Dodaj do ulubionych

jak bic piane

23.09.05, 22:54
ano nasza zajeta bardzo krasula obchodzi dzisisaj uroczyste otwacie swojej
mocno juz cuchnacej,rasistowskiej stronicy internetowej. co tam amy nowego
chyba malpki z balonikami,wszystko sie rusza i skacze jak w ruskim cyrku wiec
na pewno popyt na to g.. bedzie wiekszy niz na umierajaca GW. reklama dzwignia
handlu a wiec krasula sam nawija ze soba tym razem malpujac ABE,jako pissing
in the wind nick. kropa sie cieszy,ze mamy taki fajny repertuar ciekawych
podszywek,forum zdycha rowno czyli dzieci cieszmy sie,ze debile latosl obrodzily.
Obserwuj wątek
    • pissing_in_the_wind Re: jak bic piane 23.09.05, 23:03
      Rachelko kochana,
      My jestesmy stare kumpelki po fachu wiec ja nie chce do ciebie ostro, bron
      Panie Boze, ale sie mylisz. Krasula nie potrafilby mojego wieszczowego stylu
      podrobic. No po prostu, nie ta liga. A zatem zareczam ci ze ja to nie on.
      A co szczania pod wiatr - to tak dla jaj. Czasami sama sobie sie nudze jak
      jestem taka strasznie PC i gornolotna i bombastyczna wiec sobie na chwilke
      znizam loty jako Pissing-girl.
      Trzym sie stokrotko
      ABE
      • i-love-2-bike Re: jak bic piane 23.09.05, 23:09
        pissing_in_the_wind napisała:

> Rachelko kochana,
        > My jestesmy stare kumpelki po fachu wiec ja nie chce do ciebie ostro, bron
        > Panie Boze, ale sie mylisz. Krasula nie potrafilby mojego wieszczowego stylu
        > podrobic. No po prostu, nie ta liga. A zatem zareczam ci ze ja to nie on.
        > A co szczania pod wiatr - to tak dla jaj. Czasami sama sobie sie nudze jak
        > jestem taka strasznie PC i gornolotna i bombastyczna wiec sobie na chwilke
        > znizam loty jako Pissing-girl.
        > Trzym sie stokrotko
        > ABE

nie drap mnie broda i nie pluj krasula jak mowisz,stan troche dalej bo cholera
        wnosisz jakby smrod obory. bujaj sie krasy,zeby w twoim wieku juz gadac do
        siebie,co z ciebie za 10 lat zostanie,chyba tylko plaska plamka u know what.
      • krystian71 i co teraz z ta Eurokichą, zarobisz sie na smierc 23.09.05, 23:09
        I tak dlugo nie pociagniesz tego zaprzegu,zeby nawet wolontariatu po paru
        miesiacach nie zwerbowac?Smutek israelskich tropikow.
        • i-love-2-bike Re: i co teraz z ta Eurokichą, zarobisz sie na sm 23.09.05, 23:12
          krystian71 napisała:

> I tak dlugo nie pociagniesz tego zaprzegu,zeby nawet wolontariatu po paru
          > miesiacach nie zwerbowac?Smutek israelskich tropikow.

on jak komuchy,bedzie dawal darmowe bilety do ruskiego cyrku zato ,ze wejdziesz
          na te strone,lub mini masaze marianny. to moze chwycic. ona teraz ekspertem sie
          zrobila,no ale po 700 chlopa, to nawet slon by byl ekspertem,nu nie?
          • krystian71 Re: i co teraz z ta Eurokichą, zarobisz sie na sm 23.09.05, 23:22
            nie , nie zgadzam sie, zaprzyjazniona slonica wyjawila mi, ze po siedmiuset
            chlopa padla by na kly,a to tempo tylko bakteria by wytrzymala:)
            -------------------------------------------------

Przyszla pora
            Na Kaczora
      • kropka Re: jak bic piane 23.09.05, 23:27
        i tak Ci nikt nie uwierzy. Ciężkie jest życie wielonicków :))))
        trzym się ciepło, królowo :)
        • pissing_in_the_wind Re: jak bic piane 23.09.05, 23:50
          Dziekuje kochaniutka. Ty tez sie trzymaj kierownicy bo w tym autobusie zwanym
          Forum Swiat kazdy chce sie lapac za sterowanie. Ja osoboscie, wole przydeptywac
          na hamulce. Ale ja to ja, skromne mam zapedy.
          Natomiast polecam uwazac szczegolnie na kierowcow rajdowych w rodzaju rachelki,
          dany, krystiana, crassusa (ten to na dodatek po pijaku) i
          woja/araba/samsona/zbika (ten to jest i high on grass i na dodatek ma split
          personality disorder).
          Z kolei mozesz wsiadac z zamknietymi oczami do auta ze schlagbaumem, z daleka,
          polskim francuzem, ghotirem i mirmilkiem. Oni sa reliable drivers i nigdy im
          sie nic glupiego nie wymskiwa spod czerepa.
          • i-love-2-bike Re: jak bic piane 24.09.05, 00:20
            pissing_in_the_wind napisała:

> Dziekuje kochaniutka. Ty tez sie trzymaj kierownicy bo w tym autobusie zwanym
            > Forum Swiat kazdy chce sie lapac za sterowanie. Ja osoboscie, wole przydeptywac
            >
            > na hamulce. Ale ja to ja, skromne mam zapedy.
            > Natomiast polecam uwazac szczegolnie na kierowcow rajdowych w rodzaju rachelki,
            >
            > dany, krystiana, crassusa (ten to na dodatek po pijaku) i
            > woja/araba/samsona/zbika (ten to jest i high on grass i na dodatek ma split
            > personality disorder).
            > Z kolei mozesz wsiadac z zamknietymi oczami do auta ze schlagbaumem, z daleka,
            > polskim francuzem, ghotirem i mirmilkiem. Oni sa reliable drivers i nigdy im
            > sie nic glupiego nie wymskiwa spod czerepa.

no nie kropka,ze ty w tym szeregu wystepujesz? ty popierasz te glupie
            podrabiania nikow przez krasule i innych? to malo profesjonalne. a ciebie
            krasula nie trzeba wozic samochodem,zebys wypadl na zakrecie,wystarczy na wyciag
            narciaski cie wepchnac i lecisz przy pierwszym poruszeniu.
    • i-love-2-bike Re: jak bic piane 25.09.05, 00:58
      moskowit napisał:

> Nu i wdepnelo ci sie.... co?
      > paravoz.com.ru/foto/animal2/
      > Abe do obory wysylac? Nu sowsiem zdurieli wy s krysoj....
      >

a ty molodiec przestudiuj sobie swoj zyciorys,bo wychodzisz na turka,a nie na
      ruskiego. buhahahaha sol,ales gieroj,szkoda ,ze z wiekiem zapominasz to i owo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka