marcus_crassus 02.02.06, 15:47 permanent.nouvelobs.com/medias/20060202.OBS4859.html i taka francje lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmkkll Re: kolejna francuska gazeta umieszcza cala kolek 02.02.06, 15:55 Szkoda, że wolność wypowiedzi jest jednak we Francji dość wybiórcza: www.lifesite.net/ldn/2006/jan/06012609.html Mówię oczywiście o wolności, a nie "ble ble ble ble ble odpowiedzialność za słowa ble ble ble ble......" Ale generalnie zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus zgadzam sie. 02.02.06, 16:03 a tamtej sprawy nie znam i mowiac szczerze nie wiem do konca o co w niej chodzi. ale homoseksualisci cokolwiek mozna o nich powiedziec niebezpieczni nie sa. pamietaj ze czasem maja wieksze jaja od reszty - pim fortuyn Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: zgadzam sie. 02.02.06, 16:10 > pamietaj ze czasem maja wieksze jaja od reszty - pim fortuyn Zgoda, ale nie był on osobą szczególnie przywiązaną do poprawności politycznej. Wolnościowiec, rzekłbym. > . ale homoseksualisci cokolwiek mozna o nich powiedziec niebezpieczni nie sa. Też tak uważam, ale możliwość swobodnego powiedzenia, że jest inaczej bez prawnego knebla wydaje mi się rzeczą dość ważną. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: zgadzam sie. 02.02.06, 16:13 no i racja i nic nie ma nawet do dodania Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: kolejna francuska gazeta umieszcza cala kolek 02.02.06, 15:57 marcus_crassus napisał: > i taka francje lubie :) ==================================== marcus_crassus napisał: > i taka francje lubie :) -------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: kolejna francuska gazeta umieszcza cala kolek 02.02.06, 16:02 Ciekawe, czy Arabowie powinni przepraszac za palenie flag narodowych USA, Izraela, byc moze UE, palenie wizerunku przywodcow panstwowych, pokazywanie karykatur z obcietymi glowami swoich wrogow, czy kiedy spala wizerunek Chrystusa, bo narazie morduja Chrzescijan i tych, ktorzy przeszli na Chrzescijanstwo. Czy wyrzucajac przez okno krzyz, tez powinni przepraszac? Oni uwazaja, ze nie, bo to ich swiete prawo. marcus_crassus napisał: > permanent.nouvelobs.com/medias/20060202.OBS4859.html > > i taka francje lubie :) > Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus prezencik :) 02.02.06, 16:07 www.eurojihad.org/name-News-article-sid-1954.html :) specjalnie for you :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: prezencik :) 02.02.06, 16:16 Pamietasz co kiedys pisalem o Amosie Ozie? Przyznam, ze przelecialem narzazie pobieznie i zaraz sie wglebie, ale to sa wlasnie pieknoduchy, a pieknoduchy nie stapaja po ziemi i gdyby nie oni, to byc moze wielu konfliktow na swiecie by nie bylo. Oni w imie dobra i dla dobra przeszkadzaja, co powoduje, ze ginie wiecej ludzi, niz gdyby oni pisali swoje wiersze i ksiazki, a nie mieszali sie do polityki. Kazdy ma swojego oszoloma pieknoducha. My tez. On nawet jak dostanie w morde, to zastanawia sie dlaczego, kiedy on taki dobry i szybciutko przeprasza na wszelki wypadek, bo napewno bijacy ma racje. Chrystus przy nich, to odwrotnosc prawdziwego chrzescijanina:))) marcus_crassus napisał: > www.eurojihad.org/name-News-article-sid-1954.html > :) specjalnie for you :) > Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus slyszalem ze on podobno nawet Zydem nie jest 02.02.06, 16:22 podobno sie gdzies z rosji nagle znalazl etc. ale ja sie nie znam - ja tylko wklejam co dostane. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: slyszalem ze on podobno nawet Zydem nie jest 02.02.06, 16:36 Osobiscie go nie znam i nie slyszalem o nim, ale poszperam. Dziekuje i pozdrawiam marcus_crassus napisał: > podobno sie gdzies z rosji nagle znalazl etc. ale ja sie nie znam - ja tylko wk > lejam co dostane. > > Odpowiedz Link Zgłoś
woyytek Re: kolejna francuska gazeta umieszcza cala kolek 02.02.06, 16:09 a na stronie z karykaturami mozna znalezc link do artykulow - o tym jak wyznawcy Allaha we Francji nie posylaja corek na zajecia z w-f, o ich zadaniach by baseny mialy inne godziny otwarcia dla mezczyzn i dla kobiet , by kobiety nie byly badane przez lekarzy mezczyzn ... - o tym ze w swieto Aïd-el-Kébir, muzulmanie podrzynaja gardla 150-180tys baranow (we Francji) i domagaja sie otwarcia tymczasowych rzezni oczywiscie wspolfinansowanych przez panstwo - o tym ze 21% niemieckich muzlulmanow twierdzi ze konstutucja nimiecka jest w niezgodzie z Koranem Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 POPIERAM DANIE!!! 02.02.06, 19:36 marcus_crassus napisał: > permanent.nouvelobs.com/medias/20060202.OBS4859.html > > i taka francje lubie :) > Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech a w tej Danii to 02.02.06, 20:36 na ile Markusów mozna ocenic zgrozenie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=35779695&a=35790001 Odpowiedz Link Zgłoś