Gość: Alf IP: *.nyc.rr.com 26.09.02, 00:33 apnews.excite.com/article/20020925/D7M91HH00.html okolo 55 nowych mini osiedli powstalo tylko w tym roku, oficialnie izrael twierdzi ze nowe osiedla sa zamrozone Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fanfan tulipan Re: Nowe osiedla w West Bank IP: *.proxy.aol.com 26.09.02, 02:22 Gość portalu: Alf napisał(a): > <a href="apnews.excite.com/article/20020925/D7M91HH00.html"target="_blan > k">apnews.excite.com/article/20020925/D7M91HH00.html</a> > okolo 55 nowych mini osiedli powstalo tylko w tym roku, oficialnie izrael > twierdzi ze nowe osiedla sa zamrozone Dziadku,drogi dziadku,nie chcemy jeszcze spac,nie usypiaj nas swoimi bajkami,staruchu ! Aha,a nazwy panstwa pisze sie z duzej litery,np.ISRAEL !!! Ponial pan dziad ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Re: Nowe osiedla w West Bank IP: *.nyc.rr.com 26.09.02, 04:23 Palestyna, USA, Polska tak z duzej litery, niestety jak nie czuje respektu to probuje to okazac nawet w szczegolach i jakos tak prawie zawsze izrael wychodzi mi z malej, masz z tym problem? zglos mnie do admina moze mnie usunie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfan tulipan Re: Nowe osiedla w West Bank IP: *.proxy.aol.com 26.09.02, 04:33 Gość portalu: Alf napisał(a): > Palestyna, USA, Polska tak z duzej litery, niestety jak nie czuje respektu to > probuje to okazac nawet w szczegolach i jakos tak prawie zawsze izrael > wychodzi mi z malej, masz z tym problem? zglos mnie do admina moze mnie usunie. To po jaki chuj swoje imie jako Alf przedstawiasz,skoro malym alfonsem,dla wszystkich na tym forum jestes??? I zgrzybialym do tego ??? Hmmm??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Nowe osiedla w West Bank IP: *.214.84.150.Dial1.Boston1.Level3.net 26.09.02, 05:05 Niech mi nikt wiecej nie wciska teorii o destrukcyjnym charakterze Israela.Czy nie widzita,ze on buduje?To samo a tymi drzewkami wrwanymi z korzeniami.Je tam,chyba raz w roku, arbor dzien -akcja sadzenie drzewek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Re: Nowe osiedla w West Bank IP: *.nyc.rr.com 27.09.02, 05:49 to chyba jedyny kraj ktory niszczy budujac. niszczy Palestynczykow budujac osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Bzdura ,tereny nie zamieszkane nalezace do Jordani IP: 5.2.1R2D* / 80.230.214.* 27.09.02, 06:08 To byly tereny panstwowe ,przedtem tureckie ,potem jordanskie teraz izraelskie . Puste panstwowe tereny ,tam nigdy nie bylo zadnej Palestyny tylko Jordania a ta nie chce tych terenow. Za kazde morderstwo Izraelczykow ,Izrael buduje osiedle to proste. Przestancie Arabowie mordowac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drago Re: Bzdura ,tereny nie zamieszkane nalezace do Jo IP: *.nyc.rr.com 29.09.02, 06:10 arby zabili 600 psow a psy zabily 1800 arabow , kto tu morduje ? Odpowiedz Link Zgłoś