Gość: zawsze wierny IP: *.chello.pl 30.12.02, 17:26 niech sie modla...naiwniacy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MJ Re: Młodzi chrześcijanie w Paryżu IP: *.pkp.com.pl / 172.18.23.* 30.12.02, 21:53 Gość portalu: zawsze wierny napisał(a): > niech sie modla...naiwniacy PALANT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fidel Re: Młodzi chrześcijanie w Paryżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 22:06 Gość portalu: zawsze wierny napisał(a): > niech sie modla...naiwniacy To milo, ze sie zgodziles, zeby sie modlili, głupolu. PS: Zdania zaczyna sie z duzej litery i konczy kropką, analfabeto. Odpowiedz Link Zgłoś
pl.adex ReZjazd Raelianow w Paryzu 31.12.02, 02:56 To bedzie ciekawsze od zjazdu malomiasteczkowej mlodziezy europejskiej u Raelianow oprocz modlenia pokazuje sie slajdy science-fiction,czasami jest tylko dla doroslych wersja Barbarelli,przeprowadza sie eksperymenty naukowe a codzienne modly koncza sie wielka orgia,ktorej Neron by sie nie powstydzil.Wojtyla czeka na zaproszenie piec lat a Rydzyk i Glemp chcieli tam bez zaproszenia sie wlamac ale ich wykryto zapomnieli sutanny zdjac.Raeliane to przyszlosc swiata,viva free love,Wojtyla i jego sekta na smietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lot Re: ReZjazd Raelianow w Paryzu IP: *.bc.hsia.telus.net 31.12.02, 05:55 Na tyle jestes wolny na ile szatan ci pozwoli,niewolniku. Odpowiedz Link Zgłoś
pl.adex Re:Devil's advocate. 31.12.02, 05:59 Ja jestem wolny bo mysle a Ty czekasz na szatana,on jest juz w Tobie wiec idz z nim w taniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawk Re:Devil's advocate. IP: proxy / *.vc.shawcable.net 31.12.02, 06:44 pl.adex napisała: > Ja jestem wolny bo mysle a Ty czekasz na szatana,on jest juz w Tobie wiec idz z > > nim w taniec. Nastepny zboczeniec i bluznierca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taniec Re:Devil's advocate. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.02, 12:29 pl.adex napisała: > Ja jestem wolny bo mysle a Ty czekasz na szatana,on jest juz w Tobie wiec idz z > > nim w taniec. lot i adex, leczcie sie obydwaj. Chociaz nie ... Lot, ty musisz sie po prostyu douczyc. I wiecej myslec. Adex, ty to masz po prostu jakies problemy psychiczne i tu sie raczej bez lekarza nie obejdzie. Jakies piguly ci zapisze i wszystko - oby - bedzie dobrze. Nie lam sie. I mniej pyskuj, nie nakrecaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Crassus hehehehe...widzialem rzeczniczke IP: *.acn.pl 31.12.02, 12:37 Raelian i na ta orgie to bym sie wybral...;))))))) jak sie tam zalapac???trzeba oddawac az 7 procent dochodow??? troche duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netizen Re: hehehehe...widzialem rzeczniczke IP: *.man.polbox.pl 31.12.02, 12:42 To chyba jest szefowa. Mamy podobny gust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Crassus nie,szefem jest ten czub co go ufoludki IP: *.acn.pl 31.12.02, 12:49 mialy porwac...w kazdym razie jestem zainteresowany blizszym ;))))) poznaniem ich religii....;))))) zawsze wierzylem w kosmitow...a jak ta pani ;)))) mi pokaze jeszcze pokaze pare latajcych talerzy i innych rzeczy to juz w ogole bedzie super...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netizen NIECH SIĘ SPEŁNI - ŻYCZENIA NOWOROCZNE IP: *.man.polbox.pl 31.12.02, 13:01 Gość portalu: Marcus Crassus napisał(a): > > zawsze wierzylem w kosmitow...a jak ta pani ;)))) mi pokaze jeszcze pokaze > pare latajcych talerzy i innych rzeczy to juz w ogole bedzie super...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naiwna Re: NIECH SIĘ SPEŁNI - ŻYCZENIA NOWOROCZNE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 23:00 Coz,wczoraj wlasnie wrocilam z Paryza,spotkanie bylo swietne,radze sie tym,ktorzy uwazaja to za totalne kretynstwo przejechac sie latem do Taize,moze zmienia zdanie jak zobacza co to jest.Wydaje mi sie,ze najpierw nalezy cos poznac,a dopiero potem mozna to objechac. Odpowiedz Link Zgłoś