i-love-2-bike 05.05.06, 18:36 i nareszcie kwitna bzy.... www.wallpaperdave.com/wlilc06.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian71 Re: wiosna,wiosna 05.05.06, 18:41 oj zebys wiedziala. Jeszcze nie bzy, ciagle tulipany, ale cieplutko sie zrobilo, + 20, na krotki rekawek.I pachnie lasem i trawami jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiosna,wiosna 05.05.06, 18:45 krystian71 napisała: > oj zebys wiedziala. > Jeszcze nie bzy, ciagle tulipany, ale cieplutko sie zrobilo, + 20, na krotki > rekawek.I pachnie lasem i trawami jak cholera u nas wszystko o miesiac wczesniej,bardzo mi sie to podoba bo mozna panie prawdziwe majowki zaczac juz z samego poczatku miesiaca,biegac w szortach no i w nocy gwiazdy jak byki ogladac ciagnac winko,a najwazniejsze jeszcze komary spioM:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: wiosna,wiosna 05.05.06, 18:52 a takich duzych bakow nie macie?czy tam chrzaszczy? Mi akie jedno badziewie do biura dzisiaj wpadlo i klientow straszylo, a zwlaszcza jedna klientke... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiosna,wiosna 05.05.06, 18:53 krystian71 napisała: > a takich duzych bakow nie macie?czy tam chrzaszczy? > Mi akie jedno badziewie do biura dzisiaj wpadlo i klientow straszylo, a > zwlaszcza jedna klientke... mamy,te cholery wierca dziury w drewnie,ale sa na tyle duze ,ze mozna je trzasnac szmata w leb:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: wiosna,wiosna 05.05.06, 18:57 w polskich drzewach nic nie wierca, ekolodzy cholera,cczy co? Tylko lataja jak bombowce i glosno bzycza. A szmata, i owszem, skutkuje Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiosna,wiosna 05.05.06, 18:59 krystian71 napisała: > w polskich drzewach nic nie wierca, ekolodzy cholera,cczy co? > Tylko lataja jak bombowce i glosno bzycza. > A szmata, i owszem, skutkuje my mamy wszystko lepsze,wieksze i bardziej agresywne,nie wiesz tego. popatrz na felka,jak sie wije,jak mu kazalam pejsy pospinac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: wiosna,wiosna 05.05.06, 19:09 A wiesz, wczoraj sobie spacerowalem kolo domu i poczulem zapach bzu. I od razu przed oczyma stanely wspomnienia jak to, pacholetami bedac, z bratem i innymi dzieciakami lapalismy do pudelek po zapalkach chrabaszcze w majowe wieczory. Tak jako mnie naszlo, nie wiem czemu... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiosna,wiosna 05.05.06, 19:10 gspnstr napisał: > A wiesz, wczoraj sobie spacerowalem kolo domu i poczulem zapach bzu. I od razu > przed oczyma stanely wspomnienia jak to, pacholetami bedac, z bratem i innymi > dzieciakami lapalismy do pudelek po zapalkach chrabaszcze w majowe wieczory. > > Tak jako mnie naszlo, nie wiem czemu... :o) > he,he tzw.ruski zegarek,no tak to byly zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: gspnstr i rachelka a widzisz, to byly chrabas 05.05.06, 19:17 no byly,ale czemu 4 razy:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: gspnstr i rachelka a widzisz, to byly chrabas 05.05.06, 19:27 > no byly,ale czemu 4 razy:))))))))))) Pewnie mu sie komputer zapętlil. :o) Chrabąszcze były fajne. Tutaj mamy tylko cykady, ale to dopiero w lipcu i jakieś takie wstrętne toto. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: gspnstr i rachelka a widzisz, to byly chrabas 05.05.06, 19:36 gspnstr napisał: > > > Chrabąszcze były fajne. Tutaj mamy tylko cykady, ale to dopiero w lipcu i jakie > ś > takie wstrętne toto. > jakie wstretne,ladnie panie cykaja w nocy,a chrabaszcze tez mamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: gspnstr i rachelka a widzisz, to byly chrabas 05.05.06, 20:26 > jakie wstretne,ladnie panie cykaja w nocy,a chrabaszcze tez mamy:) To moze sie nie rozumiemy. To o czym ja mowie to takie ohydne zielone, z wylupiastymi oczyma. Skrzeczy toto caly dzien i cala noc. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: gspnstr i rachelka a widzisz, to byly chrabas 05.05.06, 20:29 gspnstr napisał: > > jakie wstretne,ladnie panie cykaja w nocy,a chrabaszcze tez mamy:) > > To moze sie nie rozumiemy. To o czym ja mowie to takie ohydne zielone, z > wylupiastymi oczyma. Skrzeczy toto caly dzien i cala noc. > to moze mowisz o szaranczy,cykady to male czarne:) free.polbox.pl/g/gaap/szarancz.htm Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: gspnstr i rachelka a widzisz, to byly chrabas 05.05.06, 20:43 Nie to na pewno cykady. Moze mlode, bo starsze faktycznie sa ciemne. Kiedys mi kot wniosl do domu taka jeszcze zywa, to cholere ciezko bylo zlapac. A jak sie zbierze ich chmara w ogrodzie, to dopiero jest koncert. :o) www.ivyhall.district96.k12.il.us/4th/KKhp/1insects/bugpix/cicadamolta.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: gspnstr i rachelka a widzisz, to byly chrabas 05.05.06, 20:55 gspnstr napisał: > Nie to na pewno cykady. Moze mlode, bo starsze faktycznie sa ciemne. Kiedys mi > kot wniosl do domu taka jeszcze zywa, to cholere ciezko bylo zlapac. A jak sie > zbierze ich chmara w ogrodzie, to dopiero jest koncert. :o) > > <a href="www.ivyhall.district96.k12.il.us/4th/KKhp/1insects/bugpix/cicadamolta.jpg" target="_blank">www.ivyhall.district96.k12.il.us/4th/KKhp/1insects/bugpix/cicadamolta.jpg</a> > u mnie sa czarne cholery,ale rzeczywiscie jak jakas wpadnie do domu to szalu mozna dostac od cykanie,a kota nie mam,he,he:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: gspnstr i rachelka a widzisz, to byly chrabas 06.05.06, 07:51 sorki, to bylo krotkie spiecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiosna,wiosna 05.05.06, 19:23 wujekjurek napisał: > "Kedy znów zakwitną > Białe bzy..." > > > wujek tylko o botanicznym nie zapomnij,bo jak bzy to tylko tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: wiosna,wiosna 05.05.06, 19:39 Pamiętaj, że ja Warszawiak i w Botanicznym bywałem. I w Łazienkach i w Harendzie (to niby nie ogród ale fajnie bywało). :)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiosna,wiosna 05.05.06, 19:41 wujekjurek napisał: > Pamiętaj, że ja Warszawiak i w Botanicznym bywałem. I w Łazienkach i w > Harendzie (to niby nie ogród ale fajnie bywało). :)) > > a co ja mam pamietac,ja rowniez warszawianka,to botaniczny i harenda ze stodola tez zaliczalam.teraz jest piekny ogrod w powsinie. Odpowiedz Link Zgłoś
fs_suck Re: wiosna,wiosna 06.05.06, 18:21 szkoda tylko ze pada,jak tylko przyjdzie weekend to musi padac deszcz, co za przeciwnosc losu, nie wiadomo co z soba dzisiaj poczac, a bzy sa autentycznie super, deszcz sucks! Odpowiedz Link Zgłoś