Dodaj do ulubionych

Dlaczego Polska nie jest Japonia ??? dlaczego ?

17.09.02, 10:32
Po Polacy nie lubja Ryz saki i Zydow !!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • fredzio54 Re: Dlaczego Polska nie jest Japonia ??? dlaczego 17.09.02, 17:09
      Dlaczego ? Ryz jest Zdrowy i saki tez !
      • Gość: jude A dlaczego israel nie ma zloz ropy naftowej?. IP: *.25.194.81.Dial1.Chicago1.Level3.net 17.09.02, 18:05
        Tylko arabowie?.Fredek to nie zydy zostali wybrani przez Boga,to arabowie
        dlatego maja tyle bogactw naturalnych.
        teraz mi powiedz czy ten Bog mojzeszowy byl madry wskazujac mu
        tereny nic nie warte do osiedlania sie-Wzgorza Synaj.
        pamietaj ze to co ma israel dzis to sa tereny zagarniete i okupowane od Jordanii
        i ktoregos dnia bedzie po Israelu.zostanie zydom tylko gora Ghuran-wiesz co to
        za gora?.
        • fredzio54 Re: A dlaczego israel nie ma zloz ropy naftowej?. 18.09.02, 09:36
          Wiesz kolego Antysemita
          Bog powiedzal do Mojzesza " Wez Moj Narod do Canady" Mojzesz zjakal sie i wzol
          nas do Knaan !!!
          wydzisz jaki Mandry jest Bog Araba dal Nafta a nam Rozum wam Polacy dal dumnosc
          czy Wodke ?
    • Gość: J.K. Fredziu... IP: *.scheins / 192.120.171.* 17.09.02, 17:59
      ale zapewniam Cie, ze gdybys zjadl narodowe danie japonskie: sushi
      i popil saki, to bys sie natychmiast pozygal...

Moze to i dobrze, ze nie jestesmy druga Japonia ...?
      • Gość: Jan Re: Fredziu... IP: *.hispeed.ch 17.09.02, 19:14
        Gość portalu: J.K. napisał(a):
        > ale zapewniam Cie, ze gdybys zjadl narodowe danie japonskie: sushi
        > i popil saki, to bys sie natychmiast pozygal...

Eee tam...
        Jadłem i się nie porzygałem.
        Surowa ryba, jak naprawdę świeża, jest super i nie boli po niej brzuch. W ogóle
        są zdrowi i długo żyją. Matka mojego znajomego Japończyka mając 80 lat
        potrafiła siąść na podłodze (bo na podłodze się wygodniej siedzi, niż na
        kanapie (to jednak dla nich, nie dla mnie)) i z niej wstać, podpierając się o
        stół, ale jednak.

Za to długo pracują i zamiast przestarzałego harakiri mają karoshi (śmierć z
        przepracowania). A to dlatego, że jak nie mają pomysłów, to przynajmniej robią
        nadgodziny do oporu.
        • Gość: Jude Re: Fredziu... IP: *.25.194.81.Dial1.Chicago1.Level3.net 17.09.02, 20:13
          Gość portalu: Jan napisał(a):

> Gość portalu: J.K. napisał(a):
          > > ale zapewniam Cie, ze gdybys zjadl narodowe danie japonskie: sushi
          > > i popil saki, to bys sie natychmiast pozygal...
          >
          > Eee tam...
          > Jadłem i się nie porzygałem.
          > Surowa ryba, jak naprawdę świeża, jest super i nie boli po niej brzuch. W
          ogóle
          >
          > są zdrowi i długo żyją. Matka mojego znajomego Japończyka mając 80 lat
          > potrafiła siąść na podłodze (bo na podłodze się wygodniej siedzi, niż na
          > kanapie (to jednak dla nich, nie dla mnie)) i z niej wstać, podpierając się o
          > stół, ale jednak.
          >
          > Za to długo pracują i zamiast przestarzałego harakiri mają karoshi (śmierć z
          > przepracowania). A to dlatego, że jak nie mają pomysłów, to przynajmniej
          robią
          > nadgodziny do oporu.
          to by sie przydalo zydom.Nareszcie by byli pozyteczni.
    • Gość: h Re: Dlaczego Polska nie jest Japonia ??? dlaczego IP: *.acn.waw.pl 17.09.02, 18:48
      fredziu jak tam twoje sajgonki ze zdechlych golebi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka