marcus_crassus 18.11.05, 00:56 na forum nie ma muslimow... :) naprawde. w Polsce jest zaledwie 20 pare tysiecy muslimow i na tym forum prawie nie wystepuja. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antymuslim1 A 'Polacy' za granica????? 18.11.05, 01:00 Czesc z nich mogla przejsc na iSSlam Wiem, ze polskich muslimow nalezy szukac na arabia.pl czy islam-in-poland.org co nie zmienia faktu, ze tutaj tez wystepuja. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus jojo, Ty sie zamiast za muslimami uganiac 18.11.05, 01:11 wzialbys sie jak rebe przykazal za interesy i dogladac kamienice byc przyjechal. przy okazji marcus tez by cos zarobil a jak ty sie bedziesz tylko za muslimami uganial i rebe bedzie zly, i marcus biedny i Ty geszeftu nie zrobisz. a muslimy nadal beda sie po krzakach chowaly Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Zdawało mi się, że to kolejny klon użytkownika 18.11.05, 01:13 wojo/lechu/hans/(kilkanaście innych). No proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nie, to jojo 18.11.05, 01:15 jojo to porzadny Zydek. tylko zamiast obiecane geszefty zalatwiac zajal sie ganianiem muslimow na forum GW. z jojem zawsze same klopoty :P Odpowiedz Link Zgłoś
antymuslim1 Nie jestem zaden jojo 18.11.05, 01:18 Jestem stosunkowo nowym forumowiczem i zapewniam Was, ze uzywam jedynie tego nicka. Mam propozycje marcus. Ty bedziesz krytykowal iSSlam i zarabial, a ja to bede robic za friko. DEAL? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus jojo, tylko mi sie nie wymiguj 18.11.05, 01:19 poznalbym Cie na 1000 kilometrow :) brakowalo mi Ciebie jojo. no dobra. niech Ci bedzie. bierz sie za muslimow. ale nie zapomnij o kamienicach Odpowiedz Link Zgłoś
antymuslim1 naprawde jestem nowym forumowiczem czlowieku!! 18.11.05, 01:21 Nie moge tego udowodnic, wiec musisz uwierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus gdybys nie walna jeszcze tego "deal" na koncu 18.11.05, 01:21 to bym sie zastanawial. a tak to po ptokach jojo :P Odpowiedz Link Zgłoś
antymuslim1 Facet nie wmawiaj mi czegos co nie jest prawda. 18.11.05, 01:23 Mozesz sobie wierzyc, ze jestem ktos tam, ale ja naprawde jestem nowy. Koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll o/t 18.11.05, 01:18 Mam na skrzynce interesujący, choć niekoniecznie przystający do linii Eurojihadu artykuł. Chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus wal. ale ja ide spac :) 18.11.05, 01:20 poza tym nie moge juz patrzec na islam. ile mozna?? wylazi mi juz uszami islam. mam wrazenie ze sie kiedys konwertuje Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Fakt, sprawy krajowe teraz ciekawsze. 18.11.05, 01:22 Mówię to ze swojej perspektywy, tzn. osoby, która nie redaguje krytycznej strony o islamie. Odpowiedz Link Zgłoś
antymuslim1 OSZALALES???????????????????????? ??????????? 18.11.05, 01:22 Czlowieku polecam ladne latynoski, karaibianki czy mieszkanki Oceanii jako lekarstwo. Nawet nie mysl o przyjeciu tej ideologii!!!!! OPAMIETAJ SIE!!!!! HELP!!!! MARCUS ma depresje!!! Chce przejsc na iSSlam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antymuslim1 ODPOWIEDZ 18.11.05, 01:19 Jestem stosunkowo nowym forumowiczem i zapewniam Was, ze uzywam jedynie tego nicka. Mam propozycje marcus. Ty bedziesz krytykowal iSSlam i zarabial, a ja to bede robic za friko. DEAL? Odpowiedz Link Zgłoś