Dodaj do ulubionych

Cala prawda o jojo

15.10.02, 08:15
Po pierwsze on mieszka w Niemczech, a nie w USA. Ale koniecznie chcialby byc
uwazanym za Jankesa.

Po drugie, uzywa od wielu, wielu lat roznych nikow. Najpierw byl
to "Szlomcio", potem przez dluzszy okres zwal siebie "Egon", a ostatnio
zszedl na "jojo" i wiele innych nikow. Ale nie trudno rozpoznac jego "styl".

Po trzecie, jestem wiecej niz pewien tego, ze jest to jakis przykuty do wozka
inwalidzkiego kaleka. Pisze to nie bez przyczyny. Osobnik ten nadaje przez
prawie 24 godziny na dobe, 7 dni w tygodniu. Przykro mi to stwierdzic, ale
to jest jego jedyna rozrywka - ublizanie innym na tym forum.

Nie pozostaje nic innego jak calkowita ignoracja jego wpisow.
Obserwuj wątek
    • kalinka5 zgadzam sie z Toba kochanie, pozdr. 15.10.02, 08:48
      • Gość: jojo helga SZMATO gdzie jestes-bron mnie IP: *.proxy.aol.com 15.10.02, 13:56
        • Gość: jojojeb SZMATA ma bronic PAPIER TOALETOWY UZYWANY? IP: 168.143.113.* 15.10.02, 17:15
    • drf Quickly ale jojo to twoj przyjaciel? 15.10.02, 17:50
    • pauline_kaczanow Poza tym raz uzywal nicka frederick litwar 15.10.02, 17:54
      od razu wydal mi sie podejrzany. Ale korespondowalam poniewaz wypaplal tysiace
      rzeczy .....
      • quickly nie mam zwyczaju kopac lezacego... 15.10.02, 23:26
        Moze bym i dolozyl jeszcze co nie co, ale szkoda czasu i fatygi. Nie mam
        ochoty i nie chce robic posmiewiska z inwalidy/kaleki.

• Gość: J.Bond Re: nie mam zwyczaju kopac lezacego... IP: *.108.252.64.snet.net 15.10.02, 23:34
          Jojo to kaleka w kazdym tego slowa znaczeniu! Tylko wspolczuc...matce.

Pozdrawiam Quickly ! long time no see..;)

J.Bond

• szef3 a gdzie hans i 88 ? 16.10.02, 00:12
            czy ktos mi wytlumaczy ich nieobecnosc?
            towarzysze
            moze ty oo7 ?
            • Gość: J.Bond Re: a gdzie hans i 88 ? IP: *.108.252.64.snet.net 16.10.02, 00:28
              szef3 napisał:

> czy ktos mi wytlumaczy ich nieobecnosc?
              > towarzysze
              > moze ty oo7 ?

Uzbrajaja i trenuja Aborygenow ktorym Helga sprzedala golony agrest;)
              • kot_allaha a Yiddele Kingfish wojo ? Mosze ? Miriam ? 16.10.02, 00:41
                Gość portalu: J.Bond napisał(a):

> szef3 napisał:
                >
                > > czy ktos mi wytlumaczy ich nieobecnosc?
                > > towarzysze
                > > moze ty oo7 ?
                >
                > Uzbrajaja i trenuja Aborygenow ktorym Helga sprzedala golony agrest;)
                ......................................................................
                co z tymi interesami ?
                Gdzie schowal Trocki kase ?
              • _helga Re: a gdzie hans i 88 ? 16.10.02, 01:19
                Gość portalu: J.Bond napisał(a):

> szef3 napisał:
                >
                > > czy ktos mi wytlumaczy ich nieobecnosc?
                > > towarzysze
                > > moze ty oo7 ?
                >
                > Uzbrajaja i trenuja Aborygenow ktorym Helga sprzedala golony agrest;)

A dokladniej, to Quickly sprzedal. Jojo wymyslil, ja ten agrest golilam,
                Mr.Conti dal transport, sprzedal quickly, Aborygeni zezarli. I teraz quickly
                nikomu z nas nie chce oddac tej czesci kasy ktora sie nalezy!
                • Gość: jojo Re: a gdzie hans i 88 ? IP: *.proxy.aol.com 16.10.02, 01:22
                  _helga napisała:

> Gość portalu: J.Bond napisał(a):
                  >
                  > > szef3 napisał:
                  > >
                  > > > czy ktos mi wytlumaczy ich nieobecnosc?
                  > > > towarzysze
                  > > > moze ty oo7 ?
                  > >
                  > > Uzbrajaja i trenuja Aborygenow ktorym Helga sprzedala golony agrest;)
                  >
                  >
                  > A dokladniej, to Quickly sprzedal. Jojo wymyslil, ja ten agrest golilam,
                  > Mr.Conti dal transport, sprzedal quickly, Aborygeni zezarli. I teraz quickly
                  > nikomu z nas nie chce oddac tej czesci kasy ktora sie nalezy!
                  >
                  • _helga Re: a gdzie hans i 88 ? 16.10.02, 01:27
                    Gość portalu: jojo napisał(a):

> _helga napisała:
                    >
                    > > Gość portalu: J.Bond napisał(a):
                    > >
                    > > > szef3 napisał:
                    > > >
                    > > > > czy ktos mi wytlumaczy ich nieobecnosc?
                    > > > > towarzysze
                    > > > > moze ty oo7 ?
                    > > >
                    > > > Uzbrajaja i trenuja Aborygenow ktorym Helga sprzedala golony agrest;)
                    > >
                    > >
                    > > A dokladniej, to Quickly sprzedal. Jojo wymyslil, ja ten agrest golilam,
                    > > Mr.Conti dal transport, sprzedal quickly, Aborygeni zezarli. I teraz quick
                    > ly
                    > > nikomu z nas nie chce oddac tej czesci kasy ktora sie nalezy!
                    > >
                • quickly helga co ty wlasciwie robisz w ym Wroclawiu??? 16.10.02, 01:23
                  U mnie 9:25 rano, u ciebie chyba po 1-ej w nocy. Czy ty dziecinko nie masz
                  faceta, ktory zaaplikowalby ci nieco "srodkow nasennych"??? ;)))
                  • _helga Re: helga co ty wlasciwie robisz w ym Wroclawiu?? 16.10.02, 01:25
                    quickly napisał:

> U mnie 9:25 rano, u ciebie chyba po 1-ej w nocy. Czy ty dziecinko nie masz
                    > faceta, ktory zaaplikowalby ci nieco "srodkow nasennych"??? ;)))

Dzisiaj nie mam:)))))
                    A poza tym na ciebie czekam, zeby ci sprzedac Dzwon Zygmunta!!!!
                    • kot_allaha a rewolucje obrazkowa pamietacie ? 16.10.02, 01:31
                      • wesoly3 Re: a rewolucje obrazkowa pamietacie ? 16.10.02, 01:51
                        ale te zydy to pojeby.

Taka helga to musi miec morde jak
                        kasownik tramwajowy - bo nikt francy
                        nie chce dotknac
                        jojo - to juz wiadomo
                        pauline - ma ewidentne gowno zamiast mozgu
                        i z tworek pewnie nadaje
                        koachanka - wiadomo - szkoda gadac
                        Co za zwierzyniec - kurwa ich mac
                        • Gość: jojo Re: a rewolucje obrazkowa pamietacie ? IP: *.proxy.aol.com 16.10.02, 03:06
                          wesoly3 napisał:

> ale te zydy to pojeby.
                          >
                          > Taka helga to musi miec morde jak
                          > kasownik tramwajowy - bo nikt francy
                          > nie chce dotknac
                          > jojo - to juz wiadomo
                          > pauline - ma ewidentne gowno zamiast mozgu
                          > i z tworek pewnie nadaje
                          > koachanka - wiadomo - szkoda gadac
                          > Co za zwierzyniec - kurwa ich mac
                          Ty Puls,juz ci wiecej chamie ublizal nie bede,to zadnego sensu nie ma .Powiem
                          ci tylko jedno baranie,ODPIERDOL SIE ODE MNIE RAZ NA ZAWSZE ,OK ? DEBILU Z
                          WIOSKI szikagoskiej !?
                      • _helga ADMIN!? CO JEST!????? 16.10.02, 01:58
                        Posty zniknely!!!!! Zapytaj sie kogos kto wtedy w GW pracowal! Nie puscilam
                        zadnej podrobki, ta strona tak wygladala NAPRAWDE!!!!!
                        • _helga KOCIE ALLAHA. TO WSZYSTKO PRZEZ CIEBIE. 16.10.02, 02:04
                          _helga napisała:

> Posty zniknely!!!!! Zapytaj sie kogos kto wtedy w GW pracowal! Nie puscilam
                          > zadnej podrobki, ta strona tak wygladala NAPRAWDE!!!!!
                          >
                          • Gość: jojo nienawidze wiesniaka wesolego 3 IP: *.proxy.aol.com 16.10.02, 03:13
                            to glupek z Szikago bezmozgowy.Utrzymuje sie przy zyciu,dzieki matce
                            swojej,ktora rencistka z Unii Kurew Przezytych jest ! To Wstyd ,zeby taka matke
                            porzadna dalej cyckac !!!
                          • kot_allaha Re: KOCIE ALLAHA. TO WSZYSTKO PRZEZ CIEBIE. 16.10.02, 03:15
                            _helga napisała:

> _helga napisała:
                            >
                            > > Posty zniknely!!!!! Zapytaj sie kogos kto wtedy w GW pracowal! Nie puscila
                            > m
                            > > zadnej podrobki, ta strona tak wygladala NAPRAWDE!!!!!
                            > >
                            • Gość: jojo Quickly to dziobaka IP: *.proxy.aol.com 16.10.02, 03:22
                              odbyt !!!
                        • quickly Ty sie Helga nie tlumacz! 16.10.02, 02:15
                          My doskonale wiemy, ze jestes zakochana w intelekcie swojegego ulubienca Z
                          Niemiec. Mniej wiecej od roku zaczelas pisac na jego poziomie.

No a teraz zegnam.

W kazdym razie pamietaj: "Wisdom is no monopoly of one continent or one race."
                          (Mahatma Gandhi)
                          • _helga Re: Ty sie Helga nie tlumacz! 16.10.02, 02:19
                            quickly napisał:

> My doskonale wiemy, ze jestes zakochana w intelekcie swojegego ulubienca Z
                            > Niemiec. Mniej wiecej od roku zaczelas pisac na jego poziomie.
                            >
                            > No a teraz zegnam.
                            >
                            > W kazdym razie pamietaj: "Wisdom is no monopoly of one continent or one
                            race."
                            >
                            > (Mahatma Gandhi)

Hmm... Quickly, czy ty przypadkiem nie zauwazyles, ze znowu przesadzasz?
                            Nabluzgales jojo i wyzwales od kalek. Jakby ci tu powiedziec. Zaden kontynent
                            nie ma monopolu na kulture osobista, nawet Australia...
                            • quickly Czas na czarna kawe z odrobina mleka! 16.10.02, 02:31
                              Jestem daleki od narzekania.

Napisz do mnie jak twoj ulubieniec napisze cos "normalnego". Nie musi to byc
                              jakies wyczynowe arcydzielo, lub inna tego typu rozprawa filozoficzna. Po
                              prostu zwykly, ludzki post, w ktorym dzieli sie swoimi spostrzezeniami, bez
                              ublizania innym.

A ze jest to rzecza raczej nie mozliwa, wiec nie ludze sie na rychla, lub
                              jakakolwiek odpowiedz. "Duma" mu na to nie pozwoli.

"Pride is hateful before God and man."
                              (Ecclesiasticus 10:13)
                              • _helga Re: Czas na czarna kawe z odrobina mleka! 16.10.02, 02:36
                                quickly napisał:

> Jestem daleki od narzekania.
                                >
                                > Napisz do mnie jak twoj ulubieniec napisze cos "normalnego". Nie musi to byc
                                > jakies wyczynowe arcydzielo, lub inna tego typu rozprawa filozoficzna. Po
                                > prostu zwykly, ludzki post, w ktorym dzieli sie swoimi spostrzezeniami, bez
                                > ublizania innym.
                                >
                                > A ze jest to rzecza raczej nie mozliwa, wiec nie ludze sie na rychla, lub
                                > jakakolwiek odpowiedz. "Duma" mu na to nie pozwoli.
                                >
                                > "Pride is hateful before God and man."
                                > (Ecclesiasticus 10:13)

jak mu przestaniesz ublizac to sie pewnie odezwie. Tym bardziej ze widzialam ze
                                sie na twoj widok ucieszyl, glupku jeden.
                            • _helga Re: Ty sie Helga nie tlumacz! PS. 16.10.02, 02:35
                              _helga napisała:

> quickly napisał:
                              >
                              > > My doskonale wiemy, ze jestes zakochana w intelekcie swojegego ulubienca Z
                              >
                              > > Niemiec. Mniej wiecej od roku zaczelas pisac na jego poziomie.
                              > >
                              > > No a teraz zegnam.
                              > >
                              > > W kazdym razie pamietaj: "Wisdom is no monopoly of one continent or one
                              > race."
                              > >
                              > > (Mahatma Gandhi)
                              >
                              > Hmm... Quickly, czy ty przypadkiem nie zauwazyles, ze znowu przesadzasz?
                              > Nabluzgales jojo i wyzwales od kalek. Jakby ci tu powiedziec. Zaden kontynent
                              > nie ma monopolu na kulture osobista, nawet Australia...
                              >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka