Dodaj do ulubionych

viri, wojo, ja i reszta pacankow

IP: *.ip-pluggen.com 21.05.01, 23:43
Idziemy na piwo? Bez koszulek, tak dla podniety no i bezpieczenstwa. Wojo
zostaw noze w domu. Dzisiaj Wojo stawia. Jak przezyjemy to jutro bedzie Viri
stawial. A ja bede gral na perkusji. Nie umie, ale komu to przeszkadza? Aby
dudnilo, nie? Viri umiesz tanczyc krakowiaka?
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: viri, wojo, ja i reszta pacankow IP: *.mediacom.pl 22.05.01, 14:58
      Gość portalu: besciak napisał(a):

> Idziemy na piwo? Bez koszulek, tak dla podniety no i bezpieczenstwa. Wojo
      > zostaw noze w domu. Dzisiaj Wojo stawia. Jak przezyjemy to jutro bedzie Viri
      > stawial. A ja bede gral na perkusji. Nie umie, ale komu to przeszkadza? Aby
      > dudnilo, nie? Viri umiesz tanczyc krakowiaka?
      Życzę miłego wieczoru. Opowiedzcie jak było. Pozdr.:)
      • Gość: besciak Re: viri, wojo, ja i reszta pacankow IP: *.ip-pluggen.com 22.05.01, 15:13
        Ja sam nie ide.
        • Gość: viri ;-) IP: 213.195.155.* 22.05.01, 23:02
          myslisz, ze w obecnym stanie rzeczy moze dojsc do pokojowego spotkania ?
          to by bylo ciekawe... ale boje sie prowokacji i ujawniania

moze spotkanie na chacie ktoregos dnia...
          • Gość: wojo!!! Nie ma problemu , browarek zapewne ochlodzi temperamenty . IP: 213.8.128.* 23.05.01, 07:45
            Przydalo by sie troche dystansu ,masz racje!!!!!!!
            • Gość: besciak Re: Nie ma problemu , browarek zapewne ochlodzi temperamenty . IP: *.ip-pluggen.com 23.05.01, 09:20
              Drogi Wojo,

Cieplo tam u Was w Izraelu? Mialem jechac pod koniec maja do Izraela i nici z
              tego.
              • Gość: viri Re: Nie ma problemu , browarek zapewne ochlodzi temperamenty . IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 19:51
                wiedzialem... nikt z osob postronnych nie gloryfikowalby izraelskiej przemocy
                ja tez mialem tam jechac - tzn. do autonomii ale ten sharon...
                • Gość: besciak Re: Nie ma problemu , browarek zapewne ochlodzi temperamenty . IP: *.ip-pluggen.com 25.05.01, 09:43
                  ja tam nie pojechalem bo sie boje ze zarobie kamieniem w lep albo ze jakis Arab
                  bedzie oczernial kobiety, albo ze sie wysadzi w powietrze, tak jak to ostatnio
                  robili. Tylko ze tu nie mialo byc gadane na ten temat a ty jednak nie mozesz
                  sam za siebie i wszedzie musisz cos napisac.
                  • Gość: viri Re: Nie ma problemu , browarek zapewne ochlodzi temperamenty . IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 21:43
                    ...a cyganki to juz wogole ! Slyszalem, ze porywaja dzieci, pakuja do duzych
                    workow a potem topia w rzekach!!!

zyjesz xenofobicznymi stereotypami !
                    palestyna to nie arabia saudyjska !
                    • Gość: Slawek.R Re: Nie ma problemu , browarek zapewne ochlodzi temperamenty . IP: 212.179.158.* 25.05.01, 22:14

Proponuje Wam wypic Dunski "Karlsberg" albo Izraelski "Maccabi".
                      • Gość: besciak Re: Nie ma problemu , browarek zapewne ochlodzi temperamenty . IP: *.ip-pluggen.com 26.05.01, 00:36
                        Mmmmmm Maccabi jest pyszny. Co do Dunskiego piwa to nie bede nazekal. Tez da
                        sie wypic. Carlsberg tez jest ok.

Shalom :)
                    • Gość: besciak Re: Nie ma problemu , browarek zapewne ochlodzi temperamenty . IP: *.ip-pluggen.com 26.05.01, 00:43
                      Ty duzo slyszales. A ja slyszalem ze Polki kochaja sie w Arabach. Tak ich
                      bardzo kochaja ze pisze sie w gazetach o "Arab w klatce". Czytales ten artykul?
                      A by to bylo tylko jedno takie zdazenie. Jak tam Fatima sie nazywala? Basia?
                      Justyna? Dobre pranie mozgu :)
                      • Gość: Wojo!!! Re: Nie ma problemu , browarek zapewne ochlodzi temperamenty . IP: 213.8.128.* 26.05.01, 08:03
                        Pozdrawiam ..proponuje izraelski Goldstar ,z dunskich lubie Tuborg ,a polski
                        ostatnio po "glupolu" -Lechu przeszedlem na Okocim.
                        A o artykulach o Polkach i Arabach bylo wiele ,czar pryska gdy zamykaja
                        je pod kluczem w arabowie. Czarna szmata na leb ,morda w kubel i maszynka
                        do robienia dzieci ..aa gdy nie daj boze zemrze sie malzonkowi to
                        najstarszy brat moze ja "wziasc" nawet wbrew jej woli i "zaopiekowac"
                        sie rodzina ..bierze ja za kolejna zone i znowu morda w kubel i do garow w
                        dzien ,a do "obslugi" nowego meza w nocy.A wszystkim rzadza
                        najstarsze zony ,czyli najmlodsza ma najgorzej.
                        Co myslicie moze to model dla nas ...leze do gory brzuchem i rzadze
                        palac nargile.....kurde ale browarka muzulmanie nie pija ??? Co bedzie??
                        • Gość: viri Re: Nie ma problemu , browarek zapewne ochlodzi temperamenty . IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 17:11
                          gdzie to wyczytales... w NAJ ?
                          widzisz moja mama nie narzeka ma meza muzulmanina
                          jest chrzescijanka i ja zostalem ochrzczony... zobacz cos tu do twojego
                          xenofobicznego patrzenia na swiat nie pasuje

tora ci kiedys na glowe chyba spadla
                          • Gość: besciak Re: Nie ma problemu , browarek zapewne ochlodzi temperamenty . IP: 212.181.80.* 28.05.01, 23:48
                            Jak mozna mowic zle na swoja mame? Co kolwiek sie wydazy to i tak ty nam nic
                            nie opowiesz. I tez w zyciu sa wyjatki. Slub byl koscielny?
                            • Gość: viri Re: Nie ma problemu , browarek zapewne ochlodzi temperamenty . IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 30.05.01, 22:35
                              nic zlego na nia nie powiedzialem
                              tylko udowadniam wojowi, ze ten jego wyssany z mlekiem (ciekawe czy koszernym)
                              matki anty-arabizm i jego stereotypy to jeden wielki mit

taki sam jak ten, ze zydzi to pedofile i ze smierdza...
                          • Gość: besciak Re: Nie ma problemu , browarek zapewne ochlodzi temperamenty . IP: *.ip-pluggen.com 29.05.01, 21:56
                            Nie czytales o Fatimie?
                            http://kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1032589
                            To jest nie jeden z wielu przypadkow.
                            • Gość: besciak a ja tylko na piwko chcialem skoczyc IP: *.ip-pluggen.com 30.05.01, 12:35
                              Widzisz viri, ja chcialem dobrze. Nie chcialem poruszac tematu o Arabach i
                              Izraelu. Tutaj chcialem zeby byl temat na luzie.

Z toba jednak nie idzie dojsc do porozumienia. A jak z toba nie idzie ty ktory
                              masz mame Polke i jak sam pisales jestes swiecony, to jak moze Izrael dojsc do
                              porozumienia z Palestynczykami?

Wydreptales swoja drozke myslenia i trudno Cie na wlasciwa droge sprowadzic.
                              Zmien "guida" bo ten twoj dzisiejszy ma wypatrzone poglady zyciowe.
                              • Gość: Wojo!! Re: a ja tylko na piwko chcialem skoczyc IP: 213.8.128.* 30.05.01, 22:24
                                Gość portalu: besciak napisał(a):

> Widzisz viri, ja chcialem dobrze. Nie chcialem poruszac tematu o Arabach i
                                > Izraelu. Tutaj chcialem zeby byl temat na luzie.
                                >
                                > Z toba jednak nie idzie dojsc do porozumienia. A jak z toba nie idzie ty ktory
                                > masz mame Polke i jak sam pisales jestes swiecony, to jak moze Izrael dojsc do
                                > porozumienia z Palestynczykami?
                                >
                                > Wydreptales swoja drozke myslenia i trudno Cie na wlasciwa droge sprowadzic.
                                > Zmien "guida" bo ten twoj dzisiejszy ma wypatrzone poglady zyciowe.

Dobre checi ...i arabstwo??
                                Nie sa wstanie to pojac ,jeszcze by nam jaka bombe w browarka wsadzili
                                tylko tego mozna sie po nich spodziewac!!!
                                Chociaz tak naprawde to sa tez i fajni ludzie wsrod arabow (spotkalem
                                takich w Europie np z Egiptu) ,ale ci musieli uciekac ze swoich krajow
                                przed dyktatura i zamordyzmem).
                                Daj wladze visto i virim-kaput i zaraz mamy drugich sadamkow.
                                Pozdrawiam ......Wojo.
                                • Gość: viri Re: a ja tylko na piwko chcialem skoczyc IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 30.05.01, 22:38
                                  wojo-wnicy juz sa u wladzy... sharon ma tak samo chora
                                  psyche jak ty

zaproponowalem CHAT - oferta nadal aktuala ale
                                  spotkaie na real odpada...
                                  mosad i te sprawy...
                                  • Gość: 2FACES wojo !!!!!!!!!UNIKASZ MNIE !!!!!!! IP: *.sprint.ca 03.06.01, 00:30
                                    wojo , sloneczko moje,unikasz odpowiedzi na moje pytania.
                                    Pytalem sie ciebie robotniku kibucowy gdzie mieszkasz,nie chciales
                                    mi odpowiedziec. A wszystkie bociany z PETAH-TIKVA i okolic
                                    spiewaja piesn o bohaterskim szlomo, operatorze traktora.
                                    A moze to nie ty,nie badz taki skromny !!!!!

AFP.31-05-01.
                                    Dzisiaj rano,w okolicach Hajfy,arabscy terrorysci zmasowanym ogniem
                                    artyleryjskim zaatakowali spokojnie pracujacy w polu izraelski traktor.
                                    Izraelski traktor odpowiedzial celnym ogniem broni maszynowej i odlecial
                                    w
                                    kierunku Tel Avivu.

szlomo twoj IP cie zdradza, kazdy moze sprawdzic skad jestes
                                    http://www.ripe.net/cgi-bin/whois

i jeszcze cos co zainteresuje wszystkich !!!!!!!
                                    http://codoh.com/zionweb/zi2faces.html
                                    http://www.creator.org/facts!/fact01.html

--------------------------------------------------------------------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka