Dodaj do ulubionych

Jak zrodzil sie u mnie antysemityzm

IP: *.nyc.rr.com 22.09.02, 23:15
Przysiegam ze 20 lat temu , bedac mlodym czlowiekiem czulem sympatie i
wspolczucie do narodu/rasy/religii zydowskiej. Po tym co przeszli w czasie
2 Wojny Swiatowej naprawde ich lubilem. Potem pojechalem do USA, zostalem
kilkakrotnie przez zydow okradziony, oszukany i wykorzystany. Setki moich
znajomych doznala tego samego, tysiace Polek sa codziennie ponizane przez
zydowki sprzatajac w ich domach (to jet temat na inny post,niestety nikt ich
tam sila nie pchal). zydowskie dzieci bawiac sie stadami na Boro Parku
krzycza za Polkami "Hey Goim". Zaczalem sie rozgladac i rozumiec w jakim
krotkim czasie zydzi przeprowadzili perfekcyjny plan zapanowania nad Stanami
a co za tym idzie przejeli przktycznie kontrole nad calym swiatem. Ich
antypolska propaganda i chec zemsty za to ze ich wyprosilismy w 1968 roku,
ich akcja rozpopularyzowania tzw "Polish Jokes"(wiekszosc z nich to polskie
dowcipy o polskich ZOMOwcach w ktorych glupi milicjant zostal zastapiony
glupim Polaczkiem) no i wreszcie akcje izraela zywcem wziete z historii
hitleryzmu. Polskie obozy koncentracyjne. kazde amerykanskie dziecko o nich
wie. malo ktore wie ze byli to niemcy okupujacy Polske.
35 lat okupacji Palestyny, ponad 10 000 zamordowanych arabow po cichutku bez
zadnej wiekszej wojny, po prostu 2, 3 , 5 arabow dziennie, systematycznie,
jeden dom zburzony dzis , trzy domy zburzone jutro, a wszystko pod
przykrywka "utrzymania porzadku".
A gdzie jest miedzynarodowy policjant USA???
Wlasnie wysyla nastepne 3 miliardy dolarow dla zydowskich oprawcow.
Czy ktos sie naprawde dziwi ze ktos zaatakowal WTC 11ego Wrzesnia?
W USA juz nie jest wazne kto wygra wybory , cwani zydzi sa i tu i tu.
Nie ma praktycznie zadnego znaczenia ktora partia wygra bo i tak wladza
zostanie w rekach zydow. to jest perfekcja ich planu.
Media ich, Finanse ich, Hollywood ich, Sadownictwo ich, Szkolnictwo ich,
Government ich. zycie w USA dzieki ostatnim zaostrzeniom nie wiele sie
rozni od zycia w komunie. Wiem bo zylem w Polsce 30 lat do 1985.
Nie potrafie powiedziec dokladnie kiedy naprawde znienawidzilem zydow. nie
stalo sie to chyba z dnia na dzien, raczej roslo to we mnie powoli.
Dzis przyznaje , nie jestem w stanie ich respektowac, a wszystko co mowia i
tak nie jest warte wiary, przecierz jestem Goyem, talmud zabrania im mowic
prawde goyowi. Aha, no i wreszcie doszlismy do zrodla wszelkiego
antysemityzmy na swiecie. TALMUD. Dopuki ta chora ksiega bedzie wszystkich
NIE-ZYDOW porownywac do zwierzat, bedzie zezwalala na gwalt na 3 letnich
goykach, kazala nas okradac, twierdzila ze goye maja sex z krowami i setki
innych niewiarygodnych wrecz bzdur doputy nie moze byc pokoju miedzy zydami
a reszta wyznan.. I wiedzcie wszyscy nie zydzi ze ta ksiega jest jedna z
glownych w szydowskiej religii. tego ucza kazde dziecko od malego w Yeshiwach
(to zydowski szkoly w ktorych szkoli sie rabimow ktorych slowa sa potem
swiete.
Antysemityzm jest zydom potrzebny bo nie mogli by w taki absolutny sposob
kontrolowac mediow w USA. kazdy kto napisze kilka slow prawdy, zwlaszcza tej
o zydach dostaje nalepke "Antysemita " i jest out. Kariera reportera
skonczona.
Spotkalo to kilku moich kolegow.
Tak wlasnie sie rodzi antysemityzm.
Obserwuj wątek
    • _helga Sadzac po twoim poscie... 22.09.02, 23:24
      ... to slusznie sie domagasz, zeby cie nazywac antysemita. W pelni na to
      zasluzyles.
    • Gość: Alf helga czy ty jestes byla Kochanka? IP: *.nyc.rr.com 22.09.02, 23:52
      • Gość: jojo Re: helga czy ty jestes byla Kochanka? IP: *.proxy.aol.com 23.09.02, 00:12
        A ty przypadkiem nie ALFONS ???
        • Gość: Alf Tak jojo, jestem Alfons IP: *.nyc.rr.com 23.09.02, 00:20
          A ty jestes moja pierwsza qrewka.
          • Gość: jojo Re: Tak jojo, jestem Alfons IP: *.proxy.aol.com 23.09.02, 00:33
            Gość portalu: Alf napisał(a):

> A ty jestes moja pierwsza qrewka.
            Dlugo juz ALFONSEM jestes ? Mozna z tego zyc przyzwoicie ? Wprowadz mnie w ten
            business,u mnie Polki pracuja i troche dularow na downpayment tez juz mam .!!!
    • Gość: Alik Re: Jak zrodzil sie u mnie antysemityzm IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 09:28
      Alf, dzięki za refleksje. Moja droga była podobna chociaż do prawdy o żydach
      dochodziłem z książek a nie z doświadczenia. Pozdrowienia
      • Gość: Alf Predzej czy pozniej, prawie kazdy dojzeje IP: *.nyc.rr.com 23.09.02, 13:50
        Kilku szabas gojow ktorzy sa w kieszeniach bogatszych zydow, bedzie sie
        wachalo ale jestem pewien ze predzej czy pozniej kazdy kto interesuje sie tym
        co sie na naszym poebanym swiecie dzieje, dojdzie do wniosku ze niestety ale
        duzo zla zawdzieczamy rasie wybranej. Troche za duzo.
    • Gość: Jurek Re: Jak zrodzil sie u mnie antysemityzm IP: 5.2.1R1D* / 193.188.174.* 23.09.02, 16:44
      Nie masz racji, mowiac, ze tak rodzi sie antysemityzm.

Tak rodzi sie panantysemityzm.

Ja tez jeszcze nie tak dawno nie mialem nic przeciw Zydom, absolutnie nic.

Teraz mam duzo, duzo przeciwko nim, dzieki nim samym!
      • Gość: Swiadek Dzis przybylo sympatykow izraela IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 24.09.02, 22:48
        zabili 9 osob w tym 6 cywili
        zakladajac ze kazdy zabity mial 6 osob rodziny, 5 przyjaciol i znal 10 innych
        osob. 9 X 21 = 189 nowych sympatykow judaizmu, israela , zydow,
        189 osob ktore maza o zemscie. czy ktos w izraelu albo w USA ktore ta masakre
        finansuje naprawde sie zdziwi ze ktoregos dnia jedna z tych osob wysadzi sie w
        powietrze po to by zabrac ze soba kilku znienawidzonych wrogow? Albo poprowadzi
        samochod napakowany trotylem, albo pokieruje samolotem albo nacisnie czerwony
        guzik?
        • Gość: inkatha Re: Dzis przybylo sympatykow izraela IP: 151.112.27.* 25.09.02, 00:30
          A ty helga zaslugujesz na
          miano pierdolnietej
          niedojebanej parchatej suki

Bierz wibrator i dupe wloz
          zamiast pisac na forum
          • Gość: jojo Re: Dzis przybylo sympatykow izraela IP: *.proxy.aol.com 25.09.02, 00:37
            Gość portalu: inkatha napisał(a):

> A ty helga zaslugujesz na
            > miano pierdolnietej
            > niedojebanej parchatej suki
            >
            > Bierz wibrator i dupe wloz
            > zamiast pisac na forum
            Ty smrodzie z morda zarzygana,mozesz Helge w dupe tylko pocalowac,przez tekture
            tylko,abys jej rozowego policzka prawego,jezorem swoim zgrzybialym nie
            zaslinil !!!
    • Gość: doku Szczyt idiotyzmu IP: *.mofnet.gov.pl 25.09.02, 13:31

> zydzi przeprowadzili perfekcyjny plan zapanowania nad Stanami
      > a co za tym idzie przejeli przktycznie kontrole nad calym swiatem. Ich
      > antypolska propaganda

Jakim cudem udało się nam wejść do NATO wbrew woli USA?

Brawo Alf, wygrałeś konkurs na najgłupszy post forum GW.
      • Gość: Alf Teraz to ty zes dal do pieca buraku IP: *.nyc.rr.com 25.09.02, 13:40
        Przecierz buraku potrzebni im jestesmy tylko do tego zeby sie przeciwstawic
        Schreaderom i innym francuzom buraku ktorzy osmielili sie postawic Wujkowi
        Samowi buraku przeciw zydkom buraku.A poniewaz "nasz rzad" jest prawie
        calkowicie w rekach zydow buraku przyjeli swoich buraku. Jestesmy tylko
        narzedziem w rekach USA i zydostwa buraku. Jestesmy tez baza wypadowa na
        wschod buraku.
        • Gość: doku To gdzie tu miejsce na antypolską propagandę? IP: *.mofnet.gov.pl 25.09.02, 15:52

> Przecierz buraku potrzebni im jestesmy

Nie pogrążaj się, tylko przyznaj, że w USA nie ma antypolskiej propagandy.
          • Gość: swiadek Re: To gdzie tu miejsce na antypolską propagandę? IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 25.09.02, 16:34
            Zapytaj jakiekolwiek dziecko czy zna jakis "polish joke" , zapytaj kogokolwiek
            czy slyszal o "Polskich obozach koncentracyjnych", zapytaj amerykanskie dziecko
            czy slyszalo o tym jak to Polacy pomagali niemcom w Holocaucsie, Zapytaj czy
            wiedza jaki narod ma najwiecej wyroznionych jako "Sprawiedliwy wsrod Narodow
            swiata " w Yad Vashem, zapytaj a potem mi powiedz ze ich wiedza jest taka jaka
            powinna byc gdyby nie byla wypaczona przez antypolskie wypowiedzi i propagande.
            • Gość: doku To ma być antypolska propaganda USA? IP: *.mofnet.gov.pl 25.09.02, 18:08
              Dlatego Amerykanie tak nie lubią Polaków i dlatego tak działali przeciwko
              Solidarności w czasie stanu wojennego i potem masowo protestowali przeciwko
              przyjęciu nas do NATO.

Przez was, głupich sowietów, nie mogę się powtrzymać od głośnego śmiechu, co mi
              może w pracy zaszkodzić.

Amerykanie nienawidzą Polski, dlatego powinniśmy nienawidzieć USA i Żydów,
              którzy Ameryką rządzą. Biedny świadek, obraził się na kawały o Polakach. I cio
              teraz będzie? Płaku, płaku?
              • Gość: Alf Doku, Ty chyba jestes lekko niedorozwiniety IP: *.nyc.rr.com 26.09.02, 00:45
                przecierz swiadek nigdzie nie mowi ze to amerykanie nas nienawidza, on
                wyraznie napisal ze to zydzi rozpetali antypolska nagonke.
                a swoja droga to zeczywiscie sprawdzilem ty nadjesz z ministerstwa finansow.
                Oj pachnie mi tu zydem, a w jakim ministerstwie paracuje tate?
                • Gość: doku Leciutko. Ale trochę jednak rozumiem IP: *.mofnet.gov.pl 26.09.02, 13:47

> zydzi rozpetali antypolska nagonke

W wyniku której przyjęto nas do NATO. Widzisz jak was rozumiem?
                  • Gość: Swiadek Oj Doku, szmoku, cwoku IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 27.09.02, 19:48
                    czy ty naprawde nie kumasz ze oni nas w NATO potrzebuja bardziej niz my
                    potrzebyjemy NATO u nas. Niemcy sie zaczynaja stawiac, nie sa posluszni kazdemu
                    pstryknieciu USA a my tak, Polska jest jednym z bardzo nielicznych krajow slepo
                    kiwajaca glowa na "TAK" gdy mowa o wojnie w Iraku, a poza tym im bardziej
                    granica ZACHODU na wschod tym lepiej. Uwierz mi nie uczynili tego z milosci do
                    nas, tylko dla wlasnych interesow. USA potrzebuje slepo w nich wpatrzonych
                    naiwniakow, nie kwestionujacych niczego co Georg Adolf W. powie , wlasnie
                    takich jak POLSKA.
                    • Gość: doku Szczęśliwe NATO IP: *.mofnet.gov.pl 30.09.02, 16:27
                      Gość portalu: Swiadek napisał(a):

> oni nas w NATO potrzebuja bardziej niz my
                      > potrzebyjemy NATO

Tacy byli nieczęśliwi przed przyjęciem Polski
    • Gość: Abram Re: Jak zrodzil sie u mnie antysemityzm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.02, 14:30
      tak sobie czytam i czytam i cieszy mnie w sumie to ze coraz wiecej ludzi
      zaczyna patrzec na to co sie dzieje i myslec w podobny sposob o co jeszcze dwa
      lata temu bylo trudno :-). zgadzam sie z toba Alf sam mam za soba troche czasu
      spedzonego w tym chorym "demokratycznym raju" i wiem doskonale o czym mowisz.
      tam ja tez zmienilem diametralnie zdanie o narodzie zydowskim. potem byl 11
      wrzesnia i cala ta awantura z afganistanem. teraz szykuje sie irak. pisza
      niektorzy biedny izrael biedni zydzi; palestynczycy terrorysci mordercy itp
      itd.
      moim czysto subiektywnym zdaniem jest raczej chyba odwrotnie!!! czy ktos z was
      nazwalby terrorysta naszych mlodych chlopakow ktorzy wysadzali w powietrze
      kawiarnie i restauracje z hitlerowcami w srodku?? mysle ze nie bo to byl wrog
      okupant!! OKUPANT!! taki sam status maja wlasnie zydzi w palestynie to sa do
      jasnej cholery okupanci tamtych ziem!!! i to od ilu lat pod przykrywka
      oczywiscie ochrony wlasnego kraju :-/. wiec nie dziwie sie palestynczykom i
      solidaryzujacym sie z nim arabom!! stany krzycza o wielkiej ofensywie przeciw
      swiatowemu terroryzmowi!! tylko czemu nikt ( no sorki alf:-) ) nie zastanowi
      sie nad tym ze tak naprawde najwiekszym terrorysta na swiecie sa wlasnie stany
      zjednoczone prowadzace w tej chwili dziesiatki operacji wojskowych na calym
      swiecie obalajacych niewygodne rzady np. pomijajac cala sterte operacji
      nielegalnych o ktorych nic nie wiemy i nigdy sie nie dowiemy
      najprawdopodobniej!! dlaczego ludzie spokojnie patrza na martyrologie ludnosci
      palestynskiej i uwazaja ze to jest sluszny odwet za samobujcze ataki??!! a
      jakie palastynczycy maja wyjscie ja sie pytam?? z szablami na czolgi maja sie
      rzucac jak nasi ulani?? to dopiero byla i jest durnota. dlaczego nikt sie nie
      zastanowi ze wojna z terroryzmem tak naprawde probuje likwidowac skutki tej
      chorej sytuacji. to tak jakby oparzenia sloneczne leczyc dalszym opalaniem. a
      moze by tak wypieprzyc izrael z terenow okupowanych i utworzyc panstwo
      palaestynskie? wytraciliby wtedy potezny argument "terrorystom arabskim". czym
      wtedy umotywowaliby i zachecali do samobujczych atakow?? tylko tak naprawde
      nikomu na tym nie zalezy bo wiadomo ze nic nie nakreca koniunktory i nie
      napycha tak kieszeni jak wojna, szczegolnie prowadzona poza terenem wlasnego
      kraju. a cala ta sprawa z bin ladenem tez ostro mi smierdzi. wyszkolili faceta
      amerykanie i nagle on odwrocil sie i przeszedl na druga strone ?? czy
      amerykance by na to pozwolili raczej watpie wczesniej by go zlikwidowali jak
      sie zwyklo ladnie mowic. a moze jednak byl to zajebisty kandydat na wykonawce
      planu ataku na wtc?? moze zrobil to na zlecenie kogos z "gory" w stanach i
      niemowie tu o prezydencie bo to jest lalaczka tak naprawde. czemu tak w
      cudzyslowiu oczywiscie "mala" liczba ofiar??. nie powiem zal mi tych ludzi bo
      niczemu nie byli winni i nie zasluzyli na smierc ale czemu "tylko" tyle skoro w
      tych wiezach pracowalo zalatwialo interesy zwiedzalo robilo na dole zakupy kole
      50 tys osob?? dlaczego ktos kto ma rozwalic samolot o budynek bierze ze soba
      bagaz?? bagaz ktory w dodatku sie gubi i pozniej nagle odnajduje ?? mam cala
      serie takich przemyslen ale moze pozostawie je na razie dla siebie :-) daja mi
      one jednak mocna do myslenia, tym bardziej ze zdarzyly sie w kraju w ktorym
      zabito prawie 40 lat temu sluzby wywiadowcze zabily prezydenta a tam dalej
      oficjalnie zrobil to oswald i sorry ale do teorii szalonej kuli za ch... nikt
      nie jest w stenie mnie przekonac!!
      zauwazcie jeszcze jedno nie ma w tej chwili przeciwwagi dla stanow ani
      gospodarczej ani militarnej. taka funkcje moglaby spelniac unia europejska
      ktorej czlonkowie coraz niechetniej patrza na poczynania ameryki. glosno bylo
      poltora roku temu o tym ze eu tworzy odzialy wojskowe moze to jest poczatek
      budowania przeciwwagi militernej dla stanow? coraz wiecej jest konfliktow
      interesow miedzy usa i eu. swiatowa gospodarka niestety potrzebuje od czasu do
      czasu wojen zeby sie to wszystko jakos krecilo wiec sadze ze kiedys dojdzie do
      konflktu ue vs usa. niestety oczywiscie ale pozyjemy zobaczymy
      dobra to tyle ......... na razie :-))
      pozdrawiam alf (i reszte podobnie myslacych) i gratuluje trzezwego myslenia :-
      ))
      • Gość: Jurek Re: Jak zrodzil sie u mnie antysemityzm IP: 5.2.1R1D* / 193.188.174.* 25.09.02, 16:36
        Od dawna pisze, ze w przyszlej wojnie UE z USA, Rosja bedzie jezyczkiem u wagi
        po stronie UE.
      • Gość: doku Okupant to ktoś, kto ma dom gdzie indziej i jest.. IP: *.mofnet.gov.pl 25.09.02, 16:39
        ... nie u siebie

Gość portalu: Abram napisał(a):

> zydzi w palestynie to sa do
        > jasnej cholery okupanci tamtych ziem!!!

Żydzi są u siebie, w swojej ojczyźnie, nie mają domów gdzie indziej. Najpierw
        pomyśl, zanim napiszesz.
        • Gość: zbalansowany Re: Okupant to ktoś, kto ma dom gdzie indziej i j IP: *.mel.connect.com.au / *.dan.dialup.connect.net.au 25.09.02, 16:46
          Gość portalu: doku napisał(a):

> ... nie u siebie
          >
          > Gość portalu: Abram napisał(a):
          >
          > > zydzi w palestynie to sa do
          > > jasnej cholery okupanci tamtych ziem!!!
          >
          > Żydzi są u siebie, w swojej ojczyźnie, nie mają domów gdzie indziej.
          Najpierw
          > pomyśl, zanim napiszesz.

Zgoda ale od TRZYDZIESTU PIECIU lat panosza sie na terytoriach ktore usikuja
          ukrasc Palestynczykom. O Jerozolimie juz nawet nie wspomne
        • Gość: Swiadek Doku pracujacy w Ministerstwie Finansow IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 25.09.02, 16:52
          Ministerstwo Finsow
          www.mofnet.gov.pl

Doku, mie oslabiaj mnie , jestes nastepnym dowodem na to jak zydzi zawladneli
          naszym krajem, pracujesz w Finansach mojego kraju (a twoje super-pro-izraelskie
          wypowiedzi mogly byc tylko napisane przez zyda. Goy nawet sprzedajny by tak
          slepo nie nienawidzil arabow jak ty to wykazujesz.
          Zdradziles sie wbrew instrukcjom Jakuba Bermana z 1948 roku, a moze juz nie
          musicie sie kryc???
        • Gość: Abram sam pomysl doku!!!! i posluchaj ..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.02, 12:20
          jak sie o terenach zajmowanych przez izrael mowi. czytajac twoje wypowiedzi i
          fakt skad sa wysylane dochodze do wniosku ze rzad tez korzysta zatrudniajac
          takich ja ty na ulgach dla pracodawcow zatrudniajacych niepelnosprawnych bo ty
          chyba slepy i gluchy jestes. w kazdej wiadomosci telewizyjnej radiowej etc.etc.
          przewija sie jak WÓŁ : ...trytoria okupowane..., ...terytoriach
          okupowanych..., ...terytorium okupowane.... a poza tym gdzie indziej na swiecie
          jest taki twor jak osiedla osadnikow zydowskich?? i gdzie znajduja sie te ich
          domy?? w izraelu ??
          nie wiem czy ktos ci to tlumaczy na brail`a czy co ale mam nadzieje ze do
          ciebie jakos ta tresc dotrze :-))))) szalom
          • Gość: doku Nigdzie nie neguję istnienia terytoriów okupowanyc IP: *.mofnet.gov.pl 26.09.02, 14:02

> przewija sie jak WÓŁ : ...trytoria okupowane..., ...terytoriach
            > okupowanych..., ...terytorium okupowane....

Jednak islamscy terroryci z Iranu, Palestyny czy Syrii nie działają na
            terytoriach okupowanych, ale podkładają bomby pod dzieci i kobiety izraelskie w
            ojczyźnie tych kobiet i dzieci, w ich włąsnych i jedynych domach. Co innego
            jest polować na okupanta u siebie (tak robili Polacy w czasie Wojny), co innego
            jest atakować funkcjonariuszy okupanta (tak robi IRA), a co innego jest to, co
            ty pochwalasz. Mógłbyś w ten sposób też pochwalać, gdyby istniały, takie
            bojówki AK, które w roku np. 43 przekradałyby się do Berlina, aby mordować tam
            niemieckie kobiety i dzieci. Na szczęście my - Polacy - wiemy co to honor i nie
            zhańbilibyśmy się czymś takim.

Powiem więcej, kiedy w 45 okupowaliśmy Niemcy, to Niemcy nie wysyłali do
            Warszawy ani do Paryża swoich bojówek, aby one mordowały polskie czy francuskie
            kobiety i dzieci. Nawet Niemcy w tamtych czasach mieli swój jakiś resztkowy
            honor. Teraz już rozumiesz, że islamscy fanatycy stoją o wiele niżej?
            • Gość: Abram nigdzie nie napisalem ze..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.02, 15:21
              .... pochwalam tylko ze rozumiem i uwazam ze nie maja za bardzo wyjscia a
              kobiet i dzieci nie zabijaja w izraelu bo nikt ich tam by nie wpuscil tylko
              wlasnie na terytoriach okupowanych i na terenach osiedli zydowskich ktore na
              sile buduje i zasiedla izrael na ziemiach palestynskich!!!! rozumiem ich bo to
              jest jedyna metoda walki jaka sa w stanie prowadzic o swoja wolnosc z najezdzca
              dysponujacym najnowoczesniejsza armia na swiecie!!!! ja bylbym za tym zeby ich
              uzbroic po zeby i niech sie wtedy sprobuja jak rowny z rownym. bo to co w tej
              chwili robi izrael to jest kopanie lezacego chorego i niezdolnego do obrony!!!
              a swoja droga to czemu sie nie zainteresujesz ile palestynskich kobiet i dzieci
              zginelo podczas tych walk ??? co??? uwazasz ze oni sa gorsi ??? ze zabitych po
              tamtej stronie nie warto liczyc (mimo ze jest ich ogromna wiekszosc!!!!) bo to
              sa ludzie gorszego gatunku do ch...?!?!?!??! bo co... bo nie gina w taki
              spektakularny sposob w wyniku wybuchu bomby w sklepie czy autobusie tylko sa
              wybijani "po cichu" ?!?!?myslisz ze tysiace ludzi ktorzy chodza na pogrzeby
              niemowlat, dzieci i ich matek w palestynie to jest jakis pierd... pokaz przed
              kamerami, festyn ?? to sa tysiace ludzi ktorzy wychodza na ulice solidaryzujac
              sie z ofiarami i ich rodzinami bo nie moga nic innego zrobic !!! a u nas nie
              bylo demonstracji kilkudziesieciotysiecznych poswieconych ofiarom "Wujka" np.
              wiec stary nie mow mi o ofiarach izraelskich zgadza sie oni nie byli niczemu
              winni zgineli bo ich pierd... msciwi i zadni krwi przywodcy im to zgotowali i
              bynajmniej nie ciesze sie z tego powodu ale wina jest po stronie IZRAELA!!!!!
              • Gość: doku Oni nie kochają swoich dzieci, hodują je na żywe IP: *.mofnet.gov.pl 26.09.02, 15:37

> myslisz ze tysiace ludzi ktorzy chodza na pogrzeby
                > niemowlat, dzieci i ich matek w palestynie

U nas w Polsce nie ma tak tłumnych pogrzebów. Pogrzeby terrorystów są
                propagandowym cyrkiem, narzędziem eskalowania nienawiści rasowej i religijnej.
                Nikt w tym tłumie nikomu nie współczuje. I to właśnie jest kolejne oblicze
                islamskiego zła, bo islamskie dzieci zasługują na taką samą miłość i
                współczucie jak żydowskie. Ale faktem jest, że te uczucia, które są dla nas
                naturalne, są obce dla islamistów, dlatego dzieci islamistów tak cierpią i giną.

> ale wina jest po stronie IZRAELA!!!!!

Winny jest islamski fundamentalizm
                • Gość: dokers Re: Oni nie kochają swoich dzieci, hodują je na ż IP: *.96.hostpool.rsmi.com 26.09.02, 15:45

> Gość portalu: Abram napisał(a):
                  >
                  > > myslisz ze tysiace ludzi ktorzy chodza na pogrzeby
                  > > niemowlat, dzieci i ich matek w palestynie
                  >
                  > U nas w Polsce nie ma tak tłumnych pogrzebów. Pogrzeby terrorystów są
                  > propagandowym cyrkiem, narzędziem eskalowania nienawiści rasowej i
                  religijnej.
                  > Nikt w tym tłumie nikomu nie współczuje. I to właśnie jest kolejne oblicze
                  > islamskiego zła, bo islamskie dzieci zasługują na taką samą miłość i
                  > współczucie jak żydowskie. Ale faktem jest, że te uczucia, które są dla nas
                  > naturalne, są obce dla islamistów, dlatego dzieci islamistów tak cierpią i
                  giną
                  > .
                  >
                  > > ale wina jest po stronie IZRAELA!!!!!
                  >
                  > Winny jest islamski fundamentalizm

DOKU ty jestes powaznie niedorobiony. Dawniej myslalem ze masz cos w tej pale
                  ale teraz twoje argumenty sa jak z 2 klasy.
                  • Gość: doku Tym łatwiej powinieneś się z nimi rozprawić IP: *.mofnet.gov.pl 26.09.02, 15:56
                    Gość portalu: dokers napisał(a):

> twoje argumenty sa jak z 2 klasy.

Szczególnie łatwo powinno ci przyjść wyjaśnienie, dlaczego my za czasów
                    okupacji nie chodziliśmy tysiącami na pogrzeby rodaków zabitych przez Niemców,
                    a wy chodzicie tysiącami na pogrzeby zabitych przez Izraelczyków.

Bo moją hipotezę znasz. My kochaliśmy naszych zmarłych, a wy nie czujecie nic
                    oprócz nienawiści do obcych. Ma chodzimy za trumną osób bliskich i znajomych,
                    wy chodzicie za trumną na pokaz dla dziennikarzy.
                    • Gość: dokers Re: Tym łatwiej powinieneś się z nimi rozprawić IP: *.96.hostpool.rsmi.com 26.09.02, 16:01

> Gość portalu: dokers napisał(a):
                      >
                      > > twoje argumenty sa jak z 2 klasy.
                      >
                      > Szczególnie łatwo powinno ci przyjść wyjaśnienie, dlaczego my za czasów
                      > okupacji nie chodziliśmy tysiącami na pogrzeby rodaków zabitych przez
                      Niemców,
                      > a wy chodzicie tysiącami na pogrzeby zabitych przez Izraelczyków.
                      >
                      > Bo moją hipotezę znasz. My kochaliśmy naszych zmarłych, a wy nie czujecie nic
                      > oprócz nienawiści do obcych. Ma chodzimy za trumną osób bliskich i znajomych,
                      > wy chodzicie za trumną na pokaz dla dziennikarzy.

pojebalo cie. moi dziadowie walczyli z niemcami, rucholamu i jebanych zydow w
                      piwnicach przechowywali - to ostatnie uwazam za blad. a ty kurwo proletariacka
                      zakup internet a nie uzywaj naszych podatkow na twoje prywatne dywagacje.
                    • Gość: Abram ciekawe teorie prezentujesz.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.02, 16:08
                      ci powiem doku. nie chce mi sie strasznie bo widze ze jestes raczej odpornam na
                      wiedze jednym z wielu w tm ciemnogrodzie ale powoli jak krowie na rowie
                      postaram ci sie wytlumaczyc dlaczego nasi nie chodzili na pogrzeby naszych
                      chlopcow a dlaczego palestynczycy chodza na pogrzeby swoich dzieci matek zon!
                      otoz: KTO BY SIE QRWA ODWAZYL ZA NIEMCA ZORGANIZOWAC POGRZEB ZABITEGO PODCZAS
                      AKCJI CZLONKA PODZIEMIA?!?! PRZECIEZ TO BYLA KONSPIRA !!!! A PALESTYNCZYCY
                      CHODZA PONIEWAZ NIKT IM W TYM NIE OSMIELI SIE PRZESZKODZIC(JESZCZE ) I NIKT IM
                      NIE JEST TEGO W STANIE ZABRONIC (NA RAZIE). NIKT NIE BEDZIE DO NICH STRZELAL W
                      TRAKCIE TAKICH UROCZYSTOSCI (NA RAZIE!!!)
                      nie wiem czy mozna to jeszcze prosciej opisac chociaz podejrzewam ze jednak i
                      tak nie zrozumiesz :-))) a raczej :-(((
                      • Gość: doku tłumaczenia faktów nie zmienią IP: *.mofnet.gov.pl 26.09.02, 17:27

> A PALESTYNCZYCY
                        > CHODZA PONIEWAZ NIKT IM W TYM NIE OSMIELI SIE PRZESZKODZIC(JESZCZE ) I NIKT
                        IM
                        > NIE JEST TEGO W STANIE ZABRONIC (NA RAZIE). NIKT NIE BEDZIE DO NICH STRZELAL
                        W
                        > TRAKCIE TAKICH UROCZYSTOSCI

Palestyńczycy należą do rzadkich wyjątków, które wykorzystują tak perfidnie
                        instytucje pogrzebu, natomiast np. Polacy wciąż do dzisiaj traktują swoich
                        zmarłych i ich rodziny z szacunkiem i współczuciem.

Twoje argumenty pokazują jedynie, że Izraelczycy są bardzo humanitarni.

> nie zrozumiesz :-))) a raczej :-(((

A tego nie rozumiem, nie używam minek.
                        • Gość: MA Co zrobisz doku? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.02, 12:32
                          Załużmy, że za 10 lat Żydzi stwierdzą, że chcą wrócić do Polski i otworzyć
                          autonomiczne osiedla na terenach, gdzie przed wojną była ich większość np. w
                          części Warszawy. Grożą nam bronią atomową, mają poparcie USA, siłą wysiedlają
                          Polaków i wprowadzają własną admninistrację. KOLONIZUJĄ okolicę. Czym ta
                          hipotetyczna sytuacja różni się od okupacji Jerozolimy. Co wtedy zrobisz? Chyba
                          będziesz się cieszył.
                          • Gość: Swiadek Doku bedzie jednym z pierwszych mieszkancow nowego IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 27.09.02, 20:01
                            osiedla zydowskiego, Czy nie widzicie z jego wypowiedzi ze on nienawidzi
                            goyow , wszystkich goyow nie tylko arabow, tak samo ciebie jak i mnie , bo my
                            sa Polaczki. Przykre jest to ze zydzi pracuja w "naszych" ministerstwach.
                            Ktos wczesniej rownierz slusznie zauwazyl ze robi to bezczelnie za pieniadze
                            Polskich podatnikow w czasie pracy, powiedzial bym "wstydz sie Doku" ale czy
                            zyd ma wstyd???
                          • Gość: doku Z powrotu Żydów ucieszyłbym się IP: *.mofnet.gov.pl 30.09.02, 15:55
                            Gość portalu: MA napisał(a):

> Grożą nam bronią atomową, mają poparcie USA, siłą wysiedlają
                            > Polaków i wprowadzają własną admninistrację.

To chore urojenia. W rzeczywistości bardzo nam brakuje w Polsce mądrości i
                            uczciwości Żydów. Brakuje nam w Polsce takich ludzi jak Leśmian czy Korczak,
                            brakuje uczciwych sklepikarzy i krawców, brakuje uczciwych i skromnych ludzi w
                            finansach i bankowosci. Nasz naród wciąż cierpi z powodu tej pustki, którą
                            Żydzi pozostawili po sobie, a która wciąż nie została wypełniona. Nasz naród
                            przypomina człowieka, który stracił serdeczny palec lewej ręki - niby może
                            całkiem nieźle żyć, ale jednak utracił coś cennego.
                            • Gość: zxvx Re: Z powrotu Żydów ucieszyłbym się IP: *.99.hostpool.rsmi.com 30.09.02, 16:24

> Gość portalu: MA napisał(a):
                              >
                              > > Grożą nam bronią atomową, mają poparcie USA, siłą wysiedlają
                              > > Polaków i wprowadzają własną admninistrację.
                              >
                              > To chore urojenia. W rzeczywistości bardzo nam brakuje w Polsce mądrości i
                              > uczciwości Żydów. Brakuje nam w Polsce takich ludzi jak Leśmian czy Korczak,
                              > brakuje uczciwych sklepikarzy i krawców, brakuje uczciwych i skromnych ludzi
                              w
                              > finansach i bankowosci. Nasz naród wciąż cierpi z powodu tej pustki, którą
                              > Żydzi pozostawili po sobie, a która wciąż nie została wypełniona. Nasz naród
                              > przypomina człowieka, który stracił serdeczny palec lewej ręki - niby może
                              > całkiem nieźle żyć, ale jednak utracił coś cennego.

te skurwysyny byly tak uczciwe ze jak ich do gazu wyslali to nikt tego nie
                              zalowal.

podobalo ci sie doku jak zydzi zebrali o slome i owies u polskich chlopow a
                              potem to skurwysyny polskiej armii odsprzedawali w czasie drugiej wojny.
                              szczyt uczciwosci zlodziejskiej.
                              • Gość: Swiadek DOKU zasluzyles na NOBLA IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 30.09.02, 16:37
                                jezeli daja Nobla za najwieksze klamstwo swiata, wygrales.
                                cutuje laureata:

W rzeczywistości bardzo nam brakuje w Polsce mądrości i
                                uczciwości Żydów. Brakuje nam w Polsce takich ludzi jak Leśmian czy Korczak,
                                brakuje uczciwych sklepikarzy i krawców, brakuje uczciwych i skromnych ludzi w
                                finansach i bankowosci. Nasz naród wciąż cierpi z powodu tej pustki, którą
                                Żydzi pozostawili po sobie, a która wciąż nie została wypełniona. Nasz naród
                                przypomina człowieka, który stracił serdeczny palec lewej ręki - niby może
                                całkiem nieźle żyć, ale jednak utracił coś cennego.

Jestes lepszy od LEMa w wymyslaniu abstrakcji.
                                Brawo DOKU
                                P.S. DOKU to "skromny i uczciwy" zyd korzystajacy z internetu za pieniadze
                                podatnikow Polskich pracujacy w Ministerstwie Finansow Rzeczpospolitej
                                Polski.To pewnie jedna z form wyzej wymienionej uczciwosci zydow, tzw "za cudze
                                pieniadze." DOKU jest chyba tym "utraconym palcem wypelniajacym pustke".
                                Po namysle...
                                tak jestes 21ym palcem w dupie Polski, ruchacie ten nasz biedny kraj od setek
                                lat, ale czytajac posty na tym forum zrozum ze nikt za wami nie placze, wrecz
                                przeciwnie Polacy sie wami brzydza i boja sie waszego powrotu. Amen
                                • Gość: Abram Chyba literackiego Nobla... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.02, 16:45
                                  takim pieknym literackim jezykiem operuje nasz doku. az sie boje zeby budzetu
                                  wierszem nie wysmarowali. albo po hebrajsku. szkoda mi cie doku nic wiecej nie
                                  moge napisac chociaz bardzo chcialbym ci pomoc. naprawde i to bezinteresownie
                                  ale w twoim slowniku pewnie nie ma takiego slowa bo zawsze musi cos za cos nie!
                                  interes sie kreci niezaleznie od sytuacji.
                                  a tak zupelnie z innej beczki to wiesz moze kto stworzyl system
                                  ewidencjonowania segregowania itp itd zydow w czasie wojny?? IBM kto nim
                                  zarzadza?? to tzw wlasnie "zydowska uczciwosc" wiesz co to oksymoron?? jako
                                  literat powinienes wiedziec!
                            • Gość: MA Re: Z powrotu Żydów ucieszyłbym się IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.02, 17:27
                              Zapytaj jakiegoś starego Araba np. w 1900 roku. Czy spodziewa się, że za 50 lat
                              jego wioska zostanie zrównana z ziemią, a jej miejscu powstanie osiedle
                              żydoskie i niezależne państwo Izrael. Co by Ci odpowiedział? Że masz chore
                              urojenia.
                              Skoro tak obyło się w Palestynie. To ani ja ani Ty nie masz gwarancji, że to
                              może się powtórzyć. Ja pytam się w jaki sposób można powrócić.
                              Dopuszczasz siłą anektowanie ziemi i wprowadzanie własnej administracji,
                              kosztem mieszkańców?
                              • Gość: MA Re: Z powrotu Żydów ucieszyłbym się IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.02, 17:34
                                Czy w Polsce może nie wypadałoby w ten sposób wrócić, a w Palestynie można?
                                Ale to z kolei pachnie rasizmem.
                              • Gość: doku Palestyńczycy i Żydzi ramię w ramię walczyli z ... IP: *.mofnet.gov.pl 01.10.02, 11:46

> Zapytaj jakiegoś starego Araba np. w 1900 roku. Czy spodziewa się, że za 50
                                lat
                                >
                                > jego wioska zostanie zrównana z ziemią, a jej miejscu powstanie osiedle
                                > żydoskie i niezależne państwo Izrael.

... brytyjskim okupantem - tak powstało państwo Izrael.

A Żydzi mogą wrócić do Polski za 50 lat np. jako nowi osadnicy w Królewcu i
                                Prusach Pn. kiedy Rosjanie wyniosą się stamtąd i sprzedadzą nam ten teren tak
                                jak USA sprzedali Alaskę. A może za 50 lat Izrael będzie nam pomagał wygnać
                                białoruskie wojska okupacyjne z Augustowa i będziemy potrzebować pomocy
                                żydowskich osadników w zagospodarowaniu okolic Grodna?

Z perspektywy 50 lat można sobie pomarzyć dowolnie. Od jakości człowieka zależy
                                jakość jego marzeń.
                                • Gość: MA Re: Palestyńczycy i Żydzi ramię w ramię walczyli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.02, 13:25
                                  Szkoda, że omijasz sedno mojego pytania. Już w pierwszym poscie założyłem, że
                                  powrót Żydów do Polski tak jak do Palestyny to hipotetyczna sytuacja. Więc nie
                                  czepiaj mnie się, że jest to irracjonalne albo bez sensu. Nie o to chodzi.
                                  Pytanie ciągle brzmi: skoro można traktować Arabów w ten sposób (kolonizując i
                                  wprowadzjąc własną niezależną od Arabów administrację) to dlaczego ja mam się
                                  nie obawiać, że podobnie będzie wobec Polaków? Podstawy do powrotu mogą być
                                  podobne (np. kilkaset lat obecności, masę dzielnic, miejscowości gdzie Żydzi
                                  stanowili większość). Oświeć mnie, dlaczego nie? Bo Polacy są inni niż
                                  Arabowie? Czy tędy droga do powrotu, jak w Palestynie?
                                  • Gość: doku stworzyli nowe państwo i razem w nim mieszkają IP: *.mofnet.gov.pl 01.10.02, 14:21

> Szkoda, że omijasz sedno mojego pytania.

Nie omijam, więcej kojarz.

> Pytanie ciągle brzmi: skoro można traktować Arabów w ten sposób
                                    > (kolonizując i wprowadzjąc własną niezależną od Arabów administrację)
                                    > to dlaczego ja mam się nie obawiać, że podobnie będzie wobec Polaków?

Bo ani Polacy ani Żydzi nie są zdrajcami. Gdybyśmy walczyli razem z Żydami i
                                    razem wyzwolili Polskę, to zamieszkalibyśmy razem w pokoju. Ale sąsiedzi
                                    Izraela nie pozwolili żyć Żydom i Palestyńczykom w pokoju we wspólnym państwie.
                                    Napadli na Izrael, a chociaż przegrali, to udało im się sterroryzować
                                    Palestyńczyków, zarazić ich fanatyzmem religijnym, czym zmusili ich do zdrady
                                    swojego państwa, swojego narodu, swoich byłych żydowskich towarzyszy broni i
                                    aktualnych współobywateli. Reszta to konsekwencja tej zdrady, także to, że
                                    Izrael nie broni się przed terrorystami w białych rękawiczkach. I tak zresztą
                                    jest zbyt miękki.
                                    • Gość: MA Re: stworzyli nowe państwo i razem w nim mieszkaj IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.02, 14:59
                                      Teraz rozumiem.
                                      Polacy są ok i nie trzeba ich tępić, a Arabów można, bo to przecież zdrajcy.
                                      Można ich wysiedlać, niszczyć domy, można im zabierać ziemię. Dobrze myślę?
                                      Czy jesteś rasistą?
                                      • Gość: doku Jeszcze nie rozumiesz. Jestem ateistą ... IP: *.mofnet.gov.pl 01.10.02, 15:28

> Teraz rozumiem.
                                        > Czy jesteś rasistą?

...dlatego nienawidzę fanatyków religijnych i gardzę ludźmi, dla których Bóg
                                        jest ważniejszy niż znajomi i sąsiedzi. W Izraelu żyją także tacy Żydzi, którzy
                                        są fanatykami, czuję do nich to samo, co do islamskich fundamentalistów. Tak
                                        samo nienawidzę i gardzę chrześcijaninem, który podkłada bombę pod gabinet
                                        ginekologiczny. Tak samo nienawidzę buddystów, którzy wymordowali chcrześcijan
                                        i muzułmanów w Birmie.

Patrząc jednak troszkę trzeźwiej, można czynić pewne porównania. I na tzw.
                                        dzień dzisiejszy widać, że aktualnie to islam jest religią najgorszą na świecie.
                                        • Gość: MA Re: Jeszcze nie rozumiesz. Jestem ateistą ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.02, 16:44

>
                                          > > Teraz rozumiem.
                                          > > Czy jesteś rasistą?
                                          >
                                          > ...dlatego nienawidzę fanatyków religijnych i gardzę ludźmi, dla których Bóg
                                          > jest ważniejszy niż znajomi i sąsiedzi. W Izraelu żyją także tacy Żydzi,
                                          którzy
                                          >
                                          > są fanatykami, czuję do nich to samo, co do islamskich fundamentalistów. Tak
                                          > samo nienawidzę i gardzę chrześcijaninem, który podkłada bombę pod gabinet
                                          > ginekologiczny. Tak samo nienawidzę buddystów, którzy wymordowali
                                          chcrześcijan
                                          > i muzułmanów w Birmie.
                                          >
                                          > Patrząc jednak troszkę trzeźwiej, można czynić pewne porównania. I na tzw.
                                          > dzień dzisiejszy widać, że aktualnie to islam jest religią najgorszą na
                                          świecie

W pełni się zgadzam.
                                          Nie akceptujemy wszelkich ekstremistów i ich metod - terroru. Ok.
                                          Ale uparcie się pytam. Co usprawiedliwia anektowanie siłą ziemi i jej
                                          administrację?
                                          Czy to jest metoda na powrót?
                                          Jeśli tak, to okrutna, bo nie dotyczy wyłącznie ekstremistów, zdrajców czy jak
                                          jak tam nazwałeś wyznawców najgorszej religii. Sprowadza wszystkich mieszkańców
                                          łącznie z arabskimi ateistami do poziomu terrorystów, wobec których można
                                          usprawiedliwić każde działanie.
                                          Takich, których moża odróżnić wyłącznie po tym że są Arabami.
                                          Jeśli dopuszczamy taką metodę, to Niemcy mają prawo odbić ziemie zachodnie, a
                                          nie próbować wspólnie żyć razem w UE.
                                          Jeżeli taka jest skuteczna metoda na powrót, to może dotyczyć także nas.
                                          • Gość: doku Ciągle nie chcesz dostrzec faktu jak Żydzi wrócili IP: *.mofnet.gov.pl 01.10.02, 16:58

> to Niemcy mają prawo odbić ziemie zachodnie, a
                                            > nie próbować wspólnie żyć razem w UE.
                                            > Jeżeli taka jest skuteczna metoda na powrót, to może dotyczyć także nas.

Żydzi wrócili w przyjaźni z Palestyńczykami, zajęli wolne ziemie za ich zgodą,
                                            inne kupili, wspólnie walczyli z brytyjskim okupantem, nie możesz tego
                                            porównywać do jakiegoś "odbijania". Dopiero później wszystko się popsuło z winy
                                            fanatyków religijnych obu stron.
                                            • Gość: MA Re: Ciągle nie chcesz dostrzec faktu jak Żydzi wr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.02, 17:35

>
                                              > > to Niemcy mają prawo odbić ziemie zachodnie, a
                                              > > nie próbować wspólnie żyć razem w UE.
                                              > > Jeżeli taka jest skuteczna metoda na powrót, to może dotyczyć także nas.
                                              >
                                              > Żydzi wrócili w przyjaźni z Palestyńczykami, zajęli wolne ziemie za ich
                                              zgodą,
                                              > inne kupili, wspólnie walczyli z brytyjskim okupantem, nie możesz tego
                                              > porównywać do jakiegoś "odbijania". Dopiero później wszystko się popsuło z
                                              winy
                                              >
                                              > fanatyków religijnych obu stron.

Panie Doku.
                                              Przyczyny, początki zawsze będą "obiektywne" i "słuszne" dla każdej ze stron.
                                              Tu nie znajdziemy ani rozwiązania, ani sprawiedliwości.
                                              Nie rozumiem dlaczego decydujący wpływ na obecną politykę mają mieć ekstremiści.
                                              Niezależnie od przyczyn i sposobu usprawiedliwienia, nie akceptuję polityki
                                              anektowania ziemi siłą. Uderza to we wszystkich. Efekty widać.
                                              I to by było na tyle.
                • Gość: Abram niemowlaki i dzieci i ich matki ....... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.02, 15:53
                  to w/g ciebie terrorysci hm?! wiekszosc zamachow terrorystycznych to ataki
                  samobojcze tak?? no chyba nie masz zamiaru z tym polemizowac no z wyjatkiem
                  jednego ataku kiedy sprawcy uciekli tak?? no to o jakich pogrzebach terrorystow
                  ty do mnie rozmawiasz?? jak kogos tam chowaja to chowaja dzieciaki kobiety i
                  mezczyzn ktorzy zgineli od izraelskich kul chodzac po ulicy w swoim kraju. jast
                  taki bardzo wymowny filmik ktory pokazuje jak sie ojciec z siedmio moze
                  osmiolatkiem chowa za kawalkiem muru przed ostrzalem izraelskich zolnierzy!!
                  niemieli broni !! i te qrwy zabili tego dzieciaka mogli tez zabic ale tego nie
                  zrobili i jakbym byl ojcem tego chlopaka kuzynem bratem nie wiem sasiadem to
                  chyba bym ich strasznie znienawidzil !! czy do tego stopnia zeby sie wysadzic w
                  powietrze z paroma zydami nie wiem my zyjemy w innym swiecie i nie mamy tak
                  naprawde pojecia co oni tam przezywaja na codzien ale nie powiesz mi ze to bylo
                  ukartowane i sfilmowane specjalnie!!!
                  • Gość: Alfa Dlaczego aż tyle się o antysemityźmie mówi ? IP: *.kapsch.com.pl 26.09.02, 16:26
                    A ja się zastanawiam , dlaczego się o tym antysemityźmie ciągle
                    tyle mówi ?
                    Chciałbym znależć rzetelną odpowiedź na to pytanie ,
                    najlepiej od jakiegoś szczerego i w głębi duszy dobrego Żyda
                    ( jestem przekonany , że takich jest bardzo dużo )
                    Chodzi o to , czy Żydzi są aż tak nielubiani , czy też
                    może jest to element ich identyfikacji narodowej , z którym
                    trudno im się rozstać , czy może wynika to z budowy
                    ogólnoświatowej świadomości , w której Biblia jest jednym
                    z najważniejszych elementów i stąd ciągle gadanie o antysemityźmie?

Czy Żydzi muszą wszystko przedstawiać w kategoriach my-oni ,
                    pro-any zamiast : my , pro ?

• Gość: doku Zasłużyli sobie na nielubienie, choćby tym narodem IP: *.mofnet.gov.pl 26.09.02, 17:36
                      Gość portalu: Alfa napisał(a):

> Żydzi są aż tak nielubiani

wybranym, czy pogardą do gojów, opisaną w Talmudzie. Ale to nie usprawiedliwia
                      tych, którzy Żydwó mordują.
                      • Gość: Alfa Zasłużyli sobie ? IP: *.kapsch.com.pl 27.09.02, 09:18

Zasłużyli sobie na nielubienie, choćby tym na
                        tych, którzy Żydów mordują.

Wywyższanie się kogoś budzi niechęć tylko u części ludzi
                        dlatego nie jest to dla mnie argument .

Pogarda dla gojów też brzmi dzisiaj śmiesznie ,
                        a co do Talmudu to :
                        1.Nikt go w całości na język polski nie przetłumaczył
                        2.Niewiele osób go choć w 0.1 procencie przeczytało i zrozumiało
                        3.Księga Jozuego w Biblii również mogłaby być tak odebrana
                        4.Chętnie sam przeczytałbym więcej Talmudu niż nieliczne
                        fragmenty , które akurat ktoś wybrał - czy jest gdzieś dostęp
                        do całego Talmudu w internecie w jakimś języku europejskim ?
                        5.Z Talmudu znam taki cytat , że " Goj , który zachowuje
                        wszystkie przykazania zasługuje na większy szacunek od Rabina "

Co wy na to ?

• Gość: doku Znajdź jeszcze takiego goja IP: *.mofnet.gov.pl 27.09.02, 12:19

> 5.Z Talmudu znam taki cytat , że " Goj , który zachowuje
                          > wszystkie przykazania zasługuje na większy szacunek od Rabina "

• Gość: Alfa Poszukiwany : TALMUD IP: *.kapsch.com.pl 01.10.02, 11:43

Zasłużyli sobie na nielubienie, choćby tym na
                            tych, którzy Żydów mordują.

Wywyższanie się kogoś budzi niechęć tylko u części ludzi
                            dlatego nie jest to dla mnie argument .

Pogarda dla gojów też brzmi dzisiaj śmiesznie ,
                            a co do Talmudu to :
                            1.Nikt go w całości na język polski nie przetłumaczył
                            2.Niewiele osób go choć w 0.1 procencie przeczytało i zrozumiało
                            3.Księga Jozuego w Biblii również mogłaby być tak odebrana
                            4.Chętnie sam przeczytałbym więcej Talmudu niż nieliczne
                            fragmenty , które akurat ktoś wybrał - czy jest gdzieś dostęp
                            do całego Talmudu w internecie w jakimś języku europejskim ?
                            5.Z Talmudu znam taki cytat , że " Goj , który zachowuje
                            wszystkie przykazania zasługuje na większy szacunek od Rabina "

Co wy na to ?

Doku odpisał mi :
                            >Znajdź jeszcze takiego goja .

Jeżeli założę , że go nieznajdę ...
                            A jeżeli nawet go nie ma , to dlaczego go nie ma ???
                            Pozatym słowo "goj" i słowo "naród" nie różnią się zdaje się
                            w brzmienu hebrajskim ; jeżeli więc przetłumaczę odpowiednio :
                            "SPRAWIEDLIWY WŚRÓD NARODÓW ŚWIATA " otrzymam ...

Ale mi chodzi o moją wiedzę - chciałbym poczytać sobie
                            czegoś więcej z TALMUD'u czy ktoś , może mi coś poradzić ?
                            Czy jest jakiś SPRAWIEDLIWY WŚRÓD ***** ŚWIATA ?

• Gość: Alfa Dlaczego aż tyle się o antysemityźmie mówi ? IP: *.kapsch.com.pl 26.09.02, 16:28
                    tyle mówi ?
                    Chodzi o to , czy Żydzi są aż tak nielubiani , czy też
                    może jest to element ich identyfikacji narodowej , z którym
                    trudno im się rozstać , czy może wynika to z budowy
                    ogólnoświatowej świadomości , w której Biblia jest jednym
                    z najważniejszych elementów i stąd ciągle gadanie o antysemityźmie?

Czy Żydzi muszą wszystko przedstawiać w kategoriach my-oni ,
                    pro-any zamiast : my , pro ?

• Gość: doku Pod tym względem Izrael jest akurat najlepszy IP: *.mofnet.gov.pl 26.09.02, 17:33

> taki bardzo wymowny filmik ktory pokazuje jak sie ojciec z siedmio moze
                    > osmiolatkiem chowa za kawalkiem muru przed ostrzalem izraelskich zolnierzy!!

Nigdy jeszcze żaden kraj nie troszczył się tak bardzo jak Izrael, aby nie
                    ginęli przypadkowi cywile w czasie wojny. Jednak niemożliwym jest podczas wojny
                    całkowite uniknięcie takich wypadków. Dotychczas wszystkie wojny obejmowały
                    atakowanie nie tylko żołnierzy, ale także cywilów i infrastrukturę. Izrael jako
                    pierwszy wyrzekł się atakowania cywili i infrastruktury wrogów. Nawet USA w
                    Serbii nie prowadziły wojny w tak czysty sposób. A ty mi tu wyjeżdżasz z jakimś
                    filmikiem, przecież nawet w czasie pokoju bandyci strzelają do ludzi.
                    • Gość: zbalansowany Re: Pod tym względem Izrael jest akurat najlepszy IP: *.mel.connect.com.au / *.dan.dialup.connect.net.au 27.09.02, 14:07
                      Doku

To nie jest wojna. Wojna jest wtedy gdy masz dwie armie ktore walcza. Na
                      bliskim wschodzie jest tylko jedna, fantastycznie wyposazona armia ktora
                      masakruje bezbronnych cywilow. Tych kilka zdezelowanych kalasznikowow bronia
                      nazwac nie mozna.
                      • Gość: doku A jak myślisz, dlaczego Izreal musiał wycofać się IP: *.mofnet.gov.pl 27.09.02, 16:10
                        z Libanu?

Gość portalu: zbalansowany napisał(a):

> To nie jest wojna. Wojna jest wtedy gdy masz dwie armie ktore walcza. Na
                        > bliskim wschodzie jest tylko jedna, fantastycznie wyposazona armia ktora
                        > masakruje bezbronnych cywilow. Tych kilka zdezelowanych kalasznikowow bronia
                        > nazwac nie mozna.

Bo na tamtym terenie przewagę ma inna potężna armia. To armia Syrii, która nie
                        mogła pokonać Izraela otwartą agresją, więc teraz posyłają bojówki terrorystów
                        do Palestyny i kontynuują wojnę. Syria napadła na Izrael, została odparta, ale
                        na pokój nie chce się zgodzić. Agresja trwa.
                        • Gość: Boss Doku, 'zbalansowany' o wozie a ty o kozie ??? IP: 131.137.84.* 27.09.02, 21:29

> z Libanu?
                          >
                          > Gość portalu: zbalansowany napisał(a):
                          >
                          > > To nie jest wojna. Wojna jest wtedy gdy masz dwie armie ktore walcza. Na
                          > > bliskim wschodzie jest tylko jedna, fantastycznie wyposazona armia ktora
                          > > masakruje bezbronnych cywilow. Tych kilka zdezelowanych kalasznikowow bron
                          > ia
                          > > nazwac nie mozna.
                          >
                          > Bo na tamtym terenie przewagę ma inna potężna armia. To armia Syrii, która
                          nie
                          > mogła pokonać Izraela otwartą agresją, więc teraz posyłają bojówki
                          terrorystów
                          > do Palestyny i kontynuują wojnę. Syria napadła na Izrael, została odparta,
                          ale
                          > na pokój nie chce się zgodzić. Agresja trwa.

Przez chwile przypatruje sie tej dyskusji i np. ta twoja doku ostatnia riposta
                          nie wiem do kogo jest skiewrowana. Bo do 'zbalansowanego' raczej nie.
                          'zbalansowanegy' pisal zapewne o nierownej walce Palestynczykow z Izraelem a ty
                          tu wyskakujesz kolego - jak Filip z konopi - z jakims Libanem.
                          • Gość: doku To jest ta sama od lat wojna IP: *.mofnet.gov.pl 30.09.02, 16:18
                            Gość portalu: Boss napisał(a):

> walce Palestynczykow z Izraelem a ty
                            >
                            > tu wyskakujesz kolego - jak Filip z konopi - z jakims Libanem.
        • Gość: Sera Re: Okupant to ktoś, kto ma dom gdzie indziej i j IP: *.nyc.rr.com 05.10.02, 23:20
      • Gość: Swiadek Alf i Abram, wlasnie dostaliscie 6 z plusem IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 25.09.02, 16:45
        Zgadzam sie i z Alfem i z Abramem. Szkoda ze jest nie wielu ludzi na tym forum
        ktorzy trzezwo na ten caly balagn patrza. Jest sporo mlodych gniewnych ktorzy
        dobrze mysla ale za bardzo daja sie poniesc emocjom, czasami za ostro jada na
        zydow i ich milosnikow. Nie wszyscy zydzi sa zli, chociarz musze przyznac ze
        tych dobrych tak duzo nie ma.
        tu jest dowod na to ze sa zydzi myslacy podobnie do nas:
        www.jewsagainsttheoccupation.org/
        • Gość: SDF Re: Alf i Abram, ZGADZAM sie z wami IP: *.97.hostpool.rsmi.com 25.09.02, 17:32
          Zgadzam sie z wami. Jest nas wiecej ktorych poglad sie tak wyrobil przez nasz
          pobyt tu. Nie jestes sam.

Trzeba byc dosc inteligentnym aby to zauwazycz i byc w dodatku aktywnym w
          amerykanskich biznesach, szkolach, sadach, itp. Niestety nie wielu jest nas
          Polakow tu wyksztalconych wiec wiekszosc praktycznie nie ma stycznosci
          bezposrednio i od srodka z powyzszymi instytucjami.
          Tak zgadzam sie ze zydzi bardzo inteligentnie przejeli tu wladze.
          Gdyby pro zydzi troche pomysleli to by poskladali fakty do kupy. Dlaczego zydzi
          sada niemcoe o poslke o mienia w USA - maja swoich sedziow, dlaczego parch
          spilberg robi filmy ktore edukuja amerykanow pro zydowsko - by potem mozna bylo
          caly swiat sadzic o odszkodowania a opinia publiczna sie na to zgodzi bo jej
          mozgi sa wyprane szmatlawcami spilberga itd...

pozdrawiam
      • Gość: " Re: Jak zrodzil sie u mnie antysemityzm IP: *.nyc.rr.com 03.10.02, 12:51
        nic dodac...
    • Gość: ABC dzieki Alf i Abram IP: 207.243.254.* 25.09.02, 18:57
      Alf i Abram,
      Dzieki Wam za te wypowiedzi. Czytajac je mam wrazenie jak bym czytal wlasne
      mysli. Ja tez nie mialem nic przeciwko Zydom jeszcze pare lat temu. Teraz sie
      to zmienilo. Widze jak ten kretacki i oszukanczy narod na kazdym kroku bez
      skrupolow i zadnych zachamowan moralnych oszukuje, klamie i wykorzystuje innych
      ludzi. 11 wrzesnia byl waznym dniem poniewaz wyklarowal jasno i dokladnie kim
      sa Zydzi. Oczywiscie niechec a teraz juz pewnie nienawisc rosnie kiedy sie
      Obserwuje konflikt zydow z palestynczykami, kiedy widzi sie jak Scharon
      oglasza, ze ameryka jest na uslugach Izraela i jak media amerykanskie
      (zydowskie) aktywnie przyczyniaja sie do zdezorientowana wiekrzosci
      amerykanskiego spoleczenstwa. Poki co dobrze, ze internet nadal jest jeszcze
      demokratyczny. Zydostwo nie jest w stanie manipulowac tym co mozna tam znalesc
      i przeczytac. Zydzi az sie prosza kolejnego holocaustu i pewnie predzej czy
      pozniej go dostana. Na drani oszustow i przestepcow pewnie nie ma innej rady.
      Na odtrutke od zydowskiej propagandy podaje pare dobrych linkow:

www.whatreallyhappened.com/
      www.zmag.org
      sept.globalizethis.org/
    • Gość: jude Re: Jak zrodzil sie u mnie antysemityzm IP: *.25.196.204.Dial1.Chicago1.Level3.net 25.09.02, 19:41

> Przysiegam ze 20 lat temu , bedac mlodym czlowiekiem czulem sympatie i
      > wspolczucie do narodu/rasy/religii zydowskiej. Po tym co przeszli w czasie
      > 2 Wojny Swiatowej naprawde ich lubilem. Potem pojechalem do USA, zostalem
      > kilkakrotnie przez zydow okradziony, oszukany i wykorzystany. Setki moich
      > znajomych doznala tego samego, tysiace Polek sa codziennie ponizane przez
      > zydowki sprzatajac w ich domach (to jet temat na inny post,niestety nikt ich
      > tam sila nie pchal). zydowskie dzieci bawiac sie stadami na Boro Parku
      > krzycza za Polkami "Hey Goim". Zaczalem sie rozgladac i rozumiec w jakim
      > krotkim czasie zydzi przeprowadzili perfekcyjny plan zapanowania nad Stanami
      > a co za tym idzie przejeli przktycznie kontrole nad calym swiatem. Ich
      > antypolska propaganda i chec zemsty za to ze ich wyprosilismy w 1968 roku,
      > ich akcja rozpopularyzowania tzw "Polish Jokes"(wiekszosc z nich to polskie
      > dowcipy o polskich ZOMOwcach w ktorych glupi milicjant zostal zastapiony
      > glupim Polaczkiem) no i wreszcie akcje izraela zywcem wziete z historii
      > hitleryzmu. Polskie obozy koncentracyjne. kazde amerykanskie dziecko o nich
      > wie. malo ktore wie ze byli to niemcy okupujacy Polske.
      > 35 lat okupacji Palestyny, ponad 10 000 zamordowanych arabow po cichutku bez
      > zadnej wiekszej wojny, po prostu 2, 3 , 5 arabow dziennie, systematycznie,
      > jeden dom zburzony dzis , trzy domy zburzone jutro, a wszystko pod
      > przykrywka "utrzymania porzadku".
      > A gdzie jest miedzynarodowy policjant USA???
      > Wlasnie wysyla nastepne 3 miliardy dolarow dla zydowskich oprawcow.
      > Czy ktos sie naprawde dziwi ze ktos zaatakowal WTC 11ego Wrzesnia?
      > W USA juz nie jest wazne kto wygra wybory , cwani zydzi sa i tu i tu.
      > Nie ma praktycznie zadnego znaczenia ktora partia wygra bo i tak wladza
      > zostanie w rekach zydow. to jest perfekcja ich planu.
      > Media ich, Finanse ich, Hollywood ich, Sadownictwo ich, Szkolnictwo ich,
      > Government ich. zycie w USA dzieki ostatnim zaostrzeniom nie wiele sie
      > rozni od zycia w komunie. Wiem bo zylem w Polsce 30 lat do 1985.
      > Nie potrafie powiedziec dokladnie kiedy naprawde znienawidzilem zydow. nie
      > stalo sie to chyba z dnia na dzien, raczej roslo to we mnie powoli.
      > Dzis przyznaje , nie jestem w stanie ich respektowac, a wszystko co mowia i
      > tak nie jest warte wiary, przecierz jestem Goyem, talmud zabrania im mowic
      > prawde goyowi. Aha, no i wreszcie doszlismy do zrodla wszelkiego
      > antysemityzmy na swiecie. TALMUD. Dopuki ta chora ksiega bedzie wszystkich
      > NIE-ZYDOW porownywac do zwierzat, bedzie zezwalala na gwalt na 3 letnich
      > goykach, kazala nas okradac, twierdzila ze goye maja sex z krowami i setki
      > innych niewiarygodnych wrecz bzdur doputy nie moze byc pokoju miedzy zydami
      > a reszta wyznan.. I wiedzcie wszyscy nie zydzi ze ta ksiega jest jedna z
      > glownych w szydowskiej religii. tego ucza kazde dziecko od malego w Yeshiwach
      > (to zydowski szkoly w ktorych szkoli sie rabimow ktorych slowa sa potem
      > swiete.
      > Antysemityzm jest zydom potrzebny bo nie mogli by w taki absolutny sposob
      > kontrolowac mediow w USA. kazdy kto napisze kilka slow prawdy, zwlaszcza tej
      > o zydach dostaje nalepke "Antysemita " i jest out. Kariera reportera
      > skonczona.
      > Spotkalo to kilku moich kolegow.
      > Tak wlasnie sie rodzi antysemityzm.

Ja przyjechalem do USA 25 lat temu.Musze wam powiedziec ze bedac w Polsce
      o antysemityzmie nic nie wiedzialem.Niewiedzialem co to antysemityzm wogole,to
      cos dla mnie nowego bylo.Pozniej sie dowiadywalem co to antysemityzm tu w
      Ameryce ze srodkow masowego przekazu.Z tych srodkow dowiadywalem sie takze ze
      Polacy pomagali Niemcom w holocauscie ze obozy smieci to Polski wymysl ze
      polacy dostawali pieniadze za wskazanie zyda ze Polacy byli gorsi od hitlerowcow
      ze Polacy to debile ze Polacy to tylko sprzatacze kibli ze Polacy to alkoholicy
      ze Polacy to szczyt glupoty ludzkiej.Tu w Ameryce dowiedzialem sie kim ja
      jestem.
      Tu w Ameryce dowiedzialem sie w jaki spocob zydzi dzialaja i co to jest
      antysemityzm.W tym kraju sie duzo dowiedzialem.
      Dlatego jak czasem komentuje swoje watki:Fucken murderers jews to sie mi nie
      dziwcie.
      • Gość: abu Re: Jak zrodzil sie u mnie antysemityzm IP: *.97.hostpool.rsmi.com 25.09.02, 21:27
        Gość portalu: jude napisał(a):

> Gość portalu: Alf napisał(a):
        >
        > > Przysiegam ze 20 lat temu , bedac mlodym czlowiekiem czulem sympatie i
        > > wspolczucie do narodu/rasy/religii zydowskiej. Po tym co przeszli w czasi
        > e
        > > 2 Wojny Swiatowej naprawde ich lubilem. Potem pojechalem do USA, zostalem
        > > kilkakrotnie przez zydow okradziony, oszukany i wykorzystany. Setki moich
        > > znajomych doznala tego samego, tysiace Polek sa codziennie ponizane przez
        > > zydowki sprzatajac w ich domach (to jet temat na inny post,niestety nikt i
        > ch
        > > tam sila nie pchal). zydowskie dzieci bawiac sie stadami na Boro Parku
        > > krzycza za Polkami "Hey Goim". Zaczalem sie rozgladac i rozumiec w jakim
        > > krotkim czasie zydzi przeprowadzili perfekcyjny plan zapanowania nad Stana
        > mi
        > > a co za tym idzie przejeli przktycznie kontrole nad calym swiatem. Ich
        > > antypolska propaganda i chec zemsty za to ze ich wyprosilismy w 1968 roku,
        >
        > > ich akcja rozpopularyzowania tzw "Polish Jokes"(wiekszosc z nich to polski
        > e
        > > dowcipy o polskich ZOMOwcach w ktorych glupi milicjant zostal zastapiony
        > > glupim Polaczkiem) no i wreszcie akcje izraela zywcem wziete z historii
        > > hitleryzmu. Polskie obozy koncentracyjne. kazde amerykanskie dziecko o nic
        > h
        > > wie. malo ktore wie ze byli to niemcy okupujacy Polske.
        > > 35 lat okupacji Palestyny, ponad 10 000 zamordowanych arabow po cichutku b
        > ez
        > > zadnej wiekszej wojny, po prostu 2, 3 , 5 arabow dziennie, systematycznie,
        >
        > > jeden dom zburzony dzis , trzy domy zburzone jutro, a wszystko pod
        > > przykrywka "utrzymania porzadku".
        > > A gdzie jest miedzynarodowy policjant USA???
        > > Wlasnie wysyla nastepne 3 miliardy dolarow dla zydowskich oprawcow.
        > > Czy ktos sie naprawde dziwi ze ktos zaatakowal WTC 11ego Wrzesnia?
        > > W USA juz nie jest wazne kto wygra wybory , cwani zydzi sa i tu i tu.
        > > Nie ma praktycznie zadnego znaczenia ktora partia wygra bo i tak wladza
        > > zostanie w rekach zydow. to jest perfekcja ich planu.
        > > Media ich, Finanse ich, Hollywood ich, Sadownictwo ich, Szkolnictwo ich,
        > > Government ich. zycie w USA dzieki ostatnim zaostrzeniom nie wiele sie
        > > rozni od zycia w komunie. Wiem bo zylem w Polsce 30 lat do 1985.
        > > Nie potrafie powiedziec dokladnie kiedy naprawde znienawidzilem zydow. nie
        >
        > > stalo sie to chyba z dnia na dzien, raczej roslo to we mnie powoli.
        > > Dzis przyznaje , nie jestem w stanie ich respektowac, a wszystko co mowia
        > i
        > > tak nie jest warte wiary, przecierz jestem Goyem, talmud zabrania im mowic
        >
        > > prawde goyowi. Aha, no i wreszcie doszlismy do zrodla wszelkiego
        > > antysemityzmy na swiecie. TALMUD. Dopuki ta chora ksiega bedzie wszystkich
        >
        > > NIE-ZYDOW porownywac do zwierzat, bedzie zezwalala na gwalt na 3 letnich
        > > goykach, kazala nas okradac, twierdzila ze goye maja sex z krowami i setki
        >
        > > innych niewiarygodnych wrecz bzdur doputy nie moze byc pokoju miedzy zydam
        > i
        > > a reszta wyznan.. I wiedzcie wszyscy nie zydzi ze ta ksiega jest jedna z
        > > glownych w szydowskiej religii. tego ucza kazde dziecko od malego w Yeshiw
        > ach
        > > (to zydowski szkoly w ktorych szkoli sie rabimow ktorych slowa sa potem
        > > swiete.
        > > Antysemityzm jest zydom potrzebny bo nie mogli by w taki absolutny sposob
        > > kontrolowac mediow w USA. kazdy kto napisze kilka slow prawdy, zwlaszcza t
        > ej
        > > o zydach dostaje nalepke "Antysemita " i jest out. Kariera reportera
        > > skonczona.
        > > Spotkalo to kilku moich kolegow.
        > > Tak wlasnie sie rodzi antysemityzm.
        >
        >
        > Ja przyjechalem do USA 25 lat temu.Musze wam powiedziec ze bedac w Polsce
        > o antysemityzmie nic nie wiedzialem.Niewiedzialem co to antysemityzm
        wogole,to
        > cos dla mnie nowego bylo.Pozniej sie dowiadywalem co to antysemityzm tu w
        > Ameryce ze srodkow masowego przekazu.Z tych srodkow dowiadywalem sie takze ze
        > Polacy pomagali Niemcom w holocauscie ze obozy smieci to Polski wymysl ze
        > polacy dostawali pieniadze za wskazanie zyda ze Polacy byli gorsi od
        hitlerowco
        > w
        > ze Polacy to debile ze Polacy to tylko sprzatacze kibli ze Polacy to
        alkoholicy
        >
        > ze Polacy to szczyt glupoty ludzkiej.Tu w Ameryce dowiedzialem sie kim ja
        > jestem.
        > Tu w Ameryce dowiedzialem sie w jaki spocob zydzi dzialaja i co to jest
        > antysemityzm.W tym kraju sie duzo dowiedzialem.
        > Dlatego jak czasem komentuje swoje watki:Fucken murderers jews to sie mi nie
        > dziwcie.

JA TEZ SIE TEGO DOWIEDZIALEM O POLAKACH TU I CZESTO TA PROPAGANDA SA ZYDZI.
        PRZYKRE ALE PRAWDA.
    • wojo!!!! Zrodzil sie z tatusia-araba-terorysty za Gomoly i 25.09.02, 19:44
      Gierka.
      Pamiatka po dyskotece dojrzewala 9 miesiecy.A potem byl ,maly Achmed
      (Alf)
      • Gość: Alf Dla ciebie to PAN GIEREK IP: *.nyc.rr.com 26.09.02, 00:50
        nie zaslugujesz by wylizac po nim nocnik
    • Gość: Pater Re: Jak zrodzil sie u mnie antysemityzm IP: 2.4.STABLE* 25.09.02, 22:44
      To sie niestedy nie rodzi samo !
      Z antysemitizmem jest jak z robakami w starej mące. Są juz tam jak się ją
      kupuje.

• Gość: Alfa Re: Jak zrodzil sie u mnie antysemityzm IP: *.kapsch.com.pl 26.09.02, 12:41
        tyle mówi ?

• Gość: Alfa Re: Jak zrodzil sie u mnie antysemityzm IP: *.kapsch.com.pl 26.09.02, 13:42
          tyle mówi ?

• Gość: Abram Świadek zgadzam sie ze nie mozna... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.02, 11:48
      uogloniac ja tez poznalem tam kilka osob narodowosci zydowskiej (cholera tak
      trzeba pisac nawet o zydach bo samo slowo zyd juz sie jakos niesympatycznie
      kojarzy jakby bylo obrazliwe :-( ) calkiem wporzadku i sympatycznych glownie
      ludzi mlodych ktorzy duzo rozumieja i wstydza sie tego co wyprawia ich kraj.
      tylko ze nie mowia o tym wogle albo bardzo cichutko :-(((. jak zorganizowali w
      izraelu zbiorke podpisow pod petycja przeciwko akcji zbrojnej w palestynie to
      zebralo sie kilkudziesieciu intelektualistow ktorzy sie podpisali ale pozniej
      byli represjonowani. w wojsku izraelskim coraz czestsze sa sytuacje kiedy
      rezerwisci odmawiaja podjecia sluzby bo nie zgadzaja sie z polityka ich rzadu.
      takich przypadkow bylo kilkadziesiat co w kraju takim jak izrael gdzie sluzyc w
      wojsku to jest wieeeelki zaszczyt do tej pory sie nie zdarzalo. to tez daje do
      myslenia ale oni sa zdecydowana mniejszoscia i nie maja i raczej nie beda mieli
      nigdy nic do powiedza w tym kraju.
      a tak apropos jeszcze iraku co byscie zrobili jakby w waszym miescie glosno sie
      mowilo i planowalo ze trzeba napasc i spacyfikowac wasz dom czy mieszknie?? bo
      ja bym sie zbroil czym predzej zeby taki atak odeprzec i w dupie bym mial prawo
      o posiadaniu broni i jej uzywaniu!!!
      pozdrowionka
    • wojo!!!! Zrodzil_sie_z_tatusia_araba_terorysty_za_gomoGierk 26.09.02, 12:48
      Zrodzil sie z tatusia-araba-terorysty za Gomoly i
      Gierka.
      (Alf)

• Gość: joli Re: Zrodzil_sie_z_tatusia_araba_terorysty_za_gomo IP: *.96.hostpool.rsmi.com 26.09.02, 15:51
        wojo!!!! napisał:

> Zrodzil sie z tatusia-araba-terorysty za Gomoly i
        > Gierka.
        > Pamiatka po dyskotece dojrzewala 9 miesiecy.A potem byl ,maly Achmed
        > (Alf)
        >

TY JUZ TO GLUPI HUJU NAPISALES W INNYCH POSTACH. STAC CIE NA COS NOWEGO.

SPIERDALAJ Z TEJ DUSKUSJI.
    • Gość: . Re: Jak zrodzil sie u mnie antysemityzm++++ IP: 213.88.164.* 26.09.02, 16:40
      >>>>>>>>>>>> • Re: Jak zrodzil sie u mnie antysemityzm adres:
      *.wroclaw.dialog.net.pl
      Gość: Abram 25-09-2002 14:30 odpowiedz na list odpowiedz cytując

tak sobie czytam i czytam i cieszy mnie w sumie to ze coraz wiecej
      ludzi
      zaczyna patrzec na to co sie dzieje i myslec w podobny sposob o co
      jeszcze dwa
      lata temu bylo trudno :-). zgadzam sie z toba Alf sam mam za soba
      troche czasu
      spedzonego w tym chorym "demokratycznym raju" i wiem doskonale o czym
      mowisz.
      tam ja tez zmienilem diametralnie zdanie o narodzie zydowskim. potem
      byl 11
      wrzesnia i cala ta awantura z afganistanem. teraz szykuje sie irak.
      pisza
      niektorzy biedny izrael biedni zydzi; palestynczycy terrorysci
      mordercy itp
      itd.
      moim czysto subiektywnym zdaniem jest raczej chyba odwrotnie!!! czy
      ktos z was
      nazwalby terrorysta naszych mlodych chlopakow ktorzy wysadzali w
      powietrze
      kawiarnie i restauracje z hitlerowcami w srodku?? mysle ze nie bo to
      byl wrog
      okupant!! OKUPANT!! taki sam status maja wlasnie zydzi w palestynie to
      sa do
      jasnej cholery okupanci tamtych ziem!!! i to od ilu lat pod przykrywka
      oczywiscie ochrony wlasnego kraju :-/. >>>>>>>>>>>>>>>

Widzisz,jedni sa okupanci.
      A drudzy na Ziemie Odzyskane przyszli.-a na wypadek wszelki ludnosc miejscowa
      z domu wyrzucili.
      I jaki status maja niezydzi(albo Zydzi,bo kraj cay zaZydzony) na Ziemiach
      Odzyskanych?
      A tak naprawde, sam Wroclaw lub Szciecin wart byl wiecej niz Palestyna cala.
      • Gość: aqsa ROZMAWIAJMY DALEJ - KTO JESZCZE SIE POZNAL? IP: *.100.hostpool.rsmi.com 27.09.02, 22:18
        zakonczmy dyskusje z dokiem. (doku wal do pracy - nie kradnij naszych pieniedzy
        jak to robili i robia to twoi ziomkowie)

dyskusja powinna sie toczyc dalej bo napweno jest nas wiecej z tymi
        dosiwadczeniami i moze w koncu dotrzemy do innych Polakow ktorzy mysla ze judki
        to ci zawsze poszkodowani.

• Gość: Boss Nie chca kontaktow z gojami, to nie, ich sprawa .. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.09.02, 04:07
      Nie to nie. Kazdy narod ma prawo wierzyc w to, ze jest wybrany, zydzi tez.
      Jesli jakis narod uwaza, ze jest wybrany to jego 'prywatna' sprawa - rozumiem
      to. Tylko inne narody nie sa zobowiazane w najmniejszym stopniu uznawac te
      prywatna sprawe 'wybrancow' ..... AAAAAAmmmmeeeeeennnnnnnn.
      • Gość: Alf Gdzie jest Helga, Kochanka, Datsh i reszta kibucu IP: *.nyc.rr.com 28.09.02, 16:19
        Widac nie bardzo wiedza co odpisac.
    • Gość: ania s. Re: to nie jest antysemityzm! IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.02, 18:16
      Łącze wyrazy naprawdę szczerego podziwu i odwagi,myślę podobnie. Sądzę, że
      trzeba wyraźnie rozgraniczyć pojęcia Izrael, żydzi,jako wspólnota religijna czy
      obywatele Izreala. Obecny Izrael wydaje się nie mieć absolutnie niczego
      wspólnego z żydostwem, jako wspólnotą religijną, a związek z Holocoustem jest
      tylko taki, że bez męczeńskiej śmierci wymordowanych przez naszych sąsiadów
      Niemców, nigdy by państwo Izrael nie powstało. A państwo to prowadzi od momentu
      powstania politykę najbardziej brutalnego zaborcy i my Polacy powinniśmy
      szczególnie dobrze rozumieć sytuację podbitego i okupowanego narodu
      paleństyńskiego. A jeśli ktoś domaga się oszczędzania okupanta, który wykrwawia
      od ponad pięćdziesięciu lat inny naród, sam się z tym morderczym zaborcą
      identyfikuje. Strzelanie do dzieci rzucających kamieniami,jak do kaczek, czy,
      jak ostatnio się zdarzyło, zastrzelenie 13-to letniego chłopca palestyńskiego,
      który, jak głosił oficjalny izraelski komunikat, wyszedł po zakupy mimo godziny
      policyjnej, nie wywołało większego echa w mediach tego demokratycznego, ale
      zglobalizowanego świata. Zdarzyłoby się to gdzie indziej, wysłanoby wielką
      armię, wytoczoby armaty propagandy największego kalibru i temat nie schodziłby
      tygodniami z łamów prasy i telewizji. A w Izraelu... normalka. Na pewno
      wysadzono następnie dom rodziców tego dziecka w powietrze, robi się to zresztą
      od lat, nie wolno na tym miejscu nowego wybudować, miesiącami trwająca godzina
      policyjna i to całą dobę, normalka. Jeśli podniesie się krzyk po
      jakimś "nieszczęśliwie" sflimowanym zamordowaniu palestyńskiej kobiety
      ciężarnej, albo dziecka, przeprowadza się w Izraelu "śledztwo", konsekwecją dla
      takiego mordercy może być nawet ...wstrzymanie przepustki na kilka dni.
      • Gość: Alf dzisiaj 250 antysemitow chodzilo po Londynie IP: *.nyc.rr.com 29.09.02, 06:02
        Cwierc miliona ludzi w Londynie protestowalo przeciw wojnie z Irakiem i
        polityce izraela. To anysemici jedni...
        • Gość: Abram tia, to przybiera coraz wieksza skale ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.02, 23:50
          i to sa pozytywne wibracje jeszcze zeby tylko ktos z tych gor politycznych
          zaczal brac to pod uwage!! ale mysle ze zaczna jak takie manifestacje i poglady
          osiagna skale elektoratu zaslugujacego na uwage :-) patrz niemcy i ostatnie
          wybory :-). a swoja droga mam nadzieje ze zwolnienie tempa dyskusji wynika z
          faktu zaistnienia po drodze lykendu i rozgorzeje od poniedzialku z nowom
          niespotykanom silom. doku moze tylko z pracy nadawac wiec sie pewnie jeszcze
          wysforuje z jakoms teoryja.
        • Gość: Alfons Re: dzisiaj 250 antysemitow chodzilo po Londynie IP: *.proxy.aol.com 30.09.02, 00:10

> Cwierc miliona ludzi w Londynie protestowalo przeciw wojnie z Irakiem i
          > polityce izraela. To anysemici jedni...
          Czy ty stary huju,zamkniesz ryja swojego bezzebnego wreszcie ? Ty psie nie
          czujesz smrodu z pyska swojego,bo zyjesz z nim na codzien,a wiec ? Miej litosc
          nad tymi,ktorym mimowolnie,oddech swoj przesylasz !!! Dziadu zasrany,z
          Greenpoint zasmrodzonego nadajacy.Najlepiej psie jeden,napisz petycje do
          Mr.Bloomberg z prosba,aby wam polakom z dzielnicy waszej
          ukochanej,oczyszczalnie odchodow waszych ,piaskiem zasypal.Moze wyslucha
          ciebie,gnoju zasyfialy,gownem swoim oddychajacy....
          • Gość: Alf JOJO suko nie wstydz sie swojego nicka IP: *.nyc.rr.com 30.09.02, 03:59
            jak milo jest czytac jak sie gotujesz w swojej nienawisci do kazdego kto smie
            sie postawic rasie "wybranej". wrecz widze cie z czerwonym pyskiem , z piana
            kapiaca. Pelna wscieklizna. Mam nadzieje ze zdechniesz mlodo.
          • Gość: adf Re: dzisiaj 250 antysemitow chodzilo po Londynie IP: *.99.hostpool.rsmi.com 30.09.02, 15:43
            Gość portalu: Alfons napisał(a):

> Gość portalu: Alf napisał(a):
            >
            > > Cwierc miliona ludzi w Londynie protestowalo przeciw wojnie z Irakiem i
            > > polityce izraela. To anysemici jedni...
            > Czy ty stary huju,zamkniesz ryja swojego bezzebnego wreszcie ? Ty psie nie
            > czujesz smrodu z pyska swojego,bo zyjesz z nim na codzien,a wiec ? Miej
            litosc
            > nad tymi,ktorym mimowolnie,oddech swoj przesylasz !!! Dziadu zasrany,z
            > Greenpoint zasmrodzonego nadajacy.Najlepiej psie jeden,napisz petycje do
            > Mr.Bloomberg z prosba,aby wam polakom z dzielnicy waszej
            > ukochanej,oczyszczalnie odchodow waszych ,piaskiem zasypal.Moze wyslucha
            > ciebie,gnoju zasyfialy,gownem swoim oddychajacy....

ale jak moze do blomberga napisac o oczyszczalnie oddechu skoro od zyducha
            blomberga wali czosnkiem i cuchnie bo zyduch sie jak to inni zydzi prysznicuje
            raz na miesiac.
    • puls Z tatusia terorysty arabskiego "studenta" za Goly 29.09.02, 23:58
      Zrodzil_sie_z_tatusia_araba_terorysty_za_gomoGierk
      Autor: wojo!!!!@NOSPAM.gazeta.pl
      Data: 26-09-2002 12:48 + dodaj do ulubionych wątków

Zrodzil sie z tatusia-araba-terorysty za Gomoly i
      Gierka.
      (Alf)

• Gość: wer Re: Z tatusia terorysty arabskiego 'studenta' za IP: *.99.hostpool.rsmi.com 30.09.02, 15:47
        puls napisał:

> Zrodzil_sie_z_tatusia_araba_terorysty_za_gomoGierk
        > Autor: wojo!!!!@NOSPAM.gazeta.pl
        > Data: 26-09-2002 12:48 + dodaj do ulubionych wątków
        >
        > Zrodzil sie z tatusia-araba-terorysty za Gomoly i
        > Gierka.
        > Pamiatka po dyskotece dojrzewala 9 miesiecy.A potem byl ,maly Achmed
        > (Alf)
        >
        >
        imbecylu nie powtarzaj juz tego tekstu bo to nudne. sralom czosnek

• Gość: Abram polecam niezly artykul .... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.02, 16:54
      troche dlugi ale na temat w sumie kto ma czas i ochote niech przeczyta naprawde
      warto.
      www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34591,1038293.html?as=1&ias=6
      • Gość: Alf Re: polecam niezly artykul .... IP: *.nyc.rr.com 01.10.02, 04:26
        ano dlugi, ale moze byc.

tu jest link do po ktorym moj antysemityzm sie mocno poglebil

www.ummah.com/inewsletter/massacres/palestine/index10.htm
    • puls Zrodzil sie bo miales "przyjaciela" takiego jak : 01.10.02, 13:34
      Wiadomo ze "kochac inaczej" to rozpowszechnione i cenione (w koranie
      takze ) wsrod muzulmanstwa ale zeby od razu przez pedalstwo do
      teroryzmu , tu araby juz przesadzily !

Muzułmanin z miłości
      John Walker Lindh, który walczył po stronie talibów w czasie wojny w
      Afganistanie, poszedł do islamskiej szkoły za namową pakistańskiego
      kochanka - twierdzi "Times". Amerykanin zaprzecza.

Według najnowszego tygodnika ŇTimes" tzw. amerykański talib Lindh miał
      kochanka, który namówił go na islamską szkołę. Był to pakistański biznesmen
      Khazar Hayat. Spotkali się w 1999 roku.
      Okazało się, że łączy więcej niż zwykła sympatia - twierdzi gazeta. Gdy
      Hayat wyjechał z USA, Lindh wyruszył za nim - najpierw do Jemenu, a
      następnie do Pakistanu.

- Był gotów ze mną zostać, ale ja namówiłem go, aby wstąpił do islamskiej
      szkoły religijnej - opowiada Hayat, żonaty ojciec czworga dzieci.

I zrodzil sie !!
      Druga alternatywa to z tatusia -terorysty-arabskiego za czasoe Gomoly i
      Gierka ......"pamiatka" po arabie (i dyskotece) zostawiona w Polsce.

• Gość: zrodlo ...and this is rest df the story! IP: *.27.84.223.Dial1.Chicago1.Level3.net 01.10.02, 15:08
      www.gush-shalom.org/archives/article213.html
      • Gość: Swiadek nieglupie.... IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 01.10.02, 16:05
    • fredzio54 Re: Jak zrodzil sie u mnie antysemityzm 01.10.02, 15:15
      Premier Izraela Szamir powtarzal ze Polski Antysemityzm z Mamy Mleko jest !!!
      • Gość: Boss Re: Jak zrodzil sie u mnie antysemityzm IP: 131.137.84.* 01.10.02, 15:35
        fredzio54 napisał:

> Premier Izraela Szamir powtarzal ze Polski Antysemityzm z Mamy Mleko jest !!!

To stwierdzenie premiera Izraela dla wielu ma takie samo znaczenie jak
        nastepujace stwierdzenie: "Wczoraj o polnocy moja babka zjadla jajecznice na
        miekko"

Pozdr..........
        • Gość: Swiadek Bardzo prosze o szczegoly IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 01.10.02, 16:01
          czy jajecznica byla na kielbasce czy na boczku, czy babcia duzo soli.
          Sol jest niezdrowa ale jajek bez soli nie lubie. Odrobinka pieprzu ale nie
          spieprzyc. Ja tez lubie na miekko, nie mocno scieta, najlepsza jednak jest na
          maselku, ono daje taki specyficzny smak, zwlaszcza leciutko zarumienione.Moj
          tatus dodawal odrobine mleka, beltal w kubku i dopiero wtedy wlewal na
          patelnie, ja wbijam jajka odrazu do patelni.I do tego swiezutkie buleczki,
          najlepiej kajzerki z piekarni Wojtaszka na ulicy Mickiewicza. Mniam, maniam.
          jak widzisz kazde stwierdzenie moze znalezc sluchacza, stwierdzenia szamira
          napewno byly pochlaniane z rozdziawiona geba przez takich jak Jojo, Fredzio czy
          inna padlina.
          • Gość: aesdf Re: Bardzo prosze o szczegoly IP: *.98.hostpool.rsmi.com 01.10.02, 16:30
            Gość portalu: Swiadek napisał(a):

> czy jajecznica byla na kielbasce czy na boczku, czy babcia duzo soli.
            > Sol jest niezdrowa ale jajek bez soli nie lubie. Odrobinka pieprzu ale nie
            > spieprzyc. Ja tez lubie na miekko, nie mocno scieta, najlepsza jednak jest na
            > maselku, ono daje taki specyficzny smak, zwlaszcza leciutko zarumienione.Moj
            > tatus dodawal odrobine mleka, beltal w kubku i dopiero wtedy wlewal na
            > patelnie, ja wbijam jajka odrazu do patelni.I do tego swiezutkie buleczki,
            > najlepiej kajzerki z piekarni Wojtaszka na ulicy Mickiewicza. Mniam, maniam.
            > jak widzisz kazde stwierdzenie moze znalezc sluchacza, stwierdzenia szamira
            > napewno byly pochlaniane z rozdziawiona geba przez takich jak Jojo, Fredzio
            czy
            >
            > inna padlina.

A najlepsze jest to ze taki Fredzio padlina zydowska pracuje dla mercedesa w
            niemczech. i nie ma to dla niego problemu ze jego ulubiona firma produkowala
            uzbrojenie w czasie drugiej wojny i mordowala jego zaszczanych ziomkow. - to
            jest honor zydowski.
            • fredzio54 Re: Bardzo prosze o szczegoly 01.10.02, 17:41
              Gość portalu: aesdf napisał(a):

> Gość portalu: Swiadek napisał(a):
              >
              > > czy jajecznica byla na kielbasce czy na boczku, czy babcia duzo soli.
              > > Sol jest niezdrowa ale jajek bez soli nie lubie. Odrobinka pieprzu ale nie
              >
              > > spieprzyc. Ja tez lubie na miekko, nie mocno scieta, najlepsza jednak jest
              > na
              > > maselku, ono daje taki specyficzny smak, zwlaszcza leciutko zarumienione.M
              > oj
              > > tatus dodawal odrobine mleka, beltal w kubku i dopiero wtedy wlewal na
              > > patelnie, ja wbijam jajka odrazu do patelni.I do tego swiezutkie buleczki,
              >
              > > najlepiej kajzerki z piekarni Wojtaszka na ulicy Mickiewicza. Mniam, mania
              > m.
              > > jak widzisz kazde stwierdzenie moze znalezc sluchacza, stwierdzenia szamir
              > a
              > > napewno byly pochlaniane z rozdziawiona geba przez takich jak Jojo, Fredzi
              > o
              > czy
              > >
              > > inna padlina.
              >
              >
              > A najlepsze jest to ze taki Fredzio padlina zydowska pracuje dla mercedesa w
              > niemczech. i nie ma to dla niego problemu ze jego ulubiona firma produkowala
              > uzbrojenie w czasie drugiej wojny i mordowala jego zaszczanych ziomkow. - to
              > jest honor zydowski.

Polaczku Dzieki takich Zlodzje jak Ty co Mrcedesy Kradna maja wnoki Hitlerow
              ROBOTE !!!! Jaj jade GM Opel i mam Mercedesa w Nosie !!!!
              Moj czal ma Mibacha i oni Niemcy ciesza sie o Kazdej Zamuwienia bo bezpracy
              zostana !!!!
              • Gość: Boss Fredziu !! popros kogos o tlumaczenie na j.polski IP: 131.137.84.* 01.10.02, 18:14
                fredzio54 napisał:

> Polaczku Dzieki takich Zlodzje jak Ty co Mrcedesy Kradna maja wnoki Hitlerow
                > ROBOTE !!!! Jaj jade GM Opel i mam Mercedesa w Nosie !!!!
                > Moj czal ma Mibacha i oni Niemcy ciesza sie o Kazdej Zamuwienia bo bezpracy
                > zostana !!!!

twego postu ... albo wez krotki kurs j.polskiego (szczegolnie w pismie),
                naprawde !! Jezyk w twym powyzszym poscie ma niewiele wspolnego z j.polskim.

• Gość: sdvfc Re: Bardzo prosze o szczegoly IP: *.98.hostpool.rsmi.com 01.10.02, 19:56
                fredzio54 napisał:

> Gość portalu: aesdf napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: Swiadek napisał(a):
                > >
                > > > czy jajecznica byla na kielbasce czy na boczku, czy babcia duzo soli.
                >
                > > > Sol jest niezdrowa ale jajek bez soli nie lubie. Odrobinka pieprzu al
                > e nie
                > >
                > > > spieprzyc. Ja tez lubie na miekko, nie mocno scieta, najlepsza jednak
                > jest
                > > na
                > > > maselku, ono daje taki specyficzny smak, zwlaszcza leciutko zarumieni
                > one.M
                > > oj
                > > > tatus dodawal odrobine mleka, beltal w kubku i dopiero wtedy wlewal n
                > a
                > > > patelnie, ja wbijam jajka odrazu do patelni.I do tego swiezutkie bule
                > czki,
                > >
                > > > najlepiej kajzerki z piekarni Wojtaszka na ulicy Mickiewicza. Mniam,
                > mania
                > > m.
                > > > jak widzisz kazde stwierdzenie moze znalezc sluchacza, stwierdzenia s
                > zamir
                > > a
                > > > napewno byly pochlaniane z rozdziawiona geba przez takich jak Jojo, F
                > redzi
                > > o
                > > czy
                > > >
                > > > inna padlina.
                > >
                > >
                > > A najlepsze jest to ze taki Fredzio padlina zydowska pracuje dla mercedesa
                > w
                > > niemczech. i nie ma to dla niego problemu ze jego ulubiona firma produkowa
                > la
                > > uzbrojenie w czasie drugiej wojny i mordowala jego zaszczanych ziomkow. -
                > to
                > > jest honor zydowski.
                >
                > Polaczku Dzieki takich Zlodzje jak Ty co Mrcedesy Kradna maja wnoki Hitlerow
                > ROBOTE !!!! Jaj jade GM Opel i mam Mercedesa w Nosie !!!!
                > Moj czal ma Mibacha i oni Niemcy ciesza sie o Kazdej Zamuwienia bo bezpracy
                > zostana !!!!

zaszczochu freedzio - to dlaczego pracujesz dla wroga.

ps. wole byc Polaczkiem z duma a nie gnida ktorej nienawidza na calym swiecie.

padaj obrzezancu krotki.
                • Gość: .. Do Alfa prymitywa.... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 01.10.02, 21:19
                  Najwyrazniej nalezysz do zyciowych niedorajdow ktorzy lubia za
                  swoje niepowodzenia obwiniac innych.

Kazdy z nas spotkal sie z negatywna (czasami pelna fobii)
                  reakcja od Zydow i innych. Jednak ja wole pamietac te 90% Zydow i
                  innych ktorzy nie zrobili mi nic zlego, a czesto pomogli. Ile to wieczorow
                  spedzilem przy piwie z rosyjskimi Zydami. I zadnych fobii (!). Te same
                  slowianskie dusze. Oczywiscie, istnieja Zydzi a takze moi rodacy ktorych
                  wole omijac z daleka. Czy na podstawie tych kilku cwaniaczkow ktorzy
                  mnie w zyciu wykiwali mam byc antypolakiem??? Mysle, ze ty chcesz
                  byc antysemita i dlatego szukasz tych 10%.
                  • Gość: Stan Re: Do Alfa prymitywa.... IP: *.proxy.aol.com 01.10.02, 22:06
                    On nie na tyle jest anty-semita ile zazdrosnym. Dopiero co skonczylem czytac
                    artykol o nagrodach Nobla. Z 654 nagrod wydanych dotychczas 140 dano Zydom albo
                    ludziom zydowskiego pochodzenia. Jak dodasz do tego ze Zydzi sa takze zdolni w
                    medjach i finansach...to to zaczyna bolic. Szczegolnie jesli jestes sam chamem
                    i gburem. Tak ze jabym sie nie bardzo przejmowal tym co ten gosc mowi, albo
                    pisze. Pozdrowienia.
                    • Gość: Alf Alf prymityw odpowiada IP: *.nyc.rr.com 02.10.02, 05:15
                      Stan, o poziomie twojej inteligencji swiadczy juz sam fakt ze uzywasz AOL,
                      przeplacasz $24 miesiecznie za to ze morzesz co 8 sekund zobaczyc nowy
                      popup,no i jeszcze za to ze masz interfejs dle niedorozwinietych, dla ktorych
                      Internet Explorer jest za trodny. no ale na temat.
                      Oczywiscie ze zydzi maja 140 nagrod Nobla, co w tym dziwnego, kto ma pieniadze
                      stac go na lepsze , ba, nawet najlepsze wyksztalcenie. Kto sie uczy jest
                      madry, poczytaj moje posty nigdy nie mowilem ze zydzi sa glupi, wrecz
                      przeciwnie, ja ich wrecz podziwiam za niektore ich osiagniecia. Prawda jest ze
                      im niektorych cech zazdroszcze, zazdrosc jest w kazdym czlowieku zebys sie nie
                      wiem jak wypieral, zazdrosc jest kolem napedowym postepu.Ale jak poczytasz
                      moje posty i chwilke nad nimi sie zastanowisz zrozumiesz dlaczego
                      jestem "anty". Wielokrotnie pisalem ze nie wszyscy zydzi sa zli i podli i
                      kradna, ale jak wiecej niz polowa druzyny pilki noznej np gra do dupy to sie
                      mowi ze druzyna jest ujowa, nie tak? To co rzad i armia izraela wyprawia z
                      Palestynczykami od 35 lat to jest zbrodnia, jesli zbrodnie te narod izraela
                      akceptuje a zydzi z USA jeszcze bardziej do tego izrael popychaja to wybacz
                      nawet 100 porzadnych rosyjskich zydow pijacych ze mna piwo nie zmieni mojej
                      opinii ze izrael to morderca. A co za tym idzie izrael to zydzi wiec zydzi to
                      mordercy, nawet ci z Noblem. Czy jeden z nich nie dostal nobla za to ze
                      zbudowal bombe atomowa ? A czy ja jestem nieudacznik? co bym o sobie nie
                      napisal i tak nie uwierzycie wiec niech wam bedzie , mam laptopa z dsl pod
                      mostem brooklynskim gdzie pije windex bo mnie na denaturat nie stac, no to
                      chlup za moich kolegow ktorzy widza co sie swieci, no i za to zeby inni troche
                      poczytali cos z poza CNN, New York Timesa i Wyborczej
                  • Gość: sdxazCF Re: Do Alfa prymitywa.... IP: *.103.hostpool.rsmi.com 02.10.02, 15:58
                    Gość portalu: .. napisał(a):

> Najwyrazniej nalezysz do zyciowych niedorajdow ktorzy lubia za
                    > swoje niepowodzenia obwiniac innych.
                    >
                    > Kazdy z nas spotkal sie z negatywna (czasami pelna fobii)
                    > reakcja od Zydow i innych. Jednak ja wole pamietac te 90% Zydow i
                    > innych ktorzy nie zrobili mi nic zlego, a czesto pomogli. Ile to wieczorow
                    > spedzilem przy piwie z rosyjskimi Zydami. I zadnych fobii (!). Te same
                    > slowianskie dusze. Oczywiscie, istnieja Zydzi a takze moi rodacy ktorych
                    > wole omijac z daleka. Czy na podstawie tych kilku cwaniaczkow ktorzy
                    > mnie w zyciu wykiwali mam byc antypolakiem??? Mysle, ze ty chcesz
                    > byc antysemita i dlatego szukasz tych 10%.

odwrocilbym proportcje.
        • fredzio54 Re: Jak zrodzil sie u mnie antysemityzm 02.10.02, 16:06
          Gość portalu: Boss napisał(a):

> fredzio54 napisał:
          >
          > > Premier Izraela Szamir powtarzal ze Polski Antysemityzm z Mamy Mleko jest
          > !!!
          >
          > To stwierdzenie premiera Izraela dla wielu ma takie samo znaczenie jak
          > nastepujace stwierdzenie: "Wczoraj o polnocy moja babka zjadla jajecznice na
          > miekko"
          >
          > Pozdr..........
          Premier Izraela Szamir jest w Polsce urodzony i jako Polski Prawnik
          wyksztalcony.
          On zna Polakow doskonale bo mu Jego Ojca, oJca przyjaciela zamordowali
          Wstyd dla Polski ???!!!!
          • Gość: Nikt Re: Jak zrodzil sie u mnie antysemityzm IP: 209.234.157.* 04.11.02, 14:12
            fredzio54 napisał:

> > fredzio54 napisał:
            > Premier Izraela Szamir jest w Polsce urodzony i jako
            Polski Prawnik
            > wyksztalcony.
            > On zna Polakow doskonale bo mu Jego Ojca, oJca
            przyjaciela zamordowali
            > Wstyd dla Polski ???!!!!

Jaki wstyd???!!!
            A tak poza tym czytając twoje teksty nasuwa się jeden
            wniosek twoja składnia języka polskiego wskazuje na to,
            że jesteś żydem. I wobec tego F U
    • puls Zrodzil sie jak ci arab dogodzil................. 01.10.02, 22:42

Muzułmanin z miłości

następnie do Pakistanu.

I zrodzil sie !!

• Gość: jojo A ty puls ,tez jestes debil IP: *.proxy.aol.com 01.10.02, 22:45
        puls napisał:

>
        > Wiadomo ze "kochac inaczej" to rozpowszechnione i cenione (w koranie
        > takze ) wsrod muzulmanstwa ale zeby od razu przez pedalstwo do
        > teroryzmu , tu araby juz przesadzily !
        >
        > Muzułmanin z miłości
        > John Walker Lindh, który walczył po stronie talibów w czasie wojny w
        > Afganistanie, poszedł do islamskiej szkoły za namową pakistańskiego
        > kochanka - twierdzi "Times". Amerykanin zaprzecza.
        >
        >
        > Według najnowszego tygodnika ŇTimes" tzw. amerykański talib Lindh miał
        > kochanka, który namówił go na islamską szkołę. Był to pakistański biznesmen
        > Khazar Hayat. Spotkali się w 1999 roku.
        > Okazało się, że łączy więcej niż zwykła sympatia - twierdzi gazeta. Gdy
        > Hayat wyjechał z USA, Lindh wyruszył za nim - najpierw do Jemenu, a
        > następnie do Pakistanu.
        >
        > - Był gotów ze mną zostać, ale ja namówiłem go, aby wstąpił do islamskiej
        > szkoły religijnej - opowiada Hayat, żonaty ojciec czworga dzieci.
        >
        > I zrodzil sie !!
        > Druga alternatywa to z tatusia -terorysty-arabskiego za czasoe Gomoly i
        > Gierka ......"pamiatka" po arabie (i dyskotece) zostawiona w Polsce.
        >
        >
        >
        >
        >
      • puls Re: Zrodzil sie jak ci arab dogodzil............. 01.10.02, 22:54
        puls napisał:

>
        >
        > Muzułmanin z miłości
        >
        >
        >
        >
        > I zrodzil sie !!
        >
        > FALSZYWY JOJO JESTES ROZPOZNAWALNY NIE PROBUJ CIULU PODRABIAC
        PRAWDZIWEGO JOJO CHAMIE
        >
        >
        >
        • puls Re: Zrodzil sie jak ci arab dogodzil............. 02.10.02, 22:34
          puls napisał:

> puls napisał:
          >
          > >
          > > Wiadomo ze "kochac inaczej" to rozpowszechnione i cenione (w koranie
          > > takze ) wsrod muzulmanstwa ale zeby od razu przez pedalstwo do
          > > teroryzmu , tu araby juz przesadzily !
          > >
          > > Muzułmanin z miłości
          > > John Walker Lindh, który walczył po stronie talibów w czasie wojny w
          > > Afganistanie, poszedł do islamskiej szkoły za namową pakistańskiego
          > > kochanka - twierdzi "Times". Amerykanin zaprzecza.
          > >
          > >
          > > Według najnowszego tygodnika ŇTimes" tzw. amerykański talib Lindh miał
          > > kochanka, który namówił go na islamską szkołę. Był to pakistański biznesme
          > n
          > > Khazar Hayat. Spotkali się w 1999 roku.
          > > Okazało się, że łączy więcej niż zwykła sympatia - twierdzi gazeta. Gdy
          > > Hayat wyjechał z USA, Lindh wyruszył za nim - najpierw do Jemenu, a
          > > następnie do Pakistanu.
          > >
          > > - Był gotów ze mną zostać, ale ja namówiłem go, aby wstąpił do islamskiej
          > > szkoły religijnej - opowiada Hayat, żonaty ojciec czworga dzieci.
          > >
          > > I zrodzil sie !!
          > > Druga alternatywa to z tatusia -terorysty-arabskiego za czasoe Gomoly i
          > > Gierka ......"pamiatka" po arabie (i dyskotece) zostawiona w Polsce.
          > >
          > > FALSZYWY JOJO JESTES ROZPOZNAWALNY NIE PROBUJ CIULU PODRABIAC
          >
          > PRAWDZIWEGO JOJO CHAMIE
          > >
          > >
          > >
      • Gość: Alf Molo wiesz o pedalach IP: *.nyc.rr.com 02.10.02, 05:23
        Pakistanczych tez kategorycznie zaprzecza wersii podanej w mediach. Cos tu nie
        gra, przecierz pedaly sa dumne s tego ze ich ktos w odbyt pakuje. Nie
        slyszales o Gay Pride Parade w NY. Skoro obaj sie nie przyznaja wyglada mi to
        na probe oplucia ich przez media zydowskie. Maja se na kogo popluc to se pluja.
        ten kto sledzi prase Nowo Jorska z latwoscia zauwazy ze New Jork Post, Daily
        News , New York Times tylko czychaja na nowa ofiare , ktora moga zmieszac z
        blotem , najlepiej jesli jest to katolicki kler, arab albo czasami ktos z
        Polski lub Francji.
        • Gość: AW Re: Molo wiesz o pedalach IP: *.103.hostpool.rsmi.com 02.10.02, 16:07
          OSTATNO JAK FRANCUZI BEZ DYSKUSJI URATOWALI ZYCIA AMERYKANSKIM DZIECIOM TO BYLO
          NIE WYMIERNIE CICHO O TYM W POROWNANIU JAK PRZYJACIEL IZRAELSKI JEST ZAWSZE
          WIERNY.
          szczegolnie ze nasz przyjaciel pomogl rozpierdolic nasze wieze w NY.

oczywiscie ze w mediach nie podziekowano francuzom bo media sa zydowskie a
          wiadomo ze francuzi nie toleruja zydowskej mafi.
          • Gość: asd Re: Molo wiesz o pedalach IP: *.103.hostpool.rsmi.com 02.10.02, 16:10
            najwiecej pedalow jest w usa akurat pochodzenia zydowskiego. zobacz holywood.
            wiekszosc producentow filmowych to zydzi (zobacz nazwiska konczaze sie na ...tz
            lub...man). rowniez najwiecej dewiacji jest zwiazanych z tym przemyslem
            • fredzio54 Re: Molo wiesz o pedalach 02.10.02, 16:12
              Gość portalu: asd napisał(a):

> najwiecej pedalow jest w usa akurat pochodzenia zydowskiego. zobacz holywood.
              > wiekszosc producentow filmowych to zydzi (zobacz nazwiska konczaze sie
              na ...tz
              >
              > lub...man). rowniez najwiecej dewiacji jest zwiazanych z tym przemyslem
              Jest malo Polakow w Hollywood bo oni caly dzien pija !!! szkoda
              • Gość: SD Re: Molo wiesz o pedalach IP: *.103.hostpool.rsmi.com 02.10.02, 16:19
                fredzio54 napisał:

> Gość portalu: asd napisał(a):
                >
                > > najwiecej pedalow jest w usa akurat pochodzenia zydowskiego. zobacz holywo
                > od.
                > > wiekszosc producentow filmowych to zydzi (zobacz nazwiska konczaze sie
                > na ...tz
                > >
                > > lub...man). rowniez najwiecej dewiacji jest zwiazanych z tym przemyslem
                > Jest malo Polakow w Hollywood bo oni caly dzien pija !!! szkoda

DOBRZE ZE PIJA FREDZIO TO SIE NIE ODWODNIA. FGREDZI - PEJS CI SIE SPLATAM Z
                WLOSAMI Z NOSA I CI SPIKI TERAZ PO GLOWIE CHODZA.
                • fredzio54 Re: Molo wiesz o pedalach 02.10.02, 16:24
                  Gość portalu: SD napisał(a):

> fredzio54 napisał:
                  >
                  > > Gość portalu: asd napisał(a):
                  > >
                  > > > najwiecej pedalow jest w usa akurat pochodzenia zydowskiego. zobacz h
                  > olywo
                  > > od.
                  > > > wiekszosc producentow filmowych to zydzi (zobacz nazwiska konczaze si
                  > e
                  > > na ...tz
                  > > >
                  > > > lub...man). rowniez najwiecej dewiacji jest zwiazanych z tym przemysl
                  > em
                  > > Jest malo Polakow w Hollywood bo oni caly dzien pija !!! szkoda
                  >
                  > DOBRZE ZE PIJA FREDZIO TO SIE NIE ODWODNIA. FGREDZI - PEJS CI SIE SPLATAM Z
                  > WLOSAMI Z NOSA I CI SPIKI TERAZ PO GLOWIE CHODZA.
                  Polaczku Szejgiec pedalu tak nie wygladam ale wydac ze ty dla Hitlera Pracujesz
                  SD(Gestapo Hitlerowskie Wywiady)
                  Mamusia dla Hitlerwcow nogi otworzyla
                  Tatus Sznaps i Szpek sprzedawal
                  z Zarobki po Wojnie Budowaliscie Domek !!! Dzisja jest Ruina bo niema Niemcow !
                  • Gość: sAZ Re: Molo wiesz o pedalach IP: *.103.hostpool.rsmi.com 02.10.02, 17:51
                    fredzio54 napisał:

> Gość portalu: SD napisał(a):
                    >
                    > > fredzio54 napisał:
                    > >
                    > > > Gość portalu: asd napisał(a):
                    > > >
                    > > > > najwiecej pedalow jest w usa akurat pochodzenia zydowskiego. zob
                    > acz h
                    > > olywo
                    > > > od.
                    > > > > wiekszosc producentow filmowych to zydzi (zobacz nazwiska koncza
                    > ze si
                    > > e
                    > > > na ...tz
                    > > > >
                    > > > > lub...man). rowniez najwiecej dewiacji jest zwiazanych z tym prz
                    > emysl
                    > > em
                    > > > Jest malo Polakow w Hollywood bo oni caly dzien pija !!! szkoda
                    > >
                    > > DOBRZE ZE PIJA FREDZIO TO SIE NIE ODWODNIA. FGREDZI - PEJS CI SIE SPLATAM
                    > Z
                    > > WLOSAMI Z NOSA I CI SPIKI TERAZ PO GLOWIE CHODZA.
                    > Polaczku Szejgiec pedalu tak nie wygladam ale wydac ze ty dla Hitlera
                    Pracujes
                    > z
                    > SD(Gestapo Hitlerowskie Wywiady)
                    > Mamusia dla Hitlerwcow nogi otworzyla
                    > Tatus Sznaps i Szpek sprzedawal
                    > z Zarobki po Wojnie Budowaliscie Domek !!! Dzisja jest Ruina bo niema
                    Niemcow !
                    i patu zydow w piwnicy tez mialem. haha. szkoda ze do jedwabnego nie dojechalem
                    • fredzio54 Re: Molo wiesz o pedalach 02.10.02, 17:55
                      Gość portalu: sAZ napisał(a):

> fredzio54 napisał:
                      >
                      > > Gość portalu: SD napisał(a):
                      > >
                      > > > fredzio54 napisał:
                      > > >
                      > > > > Gość portalu: asd napisał(a):
                      > > > >
                      > > > > > najwiecej pedalow jest w usa akurat pochodzenia zydowskiego
                      > . zob
                      > > acz h
                      > > > olywo
                      > > > > od.
                      > > > > > wiekszosc producentow filmowych to zydzi (zobacz nazwiska k
                      > oncza
                      > > ze si
                      > > > e
                      > > > > na ...tz
                      > > > > >
                      > > > > > lub...man). rowniez najwiecej dewiacji jest zwiazanych z ty
                      > m prz
                      > > emysl
                      > > > em
                      > > > > Jest malo Polakow w Hollywood bo oni caly dzien pija !!! szkoda
                      > > >
                      > > > DOBRZE ZE PIJA FREDZIO TO SIE NIE ODWODNIA. FGREDZI - PEJS CI SIE SPL
                      > ATAM
                      > > Z
                      > > > WLOSAMI Z NOSA I CI SPIKI TERAZ PO GLOWIE CHODZA.
                      > > Polaczku Szejgiec pedalu tak nie wygladam ale wydac ze ty dla Hitlera
                      > Pracujes
                      > > z
                      > > SD(Gestapo Hitlerowskie Wywiady)
                      > > Mamusia dla Hitlerwcow nogi otworzyla
                      > > Tatus Sznaps i Szpek sprzedawal
                      > > z Zarobki po Wojnie Budowaliscie Domek !!! Dzisja jest Ruina bo niema
                      > Niemcow !
                      > i patu zydow w piwnicy tez mialem. haha. szkoda ze do jedwabnego nie
                      dojechalem
                      Wydac ze jeste Polaczek Buchater slabych Mordujesz dlaczego nie przyjedzis donas
                      i objade cie moim Czalgiem ! Potem szpachtelem twoja Baba cie bedzie
                      zbierala !! ha.. ha... jak tych Arabow
                      • Gość: zsd Re: Molo wiesz o pedalach IP: *.103.hostpool.rsmi.com 02.10.02, 19:58
                        fredzio54 napisał:

> Gość portalu: sAZ napisał(a):
                        >
                        > > fredzio54 napisał:
                        > >
                        > > > Gość portalu: SD napisał(a):
                        > > >
                        > > > > fredzio54 napisał:
                        > > > >
                        > > > > > Gość portalu: asd napisał(a):
                        > > > > >
                        > > > > > > najwiecej pedalow jest w usa akurat pochodzenia zydows
                        > kiego
                        > > . zob
                        > > > acz h
                        > > > > olywo
                        > > > > > od.
                        > > > > > > wiekszosc producentow filmowych to zydzi (zobacz nazwi
                        > ska k
                        > > oncza
                        > > > ze si
                        > > > > e
                        > > > > > na ...tz
                        > > > > > >
                        > > > > > > lub...man). rowniez najwiecej dewiacji jest zwiazanych
                        > z ty
                        > > m prz
                        > > > emysl
                        > > > > em
                        > > > > > Jest malo Polakow w Hollywood bo oni caly dzien pija !!! sz
                        > koda
                        > > > >
                        > > > > DOBRZE ZE PIJA FREDZIO TO SIE NIE ODWODNIA. FGREDZI - PEJS CI SI
                        > E SPL
                        > > ATAM
                        > > > Z
                        > > > > WLOSAMI Z NOSA I CI SPIKI TERAZ PO GLOWIE CHODZA.
                        > > > Polaczku Szejgiec pedalu tak nie wygladam ale wydac ze ty dla Hitler
                        > a
                        > > Pracujes
                        > > > z
                        > > > SD(Gestapo Hitlerowskie Wywiady)
                        > > > Mamusia dla Hitlerwcow nogi otworzyla
                        > > > Tatus Sznaps i Szpek sprzedawal
                        > > > z Zarobki po Wojnie Budowaliscie Domek !!! Dzisja jest Ruina bo niema
                        >
                        > > Niemcow !
                        > > i patu zydow w piwnicy tez mialem. haha. szkoda ze do jedwabnego nie
                        > dojechalem
                        > Wydac ze jeste Polaczek Buchater slabych Mordujesz dlaczego nie przyjedzis
                        dona
                        > s
                        > i objade cie moim Czalgiem ! Potem szpachtelem twoja Baba cie bedzie
                        > zbierala !! ha.. ha... jak tych Arabow

gdzie pedale chcesz zebym przyjechal. wstawie sie osobiscie. do was. wy nie
                        macie domu psy.
    • puls Zrodzil sie jak mu arab dogodzil ...... 02.10.02, 22:36
      Zrodzil sie jak ci arab dogodzil........

Muzułmanin z miłości

następnie do Pakistanu.

I zrodzil sie !!

• Gość: Swiadek Puls masz mija zgode IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 03.10.02, 20:11
        Mozesz wziac kilka dni urlopu, widac ze nic nowego nie jestes wstanie napisac
        tylko powielasz ten sam post, znowu i znowu i znowu...
        odpocznij, pomysl nad nowym paszkwilkiem i zapraszam z powrotem.
        twoj ukochany Swiadek przyjaciel Alfa, Abrama i kilkunastu milionow Polakow
        ktorzy sie budza...
        • Gość: Swiadek OOOps! Puls masz mOja zgode IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 03.10.02, 20:12
          Mozesz wziac kilka dni urlopu, widac ze nic nowego nie jestes wstanie napisac
          tylko powielasz ten sam post, znowu i znowu i znowu...
          odpocznij, pomysl nad nowym paszkwilkiem i zapraszam z powrotem.
          twoj ukochany Swiadek przyjaciel Alfa, Abrama i kilkunastu milionow Polakow
          ktorzy sie budza...
          • Gość: Alf Jo, zydki co z wami, uciekliscie na Madakaskar? IP: *.nyc.rr.com 15.10.02, 05:56
            • Gość: Swiadek A co ci Madakaskar zaszkodzil ? IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 15.10.02, 17:01
              Dlaczego ich tam wysylasz, zniszcza ta piekna wyspe, rozkradna wszystko a
              oszukane zwiezeta sprzedadza.
            • Gość: Z.Polski Re: Jo, zydki co z wami, uciekliscie na Madakaska IP: 168.143.113.* 15.10.02, 17:10
              Skad sie tyle nienawisci bierze do ludu ktory zabladzil?
              Moze jeszcze mozna im pomoc, wytlumaczyc ze talmud to
              droga zla? Ale to tak jak z paleniem czy narkotykami,
              wiesz ze cie to zabije a palisz i cpasz. Czlowiek to
              takie glupie bydle a zydzi nie sa lepsi, to bardzo
              wygodne wierzyc ze sie jest czyms lepszym niz cala
              reszta. tujest cale zrodlo antysemityzmu.Ale oni chyba
              wola byc nienawidzeni za to ze moga sobie powiedziec"My
              jestesmy WYBRANI", nie wiem moze tak wlasnie jest.
              Prosze o odpowiedz zyda jakiegos, jak to jest? Czy to
              taki wspaniale uczucie ? wierzyc od malego ze sie jest
              lepszym niz inni?
              • Gość: Hendeho Re: Jo, zydki co z wami, uciekliscie na Madakaska IP: 168.143.123.* 01.11.02, 17:53
                a ja wyssalem z mlekiem z piersi matki Polki.
                Chwala jej za to
                • Gość: DrDrewno Re: Jo, zydki co z wami, uciekliscie na Madakaska IP: *.nyc.rr.com 04.11.02, 04:21
      • Gość: Rex Re: Zrodzil sie jak mu arab dogodzil ...... IP: proxy / 80.230.203.* 04.11.02, 07:01
        puls napisał:

> Zrodzil sie jak ci arab dogodzil........
        >
        >
        > Muzułmanin z miłości
        >
        >
        >
        >
        > I zrodzil sie !!
        >
        > I tu jest pies pogrzebany.
        >
        >
        • Gość: swiadek Amnesty international to chyba antysemici tez IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 04.11.02, 17:11
          apnews.excite.com/article/20021104/D7N38P782.html
          osmilili sie nazwac izrael zbrodniarzem wojennym, napewno wyssali antysemityzm
          z mlekiem matki, jak polacy...
    • Gość: Alf Jak utwierdza sie u mnie antysemityzm IP: *.nyc.rr.com 05.11.02, 06:23
      dzisiaj zyd w J&R chcial mnie oszukac na 15 dolcow. Dalem mu 20 za bateria a
      on mi wydaje z 5 , na zywca w oczy mi ptrzyl i nawet wezwal kierownika suka
      wredna, ale sie przejechal bo mialem wlasnie prosto z banku 5 20tek i byly to
      nowki z numerami po kolei, kazelem mu sprawdzic wszystkie 20tki w kasie i zyd
      sie malo nie zesral ze zlosci ze musial oddac ale zyd kierownik mu kazal i
      choc raz tym skurwie''om sie nie dalem. Czy ktos mnie zapyta czy nadal jestem
      antysemita??
    • zbik Zrodzil sie jak mu arab dogodzil............ 05.11.02, 06:25

> Zrodzil sie jak ci arab dogodzil........
      >
      >
      > Muzułmanin z miłości
      >
      >
      >
      >
      > I zrodzil sie !!
      >
      > I tu jest pies pogrzebany.
      >
      >

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka