Dodaj do ulubionych

a gdzie pochowali sie ci wszystcy???

09.04.06, 15:00
te wszystkie afiki ,ktore tu na tym forum z zapalem przekonywaly o "polskiej
nadwrazliwosci", pieniactwie ,wrecz glupocie
Przy kazdym przypadku uzycia okreslenia "polskie obozy" przekonujac, ze to
tylko przypadek, przejezyczenie, ignorancja, geograficzne okreslenie i co tam
jeszcze , a w zadnym wypadku zorganizowana akcja.
Chociaz o montowaniu takiej akcji mowil juz 15 lat temu Singer i wcale sie z
tym szantazem nie kryl.
Reakcja ŚKŻ zrobila ku-ku nie tylko tym,ktorzy Michalkiewicza zaatakowali
wyswiechtanym argumentem antysemityzmu.
Teraz nie ma takiej osoby w Polsce,ktoraby nie potwierdzila,ze Michalkiewicz
powiedzial tylko brutalna prawde
ŚKŻ zrobil tez ku-ku i glupa z tych wszystkich forumowych afikow

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=37038458&a=37159999
Obserwuj wątek
    • rccc Re: a gdzie pochowali sie ci wszystcy??? 09.04.06, 15:09
      A moze to forum bylo tylko poligonem doswiadczalnym?
      WJC zauwazyl, ze ostatnia szansa im ucieka.
    • i-love-2-ski Re: a gdzie pochowali sie ci wszystcy??? 09.04.06, 19:28
      nic nie pobije ciemnogrodu i zacofania tepoty z dalekich morz. ci nie znosza
      najmniejszego przytaczania prawdy,nawet z ust najwiekszych. ale ciemnogrod
      skacze i lka,us,us,us,jedyne co im pozostalo to wyswiechtane i oklepane frazesy
      za 5 groszy.
      • krystian71 Re: a gdzie pochowali sie ci wszystcy??? 10.04.06, 12:28
        a przeciez to tak pieknie widac, rozwija sie jak szarfa i nikt temu nie moze
        zaprzeczyc.
        -nagle, od kilkunastu lat, co wczesniej bylo nie do pomyslenia ,pojawiaja sie
        uporczywe sformulowania o "polskich obozach'
        wszystkim krytykujacym zamyka sie usta stwierdzeniami, ze to tylko pomylka,
        przejezyczenie, geograficzne odniesienie."pomylki" trwaja jak w najlepsze, rzad
        i prezydent , od dziesiecie lat Stoltzman wcale nie zamierza temu zaprzeczac
        -kazdy, ktory sie probuje temu sprzeciwiac, uznawany jest za antysemite, a na
        czele tych antysemitow postawiony jest p.Moskal, Kobylanski, Radio Maryja
        -nowy rzad probuje z tym walczyc, wysyla listy protestacyjne
        -gdy to nie pomaga, wnosi do Unesco prosbe o oficjalna zmiane nazwy obozu, by w
        niej znalazlo sie wyrazne stwierdzenie , ze jest to NIEMIECKI OBOZ, stworzony
        na ziemiach wlaczonych do Rzeszy
        - i tu mamy najciekawsze.
        Bo protesty,przeciez nie z NIEMIECKIEJ strony, ale wlasnie tej zydowskiej.
        Ktora wczesniej chocby na tym forum, chocby ustami niejakiego afika
        twierdzila,,ze to wszystko to tylko jezykowe nieporozumienie.
        Teraz sprawa staje sie jasna , SKZ stwierdza,ze Auszwic powstal na ziemiach
        polskich, zbudowany ochotniczo przez Polakow, a proba zmiany jego nazwy , to
        proba wymigania sie od odpowiedzialnosci.
        -i juz jest wszystko jasne.
        KTO korzystajac pierw z odciecia Polski od swiata zelazna kurtyna swoja wersje
        historii wprowadzal, kto korzystal z tego, ze" ministerstwo prawdy"
        umiejscowione w GW i palacu prezydenckim Stolcmana pacyfikowalo wszelkie
        protesty,probowalo zamknac usta juz nie tylko historykom, bo przeciez prawda o
        tamtych latach jest powszechnie w Polsce wiadoma
        Ofensywa KPP trwa nadal, przyzwyczaili sie juz, ze cokolwiek, jaka bzdure
        napisza w podrecznikach, podobnie jak za czasow p.Michnik, nie bedzie to moglo
        byc zweryfikowane.
        I okrutnie sie dziwia, ze jest inaczej, bo czasy sie zmienily, bo im juz nikt
        nie wierzy, bo kazdy klamcami gardzi, bo w dobie internetu i innych wolnych
        mediow ich klamstwo wychodzi na wierzch.
        Z klamstwa wycofac sie nie potrafia, tylko nim potrafia zyc a jedyne co zrobic,
        to zazadac zamkniecia jedynego alternatywnego medium, tzn RM, ustami p.Edelmanna
        Swietna puenta
    • krystian71 optymizm przez łzy 10.04.06, 10:45
      nie ma tego zlego itd...
      wiec mimo wszystko, ciagle uwazam,ze dobrze sie stalo, ze "sprawa
      Michalkiewicza " zostala tak, w taki chociazby sposob naglosniona , bo tylko w
      taki sposob mogla dotrzec do szerszej opinii publicznej, chocby w Polsce.
      Michalkiewicz od lat pisal to samo, i nie tylko on, na lamach Najwyzszego
      Czasu, ale to niszowa gazetka i RM tez wlasciwie niszowe.
      Bez ostrego starcia , jego felieton przeszedl by bez echa.
      A tak, kropla drazy skale...
      15 lat temu, Kaczki , ostrzegajace,ze "uklad"grozi korupcja na niebotyczna
      skale uwarzano za oszolomow...
      Maciarewiczowi GW, nie mogac nic zarzucic , opisywala "oblakane oczy"
      ,Szymborska pisala o mowie nienawisci w kontekscie zabiegow lustracyjnych
      A przede wszystkim, to samo plus jeszcze ANTYSEMITYZM zarzucano tym wszystkim,
      ktorzy pod milosciwie panujacym Kwasem osmielili sie protestowac
      przeciwko "polskim obozom"
      I prosze, to wszystko juz mamy za soba i okazalo sie,ze bez wiekszego bolu.
      Oblednej korupcji nawet najbardziej zainteresowana w tym, by problem zamiesc
      pod dywan, GW juz nie smie zaprzeczyc.
      Sprzeciwianie sie lustracji -to moralne samobojstwo.
      "Polskimi Obozami" zajely sie czynniki oficjalne,rzadowe...
      Teraz czas na Przedsiebiorstwo Holokaust ,pojecie autorstwa Finkelsteina, ktore
      powoli przebija sie do polskiej ,a moze nie tylko polskiej ,wiadomosci
      publicznej, dzieki aferze wokol Michalkiewicza
      • marouder Re: optymizm przez łzy 10.04.06, 12:38
        Mnie w Holocaust Industry interesuje nie tyle problem roszczen prezentowanych
        przez SKZ,bo z ty sobie sady daja rade, co wymiar medialny tego przedsiewziecia,
        ktory odpowiada za wypaczony obraz przyczyn wybuchu i przebiegu II WS.
    • bam_buko dzisiaj 33 cia ma dyzur 10.04.06, 12:43
      malo sie wychyla,nie dostala instrukcji a temat trudny
      • i-love-2-ski Re: dzisiaj 33 cia ma dyzur 10.04.06, 17:32
        bam_buko napisał:

> malo sie wychyla,nie dostala instrukcji a temat trudny

klika w kosz,tak latwiej a poza tym te same smutasy co dzien. w jej wieku trudno
        cos lepszego splodzic jak sie niewiele umie,poza szczekaniem w monitor.
        • dana33 do bamusa i pustemy 10.04.06, 19:00
          instrukcji rzeczywiscie nie dostalam, nie mam od kogo. temat nie jest trudny.
          nie klikam w kosz pryncypialnie, zeby wasze smarowidla pozostaly "ku wiecznej
          pamieci i chwale" innych czytelnikow, ktorzy przypadkowo mieli dobre zdanie o
          polakach, przynajmniej o tych poza polska, chociaz i nie brakuje tutaj
          oszolomow, siedzacych w polsce i zasmierdzajacych powietrze.
          nie wychylam sie, bo niby po co? wy naprawde uwazacie, ze jestescie partnerami
          do jakiejkolwiek dyskusji? nawet nie o kuchni.
          • krystian71 Re: do bamusa i pustemy 11.04.06, 08:19
            nie na ciebie tu czekam.Czekam az sie afik przeloguje i da odpowiedz na
            interesujace mnie pytanie
            • dana33 Re: do bamusa i pustemy 11.04.06, 13:49
              a ja nie do ciebie pisalam.
              • krystian71 Re: do bamusa i pustemy 11.04.06, 14:06
                no to po co wogole, i ciagle to samo.
                czekam na afika, on inteligentniej mysli formulowal i bardzo sie staral
                udowodnic,ze to wszystko przypadek i zbieg nieszczesliwuych okolicznosci.
          • i-love-2-ski [...] 11.04.06, 15:57
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • dana33 [...] 11.04.06, 16:02
              • antys.bk Re: do bamusa i pustemy 11.04.06, 16:54
                Dana . odpowiedz mi tylko na jedno , merytorycznie bez inwektyw , czy to co
                Krystian napisał w tym poscie jest nieprawdą? Obal logicznie punkt po punkcie
                każdy z jego argumentów , tak by wyszło ze jest on kłamcą i antysemitą. Jeżeli
                jednak okaże się że Nie masz logicznych kontrargumentów , to może jednak ma on
                rację?
                • dana33 Re: do bamusa i pustemy 11.04.06, 18:10
                  o jakim poscie mowisz, antys.bk? bo on pisze duzo, i rzadko kiedy prawde.
                • i-love-2-ski Re: do bamusa i pustemy 11.04.06, 19:02
                  antys.bk napisała:

> Dana . odpowiedz mi tylko na jedno , merytorycznie bez inwektyw , czy to co
                  > Krystian napisał w tym poscie jest nieprawdą? Obal logicznie punkt po punkcie
                  > każdy z jego argumentów , tak by wyszło ze jest on kłamcą i antysemitą. Jeżeli
                  > jednak okaże się że Nie masz logicznych kontrargumentów , to może jednak ma on
                  > rację?

nie sadz ,ze babsko odpowie na cos. tacy jak ona nie sa do tego zdolni. albo
                  bedzie udawac glupia,albo nie zrozumie tematu,albo wywinie kota,albo odpowie
                  pytaniem na pytanie. jej zasada zawsze pluc na innych i ich obwiniac za swoje
                  chamstwo i prymitywne zaczepki w stosunku do polowy forum. tak czy tak niewielu
                  juz zostalo chetnych do wymiany prostego zdania z tym oblakanym typem.
                  • antys.bk Re: do bamusa i pustemy 11.04.06, 19:30
                    Ja wiem ze Dana jako zydówka będzie broniła żydowskiego punktu widzenia na
                    różne konntrowejsyjne sprawy , tak samo jak Ja będę bronił polskiego punktu
                    widzenia , lecz jeżeli ma być jakiś sens ma prowadzenie dyskusji na tym Forum
                    to należy opierać wymianę poglądów na jakieś sensowne argumenty, a nie
                    inwektywy. Bo jak mi Dana przedstawisz jakieś konkretne i udokomuntowane sprawy
                    w których Polacy występują jako złe charaktery , to ja je od razu nie odrzucam ,
                    bo jeżeli będa sensowne to zgodze się z Tobą , mimo że jako Polakowi będzie mi
                    się ciężko przyznać tobie rację, to z bólem serca jednak w imię prawdy zgodzę
                    się z Tobą. I oczekuję tego samego od Ciebie
                    • dana33 Re: do bamusa i pustemy 11.04.06, 21:58
                      ale ja naprawde nie wiem, o jakim poscie ty mowisz...
                      jesli o tym wstepnym na tym watku, to tez nie rozumiem twojego pytania, bo nie
                      moge po prostu znalezc jakies logiczne zdanie w tym poscie... nie mam pojecia,
                      co to znaczy afiki, nie mam pojecia o zadnej akcji singera sprzed 15 laty...
                      to na co mam ci odpowiedziec? moge ci odpowiedziec na jedno zdanie w tym
                      poscie, ktore jest zrozumiale od poczatku do konca:
                      "Teraz nie ma takiej osoby w Polsce,ktoraby nie potwierdzila,ze Michalkiewicz
                      powiedzial tylko brutalna prawde"
                      wiec ja znam pare osob w polsce, ktore uwazaja michalkiewicza za kretyna. nawet
                      wiecej niz pare osob. ja mieszkam w israelu i mam dostep tylko do prasy
                      internetowej.
    • bam_buko nie wsciekaj sie 33 zlosc brzydote poglebia 12.04.06, 03:14
      o wadze nawet nie wspomne,rozlana zolc przynajmniej z 20 kg dolozy
      w twoim wypadku to tragedia
      • dana33 [...] 12.04.06, 07:35
        • krystian71 a sio mi z tego watku-ja tu na afika czekam 12.04.06, 07:57

• godik7 Czy odszczeka? 12.04.06, 13:20
          • godik7 Czy odszczeka? 12.04.06, 13:40
            Przed paru dniami Prezydent jednej ze znanych Organizacji Swiatowych napisal:

"Auschwitz stands as monument of Nazi Germany.In the interest of historical
            truth and accuracy the site should be officially designed as a former Nazi
            German extermination camp.

Czy wlasciciel tego forum i jego pudelki odszczekaja to co wypisuja.Lub jak
            zwykle K71 albo podwinie ogon pod siebie albo uda obrazonego i zalozy
            inny watek o tym samym temacie.
            • t0g Re: Godik, czlowieku, co Ty robisz?!!!! 13.04.06, 00:16
              Przeciez Ty jestes moja podszywka! Jak piszesz post o godz. 13 z minutami, to u
              mnie jest 4-ta rano z minutami - wiec musze sie zrywac w srodku nocy!!! Ja przez
              Ciebie bede calkiem niewyspany chodzil!
              • krystian71 he,he czy to aby nie maruda pare dni temu 13.04.06, 08:34
                pytal cie o godzine?
                godiku
                stary byku
        • ben_shaprut Danuś! Fe! Znowu piszesz nieładnie. W Twoim 13.04.06, 01:22
          wieku nie uchodzi - a przykład dla dzieci? (a wnuków - też blisko...)
        • bam_buko zapewne 33 cia cos milego napisala,lecz.. 13.04.06, 04:06
          wredna kropka to wyciela
          • dana33 [...] 13.04.06, 20:22
    • godik7 gdzie pochowali sie piszacy na tym watku 12.04.06, 18:46
      beznadziejne bzdury na urojone tematy??
      Za przykladem ich fuhrera K71 zwiali przed dwoma zdaniami prawdziwego
      tekstu.
    • krystian71 idzie nowe? 12.04.06, 22:11
      serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34181,3275402.html
      "Nazwa "polski obóz", choć zapewne miała się odnosić jedynie do jego
      geograficznego położenia, a nie historii, poprzez wielokrotne użycie utarła
      się'

choc nawet warszawski udaje ,ze ma jakies watpliwosci wobec tego,czemu naprawde
      mialo sluzyc okreslenie "polskie obozy"
      • i-love-2-ski Re: idzie nowe? 12.04.06, 22:18
        krystian71 napisała:

> serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34181,3275402.html
        > "Nazwa "polski obóz", choć zapewne miała się odnosić jedynie do jego
        > geograficznego położenia, a nie historii, poprzez wielokrotne użycie utarła
        > się'
        >
        > choc nawet warszawski udaje ,ze ma jakies watpliwosci wobec tego,czemu naprawde
        >
        > mialo sluzyc okreslenie "polskie obozy"
        >

no i jakie krasnoludki godikowe staly za tym,aby wlasnie taka nazwa sie przyjela
        w swiecie,po 40 latach od zakonczenia wojny:)))))
        ps.co ty taki niedostepny:)
    • sempiasty nie podniecaj się krystianku 13.04.06, 10:49
      to przeciez oczywiste, że w każdym narodzie,
      w kazdym społeczeństwie
      sa mądrzejsi i głupsi
      i wśród Polakow i wśród Żydów
      chociaż gdyby patrzeć tylko na to Forum
      to durni wśród Polakow jakby więcej...

ale mam swiadomość
      ze to nie jest obraz prawdziwy
      bo głupota na forum ma nadreprezentację
      • krystian71 Re: nie podniecaj się krystianku 13.04.06, 16:01
        coz,niestety, mamy to co mamy i wyboru zadnego.
        I na tym forum , i w wielkim swiecie wielkiej polityki, tez wyboru zadnego nie
        widze.
        dlatego ja wole poczekac pare dni na ostateczne informacje, nie komentarze i
        tak z angielska formulowac swoje mysli.
        Wydaje mi sie..., mysle..., gdzies slyszalem...I zawsze mozna przeprosic,czy
        wycofac sie z blednych pozycji
        Dla przykladu:
        "kiedys sadzilem, wydawalo mi sie,ze dana to fajna baba"
        • i-love-2-ski Re: nie podniecaj się krystianku 13.04.06, 18:03
          krystian71 napisała:

>
          > Dla przykladu:
          > "kiedys sadzilem, wydawalo mi sie,ze dana to fajna baba"

no tak widac,ze chodziles do gorszych szkol niz moje:))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka