Dodaj do ulubionych

wszystko przez Irak:)

08.05.06, 23:28
a tak juz dobrze bylo,gdyby nie ci niewdziecznicy iraccy. przez nich nasz wuc
ma takie niskie notowania,wstyd panie i tego..

www.cnn.com/2006/POLITICS/05/08/bush.poll/index.html
Obserwuj wątek
    • o_brother Re: wszystko przez Irak:) 08.05.06, 23:52
      Dyktator sie nie przejmuje jakimis tam poll,dyktator ma armie
      sobie mysli jakby czasem narod sie zezlil i zadal powieszenia
      przestepcy zw.prezydentem.
      • i-love-2-bike Re: wszystko przez Irak:) 08.05.06, 23:54
        o_brother napisał:

> Dyktator sie nie przejmuje jakimis tam poll,dyktator ma armie
        > sobie mysli jakby czasem narod sie zezlil i zadal powieszenia
        > przestepcy zw.prezydentem.

nu,ale dyktator nie ma dozywocia,na szczescie:) poczekajmy do listopada,oj
        cienko bedzie z nimi,cienko. a jesli chodzi o iran,to chyba nawet wycie
        dany&comapny slabo dziala,ludzie maja dosyc wojenek za obcych nierobow i
        oszolomow. niech sie sami lupia jak chca.
        • br311 Re: wszystko przez Irak:) 09.05.06, 00:02
          Satlin powiedział "Nieważne jak ludzie głosują, ważne kto liczy głosy" - wbrew
          pozorom nie mówił tego o wyborach w USA w 2000 i w 2004 roku. Sondażami nie
          trzeba sie przejmować. Poza tym jak bedzie trzeba Fox pokaże sondaz z 99%
          poparciem dla Busha.
          • i-love-2-bike Re: wszystko przez Irak:) 09.05.06, 00:06
            br311 napisał:

> Satlin powiedział "Nieważne jak ludzie głosują, ważne kto liczy głosy" - wbrew
            > pozorom nie mówił tego o wyborach w USA w 2000 i w 2004 roku. Sondażami nie
            > trzeba sie przejmować. Poza tym jak bedzie trzeba Fox pokaże sondaz z 99%
            > poparciem dla Busha.

to juz robi,dobrze,ze mamy cos wiecej oprocz foxa,ktory jak wiadomo jest
            nadawany z izraela:) falszowac mozna,ale do czasu i wlasnie ten czas nadchodzi
            wielkimi krokami,dlatego hunta tak sie stara wlesc gdzie moze.
            • br311 Re: wszystko przez Irak:) 09.05.06, 00:18
              Chciałbym żeby to była prawda ale obawiam się ze najwyżej zamienią Busha innym
              pajacem w stylu Kerrego, żeby Amerykanie poczuli że o czymś decydują ale w
              polityce USA tak naprawde nic się nie zmieni. Umówmy się, że cały podział na
              Demokratów i Republikanów służy jedynie temu, żeby Amerykaninowi (i całemu
              światu) wydawało się że u niego panuje demokracja i może sobie wybierać...
              i-love-2-bike napisała:

> br311 napisał:
              >
              > > Satlin powiedział "Nieważne jak ludzie głosują, ważne kto liczy głosy" -
              > wbrew
              > > pozorom nie mówił tego o wyborach w USA w 2000 i w 2004 roku. Sondażami n
              > ie
              > > trzeba sie przejmować. Poza tym jak bedzie trzeba Fox pokaże sondaz z 99%
              >
              > > poparciem dla Busha.
              >
              > to juz robi,dobrze,ze mamy cos wiecej oprocz foxa,ktory jak wiadomo jest
              > nadawany z izraela:) falszowac mozna,ale do czasu i wlasnie ten czas
              nadchodzi
              > wielkimi krokami,dlatego hunta tak sie stara wlesc gdzie moze.
              • i-love-2-bike Re: wszystko przez Irak:) 09.05.06, 00:21
                br311 napisał:

> Chciałbym żeby to była prawda ale obawiam się ze najwyżej zamienią Busha innym
                > pajacem w stylu Kerrego, żeby Amerykanie poczuli że o czymś decydują ale w
                > polityce USA tak naprawde nic się nie zmieni. Umówmy się, że cały podział na
                > Demokratów i Republikanów służy jedynie temu, żeby Amerykaninowi (i całemu
                > światu) wydawało się że u niego panuje demokracja i może sobie wybierać...
                >
                no wiesz kazda zmiana daje nadzieje,ze obecna klika musi zostac wymieniona na
                innych,a to juz jest cos. to co jest jest nie do przyjecia w USA,bo to bardziej
                odpowiada stylowi pewnego malego kaiku,ktory to ciagnie z nas niemilosiernie:)
    • j-k Wszystko przez Iran :) 08.05.06, 23:56
      Pisalem kilka lat temu...
      Gdyby islamski bandyta Saddam Hussejn poddal sie i wpuscil Amerykanow
      - to nie byloby wojny...

Podobna szanse ma obecnie Prezydent Iranu.
      Dlaczego nie idzie po rozum do glowy?
      • i-love-2-bike Re: Wszystko przez Iran :) 09.05.06, 00:01
        j-k napisał:

> Pisalem kilka lat temu...
        > Gdyby islamski bandyta Saddam Hussejn poddal sie i wpuscil Amerykanow
        > - to nie byloby wojny...
        >
        > Podobna szanse ma obecnie Prezydent Iranu.
        > Dlaczego nie idzie po rozum do glowy?

jasio,rano piszesz bzdury,wieczorem bzdury,kiedy ty zmadrzejesz? saddam to byly
        nasz przyjaciel,mysmy z nim buzi-buzi od wielu lat,nie przesadzaj.a prezydent
        iranu to nie saddam,poza tym iran to nie irak,poza tym "money talks",czyli ropa
        jest wazna,szczegolnie jak wlasna partia dostaje ciegi co dzien. nie boj bidy
        jasiu,dawno ci juz mowilam,ze iran odpada,nawet jak nasi forumowi platni
        krzyczacze z domow starcow dla opetanych ,mowia tu co innego.
        • j-k Wszystko przez Iran i Przez Ciebie, Helka :) 09.05.06, 00:06
          Bombardowania Iranu spowoduja, ze kraj ten zniknie militarnie
          z mapy znaczacych krajow BW...

Regionalnym liderem tego obszaru stanie sie Arabia Aaudyjska...
          No coz ...
          nie powstrzymujac islamskiej holoty z teheranu sama do tego doprowadzilas :)
          • i-love-2-bike Re: Wszystko przez Iran i Przez Ciebie, Helka :) 09.05.06, 00:08
            jasiu juz od 2 lat te bajki opowiadasz i wychodzi na moje,widzisz starzejesz sie
            i tracisz poczucie miedzy rzeczywistoscia a twymi majakami. mowie ci,ze to
            zabawa nie dla chlopcow w twoim wieku,tobie juz nalezy sie odpoczynek,bo
            bajdurzysz jak meerkat,temu tez co nieco odbilo.
            • j-k Helka, Twoje teksty malo mnie interesuja 09.05.06, 00:12
              gdyz o polityce swiatowej absolutnie nie masz pojecia,
              ale lubie mimo to z Toba poroznawiac, gdyz lubie kobiety...
              Zglos sie do mnie po bombardowaniach Iranu co ?
              to wtedy powaznie porozmawiamy...:)
              • i-love-2-bike Re: Helka, Twoje teksty malo mnie interesuja 09.05.06, 00:14
                jasio to podobnie jak twoje teksty sa malo interesujace,bo poza mzonkami i
                zwidami nic w nich nie ma. sorry kotus,ale nie sadze,zebys nawet zaiteresowal
                tymi bajkami dzieci na dobranoc,musisz sam sie nimi ukoic,bo powtarzanie tych
                samych tekstow od lat jest smieszne i traci...
                • j-k Helka, o niczym innym nie marze :) 09.05.06, 00:19
                  bys przestala sie odzywac na moje posty - skoro sa one bez znaczenia...
                  od lat prosze o to mustafe-goldbauma i nie moge sie doprosic ...

zrob mi Ty pierwsza te laske , co?

PS. jak myslisz, kiedy beda naloty na Iran?

I czy tej holocie islamskiej zostanie zmombardowane 15, czy 400 celow ? :)

• ben_shaprut zostało ci coś z realnego życia? Bo publikacji 09.05.06, 00:21
                    już nie masz...
                    • j-k ty :) 09.05.06, 00:24
                      mala rzecz, a cieszy :)
                      • ben_shaprut Dzięki, ale ja czerpię satysfakcję z innych 09.05.06, 00:25
                        źródeł - weryfikowalnych i naukowych, a nie nędznych popłuczyn, których się
                        wstydzi nawet wspołautorka (zgadnij, jaka konferencja...)
                        • j-k Dzięki, ja czerpię satysfakcję z innych zrodel 09.05.06, 00:27
                          Ja rowniez...:)))

Powiedz mi - po co tracisz czas na dyskusje z islamuskami? :)))
                          • ben_shaprut Bo naukowcy mają cię... 09.05.06, 00:28
                            • j-k Taniejesz :) 09.05.06, 00:30
                              To nie forum naukowe.
                              Pytam tu uczciwie o date nalotow na Iran :)
                              • ben_shaprut Nauka nie tanieje, plebs owszem - pisz do mnie 09.05.06, 00:33
                                "Panie"...
                                • j-k taniejesz :) 09.05.06, 00:36
                                  do Ciebie zawsze bede pisal: hloopcze...
                                  na nic wiecej nie zaslugujesz :)
                                  ale powaznie.

kiedy beda naloty na Iran ?
                                  ciekaw jestem Twojego zdania.
                                  • ben_shaprut A ty nie - nigdy nie miałeś wartości, stary KGB... 09.05.06, 00:37
                                    • j-k Bedac dzialaczem "S" w 1981 nie moglem byc w KGB 09.05.06, 00:40
                                      Glupia sprawa, islamusku, co ?

Moje dane sa powszechnie znane..
                                      A, Twoje islamusku ???
                                      • ben_shaprut Byłeś - i teraz trzepiesz tyłkiem, bo wyjdzie na 09.05.06, 00:42
                                        jaw...
                                        • j-k czy islamusku , nie naruszasz polskiego interesu?? 09.05.06, 00:46
                                          narodowego.?
                                          nie motaj.
                                          powiedz od razu cala prawde:
                                          www.abw.gov.pl/
                                          • ben_shaprut Twojego interesu nie, bo martwy... Ile masz 09.05.06, 00:47
                                            publikacji, naukowe zero?
                                            • j-k Czy przyznajesz sie do sympatii do Hamasu??? 09.05.06, 00:51
                                              Do islamkich BANDYTOW z hamasu?
                                              Tu mamy w koncu forum polityczne, a nie naukowe...
                                              wiec nie zmnieniaj tematu...

tak, lub nie?
                                              • ben_shaprut No to jak z twoim cyrografem UB? Sprzedałeś 09.05.06, 00:54
                                                ludzi?
                                                • j-k Czy popierales czynnie bandytow z hamasu? 09.05.06, 00:56
                                                  Ktorzy zabijali niewinnych ludzi w Izraelu???

Dobrze wiesz, ze nie jestem Zydem, wiec nie probuj mi mnarnie tego zarzucac...
                                                  • ben_shaprut No to jak z UB? Za co do Niemiec wyjechałeś? 09.05.06, 00:58
                  • i-love-2-bike Re: Helka, o niczym innym nie marze :) 09.05.06, 00:23
                    jasiu spojrz na to gdzie i u kogo ty piszesz,a potem rozdawaj dobre uwagi.
                    wogole mysle ,ze jesli lubisz kobiety to chyba o tej porze twe miejsce jest
                    gdzie indziej a nie na forum,a poza tym kotus ja nigdy dobrze nie reagowalam na
                    polecenia takich typkow jak ty,wiec odmaszeruj juz grzecznie do lozeczka,tylko
                    wymyj zabki. pa,pa skarbie.
                    • j-k Naturalnie , Helka kiedy bombardowania Teheranu 09.05.06, 00:26
                      A raczej ich data - beda dla Ciebie jasne - natychmiast ustapie Ci pola :)

Nie badz taka tajemnicza - powiedz kiedy ? :)))
                      • i-love-2-bike Re: Naturalnie , Helka kiedy bombardowania Teher 09.05.06, 00:27
                        j-k napisał:

> A raczej ich data - beda dla Ciebie jasne - natychmiast ustapie Ci pola :)
                        >
                        > Nie badz taka tajemnicza - powiedz kiedy ? :)))

jak mowie jasiu,mozesz dlugo czekac,bo nie za twego zycia. zapisz to w kajeciku
                        a teraz pa,pa bo znikam do gyma.
                        • j-k No wreszcie padla jakas data. :) 09.05.06, 00:29
                          o to mi chodzilo...:)))
                          trzymam Ci za slowo.
                          bye.
                          • ben_shaprut Trzymaj się mebla, czerwony nałogu... SLD cię 09.05.06, 00:30
                            wysłało do Niemiec...
                            • j-k Niestety , islamski pallancie... 09.05.06, 00:32
                              bylem anty-komunistycznym dzialaczem "S" w 1981..
                              to tatwo sprawdzic...

Ale dalej pytam...
                              kiedy beda na loty na te islamska holote z teheranu?
                              jak myslisz?
                              • ben_shaprut Poświadczy ci aktyw ZOMO? 09.05.06, 00:33
                      • ben_shaprut Znowu na "odlocie"? szkoda mi cię 09.05.06, 00:28
              • ben_shaprut Odwyk??? Pomyśl o tym... 09.05.06, 00:20
          • ben_shaprut Arabia Audyjska? Nie pij tyle... 09.05.06, 00:19
            • ben_shaprut j-qrwa-k - co to Arabia Audyjska? 09.05.06, 00:35
              • j-k To Barabia Twoich marzen :) 09.05.06, 00:38
                To Barabia Twoich marzen :)

taka niestety nie istnieje :)
                • ben_shaprut Uzasadnij tę nazwę twoją pseudo-wiedzą 09.05.06, 00:39
                  czerwony...
      • ben_shaprut Nie ćpaj tyle, polimerku - Saddam to bandyta, ale 09.05.06, 00:19
        islam to on akurat zwalczał...
        P.S.
        gdzie te twoje wielkie "projekty ekonomiczne"? Bo praktykę w Niemczech szlag
        trafił...
        • j-k Mylisz sie Monomerku :) - Saddam to bandyta, 09.05.06, 00:22
          Saddam to bandyta - to fakt...

Ale zwalczal Zachod...
          Islam tylko dusil...
          A pod koniec jego wladzy zaczal go popierac :)
          • ben_shaprut Nie narusz sobie ciśnienia, loserze... 09.05.06, 00:23
            • j-k Uwaga nie na temat :) 09.05.06, 00:34
              jak bedziesz mial cos na temat...
              np. date nalotow na teheran...
              to wyraznie to sygnalizuj :)

• ben_shaprut Poplamiłeś majtki, agencie KGB? Przykro mi - nie 09.05.06, 00:36
                obiecuję poprawy. Jakoś po lustracji środowisk akademickich spłynąłeś na
                śmietnik...
                • j-k Islamusku : bedac dzialaczem "S" w 1981 09.05.06, 00:44
                  nigdy na ta takich islamuskow, jak ty, nie zwracalem uwagi :)

czy byles juz w abewu na przyjaznej anty-islamskiej rozmowie?
                  czy nie naruszasz polskiego interesu narodowego ?
                  www.abw.gov.pl/
                  • ben_shaprut Powtarzasz za mną, cieniarzu? Ty nawet nie wiesz, 09.05.06, 00:46
                    ile ja mam lat, agencie bezpieki...
                    • j-k czy islamusku , nie naruszasz polskiego interesu?? 09.05.06, 00:48
                      nie zmieniaj tematu. moja dzialalnosc w "S" w 1981 jest na tym forum znana...

czy przyznasz sie do twoich sympatii do islamskich bandytow z hamasu?
                      • ben_shaprut Nikt jej nie zna - byłeś zerem i wtyką UB 09.05.06, 00:50
                        • j-k Czy przyznajesz sie do sympatii do Hamasu????? 09.05.06, 00:52
                          do islamskiej holoty z hamasu?
                          Z twoich wykretow nosze , ze tak...

• ben_shaprut Nie dość, że UB, to rasistowska szuja... I ty sobi 09.05.06, 00:55
                            Solidarnością mordę wycierasz?
                            Chlej to tanie wino...
                            • j-k Czy islamskim bandytom z Iranu udzielales 09.05.06, 00:58
                              Informacji na temat dyslokacji jednostek Wojska Polskiego?
                              w Iraku?

Mow smialo.
                              • ben_shaprut Płaciłeś informacjami UB czy obietnicami? 09.05.06, 00:59
                                • j-k Czy odbyles juz rozmowe w ABW 09.05.06, 01:31
                                  na temat Twojej antypolskiej dzialalnosci?
                                • explicit Re: Płaciłeś informacjami UB czy obietnicami? 09.05.06, 04:13
                                  Wy sie znacie ???

uklony
    • i-love-2-bike no tak 09.05.06, 02:36
      dumb&dumber w akcji zasmiecajacej watki. ciekawe,ktory z was bardziej nacpany?
      • puls.usa Re: no tak 09.05.06, 03:43
        i-love-2-bike napisała:

> dumb&dumber w akcji zasmiecajacej watki. ciekawe,ktory z was bardziej nacpany?

skopali watek
        wspominajac dobre lata
        pracy w ub czy sb

pracowali chyba w roznych
        departamentach
        walczacych z soba
        o dostep do zlobu

hehe wesole wspomnienia
        i jaki wzajemny szacunek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka