Dodaj do ulubionych

budownictwo na FORUM SWIAT..

12.01.06, 19:01
alez tu sie narobilo na tym forum,temat ten zdominowal reszte zagadnien
swiatowych,nawet prawie wszyscy zapomnieli o chorym Szaronie,domki z
desek,papy ,dykty ,plyty pazdziezowej, gipsowej i betonu i co jeszcze,podobno
Amerykanie przyczynili sie do ocieplenia klimatu na swiecie poprzez
przydomowe trawniki absorbujace tlen,moze by tak zalozyc forum BUDOWNICTWO
AMERYKANSKIE !
Obserwuj wątek
    • i-love-2-ski Re: budownictwo na FORUM SWIAT.. 12.01.06, 19:05
      e tam,mozemy porozmawiac o lepszych rozwiazaniach garazowych dla europy:)
      www.fun.from.hell.pl/2005-03-30/wpadnij-po-kredyt.jpg
      • dziadek_piaskowy Re: budownictwo na FORUM SWIAT.. 12.01.06, 19:19
        jednak w Polsce jest lepiej,w USA prawo wspolnoty mieszkaniowej nie byloby az
        tak liberalne, a tu prosze "wolnosc Tomku w swoim domku":
        www.fun.from.hell.pl/2004-11-26/fachowcy1.jpg
    • krystian71 Re: budownictwo na FORUM SWIAT.. 12.01.06, 19:24
      bo to jest temat, ktory tak naprawde wszystkich interesuje.
      Kazdy chce sie budowac, a szaron tylko o burzeniu myslal.
      I malo kogo interesuje teraz o czym on mysli , gdy go w podeszwe gilgaja
      • i-love-2-ski Re: budownictwo na FORUM SWIAT.. 12.01.06, 19:26
        krystian71 napisała:

> bo to jest temat, ktory tak naprawde wszystkich interesuje.
        > Kazdy chce sie budowac, a szaron tylko o burzeniu myslal.
        > I malo kogo interesuje teraz o czym on mysli , gdy go w podeszwe gilgaja

hola,hola,szaron buduje mur. scina drzewa i wchodzi na teren sasiadow,czyli
        buduje bez pozwolenia,niszczac ekosystem. niestety aaki sie tym nie zajmuje.
        • marouder bo jest zajmiety i love! ekologia relacji miedzy.. 12.01.06, 19:30
          miedzypciowo-narodowosciowych. Temat czlowiek, ze tak powiem, zglebia:) Trzeba
          zrozumiec.

-love-2-ski napisał:

> krystian71 napisała:
          >
          > > bo to jest temat, ktory tak naprawde wszystkich interesuje.
          > > Kazdy chce sie budowac, a szaron tylko o burzeniu myslal.
          > > I malo kogo interesuje teraz o czym on mysli , gdy go w podeszwe gilgaja
          >
          > hola,hola,szaron buduje mur. scina drzewa i wchodzi na teren sasiadow,czyli
          > buduje bez pozwolenia,niszczac ekosystem. niestety aaki sie tym nie zajmuje.
          • i-love-2-ski Re: bo jest zajmiety i love! ekologia relacji mie 12.01.06, 19:32
            marouder napisał:

> miedzypciowo-narodowosciowych. Temat czlowiek, ze tak powiem, zglebia:) Trzeba
            > zrozumiec.
            >
            >
            >
            > >nope aaki wczoraj wyzwal mnie znowu od kucharek,a drugi raz od samsonow. taki
            z niego nieekologiczny rozrabiaka.
            • marouder Re: bo jest zajmiety i love! ekologia relacji mie 12.01.06, 19:36
              Czyli aaki przeszedl na pozycje felusiakowe..? No w zyciu bym sie nie zalozyl,
              ze tak sie stanie:(

i-love-2-ski napisał:

> marouder napisał:
              >
              > > miedzypciowo-narodowosciowych. Temat czlowiek, ze tak powiem, zglebia:) T
              > rzeba
              > > zrozumiec.
              > >
              > >
              > >
              > > >nope aaki wczoraj wyzwal mnie znowu od kucharek,a drugi raz od samso
              > now. taki
              > z niego nieekologiczny rozrabiaka.
              >
              >
              • i-love-2-ski Re: bo jest zajmiety i love! ekologia relacji mie 12.01.06, 19:38
                marouder napisał:

> Czyli aaki przeszedl na pozycje felusiakowe..? No w zyciu bym sie nie zalozyl,
                > ze tak sie stanie:(
                >
                >
                >
                >
                > > > >nope aaki wczoraj wyzwal mnie znowu od kucharek,a drugi raz od
                > samso
                > > now. taki
                > > z niego nieekologiczny rozrabiaka.

no aaki sie nam ekologicznie rozwija,a ja sie z nim kloce nieekologicznie:) nie
                martw sie,czasem schodzi na ziemie:)
                > >
                > >
              • gspnstr Re: bo jest zajmiety i love! ekologia relacji mie 12.01.06, 19:41
                Tak a propos, przepraszam, ze sie wtrace w watek. Ostatnio rzadko tu zagladam.
                Chcialem zapytac coz to sie z felusiaczkiem porobilo. Mrukliwy i drazliwy jakis
                sie zrobil, juz tak nie tlumaczy doglebnie swych madrosci jak latos, czasem za
                to obelga rzuci. Jak nie on. Uszczelki mu puscily, czy co?
                • i-love-2-ski Re: bo jest zajmiety i love! ekologia relacji mie 12.01.06, 19:43
                  gspnstr napisał:

> Tak a propos, przepraszam, ze sie wtrace w watek. Ostatnio rzadko tu zagladam.
                  > Chcialem zapytac coz to sie z felusiaczkiem porobilo. Mrukliwy i drazliwy jakis
                  > sie zrobil, juz tak nie tlumaczy doglebnie swych madrosci jak latos, czasem za
                  > to obelga rzuci. Jak nie on. Uszczelki mu puscily, czy co?
                  >
                  hm,felusiak zostal osaczony przez wyjatkowo zjadliwa bande mesko-zenska,wiec
                  troche odpuscil. ja z felusiakiem juz od dawien dawna nie rozmawiam,bo sie
                  troche rozochocil za bardzo,na tematy ekonomiczne,ma sie rozumiec:)
                  • krystian71 Re: bo jest zajmiety i love! ekologia relacji mie 12.01.06, 19:47
                    odpisalem rachelciu
                  • gspnstr Re: bo jest zajmiety i love! ekologia relacji mie 12.01.06, 19:48
                    > hm,felusiak zostal osaczony przez wyjatkowo zjadliwa bande mesko-zenska,wiec
                    > troche odpuscil. ja z felusiakiem juz od dawien dawna nie rozmawiam,bo sie
                    > troche rozochocil za bardzo,na tematy ekonomiczne,ma sie rozumiec:)

Pewnie sam sie o to prosil. Czasem tak chrzanil, ze sam lubialem mu cos wetknac
                    jak kij w mrowisko. Wiem, ze to niehumanitarne, ale PETA jakos sie do mnie za to
                    nie dowalila :o)
                    • i-love-2-ski Re: bo jest zajmiety i love! ekologia relacji mie 12.01.06, 19:57
                      gspnstr napisał:

> >
                      > jak kij w mrowisko. Wiem, ze to niehumanitarne, ale PETA jakos sie do mnie za t
                      > o
                      > nie dowalila :o)

he,he widac,ze nie mieszkasz w Chicago i nie chodzisz w futrze:)
                      >
                • marouder Ptaszki cwierkaja, ze odwyka i to bez to:) 12.01.06, 19:44
                  Cwierkaja tez , ze odwyka od plynnej substancji psychoaktywnej:)

gspnstr napisał:

> Tak a propos, przepraszam, ze sie wtrace w watek. Ostatnio rzadko tu zagladam.
                  > Chcialem zapytac coz to sie z felusiaczkiem porobilo. Mrukliwy i drazliwy jakis
                  > sie zrobil, juz tak nie tlumaczy doglebnie swych madrosci jak latos, czasem za
                  > to obelga rzuci. Jak nie on. Uszczelki mu puscily, czy co?
                  >
                  • gspnstr Re: Ptaszki cwierkaja, ze odwyka i to bez to:) 12.01.06, 19:49
                    No, to by mialo sens. Czlek na odwyku ma prawo miec zly humor :o)
        • dziadek_piaskowy Re: budownictwo na FORUM SWIAT.. 12.01.06, 19:33
          dobrze,ze buduja ten plot z betonu,nauczyli sie tej technologii od
          europejczykow ,a nie np.z nieekologicznych amerykanskich desek,pozatym grozilo
          by podpalenie takiego plotu z dykty.
    • stary_z_lichenia Re: budownictwo na FORUM SWIAT.. 12.01.06, 20:28
      dziadek_piaskowy napisał:

> alez tu sie narobilo na tym forum,temat ten zdominowal reszte zagadnien
      > swiatowych,nawet prawie wszyscy zapomnieli o chorym Szaronie,domki z
      > desek,papy ,dykty ,plyty pazdziezowej, gipsowej i betonu i co jeszcze,podobno
      > Amerykanie przyczynili sie do ocieplenia klimatu na swiecie poprzez
      > przydomowe trawniki absorbujace tlen,moze by tak zalozyc forum BUDOWNICTWO
      > AMERYKANSKIE !

Oni tam solidny mur buduja , oni chyba fachowcow od nas z Lichenia wzieli .
      Nawet to nam kradna , ale jakby mi dali do lapy na godzine 10 dolcow
      to tyz bym pojechal , nawet wyzszy bym im wybudowal .
      Hamerykanskie barachlo bym nie chcial w Licheniu .
      A ten Szaron to tera je biedny , widzielem w telwizji ze nawet w kosciolach
      na Zachodzie sie o niego modlili .
      U nas nie .Dlaczego ? Nie wiem . Moze ksiadz z radia powiedzial ze nie .
      Jak ksiadz pedzial- nie,to nie i basta .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka