Dodaj do ulubionych

od Dany do kropki

13.04.06, 21:40
"kropko, nigdy ci nie zawracam glowy, a jesli juz to ostatni raz, bo to nie
ma sensu skoro nie widzisz tych idiotow, kretynow,smierdzacych degenerackich
manipulatorow i zboczonych durnniow, niedobitych, chociaz z checia bym im
poskakala po szyjce, gdy juz sprawiedliwie zawisna, tych polskich
szmalcownikow i antysemitow obojga plci,na ktorych wszystkie kukulki pluja na
znak i na rozkaz -tfu,tfu
a ty kropko nie widzisz, jak sie brzydko wyrazaja, a juz przeciez caly swiat
o tym wie (ze na tym forum sie brzydko wyrazaja )
Wiec nic od ciebie kropko nie chce, nie wiem po co ten watek tworze, ale tak
widac musialo byc, zebym napisala
Aha. kropko,wlasnie mi podpowiedzieli, na tym forum panuje straszny
antysemityzm, a ty nic w tym kierunku nie robisz
Ja tez nie robie,bo juz od wielu lat sobie postanowilam tylko dokopywac tym
antysemitom.I nic nie robic.
Dokopywac, dokopywac.,dokopywac..
Czy wlasciwie ktos moze mi podpowiedziec , co jeszcze kazali mi napisac?
Dokopywac, dokopywac...
To do cholery juz bylo...
Aha, to jeszcze kropko, na koniec , to ja po to tu siedze,ze postanowilam
sobie dokopywac tym antysemitom i przydupasom tej kretynki"
Obserwuj wątek
    • i-love-2-ski Re: od Dany do kropki 13.04.06, 21:44
      nu,nu,nu,nu atysemito i nieuku jeden jakby cie wyzwal nasz felczer,przyjaciel
      dany. na osla z toba,i z twym potomstwem. ja juSZ sie niczemu nie dziwie,niczemu
      tylko jeszcze pare ciasteczek i lece,tfu roluje sie z luneta.ot swolocz i
      tyle,panie tyle lat tu czlowiek spedza na uczeniu tych idiotow a oni nic,nic a nic.
      • krystian71 Re: od Dany do kropki 13.04.06, 21:50
        slabo mi sie zrobilo z wrazenia, bo to mial byc tylko pastisz, a jak
        wyslalem,co znalazlem na forum-oczywiscie wate\k dany pod tytulem"kropko,ja
        tylko dokopuje tym antysemitom " :))))))))))))))))))))))))))))))))
    • krystian71 nie wiem czy mi ktos uwierzy, bo ja tez oslablem 13.04.06, 21:48
      a wrazenia
      alem gotow przysiadz na wszelkie swietosci, ze tworzac swoj wlasny watek nie
      widzialem tego idiotyzmu.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=40264761&a=40264761
      • i-love-2-ski Re: nie wiem czy mi ktos uwierzy, bo ja tez oslab 13.04.06, 21:50
        takie cuda tylko raz na rok sie zdarzaja,moze kominiarza widziales i za guzik
        sie zlapales. ale z drugiej strony tego typu idotyzmy opetana pisze z
        czestotliwoscia karabinu maszynowego,wiec i nie trzeba byc duzym geniuszem,aby
        na to wpasc 9to tak,abys nie urosl w piorka i nie zrobil sie madrzejszy ode
        mnie):))))))

haslo dnia
        Dokopac,dokopac,dokopac antysemitom:)
        • krystian71 pocieszylas mnie, bo i sam na to wpadlem przed 13.04.06, 21:56
          chwila :)))
          A pare minut temu juz nie wiedzialem co z soba zrobic, bo ja sie boje takich
          ZNAKOW.Tak jak wszelkich rzeczy nadprzyrodzonych
          Wiec kropka, nie usuwaj tego watka, choc on tak osobisty , ale jednak
          transcedentalny , bo bazuje na starej jak swiat obawie CZLOWIEKA przed
          nieuniknionym.
          Tym , co sie musi zdarzyc, jak watek Dany do ciebie
          • i-love-2-ski Re: pocieszylas mnie, bo i sam na to wpadlem prze 13.04.06, 21:58
            krystian71 napisała:

> chwila :)))
            > A pare minut temu juz nie wiedzialem co z soba zrobic, bo ja sie boje takich
            > ZNAKOW.Tak jak wszelkich rzeczy nadprzyrodzonych
            > Wiec kropka, nie usuwaj tego watka, choc on tak osobisty , ale jednak
            > transcedentalny , bo bazuje na starej jak swiat obawie CZLOWIEKA przed
            > nieuniknionym.
            > Tym , co sie musi zdarzyc, jak watek Dany do ciebie

NU NU NU poszedl na osla,bo sie opetanej nie podobal,wiec juz klamczuchu
            patologiczny twoje chwile policzone. kliknalam 100 razy i tylko czekaj az nas
            zetna,zabanuja,zablokuja i wogole wyrzuca z forum.
            • krystian71 ooo , tym razem nie pozwole i upomne sie ostro 13.04.06, 22:08
              bo pierwszy raz na tym forum przeszyl mnie taki dreszcz przeznaczenia, gdy
              wysylajac swoj, nagle zobaczyylem calkiem blizniaczy, jak w lustrznym odbiciu
              To byl Rachelciu swietlany most-sopot-jeruszalem-power home enter.
              Cud nowego srodka przekazu, nowego medium, w ktorego moc sprawcza malo kto
              jeszcze wierzy:)))
              • i-love-2-ski Re: ooo , tym razem nie pozwole i upomne sie ostr 13.04.06, 22:12
                krystian71 napisała:

> bo pierwszy raz na tym forum przeszyl mnie taki dreszcz przeznaczenia, gdy
                > wysylajac swoj, nagle zobaczyylem calkiem blizniaczy, jak w lustrznym odbiciu
                > To byl Rachelciu swietlany most-sopot-jeruszalem-power home enter.
                > Cud nowego srodka przekazu, nowego medium, w ktorego moc sprawcza malo kto
                > jeszcze wierzy:)))

ty mnie mow o tym jak "Ja juz ruszalem" cudze,tak czy tak antysemita jestes i
                tyle. ale sie dzisiaj duzo bajeczek naczytalam fajnych,co wpis to zarykiwac
                mozna sie od smiechu. no coz czas na biegi,biore moje ipod i ruszam w las na
                grzyby:)
                • krystian71 Re: ooo , tym razem nie pozwole i upomne sie ostr 13.04.06, 22:23
                  no to pa, rachelciu i do jutra, na pochybel tym wszystkim meskiej i damskiej
                  proweniencji,ktorzy jeszcze nie poznali sie na prawdziwej wartosci ,
                  prawdziwej ,szczerej i wiernej przyjazni na smierc i zycie :)nie tylko, gdy
                  nieszczescie przydusi.W radosnych chwilach rowniez
                  i nie tyllko gdy interes wietrzysz, rowniez bezinteresownie
    • bam_buko Re: od Dany do kropki 14.04.06, 01:25
      nie zauwazylem stwierdzenia "jestescie jedna wielka banda"....cale szczescie ze
      do nie nie naleze.
      • i-love-2-ski Re: od Dany do kropki 14.04.06, 02:24
        bam_buko napisał:

> nie zauwazylem stwierdzenia "jestescie jedna wielka banda"....cale szczescie ze
        >
        > do nie nie naleze.

chyba dzisiaj cos piles,ale do bandy nie nalezysz to fakt,ciesz sie lizusie:)
    • little.paranoia Wiesz co? 14.04.06, 02:13
      Cos Ci powiem. Zydzi sa wszedzie. I dobrze.
      Wiec uwazaj bo twoja sasiadka, ta blondyneczka z pietra ponizej moze okazac sie
      czysta Zydowka.
      • i-love-2-ski Re: Wiesz co? 14.04.06, 02:20
        little.paranoia napisała:

> Cos Ci powiem. Zydzi sa wszedzie. I dobrze.
        > Wiec uwazaj bo twoja sasiadka, ta blondyneczka z pietra ponizej moze okazac sie
        >
        > czysta Zydowka.

dobrze,ze nie mam pietra powyzej,ani powyzej,mam domek wolnostojacy i na
        szczescie jakas swirnieta z nadwaga mi nie zagraza,ale ty uwazaj,bo cholera
        wie,czy nie bedziesz musial potem alimentow placic.
      • krystian71 Re: Wiesz co? 14.04.06, 10:00
        zszedlem do piwnicy i powiedzialem jej,ze wojna sie juz skonczyla i nie musi
        sie juz ukrywac.Mowisz,zekiedys byla blondyneczka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka