Dodaj do ulubionych

POWIEDZ NIE !!!!!!!!!

24.12.02, 03:20
POWIEDZ NIE!
Ci ktorzy zalezli po stolkach tak wysoko iz zajmuja czolowe stanowiska w tak
zwanym rzadzie Rzeczypospolitej Polskiej - 'NIE MAJA PRAWA! I NIE MOGA ZMUSIC
NIKOGO, ZEBY GO POSLAC NA OBCA ZIEMIE (DO IRAKU), ZEBY TAM PRZELEWAL KREW, I
TRACIL WLASNE ZYCIE, NA CUDZEJ ZIEMI NIE ZA POLSKA SPRAWE', ALE ZA CYDZA!
POWIEDZ NIE!!!
Mozesz nawiazac kontakt z polskim tak zwanym rzadem w sposob nastepujacy;
Tel. 022-841-38-32 lub 022-694-69-83
Fax 022-628-48-21
email; cirinfo@kprm.g.pl

POWIEDZ NIE!
Obserwuj wątek
    • schone Re: POWIEDZ NIE !!!!!!!!! 24.12.02, 03:23
      Poprawiam adres e-mail; cirinfo@kprm.gov.pl
      Przeprosiny.
      • wesoly3 Re: POWIEDZ NIE !!!!!!!!! 24.12.02, 03:31
        NIE !!!!
        • Gość: hawk Re: POWIEDZ NIE !!!!!!!!!/ Powiem! IP: *.marketscore.com / *.vc.shawcable.net 24.12.02, 03:34
          Tak powiem nie!
          Wesoly, czy Ty nie kontaktujesz?, tam jest podany ades email, kto Cie tu bedzie
          czytal? wyslij Twoje NIE na ten adres.
          • Gość: jojo Re: POWIEDZ NIE !!!!!!!!!/ Powiem! IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 03:40
            Gość portalu: hawk napisał(a):

> Tak powiem nie!
            > Wesoly, czy Ty nie kontaktujesz?, tam jest podany ades email, kto Cie tu
            bedzie
            >
            > czytal? wyslij Twoje NIE na ten adres.
            on nie napisze bo nie umie,siostra jego 6 letnia ktora za niego posty
            pisala,uklada sie juz do lozka z tata ich,a wesoly pozniej polozy sie z mama i
            rano wszyscy z tej rodziny lomzynskiej szczesliwi beda...
      • Gość: jojo Re: POWIEDZ NIE !!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 03:32
        schone napisał:

> Poprawiam adres e-mail; cirinfo@kprm.gov.pl
        > Przeprosiny.
        Na mnie nie licz,telefon moj nie ma long distance,fax mi moslemy gwizdneli ,a e-
        mailow nie wysylam,bo sie boje virusa.
    • schone Re: POWIEDZ NIE !!!!!!!!! / OH JOJO 24.12.02, 03:37
      Jojo, toz ty taki bidok? Wiem, zawsze wspolczulam Tobie, ze tam w tej Ameryce
      sie rujnujesz i marnujesz.
      Blekitnooka Schone!
      • Gość: jojo Re: POWIEDZ NIE !!!!!!!!! / OH JOJO IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 03:43
        schone napisał:

> Jojo, toz ty taki bidok? Wiem, zawsze wspolczulam Tobie, ze tam w tej Ameryce
        > sie rujnujesz i marnujesz.
        > Blekitnooka Schone!
        He he,masz szczescie ze niebieskie oczy masz jak ja,teraz powiem Ci np. Czesc
        Schone !!!
        • wesoly3 Re: POWIEDZ NIE !!!!!!!!! / OH JOJO 24.12.02, 03:53
          te - jojo
          wstap na temat ktory dla ciebie zalozylem.
          Tam dostaniesz wyplate - czyli kopa w ryj
          kaprawy,
          • Gość: jojo Re: POWIEDZ NIE !!!!!!!!! / OH JOJO IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 03:59
            wesoly3 napisał:

> te - jojo
            > wstap na temat ktory dla ciebie zalozylem.
            > Tam dostaniesz wyplate - czyli kopa w ryj
            > kaprawy,
            Ty wypluju jeden,jak ty mozesz mnie z kopa rabnac,skoro nozki masz ixowate?!
            Sprobuj to zrobic a sam zobaczysz ,jak sie lewa kulfonoga w prawe ucho gluche
            od tylu przypierdolisz,zal mi ciebie inwalido polomzynski !!!
    • werw Re: POWIEDZ NIE !!!!!!!!! 24.12.02, 07:57
      Głupia to jesteś na pewno, czy schone to również wątpliwe
    • schone Re: POWIEDZ NIE !!!!!!!!! / do werw 24.12.02, 09:28
      A co hultaju, bys chcial za cudzymi plecami sie ukrywac, zeby moj brat walczyl
      tam gdzie nie powinien. Tacy hultaje jak ty powinni tam isc, i walczyc o swoja
      wolnosc.
      • Gość: Marcus Crassus powiedz tak IP: *.acn.pl 24.12.02, 10:37
        jesli jest zolnierzem to oni takie sa wlasnie ich zadania...

mozesz pojechac i mu pomoc,zawsze potrzebna obsluga do czyszczenia latryn
        • Gość: Marcus Crassus "takie sa ich zadania" mialo byc IP: *.acn.pl 24.12.02, 10:38
      • werw Re: POWIEDZ NIE !!!!!!!!! / do werw 24.12.02, 12:26
        Zajrzyj posty nizej
      • werw Re: POWIEDZ NIE !!!!!!!!! / do werw 24.12.02, 12:28
        Czy ktoś zmusza twojego brata? Albo jest Amerykaninem/GB i żołnierzem zawodowym
        albo ochotnikiem w UN.
    • schone Re: POWIEDZ NIE !!!!!!!!!/ Oto nastepny medrzec! 24.12.02, 10:45
      Oto nastepny medrzec sie odezwal, niejaki marcus. Sam tam pojedz i nadstaw swoj
      pusty leb, zeby go troche polaskotaly kule arabskie. A to cwaniak, sam sie
      chowa do okopu a drugiego by na smierc wypchnal - kretacz, co potrafi zawsze
      paragraf znalezc aby tylko samemu sie wykrecic a kogo innego wkopac. Marcus
      Crassus Tchorz.
      • werw Re: POWIEDZ NIE !!!!!!!!!/ Oto nastepny medrzec 24.12.02, 12:25
        Jednak się nie pomyliłem: to argument godny prawdziwej idiotki. A żołnierze
        jadący na Golan wiedzą co robią. Cześć i chwała im za to. A o mnie się nie
        martw. Tobie nie będę sie tłumaczył.
        • Gość: Marcus Crassus Re: POWIEDZ NIE !!!!!!!!!/ Oto nastepny medrzec IP: *.acn.pl 24.12.02, 12:50
          i co ja mam wiecej dodac do komentarza werwa....;)???

twoj brat to zawodowiec/najemnik a moze hobbysta i zawsze lubil sobie z
          karabinkiem z chlopakami pobiegac???

ja nie jestem zolnierzem zawodowym..problem w tym ze nawet gdybym chcial sie
          narazac arabskim kulom paniusiu...;)))) to polska aramia nie dysponuje
          pieniedzmi zeby mnie wyposazyc i tam przerzucic!!!!!

chyba ze mi oplacisz wyjazd i ekwipunek...;)))

to moge wyjechac hobbystycznie...;)))

zawsze moze jakies male rabowanko albo gwalty moga sie trafic...;)))
          • werw Re: POWIEDZ NIE !!!!!!!!!/ Oto nastepny medrzec 24.12.02, 13:03
            Ja ich szanuję. Bo to oni odwalają najgorszą robote i dostają po dupie. Ale
            schone (załóżmy, że schone :)) niestety nie rozumie, że we współczesnym świecie
            istnieje specjalizacja: ktoś jest sprzątaczką, ktoś lekarzem a inny żołnierzem.
            To nie carska armia i każdy ma wolną wole by wybrać swój zawód. Jeśli ci sie,
            schone, nie podoba że brat tam chce jechać to pogadaj może z nim, co? Albo z
            Saddamem może?
    • Gość: doku Powiedz "tak!". Nam pomógł świat wyrwać się z ... IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 24.12.02, 10:46
      ... sowieckiej niewoli, teraz my musimy przejąć pałeczkę i pomagać innym. Czy
      hasło "za wolność naszą i waszą" nadal ma obowiązywać tylko wtedy, gdy Polska
      jest w niewoli? Powinnismy pokazać światu, że nie jesteśmy niewdzięcznikami i
      hipokrytami. I pokazalaśmy w Bośni, Afganistanie ... ale to za mało. Naszym
      obowiązkiem jest wyzwolić Kurdów z arabskiej niewoli.
      • Gość: hawk Re: Powiedz 'tak!'. Nam pomógł świat wyrwać się z IP: *.marketscore.com / *.vc.shawcable.net 24.12.02, 10:55
        Mowie nie, bo pomogli sie wyzwolic spod sowietskiej niewoli, a wciagneli pod
        swoja niewole. Przy sowietskiej niewoli mielismy chociaz nasze wlasne fabryki,
        stocznie, i inne zaklady. A teraz w ich niewoli, sprzedano nas, nasza ziemie,
        nasze zaklady pracy, i jestesmy niewolnikami.
        Doku, widze ze jestes z gov. Pl. przekaz pozdrowienia dla tego dupoliza
        Kwasniewskiego.
        • Gość: Marcus Crassus hheheheh IP: *.acn.pl 24.12.02, 12:53
          a ten zniewolony to skad sie wyrwal???

nasze???tzn mas robotniczo-chlopskich...male komuszki dostaly lupnia...

a jak widzimyy spoleczenstwo polskie z poparcia dla NATO i UE oraz na dodatek
          z sympatii proameryknskich za zniewolone sie nie uwaza...

pozdrow malenki lenina...podobno wiecznie zywy...:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka