Dodaj do ulubionych

nagroda NOBLA dla DOKU

IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 30.09.02, 16:41
jezeli daja Nobla za najwieksze klamstwo swiata, Doku wygrales.
cutuje laureata:

""W rzeczywistości bardzo nam brakuje w Polsce mądrości i
uczciwości Żydów. Brakuje nam w Polsce takich ludzi jak Leśmian czy Korczak,
brakuje uczciwych sklepikarzy i krawców, brakuje uczciwych i skromnych ludzi
w
finansach i bankowosci. Nasz naród wciąż cierpi z powodu tej pustki, którą
Żydzi pozostawili po sobie, a która wciąż nie została wypełniona. Nasz naród
przypomina człowieka, który stracił serdeczny palec lewej ręki - niby może
całkiem nieźle żyć, ale jednak utracił coś cennego.""

Jestes lepszy od LEMa w wymyslaniu abstrakcji.
Brawo DOKU
P.S. DOKU to "skromny i uczciwy" zyd korzystajacy z internetu za pieniadze
podatnikow Polskich pracujacy w Ministerstwie Finansow Rzeczpospolitej
Polski. (IP: *.mofnet.gov.pl ) www.mofnet.gov.pl

To pewnie jedna z form wyzej wymienionej uczciwosci zydow, tzw "za cudze
pieniadze." DOKU jest chyba tym "utraconym palcem wypelniajacym pustke".
Po namysle...
tak Doku, jestes 21ym palcem w dupie Polski, ruchacie ten nasz biedny kraj od
setek lat, ale czytajac posty na tym forum zrozum ze nikt za wami nie placze,
wrecz przeciwnie Polacy sie boja waszego powrotu. Amen
Obserwuj wątek
    • Gość: srdef Re: nagroda NOBLA dla DOKU IP: *.99.hostpool.rsmi.com 30.09.02, 16:45
      Gość portalu: Swiadek napisał(a):

> jezeli daja Nobla za najwieksze klamstwo swiata, Doku wygrales.
      > cutuje laureata:
      >
      > ""W rzeczywistości bardzo nam brakuje w Polsce mądrości i
      > uczciwości Żydów. Brakuje nam w Polsce takich ludzi jak Leśmian czy Korczak,
      > brakuje uczciwych sklepikarzy i krawców, brakuje uczciwych i skromnych ludzi
      > w
      > finansach i bankowosci. Nasz naród wciąż cierpi z powodu tej pustki, którą
      > Żydzi pozostawili po sobie, a która wciąż nie została wypełniona. Nasz naród
      > przypomina człowieka, który stracił serdeczny palec lewej ręki - niby może
      > całkiem nieźle żyć, ale jednak utracił coś cennego.""
      >
      > Jestes lepszy od LEMa w wymyslaniu abstrakcji.
      > Brawo DOKU
      > P.S. DOKU to "skromny i uczciwy" zyd korzystajacy z internetu za pieniadze
      > podatnikow Polskich pracujacy w Ministerstwie Finansow Rzeczpospolitej
      > Polski. (IP: *.mofnet.gov.pl ) www.mofnet.gov.pl
      >
      > To pewnie jedna z form wyzej wymienionej uczciwosci zydow, tzw "za cudze
      > pieniadze." DOKU jest chyba tym "utraconym palcem wypelniajacym pustke".
      > Po namysle...
      > tak Doku, jestes 21ym palcem w dupie Polski, ruchacie ten nasz biedny kraj od
      > setek lat, ale czytajac posty na tym forum zrozum ze nikt za wami nie placze,
      > wrecz przeciwnie Polacy sie boja waszego powrotu. Amen

DOKU - ZYDU jest naszczescie nikim w ministerstwie finansow. jest zwyklym
      pionkiem, robolem, karaluchem, uczciwym zydem.

wlasnie wyjebalem zyda z pracy dlatego ze dzis jest poniedzialek i mnie doku
      wkurwil uczciwoscia.
      zostalo mi ich jeszcze 3 ech w mojej firmie. poczekam jek wezma pozyczke na
      dom, amochod lub jak sie idziecko urodzi to ich wtedy zwolnie zeby hujom latwo
      nie bylo.
      • Gość: Alf Szkoda chlopa, a tyle jeszcze mogl nakrasc IP: *.nyc.rr.com 01.10.02, 04:36
        z naszego ministerstwa , a tak go zdemaskowales. Teraz bedzie musial do
        izraela uciekac jak jakis Baksik czy inny uczciwy zyd.
        • Gość: wer Re: Szkoda chlopa, a tyle jeszcze mogl nakrasc IP: *.98.hostpool.rsmi.com 01.10.02, 16:43
          Gość portalu: Alf napisał(a):

> z naszego ministerstwa , a tak go zdemaskowales. Teraz bedzie musial do
          > izraela uciekac jak jakis Baksik czy inny uczciwy zyd.

nie wywalilem go z mojej firmy.
          ale w misisterstiwe tez poszukamy. juz rozmawialem z paroma kumplami ze studiow
          bynajmniej nie brzezani i postaraja sie namierzyc doku. z czasem i dowodami
          jego sie tez usunie z posadki.
      • Gość: US-Polak Re: nagroda NOBLA dla DOKU IP: *.proxy.aol.com 01.10.02, 05:50
        Ale ci sie pier.oli, srdef, albo marzy, albo ci sie juz
        mozg od gorzaly calkiem zlasowal. Cos tak czuje, ze
        wlasnie wlasciciel firmy gdzie pracujesz (pewnie przy
        jakiejs podlej robocie), ktorego przez swoje pojebanie
        uwazasz za zyda, wlasnie chce cie wypier.olic, a w necie
        kazdy moze gadac co chce. Kup se dzisiaj "ucho", polknij
        razem z kumplami, napyskuj ile sie da, a jutro "back to
        reality". Glupis i prymityw jak setki. Na szczescie
        setki to jeszcze bardzo malo w stosunku do milionow...
        A tak na marginesie, to nie wychylaj sie na forum -
        szczeniak z ciebie qurewski. Kazdy madry forumowicz
        wyj.bie cie w kakalko.
        • Gość: Zydomierz A TU JEST DOWOD ZE ZYDZI UMIEJA PISAC PO POLSKU IP: *.25.197.45.Dial1.Chicago1.Level3.net 01.10.02, 05:56
          I sa takze najmadzejszymi na swiecie.US-Polak to bardzo madry zyd.
          Gość portalu: US-Polak napisał(a):

> Ale ci sie pier.oli, srdef, albo marzy, albo ci sie juz
          > mozg od gorzaly calkiem zlasowal. Cos tak czuje, ze
          > wlasnie wlasciciel firmy gdzie pracujesz (pewnie przy
          > jakiejs podlej robocie), ktorego przez swoje pojebanie
          > uwazasz za zyda, wlasnie chce cie wypier.olic, a w necie
          > kazdy moze gadac co chce. Kup se dzisiaj "ucho", polknij
          > razem z kumplami, napyskuj ile sie da, a jutro "back to
          > reality". Glupis i prymityw jak setki. Na szczescie
          > setki to jeszcze bardzo malo w stosunku do milionow...
          > A tak na marginesie, to nie wychylaj sie na forum -
          > szczeniak z ciebie qurewski. Kazdy madry forumowicz
          > wyj.bie cie w kakalko.
    • Gość: PULS Re: nagroda NOBLA dla DOKU IP: *.25.197.45.Dial1.Chicago1.Level3.net 01.10.02, 05:32

> cutuje laureata:
      >
      > w
      > finansach i bankowosci. Nasz naród wciąż cierpi z powodu tej pustki, którą
      >
      > Jestes lepszy od LEMa w wymyslaniu abstrakcji.
      > Brawo DOKU
      > P.S. DOKU to "skromny i uczciwy" zyd korzystajacy z internetu za pieniadze
      > podatnikow Polskich pracujacy w Ministerstwie Finansow Rzeczpospolitej
      > Polski. (IP: *.mofnet.gov.pl ) www.mofnet.gov.pl
      >
      > To pewnie jedna z form wyzej wymienionej uczciwosci zydow, tzw "za cudze
      > pieniadze." DOKU jest chyba tym "utraconym palcem wypelniajacym pustke".
      > Po namysle...
      > tak Doku, jestes 21ym palcem w dupie Polski, ruchacie ten nasz biedny kraj od
      > setek lat, ale czytajac posty na tym forum zrozum ze nikt za wami nie placze,
      > wrecz przeciwnie Polacy sie boja waszego powrotu. Amen

A jakze on sie uchowal?.Przeciez po 68 juz zydow w Polsce mialo nie byc.
      Tatus pewnie nakrecal kierat gomulkowski zeby dwie pieczenie upiec.Zaludnic
      powstajacy Izrael-bo jak wiecie to nikt z diaspory sie nie kwapil do nowego
      panstwa a drugi interesik to polski antysemityzm.No to senior Doku pogromkami
      kierowal a i juniorkowi Doku posadke w finansach urobil.A jakze zydek przeciez
      jest to w finansach trzeba sie zakotwiczyc.
      Doku jestec najbardziej znienawidzonym zydem o jakiego sie kiedykolwiek otarlem.

• calipso Czy to sa ci uczciwi Zydzi Doku? 01.10.02, 08:13
        www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_020925/publicystyka/publicystyka_a_7.html
    • Gość: doku Nie wiedziałem że młodzi antysemici są aż tak ... IP: *.mofnet.gov.pl 01.10.02, 11:34
      ... bardzo niezorientowani. A przecież żyje jeszcze tyle osób, które pamiętają
      przedwojennych Żydów. Dziadek np. mi opowiadał, że często kupował u Żyda, bo
      było tanio, a Żyd nigdy nie nabrał klienta, nie sprzedał mu towaru zepsutego
      czy felernego.

Teściowa pochodzi ze wsi, stąd mam relacje o Żydach wsiowych. Rozejrzyjcie się
      wokół siebie, mnóstwo ludzi pamięta jeszcze przedwojennych Żydów. Wszystkie
      relacje są zgodne: Żydzi byli skromni i uczciwi, nawet miłosierni. Nie raz
      biedny, zadłużony u Żyda klient przekonał się, że może liczyć na umorzenie
      części długu. Żyd mówił: oddaj mi ile możesz, ale kupuj nadal u mnie - to mi
      się bardziej opłaca niż stracić klienta. Biedny Polak zawsze mógł liczyć na
      pomoc u Żyda, którego był klientem.

Nawet nie wspomnę o tym, ile Żydzi dobrego zrobili dla Państwa, dla rozwuju
      gospodarki ...

PS. Śmieszne jest, kiedy antysemita próbuje zwykłego człowieka obrazić
      nazywając go Żydem. To nie jest obraźliwe, jeśli chcecie, mogę być dla was
      Żydem - to mi nawet pochlebia.
      • Gość: Swiadek Doku co ty wygadujesz??? IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 01.10.02, 15:47
        zastanow sie co ty wygadujesz?
        czy to za ich uczciwosc ich zamknieto i spalono w stodole w Jedwabnem?
        wygoniono z kraju w 1968?
        setki pogromow w calej europie, to wynik docenienia ich uczciwosci.
        dochodzi do takiego momentu kiedy ludzie juz po prostu nie moga wiecej zniesc
        ich "uczciwosci". woda w dzbanie sie przelewa i grupa ludzi dokonuje zbrodni na
        grupie zydow ktorzy im tyle zla wyzadzili ze ci dobrzy staja sie tymi zlymi.
        Nawet dzis w Nowym Jorku w sabwayu w drodze do pracy, bezdomny facet glosno
        gadal do siebie, normalnie kazdy sie odwraca , probuje ignorowac. Ten gadal jak
        najety przez dobre pol godziny, jechal na zydow ostro, ile to uczciwosci
        ostanio nawyczyniali. I nie to mnie zintrygowalo ze jakis
        oblakaniec "antysemita" mowil glosno to co ja juz dawno wiedzialem , ale fakt
        ilu ludzi po cichutku kiwalo potakujaco glowami, i nasze ukradkowe spojrzenia
        wyrazajace zrozumienie. Jest to dla mnie znakiem ze ludzie powoli otwieraja
        oczy, moze jesli faktycznie jestes nie zydem, tylko goyem tak jak ja, moze i ty
        kiedys otworzysz oczy , oby nie stalo sie to jak juz bedzie za pozno.
        • Gość: Fląder Co się pije w speakeasy? IP: *.acn.waw.pl 01.10.02, 15:58
          Czy tam sprzedają tez polski bimber i samogon w takich litrówkach, z korkami z gazety?

I też bym chciał wiedziec, czy wpuszczają tam Gejów?
          • Gość: Swiadek A skad ja moge wiedziec? IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 01.10.02, 16:10
            Speakeasy to jedna z wiekszych ISP w USA , a co tam pija to kto ich tam wie. Ja
            wlasnie koncze poranna kawke i (ale sie zdradzilem) zydowskiego bajgla z cream
            cheesem.
            tak , przyznaje mimo ze tez jestem tu zaliczany do "anty' jem zydowskie bajgle,
            za to im sie naleza slowa pochwaly, no za chalke i gefilte fish jeszcze ale to
            juz inna historia.
            • Gość: Fląder Re: A skad ja moge wiedziec? IP: *.acn.waw.pl 01.10.02, 16:19

> Speakeasy to jedna z wiekszych ISP w USA ,

A ja myslalem, ze nadajesz z takiej nielegalnej mordowni, gdzie wpuszczaja na hasło i sprzedaja przemycany bimber (nazwa burbon, albo munszajn). Zawsze jak jest am. film o gangsterach to takie cos pokazują. Ale nigdy tam nie było widac żadnych Gejów.

Chętnie bym sie tam zatrudnil. Mam czarne wlosy, to bym mogl udawać Włocha albo Greka.
        • Gość: doku właśnie za to IP: *.mofnet.gov.pl 01.10.02, 17:06

> czy to za ich uczciwosc ich zamknieto i spalono w stodole w Jedwabnem?

tak było

> wygoniono z kraju w 1968?

na rozkaz ZSRR obrażonego na Izrael za to, że przyjął pomoc od USA - to czyste
          fakty z najnowszej historii - a w co ty wierzysz

> jechal na zydow ostro, ile to uczciwosci
          > ostanio nawyczyniali.

Nie zmieniaj tematu. Ja piszę o polskich Żydach sprzed Wojny i o stracie, jaką
          nasz naród poniósł.

> oblakaniec "antysemita" mowil glosno to co ja juz dawno wiedzialem,
          > ale fakt ilu ludzi po cichutku kiwalo potakujaco glowami,
          > i nasze ukradkowe spojrzenia
          > wyrazajace zrozumienie. Jest to dla mnie znakiem ze ludzie powoli otwieraja
          > oczy, moze jesli faktycznie jestes nie zydem, tylko goyem tak jak ja,
          > moze i ty kiedys otworzysz oczy

Powiem więcej, widzą to co piszesz, wytrzeszczam oczy, a mimo to im nie wierzę.
          Żyjecie tam w tym metrze jak w jakimś koszmarnym śnie. Dziwię się tylko że
          mieszkańcy zakamarków metra mają dostęp do Internetu.
    • bimi Re: nagroda NOBLA dla DOKU 01.10.02, 16:34

> cutuje laureata:
      >
      > w finansach i bankowosci. Nasz naród wciąż cierpi z powodu tej pustki, którą

Doku, ty jesteś mistrzem!!! :)
      Nawet jesli z tym Noblem nie wypali, to moje zdanie jest takie, że Pan Ariel
      powinien pomyslec o jakiejs nagordzie dla ciebie. Kto wie, może w końcu się
      doczekasz i nawet pozwoli ci dotknąć swego czoła. Życze ci tego z całego serca -
      taki talent jak twoj nie powinien pozostać niezauważony.
      • Gość: doku Czy myślimy o tym samym? Jeśli tak to chyba nie... IP: *.mofnet.gov.pl 01.10.02, 17:12
        bimi napisał:

> Pan Ariel
        > powinien pomyslec o jakiejs nagordzie dla ciebie.

... kojarzę po całym dniu pracy, bo znam tylko jednego Ariela - właściciela
        fabryki proszku do prania ... ale co ja w takim razie piorę, czy o co chodzi?
        • Gość: Ania Re: Czy myślimy o tym samym? Jeśli tak to chyba n IP: *.upc.chello.be 01.10.02, 17:30
          Gość portalu: doku napisał(a):

> bimi napisał:
          >
          > > Pan Ariel
          > > powinien pomyslec o jakiejs nagordzie dla ciebie.
          >
          > ... kojarzę po całym dniu pracy, bo znam tylko jednego Ariela - właściciela
          > fabryki proszku do prania ... ale co ja w takim razie piorę, czy o co chodzi?

Doku dostaniesz Nobla za rzniecie glupa.
          • bimi Re: Czy myślimy o tym samym? Jeśli tak to chyba n 01.10.02, 17:51
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> > ... kojarzę po całym dniu pracy, bo znam tylko jednego Ariela - właściciela
            > > fabryki proszku do prania ... ale co ja w takim razie piorę, czy o co chod
            > zi?
            >
            > Doku dostaniesz Nobla za rzniecie glupa.

No wiesz Doku?! Pana Ariela do proszku do prania porównywać!

Kurcze, no i zobacz; właśnie popsułeś sobie u niego dobrą reputację na którą
            tak długo pracowałeś! Choć mam nadzieję, że nie dotrą do niego echa tego
            drobnego incydentu...
            Ja ci naprawdę dobrze życzę; uważam, że jak ktoś poniża się tak bardzo, to
            niesprawiedliwe było by, gdyby nic z tego nie miał. To by było tak, jak by
            wykorzystać dziwkę i jej nie zapłacić.
            • Gość: doku Wiem że wy - islamiści - swoje żony traktujecie... IP: *.mofnet.gov.pl 02.10.02, 12:52
              bimi napisał:

> by
              > wykorzystać dziwkę i jej nie zapłacić.

...gorzej niż prostytutki, ale u nas, jeżeli kobieta oddaje się za darmo, to
              otrzymuje szacunek, bo robi to z miłości lub wdzięczności, albo dla własnej
              przyjemności.

Demaskujesz swoją interesowność, która stoi za poparciem, jakie udzielasz
              terrorystom
              • bimi Re: Wiem że wy - islamiści - swoje żony traktujec 02.10.02, 15:08

> bimi napisał:
                >
                > > by
                > > wykorzystać dziwkę i jej nie zapłacić.
                >
                > ...gorzej niż prostytutki, ale u nas, jeżeli kobieta oddaje się za darmo, to
                > otrzymuje szacunek, bo robi to z miłości lub wdzięczności, albo dla własnej
                > przyjemności.
                >
                > Demaskujesz swoją interesowność, która stoi za poparciem, jakie udzielasz
                > terrorystom

Oj doku, doku :)

A swoją drogą, zastanawiałem się wczoraj jeszcze nad tym tekstem, że "bardzo
                nam brakuje w Polsce mądrości i uczciwości Żydów"...
                No więc, czy to też wydrukowałeś i pokazałeś swojej żonie? Jaka była jej
                reakcja? Albo nie; czy twoja żona używa e-maila? Daj mi prosze jej adres, co?
                Obiecuję, że nikomu go nie przekażę.
          • Gość: doku Teraz z rana sam się z tego śmieję, ale ja naprawd IP: *.mofnet.gov.pl 02.10.02, 12:55
            o ludziach wielkich myślę nazwiskami, jak np. o Koperniku czy Michniku
            • Gość: sdf Re: Teraz z rana sam się z tego śmieję, ale ja na IP: *.103.hostpool.rsmi.com 02.10.02, 21:59

> o ludziach wielkich myślę nazwiskami, jak np. o Koperniku czy Michniku

DOKU SPOTKAJ SIE Z FREDZIEM54 I SOBIE ZROBCIE W TYLEK BO TAK LUBICIE.
              • Gość: Swiadek Doku zwolniony??? IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 03.10.02, 20:15
                cos jej nie widac, moze ja wyslali sluzbowo do izraela na szkolenie w
                malwersacjach?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka