Dodaj do ulubionych

gratulacje dla Szarona. Szkoda ze tego nie widzi:(

19.01.06, 18:02
to jest zawsze najsmutniejsze. Kiedy np wielki wodz zostaje ranny w walce i nie widzi jej konca. podobnie smutna scena kojarzy mi sie z Ben Hura (wtedy sie dobrze skonczylo) kiedy dowodca rzymskiej floty chce popelnic samobojstwo nie wiedzac ze wygral wielka bitwe.

Szaron i mur izraelski - to juz ktorys zamach kiedy terrorysta zabija tylko siebie. przeslizniecie sie do izraela jest teraz o wiele trudniejsze. niewielu sie udaje. tym ktorym sie udaje czesto brakuje zdolnosci i sa bardziej przerazeni.

gdybym byl Zydem Szaron bylby dla mnie wielkim bohaterem (i tak jest ale nie takim jakby byl gdybym byl Zydem) :)

ps-ale slowo daje. ten kto zbombarduje iran bedzie moim najwiekszym bohaterem :))))
Obserwuj wątek
    • lechu1 Re: gratulacje dla Szarona. Szkoda ze tego nie wi 19.01.06, 18:47
      Arabstwo wie ze mur dziala , taki mur-zasieki zaadoptowaly juz inne
      kraje w tym Egipt i Arabia-Saud na granicy z Jemenem .
      A arabuski ?
      Umia tylko sie rozrywac , mordowac i kobiety i dziennikarzy porywac !!!!
    • polski_francuz Marcus 19.01.06, 18:50
      Czy dobrze cie zrozumialem?

Sharon jest cacy i mur jest cacy.

Taka jest twoja linia polityczna ?

PF
      • marcus_crassus egzakli 19.01.06, 19:00

• polski_francuz Re: egzakli 19.01.06, 19:38
          Charaszo,

ale ci to wypomne a mam pamiec slonia. Uwazaj:)

PF
      • jedwabnik2 Re: Marcus 19.01.06, 21:07
        polski_francuz napisał:

> Czy dobrze cie zrozumialem?
        >
        > Sharon jest cacy i mur jest cacy.
        >
        > Taka jest twoja linia polityczna ?

Oczywiscie ze Sharon jest be. I mur jest be.

Przeciez ten niedobry Sharon w 1973-cim roku przeprawil na drugi brzeg Kanalu
        Sueskiego swoje czolgi, okrazyl dzielne wojska arabskie - i nagle egipska armia
        znalazla sie w okrazeniu, w klasycznym kotle. I nagle tak juz dobrze
        zaawansowana akcja "spychania Zydow do morza" wziela w leb, bo w okrazeniu
        walecznym arabskim czogistom zabraklo nie tylko amunicji, ale nawet wody do
        picia.

Aj-waj, co to sie wowczas porobilo! Cala prasa swiatowa tak sie juz cieszyla,
        ze na syjonistow koniec przyszedl. A tu trzask-prask - i nie wyszlo z tym
        koncem. I Zydzi mieli Kair w zasiegu reki. I trzeba bylo ONZ na pomoc wzywac,
        zeby sie Zydzi zgodzili na dostarczanie zamknietym w kotle Arabom wody do picia.

Malo tego. Jak dzielni arabscy wojownicy przybyli z Libanu i wystrzelali caly
        szkkolny autobus z zydowskimi dziecmi, to ten zly Sharon, zamiast siedziec i
        plakac "aj-waj", po prostu zajal Liban i wygonil z Libanu na wiele lat Arafata
        i reszte jego dzielnych wojownikow. Nic dziwnego, ze "polski francuz" jest
        postepowaniem Sharona bardzo oburzony.

A mur to czysty skandal. Przeciez z powodu tego muru dzielni Rycerze Islamu nie
        moga juz umieszczac bomb w zydowskich autobusach i kawiarniavh, co (jak wiemy)
        jest skandalicznym ograniczaniem praw czlowieka, a takze rasizmem, nazizmem,
        totalizmem i mechanizmem. Przez ten wstretny mur Zydzi chodza sobie cali i
        zdrowi, z kompletnymi zestawami nog, rak i glow - jakby nigdy nic! Staszny ten
        mur! Jak mozna walecznym szahidom utrudniac podkladanie ladunkow wybuchowych w
        pizzeriach i centrach sklepowych!

"Oj, giewalt" chcialoby sie powiedziec z czystego oburzenia, tym bardziej, ze
        muru z kazdym dniem przybywa. A zamachow bombowych ubywa. A jak juz maja
        miejsce - to coraz slabiej sie udaja. Jak tak dalej pojdzie, to Zydzi za tym
        murem beda mogli sobie zyc i oddychac, jakby nigdy nic! "Polski francuz" i
        szerokie grono forumowiczow jeszcze sie z tego powodu nabawia wrzodow zoladka!

Cala nadzieja chyba w Iranie, jak juz tu wczesniej "polski francuz" wywodzil.
        Tyle tylko, ze Iran dopiero "mam miec" swoja pierwsza bombe. A Zydzi maja juz
        setki.

Obawiam sie zatem, ze bedzie musial "polski francuz" pomalu oswoic z mysla, ze
        Zydzi jednak beda zyli.

Serdecznie -

Jedwabnik

P.S. "Polskiego francuza" oraz pleno titulo forumowych specjalistow d/s rasowo-
        rozporkowych zacheca sie, by niezwlocznie podkablowali nizej podpisanego do Jej
        Ekscelencji p. Cenzor. Jak wiadomo, "netykieta" w przypadku forum GW oznacza,
        ze forum ma byc judenrein.

>
        > PF
        • polski_francuz Re: Marcus 19.01.06, 21:22
          Ach, moj drogi przyjaciel. Witamy, witamy... Dluga nieobecnosc, pozwolila mi
          wreszcie na zrozumienie pewnych rzeczy.

Nicku na przyklad. To jest aluzja drogigo przyjaciela do Jedwabnego oczywiscie.
          Gdzie sie Polacy zle zachowali wobec swoich zydowskich sasiadow.

I bedziemy o tym przypominac. Nieprawdaz?

Dobrze zrozumialem dogiego przyjaciela?

Pewnie dobrze.

PF

P.S. Moj najdrozszy. Nie klikne. Osobiscie dam ci w morde. Bez pomocy Kropki.
        • gspnstr Re: Marcus 19.01.06, 21:30
          > ten zly Sharon, zamiast siedziec i
          > plakac "aj-waj", po prostu zajal Liban i wygonil z Libanu na wiele lat Arafata
          > i reszte jego dzielnych wojownikow.

O tak, i ten zly (czyli w twojej nomenklaturze "dobry") Sharon nic tylko wygonil
          z Libanu Arafata. I nic poza tym. A w Sabra i Shatila to pozwolil na urzadzenie
          Palestynczykom dyskoteki, tylko impreza sie jakos im wymsknela spod kontroli, tak?
          • jedwabnik2 Re: Marcus 19.01.06, 23:31
            gspnstr napisał:

> > ten zly Sharon, zamiast siedziec i
            > > plakac "aj-waj", po prostu zajal Liban i wygonil z Libanu na wiele lat Ar
            > afata
            > > i reszte jego dzielnych wojownikow.
            >
            > O tak, i ten zly (czyli w twojej nomenklaturze "dobry") Sharon nic tylko
            wygoni
            > l
            > z Libanu Arafata. I nic poza tym.

Sporo poza tym. Wygonil nie jednego Arafata, tylko cala mase Rycerzy Islamu,
            takich specjalistow od strzelania do zydowskich dzieci z broni maszynowej.

I przez sporo lat (ku wielkiemu zalowi Rycerzy Islamu oraz naszych drogich
            Sasiadow) nikt do naszych dzieci nie mial okazji sobie postrzelac.

> A w Sabra i Shatila to pozwolil na urzadzenie
            > Palestynczykom dyskoteki, tylko impreza sie jakos im wymsknela spod kontroli,
            t

W Sharba i Shatila jedna grupa Arabow (tzw chrzescijanscy falangisci)
            wymordowala druga grupe Arabow (glownie rodziny "bojownikow" z OWP). A kto jest
            winien, kiedy jedna grupa Arabow morduje druga grupe Arabow? No jak to kto:
            Oczywiscie "zydzi".

Serdecznie -

Jedwabnik

P.S. Kropka, zaniedbujesz sie! Znowu tam u was knebli zabraklo czy jak?

• explicit Re: Marcus 20.01.06, 00:36
              Pamietaj obrzezany palancie , according to Geneva Convention , okupant jest
              odpowiedzialny za lad i porzadek na okupowanym terytorium ,

Nazistow poslano na szubienice za mniejsze przestepstwa , Sharon nie tylko
              przymknal oko , ale czynnie pomogl falangistom , dajac im wolna bramke do
              ofiar , ktorymi w wiekszosci byly kobiety i dzieci ,...

Tylko sku..el like you i Sharon moze sie tlumaczyc ,...

==============================================================================

W Sharba i Shatila jedna grupa Arabow (tzw chrzescijanscy falangisci)
              wymordowala druga grupe Arabow (glownie rodziny "bojownikow" z OWP). A kto jest
              winien, kiedy jedna grupa Arabow morduje druga grupe Arabow? No jak to kto:
              Oczywiscie "zydzi".
              • jedwabnik2 Re: Marcus 20.01.06, 00:40
                explicit napisał:

> Pamietaj obrzezany palancie , according to Geneva Convention , okupant jest
                > odpowiedzialny za lad i porzadek na okupowanym terytorium ,
                >
                > Nazistow poslano na szubienice za mniejsze przestepstwa ,

... a ty masz troszke za krotkie raczki, zeby Zydow wieszac.

Dobrych checi, jak widze, nie brakuje. Gorzej z mozliwosciami.

Wierze, ze chetnie bys Zydow wieszal. Ale raczki za krotkie...

Tyle twojego, co sobie pogadasz. I smierdzacym, plugawym bluzgiem poprobujesz
                rownac Zydow z "nazistami".

Pogadaj sobie, gamoniu. Moze ci sie nawet szubienica przysni...

• yann17 Re: gratulacje dla Szarona. Szkoda ze tego nie wi 19.01.06, 18:56
      Marcus uprawiasz tutaj jakąś pokrętną dialektykę, wal wprost jest bohaterem czy
      nie, a najlepiej ściągaj spodnie.
    • aaki no cóż.... nie dane mu będzie dać rozkazu 19.01.06, 19:09
      do ataku na iran. wtedy dopiera miałbyś pełnię szczęścia
      • dana33 Re: no cóż.... nie dane mu będzie dać rozkazu 19.01.06, 19:59
        taaak, a tys mial pelnie szczescia, jaby takiego rozkazu nie bylo nigdy, a iran
        rzucilby na nas ta swoja bombke, nie? ze druga poleci wtedy na europe i w tym
        na polske, to juz bedziesz rozmyslal po drugiej stronie.... ciut pozno, ale
        pelnie szczescia poczujesz jeszcze po tej stroni. w przerwie miedzy bombka na
        israel a bombka na europe.
        • aaki kłamiesz 19.01.06, 20:03
          pokaż proszę gdzie i kiedy wypowiadam się z radością o możliwosci zrzucenia bomby atomowej przez iran na izrael czy europę
          -----------------------------------------------
          • krystian71 Re: kłamiesz 19.01.06, 20:06
            no i wogole, co to za pomysl:)))
            Czy ajatollach mowil koedykolwiek o przeniesieniu europejczykow na alaske?
            Czy negowal holokaust Polakow? :)
            • dana33 Re: kłamiesz 19.01.06, 20:32
              krystek.... serce moje.... chodzaca naiwnosci.... slepiec z computerem....
              zamieszki we francji ci jak widac nic nie daly do myslenia....
              nu, poczekaj jeszcze ciutko...
              (w razie czego zwiewaj do mnie, postawie ci namiot w ogrodzie...)
              • krystian71 Re: kłamiesz 19.01.06, 21:12
                a w czyim ogrodzie, aby nie palestynskim, ? bo ja jak wiesz mam hopla na
                punkcie prawa wlasnosci
                Ja wiem,ze ty nadsluchujesz.
                Gosc z daleka, jak tylko butla z gazem pierd.. w warszawie, juz zakladal watek
                i nadstamwial ucha,czy to juz na aby to juz-tuz, tuz
                A tu nic, a jak nic, to otworz lufcik i hyc
                Ze smutku
              • explicit Re: kłamiesz 19.01.06, 21:58
                A ja pod koldrom , bo wontpiem czy siem zmiesci w twoim ogrodzie :)))

uklony

(w razie czego zwiewaj do mnie, postawie ci namiot w ogrodzie...)
                • i-love-2-ski Re: kłamiesz 19.01.06, 21:59
                  explicit napisał:

> A ja pod koldrom , bo wontpiem czy siem zmiesci w twoim ogrodzie :)))
                  >
                  >he,he teraz i ty dolaczasz sprosniczku jeden. a ta dancia nic tylko o
                  seksie,nawet w tak powaznym temacie jak na tym watku:)
                  • krystian71 Re: kłamiesz 19.01.06, 22:03
                    dobrze,ze szaron twardo spi i nic z tego nie slyszy
                    • i-love-2-ski Re: kłamiesz 19.01.06, 22:05
                      krystian71 napisała:

> dobrze,ze szaron twardo spi i nic z tego nie slyszy

oj spi on dobrze.wiadomo lekarzy tam maja przednich,jak ci pomoga to mucha nie
                      siada.
          • dana33 Re: kłamiesz 19.01.06, 20:30
            nu, przedewszystkim nie napisalam, ze ty sie tak wypowiedzial. napisalam ci
            dokladnie w takim samym stylu, w jakim ty napisales do marcusa. stwierdziles ze
            "wtedy dopiera miałbyś pełnię szczęścia". wiec jesli ja klamie, to nauczylam
            sie tego od ciebie. bo niby gdzie marcus napisal, ze bylby szczesliwy?
            • aaki Re: kłamiesz 19.01.06, 20:38
              "ale slowo daje. ten kto zbombarduje iran bedzie moim najwiekszym bohaterem :))
              -------------------------------------------------------------------------------
              zazwyczaj usmiech kojarzy się z zadowoleniem, aprobatą i czyms dobrym
              o ile krasy nie moze sie doczekac bombardowania iranu o czym pisał juz wielokrotnie; to Ty nie bedziesz w stanie pokazac mojej wypowiedzi połączonej z promiennym usmiechem o tym, że czekam na zrzucenie atomówki przez iranczyków na izrael.
              nie będziesz, bo nigdy takiej opinii nie wyrazałem
          • jedwabnik2 Re: kłamiesz 19.01.06, 21:19
            aaki napisała:

> pokaż proszę gdzie i kiedy wypowiadam się z radością o możliwosci zrzucenia
            bom
            > by atomowej przez iran na izrael czy europę
            >
            A wypowiadaj sie jak chcesz. Kogo to obchodzi?

Na Izrael Iran nie zrzuci zadnej "bombki", bo wy wowczas zainkasowal od metra
            podobnych "bombek". Iran dopiero "ma miec" swoja pierwsza "bombke", a Izrael ma
            juz setki. Jakby ten wasz ukochany Iran zaczal wojne jadrowa, toby wyparowal.

Tak wiec o Izrael sie nie martw. A inne kraje? To juz nie nasza broszka. Ciekaw
            jestem, gdzie pierwsza "bombka" wybuchnie. Moze to bedzie cos w rodzaju 11
            wrzsnia razy 1000?

O to niech juz jednak sie martwia sympatycy Walczacego Islamu. Moim zdaniem jak
            jakies panstwo ma zolnierzy, ktorzy reka w reke z Amerykanami "wyzwalaja" Irak,
            to marzenia o bombie atomowej w rekach islamistow moga troche dziwic. Ale to
            juz osobna sprawa.

• aaki przecież z tobą nie rozmawiam 19.01.06, 21:24
              idż za stodołę!!!
    • aaron_brown Re: gratulacje dla Szarona. Szkoda ze tego nie wi 19.01.06, 20:09
      zawsze mozesz zostac Zydem, jakiz w tym problem, musisz tylko poczynic
      odpowiednia starania w tym kierunku, wtedy bez cienia watpliwosci nazwiesz
      Szarona bohaterem.
      • yann17 Re: gratulacje dla Szarona. Szkoda ze tego nie wi 19.01.06, 20:57
        nożyki rytualne już naszykowane ?
        • i-love-2-ski Re: gratulacje dla Szarona. Szkoda ze tego nie wi 19.01.06, 21:14
          yann17 napisał:

> nożyki rytualne już naszykowane ?

a co znowu beda kogos rzezac?
          • reb-beka Re: gratulacje dla Szarona. Szkoda ze tego nie wi 19.01.06, 21:27
            i-love-2-ski napisał:

> yann17 napisał:
            >
            > > nożyki rytualne już naszykowane ?
            >
            > a co znowu beda kogos rzezac?

a ciebie pierwsza obrzezaja.
            • i-love-2-ski Re: gratulacje dla Szarona. Szkoda ze tego nie wi 19.01.06, 21:29
              reb-beka napisała:

>
              > a ciebie pierwsza obrzezaja.

hm,ja nie beka,ani rebe.
          • yann17 Re: gratulacje dla Szarona. Szkoda ze tego nie wi 19.01.06, 21:29
            i-love-2-ski napisał:

> yann17 napisał:
            >
            > > nożyki rytualne już naszykowane ?
            >
            > a co znowu beda kogos rzezac?
            -----------------------
            tego co nie chce ale musi być Żydem
    • marcus_crassus ozywiona dyskusja w moim watku ;) 19.01.06, 21:25
      ale mam problem. wg informacji systemu jest 20 wpisow a ja widze tylko 13

niech zgadne:

rachelka? czy krystian? :)
      • polski_francuz Re: ozywiona dyskusja w moim watku ;) 19.01.06, 21:27
        Nie to ten gnoj jedwabnik.

PF
        • i-love-2-ski Re: ozywiona dyskusja w moim watku ;) 19.01.06, 21:30
          polski_francuz napisał:

> Nie to ten gnoj jedwabnik.
          >
          > PF

he,he widze,ze cie to dziecie meczy a po co go czytasz:)))
          • polski_francuz Re: ozywiona dyskusja w moim watku ;) 19.01.06, 21:36
            Dla zdrowia psychicznego trzeba dac komus w morde od czasu do czasu.

Rozumie to Georgie, ktory tylko troche zle wybral ofiare. Rozumie to tez PF,
            ktory chce dac w morde temu prowokatorowi z Jedwabnego.

PF
            • i-love-2-ski Re: ozywiona dyskusja w moim watku ;) 19.01.06, 21:37
              polski_francuz napisał:

> Dla zdrowia psychicznego trzeba dac komus w morde od czasu do czasu.
              >
              > Rozumie to Georgie, ktory tylko troche zle wybral ofiare. Rozumie to tez PF,
              > ktory chce dac w morde temu prowokatorowi z Jedwabnego.
              >
              > PF

w morde to mozna dac chlopu,a nie jakiemus przydroznemu kundlowi. tych sie kopie
              w tylek,jak mecenasa googiela:))
            • marcus_crassus mam wrazenie ze jedwabnik2 to odpowiedz 19.01.06, 21:44
              na jedwabnika ktory byl autentycznym polskim antysemita (to odnalezienia w wyszukiwarce)
              • marcus_crassus a moze mi sie przysnilo? 19.01.06, 21:46
                bo nie mog takiego autora znalezc w wysz.
            • explicit Re: ozywiona dyskusja w moim watku ;) 19.01.06, 22:04
              Eee tam , bendziesz siem papral , wystarczy ze go bida bije ,...

uklony

Dla zdrowia psychicznego trzeba dac komus w morde od czasu do czasu.
        • jedwabnik2 Re: ozywiona dyskusja w moim watku ;) 20.01.06, 00:37
          polski_francuz napisał:

> Nie to ten gnoj jedwabnik.
          >
          Obawiam sie, moj ty Ekspercie od Polityki Globalnej, ze tobie i twoim duchowym
          pobratymcom nic juz oprocz smierdzacych, plugawych obelg nie pozostaje.

Tyle twojego, ze mozesz sie popisac swoim prymitywnym chamstwem.

A ten mur, ktory cie tak irytuje, caly czas rosnie.

I coraz bardziej sie wydluza. I kazdy dzikus-morderca, ktory pragnie bombe tu
          czy tam podlozyc, ma coraz bardziej utrudnione zadanie.

• yann17 Re: ozywiona dyskusja w moim watku ;) 19.01.06, 21:31
        marcus_crassus napisał:

> ale mam problem. wg informacji systemu jest 20 wpisow a ja widze tylko 13
        >
        > niech zgadne:
        >
        > rachelka? czy krystian? :)
        ------------------
        te 7 już dawno przeczytałeś ze dwa razy
        >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka