18.11.05, 00:56
na forum nie ma muslimow...

:)

naprawde. w Polsce jest zaledwie 20 pare tysiecy muslimow i na tym forum prawie nie wystepuja. :)
Obserwuj wątek
    • antymuslim1 A 'Polacy' za granica????? 18.11.05, 01:00
      Czesc z nich mogla przejsc na iSSlam

Wiem, ze polskich muslimow nalezy szukac na arabia.pl czy islam-in-poland.org
      co nie zmienia faktu, ze tutaj tez wystepuja.
      • marcus_crassus jojo, Ty sie zamiast za muslimami uganiac 18.11.05, 01:11
        wzialbys sie jak rebe przykazal za interesy i dogladac kamienice byc przyjechal. przy okazji marcus tez by cos zarobil

a jak ty sie bedziesz tylko za muslimami uganial i rebe bedzie zly, i marcus biedny i Ty geszeftu nie zrobisz.

a muslimy nadal beda sie po krzakach chowaly
        • mmkkll Zdawało mi się, że to kolejny klon użytkownika 18.11.05, 01:13
          wojo/lechu/hans/(kilkanaście innych).
          No proszę...
          • marcus_crassus nie, to jojo 18.11.05, 01:15
            jojo to porzadny Zydek. tylko zamiast obiecane geszefty zalatwiac zajal sie ganianiem muslimow na forum GW. z jojem zawsze same klopoty :P
            • antymuslim1 Nie jestem zaden jojo 18.11.05, 01:18
              Jestem stosunkowo nowym forumowiczem i zapewniam Was, ze uzywam jedynie tego
              nicka.

Mam propozycje marcus. Ty bedziesz krytykowal iSSlam i zarabial, a ja to bede
              robic za friko.

DEAL?
              • marcus_crassus jojo, tylko mi sie nie wymiguj 18.11.05, 01:19
                poznalbym Cie na 1000 kilometrow :)

brakowalo mi Ciebie jojo. no dobra. niech Ci bedzie. bierz sie za muslimow. ale nie zapomnij o kamienicach
                • antymuslim1 naprawde jestem nowym forumowiczem czlowieku!! 18.11.05, 01:21
                  Nie moge tego udowodnic, wiec musisz uwierzyc.
                  • marcus_crassus gdybys nie walna jeszcze tego "deal" na koncu 18.11.05, 01:21
                    to bym sie zastanawial. a tak to po ptokach jojo :P
                    • antymuslim1 Facet nie wmawiaj mi czegos co nie jest prawda. 18.11.05, 01:23
                      Mozesz sobie wierzyc, ze jestem ktos tam, ale ja naprawde jestem nowy. Koniec
                      kropka.
            • mmkkll o/t 18.11.05, 01:18
              Mam na skrzynce interesujący, choć niekoniecznie przystający do linii Eurojihadu
              artykuł. Chcesz?
              • marcus_crassus wal. ale ja ide spac :) 18.11.05, 01:20
                poza tym nie moge juz patrzec na islam. ile mozna?? wylazi mi juz uszami islam. mam wrazenie ze sie kiedys konwertuje
                • mmkkll Fakt, sprawy krajowe teraz ciekawsze. 18.11.05, 01:22
                  Mówię to ze swojej perspektywy, tzn. osoby, która nie redaguje krytycznej strony
                  o islamie.
                • antymuslim1 OSZALALES???????????????????????? ??????????? 18.11.05, 01:22
                  Czlowieku polecam ladne latynoski, karaibianki czy mieszkanki Oceanii jako
                  lekarstwo.

Nawet nie mysl o przyjeciu tej ideologii!!!!!
                  OPAMIETAJ SIE!!!!!

HELP!!!! MARCUS ma depresje!!! Chce przejsc na iSSlam!!!
        • antymuslim1 ODPOWIEDZ 18.11.05, 01:19
          Jestem stosunkowo nowym forumowiczem i zapewniam Was, ze uzywam jedynie tego
          nicka.

Mam propozycje marcus. Ty bedziesz krytykowal iSSlam i zarabial, a ja to bede
          robic za friko.

DEAL?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka