piotrek_zalogowany 06.11.05, 13:37 Niech żyje islam - religia pokoju i jej dobroduszni wyznawcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samsone Chyba bardziej dla piotka, naucz sie 06.11.05, 16:16 arabku lepiej czytac, zanim cos napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Gdzie są obrońcy praw czlowieka ? 06.11.05, 14:14 Dlaczego poprawni politycznie "użyteczni idioci" nie protestują,dlaczego nie organizuja jakiejś demonstracji w Teheranie , lub chociaż na przedmiesciach Paryża? Czyżby lewakopacyfiści dostali w d..ę we Francji i nagle przestraszyli sie tego "wspanialego Islamu" ? Odpowiedz Link Zgłoś
jasna77 Re: Gdzie są obrońcy praw czlowieka ? 06.11.05, 14:16 Mieszkam we Francji-czy mam juz wkladac czador? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Poczekaj do wyborów 06.11.05, 14:35 jasna77 napisała: > Mieszkam we Francji-czy mam juz wkladac czador? Jeszcze masz czas. Czador ubierz dopiero wtedy , gdy do władzy we Francji człkowicie legalnie dojdzie partia fundamentalistów islamskich i wytłumaczy Wam ,ze "racjonalizm" i odwrócenie sie od religii to postawa niewłaściwa. A kto bedzie miał inne zdanie , to majwyżej zostanie skrócony o głowę. Ale nie martw się , zawsze możesz liczyć na azyl polityczny w tym wyśmiewanym przez Was "katolickim ciemnogrodzie" , czyli Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: Poczekaj do wyborów 06.11.05, 14:37 remik.bz napisał: > jasna77 napisała: > > > Mieszkam we Francji-czy mam juz wkladac czador? > > Jeszcze masz czas. Czador ubierz dopiero wtedy , gdy do władzy we Francji > człkowicie legalnie dojdzie partia fundamentalistów islamskich i wytłumaczy > Wam ,ze "racjonalizm" i odwrócenie sie od religii to postawa niewłaściwa. A kto > > bedzie miał inne zdanie , to majwyżej zostanie skrócony o głowę. > Ale nie martw się , zawsze możesz liczyć na azyl polityczny w tym wyśmiewanym > przez Was "katolickim ciemnogrodzie" , czyli Polsce. Gdzie w miedzyczasie nastanie obowiazek noszenia moherowego bereta. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Poczekaj do wyborów 06.11.05, 14:59 old.european napisał: Gdzie w miedzyczasie nastanie obowiazek noszenia moherowego bereta. A kto go nie bedzie nosił , temu zgodnie z postepową ideologią ( wychwalaną przez lewako-pacyfistów) nowych ludzi Zachodu publicznie urżnie sie głowę . To miales na mysli , prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Re: Poczekaj do wyborów 06.11.05, 16:17 kiedy taki obowiacek w jakims panstwie byl, cos znow ci sie pomyrdalo.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasna77 Re: Poczekaj do wyborów 06.11.05, 14:39 Tak jest,poczekam do wyborow-wtedy Francuzi zaglosuja na Front Narodowy i inne antyimigranckie partie.Szczerze mowiac,licze na to. A Polska to tez moja Ojczyzna i nigdy Jej nie wysmiewam. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Poczekaj do wyborów 06.11.05, 14:55 jasna77 napisała: > Tak jest,poczekam do wyborow-wtedy Francuzi zaglosuja na Front Narodowy i inne > antyimigranckie partie.Szczerze mowiac,licze na to. > A Polska to tez moja Ojczyzna i nigdy Jej nie wysmiewam. Sorry , rzeczywiście nie wyśmiewasz, jestem troche przewrazliwiony. Na tym forum wysmiewanie sie z Polski przez "emigrantów" jest niestety na "topie" Odpowiedz Link Zgłoś
gocanowo kazdy pretekst jest dobry, by sie zony pozbyc 06.11.05, 14:18 i to niezaleznie od czasu i miejsca. Gdyby przeanalizowac przyczyny mordowania przez polakow-katolikow, tez byloby ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
maciekzy Nie Irak, ale Iran i nie zabil, ale bzyknal 06.11.05, 14:19 Z tym pretem to tez pewnie nie tak... a ze byl dlugi to inaczej nie mogli napisac w tym Afganistanie Odpowiedz Link Zgłoś
samsone i napewno meza do parlamenru wybiora. 06.11.05, 14:59 jako dobrego musulmana. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Młodą miał żonę........................ 06.11.05, 15:07 ['] ['] ['] religiapokoju.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?607542 Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Młodą miał żonę........................ 06.11.05, 15:41 W południowym klimacie kobiety bardzo szybko się starzeją. Ciekawe, w jakim wieku zaczęła się malować? Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Re: Młodą miał żonę........................ 06.11.05, 16:18 w jakim wieku ja pojal, jak on jeszcze dzieckiem byla....i z kogo przyklad wzial. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Irak: zabił żonę bo się umalowała 06.11.05, 16:10 "Żona ciągle doprowadzała mnie do furii, bo ubierała się zbyt frywolnie i miała przesadny makijaż" - oświadczył rozzłoszczony małżonek. ******************************* Mentalność Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Od kiedy Iran Irakiem jest... 06.11.05, 16:15 moze w dawnych czsach byl, ale teraz nim nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 nie ze sie umalowala, ale ,ze sie wyzywajaco umalo 06.11.05, 16:33 wala Nie rozgrzeszam dziadka, bo powinien zlapac do reki cos innego, a nie od razu pret metalowy. W tym klimacie to chyba taki makijaz na pomarszczona szyje splywa,albo jeszcze nizej...,wiec mozna sie chyba zdenerwowac Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: nie ze sie umalowala, ale ,ze sie wyzywajaco 06.11.05, 20:03 Bo dodała za mało utwardzacza do szpachlówki. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesio13 Po prostu islam co sie dziwicie. 06.11.05, 20:06 Robia to od zawsze a tu takie zdziwienie. Odpowiedz Link Zgłoś