remekk Re: NOCNA ZMIANA W TV TRWAM, TERAZ 24.09.05, 15:32 Czy zauwazylście , ze były kłopty z zakupem ND z dolączonym owym filmem ? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: NOCNA ZMIANA W TV TRWAM, TERAZ 24.09.05, 18:25 NIE zauwazylem, bo zapomnialem, ale to by tylko swiadczylo o tym,ze byl wyjatkowy popyt. Bo jest na co.Gdy sie patrzy i slucha mlodziutkiego Rokity,Tuska,Walesy,Kwasniewskiego , a w kazdym kadrze na sali obrad i na korytarzach sejmowych niezastapiony Miecio Wachowski. Rzad Olszewskiego odszedl, agenci pozostali.. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw.jurny Trwamowa rozrywka 24.09.05, 16:10 Najlepszy ich show jest ten, no wiesz, siedzą sobie, wymieniają puste frazesy o narodzie i różnych zagrożeniach, i trza zgadnąć orientację seksualną każdego z prezenterów. Kiedyś była nawet taka panna i było widać jej łydki. Prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: Trwamowa rozrywka 24.09.05, 16:34 Ale tylko tam można zadzwonic i powedziec co się mysli . Totalitarne media polskojęzyczne nie dają takiej mozliwości ... . Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw.jurny Re: Trwamowa rozrywka 24.09.05, 16:43 remekk napisał: > Totalitarne media polskojęzyczne nie dają takiej mozliwości ... . Ale niestety dostępu do tych totalitarnych mediów nie mamy na mojej planecie. Tutaj na ziemi taką antenę posiada tylko NASA. Odpowiedz Link Zgłoś
dom97 Re: NOCNA ZMIANA W TV TRWAM, TERAZ 24.09.05, 20:31 ten film leciał też o 18 Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta mam to na kasecie 24.09.05, 20:49 kupiłem z 10 lat temu na wiecu PC. jesteś opóźniony w rozwoju, krystianie;-P Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: mam to na kasecie 24.09.05, 21:48 nie zrozumiales moich intencji, wiec zapewne to tobie czegos brakuje. Co z tego,ze 10 lat temu kupiles?Nie powiesz mi,ze ogladasz systematycznie raz na rok, bo i po co . Ja,po pierwsze ogladalem to na zywo, nie 10 a 13 lat temu, film rowniez w polskiej TV , jakis czas pozniej. Ale nie kazdy jest taki stary dziadek jak ty i ja. Przez te 13 lat doroslo pokolenie, ktore jutro pojdzie glosowac,a wtedy chodzilo do przedszkola. I po drugie ludzie nie mja tak dobrej pamieci. Wiec napewno warto zapoznac sie z widoczkiem jak w doborowym towarzystwie walesa,wachowski,pawlak,geremek ,mazowiecki,moczulski,mlodziutki tusk zapewnial,ze sld-ziacypopra ich wniosek odwolania rzadu Olszewskiego, ktorego trzeba bylo odwolac natychmiast,by ci juz rano do swych gabinetow nie mogli wejsc,co bylo bolaczka Walesy. jutro sa wybory gieroju... Odpowiedz Link Zgłoś