Dodaj do ulubionych

kukułcze jaja made in USA

27.01.06, 21:01
Finlandia nie przyjęła chińskich więźniów
Niedziela, 15 stycznia 2006 - 14:52 CET (13:52 GMT)

Stany Zjednoczone zaproponowały rok temu rządowi Finlandii przekazanie 15 ujgurskich
więźniów, przetrzymywanych w bazie amerykańskiej Guantanamo na Kubie - napisał fiński
dziennik "Kaleva".

Więźniami tymi byli chińscy Ujgurzy, których oczyszczono z zarzutów teroryzmu. Należą
oni do islamskiej ujgurskiej mniejszości zamieszkującej prowincję Xinjiang (Sinkiang) na
północnym zachodzie Chin.

Stany Zjednoczone chciały uniknąć przekazania ich do Chin obawiając się, że mogą im tam
grozić represje, a nawet przesłuchania połączone z torturami.

Według podsekretarza stanu w fińskim MSZ Markusa Lyra, na którego powołuje się
"Kaleva", Finlandia odmówiła przyjęcia Ujgurów twierdząc, że przestrzega zasady
przyjmowania politycznych uchodźców jedynie poprzez ONZ-towską, wyspecjalizowaną
organizację UNHCR.

Jakie są dalsze losy tej grupy, fińskie media nie zdołały się dowiedzieć.
ss, pap
www.wprost.pl/ar/?O=86077
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Re: kukułcze jaja made in USA 27.01.06, 21:48
      Wojciechu, cos ty taki ciety na Amerkancow?

PF
      • w_ojciech Re: kukułcze jaja made in USA 27.01.06, 21:51
        Do szału doprowadza mnie obłuda i hipokryzja. Jak widzę etatowych
        propagandzistów Felusiaka i Meerkata, to jestem dodatkowo motywowany.

Jak oni odpuszczą, to ja się zajmę na forum czymś spokojniejszym.
        • polski_francuz Re: kukułcze jaja made in USA 27.01.06, 21:56
          Nie szukaj prawdy w polityce. To glownie stosunek sil. Wolalbys Ruskich u steru
          swiata, lub (Boze bron) Niemcow?

Ale dzieki za odpowiedz, rozumiem twoje motywacje, choc ich nie dziele.

Nawiasem mowiac, na ten stosunek sil w pracy to ja tez jestem ciety. Ale ja im
          jeszcze dam!

PF
          • w_ojciech Re: kukułcze jaja made in USA 27.01.06, 22:04
            Na forum muszą być przestrzegane jakieś normy przyzwoitości.
            Szczególnie należy być uczulonym na ideologów i propagandzistów.

Ciekawe ile im płacą za to. Może to dobry zarobek?
            • polski_francuz Re: kukułcze jaja made in USA 27.01.06, 22:08
              Nie wiem, ale nie sadze. Za taki job - powiedzialbym 20 000 U$/rocznie. Majatek
              w Polsce. Srednia placa we Francji ale pinuts w Stanach. Mozna to robic jako
              part job.

PF
              • w_ojciech Re: kukułcze jaja made in USA 27.01.06, 22:23
                Jest takich kilkanaścioro. Trochę odpuścili ci z Azji Mniejszej.
                Jeszcze przypilnować tych macherów z USA i może będzie dało się
                tutaj spokojnie porozmawiać.

Najwięcej tego tałatajstwa jest chyba na forach kobiecych zdrowie, dieta,.... .
                • polski_francuz Re: kukułcze jaja made in USA 27.01.06, 22:25
                  Mysle, ze nie dali rady. Tak sie stalo, ze sie forum nie dalo manipulowac.
                  Signum temporis.

Jak zdrowko?

PF
                • warmi2 Re: kukułcze jaja made in USA 27.01.06, 22:25
                  Get lost.

Was that American enough for you ?
                  • i-love-2-ski Re: kukułcze jaja made in USA 27.01.06, 22:27
                    warmi2 napisał:

> Get lost.
                    >
                    > Was that American enough for you ?

a co ty smieci wywozic,ze tak sie tu panoszysz? latasz za kazdym z wywieszonym
                    jezorem z tymi samymi dyrdymalami. buzz off fella.
                    • warmi2 Re: kukułcze jaja made in USA 27.01.06, 22:29
                      "atasz za kazdym z wywieszonym
                      > jezorem z tymi samymi dyrdymalami."

No popatrz, to prawie tak jak ty.

• i-love-2-ski Re: kukułcze jaja made in USA 27.01.06, 22:32
                        warmi2 napisał:

> "atasz za kazdym z wywieszonym
                        > > jezorem z tymi samymi dyrdymalami."
                        >
                        > No popatrz, to prawie tak jak ty.
                        >
                        no to buzz off,nie rozumiesz czegos?
                        • warmi2 Re: kukułcze jaja made in USA 27.01.06, 22:37

Smieszna/y jestes ... w taki troche zalosny sposob ale lepsze to niz piana z pyska jak to jest w przypadku "woj_ciecha" ( or whatever)

Dobra rada - milczenie przewaznie lepiej dziala w takich sytuacjach niz "buzz off".
                          • i-love-2-ski Re: kukułcze jaja made in USA 27.01.06, 22:40
                            warmi2 napisał:

>
                            > Smieszna/y jestes ... w taki troche zalosny sposob ale lepsze to niz piana z py
                            > ska jak to jest w przypadku "woj_ciecha" ( or whatever)
                            >
                            > Dobra rada - milczenie przewaznie lepiej dziala w takich sytuacjach niz "buzz
                            > off".

na ciebie dziala buzz off,ale tez widac masz problemy ze zrozumieniem . ile lat
                            ty tu siedzisz? a wojciech or whatever, ma chyba dosc konwersacji z warmi or
                            whatever,chyba rozumiesz dlaczego. idz podklej sie do kogos innego kto te
                            whatever ... od ciebie kupi.
                            • annahidalgo Re: kukułcze jaja made in USA 30.01.06, 00:05
                              warmi2 napisał: "Smieszna/y jestes ... "

Wyskoczyles jak Filip z konopii i bez sensu probujesz dowalic Narciarce. Albo
                              poczytaj watek albo daj se na wstrzymanie.
                              • i-love-2-ski Re: kukułcze jaja made in USA 30.01.06, 01:17
                                annahidalgo napisała:

> warmi2 napisał: "Smieszna/y jestes ... "
                                >
                                > Wyskoczyles jak Filip z konopii i bez sensu probujesz dowalic Narciarce. Albo
                                > poczytaj watek albo daj se na wstrzymanie.

e tam odpusc go to medrzec jakich tu pelno. gdzie sie podziewalas?
                                • meerkat1 wojtus znowu urodzil mysz 30.01.06, 02:09

Posluchaj dobrej rady, wojtusiu!

Najpierw zauczyc sie czegos o USA, zeby sie nie osmieszac.

A potem nalej herbaty z rumem do duzego termosu i wroc do kolejki po wize.

Moze jak tym razem wreszcie dostaniesz, to ci i bezsilna zawisc przejdzie. :-)))
                                  -------------------------------------------------------------------------------
                                  LIS NIE MOGAC DOSIEGNAC WINOGRON POCIESZAL SIE, ZE SA MALE I KWASNE (Lafontaine)
                                  • w_ojciech Re: wojtus znowu urodzil mysz 30.01.06, 07:29
                                    meerkat1 napisał:
                                    > A potem nalej herbaty z rumem do duzego termosu i wroc do kolejki po wize.
                                    > Moze jak tym razem wreszcie dostaniesz, to ci i bezsilna zawisc przejdzie. :-))
                                    > )
                                    -----------------------
                                    Nie stałem po wizę amerykańską. Gdy byłem w USA był taki dzień, że
                                    można było nie tłumacząc się zostać AMERYKANINEM. Nie skorzystałem.
                                    • meerkat1 Re: wojtus znowu urodzil mysz 01.02.06, 09:14
                                      >w_ojciech napisał:
                                      Nie stałem po wizę amerykańską. Gdy byłem w USA był taki dzień, że
                                      > można było nie tłumacząc się zostać AMERYKANINEM. Nie skorzystałem.

Juz widze jak "nie skorzystales". ;-)))

Podobnie jak twoj ideologiczny mentor, mjr Wieslaw Gornicki, ktory poufnie
                                      zabiegal w State Dept. o azyl w USA, a kiedy nie tylko mu go odmowiono, ale w
                                      dodatku jeszcze ciupasem z Hameryki wydalono - zaczal na nia pluc w dwojnosob.

Straszna jest zemsta kobiety wzgardzonej, co ty, wojtuniu, wlasnie udowadniasz!
                                      --------------------------------------------------------------------------------
                                      LIS NIE MOGAC DOSIEGNAC WINOGRON POCIESZAL SIE, ZE SA MALE I KWASNE (Lafontaine)
                                • annahidalgo Re: kukułcze jaja made in USA 30.01.06, 08:26
                                  i-love-2-ski napisał: "gdzie sie podziewalas?"

W szpitalu i w domu mojego dawnego mentora. Zaparl sie aby umrzec na serce a ja
                                  zaparlam sie aby on zgodzil sie na testy. Jak go juz wsadzilam w testy to,
                                  szczesliwie, lekarze nie pozwolili mu opuscic szpitala. Teraz moj stary
                                  przyjaciel zdrowieje po pieciu "by-pass" a ja wynioslam sie z jego domu bo
                                  zlapalam jakiegos wirusa, dla mnie niegroznego ale on moglby miec z nim klopoty.

Odnotowuje Twoja uwage o Warmi, odpuszcze go sobie.
                          • w_ojciech Re: kukułcze jaja made in USA 27.01.06, 22:41
                            warmi2 napisał:
                            > ... lepsze to niz piana z pyska jak to jest w przypadku "woj_ciecha"
                            -----------------------------
                            Człowieczku zobacz w archiwum (nicki w_ojciech i wojcd) co ja np. pisałem
                            o komunistach, Arabach,.... . I pogadamy OK?

Widząc jakąkolwiek demagogię natychmiast atakuję.
                            Krótka piłka - kij w szprychy.
                            • i-love-2-ski Re: kukułcze jaja made in USA 27.01.06, 22:43
                              w_ojciech napisał:

> -----------------------------
                              > Człowieczku zobacz w archiwum (nicki w_ojciech i wojcd) co ja np. pisałem
                              > o komunistach, Arabach,.... . I pogadamy OK?
                              >
                              > Widząc jakąkolwiek demagogię natychmiast atakuję.
                              > Krótka piłka - kij w szprychy.
                              >

to chyba zbyt trudne wojtku jak dla chlopca 'made in USA'. tu chodzi o instant
                              pyskowki,a nie o czytanie kogos. jak wiesz placa od wierszowki,a od myslenia to
                              jest kolera maryskowaty:)
                          • w_ojciech pytanie do Warmi 27.01.06, 22:46
                            Czy Ty np. wiesz na czym polega w dyskursie błąd materialny i formalny?
                            • warmi2 Re: pytanie do Warmi 27.01.06, 23:01
                              Pamietam cos z logiki ale nie w szczegolach - wydaje mi sie , ze to jest po prostu roznica miedzy zwykla pomylka w "obliczeniach" a pomylka w ktorej jeden z aksjomatow jest falszywy.
                              • w_ojciech Re: pytanie do Warmi 27.01.06, 23:10
                                Jest kilka błędów w tym co powiedziałeś, ale nieźle.
                                Zapamiętaj coś jak będziesz ze mną dyskutował.
                                Zawsze natychmiast przyznaję się do błędu.

PS. Błąd materialny mamy wtedy, gdy któraś z przesłanek jest fałszywa.
                                Natomiast formalny wtedy, gdy rozumowanie posługuje się wadliwym
                                schematem rozumowania. Lub inaczej wtedy gdy wniosek nie wynika
                                logicznie z przesłanek.

Przykłady:
                                Błąd materialny.

Ziemia jest płaska.
                                Jakaś przesłanka.
                                ergo ---------------------------
                                Jakiś wniosek

Błąd formalny.

Jeśli odrobisz lekcję, to pójdziesz do kina.
                                ergo -----------------------------------------
                                Jeśli nie odrobisz lekcji to nie pójdziesz do kina.
                                • manny_ramirez blad formalny 27.01.06, 23:23
                                  Felusiak broni Stanow na forum

ergo---------------------

Felusiak to propagandzista
                                  • i-love-2-ski a raczej beldu nie ma 27.01.06, 23:27
                                    manny_ramirez napisał:

> Felusiak broni Stanow na forum
                                    >
                                    > ergo---------------------
                                    >
                                    > Felusiak to propagandzista

poprawka

Felusiak jest slepy i gluch na wszelkie fakty

ergo

Felusiak to propagandzista

czyli manius bledu w tym nie widze.
                                  • w_ojciech Re: blad formalny 27.01.06, 23:55
                                    manny_ramirez napisał:
                                    > Felusiak broni Stanow na forum
                                    >
                                    > ergo---------------------
                                    >
                                    > Felusiak to propagandzista
                                    --------------------------------------------------
                                    Ja to widzę tak:
                                    Jeśli Felusiak łże, to szkodzi.
                                    • felusiak1 Felusiak nigdy nie łże 28.01.06, 00:35
                                      Felusiak wyglasza opinie nie zgodne z twoimi wojtulek ale nigdy nie łże.
                                      Felusiak postrzega swiat w inny sposob, daleko bardziej skomplikowany
                                      i przede wszystkim opierajacy sie na faktach a nie politycznych felietonach
                                      z konspiracyjnych ulotek w internecie.
                                      Felusiak zna amerykanski system w znacznie wiekszym stopniu niz ty i twoi
                                      forumowi popieracze i dlatego zabiera w tych sprawach glos.
                                      Felusiak nie zabiera glosu w sprawach niemieckich, francuskich, litewskich,
                                      rosyjskich a nawet polskich ze wzgledu na niedostateczna wiedze, porownywalna do
                                      twojej, wojtulek wiedzy o USA. To nas rozni.
                                      • w_ojciech Re: Felusiak nigdy nie łże 28.01.06, 00:39
                                        Felusiak
                                        Tobie brak formacji intelektualnej i moralnej.
                                        Powtarzam FORMACJI.
                                        • felusiak1 Re: Felusiak nigdy nie łże 28.01.06, 00:51
                                          bla, bla, bla.
                                          bla, bla, bla.
                                          bla, bla, bla.
                                          bla, bla, bla.
                                          bla, bla, bla.
                                          wojtek, wojtek. tobie brak wlasciwej perspektywy stad to ciagle ocenianie
                                          rzeczy ktore ani o ocene nie prosza ani jej nie wymagaja.
                                          typowe dzielenie wlosa na czworo i jeszcze raz na czworo.
                                      • i-love-2-ski Re: Felusiak nigdy nie łże 28.01.06, 02:25
                                        felusiak1 napisała:

> Felusiak wyglasza opinie nie zgodne z twoimi wojtulek ale nigdy nie łże.
                                        > Felusiak postrzega swiat w inny sposob, daleko bardziej skomplikowany
                                        > i przede wszystkim opierajacy sie na faktach a nie politycznych felietonach
                                        > z konspiracyjnych ulotek w internecie.
                                        > Felusiak zna amerykanski system w znacznie wiekszym stopniu niz ty i twoi
                                        > forumowi popieracze i dlatego zabiera w tych sprawach glos.
                                        > Felusiak nie zabiera glosu w sprawach niemieckich, francuskich, litewskich,
                                        > rosyjskich a nawet polskich ze wzgledu na niedostateczna wiedze, porownywalna d
                                        > o
                                        > twojej, wojtulek wiedzy o USA. To nas rozni.

uj tego puszenia nie zniose felusiak. jak widze ty nie tylko tu dlugo
                                        siedzisz,ale i dlugo niczego nie klapujesz. ja siedze tu na tyle dlugo,aby bez
                                        pomocy akademii felusiakowej dodac 2 do 2. w koncu nasz nauka felusiak upada,na
                                        leb na szyje,nawet manius swa dzielna piersia nie moze powstrzymac staczania sie
                                        tego kolosa.
                • annahidalgo Re: kukułcze jaja made in USA 30.01.06, 08:31
                  w_ojciech napisał: "Najwięcej tego tałatajstwa jest chyba na forach kobiecych
                  zdrowie, dieta,.... "

Yep, wiecej niz kilka kobiet opowiada mi na poczcie o swoich przebojach z tym
                  talatajstwem na forach kobiecych.
                  Szczesliwie tutaj daje sie kontrolowac to badziewie.
                  Ja nie popieram Twojej postawy wobec nich. Mam wrazenie, ze jak ich ignorujemy
                  to mozemy sobie pozwolic na normalna rozmowe.
          • bugsior Re: kukułcze jaja made in USA 02.02.06, 03:49
            polski_francuz napisał:

> Nie szukaj prawdy w polityce. To glownie stosunek sil. Wolalbys Ruskich u steru
            > swiata, lub (Boze bron) Niemcow?

bardzo dobrze powiedziane. stany sa tak krytykowane bo sa liderem. ze wszystkimi
            swoimi niedoskonalosciami sa najlepszym liderem jakiegokolwiek swiat w swojej
            hisotrii mial. kazde najdrobniesze niedociagniecie jest natychmiast wylapywane i
            wyolbrzymiane podczas gdy nikogo nie obchodzi gdy inni mniejsi i mniej znaczacy
            stosuja jeszcze gorsze i kontrowersyjne standarty.

milo uslyszec taka opinie od 'francuskiego' polaka.
            • polski_francuz Re: kukułcze jaja made in USA 02.02.06, 07:08
              Komplement na rozpoczecie "a new good day". Oby takim byl:)

PF
        • i-love-2-ski Re: kukułcze jaja made in USA 27.01.06, 22:25
          w_ojciech napisał:

> Do szału doprowadza mnie obłuda i hipokryzja. Jak widzę etatowych
          > propagandzistów Felusiaka i Meerkata, to jestem dodatkowo motywowany.
          >
          > Jak oni odpuszczą, to ja się zajmę na forum czymś spokojniejszym.
          >

jak oni odejda to przyjada inni. jak widac mamy zalew trzonu jenteligencji z
          forum psychologii,mezczyzna czy kalinka w potrzebie:))
      • annahidalgo Re: kukułcze jaja made in USA 30.01.06, 08:36
        polski_francuz napisał: "Wojciechu, cos ty taki ciety na Amerkancow?"

Ja tez jestem cieta na Amerykancow, m.in. za to co zrobili z Polska w sprawie
        ich "tajnych" wiezien. Cholera, polscy wladcy znowu nabili sobie kabze a zwykli
        ludzie ucierpia z powodu kar EU za nieprzestrzeganie regul Unii.

To co powyzej nie oznacza, ze jestem "cieta" na moich wspolobywateli lub na
        kraj, ktory sobie wybralam. Lubie tu i ludzi i kraj ale diabli mnie biora na
        moj obecny rzad.
    • dox1 [...] 27.01.06, 22:49
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • polski_francuz Podrap sie jak cie swedzi n/t 27.01.06, 22:53
        • dox1 [...] 27.01.06, 23:00
          • polski_francuz Re: Podrap sie jak cie swedzi n/t 27.01.06, 23:02
            Sprobuj czestszych stosunkow. Moze bedzie mniej swedzialo. I czas bedzie milej
            plynal. Poza forum.

• dox1 Re: Podrap sie jak cie swedzi n/t 27.01.06, 23:52
              polski_francuz napisał:

> Sprobuj czestszych stosunkow. Moze bedzie mniej swedzialo. I czas bedzie milej
              > plynal. Poza forum.
              >

Z tego nic niezrozumialem, WIEM moj PL jest slaby, a wiec po frncusku prosze pana.
              • polski_francuz Chcesz zeby 28.01.06, 08:49
                z toba rozmawiac, to zacznij pisac jak czlowiek.

Pozwol, ze i ja opisze twoj profil w moich oczach. Wyksztalcenie srednie,
                urodzona w malym miescie Polski C (bialostockie, rzeszowskie, mazowsze).
                Odpowiedzialas na anons i wyszlas za maz za Francuza w mlodym wieku. Dzieci
                wychowalas i Francuz sie juz toba nie interesuje bos malo ciekawa. I twoje
                frustracje wylewasz na forum.

Jest jeszcze inna osoba twojego pokroju o nicku la.parisienne. Nie ma macie
                obudwie zdolnosci intelektualnych aby sie znalezc na emigracji. I chwalicie sie
                swoim wyzszym statusem majatkowym. A ja slysze krzyk rozpaczy, zescie zle
                wybraly, ze mezowie was olewaja i ze zycie sprowadza sie do z butow za 1000
                Euro na polach elizejskich. Ktore kupuje maz, bo juz dawno ma maitresse a chce
                miec spokoj od matki dzieci.

Poducz sie polskiego. Zacznij myslec i pisac jak normalny czlowiek. Zajmij sie
                asocjacjami. Dla emigrantow np. Nadaj sens twemu zyciu. I po roku czy dwoch
                zglos sie po dalsze rady.

PF
                • dox1 Re Chcesz zeby: KUP SOBIE GRUBE OKULARY!rencisto!! 28.01.06, 20:38
                  polski_francuz napisał:

> z toba rozmawiac, to zacznij pisac jak czlowiek.
                  >
                  > Pozwol, ze i ja opisze twoj profil w moich oczach. Wyksztalcenie srednie,
                  > urodzona w malym miescie Polski C (bialostockie, rzeszowskie, mazowsze).
                  > Odpowiedzialas na anons i wyszlas za maz za Francuza w mlodym wieku. Dzieci
                  > wychowalas i Francuz sie juz toba nie interesuje bos malo ciekawa. I twoje
                  > frustracje wylewasz na forum.
                  >
                  > Jest jeszcze inna osoba twojego pokroju o nicku la.parisienne. Nie ma macie
                  > obudwie zdolnosci intelektualnych aby sie znalezc na emigracji. I chwalicie sie
                  >
                  > swoim wyzszym statusem majatkowym. A ja slysze krzyk rozpaczy, zescie zle
                  > wybraly, ze mezowie was olewaja i ze zycie sprowadza sie do z butow za 1000
                  > Euro na polach elizejskich. Ktore kupuje maz, bo juz dawno ma maitresse a chce
                  > miec spokoj od matki dzieci.
                  >
                  > Poducz sie polskiego. Zacznij myslec i pisac jak normalny czlowiek. Zajmij sie
                  > asocjacjami. Dla emigrantow np. Nadaj sens twemu zyciu. I po roku czy dwoch
                  > zglos sie po dalsze rady.
                  >
                  > PF

Nadaj sens twojemu zyciu! to jest piosenka murzyna yannick noha.
                  Co do mojego profilu, jestes SLEPY!
                  Piszesz glupoty, po pierwsze niejestem Kobieta ale meszczyzna, do FR
                  przyjechalem w 1976 roku z rodzicami, mialem 12 lat. Miasto w kturym sie
                  urodzilem liczylo mniej wiecej 300 000 mieszkancow w latach 1975, polozone w
                  czesci polnocnej PL. (chociaz dla mnie to nic nieswiadczy wielkosc miasta,
                  poznalem WSPANIALYCH ludzi w wielkich miastach ale ruwniez na WSI)
                  Co do twojej propozycji o asocjach dla emigrantow NIE DZIEKUJE! W FR te asocje
                  bronia arabow, a ja arabow bronic niebede! Zostawiam to dla pana HIPOKRYTE ktury
                  jest wielkim obronca arabow ale ktury DYSKRYMUNUJE ludzi pochodzacych z malych
                  miasteczek z Polski(na to wychdzi z twojego pisma POLSKO FRANCUSKI DURNIU!)

Tout est faux dans votre vision, cher compatriote. Donc à l'avenir évitez de me
                  donner des conseils car je ne les suivrais jamais puisque vos dires sont un
                  ramassis de CONNERIES!
                  • polski_francuz Re: Re Chcesz zeby: KUP SOBIE GRUBE OKULARY!renci 28.01.06, 20:50
                    Podano linka do postu na ktorym sie skarzylas na kobiece dolegliwosci.

Albo wtedy klamalas, albo teraz.

Nikogo nie dyskryminuje ale staram sie zrozumiec. A jak mozna okreslic kogos
                    kto marna polszczyna prowokuje Polakow, Polske, polskosc?

Takie pisanie nie ma zadnego sensu.

I nie przeklinaj na forum.

Naucz sie kultury.

Tyle lekcji na dzisiaj.

Salut

PF
                    • dox1 WIEM KIM JESTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 28.01.06, 22:10
                      polski_francuz napisał:

> Podano linka do postu na ktorym sie skarzylas na kobiece dolegliwosci.
                      >
                      > Albo wtedy klamalas, albo teraz.
                      >
                      > Nikogo nie dyskryminuje ale staram sie zrozumiec. A jak mozna okreslic kogos
                      > kto marna polszczyna prowokuje Polakow, Polske, polskosc?
                      >
                      > Takie pisanie nie ma zadnego sensu.
                      >
                      > I nie przeklinaj na forum.
                      >
                      > Naucz sie kultury.
                      >
                      > Tyle lekcji na dzisiaj.
                      >
                      > Salut
                      >
                      > PF

Nigdy nieklamalem, zawsze bylo DOX1 i nic wiecej(sa tu tacy co uzywaja kilka
                      nickow), nigdy pisalem podajac sie za Kobiete.
                      Jesli cos takego zauwazyles to znaczy ze byla kopia.(prawda widzialem ten link,
                      niema nic wspolnego ze mna to pismo, nawet nierozumie jak to jest mozliwe,
                      podpisac sie za kogos innego)
                      Ale Tobie to wystarczylo zebys sobie wyobrazil muj PROFIL (a przeciez, napewno
                      czytales moje PROWOKACYJNE watki, lecz tego nierozwinoles.

Co do mojego Polskiego pisania, wiem o tym, juz to tlumaczylem XXXX razy (od ilu
                      lat zyjesz w FR?) Moj polski jest na poziomie 12 letniego chlopca ktury
                      wyjechal z PL.(niemowie o moim muzgu ;))) )

Moje prowokacje sa LEGITIMES.
                      Z tego co tu (ten polski forum)i w prasie przeczytalem, wnioskuje ze PL jest
                      krajem zacofanym MENTALNIE, ZAKOPANYM przez dzialanosc kk i innych "czarownic".
                      Polska, kraj sterowany przez kk wyglada jak muzulmanskie republiki. Szczegolnie
                      dzisaj z tym nowym prezydentem.
                      Takej POLSKI sobie niezycze, a wiec przez moje MICRO dzialanie bojkotuje ta
                      starowieczna mentalnosc.
                      W PL byl "komunizm", ile to lat trwalo? (ta dyktatura a nie Komunizm).
                      Przez te lata Polska byla zamrozona lecz jak sie odmrozila od "komunizmu"
                      dyktatury, ZOBACZYLISMY PRAWDZIWA MENTALNOSC polaczkow, ta co istniala przed
                      zamrozeniem.
                      Mentalnie PL idzie w tyl dzieki kk.

Moze starasz sie zrozumiec (napewno tak jest). Niestety to co napislaes wyzej
                      CHER COMPATRIOTE nazywa sie DYSKRYMINACJA (fakt niebylo dzialania, ale tylko
                      twoja opinia).
                      Pisales o jakejs Kobiecie z malego miasteczka(WYGLADA NA TO ZE W DUZYCH MIASTACH
                      TO TYLKO ELITY) ktura wyjechala do FR na anos, opisles ta Kobiete polskiego
                      pochodzenia fatalnie! (WIEM? MYSLALES ZE JETEM KOBIETA)

A wiec WSPANIALY ITELEKTUALISTO twoje lekcje mi sa nie potrzebne.
                      • annahidalgo Re: WIEM KIM JESTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 30.01.06, 08:48
                        dox1,
                        Bardzo dobrze, ze wiesz kim jestes.
                        Byloby jeszcze lepiej gdybys wiedzial/a jakie irytujace bzdury tutaj
                        wypisujesz :(.
                        Jak nie potrzebujesz wskazowek jak zachowywac sie na tym forum to moze daj se
                        siana z tym forum? To sugestia a nie wyrzucanie Cie stad. Mozesz sobie tu pisac
                        do usmiechnietej ale watpie, ze znajdziesz wiele odpowiedzi.
    • felusiak1 wojtulek ty chamie wstretny, politruku 28.01.06, 00:28
      Musze zgodzic sie z tytulem. Faktycznie Waszyngton probuje podrzucic jajka.
      Wprawdzie nie tylko finom. Probowal miedzy innymi podrzucic szwedom, norwegom,
      szwajcarom, turkom i 15 innym. Wszyscy odmowili.
      Sprawa ciagnie sie od 2003 roku. Z 22 ujgurow tylko 7 uznano za terrorystow.
      Pozostalych 15 Waszyngton nie chce wyslas do domu, gdyz tam czeka ich egzekucja
      i stara sie znalezc dla nich kraj osiedlenia. Departament Sprawiedliwosci juz
      przed rokiem wyrazal nadzieje, ze wkrotce uda sie znalezc dla nich miejsce.
      "Nie nadzieja jest potrzebna" jak w sierpniu ubieglego roku napisala Ellen Bork
      w Weekly Standard. "Administracja nie powinna oczekiwac od innych krajow
      uczynienia czegos, czego sama nie chce zrobic, szczegolnie w swietle ciazacej na
      niej odpowiedzialnosci w stosunku do ujgurow. Jedyne wyjscie to umozliwienie im
      osiedlenia na terytorium USA. Trudno znalezc lepsze wyjscie dla ludzi
      pozostajacych nieslusznie za kratami."
      Trudno nie zgodzic sie z powyzszymi slowami.

Wypraszam sobie stawianie mnie obok meerkata. Wypraszam sobie rowniez nazywanie
      mnie propagandysta. NIgdy nigdzie nie bronilem i nie bronie USA ani prezydenta.
      Staram sie jedynie pozostawac w zgodzie z faktami, z dala od emocji.
      Emocje to sila napedzajaca to forum, ktore pelne jest opinii nie pozostajacych
      nawet w luznej korelacji z rzeczywistoscia.
      Dziekuje.
      • w_ojciech Re: wojtulek ty chamie wstretny, politruku 28.01.06, 00:38
        felusiak1 napisała:
        > Wypraszam sobie stawianie mnie obok meerkata. Wypraszam sobie rowniez nazywanie
        > mnie propagandysta. NIgdy nigdzie nie bronilem i nie bronie USA ani prezydenta.
        > Staram sie jedynie pozostawac w zgodzie z faktami, z dala od emocji.
        > Emocje to sila napedzajaca to forum, ktore pelne jest opinii nie pozostajacych
        > nawet w luznej korelacji z rzeczywistoscia.
        ----------------------
        Mała różnica między Tobą i Meerkatem. Obaj pozbawieni rozsądku i szacunku
        dla rozmówcy. Ładnie piszesz "nie bronie USA ani prezydenta". Kłamiesz.
        Twierdziłeś, że nie pisałeś o wprowadzaniu demokracji w Iraku.
        Pamiętasz!
        A potem pamiętasz jak Ci pokazałem, że łżesz.

Jak pies Pawłowa wchodzisz w wątki. Wiadomo gdzie i co napiszesz
        marny sofisto.
        • felusiak1 Re: wojtulek ty chamie wstretny, politruku 28.01.06, 00:46
          zamiast gaworzyc daj link.
          jesli pomiedzy mna a merkatem jest mala roznica to badz laskaw wykazac to.
          a moze jest to przejaw twojej niezdolnosci do analizy, stad wszystko wyglada
          podobnie.
          • w_ojciech Re: wojtulek ty chamie wstretny, politruku 28.01.06, 00:51
            felusiak1 napisała:
            > zamiast gaworzyc daj link.
            > jesli pomiedzy mna a merkatem jest mala roznica to badz laskaw wykazac to.
            > a moze jest to przejaw twojej niezdolnosci do analizy, stad wszystko wyglada
            > podobnie.
            ---------------------------------------------
            Obaj jesteście zawodowcami od propagandy. Może ciut inaczej
            się w to bawicie? Może oceniacie inaczej skuteczność obranych
            metod?

I ta inność jest wg Ciebie zasadnicza. Ba fundamentalna.
            Nie wierzysz, że Meerkat to zawodowiec?
            • felusiak1 Re: wojtulek daj link zamiast zadymiac. 28.01.06, 02:10
              daj link zamiast zadymiac.
              • w_ojciech Re: wojtulek daj link zamiast zadymiac. 28.01.06, 02:15
                Końcówka postu:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21717367&a=21788211
                • manny_ramirez ales manipulant 28.01.06, 02:28
                  posadzasz Felusiaka a potem z braku laku wklejasz meerkata
                  • i-love-2-ski Re: ales manipulant 28.01.06, 02:30
                    manny_ramirez napisał:

> posadzasz Felusiaka a potem z braku laku wklejasz meerkata

tak jak ty przesadzasz z manipulanctwem,a z braku laku oskarzasz kazdego kto w
                    twoje bzdury nie wierzy.
                  • w_ojciech Re: ales manipulant 28.01.06, 02:31
                    manny_ramirez napisał:
                    > posadzasz Felusiaka a potem z braku laku wklejasz meerkata
                    -----------------------------
                    Sądziłem, że o to pytał?

Nazwij teraz sam swoją insynuację.
                    • manny_ramirez Re: ales manipulant 28.01.06, 02:44
                      kpisz czy o droge pytasz?
                      • w_ojciech Re: ales manipulant 28.01.06, 02:47
                        Staram się uprzejmie odpowiadać na Twoją
                        agersję i ignorancję.

Bufonie.
                        • manny_ramirez Re: ales manipulant 28.01.06, 02:48
                          Filozofia klamcy, tytuly twych watkow mowia same za siebie
            • manny_ramirez [...] 28.01.06, 02:18
              • w_ojciech [...] 28.01.06, 02:20
                • manny_ramirez Re: wojtulek ty chamie wstretny, politruku 28.01.06, 02:24
                  To nie mieszaj Stanow do tego jak u siebie glownego progandziste macie
                  • w_ojciech Mędrcze qui bono? 28.01.06, 02:29
                    • felusiak1 bla, bla, bla, bla................. 28.01.06, 03:37
                      widzisz wojtus to jest tak.
                      kiedy ktos pisze tu o impeachmencie Busha, ja ze stoickim spokojem i szerokim
                      usmiechem na ustach wyrazam poglad, ze jest to niedorzeczne gaworzenie lub
                      inaczej mowiac NONSENS. Na moje stanowisko ty reagujesz jak na przejaw
                      probuszowskiej propagandy nie przyjmujac do wiadomosci, ze ze wzgledu na pewne
                      uwarunkowania impeachment jest niemozliwy. Znamienne jest, ze nie zadajesz
                      pytania o jakie uwarunkowania chodzi. Zapewne z obawy, ze uwarunkowania sa
                      obiektywne, niezalezne od pogladow politycznych i ich poznanie zniszczyloby twoj
                      obraz swiata, a raczej krzywe zwierciadlo w ktorym swiat postrzegasz.
                      Ponadto nie jestes w stanie przytoczys nic na poparcie zarzutu.
                      Link do merkata jest tego zabawnym przykladem.
                      • w_ojciech Re: bla, bla, bla, bla................. 28.01.06, 12:35
                        felusiak1 napisała:
                        > widzisz wojtus to jest tak.
                        > kiedy ktos pisze tu o impeachmencie Busha, ja ze stoickim spokojem i szerokim
                        > usmiechem na ustach wyrazam poglad, ze jest to niedorzeczne gaworzenie lub
                        > inaczej mowiac NONSENS. Na moje stanowisko ty reagujesz jak na przejaw
                        > probuszowskiej propagandy nie przyjmujac do wiadomosci, ze ze wzgledu na pewne
                        > uwarunkowania impeachment jest niemozliwy.
                        --------------------------------------
                        Co jest osłabionym zadaniem przeciwko Bushowi. Chodzi o coś podobnego
                        do impeachmentu. Czy zaczynasz kojarzyć? Czy muszę kawę na ławę?
                        -------------------------------------
                        > Znamienne jest, ze nie zadajesz pytania o jakie uwarunkowania chodzi.
                        > Zapewne z obawy, ze uwarunkowania sa obiektywne, niezalezne od
                        > pogladow politycznych i ich poznanie zniszczyloby twoj
                        > obraz swiata, a raczej krzywe zwierciadlo w ktorym swiat postrzegasz.
                        -------------------------------------
                        Zabawne jest to iż uważasz się za depozytariusza prawdy i to jedynej.
                        Wybacz neokomedianci + chłystki z CIA też zapewne uważają się za takich.
                        Pajac Ty, pajace oni.
                        --------------------
                        > Ponadto nie jestes w stanie przytoczys nic na poparcie zarzutu.
                        --------------------
                        Problem jest nie z przytaczaniem, lecz ze zrozumieniem przez Ciebie
                        pisemnego przekazu.

Znasz taki warunek - intersubiektywność przekazu?
                        • felusiak1 Re: bla, bla, bla, bla................. 28.01.06, 23:11
                          wojtulek napisal:
                          > Chodzi o coś podobnego do impeachmentu.
                          Alem sie usmial. Cos podobnego do impeachmentu brzmi jak cos podobnego do kary
                          smierci.

> Czy zaczynasz kojarzyć? Czy muszę kawę na ławę?
                          Wyloz wojtek te kawe na lawe bo nic nie kojarze.
                          • w_ojciech Re: bla, bla, bla, bla................. 29.01.06, 09:09
                            Felusiak
                            zapomniałem się. Chciałem z Tobą podyskutować.
                            Ciebie i Manny'ego trzeba witać pięścią.
                            • felusiak1 Re: bla, bla, bla, bla................. 29.01.06, 16:05
                              wojtusiu przecdiez ty nie jestes zdolny do dyskusji.
                              wszystko co od ciebie wychodzi to "a fcale bo nie"
                              gdybys zechcial wyjasnic dlaczego "a fcale bo nie" to moze wtedy nastapilby
                              zawiazek dyskusji
                              • w_ojciech Re: bla, bla, bla, bla................. 31.01.06, 13:35
                                Ty oczekujesz, że dyskusja będzie się toczyła
                                w ramach przez Ciebie wyznaczonych.
                                Ty nie znasz innych niż własny styl myślenia.

A jest ich tyle ile gwiazd na niebie.
                                • felusiak1 Re: bla, bla, bla, bla................. 03.02.06, 00:06
                                  ja wojtulku oczekuje od interlokutora wyrazenia pogladu, zdania, opinii
                                  w formie czytelnej wraz z argumentami a nie "a fcale bo nie".
                                  Taka odpowiedz stawia cie w defenzywie i potem narzekasz ze ja narzucam ton.
                                  No i dobrze jest trzymac sie obiektywnych faktow ktore determinuja bieg pewnych
                                  wydarzen a nie plywac w oblokach.
              • szpital_psychiatryczny Re: wojtulek ty chamie wstretny, politruku 28.01.06, 03:47
                manny_ramirez napisał:

> Wojtus, meerkat nadaje z Polski.

to sie zgadza, wlasnie caly szpital obudzil
                znow przysnily sie hawaje sierocie
                • w_ojciech no cóż - trzeba modlić się o cierpliwość 31.01.06, 13:41
                  "Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym,
                  czego nie jestem w stanie zmienić.
                  Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę.
                  I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."
                  • krystian71 amen :) 31.01.06, 15:38

• krystian71 Re: amen :) 31.01.06, 15:40
                      a amen dlatego,ze spodobal mi sie tytul twojego watku.
                      w swietle ostatnich rewelacji ktos tu byl plagiatorem, pewnie mimowolnym :)))
                  • maureen2 Re: no cóż - trzeba modlić się o cierpliwość 31.01.06, 16:47
                    i tu się zgadzam,a na prymitywnych manipultorów i prowokatorow ad personam rze
                    czywiście szkoda czasu i tak są na out,chociaz jeszcze o tym nie wiedzą.
                • w_ojciech Kukułki z wszystkich krajów łączcie się 07.02.06, 22:03
                  Dzisiaj mam taki rewolucyjny nastrój.
                  Może księżyc jest nie taki?
                  • w_ojciech Re: Kukułki z wszystkich krajów łączcie się 09.02.06, 00:41
                    Nie wiedziałem, że te kukułki to nocne ptaszyska.
                    Teraz zaczeły gadziny fruwać.

To wszytko przez tych cyklistów.
    • krystian71 Re: amen :) 01.02.06, 22:13
      nie pali sie, z tego co wiem dziadek cierpliwy i tak lepszej oferty nie
      dostanie, a teren naprawde piekny,samo centrum Parku Krajobrazowego z wlasnym
      jeziorkiem,czystym jak lza, co roku ciagniemy tam raki,a to o czyms swiadczy.
      Nawet teraz zima,dobrze zebys to zobaczyl, z wielkimi czapami sniegu na
      swierkach, przez ktore przeswituje zachodzace slonce.Poezja, wierz mi, ja swoim
      kitu nie wciskam
      • w_ojciech Re: amen :) 02.02.06, 03:38
        Ty Krystek śpisz słodko i tylko zegar z kukułką
        czasem Ci przeszkadza.

Nic to.
        • w_ojciech Re: amen :) 02.02.06, 22:23
          Chyba popsuł Ci się ten zegar z kukułką,
          bo nic nie piszesz.
          • krystian71 Re: amen :) 03.02.06, 02:09
            wiecej czytam , dzisiaj wiele nowosci:)
            • w_ojciech Re: amen :) 03.02.06, 17:28
              Jakoś dzisiaj sennie na forum.
              • polski_francuz Re: amen :) 03.02.06, 17:43
                Wojciech, gdzie ty masz oczy?

Popatrz na swieta krucjate, ktore rusza na Kopenhage. Na jej czele hetman polny
                Crassus.

W jakim ty swiecie zyjesz?

PF
                • polski_francuz Po dluzszym zastanowieniu 03.02.06, 20:47
                  sie przyznaje ci racje.

Sami misjonarze, niewielu lubiacych gadac a jeszcze mniej majacych cos do
                  powiedzenia.

PF
                  • i-love-2-ski Re: Po dluzszym zastanowieniu 09.02.06, 17:54
                    polski_francuz napisał:

> sie przyznaje ci racje.
                    >
                    > Sami misjonarze, niewielu lubiacych gadac a jeszcze mniej majacych cos do
                    > powiedzenia.
                    >
                    > PF

no to czas zagaic na temat ruchu obrotowego ciala sztywnego,pasuje i do gyma i
                    do...:)
                    • polski_francuz Re: Po dluzszym zastanowieniu 09.02.06, 17:57
                      Ja juz po dzisiaj dzien lekki, 20 min roweru eliptycznego.

Moge ci na najwyzej cos o mechnice pekania, teorii Griffitha powiedziec. Ale mi
                      sie niezbyt chce.

PF
                      • i-love-2-ski Re: Po dluzszym zastanowieniu 09.02.06, 17:59
                        polski_francuz napisał:

> Ja juz po dzisiaj dzien lekki, 20 min roweru eliptycznego.
                        >
                        > Moge ci na najwyzej cos o mechnice pekania, teorii Griffitha powiedziec. Ale mi
                        >
                        > sie niezbyt chce.
                        >
                        > PF

ty rowerek to sobie nastaw na gorki,to dopiero czlowiek czuje ,ze zyje, a o
                        teoriach nie musisz,mamy inne lekkie tematy do poruszania na tym forum humorum.
                        tu za duzo tresci a za malo relaksu,nie uwazasz?
                • w_ojciech Re: amen :) 04.02.06, 16:52
                  polski_francuz napisał:
                  > Wojciech, gdzie ty masz oczy?
                  >
                  > Popatrz na swieta krucjate, ktore rusza na Kopenhage. Na jej czele hetman polny
                  Crassus.
                  >
                  > W jakim ty swiecie zyjesz?
                  ------------------------------------------
                  Marcus to drowskaz, on do celu nie idzie.
                  On tylko umiejętnie podjudza.
                  • w_ojciech przepraszam za literówki - powinno być 04.02.06, 17:25
                    Marcus to drogowskaz, on do celu nie idzie.
                    On tylko umiejętnie podjudza.
            • w_ojciech Re: amen :) 08.02.06, 13:09
              krystian71 napisała:
              > wiecej czytam , dzisiaj wiele nowosci:)
              ---------------------------------------
              Tylko okulary chyba powinieneś zmienić.
              Nie uważasz?
    • krystian71 co ty wojtus miales na mysli tak tytuujac watek? 08.02.06, 17:52
      nie dosc ze KUKULCZE_JAJO , to jeszcze wprost z Ameryki?
      • w_ojciech Re: co ty wojtus miales na mysli tak tytuujac wat 08.02.06, 23:49
        krystian71 napisała:
        > nie dosc ze KUKULCZE_JAJO , to jeszcze wprost z Ameryki?
        -----------------------------------------
        Miałem taki sen.
        No i telepatia.
    • w_ojciech Lot nad kukułczym gniazdem 09.02.06, 17:47
      Tu jastząb, tu jastrząb. Meldować -
      gdzie są dzisiaj te trefne jaja. No gdzie?
      • polski_francuz Re: Lot nad kukułczym gniazdem 09.02.06, 17:51
        Cholernie mi glupio, ale zaczynam doszukiwac sie dziury w calym i ja. To forum
        mnie zdemoralizowalo. Chociaz niektore uwazaja, ze nauczylo zycia.

PF
        • i-love-2-ski Re: Lot nad kukułczym gniazdem 09.02.06, 17:53
          polski_francuz napisał:

> Cholernie mi glupio, ale zaczynam doszukiwac sie dziury w calym i ja. To forum
          > mnie zdemoralizowalo. Chociaz niektore uwazaja, ze nauczylo zycia.
          >
          > PF

a co tys podatny na ptasie grypy,ja sie zaszczepilam i trwam w zdrowiu?
        • w_ojciech Re: Lot nad kukułczym gniazdem 09.02.06, 18:02
          Szkoda, że nie było Ciebie na forum trzy lata temu. Na Aquanecie
          (wtedy Aktualnościach) działo się bardzo dużo. Powstawały wątki,
          które w osiem godzin miały po 500 wpisów. Potem było kilka wojen
          i ostały sie jakieś niedobitki. My dzisiaj (te stare niedobitki)
          wyczuwamy się na kilometr. To są mało czytelne sprawy dla
          obserwatorów postronnych. Teraz ma miejsce jedna z ostatnich
          potyczek. Układają się sfory do ataku.

Tu nie ma trzeciej drogi. Może taki komfort będzie dostępny za
          jakiś czas.
          • w_ojciech Lot nad kukułczym gniazdem - dodatek 09.02.06, 18:15
            Przeczytaj ten post. Warto.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=35861156&a=35902172
            • polski_francuz Re: Lot nad kukułczym gniazdem - dodatek 09.02.06, 18:47
              Juz go znalem. Dlatego dawalem rady dermatologiczne kropce.

Coz mozna tu madrego dodac? Zawsze rozczarowuje, ze ktos niby przadny jak n...
              okazuje sie kukielka manipulowana przez cos tam. Bo nie przez kogos. Przez idee
              wyzszosci zapewne.

Mozna by tu nawiazac do sytuacji politycznej, ktora wcale nie jest wesola i
              obiecujaca.

I te szachy przez potomkow szachow sa trudna gra.

PF
              • i-love-2-ski Re: Lot nad kukułczym gniazdem - dodatek 09.02.06, 18:55
                polski_francuz napisał:

>
                > I te szachy przez potomkow szachow sa trudna gra.
                >
                > PF

raczej logiczna,musisz myslec i przeiwdywac do kogo bedzie nalezal nastepny
                ruch,raczej pestka dla tych,ktorzy sami w szachy graja i nie sluchaja tych
                pseudoszachistow,co chca cie jeno zmylic,abys przegral:)
              • w_ojciech Re: Lot nad kukułczym gniazdem - dodatek 09.02.06, 21:24
                Trzeba za wszelką cenę zlamać tę matnię Tertium non datur.
                Widzę jak to próbujesz zrobić.

Oby Ci się udało.
                • i-love-2-ski Re: Lot nad kukułczym gniazdem - dodatek 09.02.06, 21:27
                  w_ojciech napisał:

> Trzeba za wszelką cenę zlamać tę matnię Tertium non datur.
                  > Widzę jak to próbujesz zrobić.
                  >
                  > Oby Ci się udało.
                  >

nadajesz dla wilg,srok czy kukulek? obysmy sie kurde w tym ptaszniku nie
                  pogubili. w koncu tu leciwi pisza,nu wiesz. komus okulary spadna z nosa i
                  jeszcze kuknie nie tam gdzie trzeba i sprawa sie rypnie,ktos za to beknie.miej
                  wzglad dla tych,co karmia po nocach ale kukaja.
      • i-love-2-ski Re: Lot nad kukułczym gniazdem 09.02.06, 17:52
        w_ojciech napisał:

> Tu jastząb, tu jastrząb. Meldować -
        > gdzie są dzisiaj te trefne jaja. No gdzie?
        >

sprawdzilam w moim sklepie,al byly tylko przepiorcze,pudlo.
        • w_ojciech Re: Lot nad kukułczym gniazdem 09.02.06, 19:46
          No to wykukaliśmy setkę postów.
          • i-love-2-ski Re: Lot nad kukułczym gniazdem 09.02.06, 19:56
            w_ojciech napisał:

> No to wykukaliśmy setkę postów.
            >

ciekawe,czy pobilismy ornitologow?
            • w_ojciech Re: Lot nad kukułczym gniazdem 09.02.06, 22:10
              i-love-2-ski napisała:
              > ciekawe,czy pobilismy ornitologow?
              ---------------------------------------------
              Ornitolodzy to nieloty.
              Brak im fantazji.

Wygrywamy.
              • i-love-2-ski Re: Lot nad kukułczym gniazdem 09.02.06, 22:12
                w_ojciech napisał:

> i-love-2-ski napisała:
                > > ciekawe,czy pobilismy ornitologow?
                > ---------------------------------------------
                > Ornitolodzy to nieloty.
                > Brak im fantazji.
                >
                > Wygrywamy.
                >

moze to nie kukulki,tylko domowe indyki,te nie lataja,to fakt,za ciezkie.
                • w_ojciech Re: Lot nad kukułczym gniazdem 09.02.06, 23:07
                  i-love-2-ski napisała:
                  > moze to nie kukulki,tylko domowe indyki,te nie lataja,to fakt,za ciezkie.
                  -----------------------------------
                  To są kulułki mutanty. Długo żywione karaczanami.
                • polski_francuz Re: Lot nad kukułczym gniazdem 10.02.06, 07:14
                  Mozg wazy, a po drugie, na ich korzysc: wiedza do kogo sie zalecaja:)

PF

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka