Dodaj do ulubionych

pytanie do remkkkkkkkkka....

02.01.06, 09:08
otworzyles watek pt "obsesyjna obrona morela przez jego rodakow". tytul
bardzo intrygujacy musze powiedziec.... zastanawiam sie tylko nad jednym: w
israelu zyje dzisiaj okolo 6 milionow obywateli. jak myslisz, ilu z
nich "obsesyjnie broni" morela? ilu z tych 6 milionow slyszalo wogole o
morelu?
widzisz, petaku i manipulancie pierwszej klasy..... praktycznie biorac na 6
milionow moze 2 tysiace slyszalo o nim. moze. i nie jestem pewna, czy cale
2000 broni go. i jesli nawet broni cale 2000, to tez nie mysle, ze
obsesyjnie.
oto jak remekkkk pokazuje swoj prawdziwy, prostacki i antysemicki charakter...
Obserwuj wątek
    • krystian71 Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 02.01.06, 09:47
      e tam,zeci sie tez chce...
      Nie jest wazne ilu obywateli Israela slyszalo o Morelu ,ilu go popiera,
      wyciagasz dane z kapelusza-wazne,ze to Panstwo Israel go popiera i odmawia jego
      extradycji.
      I to jest jeden z podstawowych bledow polityki panstwowej i prawdziwe zrodlo
      antysemityzmu .
      Jestes zdania,ze zanim napisze sie cos krytycznego o polityce twego panstwa
      nalezy samemu przeprowadzic socjologiczne badania,na ile dane posuniecie jest
      popularne i popierane przez jego obywateli?
      • dana33 Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 02.01.06, 10:12
        oczywiscie ze mi sie chce, krystek.... to co robi remekkkk ciagle i bez przerwy,
        to manipulacja i klamstwa i oskarzanie calego narodu zydowskiego. jesli
        czlowiek cos twierdzi, to powinien miec na to dowody. remekkkk ich nigdy nie ma.
        wszystko to to produkt jego chorej, nienawidzacej fantazji. kropka to slicznie
        toleruje. ja nie mam mozliwosci go zabanowac. jedyne co moge zrobic, to
        pokazywac jemu i innym, jak on manipuluje i klamie. wiec to robie.

o nie wydawaniu morela przez israel pisalismy tutaj juz dlugo i duzo i nie
        widze sensu do dalszych dyskusji na ten temat, bo to tylko ponowne przezuwanie.
        mysle, ze i polska ma paru swoich morelow, ktorzy sa po cichu chronieni przez
        kolejne rzady, prawda?
        • remekk Znowu się podjarała i snuje swoje debilne wizje 02.01.06, 10:48
          > to manipulacja i klamstwa i oskarzanie calego narodu zydowskiego. jesli
          W swoim zacietrzewieniu i zapiekłym szowiniźmie nie zauwazyła nawet tego jak to
          powołuje się na sprawiedlwiego wywodzącego się (przynajmniej biologicznie)
          z tego narodu własnie - Johna Sacka .
          Zreszta wielokrotnie powoływałem sie na sprawiedliwych - na Finkelsteina bodjże
          najczęściej na tym forum .
          > mysle, ze i polska ma paru swoich morelow, ktorzy sa po cichu chronieni
          przez
          > kolejne rzady, prawda?
          Polacy rozliczali marginesik - poczaszy juz od czasów wojny . Jeden ze
          skazanych - granatowy policjant z Otwocka został niedawno nagrodzony medalem
          sparwiedlwiy wsró narodów świata - poniewaz oprócz tego , ze był granatowym -
          ratował Zydów .
          Jednoczesnuie wykonawcy masowych zbrodni na Polakach - tak jka Chaim Lazar -
          chwalą się swoimi "dokonaniami" - lub tak jak Morel siedzA sobie w Izraelu .
          Ale tacy jka dana 33333333 osmielają się 'oskarżać" Polaków i odwracać kta
          ogonem wijąc sie niczym przyciśniete robale ... .
        • krystian71 Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 02.01.06, 11:20
          > mysle, ze i polska ma paru swoich morelow, ktorzy sa po cichu chronieni przez
          > kolejne rzady, prawda?
          nie, nie prawda, nie znam ani jednego takiego przypadku.Jesli ty znasz takiego
          ludobojce chronionego przez polskie wladze -to podaj.
          Nie sadz wszystkich podlug siebie i podlug israelskiego prawa i zwyczajow.
          A sprawa niestety nie umilknie, jakos mimo wielu waszych prob i wytaczania
          najciezszych dzial typu antysemityzm , nie udaje jej sie ukrecic lba.
          I nawet jak juz Morel umrze we wlasnym lozeczku jego przypadek, przypadek
          Wolinskiej lub zwyklych biznesowych hochsztaplerow zawsze bedzie wyciagany na
          swiatlo dzienne.
          Skoro sie nie chce wrzoda usunac, nalezy sie z tym liczyc.
        • grzegorz1948 Re: Dana ty durna palo poczytaj! 03.01.06, 00:37
          homepage.interaccess.com/~netpol/POLISH/public/mor.html
          www.ipn.gov.pl/a_191203_morel.html
          Zeby ci jeszcze w twojej lebce cos oswiecic to Eichmann wlasnorecznie nie zabil
          nikogo a wyscie go wlasnorecznie powiesili.Jestem tylko ciekawy czy jak
          Morelowi odetna rente czy wezniesz go tez na swoje utrzymanie.
          A najlepsze w tym jest ze teraz jest on na tapecie od Kaczorow tez Zydow ktorzy
          jednak troche inaczej widza moralnosc niz ty i Fredzio,dlatego dalej uwazam
          zescie sa buble eksportowe.
    • t0g Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 10:54
      Gdyby nawet doszło do ekstradycji owego Morela, to proces miałby przecież i tak
      tylko symboliczne znaczenie. Ludzi w wieku blisko 90 lat sie juz raczej do
      wiezienia nie wsadza.

Dlaczego wiec w takim razie nie można było urządzic procesu "in absentia"?
      • antek_cukierman Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 11:07
        Dlatego, że w polskim KK proces in absentia można przeprowadzić wobec
        oskarżonego zagrożonego niskim wyrokiem kary, gdzie wina jego nie ulega
        watpliwości - z reguły (choć nie zawsze)robią to sądy grodzkie.

W procesie o ludobójstwo zagrożone dożywotnim więzieniem (bo o to prokuratura
        oskarża Morela) musi być przeprowadzone pełne postępowanie procesowo-dowodowe,
        a oskarżony, obecny osobiście, musi mieć zagwarantowane prawo do obrony.
        • explicit Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 22:41
          Co imputujesz koszerny pajacu ze w Polsce nie ma adwokatow , czy ze Polska to
          banana republic ??? Jaka obrone mial Eichmann w Israel'u , jakie dowody ???
          Zeznania swiadkow i dokumenty z podpisami , dowody poszlakowe , to samo powinno
          wystarczyc w procesie tego sku#wysyna , Wolinskiej czy Michnika , nie uwazasz ?

Don't worry , procesu nie bedzie , bylby kamieniem u szyi w dalszej karierze
          koszernych przy korycie - Jeden byl prezydentem w kraju antysemitow , ktorzy to
          rzekomo wyssali z mlekiem matki , jego tata komendantem obozu , w ktorym
          likwidowano "wrogow" komuny , inny , media magnatem , a brat ,..

Rozumiesz o co chodzi ? Screw you ,...

przysiad

==============================================================================

W procesie o ludobójstwo zagrożone dożywotnim więzieniem (bo o to prokuratura
          oskarża Morela) musi być przeprowadzone pełne postępowanie procesowo-dowodowe,
          a oskarżony, obecny osobiście, musi mieć zagwarantowane prawo do obrony.

• antek_cukierman Spytaj, antysemicki przygłupie, 02.01.06, 23:11
            woźnego sądowego w najbliższym sądzie jakie są niezbędne warunki do otwarcia
            przewodu sądowego.
            Dobrze byłoby, żeby woźny znał parę słów po polsku, może zaskoczysz o co
            chodzi.

Sieg Heil!
            • explicit Re: Spytaj, antysemicki przygłupie, 02.01.06, 23:36
              Dla Eichmana , wystarczylo ze siem "stawil w sondzie" :))) Wystarczylo nie
              tylko na otwarcie przewodu sadowego , ale na kawalek powroza - Like I said ,
              antos , screw you ,... Merytorycznie bijesz dane , ciut , ale bijesz ,...

A rozumiesz dlaczego was nie lubia ? Moze to zbyt delikatnie , nu powiedzmy ,
              nienawidza wszedzie gdzie sie pokazecie ???

przysiad

woźnego sądowego w najbliższym sądzie jakie są niezbędne warunki do otwarcia
              przewodu sądowego.

• remekk antypolski głupol - cukierman chlasta nalewkowymi 06.01.06, 13:09
              ...inwektywami niczym małpa z brzytwą ... .
      • krystian71 Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 11:42
        prawo obowiazujace rozne pelni funkcje Tomeczku, nie tylko sluzy zemscie.
        Funkcje ostrzegawcza i edukacyjna tez, i te sa chyba najwazniejsze przy kazdej
        zbrodni.
        Bo to co sie stalo, to juz sie nie odstanie i zycia tym jego ofiarom nie
        przywroci nawet najsurowszy wyrok.
        Motyw odstraszajacy, dla ewentualnych nasladowcow jest duzo wazniejszy.
        Bo tak sie jakos dziwnie zlozylo,ze w przeciwienstwie do zbrodni hitlerowskich,
        te komunistyczne nigdy nie doczekaly sie sprawiedliwego sadu a ich ofiary ,
        przeciez tez jeszcze zyjace -zadoscuczynienia, chocby psychologicznego.
        Casus Morel pomaga tylko utrzymywac powszechny poglad,ze jest taki narod ,
        ktorego miedzynarodowe normy nie dotycza, a jego przedstawiciel,ktory popelni
        zbrodnie pozostanie bezkarny,jesli uda mu sie w odpowiednim czasie miedzy
        swoich schronic.
        A kwestia edukacyjna-wymaga wyjasnienia fakt,kto Morela ostrzegl,kto ulatwilmu
        wyjazd w momencie gdy zaczynalo sie przeciwko niemu dochodzenie,kto wyrobil mu
        papiery emerytalne,bo z tego co pamietam nastapilo to juz po jego
        wyjezdzie.Edukacyjna dlatego,bo potem podnosi sie fakt,ze ciemnogrod holduje
        jakims nieuzasadnionym teoriom spiskowym he,he
        • remekk Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 12:16
          > A kwestia edukacyjna-wymaga wyjasnienia fakt,kto Morela ostrzegl,kto
          ulatwilmu
          > wyjazd w momencie gdy zaczynalo sie przeciwko niemu dochodzenie,kto wyrobil
          mu
          > papiery emerytalne,bo z tego co pamietam nastapilo to juz po jego
          > wyjezdzie.Edukacyjna dlatego,bo potem podnosi sie fakt,ze ciemnogrod holduje
          > jakims nieuzasadnionym teoriom spiskowym he,he
          Podobnie jak z próba ucieczki zabójców Bohdana Piaseckiego ... .
        • dana33 Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 12:17
          nu, u nas wdowy po zamachowcach-samobojcach, jesli maja obywatelstwo
          israelskie, dostaja wdowie renty a ich dzieci renty jako sieroty. jak widac,
          wszedzie to prawo jest do siebie podobne. wy placicie morelowi, a my placimy
          zamachowcom mordercom.
          ale nie o to tu chodzi na tym watku. chodzi o to, ze remek klamie i manipuluje
          i to nie tylko w tym zacytowanym wyzej poscie, ale dzien w dzien w kazdym swoim
          poscie.
          • antek_cukierman Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 12:25
            Więc po co mu wątki poświęcać?

O tym że to dureń z natręctwami myślowymi wiadomo od początku pobytu na fś tego
            indywiduum. Dlatego też raz, dwa kopnąć w doopę, niech wie gdzie jego miejsce i
            starczy zaszczytów czubowi.
            A tak to zostawić go z jego pogaduszkami do krystka, cyklistki, grzesia, splita
            i paru innych pomniejszych kretynów. Ci go utulą w remkowym,patriotycznym
            smutku.

dana33 napisała:
            chodzi o to, ze remek klamie i manipuluje
            • dana33 Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 12:41
              napewno nie mam zamiaru poswiecac remkowi nie tylko watku, ale i nawet jednego
              slowa.... jak otwieram taki watek to po to, zeby pokazac innym jak ten typek
              manipuluje i klamie...
          • remekk Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 12:29
            dana33 napisała:

> nu, u nas wdowy po zamachowcach-samobojcach, jesli maja obywatelstwo
            > israelskie, dostaja wdowie renty a ich dzieci renty jako sieroty. jak widac,
            > wszedzie to prawo jest do siebie podobne. wy placicie morelowi, a my placimy
            > zamachowcom mordercom.
            > ale nie o to tu chodzi na tym watku. chodzi o to, ze remek klamie i
            manipuluje
            > i to nie tylko w tym zacytowanym wyzej poscie, ale dzien w dzien w kazdym
            swoim
            >
            > poscie.
            A ile jest państw na cąłym świecie z taka perfidią broni takich bandytów jak
            Morel . Ale oczywiście wszystkiemu winni Polacy - najwięcej moja skromna
            osoba .
            Jest to równie mądre jak tezy dna 333333 o moich "kłamstwach" - a moze jednak
            dono poda jakis konkretny pzrykąłd zamiast swoich projekcji
          • krystian71 Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 12:45
            dana, nic mi do tego,komu wy placicie.
            jak morel po sobie wdowe niewinna zostawi ,mozna by zaczac problem rozpatrywac.
            To MY placimy Morelowi a nie Autonomia Palestynska,wiec po coz tu mieszac jakas
            trzecia strone
            • dana33 Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 13:00
              oczywiscie, ze ci nic do tego. chcialam ci tylko pokazac, ze takie prawa sa
              wszedzie.
              • krystian71 Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 21:10
                Jakie znowu prawa?
                Israel wyplaca renty wdowom, a nie np. niedobitym terrorystom, chyba,ze
                udowodnisz mi , ze rowniez im wyplaca specjalne renty inwalidzkie.
                Aha a jeszcze wczesniej tym samym wdowom burzy domy.
        • schlagbaum Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 12:57
          krystian71 napisała:

>w przeciwienstwie do zbrodni hitlerowskich, te komunistyczne nigdy nie
          >doczekaly sie sprawiedliwego sadu a ich ofiary ,
          > przeciez tez jeszcze zyjace -zadoscuczynienia, chocby psychologicznego.

Ale teraz mamy w Polsce PIS.
          To przeciez ci, ktorzy zobowiazali sie rozliczyc zbrodnie komunistyczne.
          Mysle, ze intensywnosc dzialan prowadzacych do wydania Morela moze byc
          miernikiem ich wiarygodnosci. Czy juz cos w tym kierunku probowano zrobic a jak
          nie to dlaczego ?
          A
          • antek_cukierman Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 13:07
            Próbowano dwukrotnie. Dwukrotnie odmawiano, w poł. '90tych i w ub. roku.
            Istotnie, teraz pole do poPiS-u.

www.forum-znak.org.pl/index.php?t=przeglad&id=2577
            • schlagbaum Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 13:18
              antek_cukierman napisał:

> Próbowano dwukrotnie. Dwukrotnie odmawiano, w poł. '90tych i w ub. roku.
              > Istotnie, teraz pole do poPiS-u.
              >

To co mowil ten "farbowany lis" minister K. juz chyba dzisiaj sie nie liczy.
              Dzisiaj mamy innych, ktorzy mam nadzieje, ze pokazac potrafia wiecej niz tylko
              zamach na niezaleznosc mediow.
              • krystian71 Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 13:34
                www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060102/kraj/kraj_a_1.html
                chyba na poczatek tyle,lepsze to niz nic,co w tej sprawie zrobilo by PO :)))
                • schlagbaum Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 14:37
                  krystian71 napisała:

> chyba na poczatek tyle,lepsze to niz nic,co w tej sprawie zrobilo by PO :)))

Nie mam pojecia ale moge sobie wyobrazic, ze zwrociloby sie do specjalistow,
                  ktorym udalo sie sprawic, ze Eichmann stanal przed sadem.
                  Moze to jest sluszna metoda w takich sprawach.
                  W kazdym badz razie jest juz sprawdzona.
                  • krystian71 Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 14:47
                    rety,jakich ty specjalistow szlagi masz na mysli.
                    Chyba ,ze takich w kominiarkach,ze strzykawka w kieszeni.
                    O to ci chodzi?
                    • schlagbaum Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 14:51
                      krystian71 napisała:

> rety,jakich ty specjalistow szlagi masz na mysli.
                      > Chyba ,ze takich w kominiarkach,ze strzykawka w kieszeni.
                      > O to ci chodzi?
                      >

Peter Z. Malkin ( legenda mossadu )urodził się w 1936 r. we wsi Żółkiewka w
                      Polsce. Obecnie mieszka w USA, malarz, żonaty, ma troje dzieci

PS

Kurcze !
                      Dlaczego mieszka w usa ?
                • remekk Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 19:23
                  krystian71 napisała:

> www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060102/kraj/kraj_a_1.htmla
                  > chyba na poczatek tyle,lepsze to niz nic,co w tej sprawie zrobilo by PO :)))
                  Na forum kraj pewien "Angol" z pejsami peóbował z tego poowdu , ze wypłacane sa
                  im emerytury czynic "argument" obrony Morela ... .
                  • o_brother Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 19:50
                    Ze zydostwo dalej decyduje o polityce w kraju to sprawa oczywista chocby na
                    przykladzie Morela.W preciwnym wypadku kazdy rzad ktory dbalby o polska racje
                    stanu wstrzymalby placenie pensji mordercowi na zasadzie nie chcecie wydac
                    zbrodniarza nie dostanie emerytury.Bylo by to minimum co mozna zrobic
                    w sytuacvji nie wspolpracy rezymu syjonistycznego z Polska.Jezeli sa podstawy
                    do wydania listu gonczego to sa tez podstawy do wstrzymania placy.Oskarzony ma
                    przecierz szanse obrony a w wypadku uniewinnienia ma tez prawo do odszkodowan i
                    rekonpensaty zaleglej wstrzymanej emerytury-i to po zydowsku z procentem.
                    • z_daleka Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 20:01
                      a ktoz co baranie ten rzad wybral?

o_brother napisał:

> Ze zydostwo dalej decyduje o polityce w kraju to sprawa oczywista chocby na
                      > przykladzie Morela.W preciwnym wypadku kazdy rzad ktory dbalby o polska racje
                      > stanu wstrzymalby placenie pensji mordercowi...
                      • antek_cukierman Komunista ten zębol z Arizony czy co? 02.01.06, 20:20
                        Bałwan nie rozumie, że to co proponuje, to czystej wody bolszewizm.
                        Wstrzymanie wypłaty emerytury "mordercowi" możliwe jedynie w przypadku:

- zmiany ustawy o zaopatrzeniu emerytalnym
                        - skazania Morela prawomocnym wyrokiem
                        - śmierci

Idiotów nie sieją, sami się rodzą.
                        Z ubytkami.
                        • aaki ???? 02.01.06, 20:26
                          czy wg ciebie morel powinien być przekazany polsce,czy też nie?
                          • antek_cukierman Re: ???? 02.01.06, 20:31
                            Oczywiście, czy gdziekolwiek wyraziłem inną opinię?
                            • schlagbaum Re: ???? 02.01.06, 20:32
                              antek_cukierman napisał:

> Oczywiście, czy gdziekolwiek wyraziłem inną opinię?

;-))))

Oczywiscie tak ?
                              • antek_cukierman Re: ???? 02.01.06, 20:35
                                Oczywiście, że tak. Powinien być wydany PL.
                                • schlagbaum Re: ???? 02.01.06, 20:37
                                  antek_cukierman napisał:

> Oczywiście, że tak. Powinien być wydany PL.

Minelismy sie.

Juz sie sprawa wyjasnila.
                              • schlagbaum PS ???? 02.01.06, 20:36
                                schlagbaum napisał:
                                >
                                > > Oczywiście, czy gdziekolwiek wyraziłem inną opinię?
                                >
                                > ;-))))
                                >

Na pytanie "tak czy nie" danie odpowiedzi- "oczywiscie" moze ktos uznac za unik.
                                Dla mnie jest ona nie do konca jednoznaczna
                            • aaki Re: ???? 02.01.06, 20:36
                              nie znałem twojej opinii- więc sie zapytałem
                        • remekk Re: Komunista ten zębol z Arizony czy co? 03.01.06, 06:51
                          > Bałwan nie rozumie, że to co proponuje, to czystej wody bolszewizm.
                          > Wstrzymanie wypłaty emerytury "mordercowi" możliwe jedynie w przypadku:
                          >
                          > - zmiany ustawy o zaopatrzeniu emerytalnym
                          > - skazania Morela prawomocnym wyrokiem
                          > - śmierci
                          >
                          > Idiotów nie sieją, sami się rodzą.
                          > Z ubytkami
                          W przypadku oprawców hitlerowskich nie byli takimi legalistami - vide Eichmann
                          - ale cóż podwójna "etyka" to fundament ich patologicznej cywilizacji .
                          PS Czy zwróciliście uwagę Drodzy Forumowicze jak to cukiermanom puszczaja
                          nerwy . Byc moze dotarło do nicj jakich to durniow z siebie robią .
                          Ale ich cechuje tak "specyficzny" stosunek do prawdy , ze zamiast wyciągnąc
                          wnioski na swoj temat - będą raczej rzucać swoimi nalewkowymi inwektywami na
                          prawo i lewo - licząc , ze w ten sposób jakos zamaskuja swoją głupotę ... .
                      • o_brother Re: Mam pytanie - może głupie?... 02.01.06, 20:30
                        Super riposta kastnerowcu.Problem w tym jak ci wiadoma ze Zydzi
                        sie swietnie kamufluja udajac patriotow polskich.Morel tez ponoc
                        w interesie patriotyzmu polskiego dzialal.
                        Ja mam jedna propozycje:jezeli Izrael go nie moze wydac jako zbrodniarza
                        syjoniste to moze mu bedzie latwiej przelknac jak go wyda jako Polaka.
                        Nam to wszystko jedno-zbrodniarz to zbrodniarz.Jak Eichmann-Zyd i Zydzi
                        go osadzili.Morel-Polak-polacy go osadza.
                        Co ty na to kastnerowcu?.
                        • aaki teoretyzowanie 02.01.06, 20:40
                          gdyby był wydany ja by go osądził.o ile by został uznany winnym skazał na odpowiednio surową karę i wypuścił wolno bez jej wykonania
                          • antek_cukierman Re: teoretyzowanie 02.01.06, 21:05
                            Humer poszedł do więzienia, mimo że był równie stary jak Morel. Nie widzę
                            powodów do wyjątków - w przypadku tych zbrodni.
                            • aaki Re: teoretyzowanie, teoretyzowanie 02.01.06, 21:12
                              uważam,że prawomocny osąd czynu jest w tym wypadku ważniejszy niż kara jako taka
                          • o_brother Re: teoretyzowanie 02.01.06, 21:07
                            Zydzi skutecznie blokuja uznanie zbrodni komunistycznych za zbrodnie przeciwko
                            ludzkosci.Dlaczego?Moze sie wypowiedza ci co tak strasznie o hitlerowskie
                            zbrodnie scigaja.Dla nich nie ma przedawnienia,nie ma kryteriow wieku.
                            Krystian to juz wylozyl ze liczy sie nauka wyciagnieta z takich procesow na
                            przyszlosc.
                            Dlaczego wiec zbrodnie komunistyczne sa blokowane?Czyzby dlatego ze sadzono by
                            Zydow?
                            • krystian71 Re: teoretyzowanie 02.01.06, 22:37
                              w europie tak z grubsza mowiac rzadzi pokolenie 68.Ci w Polsce ,synowie
                              aparatczykow partyjnych i to z czasow,gdy partia i organy budzily groze nigdy
                              nie przyznaja sie ze sa synami zbrodniarzy,ze dziecinstwo spedzali w
                              ukradzionych willach,ktore by teraz nalezalo zwrocic prawowitym wlascicielom
                              Ci z europy zachodniej ,to rozne Joszulki Fiszerki u Sarte'a pobierajacy nauki
                              o wyzszosci ustroju komunistycznego tez tego nigdy nie zrobia,nie sadze,ze ze
                              wstydu czy poczucia przyzwoitosci przyznaja sie kiesykolwiek,ze legimityzowali
                              ustroj majacy na sumieniu miliony ofiar.Po prostu ze zwyczajnej glupoty.
                              To juz braciszku bedzie do konca nasz rola i nasze zadanie.
                              "jesli kiedykolwiek zapomne,ty Boze zapomnij o mnie" - tak to jakos szlo
                              • z_daleka Re: teoretyzowanie 03.01.06, 06:53
                                wlasnie spytalem bracishka:"a ktoz co baranie ten rzad wybral?"
                                • krystian71 Re: teoretyzowanie 03.01.06, 09:52
                                  jaki rzad?
                                  • z_daleka Re: teoretyzowanie 03.01.06, 10:14
                                    krystian71 napisała:

> jaki rzad?
                                    chyba miales na mysli: ktory rzad?
                                    -odpowiedz: kazden...kazden z tych wybieranych oczywiscie...wiec i polski ...
                                    • krystian71 Re: teoretyzowanie 03.01.06, 10:52
                                      a co ma to twoje pytanie do mojego stwierdzenia ,ze aktualnie w calej europie
                                      rzadzi pokolenie 68,dosc jednoznacznie sie kojarzace zwyczajnie ze zdrada
                                      narodowych interesow.
                                      O Polsce juz nie wspomne,by ci uczuc nie ranic, ale co myslisz o krajach w
                                      ktorych mlodzi wzosza barykady by wyrazic swoje niezadowolenie do struktur
                                      demokratycznych a pelne bezkrytyczne poparcie dla samodzierzawia
                                      komunistycznego.
                                      Przeciez ludzie sami z siebie nie rodza sie tacy glupi, musza byc
                                      otumanieni,podpuszczeni albo podplaceni przez roznych miedzynarodowych
                                      wycieruchow.Co nie?
                                      • z_daleka Re: teoretyzowanie 03.01.06, 11:02
                                        ...zeby uczuc nie ranic...chlopie, to ty jestes najbardziej ranny...malo tego sam sie ranisz...jak jakas
                                        rana nieopacznie ci sie goi, to w mig ja rozdrapujesz...a swiet idzie dalej i wogole, ale to wogole na cie
                                        nie spoglada. To brutalne prawo tej naszej dzungli.
                                        • krystian71 Re: teoretyzowanie 03.01.06, 11:20
                                          a ty znowu o mnie.Nie potrafisz przez chwile skupic sie na temacie?To ty masz
                                          obsesje,ja stwierdzam zwykly socjologicznie potwierdzony fakt i nawet sam tego
                                          nie wymyslilem, to prawda obiegowa,a przeszlosc tych ludzi,chocby Joszuy
                                          Fiszera w strukturach ultra czerwonych terrorystycznych organizacji dla kazdego
                                          myslacego rzuca chyba pewne swiatlo np na obecne kontakty z bylymi KGB-stami
                                          Stare przyjaznie,albo stary jak swiat szantaz.
                                          Ja nie mam nerwicy natrectw gosciuniu, co wiecej dosc optymistycznie patrze w
                                          przyszlosc, stary ze mnie czlowiek i wiele juz upadajacych rzadow widzialem.
                                          Ci tez przemina, takie sa prawa demografi,choc narazie oblezli europejskie
                                          cielsko jak tluste wszy
                                          Pozdrawiam,glowa do gory!
                                          • explicit Re: teoretyzowanie 03.01.06, 18:23
                                            Nie myslisz ze to Attention Deficit Disorder :))) Hehe , w wypadku pana/i z
                                            daleka to je przemyslana taktyka - Ciucka miala poslizg ,...
                                            a ty znowu o mnie. Nie potrafisz przez chwile skupic sie na temacie?

Dosiego
                                            • krystian71 Re: teoretyzowanie 03.01.06, 18:52
                                              do kur@ki jasnej.po polsku pls, juz mi i tak za duzo czasu zabiera czytanie
                                              haaretza i coraz lepiej sie czuje w angielskim.poczekaj jeszcze z rok :)))
                                              Niestety splicie, bylo i sie zmylo, wiedzialo i pozapominalo.
                                              Ja wiem,ze zdalekunia cierpi na jakis disorder,z reguly ten sam, co oni
                                              wszyscy,ale angielskiej nazwy tej choroby nie znam
                                              • z_daleka Re: teoretyzowanie 03.01.06, 19:17
                                                Zdiagnozuj mnie krystek po polsku...niech ja sie dowiem na staroc co mi dolega.
                                                Rozumiem, ze to jakies paskudne, rasowe chorubsko, skoro piszesz: "oni wszyscy..."
                                                • krystian71 Re: teoretyzowanie 03.01.06, 20:16
                                                  to samo co i mi, gosciuniu, czyli tesknota za bezpowrotnie utracona mlodoscia
                                            • dana33 Re: teoretyzowanie 03.01.06, 21:17
                                              o jakim poslizgu mowisz, rozlupaniec?
                                              • mamzerek Re: teoretyzowanie 03.01.06, 21:19
                                                chyba wydalas ze z daleka jest dziewczyna :-(

pycckue xyu
                                              • explicit Re: teoretyzowanie 03.01.06, 21:31
                                                Twoj post ciucius , a co ??? Argumentacja ripost na re-posty - Delikatnie
                                                mowiac , niewypal !!! Podziekuj kropce ze skasowala ci twoje kretynskie perelki

Hehe , prawdopodobnie sama klikalas na kosz :)))

uklony

o jakim poslizgu mowisz, rozlupaniec?
                                                • dana33 Re: teoretyzowanie 03.01.06, 21:54
                                                  belkoczesz cos, rozlupaniec.. nie mam pojecia o czym mowisz..
                                                  • explicit Re: teoretyzowanie 03.01.06, 23:05
                                                    That's what I mean , ciucius , cienszko trawisz ostatnio , popros o wakacje ,...

uklony

belkoczesz cos, rozlupaniec.. nie mam pojecia o czym mowisz..
    • explicit Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 02.01.06, 22:05
      Spojrzmy na to inaczej , ciucius , znamy tu kilkunastu polskich zioncow , plus
      kilkoro sympatykow , pomijajac polityke waszego rzadu , nikt z was nie tylko
      nie powiedzial zlego slowa pod adresem zydowskich zbrodniarzy , ale kilkoro ich
      broni ,...

Dlaczego Zydzi znaja niemieckich zbrodniarzy , a nikt z was nie zna , czy udaje
      ze nie zna Kaganowicza , ktory jest odpowiedzialny za smierc 30-40 milionow
      obywateli Sojuzu ? Dlaczego , Kaganowicz , Beria , Berman czy Morel ,
      odpowiedzialni za kilkaset tysiecy wymordowanych i wywiezionych na Kolyme
      Polakow po wojnie , nie maja swego miejsca na listach zbrodniarzy w Muzeach
      Holocaustu ???

Remekk ma racje , macie wlasne miarki na tych ktorzy dopuscili sie zbrodni na
      Zydach , a pomijacie milczeniem lub z tupetem znanym tylko Zydom bronicie
      koszernych sku#wysynow ,...

Banda hipokrytow !!!

uklony

praktycznie biorac na 6 milionow moze 2 tysiace slyszalo o nim. moze. i nie
      jestem pewna, czy cale 2000 broni go. i jesli nawet broni cale 2000, to tez nie
      mysle, ze obsesyjnie. oto jak remekkkk pokazuje swoj prawdziwy, prostacki i
      antysemicki charakter...
      • o_brother Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 02.01.06, 23:39
        No wlasnie w ten oto sposob zapewniaja sobie ze polski semityzm
        nie zaniknie-nigdy dopoki nie wydadza a nawet zatajaja swoich zydowskich
        zbrodniarzy na narodach europy wschodniej.Antysemityzm im sie w tej chwili
        bardziej oplaca.Ale cieszy fakt ze on w Europie rosnie.Jakzez by mial nie rosnac
        jezeli Izrael chroni zbrodniarzy a nawet ich w tej chwili produkuje.
        Sqoorwysyny.To jest jedyny jak narazie na nich komentarz.Co sie odwlecze to nie
        uciecze.
        • oscar62 Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 02.01.06, 23:46
          RAZ TOTYLEK; RAZ BRAT DANY; RAZ O_BROTHER. ROZUM TEN SAM...
          • explicit Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 02.01.06, 23:50
            Ty tez z retoryczna riposta na bakier ??? Pozwol ze zgadne cos ty za jeden ?

uklony

RAZ TOTYLEK; RAZ BRAT DANY; RAZ O_BROTHER. ROZUM TEN SAM...
            • oscar62 Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 03.01.06, 13:46
              CIEKAWE, CIEKAWE... WYSCIE SIE OMOWILI, ZE JEDEN BEDZIE GADAL ZA DRUGIEGO?

PRZED TYM JAK ZGADNIESZ KTO JA ZA JEDEN, MOGE CI POWIEDZIEC NA MIEJSCU KIM TY
              SAM JESTES...
              • explicit Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 03.01.06, 18:15
                No wiesz co ? Wypraszam sobie - Mnie tez Bozia jezyk dala i cos na strychu ,...
                CIEKAWE, CIEKAWE... WYSCIE SIE OMOWILI, ZE JEDEN BEDZIE GADAL ZA DRUGIEGO?

Nie krenpuj siem , badz moim gosciem :))) Nie wiesz przypadkiem gdzie sie
                podzialy perelki intelektu dany ? Co sie z nimi stalo ?
                PRZED TYM JAK ZGADNIESZ KTO JA ZA JEDEN, MOGE CI POWIEDZIEC NA MIEJSCU KIM TY
                SAM JESTES...

Dosiego
    • mamzerek Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 03.01.06, 19:38
      dana33 napisała:

> otworzyles watek pt "obsesyjna obrona morela przez jego rodakow". tytul
      > bardzo intrygujacy musze powiedziec.... zastanawiam sie tylko nad jednym: w
      > israelu zyje dzisiaj okolo 6 milionow obywateli. jak myslisz, ilu z
      > nich "obsesyjnie broni" morela?
      ===================================
      jo go bronie!
      wszystkie izraelskie owoce bronie!
      sliwki, jablka, czeresznie, pomarancze, brzoskwinie,
      ale jak nie bronic morele? czy jest piekniejsze slowo niz miszmisz? :-)

> ilu z tych 6 milionow slyszalo wogole o
      > morelu?
      ====================>
      nu, miszmisz!

pycckue xyu
      • krystian71 Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 03.01.06, 20:21
        aha, a czy barucha ma cos wspolnego ze slowem grucha?
        • mamzerek Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 03.01.06, 21:05
          krystian71 napisała:

> aha, a czy barucha ma cos wspolnego ze slowem grucha?

tak!
          tyle samo co krystianek z kretynek

pycckue xyu
          • krystian71 Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 03.01.06, 21:23
            to przykre, bo ty tylko owoce lubisz,sieroto do 10-tego pokolenia
            • mamzerek Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 03.01.06, 23:12
              krystian71 napisała:

> to przykre, bo ty tylko owoce lubisz,sieroto do 10-tego pokolenia

vegetables, too!!!
              potatoes, tomatoes, cucumbers, krystianek...

pycckue xyu
              • explicit Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 04.01.06, 16:05
                To widac - Byle co jesz , byle co gadasz ,... Dorzuc schabowego !!!

przysiad

vegetables, too!!!
                potatoes, tomatoes, cucumbers, krystianek...
                • mamzerek Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 04.01.06, 16:13
                  explicit napisał:

> To widac - Byle co jesz , byle co gadasz ,... Dorzuc schabowego !!!
                  >
                  > przysiad
                  >
                  > ==============================================================================
                  >
                  schabowego tez - ale tylko po zydosku - z rodzynkami

wymiot
                  • explicit Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 04.01.06, 17:17
                    Toz to swietokradztwo , takiej kombinacji zadna swinia ci nie wybaczy ,...

uklony

schabowego tez - ale tylko po zydosku - z rodzynkami
                    • mamzerek Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 04.01.06, 17:58
                      pychotka.pl/pychotka/index.php?option=com_content&task=view&id=591&Itemid=45
                      • explicit Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 04.01.06, 18:10
                        Hey , a gdzie rodzynki ??? Znam ten przepis , kolegi zona mi podala jak mi
                        smakowalo - Ona z Sycylii :)

uklony
                        • mamzerek Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 04.01.06, 18:14
                          uwazaj - bo to szkodzi na serce

czkawka
                          • explicit Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 04.01.06, 18:26
                            Rozczulila mnie twoja troska - Tak sie sklada ze moje arterie sa czyste jak
                            gwizdek , a serce tika jak klapa od smietnika .

Tak na marginesie to schab jesli chodzi o zawartosc (zlego)choresterolu jest na
                            szarym koncu na liscie spozywanych mies ,...

So knock your self out , schabowym :)))

uklony
                            • mamzerek Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 04.01.06, 19:31
                              explicit napisał:

> Tak na marginesie to schab jesli chodzi o zawartosc (zlego)choresterolu
                              > jest na szarym koncu na liscie spozywanych mies ,...

=======================

hmmm
                              ja wole zdrowe sterole raczej niz chore sterole
                              a co do schaboszczakow to je wsuwam prawie codziennie
                              po zydosku i po polsku ani o cholestyrol ani o cholesterol sie nie martwie.
                              jestem biegaczem na dlugie dystansy!

wymioty

perry
                              • explicit Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 04.01.06, 21:01
                                Mnie renie na rekach noszom ,...

jestem biegaczem na dlugie dystansy!
                                • mamzerek Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 04.01.06, 21:29
                                  explicit napisał:

> Mnie renie na rekach noszom ,...
                                  >
                                  > ==============================================================================
                                  >

nie zazdroszcze!

pycckue xyu
                                  • explicit Re: pytanie do remkkkkkkkkka.... 06.01.06, 17:28
                                    I know - Wolal bys na rekach jakiegos mlodzienca ,...

uklony

nie zazdroszcze!
    • mamzerek pytanie do dany 04.01.06, 21:30
      dlaczego on nie reme kkk?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka