nicolas1981 01.02.06, 12:52 Profesor Waldemar Dziak spotkał się z przedstawicielami Ambasady KRL-D w Wwie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kim_bar_tek Re: Kto by uwierzyl 01.02.06, 14:46 po tych wszystkich świństwach co o nich nawypisywał ma jeszcze czelność się spotykać - niebywałe Odpowiedz Link Zgłoś
kimdzongilia Re: Kto by uwierzyl 03.02.06, 00:40 Zdrajca jeszcze ma czelność... chociaż jeśli dostał zaproszenie, to pewnie wynika z tego że jest ok i nie znamy stosunków jego z ambasadą... Odpowiedz Link Zgłoś
zorska Re: Kto by uwierzyl 03.02.06, 10:33 Mam pytanie o co się czepiacie Waldemara Dziaka ? Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek Re: Kto by uwierzyl 03.02.06, 12:58 ja osobiście za rozpuszczanie plotek na mój temat po dyplomatycznych bankietach oraz za to, że w 1978 napisał książke "Korea kraj dżucze" gdzie przedstawił KRLD w świetnym świetle i taką wersje lansował do '89, a potem drastycznie zmienił zdanie - taki człowiek-chorągiewka Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: Kto by uwierzyl 03.02.06, 13:05 ale Bartek nei uwazasz ze mozna zmienic zdanie czy chodzi o ciucach lub o dziewczynach nie sadzisz? Mi sie wydaje ze w takiej sytuacji jest dobrze przypominac w nowsza kziazkie ze zmienialo sie zdanie na dany temat Bo kazdy z nas wie, Dziak kiedys byl adoratorem KRL-D! Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek Re: Kto by uwierzyl 03.02.06, 13:08 oczywiście że można znamieć zdanie nt. ciuchów lub dziewczyn, ale poglądy polityczne to nieco inna sprawa. Dziak zaś w ŻADNEJ swojej współczesnej pracy nie wspomina o książce będącej laurką dla KRLD oraz o swoim doktoracie o Komunistycznej Partii Chin, który jest napisany nowomową partyjną Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: Kto by uwierzyl 03.02.06, 14:30 zgadzam sie z toba ze on o tym nie przypominna ale z drugiej strony nie rozumiem czemu mowisz ze nie mozna zmienic wzgledy polityczne? Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek Re: Kto by uwierzyl 04.02.06, 11:35 chodzi mi o to, że poglądy Dziaka zmieniają się tak jak zmienia się system Odpowiedz Link Zgłoś
zorska Re: Kto by uwierzyl 06.02.06, 10:44 No zmienił facet poglądy, przejrzał na oczy - nie on pierwszy i nie ostatni. Ja wiem, że dla wielu ludzi np. Jacek Kuroń to 'komuch', bo był w PZPR i prowadził czerwone harcerstwo, ale każdy ma prawo zbłądzić. Dziak nie jest żadną chorągiewką, bo choragiewka wieje na wietrze w różne strony, specjalizował się w KRL-D za PRLu, kiedy nikt nie wiedział do końca, że to zbrodniczy system. Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: Kto by uwierzyl 06.02.06, 11:32 Kazdy ma prawo mieć własne zdanie i go zmienić a jakie jest twoje zdanie wobec KRL-D? Odpowiedz Link Zgłoś
zorska Re: Kto by uwierzyl 07.02.06, 13:01 Czytając moje wypowiedzi widać jakie jest. Zbrodniczy reżim zbudowany na kłamstwie - przy czym na pewno narosło wokół niego wiele legend, więc ostrożnie z rewelacjami, my, którzy byliśmy możemy pewne rzeczy sprostować. A Twoje ? Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: Kto by uwierzyl 07.02.06, 14:59 zgadzam sie z tobą i też uwazam ze pewne rzeczy sa zdeformowane Odpowiedz Link Zgłoś
s1968-10-25 Re: Kto by uwierzyl 10.02.06, 19:15 samo spotkanie tak dużo znaczy? ważne jest coś innego,myślę Odpowiedz Link Zgłoś