwierała państwową, to co innego.
    • dana33 Re: sluchajcie otwieram prywatna firme 23.09.05, 15:33
      co w tej twojej filii (filii czego?) bedzie mozna kupic zeby nie stracic,
      pustemo?
      • bam_buko Re: sluchajcie otwieram prywatna firme 23.09.05, 15:45
        widze dana do spolki chcesz przystapic

hehe papuzki nie rozlaczki
        • dana33 Re: sluchajcie otwieram prywatna firme 23.09.05, 16:32
          ty nie rozumiesz co czytasz bambuko? pisalam cos o spolce? pytalam sie co mozna
          kupic zeby nie stracic. wspolnik nie kupuje.
          • grzegorz1948 Re: Dana 23.09.05, 21:50
            Co przypomnial ci sie "Kabaret Starszych Panow"Tam bylo takie pytanie:Ty nie
            mow ile moge zarobic ale najpierw ile moge stracic
    • mmkkll Re: sluchajcie otwieram prywatna firme 23.09.05, 15:37
      > i bede miala filie w Polsce.

A masz jakichś znajomych we władzach ;)?
      • i-love-2-bike Re: sluchajcie otwieram prywatna firme 23.09.05, 16:19
        mmkkll napisał:

> > i bede miala filie w Polsce.
        >
        > A masz jakichś znajomych we władzach ;)?

tia samych lepperow:)))
    • schlagbaum Re: sluchajcie otwieram prywatna firme 23.09.05, 15:42
      i-love-2-bike napisała:

> i bede miala filie w Polsce. Jak widze ta droga tez bede mogla miec darmowe
      > ogloszenia

Polslowka tu nie funkcjonuja blad-lwico.
      • schlagbaum Re: sluchajcie otwieram prywatna firme 23.09.05, 15:44
        schlagbaum napisał:

> i-love-2-bike napisała:
        >
        > > i bede miala filie w Polsce. Jak widze ta droga tez bede mogla miec darmo
        > we
        > > ogloszenia
        >
        > Polslowka tu nie funkcjonuja blad-lwico.
        >
        >

Dla arapopodobnych i lopata to zbyt malo.
      • i-love-2-bike Re: sluchajcie otwieram prywatna firme 23.09.05, 16:23
        schlagbaum napisał:

>
        > > i bede miala filie w Polsce. Jak widze ta droga tez bede mogla miec darmo
        > we
        > > ogloszenia
        >
        > Polslowka tu nie funkcjonuja blad-lwico.
        >
        >
        > moj drogi musisz uzbroic sie w cierpliwosc. w koncu krasula pracowala tydzien
        nad eurochichotka co chwile machalac nogami tylko po to,aby otworzyc ja prawie
        niezmieniona. ja zrobie to bardziej profesjonalnie,siedzac przy moim biurku ze
        swiecznikiem z ksiestwa warszawskiego na foteliku empire,bez cygara,bo dymu nie
        lubie ale za to z najlepszymi specjalistami. kochani juz niedlugo
        znikam,wszystko wyglada bardzo dobrze, a jesli reklamowac mozna tu sie za darmo
        to ja biore,czemu nie.
        • schlagbaum Re: sluchajcie otwieram prywatna firme 23.09.05, 16:30
          i-love-2-bike napisała:

> > moj drogi musisz uzbroic sie w cierpliwosc. w koncu krasula pracowala tyd
          > zien
          > nad eurochichotka co chwile machalac nogami tylko po to,aby otworzyc ja prawie
          > niezmieniona.

To jednak skusilo Cie zeby zajrzec ?
          Oj te babeczki to strasznie ciekawskie stworzenia.

Mnie sie nawet w tamta strone .....
          • i-love-2-bike Re: sluchajcie otwieram prywatna firme 23.09.05, 16:35
            schlagbaum napisał:

>
            > > > moj drogi musisz uzbroic sie w cierpliwosc. w koncu krasula pracowa
            > la tyd
            > > zien
            > > nad eurochichotka co chwile machalac nogami tylko po to,aby otworzyc ja p
            > rawie
            > > niezmieniona.
            >
            >
            > To jednak skusilo Cie zeby zajrzec ?
            > Oj te babeczki to strasznie ciekawskie stworzenia.
            >
            > Mnie sie nawet w tamta strone .....
            >
            >
            >
            nie problem ,zeby zajrzec,ja nie jestem w takim wieku zeby mdlec na widok. jedno
            co moge powiedziec,ze pracuja tam same tumany, a grafikow chyba z bazaru
            ruskiego sciagaja,bo gust iscie ciezkawy. duzo balonikow,dzwoneczkow i
            rozowo-niebieskich kolorkow,co sugeruje brak lekkosci i podly gust.ale
            najwazniejsza jest flaga izraelska,to przyciaga sponsorow i tu w gazecie i na
            ich portalu,ale ci rowniez maja gusta naszej dany,wiec i sa dla tejze klienteli
            przeznaczone.
        • grzegorz1948 Re: No Rachelcia 23.09.05, 21:39
          I w koncu bedziesz miala dosc pieniedzy i odwalisz sie od mojej kaszki.
          Jezeli cie glod przycisnie to mozesz pojechac do Lodzi gdzie nasza ukochana
          Danusia rozdaje nadgryzione pierozki.A jakie pierozki lubisz? Leniwe(
          zapracowana to chyba nie jestes?)ruskie- te braterskie,a moze z miesem -tym z
          czasow Gomulki( dwie suche bulki i referat miesny Gomulki?
          • i-love-2-bike Re: No Rachelcia 23.09.05, 22:41
            grzegorz1948 napisał:

> I w koncu bedziesz miala dosc pieniedzy i odwalisz sie od mojej kaszki.
            > Jezeli cie glod przycisnie to mozesz pojechac do Lodzi gdzie nasza ukochana
            > Danusia rozdaje nadgryzione pierozki.A jakie pierozki lubisz? Leniwe(
            > zapracowana to chyba nie jestes?)ruskie- te braterskie,a moze z miesem -tym z
            > czasow Gomulki( dwie suche bulki i referat miesny Gomulki?

pieniedzy mam dosc juz teraz,ale mam dobry pomysl i nie mam zamiaru ciagle na
            tym forum niewhumorum sie zmagac z postkomunistyczna papka,dziwna
            cenzura,szpiclami z baaaardzo dlugimi nosami i smierdzacymi skarpetami, jak
            rowniez nie mam powodu do wysluchiwania ciaglych zali na zmiane z prymitywnymi
            pyskowami jakiejs kumoszki z jerozolimy i jej starzejacej sie swity.a co do
            twojej kaszki to costy taki zaborczy,gdzie milosc do blizniego twego i chec
            podzielenia sie z przyjaciolmi?oj nieladnie,nieladnie te kaszke najpierw mi
            dawac a potem zabierac,chcesz sie w piekle poniewierac. wygralam ja po ciezkiej
            walce i pamietaj KASZA JEST JUZ MOJA i niech tak lepiej zostanie. ja w businesie
            jestem 100% zydowka,mucha nie siada nikt mnie nie naciagnie na jedno ziarenko, a
            co do pierogow dany to nie moja kuchnia. ja waze tyle ile wazylam w szkole,ale
            nie osiaga sie tego jedzac pierogi:))
            ps. ty sie teraz lepiej dobrze zachowuj,bo jak ja bede wazniejsza niz glupia
            krasula to bede o tobie pamietac i cie na torcik sachera zaprosze,ale ty
            fundujesz wino:))
            • krystian71 juz sie zdecydowalas na profil??? 23.09.05, 22:51
              na jednoosobowym domu publicznym, bazujac na silach zatrudnionych w GW mozna
              duzo zaoszczedzic na ZUSie i na podatkach, a obroty gwarantowane, wez to pod
              uwage.:)
              • i-love-2-bike Re: juz sie zdecydowalas na profil??? 23.09.05, 22:58
                krystian71 napisała:

> na jednoosobowym domu publicznym, bazujac na silach zatrudnionych w GW mozna
                > duzo zaoszczedzic na ZUSie i na podatkach, a obroty gwarantowane, wez to pod
                > uwage.:)

no profil nie jest tak wazny jak przody i tyly,tam trzeba dobrze wygladac,ale
                dobry pan Bog juz o to zadbal:))
                ps. ja bede z tych biednych i ciagle rozwijajacych sie,mozna uniknac w ten
                sposob podatku przez jakis czas,poczym sie zwijasz i rozwijasz sie gdzie indziej:))
            • grzegorz1948 Re: No Rachelcia 24.09.05, 00:51
              Znasz to powiedzenie" Kochajmy sie jak braci i liczmy sie jak Zydzi"
              Z ta waga to ci poprostu nie wierze, a wiesz ze przed paru miesiacami wlazlem
              tez do ubrania slubnego.Co do sacher torty to tylko w Wiedniu.Kiedys w czasie
              spaceru przez stary Insbruck natrafilismy na Sacher Caffe( oryginal)
              poczlapalismy za stolik przychodzi kelnerka no i oczywiscie zamowilem Sacher
              torte. Ta pani pyta sie slodziutko czy ze smietana to mnie juz zaczely podeszwy
              swedzic bo w Wiedniu uslyszalem od kelnera" Sacher torte jest zawsze bez
              smietany".No to co slodka kelnerka przyniosla to bylo antyreklama
              Sachera.Glupia wlascicielka tego lokalu musiala za to pol godziny stac przy
              naszym stoliku i sluchac co my o jej wiedzy myslimy.
              Jezeli bedziesz w swoim buisnesie potrzebowala zwiazki zawodowe to sluze ci
              pomoca.
    • arap1 Re: ty otworzysz ja zamkne..kosmonautka 23.09.05, 15:51
      zalerzy ile forsy wlozysz.???.to bardzo wazne zebys z torba nedzarza
      wyszlas..nie chce tracic czas i forse na ciebie
    • stranger.pl Re: sluchajcie otwieram prywatna firme 23.09.05, 16:01
      Nu Rachelka może otwieramy sprzedaż małych butelek z powietrzem wolności "made
      in Ukraina" (jak swego czasu proponowałem) - wzorem synalka Juszczenki, który
      opatentował pomarańczowy kolor dla swojego biznesu, a my opatentujemy... kolor
      jabłkowy.
      Chcesz BMW takie jak ma synalek Juszczeniki?
      • arap1 Re: sluchajcie otwieram prywatna firme 23.09.05, 16:11
        z socjalu nazbierala na rower cyklistka...z kompem PII..otwera firme...staruchy
        klepki pokracili sie....oh ..wej RUCHALE czy nie czas..zwrucic BOGU
        wize..odklepalas swoje
      • i-love-2-bike Re: sluchajcie otwieram prywatna firme 23.09.05, 16:27
        stranger.pl napisał:

> Nu Rachelka może otwieramy sprzedaż małych butelek z powietrzem wolności "made
        > in Ukraina" (jak swego czasu proponowałem) - wzorem synalka Juszczenki, który
        > opatentował pomarańczowy kolor dla swojego biznesu, a my opatentujemy... kolor
        >
        > jabłkowy.
        > Chcesz BMW takie jak ma synalek Juszczeniki?

he,he stranger to nie moja dziedzina,ale jak mozna zarobic to czemu nie? ty
        wydajesz sie bardzo sympatyczny,tylko ze skonnosciami pro-rosyjskimi,ale nic
        takiego strasznego czego poprawic by sie nie dalo:)) do tego cenilam bardzo
        twego ojca,a wiec dawaj propozycje,jak widzisz reklame mamy z glowy no i ma
        rodzina bedzie sie cieszyla,ze ktos na grach komputerowych zna sie rownie dobrze
        jak oni:))
        • stranger.pl Re: sluchajcie otwieram prywatna firme 23.09.05, 17:31
          Hehe
          Ja i intersy - tak prywatnie, moja żona więcej zarabia niż na:((
        • stranger.pl Oops - miało być "niż ja":) 23.09.05, 17:32
    • samsone I tutaj slawny polskoarabski typ, Zydowska 23.09.05, 18:59
      gazete chce dla wlasnych celow wykorzystac....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka